Predviđanje cijena VeChaina 2021: Koja je VeChain prognoza?

Nakon buma kriptovaluta 2017. godine, tržište su preplavili novi Altcoini. No, postoje neki projekti koji se uspijevaju istaknuti iznad ostalih – VeChain je jedan od njih.

Jeste li znali da Projekt VeChain započeo je 2007. godine? Iako je njegov token kriptovaluta pokrenut mnogo kasnije, a projekt se od tada uvelike razvio, VeChain je doista jedan od najstarijih projekata.

2017. je bila sjajna godina za VeChain jer je narasla i postala 22. najvrjednija kriptovaluta s trenutnom tržišnom kapitalizacijom od 2 milijarde dolara. To nas vodi do sljedećeg pitanja – kako izgleda prognoza VeChaina?

U ovom ću vodiču pokriti neka od najboljih predviđanja cijena VeChaina kako za kratkoročno tako i za dugoročno razdoblje. Da biste dobili cjeloviti prikaz, provest ću vas kroz VeChain predviđanja koja koriste različite metode za dobivanje svojih predviđanja.

Na kraju ovog vodiča bit ćete svjesni ne samo prosječnog predviđanja cijena VeChaina, već i razumijevanje ključnih čimbenika koji bi VeChain mogli učiniti dobrom ili lošom investicijom.

Krenimo s kratkim pregledom VeChaina, jer je važno da to razumijete prije nego što krenete dalje. Ako ste već sigurni u svoje znanje iz VeChaina, slobodno prijeđite na odjeljak ‘VeChain Price Prediction 2021’.

Što je VeChain?

VeChain, koji su stvorili Sunny Lu i DJ Qian, vrlo je jedinstven projekt jer je rješenje zasnovano na blockchainu za industrijski problem fizičkog svijeta.

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Sunny Lu i DJ Qian suosnivači Vechaina

Kada je prvi put započeo, VeChain je bio usredotočen prvenstveno na rješenja lanca opskrbe.

Tijekom posljednjih nekoliko godina, evoluirao je pružajući usluge širokom spektru industrija, poput luksuzne robe, automobila, poljoprivrede, logistike i maloprodaje.

Uzmimo primjer industrije alkoholnih pića: rješenje VeChain može pomoći proizvođačima vina da zaustave krivotvorenje i neovlaštenu prodaju.

Kako to čini?

Prvi korak je digitalizacija boca vina dodavanjem neke vrste senzora, poput RFID oznake. Podaci tih senzora potom se pohranjuju na blockchain i koriste za praćenje kretanja svake boce vina tijekom postupka distribucije.

Kako bi svoja rješenja primijenio u stvarnom svijetu, VeChain gradi partnerstva s poznatim tvrtkama poput Kuehnea & Nagel, Renault, PWC, DNV GL i također s vladom Gui’ana, Kina.

VeChain sada radi na ponudi platforme slične Ethereumu na kojoj programeri mogu graditi pametne ugovore i decentralizirane aplikacije (DApps). Zapravo, da bi imali širu privlačnost, ova je značajka VeChaina preimenovana u VeChain Thor krajem veljače 2018..

Sad kad imate pregled onoga što je VeChain, idemo na predviđanje cijene VeChain.

Upozorenje

Važno je da razumijete rizike povezane s tržištem kriptovaluta. Tržište kriptovaluta imalo je nepredvidive rezultate u prošlosti i nitko zapravo ne zna kako će se ponašati u budućnosti.

Mnogo je čimbenika koje treba uzeti u obzir, poput nadolazećih propisa, novih tehnologija u razvoju itd. Koji mogu imati nepoznat utjecaj na predviđanje cijena VeChain-a.

Dakle, u vašem je interesu da dodatno istražite i čak se posavjetujete s financijskim savjetnikom prije bilo kakvog ulaganja u VeChain ili bilo koju drugu kriptovalutu.

Imajući to na umu, krenimo odmah u predviđanje cijena VeChaina 2021.

