Simplex pregled

Izraz “kriptovalute“Pri ljudeh vzbudi veliko različnih občutkov – medtem ko se nekaterim posameznikom zasvetijo in gredo na tangento kako je Ethereum najboljša kripto tehnologija na svetu, začetniki na tem področju so ponavadi nekoliko manj navdušeni. To Simplex pregled bi moral to navdušenje sprožiti precej hitro.

Veste, na vprašanje o njihovih idejah o kripto, bodo številni novinci v temi verjetno uporabili izraze, kot je “decentralizirano“,”blockchain“In”Bitcoin“- to je normalno. Manj navdušeni serij pa vam bo verjetno povedal o goljufije, prevare in kramp ki se zgodijo v kripto svetu.

Čeprav se ti ljudje ne bi zmotili, ko bi razpravljali o takšnih vidikih, si to želi podjetje Simplex trg kriptovalut spremenite v pravičen kraj brez goljufij kjer so si ljudje lahko brez skrbi izmenjevali kripto kovance.

Vas zanima? Naj vam povem, za kaj gre pri Simplexu.

TL; DR: Simplex je edinstvena kombinacija platforme za posredovanje kriptovalut in rešitve plačilnega prehoda za nekaj največjih kripto borz. Čeprav je Simplex še vedno razmeroma neznan, vam – uporabniku – zagotavlja brezskrben način nakupa želenih kriptovalut po razumnih cenah. Plačate lahko s kreditno kartico, plačila pa so zelo hitra in varna.

Prednosti

 • Lahko plačuje za kriptovalute s kreditno ali debetno kartico
 • Zelo hitra obdelava plačil
 • Varno in zanesljivo
 • Zelo enostaven za uporabo

Slabosti

 • Ne podpira nekaterih kriptovalut
 • Višje provizije kot pri nekaterih borzah kriptovalut

Simplex pregled: PROS

Za začetek s tem Simplex pregled, seveda bomo začeli z nekaterimi najbolj pozitivnimi in omembe vrednimi vidiki platforme.

Nemogoče pa bi bilo napredovati, ne da bi v sobi nagovarjali Bitcoin in ne ugotavljali pravično kaj je Simplex, in kako se storitev prilega razmerju med navdušenec nad kriptovalutami, in platforma za izmenjavo kripto.

Kaj je Simplex?

Podjetje Simplex je bilo ustanovljeno že leta 2014, kot a fintech začeti. Izraz “fintech” dejansko dobro opisuje izdelek podjetja – “finančne tehnologije”.

Cilj skupine Simplex s sedežem v EU je “odstraniti goljufije” na trgu kriptovalut in ga narediti razmeroma stabilnega (vsaj kar zadeva varnost) in varno mesto tako za dolgoročne vlagatelje kot za vsakdanje trgovce.

Torej … Ali je Simplex zakonit kot posrednik v kriptovalutah?

To je zakonito, ja – vendar lahko terminologija še vedno postane precej zmedena.

Saj nekateri uporabniški pregledi Simplex to poudarjajo zadevno podjetje samo po sebi dejansko ni posredništvo pri kriptovalutah… Vsaj ne SAMO to. Namesto tega je mešanica posredništva in rešitve plačilnega prehoda za nekatere najbolj znane platforme za izmenjavo kriptovalut (pomislite: Binance, Changelly, Trezor, itd.).

Zdaj bi bilo vaše naslednje vprašanje – kaj je sploh “rešitev plačilnega prehoda”?


Simplex pregled

Lahko si predstavljate plačilni prehodi kot nekatere tretje osebe, ki zagotavljajo gladkost in – kar je še pomembneje – varnost plačila ali transakcije med obema stranema. V tem primeru plačila in transakcije preprosto vključujejo kriptovalute – splošno razpoloženje pa ostaja enako.

Torej, na kratko, uporabniški Simplex pregledi opredeljujejo projekt kot edinstven plačilni prehod za kriptovalute ki vam omogoča nakup kriptovalut pri nekaj največjih in najbolj znanih borz na svetu, brez strahu, da bi bila vaša transakcija ogrožena in vaša sredstva ukradena.

