Rudarstvo v oblaku Ethereum – kje začeti?

Kriptovalute s časom dobivajo vedno večjo prepoznavnost. Ljudje začenjajo uporabljati veliko novih izrazov, povezanih s kripto. “Hashing”, “HODLing” in “mining pool” je le nekaj – in večina se vrti okoli dobička iz kriptovalut. Vendar nas danes zanima samo en specifičen izraz – rudarstvo v oblaku Ethereum.

V tem priročniku bomo razpravljali o vsem rudarjenju oblakov Ethereum – kaj je to, zakaj ljudje to počnejo in kako to storiti. Povedal vam bom vse o številnih različnih možnostih, ki jih lahko izbirate, ko razmišljate o pridružitvi podjetju za rudarstvo v oblaku. Poleg tega vas bom popeljal skozi postopek ustanavljanja vašega prvega koncerta za rudarjenje v oblaku in nadaljnje ukrepe.

Če ste ljubitelj Ethereuma, lahko naložite. Če želite to narediti, morate izbrati a zanesljivo izmenjavo kriptovalut – Coinbase, Binance in Coinmama so odlične možnosti.

Zdaj pa pojdimo k rudarjenju v oblaku.

Rudarstvo v oblaku

Povedano zelo preprosto, rudarstvo v oblaku je postopek, pri katerem nekomu plačate, da “oddaja” svoje naprave za rudarjenje kriptovalut, elektriko in – seveda – tudi storitev rudarjenja samega.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Ljudje (čeprav so to pogosteje podjetja), ki ponujajo storitve rudarjenja v oblaku Ethereum, imajo običajno na voljo ogromne kmetije. Kmetija je preprosto velika količina rudarskih ploščadi, ki delujejo v določenem objektu. Ta objekt mora biti dobro opremljen – hlajenje mora biti na nivoju, imeti mora veliko prostora za shranjevanje vseh rudarskih ploščadi. Upoštevati je treba tudi veliko količino električne energije.

Če bi na primer želeli začeti rudarjenje Ethereuma v oblaku, morate najprej najti gostitelja – nekoga, ki bi vam bil pripravljen prodati svoje storitve rudarjenja v oblaku Ethereum. Po tem bi se preprosto dogovorili za pogodbo, si stisnili roko (bodisi fizično bodisi prek interneta) in to je to!

Gostitelji ponavadi ponujajo široko paleto razpoložljivih pogodb, od „manjša naložba – manjši dobiček“ do „velika naložba – večji dobiček“. Ljudje, ki še nikoli niso imeli izkušenj s kriptovalutami, običajno začnejo z nižjimi ravnmi naložb. Ko vidite, da je storitev dejansko zakonita in počasi, a zanesljivo ustvarjate dobiček, lahko pogodbo kadar koli nadgradite.

Lahko pa poiščete tudi brezplačnega gostitelja za oblake Ethereum v oblaku. To ima seveda svoje prednosti in slabosti, zato se tega lotimo takoj.

Brezplačno rudarstvo Ethereum Cloud

Kot sem že omenil, je eden od načinov, kako lahko začnete z rudarjenjem v oblaku, poiskati brezplačno storitev rudarjenja v oblaku Ethereum. V tem kontekstu “brezplačno” pomeni, da vam gostitelja ne bo treba plačati nobene začetne provizije, kar se običajno zgodi. Če želite, lahko nadgradite svoj načrt. Če pa to ne pride v poštev, začetno polog ni potrebno.

Torej, kako potem koristijo ti gostitelji v oblaku? No, najprej ljudje pogosto nadgrajujejo načrte z višjim dobičkom. To prinaša boljše rezultate, po drugi strani pa ima ustrezen honorar. Če ne želite nadgraditi na boljši načrt, bo gostitelj ob koncu vsakega meseca preprosto vzel majhen odstotek vašega zaslužka kot “denar za najem”.

Ob tem poglejmo nekaj najbolj priljubljenih brezplačnih ponudnikov storitev rudarjenja v oblaku Ethereum. Seznam ni razvrščen v nobenem določenem vrstnem redu.

Swiss Gold Global

Swiss Gold Global (od tega trenutka dalje: SGG) deluje že približno deset let. Vzpostavili so si sloves profesionalnega, častnega in zakonitega podjetja in rudnikom ponujajo različne kovance – vključno z Ethereumom.

Rudarstvo v oblaku Ethereum - švicarsko zlato globalno

SGG ponuja vsakodnevna izplačila in varno platformo, s katere lahko izkopavate. Skupno imajo štiri različne ravni rudarjenja v oblaku (brez brezplačnega), ki se gibljejo med 249 in 5000 USD.

Podjetje ima tudi pridruženi program. Ena najboljših lastnosti programa za ljudi, ki jih zanima rudarstvo v oblaku, je ta, da lahko svoje provizije za podružnice pretvorite v pogodbe o rudarjenju v oblaku za celo življenje (da, LIFETIME). To je tako redka lastnost, da se sliši skoraj preveč dobro, da bi bilo res.

