Pregled BitMart Exchange

Povečanje števila uporabnikov BitMart izmenjave mnenj, najdene v spletu, vam bodo verjetno povedale, da bi bilo za zadevno platformo vredno raziskati vsakogar, ki išče najboljša borza kriptovalut.

No, prav bi bilo, če bi to domnevali.

BitMart je pogosto ime, v katerem boste videli omenjeno top 20 seznamov za izmenjavo kriptovalut. Platforma je nastala leta 2017, javno pa je začela delovati eno leto kasneje.

Kot se boste lahko prepričali že kmalu, izmenjava BitMart uporabnikom resnično ponuja širok izbor različnih lastnosti in prednosti. Seveda pa je treba upoštevati nekaj stvari, preden se odločite, ali je res prava platforma tudi za vas – ne skrbite, saj bomo do tega prišli pravočasno.

Prednosti

  • Nizke provizije za trgovanje in dvig
  • Začetnikom prijazen
  • Nakup kripto s kreditom & debetne kartice, PayPal, bančno nakazilo
  • Varno, veliko dodatnih funkcij
  • Širok izbor kriptovalut

Slabosti

  • Na spletu ni bilo najdenih toliko mnenj uporabnikov

Pregled izmenjave BitMart: PROS

Kot ponavadi bomo začeli s preučevanjem nekaterih jedro, bistvene lastnosti to BitMart zagotavlja svojim strankam in preverite, kaj platforma počne tako dobro, da si zasluži precej opazne pohvale, ki jih prejme.

Podpira zelo širok izbor kriptovalut

Te dni, kriptovalute podporo je verjetno eden najpomembnejših vidikov, na katerega ljudje gledajo, ko izbirajo najboljša izmenjava kriptovalut zase. Vendar ni bilo vedno tako!

Če bi čas pred dvema ali tremi leti previli nazaj – v časovno obdobje, ko uporabniška mnenja BitMart niti niso obstajala -, bi verjetno opazili, da je večino ljudi zanimalo le nekaj kriptovalut.. Bitcoin, Ethereum, in kovanci kot Litecoin ali XRP so bili tisti, ki so prevladovali na trgu – kar zadeva glavno kripto trgovanje, je bilo to to.

Sčasoma pa, kripto priljubljenost je eksponentno rasla. Dandanes celo popolni začetniki in novince v industriji želijo vlagati v več različnih kripto sredstev, od katerih so nekatera lahko zelo nišna!

Pregled izmenjave BitMart: številke BitMart.

No, dobra novica tukaj je ta izmenjava BitMart vam to omogoča – platforma podpira več kot 170 različnih kriptovalut!

Resnici na ljubo, 170 je veliko! Seveda bodo vse te kriptovalute na voljo tudi v nekaterih različnih trgovalnih parih.

Mnogi od najvišje ocenjene borze kriptovalut na trgu vam omogočajo trgovanje približno 150-200 različnih kovancev, torej je 170 približno na sredini. Ne glede na to, ali iščete 10 najboljših kovancev na trgu, ali vas zanima nekaj alternativnih kripto sredstev, verjetno je, da boste lahko našli tisto, kar iščete, ni problema!

Omeniti pa velja, da dejstvo, da ima borza BitMart široko izbiro kriptovalut, ni super samo za samo dejstvo! Naj vam dam primer.

Recimo, trenutno vas zanima samo vlaganje v Bitcoin in Ethereum. Vendar sčasoma pričakujete, da se bo vaša zbirka interesov razširila in ste tudi odločeni, da boste morda želeli vlagajte v širši izbor kovancev, tudi.

Pregled izmenjave BitMart: racionalizirana, zanesljiva, večkratna izbira.

Zdaj si predstavljajte, da ste se po branju nekaterih uporabniških pregledov izmenjav BitMart odločili, da boste to platformo uporabili kot svojo izmenjavo. Torej, kadar koli pride čas za nakup nekaterih altcoinov, boste lahko storili vse to na isti platformi.

Če bi uporabili kakšno drugo borzo – tisto, ki ima na voljo le nekaj glavnih kriptovalut -, bi morali najti, raziskave, in se registrirajte na novem spletnem mestu da bi začeli kupovati altcoinov.

