Napovedovanje cen VeChain 2021: Kakšna je napoved VeChain?

Po razcvetu kriptovalut leta 2017 je trg preplavil nov Altcoins. Obstaja pa nekaj projektov, ki uspejo izstopati nad ostalimi – VeChain je eden izmed njih.

Ste vedeli, da Projekt VeChain se je začel leta 2007? Čeprav je bil njegov žeton za kriptovalute lansiran mnogo pozneje in se je projekt od takrat močno razvil, je VeChain res eden najstarejših projektov.

Leto 2017 je bilo za VeChain odlično leto, saj je zraslo in postalo 22. najdragocenejša kriptovaluta s trenutno tržno kapitalizacijo 2 milijardi dolarjev. To nas vodi do naslednjega vprašanja – kako je videti napoved VeChain?

V tem priročniku bom zajel nekaj najboljših napovedi cen VeChain tako za kratkoročno kot dolgoročno. Če si želite ogledati celoten pogled, vas bom popeljal skozi predvidevanja VeChain, ki uporabljajo različne metode za pridobivanje napovedi.

Na koncu tega vodnika se ne boste zavedali le povprečne napovedi cen VeChain, temveč tudi razumeli ključne dejavnike, zaradi katerih bi lahko VeChain postala dobra ali slaba naložba.

Začnimo s kratkim pregledom VeChaina, saj je pomembno, da to razumete, preden nadaljujete. Če ste že prepričani v svoje znanje VeChain, preskočite na razdelek „VeChain Price Prediction 2021“.

Kaj je VeChain?

VeChain, ki sta jo ustvarila Sunny Lu in DJ Qian, je zelo edinstven projekt, saj je rešitev, ki temelji na blockchainu, za industrijski problem fizičnega sveta.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Sunny Lu in DJ Qian, soustanovitelja podjetja Vechain

Ko se je VeChain prvič začel, je bil osredotočen predvsem na rešitve v dobavni verigi.

V zadnjih nekaj letih pa se je razvil za zagotavljanje storitev široki paleti industrij, kot so luksuzno blago, avtomobilska industrija, kmetijstvo, logistika in trgovina na drobno.

Vzemimo primer industrije alkoholnih pijač: rešitev VeChain lahko proizvajalcem vina pomaga ustaviti ponarejanje in nepooblaščeno prodajo.

Kako to naredi?

Prvi korak je digitalizacija steklenic vina z dodajanjem neke vrste senzorja, kot je oznaka RFID. Podatki s teh senzorjev se nato shranijo v verigo blokov in se uporabijo za sledenje gibanju vsake steklenice vina v celotnem postopku distribucije.


Za izvajanje svojih rešitev v resničnem svetu VeChain gradi partnerstva z uglednimi podjetji, kot je Kuehne & Nagel, Renault, PWC, DNV GL in tudi z vlado Gui’ana na Kitajskem.

VeChain zdaj pripravlja platformo, podobno Ethereumu, na kateri lahko razvijalci oblikujejo pametne pogodbe in decentralizirane aplikacije (DApps). Pravzaprav je bila funkcija VeChain zaradi širše privlačnosti konec februarja 2018 preimenovana v VeChain Thor..

Zdaj, ko imate pregled nad tem, kaj je VeChain, pojdimo k napovedi cen VeChain.

Opozorilo

Pomembno je, da razumete tveganja, povezana s kriptovalutnim trgom. Trg kriptovalut je v preteklosti deloval nepredvidljivo in nihče v resnici ne ve, kako bo ravnal v prihodnosti.

Upoštevati je treba veliko dejavnikov, kot so prihajajoči predpisi, nove tehnologije v razvoju itd., Ki lahko neznano vplivajo na napoved cen VeChain.

V vašem interesu je, da pred kakršnimi koli naložbami v VeChain ali katero koli drugo kriptovaluto izvedete nadaljnje raziskave in se celo posvetujete s finančnim svetovalcem.

S tem v mislih skočimo naravnost v napoved cen VeChain 2021.

