Pregled brezplačne denarnice

Iskanje izvedljiva denarnica za kriptovalute sami ste danes v težavah. Pogosto je izbire neskončno – če izberete napačno, bi to lahko pomenilo konec vaših kripto skladov, kar pa verjetno ne bi želeli. No, če bi si ogledali uporabnika Brezplačna denarnica ocene, boste morda ugotovili, da bi lahko ta denarnica ustrezala vašim željam in potrebam.

Resda to v resnici ni nekaj, kar lahko ugotoviš, dokler denarnice dejansko ne uporabiš sam, kajne? No, do neke mere – čeprav boste sami preizkusili, da boste morda dobili boljše predstave o bistvenih značilnostih platforme, verjetno res ne boste vedeli, ali je Freewallet varen dokler se ne zgodi kaj slabega.

Če se seveda za povratne informacije ne sklicujete na nekatere ocene Freewallet uporabnikov – točno to boste našli v spodnjem priročniku!

TL; DR: Freewallet je zagotovo ena bolj zanimivih denarnic na trgu. Gre za denarnico, ki temelji na mobilni aplikaciji in namizju, čeprav bi jo lahko uporabili tudi kot spletno shrambo. Vanj je vgrajen Changelly za enostavno menjavo in podpira več kot 100 kriptovalut in žetonov. Kljub temu nekateri uporabniki niso prepričani glede varnosti strani denarnice.

Prednosti

  • Podpira več kot 100 kriptovalut
  • Dostojni varnostni ukrepi (2FA, PIN kode po meri)
  • Omogoča fiat-kripto trgovanje
  • Intuitiven, enostaven za uporabo

Slabosti

  • Vprašljiva podpora strankam
  • Skrbniška denarnica – varnostni pomisleki

Pregled brezplačne denarnice: PROS

Za tiste, ki še nikoli niso slišali za blagovno znamko, naj povem – izbrali ste pravi čas, da začnete preiskovati ocene uporabnikov Freewallet. Razlog za to je preprost – pred časom sem iskal “Freewallet” v Trgovina Play bi prinesla kar nekaj različnih rezultatov – kar je tudi eden najbolj negativnih vidikov, ki jih zahtevajo pregledi uporabnikov!

Od pisanja tega pregleda Freewallet pa, na zaslonu mobilnika se prikaže samo ena različica – no, vsaj tak primer, ko sem poiskal zadevni izdelek. Kljub temu boste ob obisku Trgovine Play na namizju še vedno videli vse različne denarnice zadevne blagovne znamke.

Saj znamka sama – Brezplačna denarnica – je ustvaril samostojne denarnice za nekatere različne kovance, ki jih podpira. To pomeni, da bi morali prenesti ločeno aplikacijo za vsak kriptokovanec, ki ga imate – ni idealno!

Pregled brezplačne denarnice

V nekem trenutku se je v Estoniji rojeno podjetje odločilo, da to v resnici ni najboljši način, in ustvarilo dejansko, polnopravno in istoimensko shrambo kriptovalutFreewallet.

Ena večjih idej in ciljev izdelka je bila usmerjena v trg denarnic za kriptovalute, ki temelji na mobilnih napravah – podjetje si je prizadevalo ustvariti enostaven za uporabo, interaktivni in izvedljiva mobilna denarnica. Od zdaj je na voljo tudi v spletni različici!

Jaz pa že napredujem – začnimo stvari od začetka in si oglejmo ocene uporabnikov Freewallet, ki omenjajo dejanske kovance, ki jih denarnica podpira.

Podpira več kot 100 različnih kriptovalut

Eno največjih vprašanj, ki jih imajo potencialni uporabniki, ko gledajo nekatere kripto denarnice, je povezano število kriptovalut, ki jih denarnice podpirajo. Tudi to je povsem očitno, če beremo ocene uporabnikov Freewallet.

Zdaj, če je to vaša prva kripto denarnica, ki jo želite uporabljati, ali če ste na splošno popolnoma novi v temi kripto, se morda sprašujete – zakaj bi na Zemlji nekdo skrbel za število kovancev denarnica podpira? Ali nimate samo ene kriptovalute in to je to?


Tabela: Podprti kovanci denarnice Binance in Freewallet

No, št – velikokrat v resnici ni tako.

Veste, sčasoma se število kriptovalut, ki so tam zunaj, precej dramatično poveča. To pomeni, da se vsak dan morda pojavi nov kripto kovanec za vogalom. Seveda lahko vsak od teh kovancev pomeni nove naložbene priložnosti.

Pregled Freewallet: značilnosti Freewallet.