Skratka, večina pregledov strank BitMart je glede tega precej enotna – z uporabo napotnice BitMart ali celo samostojno uporabo spletnega mesta, zahvaljujoč neverjeten izbor kriptovalut, morda bi le lahko prihranite veliko časa in potrpljenja, dolgoročno!

Precej dostojne pristojbine

Pristojbine so sestavni del izbiranja najboljša izmenjava kriptovalut zate. Lahko so odločilni dejavnik ko gre za to, da med trgovanjem s kriptovalutami ustvarjate dobiček in celo morate popustiti in prodati svoja sredstva po nižji ceni, kot ste jih kupili.

Seveda, čeprav vam večina uporabniških pregledov izmenjav BitMart tega ne bo povedala, če ste dolgo v igri, boste verjetno želeli uporabiti borzo, ki bi imela podpovprečne provizije, no.

Kot si verjetno predstavljate, kripto borze to zelo dobro vedo, tudi. Nenehno tekmujejo med seboj najbolj konkurenčne pristojbine – nekateri so na vrhu, drugi pa … Recimo, da morajo svoje stranke prisiliti na druge načine.

Lahko vprašate, kje v spektru pade izmenjava BitMart? No, če sem odkrit, je izmenjavaspodobno’Pristojbin.

Pregled izmenjave BitMart: provizije.

Uporabniški pregledi izmenjave BitMart vam bodo povedali, da platforma uporablja nekaj, kar je znano kot model “pavšalne provizije”. Kaj to pomeni, je to tako tržni udeleženci kot tudi tržni udeleženci bodo imeli enako natančno provizijo za trgovanje – 0,25%.

Resda 0,25% ni super nizko. Kljub temu pa še zdaleč ni “visoko” – medtem ko izdelovalci morda na nekaterih drugih platformah najdejo veliko manjše provizije, za prevzemnike 0,25% ni vse tako slabo! Če želite k temu dodati, lahko tudi si zagotovite 25% popust na provizije za trgovanje če uporabljate BMX – Izvorni žeton BitMart.

Popust lahko dejansko dobite na dva različna načina ima nekaj BMX-a, ali po trgovanje z večjo količino kriptovalut.

Depozitno, to boste z veseljem slišali dejanskih pristojbin ni, karkoli – za razliko od provizij za trgovanje z Bitmartom, na platformo lahko položite toliko kriptovalut, kot želite, ne da bi za to plačali drobiž. Kljub temu velja omeniti, da je to pri večini standardno vrhunske izmenjave na trgu.

Pregled izmenjave BitMart: vplačevanje kripto.

Glede dejanskih provizij za trgovanje z Bitmartom, ko gre za to umiki, stvari pa so nekoliko drugačne. Veste, te posebne pristojbine bodo se razlikujejo glede na pogoje blockchaina določene kriptovalute, ki jo želite dvigniti. V večini primerov pa se zdi, da se ocene uporabniških izmenjav BitMart s tem strinjajo odstopnine niso nesramne.

Skratka, BitMart dejansko ponuja nekaj boljših provizij na trgu. Vsekakor odlična lastnost, ki jo mora imeti v mislih vsak trgovec s kripto-storitvami wannabe!

Širok izbor načinov plačila

Ne glede na to, ali vas zadevna platforma zanima že od BitMart ICO ali ste jo pred kratkim naleteli pred branjem tega pregleda izmenjave BitMart, je ena izmed najpomembnejših najpomembnejših funkcij, ki jo boste želeli preveriti, vsi različni načini nakupa kriptokovancev na borzi.

Na srečo lahko rečem, da izmenjava BitMart podpira precej širok izbor možnosti plačila.

Resda ne boste mogli kupiti kaj kriptovaluto prek katerega koli plačilnega sredstva, ki bi ga izbrali – preprosto ni tako. Če pa bi šteli izključno plačilna sredstva, bi to z veseljem vedeli BitMart podpira vse glavne – vključno z bančnimi nakazili in kreditom & debetne kartice.

Borza ima celo možnost, da vam to dovoli kupite BTC prek PayPala – to je redko! Za nakupe s kreditnimi in debetnimi karticami uporabljajo tudi zaupanja vredno in, upam si trditi, precej priljubljeno rešitev za kripto plačila – Simplex. Dobra stvar!