Ključnega pomena je del „odstranjevanja goljufij“. Po poročanju Wall Street Journal-a, samo v letu 2019, prevare s kriptovalutami so vzele več kot 4 milijarde dolarjev – to je presenetljiva količina denarja!

Simplex pregled: kaj počne Simplex.

Do danes je stigma, ki obkroža kripto, še vedno zelo opazna – ljudje še vedno povezujejo kriptovalute črni trg, pranje denarja, in prevara. Nekateri pregledi Simplex Bitcoinov to omenjajo, vendar je to dejansko eno glavnih (če že ne glavnih) vprašanj, s katerimi se želi spoprijeti zadevno podjetje – torej del “prevara”.

Preprostost je ime igre

Ena najpomembnejših lastnosti Simplexa, ki jo ponavljajo več uporabniških pregledov Simplex, je ta storitev je zelo enostaven za uporabo.

Za popolno razumevanje te točke boste potrebovali nekaj konteksta.

Kadarkoli iščejo najboljše izmenjave kriptovalut, opazili boste, da je dejavnik “enostavnosti uporabe” tisti, ki se pojavlja precej pogosto. To je z dobrim razlogom – še vedno obstaja kar nekaj izmenjav, ki imajo zelo strmo učno krivuljo in zahtevajo veliko znanja o tem področju, da bi jih lahko učinkovito uporabili.

Ne bi smelo biti tako.

Simplex pregled

Ker trg kriptovalut vsak dan privablja nove ljudi, izmenjave, ki so enostavni za uporabo in enostavni pri oblikovanju bodo tisti, ki bodo prišli na vrh. Ko gre za kripto Simplex, lahko pričakujete, da je platforma ena izmed najlažjih za uporabo!

Enostavnost uporabe Simplexa je opazna zgolj zaradi dejstva, da za nakup želene kriptovalute sploh ni treba ročno vnašati njihove platforme in izpolniti nekatere obrazce ali sodelovati pri registracijah – preprosto boste samodejno preusmerjeni na stran za obdelavo plačil.

Za vsakogar, ki se sprašujete, ali je Simplex zakonito enostaven za uporabo, bi to moral biti dovolj dokaz – združite to z dejstvom, da je izraz “preprost” dobesedno vključen v ime blagovne znamke in tako imate dokaj privlačen primer!

Hitre transakcije

Hitrost transakcije se nanaša na čas, ki je potreben za prejem kovancev za kriptovalute po plačilu na borzo. Kot si lahko predstavljate, je to precej pomembna točka tako pri pregledu Simplex kot pri nekaterih borzah kriptovalut na splošno.

Zaradi načina, kako Simplex deluje, zagotavlja takojšnja obdelava plačil – V večini primerov. Družba navaja, da bi nekatera plačila dejansko lahko trajala med 48 in 72 urami za obdelavo. Vendar gre za bolj nenavadne situacije – pojavijo se le, kadar pride do zastojev zaradi preverjanj preverjanja ali podobnih težav.

Simplex pregled

Splošno pravilo pa je, da se zgodijo kripto transakcije Simplex takoj – zamude ni.

Takojšnje transakcije so, kot se verjetno strinjate, Super – to pomeni, da če se vam mudi, vam ne bo treba čakati, dokler ne prejmete kripto kovancev. Zagotovo doda še eno pozitivno točko ljudem, ki sprašujejo, ali je Simplex zakonit – tudi večina uporabniških ocen Simplex se strinja!

Plačila s kreditno kartico – sprejeta!

Če preberete uporabniške ocene Simplex, ki jih najdete v spletu, boste hitro ugotovili, da je ena glavnih lastnosti, ki naredi Simplex odličen, dejstvo, da fintech podjetje sprejema plačila s kreditnimi in debetnimi karticami za kripto.

To je preprosto neverjetno iz nekaj različnih razlogov.

Najprej očitno – veliko več ljudem omogoča nemoten in enostaven prehod na trg kriptovalut, in s tem tudi na splošno v svet kriptovalut.

Saj vam niti ni treba brati pregledov Simplex Bitcoin, da bi to ugotovili še danes obstaja veliko borz, ki dovoljujejo le kripto-kripto-transakcije. To pomeni da preprosto ne sprejmejo Fiat denarja – svojo fiat valuto bi morali kupiti (zamenjati) nekje drugje in se nato vrniti na platformo, da bi kupili drugo kripto valuto po svoji izbiri.

