Predviđanje cijene bitcoina u gotovini: što očekivati

Pokrenut 2017., Bitcoin Cash (BCH) pojavio se kao jedan od najboljih altcoina na tržištu. Zapravo je to 9. najveća kriptovaluta s tržišnom kapitalizacijom od 8,446 milijardi dolara.

Kao što možete zamisliti, 2017. je bila nevjerojatna godina za Bitcoin Cash i njegove investitore. No, može li nakon uspona i padova u 2018. nastaviti s izvedbom u 2021. i nakon toga? Pa, ako se pitate kako izgleda prognoza Bitcoin Casha, onda ste došli na pravo mjesto!

U ovom ću vodiču pokriti najvažnija predviđanja cijena Bitcoin Casha kako na kratkoročni tako i na dugoročni način. Provest ću vas kroz predviđanja Bitcoin gotovine koja sam prikupio iz različitih izvora koji koriste različite metode predviđanja. Zatim ću iznijeti svoje mišljenje o Bitcoin Cashu i mislim li da je Bitcoin Cash dobra investicija ili ne.

Dakle, do kraja ovog vodiča imat ćete više znanja o Bitcoin Cashu, kako se pokazao tijekom protekle godine i kako izgleda budućnost.

Dakle, krenimo s brzim pregledom Bitcoin Casha.

Što je Bitcoin Cash?

Stvar koja Bitcoin Cash čini jedinstvenim je ta što je doslovno rođen iz Bitcoina. 1. kolovoza 2017. Bitcoin je prošao tvrdu vilicu. Ova tvrda vilica podijelila je Bitcoin na dva odvojena blockchaina – Bitcoin i Bitcoin Cash.

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Dopustite mi da objasnim onima koji ne znaju što je “tvrda vilica”…

Hard fork je kada se novi blockchain (Bitcoin Cash) kreira od postojećeg blockchaina (Bitcoin). Međutim, novi blockchain je izmijenio tehnologiju postojećeg blockchaina.

Bitcoin Cash stvoren je da prevlada dva glavna izazova s ​​kojima se Bitcoin suočava. Ova dva aspekta imaju značajan utjecaj na predviđanje cijena Bitcoin Casha, pa ćemo ih brzo pogledati:

  • Skalabilnost: Zbog velikog porasta popularnosti, Bitcoin se počeo suočavati s nekim ozbiljnim problemima s skalabilnošću. Bitcoin mreža trenutno može obrađivati ​​samo 7-10 transakcija u sekundi.

Bitcoin Cash rješava ovaj problem povećavanjem “veličine bloka”. To omogućuje Bitcoin Cashu da obrađuje veći broj transakcija u sekundi u usporedbi s Bitcoinom.

  • Trošak transakcija: Naknade za transakcije glavna su briga za korisnike Bitcoina. Trenutno je prosječna naknada za transakcije za Bitcoin oko 1,31 USD, dok sjedi okolo 0,125 USD za Bitcoin Cash. Kao što vidite, to je poprilična razlika!

Sad kad znate što je Bitcoin Cash, razgovarajmo o njegovim prethodnim trendovima cijena.

Povijest ulaganja BCH

Kao što možete vidjeti na donjem grafikonu, cijena Bitcoin Casha porasla je sa 310 američkih dolara 1. kolovoza 2017. na 3656 američkih dolara 20. prosinca 2017. Taj je brzi rast investitorima donio povrat veći od 1000% u manje od 6 mjeseci.


predviđanje cijene bitcoin-gotovine

Cijene Bitcoin Casha zabilježile su brojne uspone i padove, ali veći dio 2017. Bitcoin Cash bio je fantastična investicija. Iako su pristaše Bitcoina očekivali neuspjeh Bitcoin Casha, cijene su povećane iz sljedećih razloga:

  • Većina glavnih burzi (uključujući Coinbase!) Odlučile su uvrstiti Bitcoin gotovinu, što je povećalo obim trgovanja.
  • Profitabilnost rudarstva BCH povećala se u kolovozu 2017. godine, što ga je učinilo popularnim među rudarima kriptovaluta.
  • Još je jedan pokušaj račvanja Bitcoina napravljen u studenom 2017. Taj je pokušaj propao i natjerao je investitore da vjeruju da je Bitcoin Cash jedna od najcjenjenijih alternativa Bitcoinima.

