Pregled KuCoin

Ali želite začeti kupovati, prodajati in trgovanje s kriptovalutami, ampak prepričan, če KuCoin je prava menjava za vas? Ali pa ste morda videli določen kovanec, naveden na KuCoin, in zdaj se želite prepričati, da je varen za uporabo?

No, ne glede na to, kaj želite izvedeti o KuCoinu, imam to pokrito! V tem pregledu KuCoin vam bom najprej začel kratek uvod v ozadje izmenjave, po navodilih po korakih kako narediti polog.

Potem vas bom obvestil kaj kovanci lahko položite, kaj postopek preverjanja podjetje ima in na koncu bom naštel vse njegove prednosti in slabosti.

Po koncu branja mojega vodnika boste imeli vse informacije, ki jih potrebujete za odločitev, ali je KuCoin prava izmenjava za vas. v nasprotnem primeru boste našli drugega priporočene borze kriptovalut tam zunaj.

Torej, kaj še čakaš? Skočimo v prvi del tega pregleda KuCoin – ozadje borze!

Prednosti

 • Anonimno trgovanje
 • Varno
 • Podpira različne kriptovalute

Slabosti

 • Majhen obseg trgovanja

Uvod v izmenjavo KuCoin

KuCoin je izmenjava tretjih oseb, ki vam omogoča kupujejo, prodajajo in trgujejo veliko različne kriptovalute. Bilo je ustvarjen maja 2017 skupine izkušenih poslovnih strokovnjakov, ki so prej delali na projektih, kot sta Ant Financial in iBox PAY. KuCoin je ena najnovejših borz kriptovalut v tej panogi.

Cilj ustanoviteljev je bil ustvariti preprosto in varno platformo za ljudi po vsem svetu, s katerimi lahko trgujejo z različnimi digitalnimi kovanci. Dolgoročno želijo biti ena izmed 10 največjih borz na svetu in upajo, da bodo to dosegli do leta 2021.

Od začetka je bila izmenjava KuCoin ni imel nobenih opaznejših težav, in na splošno borza ne trpi zaradi nobenih sistemskih preobremenitev. Zdaj je mogoče dostopati do platforme KuCoin prek namiznega računalnika, pa tudi prek Aplikacija KuCoin na obeh Android in iOS.

Pregled KuCoin

V začetku leta 2018 so poročali, da ima KuCoin več kot milijon uporabnikov. Vendar je njihov povprečni obseg trgovanja veliko manjši kot pri drugih priljubljenih borzah, kot je Binance.

Med pisanjem tega pregleda KuCoin sem tudi odkril, da ima borza svojo lastno kriptovaluto Delnice KuCoin (KCS)! Z držanjem kovancev KCS uporabniki KuCoin dobijo diskontirane provizije za trgovanje.

Poleg tega imajo imetniki kovancev KCS tudi 50-odstotni delež celotnega dobička od trgovanja, ki ga ustvari borza! Kriptovaluta KuCoin je januarja 2018 dosegla najvišje vrednosti v višini več kot 1,8 milijarde USD!

Zdaj, ko veste o njihovem ozadju, bo naslednji del mojega pregleda KuCoin razpravljal o vrstah kovancev, ki jih lahko kupite!

Najden najnovejši kucoin kupon:

Razpoložljivost kovancev

V času pisanja tega članka ima KuCoin več kot 300 različnih trgovalnih parov na voljo. Primer trgovalnega para je BTC / ETH, kar pomeni trgovanje z Bitcoini z Ethereumom. Podpirajo več kot 75 posameznikov kriptovalute in na ta seznam dodajajo ves čas.

V tem seznamu je večina priljubljenih kovancev, kot naprimer Bitcoin, Ethereum, Litecoin in Bitcoin Gotovina, pa tudi manj priljubljeni (a vseeno vrhunski kriptos) kovanci, kot je VeChain in Limpo.

Zdi se, da je KuCoin zelo priljubljen za nove kriptovalute, ki so dokončale svoje ICO, kar pomeni, da je odlična menjava, če želite kriptovalute kupiti na samem začetku njihovega trgovskega potovanja. Po navedbah ustanoviteljev želi KuCoin do konca leta 2018 podpreti več kot 1.000 različnih kriptovalut.

Primerjajte Kucoin vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte Kucoin vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

KuCoin pristojbine

Eden glavnih ciljev KuCoin je ponuditi svoje trgovce zelo nizke pristojbine. Toda kako poceni je?

Prvič, kriptovaluta vloge so brezplačne, razen provizije za transakcijo blockchain, ki jo plačate za prenos. Seveda je to odvisno od tega, katero kripto valuto uporabljate.

