Napovedovanje cen Vertcoin 2021: kaj lahko pričakujemo?

Če držite nekaj Vertcoina in želite vedeti, ali se bo cena zvišala ali znižala, dobite napoved cene Vertcoina? Ali morda razmišljate o nakupu, vendar želite izvedeti, kaj se bo zgodilo s ceno v bližnji prihodnosti?

No, prišli ste na pravo mesto, saj vam bom povedal vse, kar morate vedeti! Mimogrede, ali ste vedeli, da se Vertcoin na kratko imenuje tudi VTC coin?

Kakorkoli že, v svojem vodniku za napovedovanje cen Vertcoin vam bom najprej podal hitro razlago, kaj projekt dejansko je, nato pa kratek pregled tega, kaj se je zgodilo do zdaj.

Po tem bom nato razpravljal o nekaterih možnih napovedih za leto 2021 in pozneje ter vam dal svoje mnenje o tem, ali mislim, da je Vertcoin dobra naložba ali ne.

Torej, kaj še čakate? Začnimo z ugotovitvijo, kaj Vertcoin pravzaprav je!

Kaj je Vertcoin?

Vertcoin je bil prvič predstavljen leta 2014 in je bil ustvarjen za tekmovanje s prejšnjimi verigami blokov, kot je Bitcoin. To je kriptovaluta, ki ljudem omogoča medsebojno pošiljanje in prejemanje kovancev, ne da bi za preverjanje transakcij potrebovala tretja oseba.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Med Vertcoinom in Bitcoinom je dejansko nekaj ključnih razlik. Prvič, Vertcoin lahko transakcije potrdi v samo 2,5 minutah, medtem ko Bitcoin traja 10 minut. Medtem ko bo ponudba Bitcoinov omejena na zgolj 21 milijonov, je Vertcoin s 84 milijoni štirikrat večji.

Napovedovanje cen Vertcoin Napovedovanje cen Vertcoin
Skupna ponudba:

84.000.000

Transakcijski čas:

Povprečje (2,5 minute)

Povprečna TX pristojbina:

0,0018 USD


Tržna kapitalizacija:

11.157.657,27 USD

Skupna ponudba:

21.000.000

Transakcijski čas:

Počasno (10 minut)

Povprečna TX pristojbina:

6.657 USD

Tržna kapitalizacija:

618.396.832.615,41 USD

Vertcoin se razlikuje tudi v načinu, kako lahko ljudje sodelujejo pri rudarjenju, ker ne dovoljuje strojne opreme ASIC. To nato ljudem omogoča, da raje uporabljajo svoje GPU-je, ki vsem dajo priložnost, da sodelujejo. Po drugi strani pa pri Bitcoinu tisti z najdražjimi napravami ASIC vedno dobijo rudarsko nagrado, kar ni pravičen sistem.

Torej, zdaj, ko veste, kaj dejansko je, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Vertcoina preučil, kaj morate upoštevati pri branju napovedi cen.

Kaj upoštevati pri napovedovanju vertcoina

Internet je poln napovedi cen “strokovnjakov”, v resnici pa ljudje ne vedo, kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Če bi se, bi bili vsi zelo bogati.

Kriptovalutna industrija je izredno volatilna in ni nenavadno, da v 24-urnem obdobju opazimo velike nihanja cen. Zaradi tega je včasih zelo težko napovedati, v katero smer bo šla cena.

Dolgoročno so najpomembnejše stvari, ki bodo vplivale na ceno kriptovalute, nova partnerstva, tehnologija in uporaba v resničnem svetu.

Vedno se morate zavedati, da so napovedi osebno mnenje osebe, ki jih daje. Zato nikoli ne vlagajte denarja samo na podlagi napovedi cen in nenehno izvedite lastno neodvisno raziskavo!

Zdaj, ko veste, kaj morate upoštevati, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Vertcoina na hitro pregledal, kaj se je do zdaj zgodilo z njegovo ceno!

Napovedovanje cen Vertcoin: Zgodba doslej

Ko je bil kovanec VTC prvič izdan maja 2014, je takoj narasel na nekaj več kot 5 USD na kovanec. Vendar se je v naslednjih treh mesecih hitro znižal na 0,091 USD in na tej poti izgubil večino svoje vrednosti. Zanimivo je, da je pri tej ceni ostal naslednja tri leta.

