Pregled CoinExchange

CoinExchange je ŠT na voljo! Bilo je zaprt že leta 2019 zaradi finančnih težav. Vendar nas ni treba popolnoma skrbeti, obstajajo še boljše platforme ki bi ga rad priporočil. Preveri NA VRH 3 izmenjave kriptovalut:

  • Binance
  • Coinbase
  • Kraken

Zaradi jasnosti boste spodaj še vedno našli temeljit pregled CoinExchange.

Vas zanima trgovanje s kriptovalutami, vendar niste prepričani, kje začeti? Poznam občutek … Preveč jih je različne izmenjave med katerimi lahko izbirate in vsak od njih se trguje z različnimi vrstami trgovcev.

Ker pa ste prišli do tega pregleda, predvidevam, da razmišljate CoinExchange. Danes vam bom predstavil CoinExchange in vse vidike da morate vedeti o tej platformi.

Ta pregled CoinExchange bom začel z ozadje podjetja, čemur sledi seznam prednosti in slabosti ter a vodnik po korakih o tem, kako uporabljati platformo in opraviti svojo prvo trgovino.

Do konca tega pregleda CoinExchange boste imeli vse potrebne informacije da se končno odločite, ali je CoinExchange prava platforma za vaše potrebe!

No, kaj še čakaš? Izvedimo več o CoinExchange!

Prednosti

  • Preprosta platforma
  • Anonimno prikazovanje
  • Dobra varnost

Slabosti

  • Brez vlog v fiat valuti
  • Visoke pristojbine
  • Nekoristna podpora strankam

Kaj je CoinExchange?

CoinExchange je tretja oseba izmenjava kriptovalut ki je specializirano za alt-coin. Zdaj, preden nadaljujem, sem se samo želel prepričati, da razumete, kaj je altcoin, saj se mnogi ljudje s tem izrazom zmedejo.

Večina ljudi se sklicuje na altcoin kot katero koli drugo kriptovaluto to je ne Bitcoin. To je nepravilno. Alcoin je kriptovaluta, ki jo ima lastni domači blockchain, všeč Ethereum ali Valovanje. Če nima lastne unikatne verige blokov, temveč je zgrajena na Ethereumu ali NEO itd., Potem je žeton!

Logotipi kriptovalut

Zdaj, ko sem to razčistil, pojdimo naprej!

CoinExchange je kripto-kripto-platforma, kar pomeni, da ni vključen v realne valute, kot so USD / GBP / EUR. Namesto tega deponirate kriptovaluto, kot je Ethereum, in jo nato zamenjate za drugo kriptovaluto. Enako velja za umiki – umikate lahko samo kriptovalute.

Na žalost, čeprav sem cel dan poskušal ugotoviti lokacijo CoinExchange.io, nisem našel nobenih koristnih informacij. To je nekoliko zaskrbljujoče, TBH.

Kakor koli že, če iščete altcoin ali žeton, ki ni zelo priljubljen, obstaja velika verjetnost, da bo uvrščen na CoinExchange. Pravzaprav obstajajo več kot 400 različnih kriptovalut na voljo na platformi, kar je kar veliko, če vprašate mene.

Opomba: Seznanitev kriptovalut se uporablja za opis dveh različnih kovancev, s katerimi je mogoče trgovati med seboj. Na primer, če ste želeli trgovati Bitcoin (BTC) z Litecoin (LTC), bi morali najti a BTC / LTC ali LTC / BTC seznanjanje! Banke uporabljajo seznanjanja tudi v resničnem svetu, na primer USD / GBP ali EUR / YEN!

Še ena stvar, ki jo CoinExchange počne, je gostovanje novega ICO. Ko se začne nov projekt kriptovalut, bo projekt svoj kovanec ali žeton navedel na CoinExchange, da bodo ljudje lahko vlagali.

Torej, zdaj poznate kratke informacije o podjetju, naslednji del tega pregleda CoinExchange bo osredotočen na prednosti in slabosti

Pregled CoinExchange: Prednosti & Slabosti

✓ Provizije za trgovanje. Ena najpomembnejših stvari, ki jo je treba upoštevati pri izbiri borze, so provizije za trgovanje. CoinExchange zaračuna fiksni znesek 0,15% tako za nakup kot prodajo kovancev.

