Pregled denarnice Exodus

Danes bomo gledali eno najpreprostejših denarnic za programsko opremo okolidenarnico Exodus. V tem pregledu denarnice Exodus bomo obravnavali začetek uporabe programske opreme, različne kovance, ki jih lahko shranite v denarnici, varnostne funkcije ponuja, in seznam njegovih prednosti in slabosti.

Na koncu vodnika boste vedeli, kako prenesti in namestiti Exodus ter kako pošiljati in prejemati različne kriptovalute z uporabo denarnice. Vedeli boste tudi, kako uporabljati njegove vgrajene funkcije za izmenjavo, kako varnostno kopirajte denarnico, in za katere primere uporabe je Exodus dober in za katere ni tako dober.

Torej, ne zapravljajmo več časa in nadaljujmo s pregledom denarnice Exodus!

Prednosti

 • Enostaven za uporabo
 • Ima podporo strankam
 • Več izbire kriptovalut
 • Denarnica, ki temelji na programski opremi
 • Vgrajene funkcije izmenjave

Slabosti

 • Nagnjeni k varnostnim težavam
 • Pristojbine so po poročanju lahko precej visoke

Pregled denarnice Exodus: kaj je Exodus?

Denarnica Exodus je razmeroma nova programska denarnica. Ustvaril ga je JP Richardson in Daniel Castagnoli. Richardson je že napisal kodo za številne izdelke kriptovalut, Castagnoli pa je delal kot oblikovalec za velika podjetja, kot je Apple, BMW, in Nike.

Exodus je zasnovan tako, da bo a uporabniku prijazno, denarnica z več kriptovalutami. Z njim lahko uporabite veliko različnih kripto sredstev. Spodaj sem naštel kovance, ki jih lahko uporabite z njim (obstaja veliko!):

0X (ZRX), Aragon (ANT), Augur (REP), Bancor (BNT), BAT (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Civic (CVC), Dash (DASH) ), Decred (DCR), District0x (DNT), Edgeless (EDG), EOS (EOS), ETH Classic (ETC), Ethereum (ETH), FirstBlood (1ST), FunFair (FUN), Gnosis (GNO), Golem ( GNT), iExec RLC (RLC), Litecoin (LTC), Matchpool (GUP), Numeraire (NMR), OmiseGo (OMG), SALT (SALT), Status (SNT), WeTrust (TRST), Krila (WINGS)

Lahko tudi shranite vsi trenutno nepodprti žetoni ERC-20 po meri z uporabo programske denarnice Exodus.

Zakaj je bil ustvarjen Exodus?

Obstajajo veliko denarnic za programsko opremo že na voljo. Primeri tekmovalcev so Jaxx, Zeleni naslov, in Denarnica za kruh. Torej, zakaj je ekipa Exodus želela narediti še eno?

Oblikovalci Exodusa so želeli izdelati uporabniku prijazna denarnica ki bi lahko naredil vse osnovno kriptovalute uporabnik bi si želel. Upali so, da bodo s tem kripto izkušnjo olajšali ljudem, ki tehnologije niso vajeni.

Če imajo ti začetniki prijetno izkušnjo s kripto, jo bodo verjetno priporočili svojim prijateljem. Tako se zgodi široko sprejemanje – to je očitno tudi pri branju pregledov uporabniških denarnic Exodus!

Pregled denarnice Exodus

Iz tega razloga je bila vključena tudi ekipa Exodus lahko berljiv odsek o portfelju za pomoč pri organiziranju sredstev in preverjanju njihove vrednosti glede na različne fiat valute. Vključujejo tudi vgrajena funkcija trgovanja. Tako lahko uporabniki zamenjajo eno valuto za drugo. Tudi od takrat ekipa Exodusa zasluži sama programska oprema je brezplačna za uporabo.

Opomba: valute Fiat se nanašajo na valute, ki jih izda centralna banka. Primeri teh so ameriški dolar, evro in korejska zmaga.

Primerjaj Exodus vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjaj Exodus vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Kaj naredi Exodus denarnico drugačno?

Hitro poiščimo glavne stvari, zaradi katerih Exodus izstopa iz množice denarnic za kriptovalute, ki so trenutno na voljo za uporabo.

