Pregled izmenjave Gemini

Če želite začeti prodajati in kupovati Bitcoin ali Ether, vendar nimate ideje, kje začeti, to Pregled izmenjave dvojčkov bi vam moral pomagati pri odločitvi.

Tam je veliko različne izmenjave digitalnih valut in vsak ima drugačen prednosti in slabosti. Nekateri ponujajo veliko različnih kovancev, vendar imajo dvomljivo varnost. Medtem drugi ponujajo le nekaj digitalnih sredstev in imajo odlične varnostne funkcije. Zaradi tega je lahko izbira tistega, ki je pravi za vas, precej zapletena. Na srečo vam je tukaj v pomoč ta pregled Gemini!

V tem pregledu ene najbolj zaupanja vrednih borz kriptovalut okoli bom pokrij naslednje teme: kaj je kripto izmenjava Gemini, kratka zgodovina, prednosti in slabosti platforme, podprte digitalne valute in vse o pristojbinah Gemini.

Končno jih bo nekaj nasvet o nastavitvi računa za kripto izmenjavo Gemini, čemur sledijo predlogi, kdo naj uporablja platformo.

Do konca tega pregleda izmenjave Gemini bi se morali sami odločiti, ali je Gemini prava menjalnica kriptovalut za vas, pa tudi kako registrirati in preveriti račun na kripto borzi Gemini.

Za popolno razumevanje te priljubljene in zaupanja vredne izmenjave je na voljo veliko bremen. Torej, poglejmo, kaj Gemini ponuja svojim uporabnikom v našem pregledu izmenjave Gemini!

Prednosti

 • Močna varnost
 • Računi v ameriških dolarjih so zagotovljeni
 • Enostaven za uporabo

Slabosti

 • Omejen izbor kriptovalut
 • Zahteva veliko osebnih podatkov
 • Včasih lahko brez povezave

Gemini Review: Kaj so Gemini?

Dvojčka je Bitcoin in Eter (domača valuta na verigi Ethereum) izmenjalna platforma. Ustanovila sta jo dvojčka Winklevoss že leta 2015. Že samo ime – Gemini – je sklicevanje na ozvezdje in nebesno znamenje upodablja par dvojčkov. Pametno ime, kajne?

Dvojčka Winklevoss sta zaslovela leta 2004 po tem, ko sta tožil Mark Zuckerberg prek Facebooka. Tyler in Cameron sta trdila, da jim je Zuckerberg ukradel idejo za priljubljeno družabno omrežje. Prejeli so 65 milijonov dolarjev odškodnine.

Pregled dvojčkov: aplikacija Gemini.

Par znano vložil 11 milijonov dolarjev v Bitcoin aprila 2013. Takrat je bil vsak kovanec vreden le 120 USD. Danes je njihova naložba vredna več kot milijardo dolarjev!

Izmenjava Gemini je s sedežem v New Yorku. Hitro je postala ena najbolj cenjenih borz kriptovalut v prostoru digitalnih valut. Leta 2016 je postala tudi prva svetovna licenčna borza Ether.

Kripto borza Gemini trenutno zaposluje 51 ljudi in je trenutno 39. največja borza na svetu glede na 24-urni obseg, naveden na Coinmarketcap. Medtem ko je obseg trgovanja z Gemini Bitcoin in Gemini Ethereum morda velik, borza ne more konkurirati tistim platformam, ki ponujajo veliko različnih kriptovalut, kot je Binance.

Dvojčki so neposredni tekmeci podobnim Coinbase, Binance, in Kraken. To je zato, ker ponuja kripto fiat plačila kot tudi a Trg BTC / ETH.

Gemini pregled: Cene Gemini.


Platforma dvojčkov Winklevoss pogosto velja za eno najvarnejših borz, ki je na voljo. To pa zato, ker ponuja različne dodatne funkcije pomagajo zaščititi uporabnike pred hekerji. Pravzaprav je tako varen, da se uporablja kot ena izmed borz za poravnavo terminskih pogodb CBOE Bitcoin.

