Pregled Ledger Nano X

Z naraščajočo priljubljenostjo kriptovalut tudi narašča potreba po varnih denarnicah. Vendar shranjevanje kriptovalut v spletu morda ni najboljša ideja, denarnice strojne opreme so resnično zanesljiv ko gre za hrambo ogromnih količin kripto. Zato je ta pregled Ledger Nano X morda točno tisto, kar iščete.

V tem pregledu Ledger Nano X vam bom priskrbel vse podrobnosti glede te strojne denarnice, vključno z informacijami o podjetje, Podprta Ledger Nano X kovanci, prednosti in slabosti kot tudi dodatne podrobnosti.

Do konca tega pregleda bi se morali odločiti, ali je denarnica Ledger Nano X primerna za vaše potrebe..

Brez nadaljnjih besed se spustimo v podrobnosti o podjetju in denarnici Ledger.

Sodba na prvi pogled: Ledger Nano X je vodilna denarnica za strojno opremo za kriptovalute na trgu. Ponuja popolno varnost, podpira več kot 1500 kriptovalut, z njim lahko upravljate z mobilno napravo in ponuja bolj udoben dizajn v primerjavi s prejšnjo različico podjetja. Čeprav je Ledger Nano X razmeroma drag, se njegove nove funkcije popolnoma splačajo.

Prednosti

 • Lahko se upravlja iz mobilne naprave
 • Zelo varno
 • Podpira več kot 1500 kriptovalut
 • Udoben dizajn

Slabosti

 • Sorazmerno drago

Pregled Ledger Nano X: kratek uvod v podjetje in samo denarnico

Ledger je bila ustanovljena že leta 2014 osem strokovnjakov, ki imajo strokovno znanje o kriptovalutah, vgrajeni varnosti, podjetništvu in drugih varnostnih rešitvah za blockchain aplikacije. Trenutno ima podjetje več kot 130 zaposlenih v Pariz, Vierzon in San Francisco.

Zanimivo dejstvo: Ledger je tako priljubljen, da se je že prodal več kot milijon naprav. Impresivno, kajne?

Pregled Ledger Nano X

Denarnica Ledger je zelo dobra priporočljivo za ljudi, ki so nori na varnost. Toliko je bolj zanesljiv kot denarnice za programsko opremo ki so povezani z internetom in jih lahko kadar koli vdrete. Ker je hladna denarnica, je vse premoženje, ki se prenese na Ledger Nano X, resnično brez povezave. Podrobneje bom govoril o varnosti v tem pregledu Ledger Nano X.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Pregled Ledger Nano X: PROS

Začnimo s pregledom Ledger Nano X s pozitivnih vidikov. Preden sprejmete končno odločitev, se prepričajte, da ste razmislili o vsakem od njih.

Končna varnost

“Je Ledger Nano X varen?” – to je eno glavnih vprašanj da navdušenci nad kriptovalutami še naprej sprašujejo pred nakupom te naprave. Iz tega razloga želim to enkrat za vselej razjasniti.

Ledger Nano X vam lahko zagotovi največja varnost. Je denarnica strojne opreme (znana tudi kot hladna denarnica), kar pomeni, da bodo vsi vaši Bitcoin, Litecoin in drugi altcoin varno shranjeno brez povezave. Kot rečeno, heker preprosto ne more dostopati do njega prek spleta.


Morda boste opazili, da Ledger Nano X Bluetooth z nizko porabo energije (BLE) povezljivost, ki omogoča uporabo brez kabla. Čeprav se brezžična povezava sliši resnično priročno, lahko sproži tudi nekaj varnostnih pomislekov. Preden pa začnem hitro sklepati, naj vas prepričam, da pri Ledger Nano X ni nobenih varnostnih težav.

Pregled Ledger Nano X

Od samo javni podatki je preneseno prek povezave Bluetooth in vaši zasebni ključi in seme nikoli ne zapustijo naprave, zato ni razloga za skrb. Podjetje poudarja dejstvo, da ima Ledger Nano X funkcije, tudi če bi kdo vdrl v povezavo Bluetooth Varni element (SE), ki bi pred kakršnimi koli spremembami prosil za vaše dovoljenje.

Še več, v tem pregledu Ledger Nano X je pomembno omeniti, da je podjetje razvilo a edinstven operativni sistem poklical BOLOS ki vključuje varen čip za linijo denarnic Ledger. Ledger je edina denarnica na trgu, ki ponuja takšno tehnologijo.

