Vse o najboljši strojni opremi za litecoin

Ena od strožjih odločitev, da a rudar kriptovalut mora izbrati pravi kos strojne opreme za uporabo pri rudarjenju. Različne vrste kovancev imajo drugačne potrebe in zahteve do moje, kar pa zahteva različne vrste tehnologije. V tem priročniku bomo zajeli Litecoin rudarska strojna oprema in se pogovorite o najboljših tamkajšnjih rudarjih Litecoinov.

Najprej vam bom povedal o strojni strojni opremi Litecoin na splošno – kaj je to, kakšne vrste strojne opreme lahko uporabljate in zakaj je bolje uporabljati * to * vrsto opreme namesto * to * vrsto opreme.

Po tem bomo preverili najboljše Litecoin rudarstvo ploščadi ki jih trg lahko ponudi, nadaljujte z njihovimi prednosti in slabosti in preverimo, ali lahko razberemo jasnega zmagovalca.

Ker pridobivanje litecoinov ni edini način za pridobitev te kriptovalute, bi morali razmisliti nakup ali trgovanje na zanesljivi borzi kriptovalut. Nekaj ​​priporočenih možnosti vključuje Coinbase, Binance in Coinmama.

Zdaj pa pojdimo na rudarsko strojno opremo.

Razumevanje rudarske strojne opreme

Kriptovaluta rudarska strojna oprema se pogosteje imenuje ploščadi. Poenostavljeno povedano, gre za kos strojev, namenjenih reševanju matematičnih problemov in posledično pridobivanju želenega kripto kovanca.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Litecoin rudarska strojna oprema je podoben drugim napravam za kripto rudarstvo v tem smislu deluje s skripti – funkcije, ki uporabnikom omogočajo, da s svojimi CPU pridobivajo kriptovalute z določenih spletnih mest.

Vse o najboljši strojni opremi za litecoin

Vendar ima Litecoin, kot pri vseh drugih kovancih, svoje določenih parametrov ki naredijo nekatere ploščadi boljše od drugih, ko gre za dejanski rudarski del.

Pokrijmo vso različno strojno opremo za rudarjenje Litecoin.

Različne vrste strojne opreme za litecoin

Ugotovili boste, da obstajajo tri različne vrste strojne opreme za rudarjenje Litecoin na izbiro – CPU, GPU in ASIC.


  • CPU. CPU rudarstvo uporablja vaš CPU za izkopajte želeni kovanec (v tem primeru Litecoin). To je cheap metoda za pridobivanje kripto, slaba stran pa je, da je IZJEMNO počasno – pogosto skoraj nevzdržno. Procesorsko rudarjenje lahko kadar koli opravite iz osebnega računalnika s katerim koli glavnim operacijskim sistemom (Windows, Mac OS in Linux).
  • GPU. Ta vrsta rudarjenja je glavni tip boste srečali. Uporaba GPU ploščadi grafične kartice da izvlečete želene kripto. To je hitro in učinkovito (zato je tako priljubljen), vendar je lahko zelo drag.
  • ASIC. ASIC – integrirana vezja, specifična za uporabo – veljajo za najboljše Litecoin rudarje. Obstajajo veliko različnih vrst ASIC, vendar so ti ASIC posebej zasnovani in ustvarjeni z enim namenom – izkoriščati Litecoine.

Te tri vrste strojne opreme za rudarjenje Litecoin prikazujejo precej dobro sliko možnosti, ki jih imate pri razmišljanju o tem, v katero rudarsko tehnologijo vlagati.

Nekaj, kar je treba upoštevati

Omeniti velja, da čeprav obstajajo kar nekaj možnosti med katerimi se lahko izbirajo, se bistveno razlikujejo po svoji kakovosti in zmogljivosti. Medtem CPU strojna oprema velja za najslabšo izbiro za rudarstvo Litecoina (ali katere koli druge kriptovalute), ASIC prevzamejo vodilno vlogo, je kot nalašč za to nalogo.