Kripto izmenjalna platforma Gemini je na voljo v skoraj vseh zveznih državah ZDA, pa tudi Kanada, Hongkong, Portoriko, Singapur, Južna Koreja in Združeno kraljestvo.

Katere kovance lahko kupite pri Gemini?

Borza Gemini samo podpira Bitcoin in Ethereum. To je verjetno zato, ker Gemini želi biti zelo zaupanja vredna in instituciji prijazna izmenjava. Mnogo novejših kriptovalut je še dokazati v dovolj dolgem obdobju in če bi bili Gemini prisiljeni iz kakršnega koli razloga odstraniti sredstvo, bi bila platforma videti manj sofisticirana in.

Katere metode nakazila sprejemajo pri Gemini?

UPDATE 2021: Dvojčki zdaj sprejema a fiat valuta (samo USD), pa tudi različna digitalna sredstva, kot so BTC, ETH, LTC, BCH, BAT, LINK in druga.

Dvojčka sprejema vloge, ki jih je dal ACH (avtomatizirana klirinška hiša) v ZDA in elektronski prenosi drugje. Sprejema tudi vloge v Bitcoin in Ether. Trenutno ne sprejemamo nobenih drugih načinov pologa.

Kakšne so pristojbine za dvojčke?

Vsi zgoraj navedeni načini plačila so v celoti brezplačno za polog s strani Dvojčkov. Vendar, elektronski prenosi lahko zaračuna provizije banke, iz katere je denar poslan.

Poleg tega bodo morali uporabniki plačati a omrežnina za oba Dvojčki Bitcoin ali Vloge Gemini Ethereum. Vendar je to enako kot izvedba katerega koli drugega prenosa v katerem koli omrežju digitalne valute.

Pristojbine za dvojčke se nekoliko razlikujejo od tistih na druge platforme za izmenjavo digitalnih sredstev. Odvisni so od vašega 30-dnevnega obsega trgovine. Obstaja šest stopenj pristojbin. Ti segajo od lahkih trgovcev do tistih, ki si izmenjujejo ogromno količino Bitcoina in Etra. Vsak dan ob polnoči UTC se provizije preračunajo za vsak trgovalni par.

Naslednja tabela vsebuje a razčlenitev vsake stopnje:

Pregled pristojbin za izmenjavo Gemini

Opomba: Kupci, ki oddajo naročilo, ki trgu doda likvidnost, so v zgornji tabeli znani kot »ustvarjalci«. Tisti, ki jemljejo likvidnost, so znani kot “prevzemniki”.

Pregled Gemini Exchange: Preverjanje računa

Ker je platforma za izmenjavo Gemini tako skladna z veljavnimi predpisi, za vzpostavitev osebnega računa je potrebno preverjanje. Na tej točki preverite svojo identiteto v treh korakih: povezovanje a mobilni telefon številka za dvofaktorska avtentikacija, povezovanje a bančni račun, in na koncu predložitev dokumentov za potrditev vašega naslova in identitete.

Postopek preverjanja je bistveni del postopka vzpostavitve osebnega računa. Da bi čim bolj olajšali nove uporabnike, sem navedel vse spodnje korake.

Ustvarjanje in preverjanje osebnega računa Gemini

 • Najprej obiščite Gemini.com.
 • Kliknite “register” na vrhu strani.

  Pregled naslovnice Gemini Exchange

 • Izpolnite podatke na naslednji strani. To bo vključevalo vaše polno ime, vaš e-poštni naslov, in a geslo. Ko to zaključite, preberite »uporabniško pogodbo« in »politiko zasebnosti«.
 • Če ste zadovoljni s pogoji v teh dokumentih, potrdite polje nad povezavo »ustvari moj račun«. Nato kliknite povezavo »ustvari moj račun«.

  Obrazec za prijavo na Gemini Exchange

 • Izpolnite svoj telefonska številka na naslednji strani. Pomembno je, da uporabite svojo pravilno številko, saj je to del postopka preverjanja. V telefon vam bo poslana koda, da preverite, ali je to dejanska številka. To morate vnesti v ustrezno polje.

