Zgrabi si virtualni kramp – najboljša programska oprema za rudarstvo Ethereuma

V svetu, kjer kriptovalute so nenehno naraščajoča priljubljenost in prepoznavnost, povsem naravno je, da ljudje skušajo najti različne načine, da bi jim koristili. Danes se bomo pogovarjali o enem od teh načinov in poskušali odkriti najboljšo programsko opremo za rudarstvo Ethereum.

Ko gre za kripto, obstaja veliko različnih načinov, kako lahko ljudje z njimi izkoristijo. Lahko bi vlagajte v posebno kripto in upate, da se bo cena podvojila ali potrojila, lahko vlagate v tehnologijo blockchain ali nekatera zagonska podjetja in podjetja, povezana z njo.

Če se odločite za naložbo v Ethereum, izberite zanesljivo kripto borzo, kot so Coinbase, Binance in Coinmama. Svoje premoženje zaščitite tudi v varnih denarnicah strojne opreme!

Poleg tega boste morda želeli sami dobiti nekaj kriptovalut. To omogoča kripto rudarjenje ploščadi in programske opreme.

V tem priročniku bomo posebej govorili o tem Teme o rudarstvu, povezane z ethereumom. Poiskali bomo najboljšega rudarja Ethereuma na trgu, si ogledali ETHminer (Windows) in spoznali Claymore Ethereum rudar.

Zakaj Ethereum?

Najprej najprej – zakaj rudariti Ethereum? Zakaj ne Bitcoin, ali Ripple, ali Dogecoin? No, obstaja nekaj razlogov.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Zgrabi si virtualni kramp - najboljša programska oprema za rudarstvo Ethereuma

Najprej veliko druge kriptovalute, startupi in različni projekti odvisni od Ethereuma ker so zgrajeni na omrežju Ethereum. Ethereum je odprt in uporablja pametne projekte za transakcije, ki se dogajajo znotraj.

Eden glavnih razlogov, zakaj ljudje kopajo Ethereum, je ta, da je donosno. Ethereum je sorazmerno enostaven za pridobivanje, vendar zahteva posebno vrsto programske opreme – programska oprema za rudarstvo Ethereuma.

Preden mineš

Kaj je rudarska programska oprema? No, če poenostavim, gre za program, ki uporablja vaš Grafični procesorji (grafične kartice) kot viri za rešiti zapletene matematične enačbe. Po rešitvi teh enačb se vaši podatki dodajo v sistem (ali z drugimi besedami, vaš blok informacij se doda v verigo blokov). Ta vrsta postopka se imenuje a PoW (Dokaz o delu) in ga uporablja večina rudarske programske opreme.

Osredotočili se bomo na Programska oprema za rudarstvo Ethereum, čeprav.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum: rudarstvo Ethereum.

Preden začnete razmišljati o najboljši programski opremi za rudarstvo, boste to storili potrebujem nekaj stvari:

  • Rudarska strojna oprema. Če želite maksimirati svoj zaslužek (v nekaterih primerih, da sploh zaslužite), boste potrebovali nekaj dobre in dobro opremljene rudarske strojne opreme. Strojna oprema je izredno pomembna pri rudarjenju kriptovalut, ker bo dober kos opreme maksimirajte svoj zaslužek hkrati pa zmanjšate svoje stroške (tj. račune za elektriko).
  • Denarnica. In ne, denarnica, ki jo nosite v žepu, ne bo ustrezala. Potrebovali boste določeno vrsto digitalne denarnice, ki hrani kriptovalute. Vsaka valuta ima običajno svojo denarnico (v tem primeru boste morali najti varno in ugledno denarnico Ethereum). Če vas zanima ogled najbolj varne možnosti, oglejte si Ledger Nano X in Trezor Model T.
  • Določeno mesto za rudarstvo (neobvezno). To ni velika potreba, toda če nameravate dolgoročno pridobivati ​​Ethereum, boste morda želeli razmisliti o iskanju določenega kraja za to. Idealno mesto naj bo prostorno in hladno – na ta način boste lahko shranili veliko Rudarske ploščadi Ethereum in tudi ohladijo jih, ne da bi v hladilno opremo vložili več denarja, kot bi morali.

Ko dobite svoje osnovne stvari, lahko začnete razmišljati o najboljši programski opremi za rudarstvo Ethereum, ki jo lahko uporabite.

Rudarski bazeni

Preden pa se lotimo same programske opreme, se moramo pogovoriti še o enem – o rudarskih bazenih.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum: rudarstvo.

Rudniški bazeni so področja virov, ki se enakomerno razdelijo in delijo med rudarji posamezne kriptovalute. Ti bazeni so postali stvar, ko je posamezno rudarstvo postalo tako težko, da je bilo skoraj nemogoče pridobiti blokado kot prevarantski rudar.