V mnogih primerih to storijo – zato danes ljudje običajno hranijo znatne količine različnih kriptokovancev hkrati. Smiselno bi bilo, da bi to želeli vse jih hranite v eni denarnici, tudi (čeprav to ni vedno dobra ideja).

Tukaj pridejo uporabniške ocene Freewallet. Če bi pogledali nekaj starejših pregledov, bi opazili, da je Freewallet pred časom podpiral le nekaj kovancev, zato ste morali prenesti drugo različico aplikacije denarnice. za shranjevanje vsakega kovanca v.

Kot si lahko predstavljate, je to kar nekaj težav.

Zdaj stvari so veliko bolj optimiziran – lahko shranite do 100 različnih kriptovalut in žetonov ERC-20 znotraj ene same aplikacije Freewallet. To je precej izboljšanje!

Kot si lahko predstavljate, je to odlična novica za več valut HODLers – večina pozitivnih ocen Freewallet-a bo to še dokazala.

Vgrajene funkcije izmenjave (Changelly)

Če imamo nekaj, kar kot ljudje zelo cenimo v zvezi z aplikacijami in računalniškimi programi, mora biti udobje.

No, vsaj tako lahko rečem – z drugimi besedami, ljudem je všeč, kadar lahko izvedite več dejanj na enem samem programu, brez potrebe, da bi to storili na drugem mestu v internetu (ali namestili nekaj dodatne programske opreme).

Ko gre za ocene Freewallet in kriptovalute, bi na splošno morala biti ena največjih takšnih ugodnosti možnost nakupa kripto kovancev neposredno iz denarnice, v kateri jih hranite.

Pregled brezplačne denarnice

Zagotovo ima tudi Freewallet takšno funkcionalnost.

Ugotovili boste, da znotraj Freewallet-a obstaja integrirana izmenjava ki vam omogoča nakup in trgovanje s kriptovalutami po lastni želji. Zadevna izmenjava je Changelly – ena izmed najbolj priljubljenih in zaupanja vrednih kripto borz v tej panogi!

Čeprav to res ni nič novega, kar zadeva kripto denarnice (večina denarnice višjega razreda imajo danes integrirane borze), je še vedno čudovito vedeti, da takšna možnost obstaja pri Freewallet. Poleg tega je dejstvo, da blagovna znamka uporablja storitve zaupanja vredne borze, še boljše!

Dostojne varnostne funkcije

Kot bi lahko pričakovali, varnost je najpomembnejša značilnost denarnice za kriptovalute – ne glede na to, ali berete ocene Freewallet ali katere koli druge, ste lahko prepričani, da bo vidik varnosti ključnega pomena pri shranjevanju vaših kripto sredstev v denarnici.

Tisti, ki se sprašujete, ali je Freewallet varen, ne pozabite, da obstajajo nekateri vidiki tega izdelka, zaradi katerih je nekoliko tvegana izbira – vendar bomo do tega prišli pravočasno. Najprej omenimo nekaj ukrepov, ki jih ima Freewallet in ki zagotavljajo dobro počutje vaših kovancev.

Zdi se, da Freewallet hrani vse vaše kripto kovance hladilnica – to je dobro. Izraz “hladilnica” se v bistvu nanaša na kraj, ki ni povezan z internetom – na drugi strani se spletne denarnice in denarnice, ki temeljijo na programski opremi / aplikacijah, imenujejo “vroče denarnice”.

Pregled Freewallet: varnostne značilnosti Freewallet.

Toda počakajte … Freewallet je denarnica, ki temelji na aplikaciji, kajne? Ali to ne pomeni, da je možnost vročega shranjevanja?

Da, to počne.

Torej … Kako so potem kovanci v hladilniku?

Preprosto – medtem ko je vsa vaša valuta na hladnem, Freewallet preprosto prikazuje stanje, ki ga imate v aplikaciji. Z drugimi besedami, uporabniški pregledi Freewallet vam bodo povedali, da medtem ko so vaši kovanci na varnem, aplikacija preprosto prikaže stanje v denarnici.

Uporablja se tudi Freewallet dvofaktorska avtentikacija – to je odlična novica. Čeprav gre za nekaj, kar bi bilo treba šteti za »normalno«, ko gre za kakršno koli lokacijo za shranjevanje kripto, na žalost še vedno ni tako – tam je veliko denarnic, ki ne uporabljajo 2FA.

Če se sprašujete, če se sprašujete, ali je Freewallet varen, ste lahko prepričani – medtem ko denarnica nima zgodovine, da bi bila “vdrl”, Uporablja tudi 2FA, kar še dodatno zagotavlja njegovo varnost.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Pregled brezplačne denarnice: CONS

Zdaj, ko smo razpravljali o nekaterih najpomembnejših lastnostih (in prednostih) Freewallet-a in si ogledali nekaj pregledov uporabniških Freewallet-ov, se pogovorimo tudi o nekaterih manj pozitivnih vidikih zadevne denarnice.

