Napovedovanje cen ICX: Prihodnost ICX

Pozdravljeni in dobrodošli v tem članku o napovedovanju cen ICX. V tem priročniku za napovedovanje cen kovancev ICON si bom ogledal eno najnovejših in najbolj optimističnih kriptovalutnih platform.

Kaj pričakovati v tem priročniku

Začel bom s kratko razlago, kaj je ICX Coin, preden preidem na hitro opozorilo o tem, kako je treba obravnavati napovedi cen kriptovalut. Sledilo bo pregledovanje nekaterih najboljših napovedi cen ICX za krajši in nekatere za daljši čas (2021 in pozneje).

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Na žalost je bil ICO, tako kot kriptovaluta ICON, tudi pred devetimi meseci, septembra 2017, težko najti zakonite strokovnjake, ki bi napovedovali cene. Te so pogostejše pri večjih kripto, kot sta Bitcoin in Ethereum.

Ponudil sem tudi nekaj mnenj o tem, kako ravnati s tehnično analizo, ko razmišljamo o naložbah. Tehnična analiza je ime, ki je bilo dano študiji preteklih cenovnih gibanj, da bi ugotovili, ali se bo cena zvišala ali znižala. Čeprav je zagotovo lahko koristen za trgovce, je za vlagatelje v blago ali sredstvo manj pomemben. Ker gre za članek, ki obravnava prihodnost ICX Coin, tehnična analiza za napovedovanje cen ICX ne bo koristila.

Sledilo bo nekaj točk o načrtu ICX glede na napovedi cen ICON ICX kovancev. Pojasnil bom, kaj ekipa, ki stoji za projektom, upa, da bo to dosegla, in to bom poskušal povezati z uspešnostjo digitalnega sredstva.

Na koncu sem podal nekaj misli o tem, ali je ICX dobra naložba. To ne bo in v nobenem primeru ne bi smelo biti naložbeno svetovanje. Vendar vam bo upal, da vam bo dal orodja za obravnavo informacij o kriptovalutnem omrežju ICON in domačem kovancu ICX.

Preden se lotim vsega tega, začnem s tem, kaj je ICX Coin.

(Če ste že prepričani v svoje znanje o ICX Coin, preskočite na naslednji razdelek).

Kaj je ICX Coin?

Preden začnem preučevati nekatere napovedi ICX Coin, bi bilo najprej smiselno na kratko razpravljati o tem, kaj ICX Coin dejansko je.

ICX Coin je kriptovaluta, ki izvira iz omrežja ICON. To je nekako tako kot Eter za omrežje Ethereum, saj je treba številne funkcije, ki potekajo v kriptovalutnem omrežju ICON, plačati z uporabo valute ICX.

Mreža ICON se razvija že dve leti. Ustvarila jo je finančna skupina Dayli. Dayli Financial Group je korejsko podjetje, specializirano za finančne inovacije in tehnologijo. Če ste kdaj uporabljali borzo Coinone, boste morda prepoznali ime podjetja. Dejansko so lastniki korejske platforme, ki uporabnikom omogoča nakup in prodajo različnih kriptovalut.

Ideja omrežja ICON je, da "hiperpovezati svet". Finančna skupina Dayli si prizadeva zgraditi največjo decentralizirano mrežo, kar jih je planet doslej poznal.

Skupina, ki stoji za ICON, poskuša ustvariti platformo za interakcijo med različnimi verigami blokov. Ta interakcija bo potekala z uporabo zapletenih pametnih pogodb.

Razvijalci to medsebojno povezano omrežje imenujejo "Republika ICON". Upamo, da bo ICON nekoč mreža, ki omogoča interakcijo med različnimi sektorji sodobnega življenja. Sem spadajo, vendar niso omejene na zavarovanje, zdravstvo, izobraževanje, varnost in finance.

Osnova »republike ICON« je Nexus. Ta veriga blokov povezuje vse različne manjše verige blokov, ki tvorijo samo republiko. Ti manjši blockchains so znani kot ICON Community. Vsak od teh posameznih verig blokov bo imel svoja pravila. ICON sam ne more nadzorovati delovanja posamezne skupnosti.