VeChain Price Napoved 2021

Sledijo kratkoročne kratkoročne napovedi VeChain, ki jih dajejo različni verodostojni viri, vsi pa bodo pripisani.

Napovedovanje cen VeChain 2021 z uporabo tehnične analize

Pri tej metodi napovedovanja cen se programska oprema uporablja za tehnično analizo zgodovinskih trendov cen in obsega.

Ta metoda se opira na podatke in ne upošteva nobenih mehkejših vidikov, kot so tehnologija, tim in tržna čustva itd.

Walletinvestor.com je priljubljeno spletno mesto, ki na osnovi tehnične analize predvideva cene različnih kriptovalut. Po njihovem mnenju naj bi VeChain v enem letu dosegel ceno 0,046 USD. Ker je trenutno vreden 0,03 USD, je to optimistično, a zelo realno.

Napoved cen VeChain: napoved za leti 2021 in 2022.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Napovedovanje cen VeChain 2021 s strani strokovnjakov

Pazite, kaj strokovnjaki za kriptovalute pravijo o kriptovaluti, ki vas zanima. Čeprav morda ne bodo natančno napovedali, lahko njihovo mnenje zagotovo vpliva na trg.

Roger Ver, ki ga imenujejo tudi “Bitcoin Jesus”, je eden najmočnejših glasov v kriptovaluti. Ali lahko uganite, kakšno je njegovo mnenje o VeChainu?

Meni, da ima VeChain svetlo prihodnost, ker poskuša rešiti resnične probleme in ima aplikacije, ki služijo številnim panogam.

Kot lahko vidite spodaj, je tvitnil v veliko korist VeChaina.

Najbolj me zanimajo verige blokov, ki vsem vrstnikom, ki nimajo dovoljenja, omogočajo enak vpogled v digitalni sistem gotovine, vendar @vechainofficial ima nekaj zanimivih načinov, kako jih uporabiti za zaustavitev ponarejenega blaga, zaradi česar so trgi brez dovoljenja P2P bolj zaupanja vredni. https://t.co/7Km9Hv0xRj

– Roger Ver (@rogerkver) 21. decembra 2017

Čeprav je težko z gotovostjo vedeti prihodnje cene VeChaina, potrjevanje s strani strokovnjaka vsekakor nekaj pomeni.

Napovedovanje cen VeChain 2021 po drugih uglednih virih

Obstaja več drugih uglednih virov, ki so izdelali napoved cen VeChain do leta 2021 na podlagi dejavnikov, kot so pretekli trendi, ekipa, tehnološke prednosti in tržna razpoloženja.

Takšen vir je smartereum.com ki redno objavlja napovedi kriptovalut. Nekaj ​​let nazaj so napovedali, da se cena VeChaina ne bo močno dvignila od vrednosti 0,011 ameriškega dolarja, vendar je njegova cena leta 2021 0,03 dolarja, napovedi za 2021 pa se zdijo bolj svetle kot kdaj koli prej.

Smartereum.com so svojo napoved cen VeChain utemeljili na dejstvu, da ima zelo vsestranski blockchain s številnimi aplikacijami. Vendar pa tudi menijo, da bi VeChain lahko bil bolj nestanoviten, ker je manj znan v primerjavi z drugimi vrhunskimi kriptovalutami.

Nato vas bom popeljal skozi napoved cen VeChain 2021 in pozneje.

Napovedovanje cen VeChain dolgoročno

Pred odločitvijo o naložbi bi bilo dobro preučiti dolgoročne možnosti katere koli kriptovalute. Torej, v tem poglavju bom z različnimi metodami pokrival najvišjo dolgoročno napoved cen VeChain.

Dolgoročna napoved cen VeChain s pomočjo tehnične analize

Walletinvestor.com daje tudi dolgoročno napoved cen za VeChain – trdi, da se bo cena poklicnega izobraževanja in usposabljanja v enem letu zvišala na 0,046 USD, v 5 letih pa se bo zvišala na 0,1 USD.

Kot lahko vidite, je zaradi tega VeChain ena boljših dolgoročnih naložb.