“Vroča denarnica”, skrbniška denarnica – vaši zasebni ključi vam ne pripadajo

Glavna skrb, izražena v večini pregledov Freewallet, je povezana z varnostna stran stvari. Dejstvo je namreč, da je Freewallet ponudnik skrbniških storitev.

Na področju kriptovalut je izraz “skrbništvo” dejansko viden v dokaj negativna luč. Tudi razlog za to je povsem preprost – če je denarnica “skrbniška”, to preprosto pomeni vsi zasebni ključi, ki jih najdete znotraj, ne pripadajo vam – namesto tega jih podjetje hrani za denarnico.

Pregled brezplačne denarnice

Naj povem tako – vaši kripto prihranki so na milost in nemilost ponudnikom denarnic, zato morate zaupati, da bodo ravnali integriteto in čast.

Ni zelo pomirjujoče, kajne? No, zdaj lahko vidite, od kod izhaja težava.

Res je, da boste ob branju uporabniških pregledov Freewallet ugotovili, da v resnici ni pritožb glede “nečesa, kar se dejansko dogaja” s kripto sredstvi nekoga. Kljub temu vam bodo vsi navdušenci nad kripto krili, da je to še vedno nekaj bi morali biti previdni – skrbniške denarnice je treba pregledati do konca.

Vprašljiva podpora strankam

Zdaj je to pravzaprav precej zanimiva točka, ko gre za bolj negativne ocene uporabnikov Freewallet.

Podpora strankam podjetja Freewallet je aktivno – tega ni mogoče zanikati. Videli boste, kako njihovi agenti odgovarjajo na videz na posamezne kritike ali celo nekatere splošnejše komentarje na internetu. Če ste aktivni, pa ne pomeni vedno, da ste koristno.

Veste, kar nekaj pritožb uporabnikov govori o podpori strankam nesramno, ali celo spustljiv, včasih. Tudi v javnih prostorih na spletu (tj. Trustpilot) boste morda lahko naleteli na nekaj interakcij s podporo uporabnikom in strankam, ki so … No, manj kot prijetne.

Pregled brezplačne denarnice

Podpora strankam je na splošno precej sporna tema, ko gre za denarnice s kriptovalutami. Zdi se, da obstaja le nekaj denarnic, ki imajo v resnici vsestransko spodobno podporo strankam – druge je sploh nimajo ali pa … No, nimajo podpornih zmogljivosti.

Kakorkoli, vredno je omeniti, da gre za dejanske tehnične težave ali posebna vprašanja, ki jih imajo uporabniki, ko gre za zadevno denarnico (tj. Ali je Freewallet varen in kaj naredi za zagotovitev varnosti vaših sredstev?) , podpora za stranke pravzaprav ne, zdi se koristno.

Tabela: Podatki o podjetju Ledger Nano X in Freewallet

To je zagotovo dobro, pozor! Ne glede na to, ali gre za pozitivno ali negativno oceno Freewallet stranke – če naletite na tehnično težavo z denarnico, bi morali dobiti odgovore in pomoč, ki bi jo morda potrebovali.

Primerjajte Freewallet vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte Freewallet vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Cena

Preden nadaljujemo s poglavjem »kako« v tem pregledu Freewallet, se na hitro pogovorimo o tem cene in pristojbine za brezplačno denarnico – kot se boste kmalu prepričali sami, v resnici ni preprosta tema, da bi jo odvili.

Kot že ime izdelka pove, je Freewallet pravzaprav, brezplačno za prenos in uporabo. Ni vam treba plačati, če hranite kripto sredstva v denarnici – to je dobro!

Težave se začnejo, ko si jih ogledate pristojbine, ki se zaračunajo pri transakcijah znotraj denarnice.

Pregled Freewallet: pristojbine za Freewallet.

Veste, kot pri vsaki drugi denarnici, ki ima vgrajeno menjalnico, obstajajo določene posebne pristojbine, ki veljajo, ko opravite transakcijo. Te pristojbine so ni popravljeno, v smislu, da bodo višje glede na količino kriptovalut, ki jo porabite.

Po mnenju nekaterih uporabniških pregledov Freewallet pa gre tukaj za to podjetje za transakcije dejansko zaračuna precej visoke provizije za Freewallet. Družba sama trdi, da je njihov model plačila “konkurenčen”, vendar je to še vedno točka razprave med uporabniki.

Kako uporabljati Freewallet?