Redni uporabniki se lahko povežejo z omrežjem ICON z uporabo tako imenovanega Citizen Node. Ta vozlišča se nato lahko uporabljajo za interakcijo z različnimi decentraliziranimi aplikacijami ekosistema ICON. Z različnimi valutami omrežja se bo trgovalo z uporabo decentralizirane borze ICON.

Hitro opozorilo o napovedih cen

Preden začnem s poudarkom na tem članku, moram najprej izdati hitro opozorilo: z napovedmi cen kriptovalut je treba ravnati previdno! Ker smo tako nova tehnološka inovacija, je neverjetno težko presoditi, kaj je nekaj tako vrhunskega vrednega.

Na koncu trg določi vrednost posamezne valute. Če ga bo kupilo veliko ljudi, bo vredno veliko. Če v projekt verjame le malo ljudi, se cena ne bo zvišala.

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi projekt kriptovalut lahko propadel. Vendar so glavni med njimi:

  • Tekmovanje
  • Uredbe
  • Tehnološko
  • Prevara

CoinLiker’s ICX Price Napoved 2021

Ok, začnimo s precej divjim. Spletno mesto z imenom CoinLiker je objavilo verjetno najbolj bikovsko (optimistično) napoved cen ICX, ki smo jo videli v naslednjih dvanajstih mesecih.

Kot lahko vidite, ta neimenovani avtor meni, da ICX ne gre samo na Luno, temveč tudi mimo nje. Verjetno bo cena še naraščala, dokler ne bo dosegla nekega še neimenovanega planeta v najglobljih globinah vesolja …

icx-price-napovedi

Ja, tako je – skoraj 4 dolarje!

Za to napoved cen medzvezdnih ICX na žalost ni nobenega dokaza. Vendar Coinliker trdi, da uporablja “algoritem za napovedi po meri”, ki je “zaznal, da je ICX izjemna naložba.”

Po njihovem algoritmu bo naložba v višini 200 ameriških dolarjev po današnjih cenah na podlagi njihove enoletne napovedi vrnila okoli 2.700 dolarjev.

Niso vse napovedi cen ICON ICX lunine poganjke, čeprav …

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Napovedovanje cen ICX WalletInvestorja 2021

Iz naravne divjine preidemo na nekoliko bolj razumno napoved cene ICX. WalletInvestor je precej bolj prizemljen glede napovedi cen ICX.

Menijo, da bo cena ICX približno ostala stabilna 0,753 USD v enoletnem časovnem okviru. ICON je januarja 2021 vreden 0,90 ameriških dolarjev. Ni treba posebej poudarjati, da se to zdi veliko bolj smiselno. Vendar ni podprto zelo prepričljivo. Kljub temu WalletInvestor rad vključuje nekaj grafov, ki ponazarjajo njihovo stališče.

Napoved cen ICX za leti 2021 in 2022.

Zdi se, da enakomerna izhodiščna vrednost na desnem grafu predstavlja napovedano stagnacijo cene kovanca skozi celo leto.

Na žalost, tako kot analiza CoinLiker, ni veliko dokazov, ki bi podpirali odgovore WalletInvestorja na vprašanja, kot je »Ali bo ICON zrušil?«

Namesto tega so kratki in prijazni: “Po naši analizi se to ne bo zgodilo.”

Verjetno njihova analiza ne vključuje drugih platform, ki ponujajo boljše storitve, kot jih lahko nudi ICON, regulatorja, zaradi katerega je ICX nezakonit, ali pomanjkljivosti v sami programski opremi.

Novice, ki bi lahko vplivale na napovedi cen 2021 za ICX

Če pogledate napovedi cen ICX, ki sem vam jih doslej posredoval, bi pomislili, da okoli projekta dobesedno ni nobenih novic. Vendar to sploh ni tako!

ICON je sodeloval z aplikacijo za družbene medije LINE. LINE je trenutno največja platforma za družabne medije na Japonskem. Aplikacija za sporočanje ima vsak mesec več kot 200 milijonov uporabnikov. To je potencialno dobra uporabniška osnova za decentralizirane aplikacije ICON, ko so razvite.

