Pregled Gatehub

Obstajajo več kripto denarnic danes pa na trgu, če želite izvedeti, kateri izmed najboljših za vaše potrebe, bi morali izvedeti več o vsakem od njih.

V tem GateHub pregled, si bom ogledal ozadje podjetja, denarnice Lastnosti in kako ga uporabiti. Kril bom tudi stvari, kot so honorarji, podpora strankam in podprti kovanci.

Po tem si bom ogledal varnostne funkcije GateHub-a in odgovoril na vprašanje "je GateHub varen?". Na koncu vam bom ponudil zelo preprosto vodnik po korakih o tem, kako ga nastaviti in kako ga uporabiti!

Po tem pregledu GateHub-a boste imeli vse potrebne informacije, da se odločite, ali je to prava denarnica za vas!

Torej, kaj še čakaš? Ugotovimo, ali je GateHub enako dober kot druge priporočene kripto denarnice, kot so Ledger, Coinbase in Trezor.

Prednosti

 • Uporabniku prijazno
 • Vgrajen prehod za plačila
 • Relativno varno

Slabosti

 • Vprašanje varnosti v preteklosti
 • Pomanjkanje varnosti – vroča denarnica

Kaj je denarnica GateHub?

The Platforma GateHub je bil ustvarjen leta 2014 britanskega podjetja. Ko je bil prvič lansiran, je bil zgrajen posebej za Valovanje (XRP) kriptovaluto, zdaj pa podpira tudi druge kovance. GateHub je dve glavni funkciji saj ljudem ne samo omogoča trgovina svoje kovance, vendar ljudem to omogoča trgovina tudi njih!

Pregled Gatehub: domača stran.

Denarnica vam omogoča pošiljanje in prejemanje kriptovalut, pa tudi shranite. Kovance lahko pošljete tudi drugemu uporabniku GateHub z vnosom uporabniško ime, zaradi česar je super naravnost naprej v primerjavi z veliko drugimi denarnicami. Denarnica je dostopno prek spleta prek spletnega brskalnika, ki je na voljo bodisi prek namizne naprave, Androida ali iOSa.

Zdaj, ko veste, kaj je platforma GateHub, bo naslednji del mojega pregleda GateHub pogledal, kako dobra je denarnica!

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Kako dobra je denarnica GateHub?

Moj pregled GateHub je ugotovil, da je denarnica uporabniku prijazno in spletno mesto je zelo enostaven za uporabo. Zaradi tega je kot nalašč za začetnike. Ena najboljših lastnosti je, da ne podpira le več kriptovalut, ampak tudi denar iz resničnega sveta! Da, tako je – podpira fiat valuta, kot so USD itd.

Denarnica GateHub je bila prvotno zgrajena za podporo Ripple (XRP), zdaj pa jo podpira skupno 8 različnih kovancev, ki sem jih naštel spodaj.

Gatehub pregled: kriptovalute

Denarnica GateHub ima tudi vgrajen plačilni prehod ki vam omogoča polog denarja iz resničnega sveta! Preden lahko to storite, boste morali iti skozi preverjanje postopek, ki bo zahteval, da vnesete svoje osebne podatke in nato naložite kopije svojih ID in dokazilo o naslovu.

Upoštevajte, da lahko preteče nekaj dni, preden preverite svoj račun, zato, če morate hitro kupiti kovance, razmislite o deponiranju kriptovalute. Če to z veseljem storite, lahko svoj račun financirate z uporabo bančnega računa, kar je lahko skozi SEPA ali SWIFT.

V času pisanja plačilni prehod podpira USD, EUR, CNY in JPY. Na splošno je zaradi razpoložljivosti kriptovalut in fiat denarja ter platforme, ki je zelo enostavna za uporabo, GateHub odlična izbira za začetnike.

Gatehub pregled: trgovanje

Zdaj, ko veste, kaj lahko stori denarnica GateHub, bo naslednji del mojega pregleda GateHub pogledal njihovo podporo strankam..

Primerjajte GateHub vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte GateHub vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Pomoč strankam

Večina ponudnikov denarnic pa nima podpore strankam, saj je tudi GateHub izmenjava, obstaja več načinov, kako stopiti v stik z njimi. Najlažji način za stik s podporo strankam je pošiljanje e-pošte. Glede na spletne preglede pa se podporna skupina precej počasi odziva.

Tudi ekipa GateHub je na različnih platforme socialnih medijev, kot so Facebook, Google+, Twitter in LinkedIn. Čeprav ima platforma ekipo za podporo, je pomembno vedeti, da če izgubite ključ za preverjanje pristnosti in geslo ali če vdrete v sredstva; GateHub ne more storiti ničesar.

Zdaj, ko veste za podporo strankam, ki je na voljo na GateHub, bo naslednji del mojega pregleda GateHub obravnaval pristojbine GateHub!

Pristojbine za GateHub

Pri uporabi GateHub morate najprej upoštevati, da če želite shraniti Valovanje (XRP), morali boste držati a najmanj 20 XRP. Teh kovancev ne boste mogli uporabljati na noben način, saj gre le za aktiviranje denarnice. Če na primer prenesete 50 XRP v svojo denarnico GateHub, boste lahko uporabili le 30 XRP. To je enak sistem za vse denarnice Ripple, zato se mu nikakor ne morete izogniti!