Ko prejmete svojo napravo Ledger Nano X, jo boste morali ustvarite kodo PIN vsaj 4 števke. Ne pozabite obdržati te kode zase. V primeru, da pozabite kodo, obstaja 24-besedna besedna zveza za obnovitev da boste dobili, da ustvarite nov zatič. Ob tem ne bi smeli spraševati, “ali je Ledger Nano X varen?” ker je ena najvarnejših denarnic za kriptovalute na trgu.

Tabela: Zaščitni elementi Ledger Nano X in Trezor Model T

Zdaj, saj Ledger je denarnica strojne opreme, ključnega pomena je razmisliti o njegovi zaščiti pred fizičnimi poškodbami. Dobra novica je, da je Ledger Nano X narejen z uporabo najkakovostnejši materiali ki lahko napravo zaščiti pred fizičnimi poškodbami. Ker je pokrov narejen iz nerjaveče jeklo, popolnoma zaščiten, če ga spustite.

Programske denarnice (znane tudi kot vroče denarnice) delujejo povsem drugače. Običajno so lahko prenesen v namiznih ali mobilnih napravah. Mnogi ljudje izberejo vroče denarnice, ker jih je večina popolnoma prost (razen pristojbin) in so super enostaven za uporabo. V večini primerov lahko stvari ugotovijo celo ljudje, ki jih uporabljajo prvič.

Pregled Ledger Nano X

Vendar je treba razumeti, da bi morali nikoli ne hranite ogromnih količin kriptovalut v programskih denarnicah – lahko namesti heker zlonamerne programske opreme v napravo in jo okužite s pomočjo keylogger ki omogoča krajo zasebnih ključev denarnice in posedovanje vaših kriptovalut. Ne sliši se preveč varno, ali imam prav?

Seveda ne pravim, da so vse programske denarnice slabe; preprosto so ni tako zanesljiv kot možnosti strojne opreme. Kot rečeno, shranite v njih le znesek, ki ga ne bi bilo preveč žalostno izgubiti.

Podpira glavne kriptovalute in še več

Če se ne ukvarjate z glavnimi kriptovalutami, kot sta Bitcoin ali Ethereum, pa imate raje manj priljubljene možnosti, je ključnega pomena, da se zavedate kovancev, ki jih podpira Ledger Nano X. Navsezadnje ni takšne naprave, ki bi podpirala vse obstoječe kriptovalute.

Pregled Ledger Nano X

Ledger Nano X podpira več kot 1500 kovancev in žetonov, vključno z največ priljubljene kriptovalute:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Valovanje (XRP)
 • USD vezava (ERC20) (USDT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Binance Coin (BNB)
 • EOS (EOS)
 • ….

Ledger podpira tudi druge, manj priljubljene altcoin-ove, zato tudi če se ukvarjate z manj običajnimi kriptovalutami, stavim, da boste lahko našli svoj kovanec.

Oblika in uporabnost

Videz Ledger Nano X je skoraj enak prvemu modelu podjetja – Ledger Nano S. Edine razlike so v tem, da je nekoliko težji in ima a širši zaslon, vseeno pa ga lahko enostavno spravite v roko.

The gumbi za krmarjenje se nahajajo poleg zaslona, ​​tako kot v prejšnjem modelu. Če želite pritisniti “enter”, držite oba gumba skupaj.

Pregled Ledger Nano X

Vse skupaj je varno reči, da je Ledger Nano X dizajn naprednejši v primerjavi z različico S. Ker imate večji zaslon, je lažje videti naslove denarnic in vse ostale potrebne podrobnosti.

Če želite Ledger Nano X povezati z računalnikom, lahko to storite z uporabo Kabel USB-C, vendar obstaja tudi možnost, da denarnico uporabite z uporabo pametni telefon. Slednja možnost je toliko bolj udobna, saj lahko sredstva takoj prenesete v denarnico strojne opreme. Vendar pa lahko sproži tudi nekatere varnostne pomisleke (zaradi povezave Bluetooth), ki sem jih omenil že v tem pregledu Ledger Nano X.

Tako Ledger Nano X prihaja z nekaj res neverjetnimi posodobitvami, ki omogočajo celoten postopek uporabe te strojne denarnice bolj prijeten.

Primerjajte Ledger Nano X vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte Ledger Nano X vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Pregled Ledger Nano X: CONS

Čeprav ima Ledger Nano X nekaj odličnih funkcij, morate nekaj upoštevati.

Sorazmerno drago

Kar zadeva strojne denarnice, je ena glavnih težav ta, da jih morate dejansko kupiti. Čeprav je njihov cene se ponavadi razlikujejo, Ledger Nano X je ena dražjih možnosti.