Oblikovanje

Ekipa zadaj denarnica Exodus je trdo delal, da bi ustvaril del programske opreme, ki je čim enostavnejša za uporabo. Uporabniški vmesnik (bit, ki ga lahko vidite!) Je čisto in ima funkcije, ki jih bodo osnovni uporabniki verjetno želeli uporabiti. To vključuje funkcije pošiljanja in prejemanja vsakega sredstva, celoten pogled portfelja, funkcija trgovanja, in varnostno kopiranje / obnovitev opcije.

Pregled denarnice Exodus: oblikovanje.

Zasnova je bila očitno zelo pomembno ustvarjalcem denarnice Exodus Bitcoin. V meniju z možnostmi lahko spremenite videz programske opreme. Obstajajo več tem med katerimi lahko izbirate. Nobeden od njih ni preveč nor in vsi dajejo programski opremi profesionalen videz.

Lahko tudi spremenite barvo ozadja na denarnici. Ta možnost je precej smešna, saj lahko izberete le različne odtenke temno modre, temno vijolične in črne.

Podpora

Večkratna ocena denarnice Exodus vam bo povedala, da je tisto, kar manjka večini denarnic in storitev kriptovalut, dobra podpora strankam. Ker je večina denarnic odprtokodno in brezplačno, ne morejo ponuditi podpore zgolj zato, ker bi morali plačati ljudem, da odgovorijo na vprašanja strank.

Izhod pa je drugačen.

Denar zaslužijo mimo zaračunavanje provizij za posle, sklenjene z vgrajeno borzo. To pomeni, da lahko ponudijo ustrezna e-poštna podpora.

Pregled denarnice Exodus

Podpore za stranke pri Exodusu nisem osebno uporabljal. Vendar je internet poln zgodb ljudi o njegovi uporabi. So večinoma zelo pozitivno, in sliši se, kot da se Exodus odlično trudi, da svoje stranke osrečuje.

Poleg podpore strankam si lahko ogledajo tudi stranke Exodus več kot 100 člankov na spletni strani. Ti v celoti pojasnjujejo lastnosti denarnice. Imajo tudi informacije o pristojbinah in nasvete za uporabnike s težavami. Veliko člankov vsebuje tudi videoposnetke. Ti vam prikažejo, kako uporabljati funkcije v denarnici.

Trgovanje

Denarnica Exodus ima vgrajena funkcija trgovanja. To zagotavlja borzna platforma Premik oblike. Zamenjava ene valute z drugo omogoča zelo hitro in enostavno. Morda ne bo ponujal tako nizkih cen, kot jih boste našli na takšnih borzah CoinBase in Bittrex, je pa super za nepoklicne trgovce, ki želijo kupiti različne kripto.

Ali je Exodus varen za uporabo?

Noben pregled denarnice Exodus ne bi bil popoln, če bi ga pogledali varnost programske opreme. Exodus vam ponuja relativno varno denarnico za kriptovalute za vsakodnevno uporabo. Ker je spletna denarnica, nikoli ne bo tako varno kot puščanje digitalne valute hladilnica (na primer papirnata denarnica).

Manjka tudi nekaj funkcij, zaradi katerih je manj varna kot druge, bolj zapletene programske denarnice. Preden jih pogledamo, pa se pogovorimo o tem nekatere varnostne funkcije, ki jih ima Exodus.

Varnostne kopije

Če se naprava, v kateri je shranjena denarnica Exodus Bitcoin (vaš računalnik), izgubi, ukrade ali poškoduje, še vedno lahko dostopate do svoje kriptovalute. Exodus ponuja svojim uporabnikom dva načina obnove denarnic.

Prva je uporaba standardno geslo z 12 besedami. To dobite ob prvem ustvarjanju računa. Zelo pomembno je, da to geslo varno shranite. Zapišite ga in shranite v sef. Če ga izgubite in se vam računalnik pokvari, ne boste mogli dostopati do svoje kriptovalute.

Pregled denarnice Exodus: varnostno kopiranje in obnovitev.

Druga koristna funkcija varnostnega kopiranja je možnost obnovitve e-pošte. Ko ustvarite račun, boste prejeli e-poštno sporočilo s priloženo varnostno povezavo. Če kliknete to, se bo vaš račun obnovil. Vnesti morate le svoje geslo in znova boste združeni s svojim dragocenim kripto!

Varnostne napake

Zgornje funkcije olajšajo obnovitev denarnice, vendar je ne ponujajo visoko raven zaščite proti hekerji in zlonamerne programske opreme. Z nekaj dodatnimi funkcijami bi denarnica Exodus lahko nudila veliko boljšo varnost. Vendar pa bodo sčasoma te funkcije zagotovo dodane.