SGG ponuja tudi popolno podporo pri vseh temah, povezanih z rudarjenjem v oblaku. Poleg tega imajo funkcijo, ki vam omogoča, da prodate svoj zaslužek in kadar koli prekinete pogodbo, če le želite.

Swiss Gold Global je resnično del voditeljev, ko gre za brezplačno rudarstvo Ethereuma v oblaku. S skoraj desetletnimi izkušnjami se to podjetje morda splača preveriti, če vas zanima rudarstvo v oblaku na splošno.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Lep rudar

Nice-Miner je še ena možnost, če iščete brezplačno storitev rudarjenja v oblaku Ethereum. Ti fantje vam omogočajo, da začnete rudarjenje v oblaku brez potrebe po strojni opremi.

Rudarstvo v oblaku Ethereum - Zakaj izbrati nice-miner?

Nice-Miner ponuja brezplačen bonus za registracijo in hitro odzivno podporo. Imajo tudi pridruženi (referenčni) program, enak kot Swiss Gold Global. Bonus pridruženega podjetja Nice-Miner lahko doseže do 15%.

Nice-Miner vam omogoča, da izbirate med tremi različnimi nivoji – 3 meseci, 5 let in doživljenjski paket. Te ravni se razlikujejo glede na ceno, vendar so razmeroma dostopne v primerjavi z drugimi storitvami rudarjenja v oblaku Ethereum v tej panogi.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Ethereum Miner je uporabniku prijazen in dobro optimiziran gostitelj Ethereum v oblaku. Ponujajo vam hitro nastavitev in najrazličnejše načrte, med katerimi vas zanima.

Rudarstvo v oblaku Ethereum - načrti ETH rudarjev

Cene Ethereum Miner za načrte se gibljejo od 0,5 ETH do 10 ETH. S svojimi storitvami so pregledni in celo ponujajo predloge, kje bi lahko ustvarili denarnico Ethereum, če je nimate, in od kod kupiti Ethereum.

Po njihovem uradnem spletnem mestu bi lahko zaslužili do 0,0035 ETH na dan, če se odločite, da ne boste kupili nobenega od predlaganih načrtov in boste ETH preprosto brezplačno izkopali. Upoštevajoč dejstvo, da to z vaše strani ne zahteva nobenih naložb, to ni tako slabo.

Plačano rudarstvo v oblaku

Zdaj, ko sem pokrival nekaj bolj priljubljenih brezplačnih spletnih mest in podjetij za rudarstvo v oblaku Ethereum, lahko nadaljujemo in se pogovorimo o gostiteljih, ki zahtevajo začetno plačilo za svoje storitve rudarjenja v oblaku.

Smiselno je, da je brezplačno rudarjenje v oblaku veliko bolj privlačno od tistega, ki ga morate plačati iz žepa, vendar ni samo črno-belo. Čeprav zgoraj navedena spletna mesta ponujajo storitev brez začetne provizije, sta hitrosti rudarjenja in razprševanja toliko počasnejša kot pri plačljivih gostiteljskih napravah v oblaku.

Poleg hitrosti vam brezplačna mesta za pridobivanje oblaka Ethereum le redko omogočajo nadzor nad zadevo, pri čemer so podjetja za pridobivanje oblakov Ethereum, ki zahtevajo nekakšno predplačilo, pogosto druga zgodba. Ti gostitelji lahko na primer na svojih kmetijah namestijo kamere in strankam dovolijo, da se kadar koli ujamejo prek interneta, da preverijo, kako dobro delujejo njihove naprave..

Zdaj poznate prednosti in slabosti brezplačnih in plačljivih storitev rudarjenja v oblaku Ethereum. Oglejmo si seznam nekaterih bolj priljubljenih in uveljavljenih gostiteljev, ki so znani po rudarjenju oblaka Ethereum. Niso navedeni v nobenem posebnem vrstnem redu.

Genesis Rudarstvo

Podjetje za pridobivanje kriptovalut Genesis je verjetno eden najbolj znanih in uglednih ponudnikov storitev rudarjenja v oblaku. Splošno so sprejeti kot največje in najbolje razvito podjetje v svetu kripto rudarjenja.

Rudarstvo v oblaku Ethereum - Genesis rudarstvo

Genesis svojim strankam ponuja najsodobnejše rudarske ploščadi. Namenjeni so rudarjenju Bitcoinov in številnih drugih altcoinov. Podjetje s ponosom trdi, da so dejanska ekipa strokovnjakov in navdušencev nad kripto.

Genesis Mining strankam ponuja štiri različne načrte, ki jih lahko izbirajo pri rudarjenju oblakov Ethereum, četrti načrt pa omogoča prilagoditev stopenj na načine, ki vam najbolj ustrezajo.

Cene rudarjenja v oblaku Ethereum

Cene za Genesis pakete se razlikujejo, vendar lahko varno rečemo, da dobite tisto, kar ste plačali.