  Dobrodošli na izmenjavi Gemini

 • Naslednji korak je povezava vašega bančnega računa z menjalnim računom Gemini. Tako boste v prihodnje na svoj račun dodajali ameriške dolarje veliko hitreje. Preprosto izpolnite odgovore na vprašanja ob pozivu.

  Dodajte bančni račun na Gemini Exchange

 • Po dodajanju bančnega računa boste morali potrditi svojo identiteto. To vključuje predložitev različnih oblik dokumentacije. To je standard za “poznavanje svoje stranke” in preverjanje skladnosti, vendar bo nekatere potencialne stranke nedvomno odvrnilo od prijave.

  Nalaganje dokumentov na Gemini Exchange

 • Kot lahko vidite iz zgornjega posnetka zaslona, ​​Gemini želi oboje osebni dokument s fotografijo in a dokazilo o naslovu od novih strank. Do obrazcev s fotografijo, ki jih sprejemajo, so zelo strogi – dovolj bo le potni list! Sprejemajo pa nekaj različnih oblik dokazila o naslovu. Vključujejo celostransko skeniranje računa za komunalne storitve, bančnega izpiska, računa za kabel in računa za mobilni telefon ali internet.
 • Trajalo bo med enim in trije dnevi da bo vaš račun popolnoma preverjen. Med čakanjem bodo na voljo nekatere funkcije. Tej vključujejo deponiranje v kriptovaluti in sklepanje poslov med različnimi pari. Dvigi in pologi v fiatu so onemogočeni, dokler račun ni potrjen.

Primerjajte Gemini vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte Gemini vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Kdo naj uporablja Gemini?

Dvojčki so odlična izmenjava za tiste ki cenijo predvsem varnost. Zaradi tega je zelo primeren za tiste, ki veliko količino fiat valute zamenjajo za Bitcoin ali Eter. Ker je v celoti licenciran in ponuja dodatne varnostne funkcije, je ena najvarnejših borz v prostoru kriptovalut.

Gemini je idealen tudi za uporabnike, ki to želijo dnevno sklepajte veliko poslov. Poklicni trgovci bodo zagotovo uživali v izboljšanih varnostnih funkcijah, ki ščitijo njihove račune fiat in digitalne valute. To bi jim moralo dati večjo samozavest, da obdržijo ogromne vsote denarja na spletu, ki jih potrebujejo obsežne trgovine nekateri poklicni trgovci naredijo vsak dan.

Še več, drsna lestvica pristojbin ustreza tudi temu slogu trgovca. Sistem pristojbin za Gemini, ki sem ga opisal zgoraj, očitno daje prednost tistim, ki veliko trgujejo, in ne tistim, ki želijo samo naročiti Bitcoin ali Ether in ga shraniti v hladilnik. Kljub temu so pristojbine poceni tudi na najnižji stopnji, zato enkratnih kupcev ne bi smeli odlagati!

Pregled dvojčkov: bitcoin.

Ker mnogi začetniki, posvojitelji ali vlagatelji slišati o Bitcoin in Eter kot prvi uvod v kriptovalute Gemini naredi lep kraj za začetek. Vendar jih lahko odvrne število osebnih podatkov, ki jih morajo dati borzi, samo da dobijo občutek za nakup, prodajo in transakcije s kriptovaluto.

Iz tega razloga morda tisti, ki so popolnoma nov v svetu kriptovalut bi bilo bolje uporabiti drugačna izmenjava kot naprimer Coinbase.

Poleg tega, ker sta na Gemini na voljo le Bitcoin in Ethereum, bodo začetniki, ki želijo biti izpostavljeni veliko različna digitalna sredstva morda neradi uporablja platformo.

Glede na to je začetnikom vlagateljem, ki preprosto želijo zavzeti dostojen položaj bodisi v Bitcoinu bodisi v Ethereumu in pri tem zahtevajo najvišjo raven varnosti, priporočljivo, da preizkusijo Gemini.

