Pregled novčanika Jaxx

Dakle, kupili ste neke kriptovalute, a sada ste došli pročitati neke Jaxx novčanik recenzije je li ovaj novčanik najbolje mjesto za njihovo skladištenje ili ne? Pa, danas ćete to saznati! U ovom cjelovitom pregledu novčanika Jaxx, reći ću vam sve što trebate znati o dotičnom novčaniku.

Za početak ću vam dati pregled o tome što je zapravo novčanik i koliko dugo postoji. Nakon toga doći ćemo do cjelovitog pregleda Jaxx novčanika naknade i značajke, nakon čega slijedi pregled njegove sigurnosti. Na kraju, vodit ću vas kroz to kako ga postaviti i kako ga koristiti, s nekoliko zaista korisnih snimaka zaslona!

Pros

  • Podržava 90+ različitih kripto valuta
  • Jednostavan za korištenje
  • Ugrađena zamjena
  • Uparivanje na više platformi
  • Besplatno za upotrebu

Protiv

  • Neke sigurnosne brige

Pregled Jaxx novčanika: Što je Jaxx novčanik?

Vjerojatno će vam to reći svaki pojedinačni pregled Jaxx novčanika Jaxx je digitalni novčanik to vam omogućuje slati i primati niz različitih kriptovaluta, kao i pružanje korisnicima sigurnog mjesta za njihovo spremanje. Novčanik je kreirao 2014. godine Anthony Diiorio, tko je jedan od suosnivača Ethereum!

ZANIMLJIVA ČINJENICA

Prema nedavnoj publikaciji Forbesovog bogatog popisa, Anthony Diiorio je 8. najbogatija osoba na svijetu kriptovaluta, s procjenom bogatstva između 700 i 1 milijarde dolara!

Pregled novčanika Jaxx: Anthony Diiorio.

Novčanik Jaxx je "novčanik s više valuta", i omogućuje vam pohranjivanje puno različitih kripto valuta, sve na istom mjestu. Zapravo, u vrijeme pisanja ovog članka u srpnju 2021., Jaxx novčanik može pohraniti više od 90 različitih kovanica (od kojih sam neke naveo u nastavku), uz stalno dodavanje sve više i više.

Pregled novčanika Jaxx: podržane kriptovalute.

Čitajući recenzije korisničkih novčanika Jaxx, primijetit ćete i da je novčanik dostupan za preuzimanje na većini vrsta uređaja. Ovo uključuje Windows, Mac, i Linux za stolne uređaje i Android i iOS za mobilne uređaje. Nadalje, Jaxx novčanik je također dostupan za upotrebu kao proširenje za Google Chrome, što znači da mu je lako pristupiti gdje god se nalazili.

Jaxx pregled novčanika: podržane platforme.

U ožujku 2018. programeri Jaxxa to su najavili novčanik im je preuzet više od 1,2 milijuna puta, što ga čini jednim od najpopularnijih novčanika na tržištu!

Dakle, sada kada imate dobar pregled onoga što je Jaxx novčanik, sljedeći dio ovog pregleda Jaxx novčanika pobliže ćemo pogledati njegove glavne značajke i prednosti.

Pronađen najnoviji kupon novčanika Ledger:

Značajke i prednosti

U nastavku ćete pronaći neke od najzapaženijih i najčešće referenciranih prednosti Jaxxa.


Novčanik s više valuta

Jedna od najboljih karakteristika korištenja Jaxx novčanika je ta pohranjuje puno različitih kripto valuta. Kao što možete vidjeti na gornjem popisu, to uključuje popularne kovanice poput Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) i Ethereum (ETH). Međutim, uključuje i puno manje popularnih novčića poput Jednorog zlato (UKG), Oluja (STO) i Gnoza (GNO)!

Tablica: Kriptovalute koje podržavaju Coinbase Wallet i Jaxx

To ga čini savršenim za ljude koji imaju puno različitih kriptovaluta jer bi u suprotnom svaki novčić trebali spremiti u pojedinačni novčanik. Zamislite kako bi bilo frustrirajuće kad biste držali BTC, ETH i LTC, ali morali biste za svaki od njih preuzeti drugačiji novčanik?

Uparivanje na više platformi

Spomenuo sam ranije svi različiti uređaji možete preuzeti Jaxx novčanik na. Pa, Jaxx također ima nevjerojatnu značajku tzv uparivanje na više platformi – povezuje sve novčanike zajedno!

Na primjer, ako Jaxx novčanik preuzmete na svoj Android mobitel i radnu površinu, sva su vaša sredstva dostupna na oba uređaja. To je velika prednost, jer ako novčanik nije uparivanje na više platformi, za svoj novčanik moći ćete koristiti samo jedan uređaj.