Nato je maja 2017 kovanec VTC nadaljeval z odličnim tekom in januarja 2018 dosegel rekordne vrednosti, slabe od 10 USD! Od takrat se njegova cena znižuje in zdaj tudi vreden le 0,2 USD leta 2021.

Čeprav se celotna industrija kriptovalut močno giblje v cenah, se zdi, da je Vertcoin doživel zelo visoko stopnjo volatilnosti.

V katero smer se bo njegova cena premikala naprej? Vsakdo ugiba! Naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Vertcoina pa bo preučil nekaj možnih napovedi.

Napovedi cen VertCoin 2021?

Prvo napoved cene Vertcoina 2021, na katero sem naletel, je bil Patrick Brik pri podjetju Profit Confidential. Brik meni, da je edini način za resnično napovedovanje gibanja cen kriptovalut uporaba tehnične analize grafikonov.

Napovedovanje cen Vertcoin

Takrat preučujete prejšnja gibanja cen in iščete določene trende z upanjem, da boste ocenili, kam in kdaj se bo cena premaknila. Po Brikovih besedah ​​že 20 let uspešno uporablja metode analize grafikonov. Torej, kaj misli, da se bo v prihodnosti zgodilo z Vertcoinom?

No, Brik je bil zelo prepričan v prihodnost Vertcoina in je verjel, da naj bi Vercoin leta 2018 dosegel 8000 USD! Da bi se to zgodilo, je Brik zatrdil, da je treba “odporno točko” v višini 7,25 USD jasno prebiti. Odporna točka je cena, pri kateri so vlagatelji v preteklosti prodali svoje kovance. Če se to pokvari, pa včasih povzroči, da se cena zviša. Jasno je, da je bila ta napoved zelo nerealna in se to ni zgodilo.

Vendar je pri tej napovedi jasno vprašanje in je povezano s tržno kapitalizacijo. Tržna kapitalizacija kovanca označuje njegovo skupno vrednost. Izračuna se tako, da se skupni kovanci v obtoku pomnožijo s trenutno tržno ceno kovanca.

Če je na primer v obtoku 5 milijonov kovancev in je trenutna cena kovanca 2 USD, je celotna tržna kapitalizacija 10 milijonov USD. Torej, vrnitev k Brikovi napovedi cen …

V času pisanja je v obtoku približno 44 milijonov kovancev VTC, tako da, če to pomnožimo z Brikovo napovedjo 8000 USD, bi to imelo skupno tržno kapitalizacijo 352 USD. milijard!

V resnici se to zelo verjetno ne bo zgodilo v obdobju 2018–2021. To bi postala najdragocenejša kriptovaluta na svetu, ki bi prehitela Bitcoin. To bi tudi pomenilo, da bi moral Vertcoin svojo najvišjo ceno 10 USD povišati za več kot 80.000%. Čeprav so se tovrstna povišanja cen že dogajala v preteklosti, bi bil to pomemben dogodek, če bi se zgodilo na kovancu VTC.

Torej, kakšne druge napovedi Vertcoin obstajajo? Še en analitik, na katerega sem naletel, je bil WalletInvestor. Verjame v potencial kovanca VTC, vendar ni tako optimističen kot Patrick Brik!

WalletInvestor meni, da se bo v enem letu Vertcoin zmanjšal na 0,00794 USD. Tako kot prejšnja napoved so tudi oni uporabili tehnično analizo grafikonov za napoved prihodnjega gibanja cen.

Napovedovanje cen Vertcoin

Ta napoved za leto 2021 se zdi razumna, vendar zelo pesimistična, saj je cena valute Vertcoin 0,19 USD.

Kaj menite o obeh zgoraj navedenih napovedih cen Vertcoin 2021? Mislite, da je mogoče 8000 USD ali korak predaleč? Kakorkoli že, naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Vertcoina bo pogledal, kaj analitiki mislijo, da se bo zgodilo leta 2021 in pozneje!

Napovedi cen VertCoin 2021 in pozneje!

Če ste mislili, da so kratkoročne napovedi cen težke, so dolgoročne še težje!

Coinliker, ki trdi, da se je specializiral za napovedovanje cen kriptovalut, je menil, da bi morala cena kovanca VTC do junija 2018 doseči 25,07 USD, kar pomeni približno 150-odstotno povišanje glede na najnižjo vrednost, ki je znašala nekaj manj kot 10 USD, kar je skupno tržna kapitalizacija nekaj več kot 1,1 milijarde USD. Ni treba posebej poudarjati, da se tak scenarij v zadnjih nekaj letih ni zgodil, zdaj pa se cena Vercoina nenehno znižuje. Trenutno (junij 2021) je cena Vertcoina le 0,20 USD.