S idejom povijesnih trendova BCH-a, krenimo do našeg predviđanja cijene Bitcoin Casha.

Upozorenje

Kao što već znate, tržište kriptovaluta vrlo je špekulativno i velike promjene cijena mogu se dogoditi u roku od nekoliko minuta. Mnogo je čimbenika koji mogu utjecati na cijene, poput propisa, konkurencije, pojave nove tehnologije, raspoloženja na tržištu i tako dalje.

Dakle, vrlo je teško doći do točne prognoze za Bitcoin Cash. Vrhunska predviđanja Bitcoin Casha u nastavku mogu se i ne moraju ostvariti, pa ih stoga ne treba smatrati savjetima za ulaganje.

Prije bilo kakvog ulaganja u kriptovalute toplo se preporučuje savjetovanje s financijskim stručnjakom.

Predviđanje cijene bitcoina u gotovini 2021

Sad ću vas provesti kroz neka predviđanja za 2021. koja su spojena različitim metodama. To će vam pomoći da steknete cjelovit prikaz budućnosti Bitcoin Casha.

Tehnička analiza

Tehnička analiza vrši se pomoću softverskog dijela. Svoja predviđanja temelji na dva različita bita informacija – povijesnim kretanjima cijena i povijesnim kretanjima obujma. Ipak ne uzima u obzir druge čimbenike, poput tima, tehnologije, tržišnog scenarija itd. Postoji nekoliko web stranica koje su izvršile tehničku analizu kako bi dobile predviđanje cijene Bitcoin Cash-a 2020..

Walletinvestor.com jedno je od ovih web mjesta, a njihovo predviđanje Bitcoin Cash-a iznosi 407 dolara za jednu godinu. Budući da je trenutna cijena Bitcoin Casha 453 USD, ne biste trebali primijetiti veliku razliku.

Još jedno predviđanje tehničke analize izradio je tradingbeasts.com. Prema njima, očekuje se da će se cijena Bitcoin Casha kretati u rasponu od 353 do 520 dolara u prosincu 2021. Nepotrebno je reći da su obje predviđanja za 2021. prilično slične.

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

Stručnjaci

Dobro je pogledati što stručnjaci za kriptovalute govore o budućnosti Bitcoin Casha. Možda neće dati točno predviđanje cijene Bitcoin Casha, ali možete vidjeti koliko su pozitivni ili negativni prema projektu.

Roger Ver, kojeg često nazivaju Bitcoin Jesus, glasni je pristaša Bitcoin Casha od početka. Kao što možete vidjeti na donjoj snimci, nedavno je tvitovao u podršci Bitcoin Casha.

Mišljenje stručnjaka o predviđanju cijene bitcoin gotovine

U nedavnom intervju, također je rekao, “Jako sam voljan Bitcoin Casha, baš kao što sam bio i kad sam bio prvi investitor Bitcoina 2011.” Također predviđa da će Bitcoin biti 10 do 20 puta veći od svoje trenutne vrijednosti, a Bitcoin Cash bit će dva puta vrjedniji tijekom godine.

Prema njegovim riječima, Bitcoin Cash je popularan jer se može pohranjivati ​​i trošiti slično gotovini, što omogućava upotrebu u svakodnevnom životu. Čini se da Roger Ver ima pozitivno predviđanje cijene Bitcoin Casha i očekuje da će pokazati dobar rast tijekom sljedećih mjeseci.

Ostali izvori

Pogledajmo prognozu Bitcoin Casha iz nekih drugih (ne toliko pouzdanih) izvora koji svoja predviđanja temelje na čimbenicima kao što su prošli trendovi, tim, tehnološke prednosti i raspoloženja na tržištu.

smartereum.com jedno je web mjesto koje redovito dijeli predviđanja za kriptovalute temeljene na gore spomenutim čimbenicima. Njihovo predviđanje cijene Bitcoin Casha 2021. postavljeno je na 6700 USD za 2019. To je rast od 500% za manje od godinu dana!

Drugi izvor koji redovito izlazi s predviđanjima za kriptovalute je profitconfidential.com. Ovo predviđanje očekivalo je da će cijena Bitcoin Casha biti oko 7000 američkih dolara do kraja 2018. godine.