Poleg tega obstajajo novice, da je ICON ustanovil partnerstvo s Samsungom. Poročila navajajo, da bo tehnološki velikan uporabljal sistem ICON-a Chain ID za projekt, ki ga razvijajo, imenovan Samsung Pass.

To je očitno pozitiven razvoj za ekipo, vendar ni jasno, ali se bo to spremenilo v povpraševanje po kovancih ICX. Če partnerstvo seveda ne bo ustvarilo dodatnega povpraševanja, partnerstvo sploh ne bo vplivalo na ceno vsakega kovanca ICON. Vendar je to še vedno dobro za splošni ugled ICON-a.

Naj strokovnjaki izdelajo napovedi cen ICX?

Na žalost v današnjem času pravzaprav ni nobenega strokovnjaka, ki bi napovedoval cene altcoinov. Odkar se je razglasil za kandidata za predsedniško funkcijo in lansiral svojo kriptovaluto, se zdi, da se je John McAfee za zdaj umiril, ko je pozival na cene.

Ker ni guruja za internetno varnost, se zdi, da obstaja luknja v obliki strokovnjaka. Obstaja veliko spletnih mest, kot sta MarketInvestor in CoinLiker, na katerih bi lahko poiskali napoved cen ICX za leto 2021. Vendar bi bilo sporočilo za prevzem samo to, da ponavljam, da dejstva, partnerstva in razvoj govorijo glasneje kot številke, umaknjene iz zraka.

Na to temo je tudi veliko videoposnetkov v YouTubu. Vendar imajo ti enake težave kot spletna mesta za napovedovanje cen. Večina ustvarjalcev bo držala kovance, ki jih črpajo sami, in upali, da bodo ustvarili navdušenje nad projektom. Takšni videoposnetki se ne smejo uporabljati kot investicijski nasvet.

Veliko bolje je, da sami postanete čim bolj obveščeni. Poglejte projekte, ki so bili uspešni. Poskusite prepoznati, kaj jih je pripeljalo do dobičkov, ki so ljudi obogatili. Še pomembneje je, poskusite ugotoviti, zaradi česar so te dobičke ohranili, namesto da bi postali samo projekti črpanja in odlaganja, kot je več kot 90% kripto industrije.

Oglejte si člane ekipe, časovne načrte (več o načrtu ICX kasneje), cilje in beleške. Sami se odločite, ali menite, da svet potrebuje tak projekt. To je veliko boljši način za naložbo, ne pa zanašanje na neimenovanega avtorja, ki napiše komad z navedenimi velikimi odstotki dobička, vendar le malo, da bi jih podkrepil.

Uporaba tehnične analize za napovedovanje cen

Nekatera spletna mesta, ki ponujajo napovedi cen ICX, bodo povedala, da so za klice uporabila tehnično analizo. Težava pa je v tem, da je tehnična analiza disciplina, ki vključuje skrbno in stalno analizo kart.

Kaj je bil bikovski grafikon (optimističen), lahko zelo hitro postane medvedji (pesimističen) in obratno? Tehnično analizo je mogoče zelo učinkovito uporabiti za dnevno trgovanje (kratkoročno trgovanje, nakup nizke cene in prodaja visoke cene). Toda na trgu, ki deluje neprekinjeno, sedem dni v tednu, bodo naslednji grafikoni zelo zavzeti.

Za dolgoročnejše naložbene namene je najboljši kazalnik temeljna analiza. Temeljna analiza vključuje pregled problema, za katerega projekt trdi, da ga lahko reši. Nato se morate vprašati, ali trg zahteva takšen popravek in kako dobro je podjetje ali ekipa sposobna izpolniti svoje obljube.

ICX Price Napoved 2021 in pozneje

Če je bilo napovedovanje cen za eno leto problematično, je še bolj zapleteno njihovo nadaljevanje v prihodnost. Še enkrat sem si ogledal nekaj najuspešnejših spletnih mest, ki ponujajo predvidevanja cen kriptovalut. Na žalost bodo te spletne strani morale storiti v odsotnosti zakonitih strokovnjakov, ki napovedujejo cene ICX!

Napovedovanje prihodnjih cen, ki je več kot le številke?