Z ambicioznimi prihodnjimi izdelki, zagotavljanjem kakovosti in neprekinjeno delovno skupino si je Genesis Mining ustvaril sloves zaupanja vrednega podjetja, usmerjenega k dosežkom. Če nameravate vlagati v rudarstvo Ethereum v oblaku, bi se ti morali pojaviti na vašem radarju.

HashFlare

HashFlare je še eno prepoznavno ime v svetu rudarjenja kriptovalut. Privzeta ponudba spletnega mesta je Bitcoin v oblaku, lahko pa tudi Litecoin, Dash, Zcash in – seveda – Ethereum.

Rudarstvo v oblaku Ethereum - cene etaha

Za svoje postopke rudarjenja v oblaku ne zahtevajo plačila vzdrževanja in uporabljajo standardne naprave za rudarjenje GPU.

Pri HashFlare je lepo, da na svojem spletnem mestu ponujajo podrobne statistične informacije, tako da lahko ne samo dostopate do informacij, temveč tudi analizirate in si omislite veljavnost njihovih storitev. Poleg tega vam podjetje omogoča, da izberete rudarski bazen, ki najbolje ustreza vašim potrebam – to je odlična lastnost, ki povečuje svobodo, ki jo imate kot stranka, ko gre za prevzem stvari v svoje roke.

Fiksne pristojbine, možnosti takojšnjega dviga, takojšnja povezava – HashFlare ima vse, kar bi katero koli podjetje potrebovalo za rudarstvo Ethereuma v oblaku. Če iščete dostojno storitev rudarjenja v oblaku Ethereum, poskusite s temi fanti!

HashGains

S podobnim imenom kot njegov konkurent je HashGains priljubljena izbira tudi za ljudi, ki bi radi vstopili v igro rudarjenja kriptovalut..

Rudarstvo v oblaku Ethereum - cene Hashgains

HashGains ima na voljo pet različnih možnosti, ko gre za rudarstvo v oblaku Ethereum (peta je izbira po meri). Pri tem ponudniku storitev je lepo, da ima zabaven in interaktiven vmesnik. Zdi se, da je ljudem to všeč.

HashGains tudi ponosno izgovarja, da ima vrhunsko tehnološko strojno opremo, izjemne standarde zmogljivosti in vedno pripravljen sistem za varnostno kopiranje. Izplačilo hitrosti razpršitve ima konkurenčne cene, zato jih obvezno preverite!

Imam svoj ethereum – kaj zdaj?

Torej ste izbrali ponudnika storitev rudarjenja v oblaku in ste že začeli dobivati. Super! Naslednji logičen korak bi bil prodati, kar ste zbrali.

Veliko različnih spletnih trgovcev se ukvarja s prodajo kriptovalut. Dobra stvar je, da poskušate prodati Ethereum – to je ogromen in priljubljen kripto, ne bi smeli naleteti na težave pri iskanju nekoga, ki bi ga prodal.

Vedno izberite trgovca, ki je na dobrem glasu, je dobro znan v skupnosti in mu je varnost na prvem mestu. Ko ste izbrali, dvakrat preverite v spletu – samo da se prepričate. V primeru, da se odločite za shranjevanje Ethereuma, si zagotovite a zanesljiva denarnica. Strojna oprema tisti, kot sta Ledger Nano X in Trezor Model T, so najbolj priporočljivi.

Po tej točki ste verjetno dobri. Veliko spletnih mest za kripto trgovanje ima obsežne vodnike o tem, kako se registrirati in začeti trgovati z različnimi kriptovalutami.

Zaključek

Ko gre za rudarstvo v oblaku Ethereum, bi se bilo sprva težko odločiti. Odločiti se morate, ali želite brezplačno ali plačljivo storitev. Če ste potem plačani, koliko ste pripravljeni plačati? Po tem bi morali izbrati uglednega ponudnika storitev, spoznati vse panoge industrije itd. Na koncu, ko so cene kriptovalut tako spremenljive, ali je sploh vredno vlagati v rudarstvo v oblaku na splošno?

Če ste se odločili, da boste nadaljevali in dali priložnost rudarjenju oblaka Ethereum – dobro! Vedno dvakrat preverite izbranega gostitelja, da se izognete morebitnim prevaram. To lahko storite z obiskom različnih spletnih forumov in klepetalnic.

Nazadnje, vedno bodite varni, ko gre za naložbe v kriptovalute (ali katere koli druge vrste naložb!). Ni treba hiteti – vzemite si čas in raziskujte! In ko ste naredili domačo nalogo in ste pripravljeni na začetek – začnite počasi! Svoj načrt lahko vedno nadgradite, če vidite, da vaša storitev rudarjenja v oblaku deluje. Ne držite se ponudnika storitev, ki ga boste sovražili. Preprosto se ne splača.

Če govorimo o naložbah in varnih platformah, si oglejte Coinbase, Binance in Coinmama. Te izmenjave kriptovalut spadajo med vodilne v panogi in veljajo za zelo zanesljive.

Trenutno velja ponudba Coinbase:

S tem vam želim veliko sreče v vašem podjetju za rudarstvo v oblaku!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map