Napovedovanje cen XLM: Kakšna je zvezdna napoved cen?

Leta 2018 je ekipa družbe Stellar Lumen napovedala, da bo 30 bank in do 60% maloprodajnega koridorja otoka južnega Tihega oceana uporabljalo Lumens. V tem primeru bi lahko cena lumnov “LUN!”.

Medtem ko bi bili nekateri veseli, da se cena Zvezde vrne na 0,40 centa, drugi želijo, da cena preseže dolar, 5 dolarjev ali celo več!

V tem članku boste izvedeli več o trenutnih napovedih cen XLM. Pobrskal sem po vsem internetu in ustvaril seznam tega, kar največji in najuglednejši analitiki govorijo o napovedih cen XLM za leto 2021.

Preden pa preberete, mi naredite eno uslugo in ne pozabite: pred kakršnimi koli naložbami se posvetujte s finančnim strokovnjakom in opravite svoje raziskave.

Zdaj, ko to ni več, se pripravite, da boste izvedeli vse o napovedih cen XLM v letu 2021 in pozneje! Najprej pa bom na kratko spregovoril o zgodovini Stellar in razložil nekaj njenih najpomembnejših lastnosti.

Kaj je XLM?

Napoved cene zvezdnih lumen

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Stellarja si lahko predstavljate kot sitnega Bitcoinovega mlajšega brata. Vendar pa je hitrejši, bolj prilagodljiv in cenejši. XLM lahko pošljete v 3-5 sekundah po ceni manj kot peni.

Pogosto je povezan z Rippleom, vendar Ripple cilja na banke, kot sta Santander in HSBC, medtem ko se Stellar na splošno bolj ukvarja z zagotavljanjem bančnih storitev za posameznike.

Družba Stellar še posebej revolucionira čezmejna plačila. Predstavljajte si, da živite na osamljeni lokaciji, kot je Mikronezija, in želite poslati denar nekomu, ki živi v jugovzhodni Aziji. Če bi tej osebi poslali plačilo v Lumensu, bi bilo to veliko hitreje in ceneje kot druge trenutne plačilne storitve (kot je Western Union).

Če želite bolj poglobljeno vadnico o tem, kaj je Stellar, kliknite tukaj!

Platforma ICO podjetja Stellar

Stellar ima tudi presenetljivo platformo ICO, ki jo prihajajoče kriptovalute uporabljajo za zagon novih projektov. Eden največjih ICO-jev na borzi Stellar je Irene Energy, na katero lahko mislimo skoraj kot na Tinder za vire energije. Z uporabo Irene se lahko odločite, iz katerega vira boste dobivali energijo, na primer sončne celice, generatorji in celo soseda!

Ta ICO, skupaj s številnimi drugimi na platformi Stellar, bi lahko bil navdušujoč za kolege Lumenavte (ime so dali oboževalcem Stellar)!

V začetku letošnjega leta je 39-milijonski ICO “Mobius” s presenetljivo potezo izbral Stellar pred Ethereumom, poroča Coindesk. Ustanovitelj Mobiusa je opozoril na Stellarjevo razširljivost v primerjavi z Ethereumovo.

Mednarodne organizacije ICO in tehnične značilnosti Stellarja so vznemirljive, še bolj vznemirljivo pa je strokovno znanje ustanovitelja Stellerja, Jed McCaleb. McCaleb je bil eden prvih, vodilnih izumiteljev v blockchain skupnosti in je iz leta v leto močnejši.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Jed McCaleb

Leta 2014 je Jed McCaleb še vedno delal v Ripple Labs in minilo je 7 let, odkar je ustanovil spletno stran Mt. Gox.

Mt. Gox je postal žrtev Bitcoinovega kramljanja (drugega največjega kramp vseh časov), kjer so napadalci že leta 2014 oddaljili Bitcoin v vrednosti 460 milijonov dolarjev!

Transakcije Stellar Lumens na Mt. Gox

Vir: Wikipedia

Po navedbah a New York Observer članek iz leta 2015, pri čemer je ime Jed McCaleb povezano z Rippleom, je skoraj zaprlo poslovni račun podjetja Ripple pri Wells Fargo. To je bilo zaradi kramp, ki se je zgodil na Mt. Gox.

Soustanovitelj XLM Price Prediction Stellar Jed McCalebNe glede na to, ali je McCaleb imel kaj opraviti z Mt. Gox, ne vemo. Vemo pa, da je bil njegov ugled po napadu in postopnem stečaju popolnoma umazan.

Zdaj, ko se približujemo 7-letnici Mt. Gox, McCaleb je bil precej izven pozornosti. Z Rippleom nima več nič skupnega in se ves čas osredotoča na Zvezdne lumene.

Stellar in IBM

Odkar je Stellar lansiran, je McCaleb že vzpostavil delovno partnerstvo z enim največjih tehnoloških podjetij v verigi blokov, IBM.

IBM in Stellar že imata delujoč blockchain izdelek, ki uporablja Stellar Lumens v južnem Tihem oceanu. Projekt povezuje trgovce na nekaterih najbolj izoliranih otokih v Tihem oceanu.