Exodus ne ponuja dvofaktorska avtentikacija. To hekerjem olajša uporabo keylogger vlomiti v denarnico. Denarnico varuje le eno geslo. Ko vstopi, ima heker dostop do tam shranjenih kriptovalut.

Opomba: Keylogger je del zlonamerne programske opreme, ki beleži tipke, pritisnjene na tipkovnici. Uporabljajo se za iskanje e-poštnih naslovov in gesel.

Pregled denarnice Exodus: uporaba denarnice Exodus.

Druga lastnost, ki je v denarnici Exodus manjka, so naslovi z več podpisi. Zamisel v ozadju naslov z več podpisi je kot dvofaktorska avtentikacija. Daje še en sloj varnost v denarnico. Z denarnico z več podpisi izberete, koliko naprav mora omrežju sporočiti, da lahko pošljete denar, preden ga pošljete. Primeri tega so potrditev po e-pošti ali besedilnem sporočilu.

Običajno je denarnica z več podpisi na prenosnem računalniku in mobilnem telefonu. Obe napravi morata potrditi transakcijo, preden se odda v omrežje. To hekerjem veliko težje krade sredstva, ker jih mora namesto ene naprave.

Zaradi teh dveh varnostnih napak je to Exodus sami ne priporočajo shranjevanja velikih količin kriptovalut v njihovi programski opremi. Denarnica Exodus je veliko bolj primerna za uporabo kot vsakodnevna denarnica. Primerjajte ga s svojo resnično denarnico. Saj ne hodite po mestu s svojimi prihranki v denarnici, kajne?

Kako se Exodusova varnost primerja z drugimi denarnicami?

Nadaljujemo s pregledom denarnice Exodus, poglejmo, kako deluje varnostni vidik denarnico Exodus primerja z nekaterimi drugimi denarnicami tam zunaj.

VS spletna denarnica

Denarnica Exodus je veliko bolj varno kot spletna denarnica. Spletne denarnice, kakršne najdemo na borzah (npr Coinbase), so najlažje izgubiti sredstva iz. Imajo varnostna tveganja, ki jih nima nobena druga denarnica. Sem spadajo tveganje za centralni strežniki borze so vdrli, ali tveganje samega podjetja bankrotira.

Tabela: Varnostne značilnosti Coinbase Wallet in Exodus

Iz teh razlogov, spletne denarnice niso primerne za shranjevanje kriptovalut. Če ste aktiven trgovec, boste morali tvegati. To je zato, ker trgovanje zahteva, da so vaši kovanci na voljo v kratkem času, zato lahko izkoristite gibanje cene nekaterih kriptovalut. Za vse ostale pa se preprosto ne splača hraniti sredstev v storitvi spletne denarnice.

VS papirnate ali strojne denarnice

Denarnica Exodus je veliko manj varno kot bodisi denarnico iz papirja ali strojne opreme. Nobena od njih ni vedno povezana z internetom, kot je večina denarnic s programsko opremo. To zmanjšuje možnosti, da jih vdrejo. Če imate denarnico s programsko opremo v računalniku, ki ga uporabljate vsak dan, imate veliko možnosti nalaganje zlonamerne programske opreme ali keyloggerjev so veliko višje.

Pregled denarnice Exodus: Exodus in Trezor.

Če želite svojo kriptovaluto shraniti dlje časa, denarnice iz papirja ali strojne opreme so najboljša možnost. Denarnice, kot je denarnica Exodus, so odlične za ljudi, ki redno uporabljajo majhne količine kriptovalut. Dobri so tudi, če želite eno kripto valuto zamenjati za drugo.

Kako ustvariti in uporabiti denarnico Exodus?

Nato vam bom pokazal v tem pregledu denarnice Exodus kako dobiti svojo denarnico. Nastaviti in začeti uporabljati Exodus je zelo enostavno, zato sem spodaj opisal korake za vas.

1. Prenesite denarnico iz na uradni spletni strani. Pazite se lažno predstavljanje (Lažne) spletna mesta. Preverite varnostno potrdilo mesta, ki ga obiskujete, tako da pogledate zeleno besedilo ob naslovu spletnega mesta. Na njej naj piše “varno” ali ime podjetja.

