Alt om den beste Litecoin gruvedrift

Et av de tøffere valgene som a kryptovaluta gruvearbeider må gjøre er å velge riktig maskinvare som skal brukes ved gruvedrift. Ulike typer mynter har forskjellige behov og krav å gruve, som igjen krever forskjellige typer teknologi. I denne veiledningen vil vi dekke Litecoin gruvedrift og snakk om de beste Litecoin gruvearbeiderne der ute.

Først og fremst vil jeg fortelle deg om Litecoin-gruvedrift generelt – hva det er, de forskjellige maskinvaretyper du kan bruke, og hvorfor det er bedre å bruke * denne * typen utstyr i stedet for * den * typen utstyr.

Etter det sjekker vi ut det beste Litecoin gruvedrift rigger som markedet kan tilby, gå over sine proffer og ulemper og se om vi kan bli en klar vinner.

Siden Litecoin-gruvedrift ikke er den eneste måten å få denne kryptovalutaen, bør du vurdere kjøp eller handel den på en pålitelig kryptovalutautveksling. Noen av de anbefalte alternativene inkluderer Coinbase, Binance og Coinmama.

La oss nå gå til gruvedrift.

Forstå gruvedrift

Kryptovaluta gruvedrift blir oftere referert til som rigger. For å si det veldig enkelt, er det et stykke maskineri designet for å løse matematiske problemer og i sin tur gruve den ønskede kryptomynten.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Litecoin gruvedrift ligner på andre krypteringsrigger i den forstand at det opererer med skript – funksjoner som lar brukerne bruke CPU-ene sine til å utvide kryptovalutaer fra bestemte nettsteder.

Alt om den beste Litecoin gruvedrift

Imidlertid, som med alle andre mynter, har Litecoin sin spesifikke parametere som gjør noen rigger bedre enn andre når det gjelder selve gruvedelen.

La oss dekke alle de forskjellige Litecoin gruvedriftene.

Ulike typer Litecoin Mining Hardware

Du vil finne at det er tre forskjellige typer Litecoin gruvedrift å velge mellom – CPU, GPU og ASIC.

  • prosessor. CPU mining bruker CPUen din til gruve ønsket mynt (i dette tilfellet Litecoin). Det er en kapeen metode for å utvinne kryptoer, men ulempen er at det er EKSTREMT treg – ofte nesten uutholdelig. CPU-gruvedrift kan gjøres når som helst fra din personlige datamaskin som har noen av de viktigste operativsystemene (Windows, Mac OS og Linux).
  • GPU. Denne typen gruvedrift er hovedtypen du vil møte. GPU-rigger bruker grafikkort for å trekke ut dine ønskede kryptoer. Det er raskt og effektivt (det er derfor det er så populært), men kan bli veldig dyrt.
  • ASIC. ASIC-er – applikasjonsspesifikke integrerte kretser – regnes som de beste Litecoin-gruvearbeiderne. Det er mange forskjellige typer ASIC-er, men disse ASIC-ene er spesielt designet og skapt med et formål i tankene – å utvinne helvetes ut av Litecoins.

Disse tre typene av Litecoin gruvedrift viser et ganske godt bilde av valgene du har når du tenker på hvilken gruvedriftsteknologi du skal investere i..

Noe å huske på

Det er verdt å nevne at selv om det er ganske mange alternativer å velge mellom, varierer de betydelig i kvalitet og ytelse. Samtidig som CPU-maskinvare anses å være det verste valget for gruvedrift av Litecoin (eller annen kryptovaluta på den måten), ASICs tar ledelsen, er bare perfekt for den oppgaven.

Naturligvis er imidlertid ikke alt bare svart og hvitt – prosessor gruvedrift krever praktisk talt ingen innledende investering eller spesifikt utstyr (selv om strømprisene kan gi deg et hjerteinfarkt!) mens ASIC-er er ganske dyrt og krever litt innledende kunnskap om montering av kryptomaskinvare.

Hvis du har store mengder Litecoin, bør du også sørge for å bruke en pålitelig lommebok. De sikreste er maskinvare lommebøker. Jeg vil anbefale å sjekke Ledger Nano S og Trezor. Men hvis du leter etter en online lommebok, bør du definitivt prøve Coinbase.

Alt om den beste Litecoin gruvedrift

Nå som du vet forskjellene mellom de tre typene Litecoin gruvedrift, kan vi hoppe rett inn i Litecoin gruvearbeiderliste! Rask ansvarsfraskrivelse – listen er ikke organisert i en bestemt rekkefølge.

Beste Litecoin gruvedrift

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

ASIC-er

Etter populær oppfatning er Antminer L3+ er en praktisk vinner når det gjelder Litecoin ASICs eller til og med Litecoin mining-maskinvare generelt.