Pokrili smo prednosti in slabosti Freewallet-a, kar pomeni, da bi morali imeti precej dobro predstavo o zapletenosti denarnice in mnenjih uporabnikov glede njene denarnice storitve in funkcionalnost.

Če ste zdaj prebrali pregled Freewallet in se odločili, da je denarnico vredno poskusiti, bi bilo dobro, da ugotovite, kako ga uporabiti, preden skočite na glavo v postopek namestitve.

Kako namestiti in nastaviti Freewallet?

Zaradi enostavnosti in jasnosti vam bom pokazal, kako ustvarjate namizna različica Freewallet. Ista načela veljajo tudi pri ustvarjanju mobilne denarnice, zato bi morali biti zelo enostavni!

Korak 1: Obiščite Uradna spletna stran Freewallet, in se pomaknite, da ustvarite nov račun.

2. korak: Vnesite svoj e-poštni naslov in ustvarite geslo. Prepričajte se, da gre za novo geslo, ki ga še niste uporabili nikjer drugje!

Pregled brezplačne denarnice

3. korak: Dobili boste priložnost za ustvarjanje po meri, 4-mestna koda PIN. To je dodatna dodana plast varnosti.

Pregled brezplačne denarnice

4. korak: To je to – ste na domači strani Freewallet!

Pregled Freewallet: prva stran Freewallet.

Kot se lahko prepričate tudi sami, je postopek ustvarjanja strani Freewallet tak zelo preprosto – potrebni so le 4 majhni koraki in že ste pripravljeni!

Kako prenesti kripto kovance v brezplačno denarnico?

Če želite obstoječa sredstva nakazati na zadevno denarnico, vam bodo pregledi uporabnikov Freewallet povedali, da je tudi ta postopek sam po sebi razumljiv. Koraki za to so naslednji:

Korak 1: Od domača stran Freewallet, pomaknite se doPrejeti”.

2. korak: Izberite kriptovaluto, ki jo želite prejemati. V mojem primeru izbiram Ethereum.

Ocene brezplačnih denarnic: izberite kripto kovanec, ki ga želite prejeti.

3. korak: Ko izberete kriptovaluto, ki bi jo radi prejeli, boste prejeli naslov kripto denarnice po meri, in lahko prenesete svoja kripto sredstva na zadevno denarnico. To lahko storite tudi z uporabniški ID, in lahko celo prenese druge Valute, povezane z ethereumom (beri: žetoni)!

Pregledi brezplačnih denarnic: različni načini prejemanja kriptografskih datotek.

Še enkrat – preprosto in enostavno!

Kako kupiti kriptovalute na Freewallet?

Na koncu si oglejmo še postopek nakupa kriptovalut na Freewallet.

Korak 1: Od naslovnico denarnice, pomaknite se doNakup s kartico”.

Ocene brezplačnih denarnic: nakup kripto kovancev s kartico.

2. korak: Izberite kripto kovanec, ki ga želite kupiti. Še enkrat, zaradi tega primera sem izbral Ethereum.

Ocene brezplačnih denarnic: izbira kovanca, ki ga želite kupiti.

3. korak: Zdaj lahko vnesete znesek ETH oziroma USD, ki ga želite prejeti oziroma porabiti. Tu je zares priročno, da imate priložnost videti, koliko bo stala tudi vaša transakcija!

Pregled brezplačne denarnice

4. korak: Ko bo to končano, boste preusmerjen na partnersko spletno stran v FreewalletSimplex. Ne skrbite, saj gre za zelo zaupanja vrednega “posrednika” med kripto izmenjevalnimi platformami in kripto sprejemniki.

Ocene brezplačnih denarnic: vnos podrobnosti o plačilu.

Verjetno boste morali preveriti svojo identiteto, a ko bo to opravljeno, bo vaša transakcija dokončana. To je to – zdaj imate kriptovaluto!

Zaključki

Ob vsem tem, kar je bilo rečeno in s poti, ostaja samo eno vprašanje – je Brezplačna denarnica vredno pogledati in preizkusiti?

No, čeprav je težaven klic, bi to rekel javendar bodite previdni.

Vidiš, sam izdelek je odličen – enostaven za uporabo, podpira cel kup valut itd. Vsak uporabniški pregled Freewallet vam bo lahko povedal enako (razen, morda, za nekatere nadpovprečne provizije za Freewallet).

Je Freewallet vseeno varen? No, to je vprašanje – čeprav uporablja nekatere vrhunske varnostne funkcije, pa dejstvo, da je skrbniški izdelek morda še vedno vrže nekaj ljudi. Vendar še enkrat – denarnica je sama po sebi odlična!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map