Pregled denarnice Coinbase

Če ste že bili v kripto industriji že nekaj časa ste morda že slišali ime Coinbase pojavljajo se vsake toliko časa. Tudi to ni brez utemeljenega razloga – to je ena izmed najboljših platform za izmenjavo kripto! Ob tem bomo v tem članku razpravljali o nekaterih strankah Denarnica Coinbase ocene.

Kaj je denarnica Coinbase, se lahko vprašate? No, točno tako se sliši – digitalno (vroče) denarnico kjer lahko uporabniki shranjujejo svoje kriptovalute. Glavna značilnost teh denarnic je varnost – medtem ko lahko obdržite kovance na izmenjavi, to običajno ni priporočljivo, saj gre za veliko več nevarnosti.

Zdaj pa dovolj o splošnih konceptih – pojdimo na dejanski pregled denarnice Coinbase.

TL; DR: Denarnica Coinbase je znana po tem, da je ena najvarnejših denarnic za digitalne valute, v katere lahko shranite svoje kripto-datoteke. Je enostavna za uporabo, zasnovana je dokaj dobro in bo vaše kovance zaščitila z več varnostnimi funkcijami (tj. 2-FA) Kljub temu Coinbase v resnici ne vsebuje veliko različnih kripto.

Prednosti

  • Enostaven za uporabo
  • Brezplačno registrirajte in hranite kripto kovance
  • Dostojne pristojbine
  • Podpira večino glavnih kriptovalut
  • Vrhunska varnost

Slabosti

  • Majhno število podprtih kriptovalut
  • A "gostila" denarnica – ohranja se stalna povezava z internetom

Pregled denarnice Coinbase: Pros

Začeli bomo s pogovorom o koristne vidike in značilnosti denarnice Coinbase.

Eno, česar bi se morali zavedati že na začetku, je to, jače iščete Coinbase, privzeto, na koncu boste nadaljevali strani za kripto izmenjavo. V veliki večini primerov ljudje to blagovno znamko povežejo z borzo – številni uporabniki sploh ne vedo, da obstaja takšna denarnica!

V tem primeru pa sem tu, da vam povem – to ne bi smelo biti tako! Denarnica Coinbase, kot boste videli čez minuto, ima veliko različnih koristi – vzemimo ga z vrha in se pogovorimo o najbolj znanem.

Ena najbolj varnih denarnic za kriptovalute

Nobena skrivnost ni, da je izraz “kriptovaluta” še vedno pogosto povezan z nekaterimi negativnimi konotacijami. Mnogi med njimi izvirajo iz dejstva, da to je zelo nestanovitna industrija – en dan boste morda postali bogati, naslednji pa ste popolnoma izbrisani vseh svojih financ.

Medtem ko govorim o negotovosti samega trga, se ta scenarij dejansko lahko predstavi – hekerji.

Ker je tema kriptofotov precej zapletena, marsikdo, ki se vanjo poda, ni prepričan, kako zaščititi svojo Bitcoin ali Ethereum (ali katero koli drugo kripto) zaradi morebitnih prevar in vdorov.

To je nekakšen “vrhunec” tega pregleda denarnice Coinbase – z zadevno denarnico, varnost je ime igre.

Kdor se sprašuje, ali je denarnica Coinbase varna, je lahko prepričan – nanjo se pogosto sklicuje kot ena najvarnejših denarnic v trenutni industriji. Coinbase uporablja več različnih varnostnih ukrepov – dvofaktorska avtentikacija, več podpisov, potrditev zahtevami, in tako naprej.

Pregled denarnice Coinbase

Denarnica tudi nikoli ni bil vdrl ali kakor koli drugače kršena. Seveda bi to moralo povečati tudi dejavnike zanesljivosti in zanesljivosti orodja!

Naj bom natančen – resda je v spletu nekaj uporabniških pregledov denarnic Coinbase, ki govorijo o “vdorih” v njihove račune. Če si le ogledate te ocene, ne da bi jim kaj dosti razmislili, boste morda pogrešali celo točko. Veste, večina “vdorov”, ki se zgodijo, je zaradi šibkega gesla ali kakšne podobne težave.

Z drugimi besedami, za to ni kriva platforma – prej uporabnik.

Kar zadeva vprašanje “ali je denarnica Coinbase varna za uporabo?” ste prepričani – podjetje se je zelo potrudilo, da je nekaj ustvarilo zelo močne in odporne tehnologije kripto varnosti.

Enostaven za uporabo, čista oblika vmesnika

Kot sem že omenil v pregledu denarnice Coinbase, mnogi ljudje, ki pridejo na trg kriptovalut, v resnici niso strokovnjaki na tem področju – daleč od tega. Namesto tega bo večina uporabnikov ugotovila, da se lahko povsem preprosto izgubite v vseh žargonih in tehničnih podrobnostih.