Trenutno, Cena Ledger Nano X je 119,00 €‎. V primerjavi z S model to stane le 59,00 €‎, to je precej povečanje. Vendar ne pozabite, da je Ledger Nano X nova in izboljšana različica, ki ima resnično privlačne funkcije, ki jih ne najdete v nobeni drugi denarnici na trgu.

Čeprav je cena eden glavnih razlogov, zakaj se ljudje odločajo za programske denarnice (večina jih je brezplačnih), varnost mora biti vedno na prvem mestu ko gre za shranjevanje kriptovalut. Zamislite si, da boste izgubili vse kovance, ki jih shranite v programski denarnici, samo zato, ker niste želeli kupiti strojne denarnice. ‎

Ledger Nano X v primerjavi z Ledger Nano S

Ves čas ponavljam, da je Ledger Nano X nova in izboljšana denarnica, ki vam lahko ponudi še več funkcij, v čem pa se razlikuje od Ledger Nano S?

Zaradi jasnosti bi vam rad posredoval hitra primerjava teh dveh naprav.

Ledger Nano S Ledger Nano X
 • 3-20 aplikacij
 • 1.100+ združljivih kripto sredstev
 • Ledger Live
 • Združljivo z več kot 50 denarnicami
 • Bluetooth: –
 • Zaslon: 128 x 32 slikovnih pik
 • Priključek – USB tip Micro-B
 • Baterija: –
 • Cena: 59,00 €‎
 • Do 100 aplikacij
 • 1.100+ združljivih kripto sredstev
 • Ledger Live
 • Združljivo z več kot 50 denarnicami
 • Združljivost Bluetooth
 • Zaslon: 128 x 64 slikovnih pik
 • Priključek – USB Type-C
 • Baterija: 8 ur
 • Cena: 119,00 €‎

Kot vidite, obstaja nekaj glavnih razlik pri denarnicah Ledger. Ledger Nano X lahko podpira do 100 aplikacij, ima večji zaslon, ki izboljša uporabnost, in zagotavlja združljivost Bluetooth, ki omogoča upravljanje denarnice Ledger iz vaše mobilne naprave.

Pregled Ledger Nano X

Ledger Nano X je sicer dvakrat dražji, vendar ima funkcije, ki so popolnoma vreden cene.

Kaj je v paketu denarnice Ledger Nano X?

Ledger Nano X je priložen paketu, ki vsebuje 5 elementov, vključno z:

 • 1 kabel USB C.
 • 1 trak za obesek za napravo
 • 3 listi za izterjavo
 • 1 navodilo za začetek
 • Naprava Ledger Nano X sama

Čeprav boste nadalje v tem pregledu Ledger Nano X našli vse potrebne informacije o uporabi naprave, je vedno na voljo navodilo, ki vas bo vodilo skozi postopek.

Kako nastaviti Ledger Nano X?

Kdaj je treba slediti šest korakom nastavitev Ledger Nano X.

1. korak: Prenesite Ledger Live.

Ledger Live je programska oprema, ki je potrebna za nastavitev naprave in upravljanje kriptovalut. Lahko prenesete namizna aplikacija za Windows, Mac in Linux na uradni strani Ledgerja in dobite mobilna aplikacija iz trgovine App Store ali Google Play.

Pregled Ledger Nano X

Ko prenesete aplikacijo, dodaj račun to vam bo omogočilo upravljati kripto.

2. korak: nastavite kot novo napravo.

Če želite nastaviti novo napravo, morate ga vklopite najprej. Samo pritisnite in držite gumb zraven vrat USB, dokler ne vidite logotipa Ledger. Ko končate, boste morali prebrati navodila na zaslonu. Nadaljujete lahko s pritiskom na desni gumb in se vrnete s pritiskom na levi gumb. Ko boste na zaslonu videli »Nastavi kot novo napravo«, morate hkrati pritisniti oba gumba.

Pregled Ledger Nano X

3. korak: Izberite kodo PIN.

Po izvedbi vseh prejšnjih korakov je čas, da izberite PIN Koda. Preprosto hkrati pritiskajte oba gumba, dokler se na zaslonu ne prikaže napis »Izberi kodo PIN«.

Pregled Ledger Nano X

S katerim koli gumbom izberite številko in hkrati pritisnite oba gumba, da jo potrdite. Vaša koda mora biti sestavljena iz 4-8 števk, torej ko končate, pritisnite“. Ponovno vnesite zatič, da ga potrdite.

Pregled Ledger Nano X

4. korak: Zapišite 24-besedno besedno zvezo za obnovitev.

Po vnosu PIN kode boste videli stavek za izterjavo na zaslonu. Ker bo na voljo le enkrat, ga morate skrbno zapisati. Za začetek pritisnite oba gumba in videli boste beseda # 1. Zapišite ga in pritisnite desni gumb, da se premaknete na besedo # 2. Nadaljujte, dokler ne dobite vseh 24 besed. Še enkrat pritisnite oba gumba za nadaljevanje.