Pregled Gatehub: pristojbine.

Razen tega GateHub ne zaračunava pristojbin za pošiljanje in prejemanje sredstev, razen provizije za transakcije blokov. Platforma naredi svoje denar od provizij za trgovanje, polog in dvig. Vse informacije najdete zgoraj.

Zdaj, ko veste za pristojbine GateHub, bo naslednji del mojega pregleda GateHub pregledal varnost denarnice!

Pregled varnosti: Ali je GateHub varen?

Za zaščito vaše denarnice GateHub je platforma namestila nekatere varnostne funkcije. Najprej vam svetujemo, da nastavite Dvofaktorska overitev, ki bo zahteval, da vnesete kodo, ki se pošlje v telefon vsakič, ko se poskušate prijaviti.

Poleg tega, če se poskušate prijaviti iz a nov naslov IP ali napravo, boste morali znova potrdite svoj e-poštni naslov. Platforma tudi šifrira vse svoje podatke, kar dodatno ščiti vaše osebne podatke.

GateHub nikoli ne more dostopati do vaših zasebnih ključev, saj so shranjeni na ločenem strežniku glavne platforme. Čeprav to dodaja tudi dodatno raven varnosti, pomeni tudi, da če jih izgubite, ne boste mogli nikoli izterjati svojih sredstev.

Pregled Gatehub: analitika.

Vendar, leta 2017 bil je varnostno vprašanje zaradi česar so ljudem ukradli kovance. Centralizirani strežniki GateHub so bili vdrti, kar je kriminalcem omogočilo, da so se izognili več kot 5 milijonov dolarjev v kriptovaluti. Po mnenju različnih uporabnikov je GateHub dejal, da ukradenih sredstev ne bodo povrnili.

Uradna izjava GateHub o vdoru, ki se je zgodil, je naslednja:

"Iz uporabnikovih denarnic ni bilo ukradenih nobenih sredstev. GateHub je odkril, da je kriminalec izkoristil napako v pomožni storitvi za obdelavo depozitov, vse transakcije so bile v celoti izpolnjene. Resda obstajajo trditve, da so sredstva izginila, vendar to zaradi vdora v osebni račun."

To je zelo zaskrbljujoče in opomniti vas mora, da ne glede na to, katero denarnico za kriptovalute uporabljate, so vaša sredstva nikoli 100% varno. Čeprav je znano, da sta strojni denarnici Ledger in Trezor zelo zanesljivi. Zdaj, ko poznate odgovor na vprašanje „Ali je GateHub varen?“, Bo naslednji del mojega pregleda GateHub preučil, kako začeti!

Pregled Gatehub

Kako nastaviti denarnico GateHub

Če ste se odločili, da vam je všeč zvok GateHub, vam ga bom zdaj dal navodila po korakih o tem, kako začeti!

1. Najprej morate obiskati uradno spletno stran GateHub.

2. Nato boste pozvani, ali se želite prijaviti. Namesto tega kliknite Prijavite se

Pregled Gatehub

3. Zdaj boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in izbrati močno geslo. Prav tako boste morali klikniti na Nisem robot polje, kot tudi Pogoji škatla!

Pregled Gatehub

4. Nato se vam prikaže ključ za obnovitev denarnice. To je pomembno, saj ga boste potrebovali, če boste kdaj pozabili geslo. Lahko tudi zapišite (priporočeno) ali pa lahko Prenesi v svojo besedilno datoteko.

Pregled Gatehub

5. Ko shranite obnovitveni ključ, boste morali potrditi svoj e-poštni naslov. To lahko storite s klikom na Aktivirajte račun v e-poštnem sporočilu, ki ste ga prejeli.

Pregled Gatehub

6. Ko se prijavite, boste pozvani, da morate navesti več informacij. Kliknite, če niste podjetje Posameznik gumb!

Pregled Gatehub

7. Najprej morate vnesti svoj telefonska številka. Prepričajte se, da je to pravilno, saj ga boste morali preveriti!

Pregled Gatehub

8. Ko prejmete Koda SMS, vnesite v polje.

Pregled Gatehub

9. Če ste uspešno preverili svojo številko, kliknite Nadaljujte.

Pregled Gatehub

10. Nato morate vnesti a javno uporabniško ime. To je zelo podobno uporabniškemu imenu za Twitter, vendar se uporablja za prejemanje sredstev. To olajša prenos kovancev znotraj platforme GateHub, saj vam ni treba vnašati dolgega naslova denarnice!

Pregled Gatehub

11. Zdaj morate naložiti datoteko fotografija! Če tega ne želite, lahko kliknete Skip, to bom naredil kasneje.

Pregled Gatehub

Vaša denarnica je zdaj nastavljena! Dobro opravljeno! Naslednja stvar, ki jo morate storiti, je nastavitev dvofaktorske overitve. To bo vašemu računu dodalo dodatno raven varnosti, saj boste morali vsakič, ko se prijavite, potrditi kodo, ki bo poslana v vaš telefon! Čeprav tega niste prisiljeni storiti, vam toplo priporočam!

