NEO predviđanje cijena 2021: što očekivati?

Danas postoji preko 4000 kriptovaluta, a taj broj neprestano raste. Ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta iznosi oko 988 milijardi dolara, a više od 70% od toga dominira top 10 kriptovalute.

Jedna od najpopularnijih kriptovaluta u prvih 10 je NEO kovanica. NEO, koji se često naziva “kineskim ethereumom”, jedna je od priča o uspjehu o kojoj se najviše govori u svijetu kriptovaluta.

Ako razmišljate o ulaganju u NEO, ali niste sigurni kakva je njegova budućnost, tada ste došli na pravo mjesto.

Dijelit ću s vama neke od glavnih predviđanja NEO cijena 2021. Iako je teško predvidjeti budućnost bilo koje kriptovalute, ovo bi vam moglo pomoći da donesete informiraniju odluku.

Također ću pokriti osnove NEO-a i njegove povijesne trendove cijena kako biste dobro razumjeli za što je sposobna ova kriptovaluta.

Dakle, na kraju ovog vodiča znat ćete što ljudi govore o NEO-u i cijenama koje predviđaju.

Prije nego što uđemo u to, važno je napomenuti da se uvijek trebate posavjetovati s financijskim savjetnikom prije donošenja bilo kakvih investicijskih odluka.

U svakom slučaju, krenimo s učenjem više o NEO-u!

Što je NEO?

NEO predviđanje cijene Da HongfeiNEO, koji se izvorno zvao “AntShares”, osnovao je Da Hongfei 2014. Zapravo je u lipnju 2017. NEO preimenovan iz AntShares u NEO..

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

NEO je bio prvi kineski digitalni novčić i izravni je konkurent Ethereumu. Poput Ethereuma, NEO kovanica puno je više od samo digitalne valute, a ovaj faktor ima značajan utjecaj na predviđanja NEO cijena.

NEO je u osnovi platforma zasnovana na blockchainu koja programerima omogućuje stvaranje pametnih ugovora i decentraliziranih aplikacija. Pametni ugovori sljedeća su velika stvar i mogu se primijeniti na mnoge stvarne situacije i tvrtke.

Ethereum je bio izvorni tvorac tih pametnih ugovora i zato se NEO često naziva “kineskim Ethereumom”.

Bilješka: Pametni ugovori su ugovori koje je teško kodirati da se sami izvršavaju kada su ispunjeni određeni – unaprijed postavljeni – uvjeti. Dakle, nema potrebe za sudjelovanjem bilo koje treće strane.


Što se tiče Bitcoina, NEO se od njega jako razlikuje. To je zato što je jedina svrha Bitcoina da se koristi kao digitalna valuta, s ambicijama da postane alternativa fiat valuti poput USD, CAD, GBP itd..

Kao što sam već spomenuo, NEO osim što je digitalna valuta ima još mnogo slučajeva korištenja.

Neke od ključnih značajki NEO-a su:

  • Za razliku od većine ostalih kriptovaluta, NEO kovanice se ne mogu dijeliti. Dakle, ne možete izvršiti prijenos poput 0,5 NEO ili 0,11 NEO. NEO se može smatrati sličnim dionicama bilo koje tvrtke, koje se ne mogu podijeliti.
  • Postoji druga kriptovaluta koju NEO zajednica može koristiti – GAS. Držeći NEO novčić u novčaniku, zarađujete GAS koji se može koristiti za obavljanje transakcija na NEO-ovom blockchainu.

Budući da je GAS djeljiv do 0,00000001, GAS tokeni mogu se koristiti za plaćanje naknada za transakcije generirane aplikacijama na mreži. Baš kao što se Ether koristi na Ethereum mreži, GAS se koristi na NEO mreži.

  • Iako Ethereum programerima omogućuje kodiranje samo na jednom jeziku – Solidity, Neo programerima omogućuje kodiranje pametnih ugovora koristeći C ++, C #, Go, Java i druge uobičajene programske jezike

Imajući na umu osnove NEO-a, krenimo dalje da vidimo kako je to do sada bilo.