Pregled Ledger Nano X

Zdaj z desnim in levim gumbom morate izberite frazo za obnovitev # 1. Nadaljujte, dokler ne potrdite vseh 24 besed. Vaša naprava je pripravljena! Pritisnite oba gumba in odprite nadzorno ploščo.

Pregled Ledger Nano X

5. korak: Namestite aplikacije.

Ko je naprava pripravljena, lahko nanjo namestite programe. Če želite to narediti, preprosto pojdite v Ledger Live Manager in izberite potrebne aplikacije. Na voljo so vse najbolj priljubljene kriptovalute, najdete lahko Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin in številne druge aplikacije.

Zdaj lahko dostopate do nadzorne plošče Ledger.

Pregled Ledger Nano X

Kako prejemati sredstva

Če želite prejemati kripto sredstva, se najprej prepričajte, da imate Ledger Live skupaj z ustvarjenim računom in potrebno aplikacijo. Na primer, če želite prejemati Ethereum, morate namestiti aplikacijo Ethereum. Ko je končano, sledite tem korakom:

Korak 1: Pritisnite tipko Transakt zavihek ki ga najdete na dnu aplikacije.

Pregled Ledger Nano X

2. korak: Dotaknite se “Prejeti”.

3. korak: Izberite račun, ki ga želite uporabiti.

Pregled Ledger Nano X

4. korak: Potrdite, da se naslov, ki je prikazan v Ledger Live, ujema z naslovom, ki ga vidite v napravi.

Pregled Ledger Nano X

5. korak: Kopirajte naslov in ga delite z osebo, ki vam bo poslala sredstva.

Pregled Ledger Nano X

Čeprav smo že ugotovili, ali je denarnica Ledger Nano X varna, vseeno bodite previdni in poskrbite, da bo naslov, ki ga delite z drugimi, enak, kot je bil naveden na začetku.

Kako poslati sredstva

Pred pošiljanjem sredstev morate vnesite podrobnosti o transakciji. Tu je kratek vodnik, kako to storiti:

Korak 1: Pritisnite na Transakt zavihek ki ga najdete na dnu aplikacije.

Pregled Ledger Nano X

2. korak: Tapnite »Pošlji«.

Pregled Ledger Nano X

3. korak: Izberite račun ki jim želite poslati sredstva.

Pregled Ledger Nano X

4. korak: Vnesite naslov prejemnika. To lahko storite ročno ali tako, da tapnete »Optično branje kode QR«.

Pregled Ledger Nano X

5. korak: Vnesite znesek, ki ga želite poslati.

6. korak: Pritisnite “Nadaljuj”.

Po vnosu podrobnosti o transakciji boste morali preveri in podpiši. To lahko storite tako:

Korak 1: Preverite podrobnosti o transakciji in če so pravilni, tapnite “Nadaljuj”.

2. korak: Prepričajte se, da je naprava vklopljena in odklenjena, nato pa izberite Ledger Nano X poslati z.

3. korak: Odprite kripto aplikacijo in tapnite “Nadaljuj”.

4. korak: Preglejte vse podrobnosti o transakciji in se prepričajte, da so pravilne. Ko ste pripravljeni na potrditev, pritisnite dva gumba.

5. korak: Vaša transakcija je preverjena!

Če bi sledili temu pregledu Ledger Nano X, morda ne bi smelo biti težave, če bi uporabili to strojno denarnico.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Zaključki

Torej, Ledger Nano X je ena najbolj zanesljivih denarnic za strojno opremo na trgu. Ker gre za hladno denarnico in so vaši zasebni ključi brez povezave, hekerji nimajo dostopa do nje.

Poleg tega novejši model v primerjavi z Ledger Nano S ponuja boljša uporabnost. Ne samo, da vam omogoča uporabo mobilne aplikacije za upravljanje kripto sredstev, ampak ima tudi večji zaslon zaradi tega je udobnejša navigacija.

Tabela: Prednosti in slabosti Ledger Nano X in Nano S

Ko gre za kovance Ledger Nano X, je naprava združljiv z več kot 1.100 kriptovalutami. Ob tem boste lahko shranili ne le najbolj priljubljene, ampak tudi manj znane kovance in žetone.

Upam, da je bil ta pregled Ledger Nano S koristen in vam je uspelo najti vse informacije, ki ste jih iskali. Karkoli se boste odločili, to vedno vedite hladne denarnice lahko najbolje zaščiti vaše kriptovalute.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map