Seveda pa vse ni samo črno-belo – CPU rudarstvo zahteva tako rekoč brez začetne naložbe ali posebno opremo (čeprav bi vam cene električne energije lahko povzročile srčni napad!), medtem ko ASIC so precej drago in zahtevajo nekaj začetnega znanja o sestavljanju kripto strojne opreme.

Če imate ogromno Litecoina, morate uporabljati zanesljivo denarnico. Najbolj varne so denarnice strojne opreme. Priporočam, da si ogledate Ledger Nano S in Trezor. Če pa iščete spletno denarnico, vsekakor poskusite Coinbase.

Vse o najboljši strojni opremi za litecoin

Zdaj, ko poznate razlike med tremi vrstami strojne opreme za rudarjenje Litecoin, pojdimo naravnost v Seznam rudarjev Litecoin! Hitra zavrnitev odgovornosti – seznam ni organiziran v nobenem določenem vrstnem redu.

Najboljša strojna oprema za litecoin

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

ASIC

Po splošnem mnenju Antminer L3+ je praktični zmagovalec, ko gre za Litecoin ASIC ali celo Litecoin rudarsko strojno opremo na splošno.

To ASIC stroj je bil izšel leta 2017 podjetja Bitmain. Podjetje si je nabralo sloves svetovnega voditelja na področju strojne opreme za rudarstvo kriptovalut. Z leti so izdali različne različice posebne Litecoin ASIC, in Antminer L3+ mnogi menijo, da je najboljša stvar, ki se je kdaj zgodila pri rudarjenju kriptovalut.

Vse o najboljši strojni opremi za litecoin

Vendar obstaja še ena plat kovanca. Bitmain je bilo pod močnim ognjem – bili so izpostavljeni dodajanju zakulisja svojim izdelkom. Za zdaj nobeni poskusi prevare niso bili izpostavljeni, vendar je to vplivalo na ugled podjetja.

Če razmišljate o vlaganju v ta Litecoin ASIC, ne pozabite, da rabljeni začnite od najmanj 350 dolarjev in lahko povišajte na 750 dolarjev za novo! Po drugi strani pa ta IS velja za najboljšega Litecoin rudarja v igri.

Grafični procesorji

GPU rudarstvo je naslednja najboljša stvar, ko gre za strojno opremo za rudarjenje Litecoin.

Če malo kopate, boste to ugotovili Nvidia in AMD sta dve podjetji, ki proizvajata vodilne grafične kartice na področju Litecoin rudarskih ploščadi. The Nvidia GeForce GTX 1060 in AMD Radeon RX 580 so vodilni grafični procesorji in njihovi konkurenti so se zelo težko trudili, da bi se ujemali s kakovostjo teh dveh izdelkov.

Vendar pa morate biti priča velikemu znesku dobička pri uporabi grafičnih procesorjev za rudarstvo premagati nekaj ovir. Najprej bi morali najti najcenejša možna mesta za nakup grafičnih procesorjev. Da bi imeli uspešno rudarsko ploščad, ki bi prinesla opazen dobiček, bi moral vsebovati vsaj pet najboljših grafičnih procesorjev.

Takšne ploščadi bi lahko stale kjer koli od 2500 do 5000 dolarjev (vključno z okvirjem, hladilnimi sistemi, matičnimi ploščami itd.).

Litecoin rudarska strojna oprema: Nvidia GeForce GTX 1060.

Poleg tega ne bo pomembno, ali imate odlične in močne rudarje Litecoinov, če se ves vaš zaslužek (ali več!) Vrne nazaj v računi za elektriko. Če želite zaslužiti z rudarjenjem kriptovalut, boste morali najti način, kako zmanjšati stroške električne energije.

Eden od načinov, kako to narediti, je najti nekakšno prostorno stavbo ali sobo v kraju, ki ima poceni in dostopni stroški električne energije. Prostornost bo pomagala pri hlajenju.