Pregled izmenjave Gemini: Prednosti in slabosti

Nato bom v tem pregledu izmenjave Gemini predstavil prednosti in slabosti te izmenjave.

PREDNOSTI SLABOSTI
 • Dodatni varnostni ukrepi – le majhen odstotek Bitcoinov pri Gemini je na spletu. Večina jih ostane brez povezave, da zmanjšajo potencialne izgube zaradi vdorov. To pa ne pomeni, da bi morali svojo kriptovaluto dolgoročno hraniti na Gemini.
 • Računi v ameriških dolarjih so zavarovani pri Zvezni korporaciji za zavarovanje vlog, vsa sredstva pa so na varnem v zakupljeni banki s sedežem v New Yorku.
 • Popolnoma registriran in skladen z bančnimi standardi. Zaradi tega je primeren za institucionalne stranke in posameznike.
 • Profesionalna in vrhunska storitev.
 • Odlična podpora strankam. Obstajajo spletni dnevnik in obsežen razdelek s pogostimi vprašanji, ki obravnavajo vprašanja. Ko nobena od teh stvari ni dovolj, se pritožbe in vprašanja obravnavajo z uporabo e-pošte. Izmenjava običajno odgovori v nekaj urah in ne v dneh.
 • Uporabniku prijazen in dobro zasnovan. Odlikuje ga preprost vmesnik, zaradi česar je primeren tako za začetnike kot tudi za naprednejše uporabnike.
 • Nakupe Gemini Bitcoin in Gemini Ethereum je enostavno opraviti zahvaljujoč uporabniku prijaznim osnovnim možnostim nakupa. Borza ima tudi naprednejše tržnico. Zaradi tega so Gemini odlični tudi za uporabnike z različnimi stopnjami izkušenj.
 • Nizke provizije za zamenjavo premoženja. Vloge za kriptovalute, banke in nakazila so prav tako brezplačne. Še več, prvih 30 dvigov vsak mesec, prav tako je brezplačnih.
 • Za registracijo je potrebno veliko informacij. Dvojčka Winklevoss sta poskušala svojo izmenjavo narediti čim bolj skladno. To na žalost pomeni pošiljanje veliko osebnih podatkov na platformo.
 • Pogosto je brez povezave v času izjemno velike glasnosti. Vendar je veliko bolj verjetno, da so izpadi preobremenjeni strežniki kot katera koli oblika tržne manipulacije.
 • Omejen izbor načinov financiranja.
 • Omejen izbor kovancev, ki jih je mogoče kupiti.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Pregled dvojčkov: Zaključek

To je konec tega Pregled izmenjave dvojčkov. Upam, da ste izvedeli veliko o eni najbolj varnih in zaupanja vrednih borz kriptovalut na svetu. Glede na dnevno količino morda ni največji. Vendar s podporo takšnih Exchange of Board Board Exchange za njihov Bitcoin terminski finančni izdelek je očitno eden najbolj spoštovanih!

Platforma je primerna za različne vrste vlagatelji in trgovci. Upajmo, da ste ugotovili, da ni idealen za tiste, ki želijo vklopiti ali izklopiti različne kriptovalute, vendar je odličen za velike količine in enkratne nakupe. To je zato, ker platforma ponuja visoko raven varnost.

Samo zapomnite si, da še vedno ni dobro, da kriptovaluto pustite na borzni platformi. Samo zato, ker večina dvojčkov BTC in ETH ostanejo brez povezave, zaradi česar ni imun na vdore!

Preverite tudi druge zanesljive izmenjave, kot je Binance, Coinbase in Kraken. Ponujajo več fiat valut in prožnejše platforme.

Torej, to je vse za ta pregled izmenjave Gemini. Ali mislite, da boste z vsem svojim novo pridobljenim znanjem o borzi Gemini v prihodnosti uporabljali platformo za nakup in prodajo kriptovalut?

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map