VeChain predviđanje cijena 2021

Slijede najvažnije kratkoročne prognoze VeChaina koje daju različiti vjerodostojni izvori, a svi će oni biti dodijeljeni.

VeChain predviđanje cijena 2021. pomoću tehničke analize

U ovoj metodi predviđanja cijena, softver se koristi za obavljanje tehničke analize (TA) povijesnih kretanja cijena i volumena.

Ova se metoda oslanja na podatke i ne uzima u obzir bilo kakve mekše aspekte kao što su tehnologija, tim i raspoloženje na tržištu itd.

Walletinvestor.com je popularno web mjesto koje radi predviđanja cijena na temelju tehničke analize različitih kripto valuta. Prema njima, očekuje se da će VeChain za godinu dana doseći cijenu od 0,046 dolara. Budući da trenutno vrijedi 0,03 USD, ovo je optimistično, ali vrlo realno.

Predviđanje cijene VeChaina: prognoza za 2021. i 2022. godinu.

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

VeChain predviđanje cijena 2021. od strane stručnjaka

Trebali biste pripaziti što stručnjaci za kriptovalute kažu o kriptovaluti koja vas zanima. Iako možda ne daju točne prognoze, njihovo mišljenje sigurno može utjecati na tržište.

Roger Ver, koji se naziva i “Bitcoin Jesus”, jedan je od najmoćnijih glasova u kriptovaluti. Možete li pogoditi kakvo je njegovo mišljenje o VeChainu?

Smatra da VeChain ima svijetlu budućnost jer pokušava riješiti stvarne probleme i ima programe koji služe mnogim industrijama.

Kao što možete vidjeti u nastavku, on je tweetao u veliku korist VeChaina.

Najviše me zanimaju blockchains koji omogućavaju vršnjacima bez dozvole da ravnopravno gledaju digitalni sustav gotovine za svijet, ali @vechainofficial ima nekoliko zanimljivih načina kako ih koristiti za zaustavljanje krivotvorene robe, čineći tržišta bez dopuštenja P2P pouzdanijima. https://t.co/7Km9Hv0xRj

– Roger Ver (@rogerkver) 21. prosinca 2017

Iako je teško sa sigurnošću znati buduće cijene VeChaina, provjera od strane stručnjaka definitivno nešto znači.

VeChain predviđanje cijena 2021. po drugim uglednim izvorima

Postoji nekoliko drugih uglednih izvora koji su napravili VeChain predviđanje cijena 2021. na temelju čimbenika kao što su prošli trendovi, tim, tehnološke prednosti i raspoloženja na tržištu.

Jedan od takvih izvora je smartereum.com koja redovito objavljuje predviđanja za kriptovalute. Nekoliko godina unazad predviđali su da cijena VeChaina neće puno porasti s vrijednosti od 0,011 dolara, međutim, cijena mu je 0,03 dolara u 2021. godini, a predviđanja za 2021. godinu izgledaju svjetlija kao i uvijek.

Smartereum.com su svoje predviđanje cijena VeChain temeljili na činjenici da ima vrlo svestran blockchain s brojnim aplikacijama. Međutim, također smatraju da bi VeChain mogao biti nestabilniji jer je manje poznat u usporedbi s drugim vrhunskim kriptovalutama.

Dalje ću vas provesti kroz predviđanje cijene VeChain 2021. i kasnije.

VeChain predviđanje cijena dugoročno

Bilo bi dobro pogledati dugoročne izglede bilo koje kriptovalute prije nego što donesete odluku o ulaganju. Stoga ću u ovom odjeljku raznim različitim metodama pokriti najvažnije dugoročno predviđanje cijena VeChaina.

Dugoročno predviđanje cijena VeChain-a pomoću tehničke analize

Walletinvestor.com također daje dugoročno predviđanje cijene za VeChain – tvrdi da će se cijena strukovnog obrazovanja povećati na 0,046 USD za godinu dana i popeti se na 0,1 USD za 5 godina.

Kao što vidite, ovo VeChain čini jednim od boljih dugoročnih ulaganja.