Simplex pregled

Utrujen? Da. Ampak to je manjša težava – glavna težava je, da takšni procesi zaradi časa, potrebnega za prehod skozi ves ta proces, zavrnejo tudi najboljše kripto trgovce. Samo pomislite na trgovca začetnika!

Od Simplex sprejema kreditne in debetne kartice, to pomeni, da obstaja celoten dolgočasen postopek, ki je preprosto izrezan iz enačbe.

Poleg preprostosti je tudi nakup kriptovalut s kreditno ali debetno kartico veliko hitreje način tega. Če cenite svoj čas in želite, da je postopek čim bolj enostaven, je Simplex prava platforma za vas!

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Simplex pregled: CONS

Če želite nadaljevati s pregledom Simplex, se pogovorimo o nekaterih pomanjkljivostih, ki so običajno povezane z zadevno platformo. Da bi bili popolnoma pošteni in pregledni, se ne bomo osredotočili na dejstvo, da Simplex dejansko ni “platforma za izmenjavo kriptovalut” ali “kripto posredništvo”.

Podjetje je zelo edinstven v tem, kar počne, in tako se bomo izognili kakršni koli obliki subjektivnih primerjav. Namesto tega se osredotočimo na glavne vidike tega, kar bi lahko Simplex dejansko izboljšal.

Pomanjkanje podpore za kriptovalute

Kadarkoli se znajdete na borzi kriptovalut, to verjetno počnete, ker bi to želeli nakup določena kriptovaluta, prav?

No, kaj pa če na borzi ni kripto, ki jo želite? To je lahko precej razočaranje! To je tudi težava, ki se zdi, da jo nekateri uporabniki platforme poznajo, vsaj sodeč po nekaterih pregledih uporabnikov Simplex.

Simplex podpira te kriptovalute:

ATOM AVA BCH BNB BSV BTC BUSD CEL COTI DAI ČRT
DEP EOS ETH HBAR HEDG HUSD ICH LTC LUNA MIOTA NANO
PAX QTUM SDT SGA TOMO TRX USDK USDT XAUT XLM XRP

Seznam je vzet neposredno iz uradna spletna stran podjetja.

Čeprav je zgornji seznam precej obsežen in vključuje večino “mainstream” kriptovalut na trgu (Bitcoin, Valovanje, Ethereum, Litecoin, itd.), nekateri ljudje, ki bi morda želeli kupiti nekaj nišnih kovancev, lahko še vedno ostanejo razočarani.

Kljub temu, čeprav na to opozarja veliko uporabniških pregledov Simplex, lahko še vedno kupite nekakšno kriptovaluto pri Simplexu in nato z njo pridobite drugo kripto valuto na drugi borzi..

Pomanjkanje funkcij – platforma »On-the-Go«

Če ste do zdaj prebrali to Simplexovo oceno, je to verjetno očitno.

Ena glavnih značilnosti Simplexa je, da vam ponuja možnost nakupa kriptovalut na brezhiben način – z drugimi besedami, za dokončanje plačil ali preverjanj vam ni treba ročno obiskati spletnega mesta podjetja. Namesto tega je vse to vključeno v izmenjavo, ki jo morda uporabljate.

Simplex pregled

Dodajte to dejstvu, da že omenjeno dejstvo, da Simplex sam po sebi ni dejanska menjalnica kriptovalut, in na koncu dobite platformo, ki nima nobenih funkcij “standardov izmenjave”, razen tiste za nakup kriptokovancev.

To je pravzaprav ena bolj zanimivih točk, ki jih navajajo uporabniški Simplex pregledi. To je zato, ker če bi radi imeli nekaj podobne funkcionalnosti kot zamenjava in ne bi kupovali kripto, bi lahko – navsezadnje verjetno najprej obiskali borzo, ki uporablja Simplex (razen če storitev je integrirana v neko drugo platformo).

Primerjajte Simplex vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte Simplex vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Kako deluje Simplex?