Lahko to vprašate, kaj ima to opraviti s pregledom denarnice Coinbase? No, več ljudi je poudarilo, da je zadevna denarnica dejansko v resnici eno najlažjih orodij za uporabo v zvezi s tem.

Postopek registracije je hiter in preprost – tudi splošen. Povsem podobno je, če ne celo enako kot pri kateri koli drugi kripto denarnici na trgu – vse, kar morate storiti, je prenesite aplikacijo v napravo Android ali iOS (da, denarnica je mobilna) in vnesite svoj informacije ob pozivu.

Pregled denarnice Coinbase: aplikacija Coinbase v trgovini Google Play.

Na koncu vsega boste prejeli informacije o zaganjalniku in ključ. Nekateri pregledi denarnic za kupce Coinbase pa so tukaj poudarili, da vam Coinbase omogoča dodajanje dodaten nivo varnostidvofaktorsko preverjanje pristnosti (2-FA). Če kaj, to zagotovo zagotavlja, da so vaši kripto kovanci varni in zdravi!

Še ena stvar, ki jo je vredno omeniti v tem delu pregleda denarnice Coinbase, je, da je zasnova vmesnika orodja dejansko resnična zelo uglajeno in čisto. To prispeva k enostavnosti denarnice – ne bi smeli biti zmedeni glede tega, kje so različne funkcije, kako dostopati do svojih sredstev ali kaj vmes.

Kripto denarnica + vrhunska borza

To točko sem že odpeljal domov v uvodnem delu tega pregleda denarnice Coinbase, vendar je to dejansko precej velik posel, zato mi dovolite, da podrobneje razložim.

Ker že veste, kaj je Denarnica Coinbase, ne smete ga zamenjati z platforma za izmenjavo kriptovalut, ki se imenuje isto ime. Kljub temu pa bi morali vedeti tudi, da sta ti dve orodji med seboj precej dobri.

Tabela: Denarnica Coinbase in denarnica Binance

Kaj mislim s tem? No, več uporabniških pregledov denarnic Coinbase vas bo obvestilo, da ko ustvarite svojo denarnico Coinbase, uporaba storitev omenjene borze postane veliko lažja in bolj gladka.

Prejeli boste dostop do kripto trezor, in vaši procesi izmenjave bi se morali predstavljati precej nemoteno. Resnično je kar nekaj uporabnikov, ki omenjajo, da vas Coinbase dejansko poskuša “posrkati” v platformo za izmenjavo – čeprav je lahko moteče, če že uporabljate drugo borzo, glede na ugled te blagovne znamke, ki bi lahko bodi dobra stvar!

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Pregled denarnice Coinbase: CONS

Zdaj, ko smo zaključili in odstranili vse glavne pozitivne vidike tega pregleda denarnice Coinbase, bi morali pogledati tudi nekatere bolj negativne vidike orodja..

Resnici na ljubo, saj smo že razpravljali o varnosti denarnice Coinbase in prišli do zaključka, da je v resnici ZELO varno, ni toliko pomembnih slabosti, o katerih bi lahko razpravljali! Kljub temu nekatere ocene uporabniških denarnic Coinbase omenjajo nekaj pomanjkljivosti zadevne denarnice – poglejmo si jih podrobneje.

Podpira majhno število kriptovalut

Eden najpogostejših negativnih vidikov denarnice Coinbase je ta podpira le majhno število kripto kovancev.

Kaj pomeni “majhen”, lahko vprašate? No, od pisanja tega članka bi bilo 8.plus vse ERC-20 žetoni, tudi.

Kadarkoli šele začenjate s kripto svetom, se to morda ne bo izkazalo za tako veliko težavo. To je preprosto zato, ker se večina trgovcev in vlagateljev začetnikov ponavadi drži nekaterih bolj znanih kovancev, kot je npr Bitcoin ali Eter – to je očitno tudi pri branju pregledov uporabniških denarnic Coinbase.

Pregled denarnice Coinbase: Kriptos, ki jih podpira Coinbase.

Kljub temu boste sčasoma morda želeli razširiti svoj portfelj in ga dodati nekatere manjše, manj znani kovanci. Če se kaj ne spremeni, je to mogoče z denarnico Coinbase nemogoče – poiskati morate drugo denarnico in zamenjati obe.

Resnost tega “vprašanja” je odvisna od vaših osebnih ciljev, ko gre za kriptovalute. Če ste več a tradicionalni trgovec, potem prepričani – glavni, najbolj priljubljeni kriptos vam morda ustrezajo. Če pa radi eksperimentirate, je to morda večje vprašanje.

“Vroča” denarnica – ni najvarnejša alternativa

Že nekajkrat sem zagovarjal idejo, da je denarnica Coinbase ena najvarnejših denarnic v industriji – to je povsem res. Se pravi, če iščete digitalno kripto shranjevanje.