Interna razmjena kriptovaluta

Još jedna fantastična prednost korištenja Jaxx novčanika je što ima Mjenjanje oblika API ugrađen. ShapeShift je usluga razmjene treće strane koji vam omogućuje zamjenu jedne kriptovalute za drugu, a sve unutar Jaxx novčanika!

Pregled novčanika Jaxx: interna razmjena.

To znači da, ako ste držali Bitcoin, ali zaključio je da ih želite zamijeniti za Ethereum, to biste mogli učiniti u okviru Jaxx novčanika! Međutim, bez ove usluge zamjene trebali biste pošaljite svoja sredstva na drugu burzu kriptovaluta, sklopiti trgovinu, i onda povucite ih natrag u svoj Jaxx novčanik.

Prilagođenost korisniku

S više od milijun preuzimanja korisnika, novčanik Jaxx ima jedno od najkorisnijih dostupnih sučelja. To je sjajno, jer ga čini savršenim i za početnike i za iskusnije korisnike kriptovaluta.

Uistinu, međutim, čak i ne trebaju vam recenzije Jaxx novčanika da vam to kažu – kao što možete vidjeti sa snimke zaslona u nastavku, platforma ima stvarno jednostavne boje, jasan tekst I je zaista jednostavno pregledati povijest transakcija.

Jaxx pregled novčanika: dizajn sučelja.

QR skeniranje

Ako ste ljubitelj pogodnost, tada ćete voljeti QR značajka skeniranja koji je dostupan u Jaxx novčaniku. Dopustite mi da objasnim: prvo, ako želite povući malo Bitcoina s razmjene kriptovaluta na svoj Jaxx novčanik, umjesto da morate unijeti svoju dugu adresu Bitcoin novčanika, jednostavno možete skenirajte kod svojim mobilnim telefonom!

Značajka QR skeniranja novčanika Jaxx također je vrlo korisna ako želite pošaljite nekome novčiće u pokretu. Na primjer, ako ste bili u stvarnoj trgovini koja je prihvatila kriptovalute, jednostavno možete skenirati uređaj vlasnika trgovine i Jaxx novčanik izvršit će prijenos!

Naknade

Bez obzira na koji uređaj želite instalirati novčanik, novčanik Jaxx je potpuno besplatan! To je pogodba!

Naravno, Jaxx nije u poslu da gubi novac, pa zarađuje kada korisnici razmjenjuju kriptovalute putem API-ja ShapeShift. Što se tiče slanja kripto valuta u drugi novčanik, platit ćete samo naknadu za blockchain mrežu, koja varira ovisno o novčiću i o tome koliko je mreža zauzeta. Jaxx od toga ne zarađuje.

Dakle, sada kad znate sve prednosti, sljedeći odjeljak u ovom pregledu Jaxx novčanika proučit će njegove sigurnosne značajke!

Usporedite Jaxx rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Usporedite Jaxx rame uz rame s drugima

Sve kripto burze mogu izgledati slično vama, ali jesu NE sve isto!

Da! Pokaži mi tablicu usporedbe

Je li Jaxx novčanik siguran? Pregled sigurnosti

Pri odabiru novčanika s kriptovalutom, stvarno je važno uzeti u obzir koliko je sigurno. Uvijek je dobro kada novčanik ima lijepe značajke, kao npr razumljivost korisnika i multivalutna podrška. Međutim, ako je sigurnost slaba, možda ćete trebati potražiti drugdje.

Dakle, otkrijmo – je li Jaxx novčanik siguran?

Osobna kontrola

Prvo, kada preuzmete novčanik, od vas se neće tražiti nikakvi osobni podaci. Ovo je izvrsno za vas koji volite privatnost, a također znači da ćete vi i samo vi imati pristup svojim privatnim ključevima. Nikad ne zaboravite, ako izgubite privatne ključeve, vaša će sredstva zauvijek nestati.

Pregled novčanika Jaxx

Jaxxov tim nikada ima pristup vašim privatnim ključevima, onakvima kakvi jesu lokalno na vašem uređaju. Iako ovo dodaje dodatnu razinu sigurnosti, to znači da, ako ste hakirani, neće moći povratiti vaša sredstva.

Rezervno sjeme

Da biste dodatno zaštitili novčanik, poželjno je napravite redovitu sigurnosnu kopiju. Ovdje se dobiva početna fraza (poput lozinke), koju možete zapisati na čuvanje. To je sjajno u slučaju oštećenja uređaja (uređaja) jer ga možete koristiti za vraćanje ključeva novčanika.