Čeprav to ni najnižja provizija v panogi, je precej nižja, kot vam jo lahko zagotovijo številne druge borze kriptovalut. Seveda ne govorim o tem najbolj priporočene izmenjave, ponujajo še nižje honorarje.

Brezplačni depoziti. Edino, za kar boste morali plačati, je provizija za transakcije v blockchainu, ki običajno sploh ne stane veliko.

Preprosta platforma. Takoj ko obiščete spletno mesto CoinExchange, boste najprej opazili, kako enostavno ga je uporabiti. To pomeni, da je samo kot nalašč za začetnike. Ker menjava uporablja zelo malo barv, je na pogled zelo prijetna!

Nabor kovancev. Ena največjih prednosti je, da CoinExchnage ponuja na stotine različnih kovanci za nakup, prodajo in trgovanje. Ne boste našli le najbolj priljubljenih kovancev, kot sta BTC ali ETH, ampak tudi manj priljubljene možnosti.

Anonimno trgovanje. Mnoge večje borze kriptovalut vas bodo prosile oddajte osebni dokument preden lahko trgujete. To je ni pogoj za CoinExchange, kar pomeni, da lahko kupujete, prodajate in trgujete s kovanci anonimno.

Dobra varnostna orodja. Februarja 2018 se je CoinExchange odločil, da bo vse uporabnike ustanovil Dvofaktorska overitev (2FA). To pomeni, da boste morali za trgovanje ali dvig kovancev potrditi kodo, ki bo poslana na vaš mobilni telefon. To doda dodatno varnost vašim sredstvom!

Zdaj, ko sem razpravljal o vseh prednostih, je čas, da si ga ogledamo Proti CoinExchange.

Ni podatkov o podjetju. Največja skrb, ki jo imam, ko gre za CoinExchange, je ta, da ne navajajo nobenih informacij o njihovem podjetju. Nihče ne ve, kje ima sedež, kdaj je bila platforma ustanovljena ali kdo je njen lastnik.

Težava je v tem, ker če se zgodi kaj slabega, na primer CoinExchange, ki ukrade kovance vsem, ne bi bilo mogoče ugotoviti, kdo je to storil. To se imenuje odgovornost in CoinExchange je nič od tega.

Pomoč strankam. Druga pomanjkljivost, za katero menim, da jo je treba omeniti v tem pregledu CoinExchange, je njihova podpora strankam je slaba. Klepeta v živo in telefonske podpore ni, edini način za pomoč pa je uporaba spletne vstopnice. Njihov Pomoč je tudi precej omejena.

Brez vlog v valuti Fiat. Vedno je razočaranje, ko vam izmenjava kriptovalut ne dovoli nalaganja sredstev s pomočjo vsakodnevni načini plačila na primer debetno / kreditno kartico ali bančni račun.

Visoke odstopnine. Čeprav so provizije CoinExchange jasno prikazane, sem jih opazil, ko sem si vzel čas za analizo nekateri so precej dragi. Na primer, če želite umaknite Ethereum (ETH), stalo vas bo 0,01 ETH. To se morda ne sliši kaj dosti, če pa se Ethereum zviša na prejšnjih 1000 USD, vas bo to stalo 10 USD.

Minimalni depoziti. CoinExchange imajo visoko minimalni polog na nekaterih njihovih kovancih. Če bi na primer želeli položiti Ethereum (ETH), bi morali položiti najmanj 0,1 ETH! Kot sem pojasnil v svoji prejšnji pomanjkljivosti, če bi Ethereum znašal 1000 USD, bi to pomenilo najmanj 100 depozitov!

Nizki obseg trgovanja. V primerjavi z drugimi borzami imajo CoinExchange majhen obseg trgovanja. Tudi njihovi najbolj priljubljeni trgovalni pari v 24-urnem obdobju ne dosežejo več kot milijon dolarjev, pri nekaterih kovancih pa je obseg trgovanja manjši od 10 dolarjev na dan! To lahko oteži nakup in prodajo kovancev.

Tehnične težave. V začetku leta 2018 je CoinExchange moral uporabiti drugačno ime domene (www.coinexchange2.com) kot njihovi strežniki so propadli. Pozneje so rekli, da je to zato, ker so imeli domeno na črni listi.