To partnerstvo je vznemirljivo, ker je že v gibanju. Ni neko tokenistično, lažno partnerstvo, ki vas bo navdušilo. Jed McCaleb dela velike stvari z nekaterimi največjimi imeni v verigi blokov – kar je zelo zanimivo za Stellar Investors!

Uradni logotip IBM

Zgodovina cen XLM

Leto 2017 je bilo za Stellar Lumens prelomno. Cena Stellarja v aprilu 2017 je bila krepko pod 1 centom (natančneje, 002 USD). Nekaj ​​pozornosti je začel pridobivati ​​maja, čez poletje pa je dosegel kar 4 cente!

Šele decembra 2017 je začelo nabirati nekaj resne pare. Njegova najvišja točka decembra je znašala 0,31 centa. Nato se je januarja 2018 Stellar podal še višje in zrasel na najvišjo raven , 93 centov.

Zaradi predpisov, pa tudi številnih drugih dejavnikov, je trg kriptovalut kot celota padel in tudi Stellar ni nobena izjema. Up Vendar bi to lahko bil pravi čas za nakup Stellarja. Zdi se, da imajo številni analitiki v svojih napovedih cen XLM velika pričakovanja, saj pravijo, da se cena ne bo le opomogla, ampak si bo tudi opomogla!

V letih 2019 in 2020 se je cena Stellarja gibala od približno 0,06 do 0,1 USD, vendar je čas, da ugotovimo, kaj prinaša novo leto.

Torej, brez nadaljnjega si oglejmo, kaj pravijo nekateri vodilni analitiki o napovedi cen XLM za leto 2021!

Napovedi cen XLM 2021?

Po pregledu 7 nekaterih vodilnih napovedi cen XLM sem ugotovil, da večina strokovnjakov napoveduje, da se bo cena XLM dvignila šele letos in v prihodnost! Oglejmo si nekaj, kajne?

Napoved Altcoin

V mesecih maju in juniju, Napoved Altcoin napoveduje, da bo XLM pridobil približno 35% glede na Bitcoin. V primerjavi s trenutno vrednostjo 0,00002935 Satoshi’s ta napovedna storitev pričakuje, da bo cena dosegla celo 0,00004664 Satoshi.

Opomba: Satoshi je najmanjša enota Bitcoina. 1 bitcoin lahko razdelimo na 100.000.000 satošijev.

Napoved Altcoin vključuje tudi kratkoročno napoved, ki izraža napovedani kratkoročni dobiček približno 10% od trenutne cene.

Vlagatelj v denarnico

Vlagatelj v denarnico posodablja cene in napovedi vsake 3 minute z uporabo najnovejše tehnične analize. Trenutno spletno mesto vključuje enoletno napoved 0,3045 USD in 5-letno napoved 0,459 USD

To je nekoliko nižje od prve napovedi, vendar bi vam ta cena še vedno ponudila donosnost naložbe 5-krat, če vlagate po trenutni ceni.

Vlaganje v Haven

Napoved cene pri Vlaganje v Haven je zelo optimističen in napoveduje, da bi bil Stellar letos vreden 4 dolarjev. Ekipa pravi, da je to dosegljiva napoved cen XLM, če ni večjih varnostnih pomanjkljivosti in se celotni sektor dobro obnese.

Monetize.info

Monetizirajte verjamejo, da bodo glavna partnerstva Stellarja razlog za prihajajoči dvig cen, za katerega napovedovalec napoveduje, da bo cena XLM dosegla 2 do 3 USD. Z odmevnimi partnerstvi se monetizacija ne moti. Poleg IBM-a so med partnerji Stellarja še Stripe, Deloitte in ICI Bank.

Da bi vam predstavil obseg teh partnerstev, je Stripe družbi Stellar pred nekaj leti naložil 3 milijone dolarjev kapitala, ki jih je Stellar takoj vrnil v XLM.

Da, prav ste prebrali – Stripe je lastnik Lumenov.

Crypto News poganja Oracle Times

Za to in druge napovedi cen XLM v višini 1,00 USD je Oracle Times opozoril na IBM, ki je decembra decembra dodal 8 novih preveriteljev veljavnosti v omrežje. V članku je bila navedena tudi napoved Jed McCaleb o 30 bankah, ki sodelujejo s Stellarjem. Poleg bank in IBM-ovih potrjevalcev, Omenjena so bila tudi partnerstva s podjetji SatoshiPay, Mobius in Hashcash (med drugim).

Crypto News je napovedal, da bi lahko cena Stellarja dosegla točko 1 dolar že januarja 2018, skoraj pa je dosegla približno med 3. in 4. januarjem, ko je dosegla višino pri 0,94 USD. Cena pa je od takrat občutno padla. Trenutno je cena Stellar 0,27 USD, vendar je v začetku leta dosegla 0,37 USD.

Napovedi cen XLM v letu 2021?