Dette ASIC maskinen var utgitt i 2017 av et selskap som heter Bitmain. Selskapet har opparbeidet seg et rykte for å være verdensledende innen kryptovaluta-gruvedrift. Gjennom årene har de gitt ut forskjellige versjoner av spesifikke Litecoin ASIC, og Antminer L3+ regnes av mange for å være det beste som noen gang kan skje for kryptokurvedrift.

Alt om den beste Litecoin gruvedrift

En annen side av mynten eksisterer imidlertid. Bitmain har vært under sterk brann – de har blitt utsatt for å legge til en bakdør til produktene sine. Fra nå av er ikke forsøk på svindel blitt avslørt, men dette påvirket selskapets omdømme.

Hvis du tenker på å investere i denne Litecoin ASIC, må du huske at brukte start fra minst $ 350 og kan gå opp til $ 750 for en ny! På den annen side anses dette å være den beste Litecoin-gruvearbeideren i spillet.

GPUer

GPU-gruvedrift er det nest beste når det kommer til Litecoin gruvedrift.

Hvis du graver litt, finner du ut det Nvidia og AMD er de to selskapene som produserer de ledende grafikkortene innen Litecoin gruvedrift. De Nvidia GeForce GTX 1060 og AMD Radeon RX 580 er de ledende GPU-ene, og konkurrentene har hatt det veldig vanskelig å prøve å matche kvaliteten på disse to produktene.

For å være vitne til betydelige mengder fortjeneste mens du bruker GPUer til gruvedrift, må du imidlertid overvinne noen hindringer. Først og fremst bør du finne de billigste stedene å kjøpe GPUer på. For å ha en vellykket gruverigg som vil gi merkbar fortjeneste, må den inneholde minst fem av de beste GPUene.

Slike rigger kan koste hvor som helst fra $ 2500 til $ 5000 (inkludert ramme, kjølesystemer, hovedkort osv.).

Litecoin gruvedrift: Nvidia GeForce GTX 1060.

Videre vil det ikke spille noen rolle om du har store og kraftige Litecoin-gruvearbeidere hvis alle inntektene dine (eller mer!) Blir kastet tilbake i strømregninger. For å kunne tjene på å utvinne kryptovaluta, må du finne en måte å minimere strømkostnadene dine på.

En av måtene å gjøre dette på er å finne en slags romslig bygning eller rom på et sted som har billig og rimelige strømkostnader. Romsligheten vil hjelpe til med kjølebehov.

GPU cryptocurrency mining er også den mest populære sky mining-metoden. Cloud mining er veldig enkelt – du “leier” en riggs gruvetjeneste fra en vert (personen eller selskapet som riggen tilhører) en stund. I løpet av denne perioden overføres alle inntektene som riggen genererer til deg (unntatt noen få mindre avgifter).

Cloud minearbeidere har vanligvis flere rigger laget av utallige antall grafikkort. For å være ærlig er de en av de største grunnene til at det ble så vanskelig å finne spesifikke GPUer i butikker og nettforhandlere.

CPUer

CPU-gruvearbeidere klarer nesten aldri å komme til “beste Litecoin miner” -lister. Hovedårsaken bak dette er at CPU-gruvedrift bare er ikke lønnsomt – hvis du planlegger å utvide kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum, Ripple eller – i dette tilfellet – Litecoin, det kan ta deg måneder (hvis du har en tregere datamaskin – år!) å legge merke til noen form for fortjeneste. For de fleste er dette ikke noe levedyktig.

Forresten, når det gjelder kryptovaluta, er det viktig å holde dem inne sikre lommebøker for maskinvare. Ledger Nano X og Trezor Model T er sterkt anbefalte.

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Et annet mulig scenario er at du til og med kan tape ganske mye penger på strømkostnader. CPU-gruvedrift produserer vanligvis ekstremt lave fortjenestemengder per dag men bruker for store mengder kraft.

Litecoin gruvedrift: AMD Ryzen Threadripper 1950x.

På den annen side er CPU-gruvedrift fortsatt relativt vanlig brukt av en enkel grunn – den er tilgjengelig for nesten alle. Alt du trenger er en personlig datamaskin, og du kan komme inn i en verden av kryptokurvedrift.

Etter populær mening er go-to-prosessoren for Litecoin-gruvedrift den AMD Ryzen Threadripper 1950X. Det er en 16-kjerneprosessor som har en enorm L3-cache – dette gjør det mulig å utvinne mange av de populære kryptovalutaene og altcoinsene.

Den eneste ulempen med denne prosessoren er at den krever for store mengder kraft OG er ganske dyrt i seg selv – en pris på en ny AMD Ryzen Threadripper 1950X kan gå hvor som helst rundt $ 650 til nesten $ 800.

Prosessen med gruvedrift

Nå som du er litt mer kjent med hvilke typer Litecoin-gruvedrift som er tilgjengelig, la oss snakke om gruveprosess seg selv.