Sigurnost prijave

Nažalost, ne postoji dvofaktorska autentifikacija (2FA) ili podrška s više potpisa unutar Jaxx novčanika. Sudeći prema povratnim informacijama koje su dale recenzije korisničkog novčanika Jaxx, ovo je jedna od glavnih slabosti novčanika, isto.

Značajka 2FA dostupna u drugim novčanicima znači da morate unijeti kod koji se šalje na vaš osobni mobilni telefon prije nego što možete izvršiti transakciju (poput slanja sredstava ili čak prijave).

Pregled novčanika Jaxx

Podrška s više potpisa je kada to trebate potvrdite prijavu na više uređaja. Sramota je što nijedna od ovih značajki nije dostupna.

Je li Jaxx prije hakiran?

Iskusni blok-novčanik Jaxx glavni hak krajem 2017. godine, gdje Ethereum vrijedan više od 400 000 USD (ETH) je ukraden iz korisničkog novčanika. Hakiranje je omogućeno kada je korisnik prenio Jaxx novčanik na "razbijen iz zatvora" iPhone. To je kada je mobitel otključan kako bi mu se moglo pristupiti na bilo kojoj mreži.

Međutim, to također znači ne postoji jamstvo da su preuzete aplikacije sigurne. Kao rezultat toga, haker je uspio dobiti korisnikovu sigurnosnu kopiju, koja mu je tada omogućila da kovanice prebaci u vlastiti osobni novčanik.

Pregled novčanika Jaxx

Iako za to nije u potpunosti kriv Jaxx, problem je bio u tome što su zapravo bili svjesni ranjivosti, ali nisu poduzeli ništa da to poprave. Programeri Jaxx tvrdili su da ne žele raditi veće promjene na platformi, jer bi to otežalo upotrebu novčanika.

Sve u svemu, ovo je jedina ranjivost koju je Jaxx novčanik doživio otkad je pokrenut 2014. godine. Dakle, sve dok čuvate privatne ključeve na sigurnom, nemojte pokušavati preuzeti aplikaciju na jaillomljeni telefon i izvršite redovnu sigurnosnu kopiju, tada bi vaša sredstva trebala biti sigurna.

Sad kad znate je li Jaxx novčanik siguran, sljedeći dio ovog pregleda Jaxx novčanika pokazat će vam kako ga postaviti!

Kako postaviti Jaxx novčanik?

Ako ste do sada pročitali ovu recenziju Jaxx blockchain novčanika, to ćete znati Jaxx se može instalirati na većinu vrsta uređaja. Sada ću vam pokazati kako ga postaviti pomoću novčanika na radnoj površini, međutim postupak instalacije sličan je svim vrstama uređaja.

1. Prvo, morat ćete posjetiti službeno web mjesto Jaxxa i preuzmite ispravnu datoteku za vrstu uređaja.

Pregled novčanika Jaxx: početak.

2. Prije nego započne preuzimanje, Jaxx će vam dostaviti “kontrolni zbroj”. To vam omogućuje da provjerite je li datoteka koju preuzimate izvorna, poklapajući je s kontrolnim zbrojem koji ste dobili prilikom instalacije.

Pregled novčanika Jaxx: postavljanje.

3. Datoteka za preuzimanje je otprilike 65mb, pa ćete ovisno o brzini interneta morati pričekati nekoliko minuta. Po završetku preuzimanja kliknite na .EXE datoteka.

Pregled novčanika Jaxx: preuzimanje.

4. Jaxx će sada izdvojiti potrebne datoteke na vaš uređaj.

Jaxx pregled novčanika: postupak instalacije.

5. Jednom kada je instaliran Jaxx blockchain novčanik, vidjet ćete sljedeću platformu. Zaslon će vam prema zadanim postavkama prikazivati ​​detalje o vašem Bitcoin novčaniku. Ovo uključuje svoju osobnu adresu novčanika, ravnoteža, Protuvrijednost u američkim dolarima, i svoj QR kôd.

Pregled novčanika Jaxx: QR kôd.

6. Novčanik Jaxx omogućuje vam pohranu više od 90 različitih kovanica. Dakle, saznajmo kako provjeriti drugu kriptovalutu – potražit ću Civic (CVC).

7. Kliknite ikonu izbornika u gornjem desnom dijelu novčanika.

Jaxx pregled novčanika: povijest transakcija.

8. Pomaknite se prema dolje i potražite kriptovalutu koju želite provjeriti. Kao što vidite, Civic (CVC) nije označen, pa moram označiti okvir.

Jaxx pregled novčanika: provjera određene kripto valute.

9. Zatim na vrhu novčanika kliknite malu strelicu (pokazuje desno).

Pregled novčanika Jaxx: postupak odabira.