Pregled izmenjave BitMart: fiat metoda nakupa kripto.

Če ste od prijatelja prejeli napotnico BitMart in razmišljate o poskusu zamenjave, bo to zagotovo velik potisk v pravo smer. Tudi nekateri strokovnjaki za kripto trgovanje raje kupujejo kriptovalute s Fiat denarja – da o začetnikih na terenu niti ne govorimo!

Fiat-kripto nakupi navdušencem omogočajo nakup kripto v a hitro, varno, in preprost način – vam ni treba skrbeti za trgovanje s pari (razen če iščete nekaj manj znanih kriptovalut) oz nekaj prenosov med menjalnicami. Vsekakor lep dodatek že dolgemu seznamu pozitivnih uporabniških pregledov izmenjav BitMart in prednosti, omenjene v njih!

Veliko uporabnih funkcij tako za začetnike kot za strokovnjake

Medtem ko borza BitMart očitno svojim uporabnikom ponuja veliko stvari, velja vsaj na kratko priznati, da obstajajo veliko funkcij, ki pogosto ostanejo neizrečene, in so pravzaprav prav tako vredni vaše pozornosti kot provizije za trgovanje z BitMartom ali možnosti nakupa fiat.

Na primer, kar zadeva varnost, BitMart hrani skoraj vse kriptovalute svojih uporabnikov naprave za hladno denarnico. Poleg tega to zagotavlja absolutna varnost vašega premoženja, in kaže, da je zadevna platforma enaka drugi vodilni v industriji, varnostno.

Pregled izmenjave BitMart: zaslon za izmenjavo.

Napotitev BitMart je tudi nekaj, kar bi vas morda zanimalo, če se odločite za dolgoročno izmenjavo. Ti lahko zaslužite do 30% provizije (referenčna nagrada) za povabilo prijateljev, da uporabijo menjalnico promptno trgovanje namene. Vendar pa za terminsko trgovanje, ti lahko zaslužite stopnjo provizije do 70%! To je super!

Programi posojanja, do 100-kratnega vzvoda, visoko cenovne lestvice cen ki bo zadovoljila tako začetnike kot tudi strokovnjake za trgovanje s kriptovalutami – če veste! Večina uporabniških pregledov izmenjav BitMart v spletu se strinja, da ima platforma veliko ponuditi povprečnemu trgovcu – Rekel bi, da je to precej samoumevno!

Pregled BitMart Exchange: CONS

Na tej točki v izmenjava BitMart pregled, verjetno lahko z gotovostjo trdimo, da zadevna borza ponuja nekaj neverjetnih lastnosti uporabniku. Vendar, ali je resnično izvedljiva možnost za dolgoročno trgovanje s kriptovalutami? Ali pa so stvari nekoliko predobre, da bi bile resnične? No, ugotovimo tako, da si ogledamo nekatere manj pozitivne ocene uporabnikov BitMart!

Višje pristojbine pri nakupu kriptovalut s Fiat Money

Odkrito povedano, kar zadeva opaznejša “vprašanja”, povezana z izmenjavo BitMart, je to edina dejanska točka, ki jo je vredno upoštevati! Za povrh pa še to, niti ni ekskluziven vidik BitMart, bodisi.

Če še nimate kriptovalute, ki bi jo lahko položili na BitMart, jo boste morali na nek način pridobiti. Kot smo že omenili v pregledu izmenjave BitMart, borza podpira nakupe fiat-kriptovalut, v obliki kredita & debetne kartice, bančno nakazilo in celo PayPal.

Vse, kar morate imeti v mislih, pa je to Nakupi fiat-crypto so ponavadi dragi – veliko dražje od pristojbin, ki bi jih plačali med trgovanjem s kriptokripto.

Resda, kot je bilo že omenjeno v pregledu izmenjave BitMart, za to ni ravno kriv BitMart. Pristojbine so pogosto odvisne od izbrane rešitve plačila – recimo, pri Simplexu se lahko provizije dvignejo na 5%, kar je pomembno!

Pregled izmenjave BitMart: značilnosti BitMart.

Zdaj bi lahko rekli – če so takse tako visoke, zakaj bi najprej kupoval kriptovalute po teh metodah?