Dolgoročna napoved cen VeChain s strani strokovnjakov

Marca 2018 je VeChain na enega od svojih vlagateljev pripeljal Tima Draperja. Če ne poznate Tima Draperja, naj to pojasnim – gre za legendo Silicijeve doline.

Ne samo, da je znan vlagatelj v številna podjetja iz Silicijeve doline (kot je Tesla), ampak tudi zelo verjame v kriptovalute. Vanj je vložil veliko denarja Bitcoin v času, ko je bila njegova cena le 6 dolarjev.

VeChain je prejel ogromno potrditev, ker je zagotovil podporo tako začinjenega vlagatelja in znanega glasu v kriptovaluti.

Oči v oči vidimo z našim vlagateljem, @TimDraper, glede prihodnosti kriptovalut in uporabe blockchain rešitev. https://t.co/QEvnx6NM6A

– fundacija VeChain (@vechainofficial) 26. marec 2018

Dolgoročno predvidevanje cen VeChain po drugih uglednih virih

Glede na petletno napoved smartereum.com (izdelano leta 2018), bi lahko cena VeChaina dosegla tudi 75 USD.

Smarterum.com pričakuje, da bo VeChain zagotovil “popolno integracijo platforme, ki temelji na verigi blokov, z dejanskim poslovnim svetom”. To bi pomagalo, da bi verige blokov postale vedno bolj dostopne za podjetja na splošno.

Torej, to je bilo nekaj najboljših dolgoročnih napovedi cen VeChain do leta 2021 in pozneje. Kot lahko vidite, večina od njih pričakuje, da bo VeChain v naslednjih petih letih močno zapravil. Vendar se lahko ta napoved cen VeChain izkaže za pravilno ali ne – vedno se spomnite, da je nemogoče zagotovo vedeti, kakšna je prihodnja cena kriptovalute.

Preden lahko ugotovite, ali je VeChain dobra ali slaba naložba, morate pretehtati različne dejavnike.

Oglejmo si jih v naslednjem poglavju.

Je VeChain dobra naložba?

Na cene kriptovalut lahko vplivajo različni dejavniki. Poleg napovedi cen VeChain vas bom popeljal tudi med dejavnike, ki lahko pozitivno vplivajo na prihodnost VeChain, ter dejavnike, ki lahko negativno vplivajo.

Torej, v tem poglavju vas bom seznanil z razlogi, zaradi katerih je VeChain dobra ali slaba naložba.

Zakaj bi VeChain lahko bila dobra naložba?

Oglejmo si razloge, zakaj bi bila VeChain dobra naložba.

Partnerstva v resničnem svetu

Ena najbolj obetavnih stvari pri podjetju VeChain je, da je zagotovila trdno partnerstvo s številnimi cenjenimi organizacijami. VeChainu pomaga pri ustvarjanju in testiranju rešitev, ki lahko rešijo resnične probleme.

Nekatera imena na rastočem seznamu partnerstev vključujejo PWC, DNV GL, China Unicom in kitajsko vladno partnerstvo na nacionalni ravni.

To je eden najpomembnejših razlogov za uspeh katere koli kriptovalute. Če bo VeChain uspešno uporabil ta partnerstva za ustvarjanje tržno pripravljenih izdelkov, ga čaka izjemna prihodnost.

Diverzifikacija

VeChain je začel razvijati rešitve, ki temeljijo na verigah verig, za industrijo dobavne verige. Ekipa je ugotovila, da bi lahko VeChainove rešitve veljale za številne druge panoge, zato zdaj razvijajo rešitve za številne panoge.

Kot je bilo že omenjeno, VeChain zdaj ponuja Ethereumu podobno platformo za razvoj decentraliziranih aplikacij (DApps). VeChain Thor, kot bo znano, bo nova veriga blokov, na kateri bodo uporabljeni žetoni VeChain Thor (VET).

Tako ima VeChain veliko prostora za rast, saj zdaj cilja na večji trg.