Dugoročno predviđanje cijena VeChain-a od strane stručnjaka

U ožujku 2018. VeChain je na svoje brodove uveo Tima Drapera kao jednog od njihovih investitora. Ako ne poznajete Tima Drapera, razjasnite mi – on je legenda Silicijske doline.

Ne samo da je poznati investitor u mnogim tvrtkama iz Silicijske doline (poput Tesle), već je i veliki vjernik kriptovaluta. Uložio je puno novca u Bitcoin u vrijeme kada je njegova cijena bila samo 6 dolara.

VeChain je dobio veliku potvrdu osiguravajući podršku od tako iskusnog ulagača i poznatog glasa u kriptovaluti.

Vidimo se oči u oči s našim investitorom, @TimDraper, u pogledu budućnosti kriptovaluta i upotrebe blockchain rješenja. https://t.co/QEvnx6NM6A

– Zaklada VeChain (@vechainofficial) 26. ožujka 2018

Dugoročno predviđanje cijena VeChain-a iz drugih uglednih izvora

Prema petogodišnjem predviđanju smartereum.com (napravljeno 2018. godine), cijena VeChaina mogla bi doseći čak 75 dolara.

Smarterum.com očekuje da će VeChain pružiti “potpunu integraciju platforme temeljene na blockchainu sa stvarnim poslovnim svijetom”. To bi pomoglo da blockchain postane sve dostupniji za tvrtke na redovnoj osnovi.

Dakle, to su bila neka od najviših dugoročnih predviđanja cijena VeChaina 2021. i kasnije. Kao što vidite, većina njih očekuje da će VeChain imati slabiji učinak tijekom sljedećih 5 godina. Međutim, ova predviđanja cijena VeChain-a mogu se pokazati ili ne moraju biti točna – uvijek imajte na umu da je nemoguće sa sigurnošću znati koja je buduća cijena kriptovalute.

Trebali biste izvagati razne čimbenike prije nego što donesete zaključak je li VeChain dobra ili loša investicija.

Pogledajmo ih u sljedećem odjeljku.

Je li VeChain dobra investicija?

Mogu biti razni čimbenici koji mogu utjecati na cijene kriptovalute. Uz predviđanje cijena VeChaina, provest ću vas i kroz čimbenike koji mogu pozitivno utjecati na budućnost VeChaina, kao i čimbenike koji mogu imati negativan utjecaj.

Dakle, u ovom dijelu provest ću vas kroz razloge koji VeChain čine dobrom ili lošom investicijom.

Zašto bi VeChain mogao biti dobra investicija?

Pogledajmo razloge zbog kojih bi VeChain mogao biti dobra investicija.

Partnerstva u stvarnom svijetu

Jedna od najperspektivnijih stvari u vezi s VeChainom je da je osigurao čvrsto partnerstvo s mnogim poznatim organizacijama. Pomaže VeChainu u stvaranju i testiranju rješenja koja mogu riješiti stvarne probleme.

Neka od imena na rastućem popisu partnerstava uključuju PWC, DNV GL, China Unicom i partnerstvo na nacionalnoj razini kineske vlade.

To je jedan od najvažnijih razloga da bilo koja kriptovaluta postane uspješna. Ako je VeChain uspješan u korištenju ovih partnerstava za stvaranje proizvoda spremnih za tržište, pred njim je ogromna budućnost.

Diversifikacija

VeChain je započeo s razvojem rješenja zasnovanih na blockchainu za industriju opskrbnog lanca. Tim je shvatio da bi VeChainova rješenja mogla biti primjenjiva na mnoge druge industrije, pa sada razvijaju rješenja za mnoge industrije.

Zapravo, kao što je ranije spomenuto, VeChain sada nudi platformu sličnu Ethereumu za razvoj decentraliziranih aplikacija (DApps). VeChain Thor, kao što će biti poznato, bit će novi blockchain na kojem će se koristiti VeChain Thor (VET) tokeni.

Dakle, VeChain ima puno prostora za rast jer sada cilja veće tržište.