GPU cryptocurrency rudarstvo je tudi najbolj priljubljena metoda rudarjenja v oblaku. Rudarsko delo v oblaku je zelo preprosto – storitev gostitelja ploščadi za nekaj časa “najamete” od gostitelja (osebe ali podjetja, kateremu naprava pripada). V tem obdobju se ves prihodek, ki ga ustvari ploščad, prenese na vas (razen nekaj majhnih provizij).

Rudarji oblakov običajno imajo več ploščadi narejen iz neštetega števila grafičnih kartic. Če sem iskren, so eden največjih razlogov, zakaj je bilo tako težko najti posebne grafične procesorje v trgovinah in spletnih prodajalcih.

CPU

CPU rudarji komaj kdaj na seznam najboljših rudarjev Litecoinov. Glavni razlog za to je v tem, da CPU rudarstvo samo ni donosno – če nameravate rudariti kriptovalute kot Bitcoin, Ethereum, Valovanje ali – v tem primeru – Litecoin, morda boste potrebovali mesece (če imate počasnejši računalnik – leta!), da opazite kakršen koli dobiček. Za večino ljudi to niti malo ni izvedljivo.

Mimogrede, pri kriptovalutah je ključnega pomena, da jih obdržite varne denarnice strojne opreme. Ledger Nano X in Trezor Model T sta zelo priporočljiva.

Ponudba denarnice Ledger je trenutno aktivna:

Drug možen scenarij je, da boste morda izgubili kar nekaj denarja stroški električne energije. CPU rudarjenje običajno proizvaja izredno nizki zneski dobička na dan vendar uporablja prevelike količine energije.

Litecoin rudarska strojna oprema: AMD Ryzen Threadripper 1950x.

Po drugi strani pa še vedno poteka pridobivanje CPU razmeroma pogosto uporablja iz enega preprostega razloga – dostopen je skoraj vsem. Vse, kar potrebujete, je osebni računalnik in lahko se vpišete v svet rudarjenja kriptovalut.

Po splošnem mnenju gre za procesor za pridobivanje Litecoin AMD Ryzen Threadripper 1950X. Gre za 16-jedrni procesor, ki ima ogromen predpomnilnik L3 – to mu omogoča, da izkoplje veliko priljubljenih kriptovalut in altcoinov.

Edina slabost tega procesorja je, da zahteva prevelike količine moči IN je že samo po sebi drago – cena novega AMD Ryzen Threadripper 1950X bi lahko šla kamor koli okoli 650 dolarjev na skoraj 800 dolarjev.

Proces rudarjenja

Zdaj, ko ste malo bolj seznanjeni z vrstami strojne opreme za rudarjenje Litecoin, pogovorimo se o rudarski postopek sama.

Najprej bi morali naredi preprosto matematiko. Zgrabite kalkulator in če ste že izbrali želeni način pridobivanja Litecoinov, izračunati začetne stroške za pridobitev naprave (tu imajo prednost CPU Litecoin rudarji) in vse potrebne dodatke za vzdrževanje.

Zdaj, ko imate v glavi ceno, poskusite ugotoviti možne stroške električne energije in hlajenja – poiščite cene električne energije na vašem območju in pomnožite z močjo vaše naprave. Rezultat dodajte začetni številki.

Upoštevajte hitrost in moč, s katero deluje vaša ploščad, izračunajte potencialni zaslužek, ki bi ga lahko vaš rudarski stroj Litecoin ustvaril v enem mesecu. Potrebovali boste povprečni znesek – ne gre z najvišjimi ali najnižjimi številkami.

Vse o najboljši strojni opremi za litecoin

Ko končate, odštejte to številko od prve. Poglejte rezultat.