Slabe ocene. Ko sem na forumih za kriptovalute iskal mnenja uporabnikov na CoinExchange, sem opazil, da obstaja veliko slabih izkušenj strank. Stvari, kot so zamude pri dvigih in izpadi.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Pregled CoinExchange: Kovanci, provizije in preverjanje

Kot sem že omenil v tem pregledu CoinExchange, obstajajo na stotine različnih kovancev ki jih zagotavlja podjetje! Izbirate lahko med BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, in veliko drugih možnosti.

Ko gre za provizije za trgovanje, oni so 0,15% vsakič kupiti ali prodati kovanec in vloge so brezplačne! Binance, vendar zaračuna manj kot 0,1%, to je še ceneje.

Ko gre za preverjanje, tukaj je ni potrebe po pošiljanju kakršne koli dokumentacije. Pravzaprav vam ni treba navesti nobenih osebnih podatkov, razen svojega e-poštnega naslova.

To je velika korist za tiste, ki to želijo trgujte anonimno. Prav tako ni omejitev dviga, kar olajša premikanje sredstev.

Primerjajte CoinExchange vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte CoinExchange vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Kdo naj uporablja CoinExchange?

Če ste to že prebrali CoinExchange pregledati do te točke, se morate zavedati obeh prednosti in slabosti te platforme za izmenjavo. Eden od pozitivnih vidikov je, da platforma je enostaven za uporabo – zaradi česar je primeren za začetnike ali tiste z malo izkušnjami.

Druga značilnost, ki bi lahko pritegnila ljudi, je dejstvo, da ste vam ni treba navesti nobenega osebnega dokumenta ali osebnih podatkov za začetek. Pravzaprav ne glede na to, koliko trgujete, lahko brez omejitev dostopate do vseh storitev CoinExchange.

Prav tako mislim, da je CoinExchange primeren za tiste, ki radi kupujejo manj priljubljeni kovanci ki so običajno poceni. Čeprav so te vrste kovancev lahko tvegane naložbe, so včasih tudi koristne.

jaz ne bi priporočal CoinExchange za tiste, ki želijo trgovati z zares velikimi zneski. To je zato, ker se odločijo, da ostanejo anonimni. Torej, če bi šlo kaj narobe, bi sredstva izginila za vedno.

Čeprav se kraja lahko zgodi s katero koli tretjo borzo, se vsaj druge borze z veseljem prepoznajo. Če samo iščete, kam položite majhne zneske, potem je CoinExchange morda primeren za vaše potrebe!

Zdaj, ko veste, kateri uporabniki CoinExchange najbolj ustrezajo, vam bom dal vodnik po korakih o tem, kako odpreti račun! To je res enostaven postopek in vam bo vzelo le 5 minut!

Kako ustvariti račun?

1. Najprej boste morali obiskati uradno spletno mesto CoinExchange.

2. Nato kliknite zeleno Registriraj se zdaj.

Pregled CoinExchange: Registracija zamenjave kriptovalut altcoin

3. Zdaj boste morali vnesti svoj e-poštni naslov in izbrati uporabniško ime. Prav tako boste morali izbrati resnično močno geslo. Nato kliknite Registrirajte se.

Pregled CoinExchange: Kako kupiti MiNEX na Coinexchange

4. Nato boste morali potrdite svoj e-poštni naslov naslov s klikom na povezavo, ki vam jo pošlje CoinExchange. In bum, zdaj imate račun!

Pregled CoinExchange: Nastavitve računa in varnost na Coinexchange

5. Zdaj bi bil pravi čas, da nastavite varnost računa, saj boste morali to storiti, preden boste lahko trgovali. Kliknite na Nastavitve računa & Varnost.

6. Kliknite Google Authenticator in sledite navodilom za povezavo računa CoinExchange z mobilnim telefonom!

Kako kupiti kovance na CoinExchange.io?

Zdaj, ko imate račun pri CoinExchange, je zdaj čas, da greste kupiti nekaj kovancev! Prva stvar, ki jo morate storiti, je položiti nekaj sredstev. Najlažji način za to je nakup Ethereuma z Coinbase in nato kovance prenesite na CoinExchange.