Naslednje napovedi sta dve zelo različni, zelo špekulativni napovedi cen. Nobena od teh napovedi cen XLM naj vas ne prestraši ali povzroči preveč navdušenja. Ne pozabite, da je kripto neverjetno nestanovitna, cene se lahko v trenutku dvignejo, v naslednjem pa znižajo za 50%. Torej, prosimo, preberite in ravnajte previdno.

ZANIMIVOST

Za razliko od Ethereuma ima Stellar preizkušen model, saj že ima edinstveno tehnologijo za neposredno izdajo katerega koli sredstva!

Primerjava zvezdnih lumnov in ethereuma

Agencija za napovedovanje gospodarstva

To spletno mesto vsebuje številne modele napovedovanja za pripravo tržnih napovedi za poslovne stranke. Analitiki uporabljajo matematične in statistične cenovne modele, ki temeljijo na zgodovinskih gibanjih cen.

Ta spletna stran napovedal, da se bo leta 2021 cena Zvezde znižala na 0,23 dolarja s trenutnih 0,27 dolarja. Spletno mesto ima tudi lastno napoved cen za leto 2022, ki pravi, da bo Stellar na začetku leta 2022 dosegel kar 0,30 USD. To je povsem jasno, da je daleč najbolj konzervativno in pesimistično med napovedmi cen XLM.

Upoštevajte, da se lahko te napovedi spremenijo, ker, kot smo že omenili, model napovedovanja uporablja zgodovinske trende pri izračunu napovedi cen. To pomeni, da orodja, ki jih uporabljajo, nenehno posodabljajo informacije, ko prihajajo nove cene.

Zdi se, kot da je večina analitikov napovedala pozitiven izid za kratko in dolgoročno prihodnost Stellar.

Ali je XLM dobra naložba?

Glede na nedavno objavo Data Driven Investorja, ko tvegani kapitalisti denar vložijo v podjetje, sta dve najpomembnejši vprašanji, ki si ju zastavita, naslednja:

1) Ali je izdelek mogoče zlahka prepoznati?

2) Kakšno ekipo ima to podjetje za seboj?

Stellar oba vprašanja spravi iz parka in zagotovo ima odličen primer uporabe in solidno ekipo. V vseh teh napovedih cen XLM so se še naprej pojavljale nekatere od istih treh stvari – tehnologija, ki stoji za blokovno verigo Stellar, razvojna skupina in partnerstva.

Jedc McCaleb’s Acclishments

XLM Price Prediction Rippleov soustanovitelj Jed CalebRippleov soustanovitelj Jed McCaleb | Vir: ripplecoinnews

Kljub temu, kar ste morda prebrali o preteklosti Jeda McCaleba (zapustil je Ripple, bil v tožbi itd.), Vendar je pomembno, da upoštevate eno stvar: fant ve, kako zmagati.

Čeprav je bil deležen obsežnega napada, je Mt. Gox je še vedno zadrževal do 80% obsega Bitcoinov na vrhuncu. Z mnogimi Bitcoini, ki so danes v obtoku, se lahko trguje zaradi Mt. Gox.

Poleg tega bi moralo vsako povezovanje, ki ga ima McCaleb z borzo, spremljati dejstvo, da v času napada ni imel nadzora nad borzo. Pravzaprav je sam izgubil 50.000 dolarjev.

Namesto tega bi moral biti McCaleb znan po zgodnjem delu v podjetju Ripple, ustanovitvi podjetja Stellar in nadaljnjih partnerskih odnosih, ki jih še naprej gradi. Zapomniti si ga je treba tudi po delu, ki ga v IBM opravlja na južnem Tihem oceanu. Nekateri otoki, ki jih bo imel ta program, bodo neposredno vplivali na potrebe po finančnih storitvah, zlasti na poceni in hitre plačilne rešitve.

Tehnologija

Dejstvo, da lahko XLM v 3-5 sekundah obdela več kot Bitcoin v 10 minutah, vam omogoča vedeti, kakšno tehnologijo ima ta kovanec. To pomeni, da lahko Lumens deluje približno 1000-krat hitreje kot Bitcoin.

Zdaj poznate nekaj razburljivih tehnologij, ki stojijo za Stellarjem, napovedi cen XLM in močno ekipo, ki stoji za kovancem. Po mojem mnenju se zdi, da je Stellar dober projekt, tudi za nekaterimi rdečimi zastavami.

Zaključek

Čeprav je Stellar padel od tam, kjer je bil januarja 2018, če ga primerjate s tistim, ki je bil aprila 2017, je kovanec v enem letu še vedno narasel za 2900%! Kar je super, če vprašate mene.

Tukaj je moje mnenje o Stellarju: Edina takojšnja kratkoročna skrb, ki jo vidim, je trenutno padanje celotnega trga. Ko pa si bo trg opomogel, bi lahko Stellar stal visoko na ramenih gigantskega trga kriptovalut.

In to je vse, kar bom rekel o tej zadevi!

Vendar ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je, da pred naložbo opravite obsežne raziskave. Ne samo to, posvetujte se tudi s finančnim strokovnjakom. Pred tem pa bi rad slišal vaše misli … zato mi sporočite, kaj mislite o prihodnosti Stellarja!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map