1. Kliknite Omogoči dvofaktorsko overjanje.

Pregled Gatehub

2. Na svoj mobilni telefon boste morali prenesti Google Authenticator, ki je na voljo v sistemih ioS in Android.

3. Zdaj morate Google Authenticator povezati z računom GateHub. To lahko storite tako, da vnesete Avtentikacijski ključ ali s skeniranjem QR kode.

Pregled Gatehub

4. Zdaj, ko ste nastavili dvofaktorsko overjanje, je vaš račun bolj varno!

Zdaj, ko veste, kako nastaviti denarnico, vam bo naslednji del mojega pregleda GateHub pokazal, kako jo uporabljati!

Kako uporabljati denarnico GateHub

Naj vam predstavim podroben vodnik o uporabi denarnice GateHub.

1. Na levi strani kliknite Denarnica.

Pregled Gatehub

2. Zdaj vam bo prikazan vaš denarnica, ki je privzeto v Ripple (XRP). Kot boste videli, je vaša denarnica onemogočena, dokler ne vplačate vsaj 20 XRP. Teh 20 XRP ni mogoče porabiti, prenesti ali dvigniti, kar pomeni, da gre za brezplačno denarnico. Na žalost je to enako za vse denarnice Ripple (XRP).

3. Za financirajte svoj račun, pomaknite se navzdol in poiščite naslov denarnice. Če že imate XRP, je to najlažji način preprosto prenesite kovanci naravnost v GateHub. Preprosto prilepite naslov denarnice GateHub v polje prejemnika vaše trenutne denarnice, pošljite transakcijo in sredstva naj bodo na vaš račun GateHub prispela v manj kot minuti!

Pregled Gatehub

4. Če trenutno nimate XRP, lahko vplačate s stvarnim denarjem! Lahko pa deponirate tudi z drugimi kriptovalutami. Za to kliknite Položite / prejmite.

Pregled Gatehub

5. Če imate trenutno račun pri Evropski banki, kliknite EU BANKA, čemur sledi Povežite prehod. Ne pozabite, če želite uporabiti denar iz resničnega sveta, boste morali najprej preveriti svojo identiteto. Ne skrbite, moj pregled GateHub vam bo v nadaljevanju pokazal, kako to storiti!

6. Najprej boste morali vnesite svoje podatke. To vključuje vaše polno uradno ime, datum rojstva, domači naslov in spol.

Pregled Gatehub

7. Zdaj boste morali zagotoviti nekaj dokumentacijo. Za osebno izkaznico lahko uporabite potni list, vozniško dovoljenje ali nacionalno osebno izkaznico. V polje vnesite serijsko številko in nato naložite sliko.

Pregled Gatehub

8. Po tem boste morali tudi vi naložite dokazilo o naslovu. To je lahko račun za komunalne storitve, bančni izpisek, davčna napoved ali potrdilo o prebivanju.

Pregled Gatehub

9. Ko enkrat kliknite na predloži, ekipa GateHub bo pregledala vaše dokumente in ko jih boste imeli, boste lahko položili sredstva na svoj bančni račun! Čas, ki ga za to opravi ekipa, je odvisen od tega, kako zaseden je, zato bodite pripravljeni počakati nekaj dni.

Pregled Gatehub

Zdaj, ko veste, kako nastaviti svojo GateHub denarnico in kako preveriti svoj račun, bo naslednji del mojega pregleda GateHub razložil, kako poslati sredstva na drugo denarnico!

Kako poslati / prejeti

 • Najprej kliknite Denarnica na levi strani.
 • Po tem kliknite Pošlji plačilo, sledi Instant.
 • Zdaj boste morali vnesti svoj GateHub geslo.
 • Izberite kriptovaluto ki ga želite poslati, skupaj z zneskom.
 • Zdaj vnesite naslov denarnice ki jim želite poslati sredstva.
 • Če želite dokončati transakcijo, se prepričajte, da ste zadovoljni z zneskom, ki ga nakažete, in nato kliknite Potrdite.

In to je to. Zdaj ste uspešno izvedli svoj prvi prenos znotraj GateHub-a!

GateHub Review: Zaključek

In to je konec mojega pregleda GateHub!

Na splošno mislim, da je GateHub dobra denarnica za začetnike. Ne podpira samo več kovancev, temveč lahko shranjujete tudi fiat valute! Poleg tega mi je všeč dejstvo, da lahko GateHub uporabljate za nakup, prodajo in trgovanje s kriptovalutami!

The edino vprašanje Z denarnico GateHub imam, da je bila vdrli leta 2017 in ni vrnil nobenega od prizadetih ljudi. Čeprav se vdori niso zgodili, saj bi vas moral opomniti, da vaša sredstva niso nikoli 100% varna. V tem smislu bi bilo vredno razmisliti o papirnati denarnici ali o strojni denarnici, kot sta Ledger in Trezor.

Upam, da je bil ta pregled GateHub koristen in ste se že odločili, ali je primeren za vas.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map