Najprej si oglejmo napoved cene ICX za CoinCheckUp. To spletno mesto uporablja nekaj različnih razlogov za številkami, ki jih podaja za obdobje 2021 do 2024. Sem sodijo špekulacije o ceni, če rast ICON odraža rast Googla, Facebooka, interneta ali sledi teoriji Moorejevega zakona.

Težava pri napovedih cen ICX je, da nič ne kaže na to, da bo ICON rasel v skladu z Moorejevim zakonom. Prav tako ni razloga, da bi verjeli, da bo posvojitev sledila sprejetju interneta ali Googla.

Napovedovanje cen ICX

Vendar pa vsaj spletno mesto ponuja zavrnitev odgovornosti glede napovedi cen:

»Napovedi niso zagotovilo za prihodnost. Vse podatke o CoinCheckup uporabite v informativne namene. Informacije se ne smejo šteti za investicijsko svetovanje. “

Napoved najvišje in najnižje cene za leto 2021?

Pisatelj na spletni strani z imenom TradingBeasts je našel nekaj svojih številk. Tako kot prejšnje napovedi cen, ki sem jih predstavil, tudi pri njih ni nobene temeljne ali tehnične analize. Pisatelju je uspelo določiti največjo in najnižjo napoved cene ICON ICX za leto 2021 in pozneje.

Kot lahko vidite, TradingBeasts pričakujejo, da bo cena žetonov ICON nenehno naraščala skozi vse leto 2021. Kljub temu, da nobeni kriptovaluti, ki obstaja že več kot eno leto, ni uspelo dosledno povečevati vrednosti vsak mesec.

Načrt ICX

Pred tako velikimi cilji, kot jih ima ICON za prihodnost, je pred ekipo očitno težka pot. Na svoji spletni strani navajajo svoje cilje za leto 2021. Zdi se, da upajo, da bo njihov projekt v celoti končan do konca leta 2021. To se razlikuje od načrtov nekaterih blokchain platform, ki naj bi končali več kot desetletje.

Na spletnem mestu ICON je navedenih nekaj različnih razdelkov, na katere se bodo osredotočili. To so vrednostni papirji, zavarovalnice, banke, univerze in bolnišnice. Vsak odsek ima naštete cilje za naslednje leto. Tukaj jih bom pogledal enega za drugim.

Napovedovanje cen ICX

Vrednostni papirji

ICON upa, da bo svojo tehnologijo uporabil v klirinški in poravnalni industriji leta 2018. Po tem ICON v letu 2019 upa, da bo uporabljena tudi v trgovinskem sektorju.

Napovedovanje cen ICX

Zavarovanje

ICON trdi, da njihovo tehnologijo loopchain že uporabljajo številne najvišje zavarovalnice. V letu 2018 pravijo, da bo njihova storitev na voljo javnosti. To bo vključevalo oblikovanje ključnih partnerstev v panogi.

Napovedovanje cen ICX

Banke

V letu 2018 ICON načrtuje uvedbo predplačniškega plačilnega sistema, ki je popolnoma digitalni. Temu bo sledil razvoj odnosov z neimenovanimi partnerji.

Napovedovanje cen ICX

Univerze

Načrt univerzitetnega sektorja bo najprej vključeval dokazovanje konceptov, čemur bo sledil razvoj “pametnih prodajnih avtomatov”. Učenci jih bodo uporabljali za plačila in nakazila v šoli.

Napovedovanje cen ICX

Bolnišnice

Cilj ICON-a je tudi izboljšati zdravstveno varstvo. To bo vključevalo razvoj sistema digitalnega podpisa, ki temelji na verigi blokov. Po navedbah spletne strani bo to prelomno za upravljanje medicinskih informacij. Vključeval bo tudi zagon platforme za izmenjavo podatkov o zdravstvenih informacijah.

Kako lahko načrt vpliva na ceno ICX?

Vse se sliši zelo impresivno in grafika na spletni strani, posvečeni načrtu, je zelo vizualno privlačna. Vendar odlično spletno mesto ne pomeni nujno, da lahko ekipa doseže tako velike cilje.

Če pa bodo lahko izpolnili svoje obljube, se bo ICON uspešno integriral z nekaterimi največjimi sektorji sodobnega življenja. Če se izvorni žeton uporablja v vseh teh panogah, bo zagotovo veliko povpraševanje in cena bi se morala temu ustrezno povečati.