Pregled denarnice Exodus: Exodus v spletnem brskalniku.

2. Ko prenesete programsko opremo, sledite navodilom na zaslonu, da jo namestite.

3. Ko je nameščen, odprite denarnico in kliknite »denarnicoZavihek na levi strani zaslona.

Pregled denarnice Exodus: denarnica Exodus.

4. Kliknite kriptovaluto, ki jo želite dodati v Exodus. Nato kliknite »prejeti“.

5. Prikazali se vam bosta naslov in QR koda. To je vaš naslov javne denarnice in je tisto, kar podate nekomu, ki vam želi poslati kripto. To lahko uporabite tudi za pošiljanje kripto iz druge vaše denarnice na svojo denarnico Exodus. Če pošiljate kripto iz druge naprave, ki je QR koda optični bralnik, naslov lahko uporabite s kodo QR.

Pregled denarnice Exodus: vaš naslov Ethereum.

Opomba: spletna mesta z lažnim predstavljanjem so spletna mesta, oblikovana tako, da izgledajo kot priljubljena spletna mesta. Izdelujejo jih prevaranti za krajo informacij, kot so podatki za prijavo. Ta se nato uporabi za krajo sredstev iz dejanske storitve, do katere je žrtev želela dostopati.

Pošiljanje kriptovalut z uporabo Exodusa

Če želite denarnico Exodus uporabljati za pošiljanje kriptovalut, sledite spodnjim korakom. Ne skrbite, zelo enostavno je – resnično ne potrebujete niti nobene ocene uporabniške denarnice Exodus, ki bi vam pomagala!

1. Kliknite »denarnico“Na levi plošči.

2. Izberite kriptovaluto, ki jo želite poslati.

3. Kliknite »pošlji”V sredini okna.

4. Dobili boste možnost optičnega branja kode QR s kamero naprave ali vnosa naslova.

Pregled denarnice Exodus: pošiljanje ETH na naslov.

5. Optično preberite QR ali vnesite naslov prejemnika v odsek »pošlji na … naslov«.

6. Vnesite znesek, ki ga želite poslati.

7. Kliknite “pošlji“.

Opomba: Na denarnici Exodus se vsa omrežna provizija samodejno izračuna za vas. To je super za osnovne uporabnike. Vendar so pristojbine pogosto veliko večje, kot bi morale biti. Provizije za denarnico Exodus so nastavljene tako, da jih prenesete čim hitreje, ne pa čim ceneje.

Uporaba borze

Tako kot druge značilnosti denarnice Exodus je tudi menjava zelo enostaven za uporabo. Samo sledite spodnjim korakom. Predvidevam, da ste za svoj račun že dodali denar.

1. Kliknite »izmenjava«Na plošči na levi strani okna.

Pregled denarnice Exodus: izjemno Bitcoin in Ethereum.

2. Na levi strani boste izbrali kriptovaluto, ki jo zamenjate. Na desni strani izberete kriptovaluto, ki jo želite prejemati.

4. Kliknite levo možnost. Pisalo bo “Bitcoin” privzeto. Spremenite ga v valuto, ki jo želite zamenjati.

5. To ponovite za desno možnost. To bo valuta, ki jo prejmete.

6. Na dnu strani boste videli trenutni tečaj med dvema izbranima sredstvoma. Lahko bi pisalo nekaj takega: “1 BTC = 12,6092 ETH”. To pomeni, da boste za vsak Bitcoin, ki ga zamenjate, v denarnico dobili nekaj več kot 12 eterjev.

7. Ko preverite, ali ste pravilno vnesli vse podrobnosti, kliknite gumb za zamenjavo. Kmalu zatem bi morali prejeti novo kripto sredstvo.

Kako dodati žetone po meri v denarnico Exodus?

Za shranjevanje lahko uporabite svoj naslov Ethereum Žetoni ERC20 tudi če niso navedeni na Exodusu. Ether denarnice in vsi žetoni ERC20 imajo isti naslov. Kul, huh?

V Exodus je enostavno dodati nepodprte in prilagojene žetone ERC20.

 1. Preprosto poiščite svoj naslov Ethereum, tako da sledite zgornjim korakom glede prejemanja kriptovalut.
 2. Nato žeton pošljite iz denarnice, v kateri je shranjena (običajno MyEtherWallet, še posebej, če ste na naslov Ethereum Exodus ustvarili žeton po meri).

Končano!