Ena izmed najbolj priljubljenih odločitev, ko gre za rudarske bazene Ethereum, je Etermin. To "rudarski bazen" omogoča uporabniku, da ostane anonimen, hkrati pa zahteva ubogo osebo 1% provizija za rudarstvo.

Ethermine zagotavlja svoje storitve v EU, ZDA in celotni Aziji. Podpirajo tudi nekatere najbolj priljubljene izbire programske opreme za rudarje, kot so ETHminer ali Claymore.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum

Zdaj, ko smo prestali vse predhodne zahteve in pokrili potrebno terminologijo, lahko skočimo naravnost v seznam najboljše programske opreme za rudarstvo Ethereum. Ta seznam ni ustvarjen v nobenem določenem vrstnem redu, niti ne poskuša biti enostranski.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum, ki je navedena spodaj, je bila izbrana in analizirana, na ogled pa so napisane njihove najbolj privlačne funkcije.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

ETHminer

Če ste uporabnik Microsoftovega sistema Windows, potem je ena najboljših stav, ko gre za programsko opremo za rudarstvo Ethereum ETHminer (Windows).

Kot eden najbolj priljubljenih in najboljših rudarjev Ethereuma, ETHminer (Windows) ponuja možnosti »zaslužek na minuto« in »zaslužek na dan« ter štiri različne ravni pridruženih programov, od 10% bonusa do 100% bonus!

Čeprav njihovo uradno spletno mesto ponuja skoraj nič informacij o ustvarjalcih programske opreme in celo sami programski opremi, lahko povezavo za prenos in datoteko zlahka najdete na Github.com

Če ETHminer (Windows) zveni kot programska oprema za rudarstvo Ethereum, ki ste jo iskali, in če uporabljate Windows kot operacijski sistem, poskusite!

Claymore

The Rudar Claymore Ethereum je še ena priljubljena izbira, če iščete dobro programsko opremo za rudarstvo Ethereum.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum: Claymore domača stran.

Rudar Claymore Ethereum je znan po tem, da je dobro optimiziran in za nenehno pridobivanje nove posodobitve. Trenutno rudar podpira možnost “dvojnega rudarjenja” – po besedah ​​ustvarjalcev lahko zdaj istočasno rudarite tako Ethereum IN drugo, določeno vrsto kripto (Decred, Lbry, Pascal ali Siacoin).

Ekipa, ki stoji za Claymorejem, je prav tako povečala hitrost rudarjenja, odprla nove vilice Ethereum in je nenehno delo na podpori različnim vrstam operacijskih sistemov (Claymore je trenutno na voljo v sistemih Windows in Linux).

Glede na ves trud, ki ga vložimo v to rudarsko programsko opremo Ethereum, verjetno lahko rečemo, da je vredno preizkusiti!

CGMiner

CGMiner je bila ustvarjena in predstavljena javnosti pred približno šestimi leti. Ta programska oprema za rudarstvo Ethereum je bila zgrajena z uporabo programskega jezika C ++, zaradi česar je široko dostopna in sprejemljiva za večino strojev.

CGMiner je bil posebej zasnovan kot programska oprema za rudarstvo Ethereum. Ena njegovih najbolj opaznih in hvaljenih lastnosti je, da vam omogoča delo z več napravami in rudniški bazeni. To je zelo priročno, če se nameravate razširiti in se ne omejiti na rudarjenje z eno napravo.

CGMiner je zelo enostaven za uporabo (vse, kar potrebujete, je vaše uporabniško ime, geslo, URL in v redu ste!) In zelo intuitiven. Idealen je za začetnike rudarjev kriptovalut.

WinETH

WinETH je še en Ethereum rudarska programska oprema za Windows. Deluje v napravah Windows, ki imajo grafične kartice AMD in Nvidia.

Ena najboljših lastnosti, ki jih ponuja WinETH, je ta, da je dokaj intuitiven in enostaven za uporabo. Posodobitve programske opreme imajo samodejno določen način rudarjenja v ozadju, ki zahteva minimalno porabo energije in možnost rudarjenja samo, ko je računalnik v stanju mirovanja..

Zgrabi si virtualni kramp - najboljša programska oprema za rudarstvo Ethereuma

Ti lahko Prenesi WinETH Ethereum rudarska programska oprema neposredno z njihove uradne strani, in imajo tudi vadnico o tem, kako jo namestiti in uporabljati. Poleg tega ponujajo svojo podporo – vse, kar morate storiti, je, da se obrnete.

WinETH si zasluži mesto na najboljšem seznamu programske opreme Ethereum, pa naj bo to zaradi preprostosti rudarske programske opreme ali pripravljenosti, da vam ponudijo svojo podporo.

Minergate

Minergate se šteje za ena najboljših rudarskih programov za uporabnike Maca. Omogočajo vam rudarjenje iz verige blokov Ethereum in uporabo bazena ASIC.

Minergate vam omogoča dostop do njihovega kalkulatorja in celo storitev oblačnega rudarjenja. Njihove storitve lahko spremljate tudi v vgrajenem razdelku na spletnem mestu ali preberete njihove najnovejše objave v spletnem dnevniku o dogajanju v skupnosti.