Izkušena ekipa

Kot sem že omenil, je VeChain eden najstarejših blockchain projektov. Posledično je njegova ekipa pridobila izjemne izkušnje z zagotavljanjem resničnih rešitev, kar je za večino kriptovalut izziv.

Člani osrednje ekipe VeChain Price PredictionJedrna ekipa VeChain | Vir: vechain

Za mlado tehnologijo, kot je blockchain, je zelo pomembno, da za naložbenim projektom stoji močna ekipa. Na srečo je to primer z VeChainom.

Fundacija VeChain

VeChain podpira VeChain Foundation, ki je neprofitna organizacija, odgovorna za razvoj omrežja in R&D.

Fundacija VeChain igra pomembno vlogo pri razvoju partnerstev s podjetji, kakršna smo videli zgoraj. Podpora močnemu temelju lahko podjetju VeChain pomaga pri učinkovitejšem doseganju ciljev.

Decentralizacija

V času, ko so številne kriptovalute (BCH, Ripple in druge) kritizirane zaradi spodbujanja centralizacije, je VeChain v vseh pogledih decentraliziran.

Ne samo, da ima pisarne po vsem svetu, ampak ima tudi mrežo 111 vozlišč, razpršenih po številnih državah, kot so Velika Britanija, Nemčija, Japonska, Kitajska in Južna Koreja.

Vozlišča za napovedovanje cen VeChain

Vir: naver

Po mojem mnenju obstaja veliko kritičnih stvari, ki delujejo v prid podjetju VeChain. Če se lahko uspešno izvede v skladu z načrtom, je to lahko dobra naložba.

Čeprav je VeChain morda starejši od drugih kriptovalut, je še vedno v zgodnji fazi razvoja. Zaradi tega obstaja nekaj dejavnikov, ki bi lahko negativno vplivali na napoved cen VeChain. Oglejmo si jih.

Razlogi za to, da se VeChain lahko izkaže za slabo naložbo

Zdaj pa poglejmo dejavnike, zaradi katerih bi lahko družba VeChain postala slaba naložba.

Tekmovanje

V zadnjem letu se je trg kriptovalut razcvetel in postal podlaga za ostro konkurenco. Tako kot drugi se tudi VeChain sooča z močno konkurenco obstoječih in prihajajočih projektov.

Tekmovati mora s prihajajočim projektom Waltonchain, ki je prav tako usmerjen v sektor dobavne verige.

Zdaj, ko vstopa v isti prostor kot Ethereum, bo konkurenca še močnejša: Vechain Thor bo moral konkurirati Ethereumu, Cardanu in NEO.

Delo v teku

VeChain vstopa v areno pametnih pogodb z Vechain Thor, vendar je še vedno v razvoju. Prihodnost VeChaina je močno odvisna od uspešnega razvoja Vechain Thor v izdelek, ki se lahko kosa z drugimi razpoložljivimi rešitvami.

Predpisi

Kar zadeva trg kriptovalut, morate biti vedno pozorni na prihajajoče predpise. Še bolj pomemben je v primeru VeChaina zaradi tesne povezanosti s kitajsko vlado.

Čeprav kitajska vlada VeChainu izkazuje podporo, bi se ta lahko še vedno vrnila. V preteklosti je kitajska vlada izvedla številne ukrepe za zajezitev rasti trga kriptovalut na Kitajskem.

To je nekaj dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri odločanju o naložbah v zvezi z VeChain.

Končne besede

Zdaj veste, kateri so različni viri in metode za razvoj napovedi cen kriptovalut. Z vami sem delil povprečno napoved cen VeChain 2021, pa tudi dolgoročne napovedi, kot je napoved cen VeChain 2021.

Prav tako veste, kakšne priložnosti in izzivi so pred VeChainom, kar lahko vpliva na njegovo prihodnost.

Največja prednost VeChaina je, da je ena redkih kriptovalut s številnimi resničnimi partnerstvi in ​​aplikacijami. Po drugi strani pa mora VeChain še dokazati uspeh podjetja Vechain Thor.

Torej, kaj menite o VeChainu? Imate pozitivne obete za njegovo prihodnost? Rad bi slišal vaše misli.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map