Če je številka, ki jo vidite negativno (in znesek, ki ga boste ustvarili, vam bo povrnil tisto, kar ste izgubili z vlaganjem v svojo strojno opremo v približno dvajsetih letih), to pomeni, da vam ni smisel, da začnete sami kopati Litecoin – vsaj ne v trenutnem položaju ponovno ob. Če ste trdno odločeni, da v katero koli ceno vstopite v svet kripto, lahko poskusite rudarjenje v oblaku ali razmislite o cenejši alternativi, kar zadeva strojno opremo.

Če pa vas številka ni šokirala in če je začeti dobiček iz rudarjenja Litecoin v manj kot desetletju – čestitamo! Uradno lahko začnete razmišljati o tem, da bi postali profesionalni kriptokop.

Ko boste morali pridobiti in nastaviti vaš sistem, boste morali razmisliti o programski opremi, ki jo boste uporabljali. Navsezadnje si najboljši rudar Litecoin zasluži najboljšo razpoložljivo programsko opremo.

Ko iščete dobro in ugledna programska oprema, vedno dajte prednost vidikom varnosti, hitrosti rudarjenja in zgoščevanja, podpori strankam in preglednosti. To so merila, ki jih mora imeti velika programska oprema za rudarjenje kriptovalut in nenehno posodabljati.

Varnost je glavni ključ, čeprav – če programska oprema ni varna, se niti ne ukvarjajte s trgovanjem z njim v prvi vrsti. Ni smisla – zgodilo se bo le to, da vas sčasoma vdrejo in ukradejo vse kripto kovance. Zato skrbno izbirajte!

Po tej točki ste pripravljeni! Zdaj je le še, da uživamo v občutku, da postanemo zakonit Litecoin rudar (in seveda izkoristili koristi).

Zaključek

Če še nikoli niste imeli nobenega stika s katero koli strojno opremo za rudarstvo kriptovalut, jo morda nekoliko težko dojeti nekatere stvari na začetku. Najtežji del je verjetno široka izbira ki so vrženi pred vas: kakšno strojno opremo za rudarjenje Litecoin bi morali uporabiti? Kateri je najboljši način za pridobivanje? Kako lahko izkoristite najboljše ponudbe iz potrebnih predmetov?

Te in še veliko druga podobna vprašanja odgovorite takoj, ko začnete kopati po gradivu v zvezi s kripto rudarjenjem.

Obstaja veliko spletnih forumov, klepetalnic, skupin in drugih tesno povezanih skupnosti, ki so namenjene raziskovanju in preiskovanju vsake posamezne teme ki se vrtijo okoli kriptovalut, od napovedi cen do najboljše in najslabše razpoložljive strojne in programske opreme.

Litecoin rudarska strojna oprema: različne kriptovalute.

Vse, kar morate storiti, je preprosto pridružite se eni od teh skupnosti in se ne bojite postavljati vprašanj – ljudje so ponavadi zelo prijazni in ustrežljivi.

Upoštevati je treba še to strojna oprema se navadno stara. Tako dober kot stroj, ki ste ga uspeli pridobiti, bo sčasoma tekel po svoje. Seveda bo strojna oprema za rudarstvo Litecoin, za katero je nenehno poskrbljeno, trajala veliko dlje kot tista, ki ni bila nikoli očiščena ali preverjena. A vse ima rok veljavnosti.

Iz tega preprostega razloga bi bilo dobro, da vedno bodite pozorni na trg. Vsako leto se objavijo novi super-stroji za splošno javnost. Edina težava je, da se ponavadi ne zadržujejo – ljudje jih pometejo s fizičnih in digitalnih polic. Zato bi bilo pametno biti vedno pozoren – morda boste postali eden redkih srečnežev, ki so dobili naslednjo najboljšo stvar, ko gre za Litecoin rudarska strojna oprema.

Končni vidik, ki ga je treba omeniti, je, da morate svoje Litecoine vedno varovati. Za to uporabite zanesljive denarnice za kriptovalute, kot sta Ledger Nano X in Trezor Model T.

Ponudba denarnice Ledger je trenutno aktivna:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map