Povijest ulaganja NEO

Da ste uložili u NEO u srpnju 2017., kada je njegova cijena bila oko 6 USD, vaše ulaganje od 100 USD naraslo bi na oko 2700 USD u siječnju 2018. Pružajući povrat ulaganja od 2600%!

Kao što možete vidjeti na donjem grafikonu, NEO je počeo stjecati popularnost otprilike u isto vrijeme kada je preimenovan iz “AntShares” u NEO u lipnju 2017..

NEO Grafikon s predviđanjem cijenaNEO tržišna kapitalizacija | Izvor: coinmarketcap

Pitate li se što je razlog povijesnom porastu cijena NEO-a? Pa, evo nekoliko ključnih razloga:

  • NEO je prva blockchain platforma otvorenog koda razvijena u Kini i nalazi se u dobrim knjigama kineske vlade. To je NEO učinilo najpopularnijim novčićem u Kini, koji je jedno od najvećih tržišta kriptovaluta.
  • Ethereum je postao toliko popularan jer je obećao ponuditi više od Bitcoina pružajući platformu koja omogućuje razvoj decentraliziranih aplikacija.

NEO radi isto što i Ethereum, ali na bolji način. To je ono što NEO čini omiljenim među investitorima, programerima i korisnicima.

Iako su ovo specifični čimbenici povezani s NEO-om, postoje mnogi opći tržišni trendovi koji mogu utjecati na njegovu cijenu. Dakle, doći do točnog predviđanja cijene kovanica NEO vrlo je težak zadatak, čak i za iskusnije ulagače.

Međutim, sada ću podijeliti s vama najvažnije predviđanje NEO cijena za 2021. Kao što vidite, NEO je u prošlosti imao izuzetno dobre rezultate, pa da vidimo kako izgleda predviđanje NEO cijena.

NEO predviđanje cijene kovanica 2021

Idemo naprijed i vidimo što bi 2021. mogao pripremiti za NEO:

NEO Predviđanje cijena 2021: Tehnička analiza

Prije nego što krenem u stvarno predviđanje, dopustite mi da prvo objasnim što se podrazumijeva pod tehničkom analizom. To je tehnika predviđanja budućih cijena na temelju povijesnih kretanja cijena i trendova opsega trgovanja.

Walletinvestor.com, web stranica koja vrši tehničku analizu, napravila je NEO predviđanje cijene od 29,5 dolara u jednoj godini. Očekivani put rasta NEO možete vidjeti na sljedećem grafikonu. Prema ovoj prognozi, ako danas uložite 100 dolara, ispast će gotovo isto za godinu dana.

NEO prognoza, dugoročna predviđanja cijena za 2021. godinu & 2022 | Izvor: walletinvestor

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

NEO predviđanje cijena 2021: Na temelju Tehnologija i tržišni trendovi

Prema smartereum.com, predviđanje cijene NEO za 2019. godinu stajalo je na 355 dolara. Svoja predviđanja temeljili su na pozitivnim čimbenicima kao što su:

  • Rastući interes institucionalnih investitora za NEO
  • Tehničke prednosti koje nudi NEO-ova platforma u odnosu na Ethereum
  • NEO-ov fokus je na digitalizaciji imovine, a ne samo na digitalizaciji valute

Ovo se predviđanje temeljilo na nekim stvarnim prednostima koje nudi NEO, ali bilo je vrlo optimistično. NEO nije postigao tako velik rast u tako kratkom vremenu.

Dakle, bilo bi dobro uzeti u obzir i druga predviđanja uz ovo.

NEO predviđanje cijena 2021: Stručnjaci

Mnogi stručnjaci vjeruju da NEO ima svijetlu budućnost. Mark Cagney, suosnivač socijalnih financija (SoFi), to misli NEO ima potencijal zamijeniti Bitcoin zbog svoje inovativne upotrebe blockchain tehnologije.

Brian Evans, poznati anđeoski investitor i blockchain evanđelist, također je podržao NEO.

NEO predviđanje cijena Brian Evans, savjetnik & amp; Blockchain Evangelist

Veliki potez za NEO je stvaranje cjelokupne pametne ekonomije. Uključio je digitalnu imovinu, pametne ugovore i digitalni identitet koji se mogu koristiti za stvarne programe i integrirati u stvarno gospodarstvo. Kina bi mogla (i može biti) kandidat za tu prvu stvarnu primjenu i integraciju.