Ova predviđanja bila su optimistična jer su vjerovala da je BCH najbolja bitcoin alternativa, s dokazanim prednostima poput brzih transakcija i niskih naknada. Međutim, iako su ova predviđanja Bitcoin Casha bila uzbudljiva, bila su daleko od istine jer je još 2019. cijena Bitcoin Casha i dalje padala.

Predviđanje BCH za 2021. godinu je realnije. Prema nekim izvorima do kraja godine mogao bi doseći oko 500 američkih dolara.

Bitcoin Cash Predviđanje dugoročno

Samo u osnovi jaki projekti kriptovaluta mogu dugoročno preživjeti izazove konkurencije, propisa i drugih čimbenika. Da vidimo je li Bitcoin Cash jedan od njih i kako dugoročno izgledaju predviđanja.

Tehnička analiza

Slično tehničkoj analizi predviđanja cijene Bitcoina 2021., iste web stranice gore također pružaju dugoročne prognoze cijena.

Prema Walletinvestor.com, očekuje se da će cijena Bitcoin Casha za oko 5 godina biti oko 7520,50 dolara. Dakle, ako danas investirate u iznosu od 1118,2 USD, povrat vašeg ulaganja bio bi oko + 572,6% ako bi se ovo predviđanje pokazalo točnim. Međutim, imajte na umu da predviđanja od 5 godina mogu biti vrlo netočna.

Ova dugoročna predviđanja cijena sugeriraju da bi tijekom sljedećih godina moglo doći do pozitivnog kretanja cijena za Bitcoin gotovinu. Međutim, ne biste trebali očekivati ​​da će se cijena bitno promijeniti do kraja 2021. godine.

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

Stručnjaci

Brian Kelly, vodeći stručnjak za kriptovalute, opisao je Bitcoin Cashe kao “digitalnu valutu koju morate posjedovati” u intervjuu na CNBC.

Brian Kelly osnivač je i izvršni direktor BKCM LLC, investicijske tvrtke usmjerene na kriptovalute. Rekao je da rudari Bitcoin Casha razmatraju mogućnost dodjele nekih svojih rudarskih nagrada za financiranje razvoja BCH ekosustava.

Zvuči oduševljeno dugoročnim nastupom BCH-a, dodao je dalje "To je vrijednost blokchains-a. Dobit ćete više slučajeva korištenja u mjeri u kojoj se korisnost pretvori u vrijednost. To bi moglo biti pozitivno za Bitcoin Cash."

Ostali izvori

smartereum.com je napravio petogodišnju prognozu cijene Bitcoin Casha od 24.600 USD. Predviđanje je napravljeno još 2018. Kao investitor, volio bih da se ovo predviđanje cijene obistini, međutim, mislim da je previše optimistično.

Prema drugoj web stranici za predviđanje cijena, priceprediction.co, budućnost Bitcoin Casha izgleda sjajno. Očekuju da će cijena Bitcoin Casha za nekoliko godina biti oko 9560,28 dolara.

S obzirom na to da je tržište kriptovaluta tako nestabilno, teško je reći koju će cijenu BCH dugoročno pogoditi, međutim, čini se da su ukupni izgledi pozitivni.

Kao što znate, ova predviđanja samo su pokazatelj mogućih kretanja cijena, ali tko zna hoće li se ostvariti ili ne. Dakle, nikada ne biste trebali ulagati na temelju onoga što bilo tko kaže, već bi trebali gledati na čimbenike koji bi mogli donijeti dobru ili lošu investiciju.

Je li BCH dobra investicija?

U ovom ću odjeljku podijeliti neke stvari koje bi vam mogle pomoći da dođete do vlastitog predviđanja cijene Bitcoin Casha. Slijede neki od razloga koji bi mogli imati pozitivan utjecaj na budućnost Bitcoin Casha.

Tehnologija

Bitcoin Cash izgrađen je pomoću Bitcoin tehnologije, ali uz značajna poboljšanja. Kao što je ranije opisano, Bitcoin gotovina ima veće brzine transakcija i niže transakcijske naknade od Bitcoina.

Rudarstvo Strrofitabilnost

Da bi bilo koja kriptovaluta mogla napredovati, potrebna joj je ogromna mreža rudara koji provjeravaju transakcije i "stvoriti" nove kovanice.