Først av alt, bør du gjøre litt enkel matte. Ta tak i en kalkulator, og hvis du allerede har valgt den foretrukne metoden for Litecoin-gruvedrift, beregne startkostnaden for å skaffe enheten (CPU Litecoin gruvearbeidere har en fordel her) og alle nødvendige vedlikeholdstillegg.

Nå som du har en prislapp i hodet, kan du prøve å finne ut mulige strøm- og kjølekostnader – slå opp strømpriser i ditt område og multipliser den med kraften til enheten din. Legg resultatet til det opprinnelige nummeret.

Med tanke på hastigheten og kraften som riggen din fungerer i tankene, beregne potensielle inntekter Litecoin gruvedrift kan produsere i løpet av en måned. Du trenger gjennomsnittlig beløp – ikke gå med de høyeste eller laveste tallene.

Alt om den beste Litecoin gruvedrift

Etter at du er ferdig, trekk dette tallet fra det første. Se på resultatet.

Hvis tallet du ser er negativ (og beløpet du vil tjene vil betale tilbake det du mistet fra å investere i maskinvaren din i rundt tjue år), det betyr at det ikke er noe poeng for deg å begynne å utvinne Litecoin selv – i det minste ikke i den nåværende posisjonen re at. Hvis du er fast bestemt på å komme inn i kryptoverdenen til enhver pris, kan du prøve sky mining eller tenke på et billigere alternativ når det gjelder maskinvare.

Imidlertid hvis nummeret ikke sjokkerte deg, og hvis det er det mulig å begynne å tjene fra Litecoin-gruvedrift på under et tiår – gratulerer! Du kan offisielt begynne å tenke på å bli en profesjonell kryptominer.

Det du trenger å tenke på etter at du har skaffet deg og installert riggen din, er programvaren du skal bruke. Tross alt fortjener den beste Litecoin-gruveren den beste tilgjengelige programvaren.

Når du leter etter god og hederlig programvare, prioritere alltid aspektene av sikkerhet, gruvedrift og hashhastigheter, kundesupport og gjennomsiktighet. Dette er kriteriene som en flott programvare for gruvedrift av kryptovaluta har både å ha og kontinuerlig oppdatering.

Sikkerhet er hovednøkkelen, skjønt – hvis en programvare ikke er sikker, gidder ikke engang å håndtere med det i utgangspunktet. Det er ikke noe poeng – alt som kommer til å skje er at du til slutt bare vil bli hacket og alle kryptomyntene dine blir stjålet. Så velg nøye!

Etter dette punktet er du klar! Alt som er igjen å gjøre nå er å nyte følelsen av å bli en legitim Litecoin-gruvearbeider (og høster fordelene, selvfølgelig).

Konklusjon

Hvis du aldri har hatt noen kontakt med noen form for kryptovaluta gruvedrift maskinvare, det kan være litt vanskelig å forstå noen ting i begynnelsen. Den vanskeligste delen er sannsynligvis bredt utvalg av valg som er kastet foran deg: hva slags Litecoin gruvedrift bør du bruke? Hva er den beste måten å gruve på? Hvordan kan du få de beste tilbudene ut av varene du trenger?

Disse og mye av andre lignende spørsmål bli besvart så snart du begynner å grave gjennom materialet som gjelder kryptodrift.

Det er mange online-fora, chatterom, grupper og andre tett sammensveisede samfunn som er dedikert til å undersøke og undersøke hvert eneste emne. kretser rundt kryptovalutaer, fra prisspådommer til beste og verste maskinvare og programvare tilgjengelig.

Litecoin gruvedrift: forskjellige kryptovalutaer.

Alt du trenger å gjøre er å bare bli med i et av disse samfunnene og ikke vær redd for å stille spørsmål – folk er vanligvis veldig snille og hjelpsomme.

En annen ting å huske på er at maskinvare har en tendens til å eldes. Så bra som en maskin du har klart å skaffe deg, vil den til slutt ha gått sin gang. Naturligvis vil Litecoin gruvedrift som blir tatt hånd om, vare mye lenger enn en som aldri har blitt renset eller sjekket. Men alt har en utløpsdato.

Av denne enkle årsaken vil det være lurt å alltid gjøre det holde et øye med markedet. Hvert år er det nye supermaskiner utgitt for allmennheten. Det eneste problemet er at de ikke pleier å somle – folk feier dem av de fysiske og digitale hyllene. Derfor ville det være lurt å alltid være på utkikk – du kan bli en av de heldige få som har oppnådd det nest beste når det gjelder Litecoin gruvedrift.

Det siste aspektet som bør nevnes er at du til enhver tid må holde Litecoins trygge. For å gjøre det, bruk pålitelige kryptovaluta lommebøker, slik som Ledger Nano X og Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal aktiv akkurat nå:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map