Angel Trader, savjetnik & Blockchain evanđelist, Brian Evans

To nisu vrlo specifična predviđanja cijena kovanica NEO, ali pokazuju da stručnjaci vjeruju u budućnost NEO.

Dakle, ova predviđanja cijena NEO kovanica za 2021. godinu pokazuju da bi za NEO mogla biti dobra godina. Kao što vidite, postoje razni čimbenici koji idu u prilog NEO novčiću.

Također morate dobiti ideju o dugoročnim izgledima NEO-a prije donošenja odluke o ulaganju. Pogledajmo NEO predviđanje cijena 2021, možemo li?

NEO predviđanje cijena 2021

Cijene kriptovaluta vrlo su nepredvidljive, čak i kratkoročno, pa je još teže dugoročno predvidjeti njezinu cijenu.

Međutim, sada ću podijeliti glavna predviđanja NEO cijena za 2021. godinu.

NEO Predviđanje cijena 2021: Tehnička analiza

Dakle, sada kad znate što je tehnička analiza, pogledajmo dugoročno predviđanje NEO cijene koju je izradio longforecast.com. Ovo je još jedna web stranica koja pruža kratkoročna do dugoročna predviđanja cijena za kriptovalute.

Prema longforecast.com, cijena NEO-a bit će u rasponu od 18,86-24,14 USD tijekom svibnja 2021., a do 23,98-30,69 USD do prosinca 2021.

NEO predviđanje cijena 2021: Na temelju Tehnologija i tržišni trendovi

Cryptoupdates.net je predvidio da NEO može dotaknuti 900 dolara ili više do 2019. godine, no budući da je cijena ostala gotovo ista nekoliko godina, predviđanje za 2021. godinu nije toliko svijetlo – do kraja godine moglo bi doseći oko 30 dolara. Svoja predviđanja zasnivaju na činjenici da bi mogli zauzeti kinesko i veći dio azijskog tržišta.

Iako se čini da je predviđanje na višoj strani, svi smo vidjeli kako su kriptovalute u prošlosti imale nevjerojatne rezultate.

Bilo bi pošteno reći da dugoročna budućnost također izgleda obećavajuće za NEO novčić. Dakle, je li NEO dobra investicija?

Je li NEO dobra investicija?

Kao što smo vidjeli, NEO je u prošlosti pružao velike povrate od ulaganja. Uz prethodne performanse, presudni čimbenik koji gura kriptovalutu do uspjeha su snažne osnove, a NEO ima dosta toga.

Moramo mjeriti performanse NEO-a na čimbenicima kao što su tehnologija, tim, prihvaćanje tržišta itd. Postoje mnogi aspekti NEO-a koji ga mogu učiniti još uspješnijim.

Pogledajmo ih:

Podrška kineske vlade

Kina se protivila kriptovalutama i početnim ponudama kovanica (ICO). Njihovi komentari o planiranju zabrane rudarenja kriptovaluta doveli su do pada tržišnih cijena.

Međutim, Neo je jedna od njihovih vlastitih kriptovaluta i oni su se prema njoj odnosili povoljno. I ne samo to, već ga koriste i mnoge velike tvrtke u zemlji kao što su Alibaba i Microsoft China.

S obzirom na ogromnu veličinu kineskog tržišta i utjecaj Kine na cjelokupno gospodarstvo, ovaj bi čimbenik mogao pružiti glavni poticaj NEO-u.

Tehnička prednost

NEO ima jednu očitu prednost u odnosu na Ethereum – lakoću kodiranja na svojoj platformi. Programeri Ethereuma trebaju naučiti Solidity za kodiranje pametnih ugovora.

S druge strane, NEO podržava uobičajene programske jezike kao što su Java, Python, C ++ itd., Što ga čini vrlo atraktivnom opcijom za programere.

NEO Predviđanje cijena NEO podržava Python C ++ Java

Ovo bi moglo promijeniti igra za NEO jer platformu čini pristupačnijom širem krugu programera.