To je bilo težko napovedati za analizo. Po eni strani skupna ocena 1,1 milijarde dolarjev ne bi bila popolnoma nemogoča, saj je bilo in je veliko kriptovalut, ki so vredne več kot ta znesek. Vendar ima veliko teh kovancev boljšo tehnologijo, zlasti glede časa transakcije.

Kaj pa po letu 2021? Eno bolj realističnih napovedi predstavlja tradingbeasts.com. Spodaj si lahko ogledate napoved cene Vertcoin za leto 2021.

Kot lahko vidite, se lahko na podlagi teh napovedi cena Vertcoina zviša na 0,28 USD. To je zelo realno.

VTC cena: Ali je to dobra naložba?

Preden vam dam svoje poglede na Vertcoin, sem hotel jasno povedati, da vam ne dajem finančnih ali investicijskih nasvetov. Tako kot druga stališča, o katerih sem razpravljal že prej, vse temelji le na osebnih mnenjih.

Pred naložbo morate vedno opraviti lastno raziskavo in še pomembneje, nikoli ne vlagati samo na podlagi napovedi za napovedovanje cen!

Način, kako rad analiziram potencial kovanca, je pogled na morebitne prihodnje dogodke. Za začetek sem si ogledal načrt Vertcoin.

Načrt

Čeprav načrt za Vertcoin za leto 2021 nima določenih datumov, imajo celoten seznam ciljev, za katere upajo, da jih bodo dosegli. To vključuje povečanje števila borz, na katerih so navedene, pridobivanje kovancev s strojno denarnico Trezor in ustanovitev ustanove Vertcoin.

Ti cilji kažejo, da se razvojna skupina nenehno trudi izboljšati in kateri koli od teh ciljev, ki ga dosežejo, bi lahko povzročil zvišanje cen njihovih kovancev VTC. Vlagatelji radi vidijo dosežene cilje, zato je pomembno, da lahko Vertcoin uspešno doseže večino zgornjih ciljev.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Partnerstva

Eden glavnih negativov, ki bi lahko vplival na ceno Vertcoina, je ta, da še niso sklenili večjih partnerstev. Partnerstva so resnično pomembna, saj kovanec resnično uporabljajo.

Če bi Vertcoin na primer lahko sklenil posel s korporacijo, ki je želela začeti sprejemati njen kovanec, bi se cena močno dvignila. Vendar se zdi, da v najnovejšem načrtu ni omenjenih partnerskih ciljev.

Tekmovanje

Nadaljnje vprašanje, ki bi lahko vplivalo na vrednotenje cene VTC, je njegova konkurenca. Obstaja veliko drugih kriptovalut, ki delujejo veliko bolje kot Vertcoin, kar pomeni, da lahko hitreje obdelajo transakcije. Poleg tega so ravni zmogljivosti Vertcoina zelo podobne Litecoinu.

Vertcoin primerjava z Litecoin

Velika razlika je v tem, da je Litecoin bistveno bolj priljubljen kot Vertcoin, zato je močan top 10 kriptovalut. Edini način, da bo Vertcoin lahko premagal konkurenco, je izboljšati svojo tehnologijo. Če lahko, imajo res dobre možnosti, da izpolnijo nekatere od zgornjih napovedi Vertcoina.

Čeprav verjamem, da ima projekt Vertcoin resničen potencial, je težko vedeti, kaj prinaša prihodnost.

Zaključek

In to je konec mojega vodnika za napovedovanje cen Vertcoin. Če ga berete od začetka do konca, bi morali zdaj dobro razumeti, kaj je projekt in kaj nameravajo storiti.

Prav tako bi morali imeti dobro predstavo o nekaterih različnih napovedih Vertcoin, ki trenutno obstajajo. Medtem ko so nekateri resnično pozitivni, drugi ne. Kot sem že omenil, so predvidevanja izključno mnenje osebe, ki jih izvaja, zato morate pred naložbo vedno opraviti lastno raziskavo..

Torej, v katero smer se bo po vašem mnenju gibala cena leta 2021 in pozneje? Ste obiskali mojega vodnika, ker razmišljate o naložbah, ali že imate kovance? Vedno je dobro poslušati nove napovedi, zato mi sporočite svoje misli v spodnjem oddelku za komentarje!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map