Ko gre za posel, boste plačali samo 0,1% zneska, ki ga kupujete. Če bi na primer želeli kupiti Litecoin v vrednosti 1000 USD, bi plačali le 1 USD! To je eno najnižjih v panogi, kar je dober razlog za uporabo KuCoin.

Pregled KuCoin: Domača stran KuCoin.

V smislu dvig kovancev izven borze je provizija odvisna od tega, katero kriptovaluto želite odstraniti. Vse informacije najdete na Uradna stran KuCoin.

Zdaj, ko veste o različnih kovancih, ki jih sprejema KuCoin, in informacijah o provizijah KuCoin, bo naslednji del mojega pregleda KuCoin obravnaval različne načine plačila, skupaj s koraki za preverjanje, ki jih boste morda morali izvesti.

Načini plačila in preverjanje

UPDATE 2021: KuCoin zdaj sprejema 5 glavnih fiat valut, vključno z USD, CAD, VND, IDR in CNY.

Ali KuCoin sprejema fiat valuto? No, na žalost ne, kar pomeni, da boste morali položiti z drugo kriptovaluto.

Pregled KuCoin

Če ste prvič v kriptovaluti, je najlažji začetek nakup priljubljene kriptovalute, kot je Bitcoin ali Ethereum na Coinbase. Coinbase vam omogoča uporabo tradicionalnih načinov plačila, kot sta debetna kartica ali bančni račun. Ko to storite, lahko svoje kovance prenesete neposredno na nov račun KuCoin.

Vendar pa je dejansko prednost vplačevanja in dvigovanja z uporabo kriptovalut. Ker borza nima razmerja s fiatno valuto, se uporabnikom ni treba identificirati za začetek trgovanja. To pomeni, da lahko trgujete anonimno.

Še bolje, obstajajo brez omejitev na število sredstev, ki jih lahko položite in dvignite! To je velik bonus, saj druge borze kriptovalut omogočajo nalaganje dokumentov za preverjanje, kot sta potni list in bančni izpisek, kar lahko včasih traja do dva tedna za preverjanje.

Postopek prijave

Če želite registrirati nov račun pri KuCoin, morate najprej obiskati njihovo uradno domačo stran, do katere je mogoče dostopati tukaj. Po tem kliknite prijavite se, na zgornji desni strani zaslona.

Nato vam bodo predstavljeni pogoji menjave. Čeprav sem jih že prebral, je verjetno najbolje, če jih preberete sami, da se prepričate, da vse razumete. Ko je enkrat, označite sprejmite določila in pogoje polje, ki mu sledi klik Naslednji.

Kucoin Review - Pogoji uporabe

Zdaj boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in izberite zelo močno geslo.

Kucoin Review - Obrazec za registracijo

Nato boste morali s premikanjem palice od leve proti desni dokazati, da ste človek! Nazadnje, da odprete svoj račun, morate potrditi svoj e-poštni naslov s klikom na povezavo, ki vam jo pošlje KuCoin.

In to je to, zdaj imate račun pri KuCoin! Na tej točki lahko položite nekaj kovancev in takoj začnete trgovati. Poleg tega vam ni treba poslati nobenih dokumentov, ki bi dokazovali vašo identiteto!

Kako kupiti na KuCoin

Se tudi vi sprašujete, kako kupiti na KuCoin? Tudi to je res enostavno! Ko financirate svoj račun, kliknite Trgi na vrhu strani.

Kucoin Review - Kategorije

Po tem morate poiskati kovanec, ki ga želite kupiti. Če želite to narediti, ga vnesite v iskalno polje na desni strani. V svojem primeru iščem nakup NEO.

Kucoin pregled

Nato bo KuCoin navedel vse različne trgovalne pare, ki so na voljo za kovanec, ki ga želite kupiti. V mojem primeru je na voljo samo NEO / BTC, kar pomeni, da bom moral Bitcoin zamenjati za NEO. Kliknite trgovalni par, ki ustreza kovancu, pri katerem ste položili!

Zdaj boste na glavnem trgovalnem zaslonu. Na desni strani strani poiščite polje za nakup, ki je prikazano pod seznamom naročil.

Kucoin Review - Tržne statistike

Vse kar morate storiti je, da vnesete število kovancev, ki jih želite kupiti, kliknite modro najboljša cena in nato kliknite zeleno kupi polje za dokončanje trgovine. Tako preprosto je!

Zdaj, ko veste, kako enostavno je odpreti račun in kako kupiti na KuCoin, bo naslednji del mojega pregleda KuCoin preučil, za katere trgovce je borza najbolj primerna!

Pregled KuCoin: Kdo naj izbere KuCoin?

Po prvem preizkusu KuCoin-a sem bil zelo vesel, da platforma deluje zelo enostaven za uporabo. Kot ste opazili iz mojih zgornjih navodil, je vse od pologa do zaključka trgovanja precej naravnost naprej.