Pametna ekonomija

Bitcoin je rođen sa svrhom digitalizacije valute pomoću blockchain tehnologije. Ethereum je postao sljedeća generacija blockchaina stvaranjem pametnih ugovora koji bi mogli digitalizirati sve vrste sporazuma.

NEO radi sve to i još mnogo toga. NEO donosi koncept pametne ekonomije gdje se bilo koja stvarna imovina (poput kuće) može digitalizirati.

Tako, na primjer, ako unajmite svoj dom, možete sa svojim stanarom sklopiti pametni ugovor. Možete umetnuti stanje u kojem se digitalni ključ kuće dijeli sa stanarom samo kad primite stanarinu.

Ova ideja pametne ekonomije zaista bi mogla biti budućnost, a NEO trenutno vodi ovaj koncept.

Pametna ekonomija NEO predviđanja cijena

Početna ponuda kovanica (ICO)

Siguran sam da ste svi čuli za strašan uspjeh ICO-a prošle godine. Većina ICO-a pokrenutih prošle godine pokrenuta je na mreži Ethereum, što je Ethereum učinilo vrlo popularnim.

Međutim, mnogi su ICO-ovi postavljeni za upotrebu NEO-a u 2018. Dakle, može li se NEO postaviti tako da se okoristi uspjehom tih ICO-a?

Čini se kao da je NEO snažna kovanica i da bi mogao daleko napredovati, a to su sve presudni čimbenici koji bi NEO mogli odvesti na put uspjeha.

Međutim, postoje i neke stvari na koje također trebate biti oprezni.

Pogledajmo na što biste trebali pripaziti prije ulaganja u NEO.

Vladini propisi

Iako NEO trenutno ima podršku kineske vlade, nismo sigurni hoće li se takav stav promijeniti u budućnosti. Kina nije kripto prijateljska nacija i to bi moglo izravno utjecati na uspjeh NEO-a.

Najveći je korisnik potpore kineske vlade, pa će ujedno biti i najviše pogođen ako odluče ponovno ići u anti-kripto valutu.

Dakle, trebali biste paziti na vijesti povezane s kretanjima kineske vlade.

Povećanje konkurencije

NEO bi se mogao suočiti s jakom konkurencijom mnogih kriptovaluta koje razvijaju slične platforme za pametne ugovore.

Zapravo Cardano (ADA) novčić, koji se također smatra sljedećom generacijom blockchain platforme, ima veću tržišnu kapitalizaciju od NEO-a. Cardano ima tržišnu kapitalizaciju od oko 8,1 milijardu dolara, dok NEO ima oko 5,45 milijardi dolara.

NEO cijena predviđanja Cardano & amp; NEO Tržišna kapitalizacija:

Izvor: coinmarketcap

Postoje i drugi novčići poput EOS.io koji su također snažni konkurenti NEO-a.

Morate pratiti ova dva čimbenika da biste zaštitili svoje ulaganje u NEO.

S obzirom na sve čimbenike, mislim da bi NEO mogao biti dobra opcija za ulaganje.

Završne riječi

Kao što vjerojatno možete reći, predviđanje budućnosti bilo koje kriptovalute nikad nije jednostavno. Mnogo je elemenata koji određuju hoće li cijena rasti ili padati.

U ovom vodiču pokušao sam vam pružiti uvid u najvažnije čimbenike povezane s NEO-om. Sada biste trebali znati da je jedan od najvažnijih čimbenika koji određuje uspjeh NEO-a podrška kineske vlade. Uz to, NEO također pruža brojne tehnološke prednosti u odnosu na Ethereum.

Također znate kako izgledaju predviđanja najviših cijena NEO kovanica za 2021. godinu. Rekao bih da to izgleda prilično pozitivno za NEO.

Imajući sve ovo na umu, važno je razgovarati s financijskim savjetnikom prije donošenja bilo kakvih investicijskih odluka. Najvažnije je da nikada ne ulažete više nego što si možete priuštiti da izgubite. Tržište kriptovaluta moglo bi se srušiti svakog trenutka.

Dakle, nakon što pročitate ovaj vodič, kakva su vaša razmišljanja o NEO novčiću? Hoćete li investirati? Voljeli bismo čuti vaše misli!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map