No, trije razlogi – hitrost, preprostost, in varnost.

Nakup kriptovalut prek PayPala, kredit & debetne kartice ali bančna nakazila eden najbolj varnih načinov za to. Tudi bo super hitro (no, razen morda načina bančnega nakazila) in tudi zelo preprosto, še posebej, če ga primerjate s kriptokripto nakupi.

Vse skupaj je na koncu odvisno od vas – če raje kupujete kriptovalute na hiter, preprost in tudi varen način, vas bodo uporabniški pregledi BitMart zagotovo spodbudili, da to storite prek zadevne borze, čeprav pristojbine so morda na višjem koncu spektra.

V spletu ni bilo najdenih toliko uporabniških pregledov!

Zdaj to v resnici ni prevara, vendar je vseeno nekaj, kar je vredno omeniti, saj lahko zagotovo vpliva na vaš postopek odločanja glede izbire menjalnice BitMart kot glavne možnosti trgovanja s kriptovalutami..

Že en sam pogled na spletu bo razkril, da v resnici ni toliko uporabniških pregledov izmenjav BitMart, da bi jih lahko preverili in se posvetovali, preden začnete uporabljati borzo. Predvsem velika večina pregledov, ki obstajajo, je nesorazmerno pozitiven proti ploščadi – to je dobro.

Zdaj lahko v nekaterih primerih pomanjkanje pregledov uporabnikov pomeni, da je borza nekakšna podzemna, senčna trgovalna platforma, za katero ve le malo izbranih ljudi. Naj to poudarim – to ne velja za BitMart.

Pregled izmenjave BitMart: trgujte kadar koli in kjer koli.

Ne, pri zadevni platformi stvari dejansko so ravno nasprotno! Čeprav BitMart v začetku ni bil deležen velike pozornosti, je začeli postajati opaženi med trgovci s kriptovalutami, in pozitivne lastnosti izmenjave počasi dobivajo vedno večjo prepoznavnost.

Starost izmenjave je tudi nekaj, kar je treba upoštevati. Ker je BitMart ICO še vedno svež v mislih mnogih zagovornikov platforme, borza v resnici ni imela veliko časa za “valovanje”, še posebej, če se zdi, da v industriji prevladujejo druge vodilne platforme, kot je npr. Coinbase in Binance.

Skratka, če vas pomanjkanje uporabniških pregledov izmenjav BitMart v spletu zdi zaskrbljujoče, ne skrbiteni za kaj poudarjati. Izmenjava je 100% zakonito, in sčasoma bi moral samo naraščati v priljubljenosti in razvpitosti.

Primerjajte BitMart vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte BitMart vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Kako uporabljati borzo kriptovalut BitMart?

Torej, kot zadnja točka v našem BitMart pregled, si oglejmo nekaj vidikov uporabnosti izmenjave in postopek, kako bi morali potekati pridobivanje prvih kriptovalut na strani.

Kako se registrirati na BitMart?

Za začetnike, postopek registracije.

Korak 1: Pojdi do uradno spletno mesto BitMart, in pritisnite veliko Začeti v zgornjem desnem kotu zaslona.

Pregled izmenjave BitMart: prva stran.

2. korak: Tukaj boš moral Vpiši svoj email naslov, ustvari geslo, in potrjujete, da ste starejši od 18 let.

Pregled izmenjave BitMart: e-pošta in geslo.

3. korak: Naprej boš moral Preverite svoj e-poštni naslov.

Pregled izmenjave BitMart: preverjanje e-pošte.

4. korak: Končno je ostalo le prijavite se v svoj račun – to je to!

Pregled izmenjave BitMart: prijavna stran.

Govoriti o a hiter postopek registracije – vau! Registracija na borzi BitMart vas bo dobesedno prevzela ne več kot minuto – če imate svoj e-poštni naslov odprt in pripravljen na ločenem zavihku, lahko vse naredite v približno 30 sekundah!

Resda je, zelo osvežujoče, še posebej, če ste uporabljali borze, ki od vas zahtevajo prehod poln Preverjanje KYC takoj po registraciji na njih. Celoten postopek na tej borzi je brez težav, zato lahko začnete raziskovati in uporabljati borzo takoj po njej. Super!