Tudi menjalnica KuCoin je dobro za resnejše trgovce, saj ima veliko funkcij za analizo cenovnih trendov – na primer palice za svečnike. Vendar je povprečni obseg trgovanja na KuCoin desetine milijonov, kar je veliko manj kot večje borze kot Binance.

To bi lahko predstavljalo težavo, saj lahko majhen obseg trgovanja včasih pomeni, da ni dovolj likvidnosti. Če trgujete le z majhnimi zneski, potem to ne bi smelo biti problem, če pa želite zamenjati zelo velike količine, potem KuCoin morda ni najboljša menjava za vas.

Konec koncev, ko se nove kriptovalute prvič lansirajo, so včasih uvrščene samo na določeno borzo. Če je želena kriptovaluta navedena samo na KuCoin, potem vam ne bo preostalo drugega, kot da jo uporabite.

Zdaj, ko veste, kako uporabniku prijazna je platforma, bo naslednji del mojega pregleda KuCoin poglejte, ali je izmenjava varna!

Je KuCoin varen?

Pred nalaganjem lastnega denarja je to vedno pomembno je vedeti, ali je varno ali ne. Seveda morate zaupati, da bodo vaši skladi varni.

Izmenjave tretjih oseb delujejo na a centraliziran strežnik, kar pomeni, da če bi ga vdrli, bi bili lahko ogroženi vaši kovanci. Ali se to dogaja v industriji kriptovalut? Da, na žalost ves čas!

Na primer, konec leta 2017, poročali so, da je skupna količina kovancev, ki je bila v zgodovini kriptovalut vdrl več kot 15 milijard dolarjev. Od takrat je bilo nekaj dodatnih vdorov, zato je to število zdaj še večje!

Je torej KuCoin varen in če da, kako? Prvič, spletno mesto je zaščiten s protokolom šifriranja ki varuje podatke o zasebnem računu. Poleg tega sem med pisanjem tega pregleda KuCoin odkril tudi, da obstaja oddelek za notranja tveganja to je tam, da se zagotovi, da so sredstva uporabnikov varna.

Da bi še bolj zaščitili svoj račun, vam borza ponuja možnost nastavitve Google Authenticator. Če boste to storili, boste morali pred prijavo vnesti kodo iz svojega mobilnega telefona na spletno mesto KuCoin, kot tudi za trgovanje.

Toplo priporočam, da to nastavite dodatna varnostna funkcija. Preprosto zato, ker če bi nekdo lahko izvedel vaše geslo, še vedno ne bi mogel dostopati do vašega računa, ker bi potreboval dostop do vaše mobilne naprave.

Na koncu je treba omeniti tudi, da čeprav je super, da KuCoin ni doživel vdora, so vseeno zelo nova izmenjava. Po drugi strani pa ne glede na to, katero borzo uporabljate, nikoli ne smete hraniti velikih količin sredstev. Vedno je veliko varneje dvigniti kovance nazaj na a varno osebno denarnico (kot je denarnica strojne opreme).

Zdaj, ko veste, ali je KuCoin varen, bo zadnji del mojega pregleda KuCoin povzel njegove prednosti in slabosti!

KuCoin Review: Pros & Slabosti

Preden začnemo naravnost sklepati, si oglejmo prednosti in slabosti podjetja KuCoin.

PREDNOSTI SLABOSTI
 • Zelo nizke provizije za polog, dvig in trgovanje
 • Zelo preprosta za uporabo – kot nalašč za začetnike
 • Dober izbor kovancev, vključno z novo izdanimi kriptovalutami
 • Dobre varnostne funkcije
 • Brez preverjanja – anonimno trgovanje
 • Obseg trgovanja je majhen – včasih težave z likvidnostjo manjših kovancev
 • Nekaj ​​težav v obdobjih z velikim prometom

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Zaključek

In to je konec mojega KuCoin pregled! Če ste jo prebrali od začetka do konca, morate zdaj dobro razumeti, ali je KuCoin prava menjava za vas.

V ta pregled sem vključil vse od kuCoin pristojbin, podprtih kovancev, prijaznosti do uporabnika in načinov plačila. Pokazal sem vam tudi, kako vzpostaviti račun in kako kupovati na KuCoin. Na koncu sem razpravljal o tem, ali je KuCoin varen ali ne.

KuCoin sem uporabil že kar nekajkrat, saj pogosto podpirajo kriptovaluto, ki jo iščem kupiti ali prodati! Moje izkušnje so bile vedno pozitivne in pologi in dvigi so bili res hitri in preprosti. Všeč mi je tudi, kako lahko dostopate do trgov prek aplikacije KuCoin!

Kakorkoli že, če si želite ogledati druge možnosti, toplo priporočam Coinbase, Binance in Kraken.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map