Iskusni tim

Kao što sam već spomenuo, VeChain je jedan od najstarijih blockchain projekata. Kao rezultat toga, njegov je tim stekao ogromno iskustvo u isporuci rješenja u stvarnom svijetu, što je izazov za većinu kriptovaluta.

Članovi temeljnog tima VeChain Price PredictionGlavni tim VeChaina | Izvor: vechain

Za mladu tehnologiju poput blockchaina vrlo je važno da iza investicijskog projekta stoji jak tim. Srećom, ovo je slučaj s VeChainom.

Zaklada VeChain

VeChain podržava VeChain Foundation, neprofitna organizacija odgovorna za razvoj mreže i R&D.

Zaklada VeChain igra važnu ulogu u razvoju partnerstva s tvrtkama, poput onih koje smo vidjeli gore. Podržavanje snažne temelje može pomoći VeChainu u učinkovitijem postizanju ciljeva.

Decentralizacija

U vrijeme kada se mnogim kriptovalutama (BCH, Ripple i drugima) zamjera poticanje centralizacije, VeChain je decentraliziran u svakom smislu.

Ne samo da ima urede širom svijeta, već ima i mrežu od 111 čvorova raširenih u mnogim zemljama poput Velike Britanije, Njemačke, Japana, Kine i Južne Koreje.

Čvorovi za predviđanje cijena VeChain

Izvor: naver

Po mom mišljenju, postoji mnogo kritičnih stvari koje idu u prilog VeChainu. Ako se može uspješno izvršiti prema planu, to može biti dobra investicija.

Iako je VeChain možda stariji od ostalih kriptovaluta, još uvijek je u ranoj fazi razvoja. Zbog toga postoji nekoliko čimbenika koji bi mogli negativno utjecati na predviđanje cijene VeChain-a. Pogledajmo ih.

Razlozi zbog kojih bi se VeChain mogao pokazati lošom investicijom

Pogledajmo sada čimbenike koji bi VeChain mogli učiniti lošim ulaganjem.

Natjecanje

U posljednjih godinu dana tržište kriptovaluta je procvjetalo i postalo teren za oštru konkurenciju. Kao i ostali, i VeChain se suočava s jakom konkurencijom postojećih i nadolazećih projekata.

Treba se natjecati s nadolazećim projektom Waltonchain, koji je također usmjeren na sektor lanca opskrbe.

Također, sada kada ulazi u isti prostor kao i Ethereum, konkurencija će biti još oštrija: Vechain Thor morat će se natjecati s Ethereumom, Cardanom i NEO-om.

Radovi u tijeku

VeChain ulazi u arenu pametnih ugovora s Vechain Thor, ali još uvijek je u fazi izrade. Budućnost VeChaina uvelike ovisi o uspješnom razvoju Vechain Thor-a u proizvod koji se može natjecati s ostalim dostupnim rješenjima.

Propisi

Što se tiče tržišta kriptovaluta, uvijek biste trebali pripaziti na buduće propise. Još je relevantniji u slučaju VeChaina zbog njegove bliske povezanosti s kineskom vladom.

Iako je kineska vlada pokazivala potporu VeChainu, to bi se ipak moglo vratiti. U prošlosti je kineska vlada poduzela mnoge radnje kako bi zaustavila rast tržišta kriptovaluta u Kini.

Ovo su neki od čimbenika koje morate uzeti u obzir prilikom donošenja odluke o ulaganju u vezi s VeChainom.

Završne riječi

Sada znate koji su različiti izvori i metode za razvoj predviđanja cijena kriptovaluta. Podijelio sam s vama prosječno predviđanje cijena VeChain 2021, kao i dugoročna predviđanja poput predviđanja cijena VeChain 2021.

Također znate koje su mogućnosti i izazovi pred VeChainom koji mogu utjecati na njegovu budućnost.

Najveća prednost VeChaina je što je jedna od rijetkih kriptovaluta s mnogim stvarnim partnerstvima i aplikacijama. S druge strane, VeChain još uvijek mora dokazati uspjeh Vechain Thor-a.

Pa, što mislite o VeChainu? Imate li pozitivne izglede za njegovu budućnost? Volio bih čuti vaše misli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map