Zdaj smo v tem pregledu Simplex že razpravljali o večini glavnih točk platforme. Glede na to, ker Simplex ni tradicionalni posrednik za kriptovalute in ima nekaj edinstvenih funkcij, je verjetno vredno razpravljati o kako deluje, prav?

Čeprav je postopek nekoliko bolj zapleten od tega (kar pomeni, da v ozadju poteka veliko tehničnih vidikov), je z vidika uporabnika postopke podjetja Simplex mogoče razložiti v 5 preprostih korakov:

 • Bi se izberite kriptovaluto za nakup na eni izmed partnerskih borz Simplex in se odločite za plačajte s kreditno ali debetno kartico.
 • Nato vas preusmerijo v ločen odsek spletnega mesta – v veliki večini primerov bo ta prehod nemoten, zato ga morda niti ne opazite.
 • Zdaj boste morali izpolnite vse podatke o transakciji – koliko kriptovalut želite kupiti, naslov javne denarnice itd.
 • V naslednjem koraku se boste znašli na Simplex stran za plačilo – tukaj je treba izpolniti in izpolniti vse preglede preverjanja.
 • Ko predložite dokumente in opravite preverjanje, bo vaša kreditna ali debetna kartica bremenjena, kriptovaluta po vaši izbiri pa poslana na naslov vaše javne denarnice. Tako enostavno!

Resnično izvedba kriptoplačil Simplex je to, no, preprosto! Če oddate prave dokumente in izpolnite vsa zahtevana polja z informacijami, med nakupom kriptovalute po svoji izbiri ne boste imeli nobenih težav.

No, razen če živite v državi ali državi, kjer Simplex ne deluje – tudi to je mogoče. Čeprav takšnih držav (in držav) ni veliko, nekatere ne izpolnjujejo pravnih predpisov, ki bi zadevni platformi omogočali delovanje znotraj njih. Takšne države vključujejo:

 • Bahami
 • Bocvana
 • Kambodža
 • Etiopija
 • Gana
 • Iran
 • Severna Koreja (DLRK)
 • Pakistan
 • Panama
 • Šrilanka
 • Sirija
 • Trinidad in Tobago
 • Tunizija
 • Jemnu.

Tudi, 8 držav ZDA:

 • Alabama
 • Florida
 • Georgia
 • Havaji
 • Nova Mehika
 • Oregon
 • Vermont
 • Washington

Če živite v kateri od teh držav ali držav, vam Simplex žal ne bo na voljo. Se pravi, če bi ti DO, pravzaprav, če prebivate v kateri koli od teh držav ali zveznih držav, boste morda želeli preveriti nekatere druge možnosti – Coinbase in Binance so običajno videti kot najboljši izbori, vendar obstajajo druge vrhunske borze, med katerimi lahko izbirate, tudi.

Pristojbine

Ena zadnjih točk, o katerih moramo razpravljati v tem Simplex Bitcoin pregledu, so pristojbin ki veljajo za vaše transakcije.

Simplex svojim uporabnikom zaračuna pristojbine v višini do 5%, odvisno od velikosti transakcije, izdajatelja kreditne ali debetne kartice, vaše lokacije itd. Čeprav te provizije morda niso najmanjše, jih vseeno upravičuje dejstvo, da ne samo, da imate možnost nakupa kriptovalut s kreditno kartico, temveč tudi prejemate super varne in hitre transakcije.

Tudi pri branju mnenj uporabnikov Simplex, ki so ostale v spletu, se zdi, da tudi to ni sporno.

Zaključki

Čeprav je svet kriptovalut še vedno zelo velik v razvoju, in znotraj teme je veliko negotovosti, kot so podjetja Simplex vodijo do obeh inovacij na tem področju, kripto pa tudi naredijo prijaznejšim in dostopnejšim.

Pravzaprav je Simplex, zelo preprost za uporabo in prijazen do novincev. Transakcije so zelo hitro (v večini primerov) in ste lahko prepričani, da varnost vašega kripto premoženja in fiat denarja bo ohranjen.

Čeprav na platformi morda ni največjega števila različnih altcoinov, podpira vse glavne kriptovalute. Če iščete enostaven vstop na trg kriptovalut, vas bodo uporabniški pregledi Simplex zagotovo usmerili na to platformo!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map