Resnici na ljubo digitalne denarnice, čeprav so nekoliko varne, še zdaleč niso najvarnejši način za shranjevanje Bitcoina ali Etra. To je preprosto zato vaše kripto datoteke so še vedno na spletu – to pomeni, da jih lahko v določenem trenutku, vsaj teoretično, vdrejo in ukradejo.

Tabela: Varnostne lastnosti denarnice Coinbase in Ledger Nano X

Se lahko vprašate, kako se človek izogne ​​kaj takega? Preprosto – z uporabo hladilnik.

Denarnice za kriptovalute strojne opreme so najvarnejša alternativna doba. To je zato vaši kovanci se nahajajo brez povezave, in nihče ne more dostopati do njih, ko nimajo povezave s spletom.

Pregled denarnice Coinbase: funkcije aplikacije Coinbase.

Glavno vprašanje pa tu niti ne leži. Veste, ko vprašate “kaj je denarnica Coinbase?”, Lahko naletite na izraz “gostil”. Tu se skriva bistvo zadevnega orodja.

Veste, Coinbase kot gostujoča denarnica pomeni, da so shranjene vse vaše kriptografije skupaj z nekaterimi drugimi kovanci in informacijami, na oddaljenem strežniku, ki je nenehno povezan z internetom. To ni idealno.

Če bi prišlo do varnostne težave in bi bili kršeni strežniki Coinbase, bi to lahko povzročilo velik kramp. Po drugi strani pa, kot sem že omenil v tem pregledu denarnice Coinbase, podjetje, ki stoji za denarnico, skrbi za varnost zelo resno, in je izvedel nekaj vrhunskih ukrepov, da se to sploh ne bi zgodilo.

Primerjajte denarnico Coinbase vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte denarnico Coinbase vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Cene in pristojbine

Na koncu, da zaključimo s pregledom denarnice Coinbase, se pogovorimo še o nekaterih pristojbine za denarnico Coinbase, in model določanja cen.

No, če bi ga imel, mislim – zadevna denarnica je popolnoma brezplačna za uporabo!

Ne pozabite pa, da “uporaba” tukaj pomeni, da boste lahko kripto kovance brezplačno prenesli in hranili v denarnici. Celoten postopek registracije je popolnoma brezplačno, tudi – ni vam treba skrbeti, ali boste morali plačati denar za prenos aplikacije ali ustvarjanje računa.

Pregled denarnice Coinbase

Izmenjave in nadaljnje pristojbine za prenos veljajo, čeprav. To je povsem normalno pri vseh večinah kripto denarnic – Coinbase ni nobena izjema. Od pisanja tega pregleda denarnice Coinbase pa bi lahko bile pristojbine se gibljejo od 1,49% do 3,99%, odvisno od številnih različnih dejavnikov.

Če plačate, je Coinbase povsem spodoben. V nobenem primeru ni “poceni”, vendar tudi zdaleč ni najdražja možnost. Še enkrat pa bo dejanski “pomen” teh pristojbin za denarnice Coinbase odvisen od tega, kaj nameravate storiti z zadevno denarnico.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Zaključki

Kot ste verjetno že opazili, je tema kriptovalut zagotovo cvetoč – tako je bilo že zadnjih nekaj let.

Do danes pa ljudje še vedno obstajajo dvomljiv o vsem, kar je povezano s kripto kovanci.

To pa je rečeno z vedno več zanesljive in zaupanja vredne storitve, povezane s kripto Popping up, to je pravzaprav lahko tudi velik pro. Takšne storitve pomagajo pokazati preostalemu svetu, da je kripto svet pravzaprav neverjetno mesto priložnosti in tehnoloških inovacij in ni napolnjen samo s prevaranti, ki želijo ukrasti vaše kovance na vsakem koraku.

Tudi če so, če ste prebrali ta pregled denarnice Coinbase in se odločili, da uporabite zadevno denarnico, lahko rečem le – hekerji veliko sreče, saj jo boste potrebovali!

Pregled denarnice Coinbase: zaslužite nagrade.

Dejansko lahko z denarnico Coinbase ostajate prepričani vaša sredstva bodo varna in zdrava. Tudi sama aplikacija je dokaj enostaven za uporabo, tudi ne bo zahteval nobenega “naprednega tehnološkega znanja in izkušenj”, da bi ga lahko ustrezno uporabljali.

Medtem Coinbase od pisanja tega pregleda podpira le majhno število kovancev, med katerimi so tudi podprte valute Bitcoin, Litecoin in Ethereum – če ne iščete nekaj nišnih kovancev, se to ne bi smelo izkazati za glavno vprašanje. Tudi pristojbine za denarnice Coinbase so spodobne!

Če Coinbase zveni kot vaša skodelica kripto kovancev, preverite denarnico! Če ste bolj strojna oseba, pa vas bo morda zanimalo nekaj najboljših hladnih denarnic na trgu, tudi.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me