10. Nastavite klikati strelicu dok ne vidite željenu kriptovalutu. Kada to učinite, kliknite ga.

Pregled novčanika Jaxx: odabir određenog novčića za kriptu.

11. Kao što možete vidjeti sa snimke zaslona u nastavku, sada možete vidjeti sve potrebne podatke za odabrani novac.

Pregled novčanika Jaxx: provjera stanja na kriptovalutama.

Čestitamo, sada znate kako postaviti Jaxx novčanik! Nastavljajući naš pregled Jaxx novčanika, pokazat ću vam kako slati i primati novčiće!

Kako se koristi Jaxx novčanik?

Prvo, postupak slanja.

Slanje sredstava

1. Prvo morate pronaći kriptovalutu koju želite poslati. Ne zaboravite, možda ćete trebati biti sigurni da je okvir označen u izborniku postavki (korak 8 gore).

2. U svom primjeru ću poslati Ethereum. Klikni na Poslati na vrhu zaslona.

Jaxx pregled novčanika: slanje kriptovalute.

3. Tada će se pojaviti okvir u kojem trebate unijeti adresu novčanika kojoj želite poslati novčiće.

Pregled novčanika Jaxx: adresa za primanje.

4. Evo, imate dvije mogućnosti. Ili ovdje kopirajte i zalijepite željenu adresu ili, ako koristite uređaj za mobilni telefon, možete kliknite sliku crtičnog koda i fotografirajte crtični kod prijamnika koji će automatski unijeti punu adresu novčanika.

Pregled Jaxx novčanika: skenirajte QR kôd.

5. Na kraju unesite broj novčića koje želite poslati i kliknite Poslati. Kao što možete vidjeti na snimci zaslona u nastavku, kada unesete iznos kriptovalute koji želite poslati, američki ekvivalent će se ažurirati.

Pregled novčanika Jaxx: odabir suma i drugih brojeva.

Primanje sredstava

Ako želite primati sredstva u svoj Jaxx novčanik, postoji stvarno sjajna značajka koja vam to omogućuje generirajte QR kôd s točnim iznosom – Pokazat ću vam kako u nastavku.

Međutim, ako ne želite koristiti QR kod, jednostavno pritisnite Primite, kopirajte svoju (javnu) adresu za primanje i pošaljite je osobi koja vam šalje kovanice.

1. Na vrhu zaslona kliknite Primite. Kao što sam u prethodnom primjeru koristio Ethereum (ETH), ponovno ću ga koristiti. Ne zaboravite ga promijeniti u kriptovalutu koju želite primati prije nego što to učinite.

Pregled novčanika Jaxx: primanje sredstava.

2. Zatim unesite broj kovanica koje želite primiti. Kao što ćete vidjeti na donjoj snimci zaslona, ​​ažurira se ekvivalent u američkim dolarima. Ako iznosi izgledaju ispravno, kliknite na zeleno Generirati dugme.

Pregled novčanika Jaxx: provjerite iznos primanja.

3. Jaxx novčanik sada će vam pokazati jedinstveni crtični kod. Ako ga netko skenira, njegov novčanik će znati da mora poslati 2ETH na vaš Jaxx novčanik! Ovo je stvarno korisno ako trebate poslati sredstva s razmjene treće strane na svoj blok-novčanik Jaxx!

Pregled novčanika Jaxx: traženje ETH-a s adrese.

Zaključak

Nadam se da ste uživali u ovome Jaxx pregled novčanika! Ako ste ga pročitali od početka do kraja, sada biste trebali dobro razumjeti što je Jaxx novčanik i kako to funkcionira.

Ovo uključuje pregled svih njegovih glavnih značajki, kao što je novčanik Jaxx naknade, korisničko sučelje, podržane valute, i the Mjenjanje oblika API protokol! Također sam raspravljao sigurnost novčanika.

Iako je novčanik jedan od najsigurnijih, to je razočaravajuće nema 2FA ili opciju višestrukog potpisa nakon prijave. Zabrinjava i činjenica da tim krajem 2017. nije otklonio sigurnosnu ranjivost.

Tablica: Značajke povezanosti modela Trezor T i Jaxx

Dao sam i tebi detaljne upute o tome kako postaviti Jaxx novčanik, kao i kako slati i primati sredstva.

Osobno, Stvarno mi se sviđa Jaxx novčanik zbog njegove praktičnosti. Jaxx novčanik imam i na mojim mobilnim i na stolnim uređajima, tako da mogu u svako doba slati i primati sredstva!

Svejedno, to je za sada to. Ako smatrate da postoji bolji softverski novčanik, javite mi u komentarima u nastavku!

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map