Po uspešni registraciji boste preusmerjeni na glavno trgovsko stran. Čeprav se sprva zdi nekoliko zmedeno (še posebej, če ste začetnik trgovanja s kripto), zagotavljam vam – to je standardni zaslon, ki ga boste videli pri kateri koli drugi borzi.

Pravzaprav je BitMart precej preprost za uporabo, in je tudi dokaj prijazno do začetnikov. Če se odločite, vam ni treba krmariti po obsežnih in težkih vmesnikih ali uporabljati zapletenih funkcij trgovanja z vzvodom..

Kako kupiti kriptovaluto na borzi BitMart?

Zdaj, ko ste se registrirali na platformi, vam preostane le še kupite svojo prvo kriptovaluto, in začnite trgovati!

Korak 1: Na nadzorni plošči za trgovanje, na katero ste bili preusmerjeni po postopku registracije, se pomaknite v zgornji levi del zaslona in pritisnite Nakup kovancev gumb.

Pregled izmenjave BitMart: kupujte kovance.

2. korak: Na zaslonu, ki se prikaže, boste lahko izberite želeni način nakupa kripto, ki ga želite. Videli boste tudi različne možnosti kriptovalut, ki so na voljo prek vsakega od teh načinov. Zaradi tega pregleda BitMart izmenjave sem sprejel Simplex (kreditna / debetna kartica) poti.

Pregled izmenjave BitMart: možnosti plačila.

3. korak: Zdaj boste pozvani izberite kriptovaluto (in fiat denar) ki ga želite kupiti, in tudi vnesite znesek, tudi. Spodaj boste videli naslov svoje denarnice.

Pregled izmenjave BitMart: kupujte kripto s fiat denarjem.

4. korak: Ko potrdite svoje podatke, boste lahko izbrali bodisi nakup kreditne / debetne kartice bodisi tistega, opravljenega z bančnim nakazilom. Ko se odločite, boste morali preverite svojo identiteto (KYC) – to je standardni postopek Simplex in večina kripto izmenjave.

Pregled izmenjave BitMart: Simplex preverjanje.

Po izvedbi plačila ostane samo še počakaj – po nekaj minutah bi morali v svojo denarnico BitMart prejmite določeno količino kriptovalut. Tako enostavno!

Nakup kriptovalut na ta način je še enkrat več, zelo preprosto in enostavno! Na splošno vam ni treba imeti posebnega znanja v zvezi z BitMartom ali kripto trgovanjem – postopek je zelo enostavno, in platforma vas do konca »drži za roko« in vam natančno pove, kaj morate narediti na vsakem koraku.

Nakup kripto s PayPal ali z bančnim nakazilom je tako kot, če ne bolj preprosto. Če že imate kripto, ki jih želite prenesti na BitMart in začeti trgovati na ta način, se morate soočiti nobenih pomembnih težav z nakupom Bitcoin ali katero koli drugo kriptovaluto na zadevni platformi!

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Zaključki

Torej – preostalo je le še dokončanje našega Izmenjava BitMart enkrat za vselej preglejte in odgovorite na vprašanje – ali se izmenjava splača?

Da, BitMart je vsekakor vredno preveriti!

Kot ste morda že ugotovili do te točke, ima zadevna borza resnično veliko različnih lastnosti in prednosti, kar zadeva uporabnika. Ima neverjetno paleto kriptovalut za katero lahko izbirate, je enostaven za uporabo, izkorišča močna varnost ukrepov, ima možnosti trgovanja s fiatom, in veliko drugih, dodatnih funkcij (trgovanje s finančnim vzvodom, napotitve itd.).

Kar zadeva slabosti menjave, ni vsega toliko “vprašanj”, o katerih bi se lahko pogovarjali. To je redko! Seveda so lahko fiat-kripto pristojbine nekoliko visoke, vendar to v resnici ni krivda borze – kamor koli pogledate, bo situacija enaka ali vsaj zelo podobna.

Dejanske provizije za trgovanje in dvig na borzi BitMart so zelo razumno, in čeprav platforma morda ne bo prejela nobene nagrade glede števila uporabniških pregledov BitMart, ki jih boste morda našli v spletu, je počasi si ustvaril ime, in postal eden izmed najboljše izmenjave kriptovalut na trgu.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map