Ker pa jih Exodus ne podpira, se ne bodo prikazali tako kot drugi kovanci. Torej, če želite preveriti, ali so prispeli, morate vnesite svoj javni naslov Ethereum na Raziskovalec Ethereum blockchain.

Če želite poslati te žetone iz denarnice Exodus, je nekoliko težje. Ne skrbite pa – po korakih vas bom povedal!

1. Pojdi v meni pomoči na levi plošči.

2. Pomaknite se navzdol na dno in kliknite »prikaži meni za razvijalce«.

3. Na vrhu zaslona se bo prikazalo več možnosti.

4. Kliknite “razvijalec“In”sredstva«, Nato»Ethereum“.

5. Nato kliknite »izvoz zasebnega ključa“. Pojavi se pojavno okno, ki vam pove, kam je bil zasebni ključ izvožen (običajno na namizje računalnika).

6. Odprite to datoteko. Označite in kopirajte zasebni ključ.

7. Obiščite “MyEtherWallet“In kliknite”pošlji Eter in žetone“.

8. Kliknite “zasebni ključ“In v polje prilepite svoj zasebni ključ.

9. Nato boste lahko videli notranjost denarnice.

10. Z možnostmi pošiljanja MyEtherWallet pošljite svoje žetone po meri na enak način kot pri kateri koli drugi denarnici.

Prednosti in slabosti denarnice Exodus

Naslednje v tem pregledu denarnice Exodus bom pogledal prednosti in slabosti uporabe programske opreme. Začnimo z dobrimi stvarmi, preden preidemo na ne tako dobre.

Prednosti

 • Enostaven za uporabo. Denarnica Exodus je ena izmed najbolj uporabniku prijazno denarnice, ki sem jih kdaj videl.
 • Podpira več valut. Če shranite vse svoje premoženje na enem mestu, to uspe enostavno trgovati in trošiti.
 • Vgrajene funkcije trgovine in portfelja. Zamenjava valut in sledenje dobičkom ali izgubam je pri Exodusu zelo enostavno.
 • Samodejna prilagoditev provizije. Začetniki v kriptovalutah morda ne bodo prepričani v pravilno nastavitev omrežnine za transakcije. Za to poskrbi Exodus.
 • Velika podpora. Pri izdelkih s kriptovalutami je to redko.
 • Denarnica programske opreme. Bolj varna kot spletna denarnica. Exodus je idealen za majhne nakupe in vsakodnevno porabo.

Slabosti

 • Kot programska denarnica, denarnico Exodus lahko vdrete. Sredstva lahko izgubite, če se vaša naprava okuži z zlonamerno programsko opremo ali keyloggerji.
 • Omejene varnostne funkcije. Brez dvofaktorska avtentikacija ali podpora z več podpisi, izogibajte se puščanju velikih vsot denarja na denarnici Exodus.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Zaključek

Denarnica Exodus je super za ljudi, ki so novo v prostoru kriptovalut. Je ena najpreprostejših denarnic, ki sem jo videl, in svojih uporabnikov ne moti z zapletenimi dodatnimi možnostmi. Vse funkcije denarnice so zelo enostavne za uporabo z nekaj priložnostmi za napako – to odmevajo tudi pregledi denarnice uporabnika Exodus.

Obožujem denarnico Exodus možnosti za podporo strankam in dejstvo, da vam denarnica omogoča uporabljati več kriptovalut. Vgrajen dostop do izmenjava Shapeshift je odlična tudi za tiste, ki želijo poskusiti trgovati, vendar ne želijo tvegati, da bi sredstva pustili naprej Bittrex, Kraken, ali podobna centralizirana storitev.

Tabela: Ledger Nano X in denarnica Exodus

Čeprav je denarnice Exodus nekaj pomanjkljivosti, večina ljudi, ki nameravajo denarnico uporabljati za to, ne bi smela biti težava majhna, vsakodnevne transakcije. Če pa želite trgovati z ogromnimi količinami kriptovalut, je najbolje, da si vzamete čas in si malo bolj ogledate Exodus.

Če vas zanima več o drugih denarnicah za kriptovalute, si oglejte naš vodnik kako izbrati najboljšo denarnico za kriptovalute.

Torej, to je naš pregled denarnice Exodus. Kaj mislite zdaj, ko malo bolje razumete programsko opremo? Ali ga boste uporabljali za vsakodnevno porabo kripto?

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map