Seveda nič od tega ni gotovo. Tudi če ekipi vendarle uspe doseči cilje, ki so si jih zastavili, bi jih lahko premagal učinkovitejši, bolje zasnovan sistem. Obstajajo tudi drugi kamen spotike, ki bi lahko oviral tudi sprejetje ICON. Tehnološke težave in regulativna vprašanja so le dve področji, na katerih bi ICX lahko upadel kljub izpolnjevanju načrta.

Ali je ICX dobra naložba?

ICX Price Prediction 1 leto grafikon

Zelo težko je reči, ali je ICON dobra naložba ali ne v tako zgodnji fazi svojega razvoja.

ICON morda sploh ne bo obstajal do konca leta 2021. Lahko pa bi bila večkrat vredna tudi najbolj divjih napovedi najbolj optimističnih napovedovalcev. Če ste kriptovaluto poznali leta 2017, se boste verjetno spomnili, da so se ljudje smejali, češ da bi bilo tisto leto 10.000 USD Bitcoinov. Cena je sčasoma dosegla skoraj dvojno napoved!

Predvsem ne pozabite previdno ravnati z vsemi napovedmi cen in vedno naredite veliko raziskav zase. Bistvena je temeljna analiza naložb!

Zaključek

Kot verjetno že veste, je več kot malo težko natančno predvideti cene ICX Coin. Ukvarjamo se s povsem novim razredom sredstev in odkrivanje vrednosti bo trajalo nekaj časa. V tem času bodo poraženci in zmagovalci.

Za platformo, kot je ICON, lahko gre veliko stvari. Obstaja možnost, da postane hrbtenica popolnoma digitalizirane in decentralizirane prihodnosti. Lahko bi postalo nujno potrebno in vsak žeton ICX bi bil vreden več sto ali tisoč dolarjev.

Kljub temu pa gre lahko tudi marsikaj narobe.

Prvič, lahko se razvije še ena tehnologija, ki popolnoma uniči kakršno koli vrednost, ki bi jo imela mreža ICON.

Tudi če je omrežje ICON dejansko najbolje zasnovana in najbolj impresivna platforma, ki temelji na blockchainu, še ne pomeni, da bo dolgoročno uspešna. Poglejte na primer Betamax in VHS. V osemdesetih in devetdesetih letih je bila platforma Betamax nedvomno boljša. V domove svojih uporabnikov bi lahko prinesel veliko višjo kakovost video slike. Je zmagal v domačih video vojnah? Ne. VHS se je na koncu izkazal za najljubšega med ljudmi. Morda ne bi ponujal enake visoke kakovosti, vendar je bil veliko bolj dostopen. Trg se je izrekel v njegovo prid.

Obstajajo tudi vprašanja ureditve, ki jih je treba premagati, in upanje, da je ekipa, ki stoji za omrežjem ICON, tehnično sposobna izpolniti svoj načrt..

In končno…

Kot pri vsaki naložbi v kriptovalute gre za igro z visokim tveganjem in visoko nagrado. Že tako zgodaj, preden je prišlo do kakršne koli razširjene posvojitve, bi lahko bil dobiček ogromen. Prav tako bi se lahko projekt končal popolnoma brez vrednosti.

To pomeni, da je treba biti pri naložbah v takšen projekt previden. Nikoli ne smete vlagati več, kot si lahko privoščite, da bi izgubili, in ne pričakujte, da se boste upokojili zaradi svojih zaslužkov. Če še vedno želite vlagati, to storite, ker verjamete v projekt. Vzemite zelo majhen odstotek vaše neto vrednosti in kupite nekaj žetona ICX. Nato zanemarite vsakodnevno gibanje na trgu. To bo veliko lažje, če resnično verjamete v projekt.

V tem priročniku za napovedovanje cen ICX je za to dovolj časa. Upam, da ste se kaj naučili o tej platformi za kriptovalute. Zdaj, ko smo vsi končali, kaj mislite? Koliko mislite, da bo vreden ICX kovanec čez dve leti? Ali ima kdo lastno napoved cene ICX?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map