Minergate se ponaša tudi s tem, da je podjetje, ki je sestavljeno iz samo navdušencev nad kriptovalutami in ima 24-urno podporo. So že ustanovljena leta 2014 in od takrat naprej rastejo v poslu.

Če uporabljate Mac in iščete najboljšega rudarja Ethereuma, ki bi bil tudi ugleden in imajo 24/7 podpora, potem zagotovo preverite Minergate.

Imam svojo programsko opremo – kaj zdaj?

Do tega trenutka boste najverjetneje izbrali najboljšo rudarsko programsko opremo, ki najbolj ustreza vašim željam in potrebam. Super! Zdaj pa pokrijmo zelo osnovna načela, kako ga uporabljati.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum: rudarstvo ETH.

Enkrat prenesen, večina programske opreme bo namestitev z enim klikom. Programska oprema všeč WinETH ponujajo hiter in enostaven vodnik, ki vam bo pomagal izgladiti postopek (in morda bodo celo vse uredili samodejno namesto vas!), drugi imajo vaje ali čarovniki na zaslonu ki vas lahko vodi tudi skozi postopek.

Torej imate nameščeno in delujočo najboljšo programsko opremo – kaj zdaj?

Najprej je pomembno to vedeti Ethereum (in kriptovaluta na splošno) rudarstvo je zelo počasen in nekoliko drag postopek. Če nimate posebej zasnovane in profesionalno izdelane naprave, je verjetno, da bo trajalo kar nekaj časa, dokler ne dosežete opaznih rezultatov.

“Stroški” je še ena beseda, ki jo je treba upoštevati. Programska oprema za rudarstvo Ethereum, kolikorkoli dobra je, komaj kdaj bo zmanjšala stroške električne energije, ki so potrebni za uspešen rudarski postopek Ethereum.

Verjetno bi bila tudi dobra ideja, da programsko opremo za rudarstvo Ethereum uporabljate, ko niste v računalniku (se spomnite funkcije WinETH, ki omogoča, da programska oprema začne rudariti šele, ko je naprava v stanju mirovanja?). Razlog za to je preprost – če je vaš Programska oprema za rudarstvo Ethereum je aktivno ko poskušate nekaj narediti v računalniku, ne boste mogli – računalnik bo postal zelo počasno in nemogoče delati z njimi.

Ko končate z rudarjenjem, bi bil naslednji logičen korak prodaja tistega, kar ste uspeli zbrati.

Programska oprema za rudarstvo Ethereum: ETH coin.

Prodaja je dokaj enostavna – vse, kar morate storiti, je, da poiščete ugleden in zaupanja vreden trgovec in imate dostop do denarnice Ethereum. Ali pa boste morda izbrali nasprotno pot in se odločili, da boste obdržali to, kar ste zbrali, z upanjem, da bo Ethereum v kratkem zelo narasel?

Zaključek

Obstaja veliko Programska oprema za rudarstvo Ethereum med katerimi lahko izbirate, toda morda bo res težko izbrati najboljšega. Najbolje je, da poiščete programsko opremo, ki je enostavna za uporabo (ima uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, jasna navodila itd.), Ima visoka varnost in dejavniki vzdrževanja in ima tudi dodatne funkcije prilagajanja (tj. nedejavna funkcija rudarjenja WinETH).

Toda izbira dobre programske opreme za rudarstvo Ethereum je samo začetek – pri gradnji in vzdrževanju lastnega rudarskega imperija Ethereum je veliko različnih stvari.

Imeti dobro strojno opremo in rudarsko področje je dober začetek, vendar obstaja še veliko več. Imeti moraš a dostojno količino znanja o svetu kriptovalut na splošno. Ni dovolj, če na primer veste trenutno ceno Ethereuma. Prav tako ne pozabite izbrati a zanesljiva denarnica za kriptovalute, kot sta Ledger Nano X in Trezor Model T.

Ponudba denarnice Ledger je trenutno aktivna:

Razumeti morate, kako deluje kripto trg, kaj je HODLing (in zakaj je to sploh pomembno), kako vedeti, kdaj se bodo cene nekaterih kriptografov zvišale ali znižale (in kar je še pomembneje, kako bo to vplivalo druge kriptovalute), kaj je “mehurček” in “zob morskega psa” itd.

Kot lahko vidite, je najboljši rudar Ethereuma šele začetek. Čeprav je treba povedati resnico, je za začetek veliko boljša trdna, zaupanja vredna rudarska programska oprema in ne skicirana, ki ste jo našli nekje v globokem spletu in ki vsakih deset sekund zahteva vašo številko socialnega zavarovanja..

Upam, da je bil ta vodnik koristen in zdaj veste, kako izbrati najboljšega Rudarstvo ethereuma programske opreme (in kaj storiti po tem)!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map