Dobra vijest je da je BCH rudarstvo trenutno isplativije od Bitcoina. To uzrokuje da se rudari prebace na BCH s Bitcoina, stvarajući tako čvršću mrežu za Bitcoin Cash.

Mainstream Usvajanje

BCH ulaže stalne napore kako bi postao prihvatljiviji u svijetu internetskih plaćanja. Dobio je veliko pojačanje nedavno kada BitPay počeo podržavati BCH.

BitPay, usluga plaćanja, podržava samo Bitcoin od svog osnutka 2011. godine, ali sada dopušta svojim trgovcima da prihvate BCH. To je povećalo upotrebu Bitcoin Casha.

Infrastruktura Razvoj

Nekoliko je uzbudljivih stvari planirano za razvoj BCH infrastrukture. Pored podrške za novčanik, zajednica Bitcoin Cash također testira beta bota za napojnice Telegrama – Tipmebchbot.

Napojnice za Bitcoin gotovinu na Telegramu

Ovaj novi BCH-ov bot omogućuje korisnicima Telegrama davanje napojnica ostalim korisnicima koji koriste BCH.

Može li BCH biti loše ulaganje?

Slijede neki od čimbenika koji bi mogli negativno utjecati na cijenu Bitcoin Casha.

Zatvoriti Audruživanje s Bitcoinom

BCH je preusko povezan s Bitcoinom, toliko da se gotovo čini kao da nema svoj identitet, to je razlog zašto predviđanje cijene Bitcoin gotovine može biti nezgodno. Ljudi često misle na Bitcoin Cash u istom svjetlu kao i Bitcoin.

Zbog toga, ako Bitcoin propadne, postoji velika vjerojatnost da i BCH ne uspije. Međutim, ako Bitcoin dobije zamah, tada će Bitcoin Cash biti jedan od prvih koji će ubrati plod s obzirom na to da je jedan od najvećih Bitcoin konkurenata.

Rudarstvo Centralizacija

BCH se često kritizira jer je centraliziran u smislu rudarstva, što je u suprotnosti s konceptom decentraliziranih kriptovaluta.

Većinu BCH rudarstva izvodi samo nekoliko velikih rudara. To nije samo nepravedno, već također povećava sigurnosni rizik za cijelu mrežu.

Evo što o tome kaže poznati John McAfee:

John McAfee mišljenje o BCH vs BTC

Natjecanje

Iako je BCH trenutno jedan od najboljih altcoina, mogao bi izgubiti tu poziciju zbog sve većeg broja projekata kriptovaluta.

BCH se suočava s jakom konkurencijom Litecoina, koji također nudi 4 puta veće brzine transakcija u odnosu na Bitcoin. Postoje i drugi konkurenti poput Monero, Dash itd. Koji nude privatnost transakcija.

Druge vrhunske kriptovalute poput Ethereum, Cardano i EOS također nude tehničke prednosti u odnosu na Bitcoin Cash i također žele preuzeti BCH.

Završne riječi

Pa, eto vam! Sada znate neka od najboljih predviđanja cijena Bitcoin Casha za 2021. kao i dugoročna. Možda nisu potjecali iz najuglednijih izvora, međutim, to su najbolja predviđanja koja sam mogao pronaći!

Pokrivao sam predviđanja Bitcoin Casha koristeći se raznim metodama poput tehničke analize, tehnologije, tržišnih trendova, analiza stručnjaka itd. Sva ta predviđanja mogu se ostvariti, ali mogu biti i netočna. Pazite da sami napravite istraživanje i svoju investicijsku odluku temeljite na stvarima koje nisu predviđene u ovom članku.

Da zaključimo ipak, većina ovih predviđanja ima pozitivne izglede za budućnost Bitcoin Casha. Također, kada uzmete u obzir čimbenike poput njegovih tehnoloških prednosti u odnosu na Bitcoin, njegovu zajednicu, novosti itd. Bitcoin Cash bi mogao biti sigurna oklada.

Dakle, što mislite o budućnosti Bitcoin gotovine? Hoće li zabilježiti ogroman rast ili će doživjeti još jedan pad cijena? Slobodno nas obavijestite u komentarima ispod!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map