Najprej morate ustvariti račun pri Coinbase. Potem ko preverite svojo identiteto in nastavite debetno / kreditno kartico, lahko nato kupite nekaj Ethereuma.

1. Kliknite Kupiti prodati.

Pregled Coinexchange

2. Nato kliknite na Ethereum.

Pregled Coinexchange

3. Pomaknite se navzdol in vnesite znesek Ethereuma, ki ga želite kupiti. Kupim 125 evrov. Ne pozabite, da ko položite ETH na CoinExchange, mora znašati najmanj 0,1 ETH!

Pregled Coinexchange

4. Na koncu kliknite Takoj kupite Ethereum. Zdaj imate svoje lastne kovance Ethereum!

Prenos ETH na CoinExchange

1. Na vrhu zaslona Coinbase kliknite Računi.

Pregled Coinexchange

2. Nato izberite Ethereum in kliknite Pošlji.

Pregled Coinexchange

3. Tu boste morali vnesti naslov denarnice CoinExchange. Torej, odprite nov zavihek in se znova prijavite v svoj račun CoinExchange.

4. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite Moj račun, nato kliknite Ravnotežja.

Pregled Coinexchange

5. Nalaganje te strani lahko traja nekaj časa, a ko se enkrat, vnesite Ethereum v iskalno polje.

Pregled Coinexchange

6. Poiščite vrstico, ki prikazuje Ethereum (ETH), in kliknite modro Dejanja . Na spustnem seznamu izberite Položite ETH.

Pregled Coinexchange

7. CoinExchange vas bo zdaj opozoril, da je minimalni polog 0,1 ETH. Nato kliknite Ustvari nov naslov.

Pregled Coinexchange

8. Zdaj boste videli svoj osebni naslov za polog Ethereuma. Kopirajte ga v odložišče!Pregled Coinexchange

9. Na koncu se vrnite na zavihek Coinbase in prilepite naslov denarnice, ki ste ga pravkar kopirali. Ko kliknete na Pošlji, sredstva naj prispejo na račun CoinExchange v 10 minutah.

Kako uporabljati CoinExchange.io

Zdaj, ko je vaš depozit CoinExchange počiščen, vam bom zdaj pokazal, kako opraviti prvo trgovanje! Pokazal vam bom, kako kupiti žeton z imenom Minex (MNX), lahko pa isti postopek uporabite tudi za kovanec, ki ga želite kupiti.

Pregled Coinexchange

1. Kliknite Izberite trg in nato izberite ETH Ethereum.

Pregled Coinexchange

2. Nato kliknite Izberite enega ali več trgov in nato poiščite kovanec, ki ga želite kupiti. Ko kupujem Minex, nato kliknem na MINEX / ETH seznanjanje.Pregled Coinexchange

3. Še enkrat kliknite seznama valut.

Pregled Coinexchange

4. Zdaj boste na zaslonu za trgovanje s kovancem, ki ga želite kupiti! Pomaknite se navzdol pod grafikon in poiščite zeleno Kupite Minex škatla.

Pregled Coinexchange

5. V Znesek vnesite število kovancev, ki jih želite kupiti.

6. Na koncu kliknite zeleno Oddaj naročilo za nakup gumb za dokončanje trgovine!

Zaključek

To je konec tega CoinExchange pregled! Upam, da se vam je zdelo zanimivo in ste se iz tega kaj naučili. Če ga berete od začetka do konca, bi ga morali zdaj dobro razumeti kako deluje izmenjava, njegove prednosti in slabosti ter kako začeti trgovati.

CoinExchange je zagotovo ni najboljši zamenjajte, če pa želite zamenjati veliko novega altcoinov in žetonov, potem je to morda prava zamenjava za vas.

Moj edini nasvet je, da ne deponirate ogromnih količin kovancev, ker me skrbi njihova odločitev, da ostanejo anonimni. Najpomembneje je, da nikoli ne trgujete z zneskom, ki si ga ne morete privoščiti, da bi ga izgubili!

Če želite najti drugo, varnejšo menjalnico kriptovalut, si oglejte Binance, Coinbase in Kraken. So najbolj zanesljive borze kriptovalut na trgu. Ne samo, da zagotavljajo močno varnost in dolg seznam kriptovalut, temveč tudi nizke provizije in koristno podporo strankam.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me