Napovedovanje cen Digibyte 2021 in pozneje: tendence

Ali trenutno imate kovance Digibyte in iščete Digibajt napovedi cen? Ali pa morda razmišljate o naložbi in želite ugotoviti kam bi lahko šla cena v bližnji prihodnosti? No, zagotovo ste prišli na pravo mesto!

V mojem priročniku za napovedovanje cen Digibyte vam bom povedal vse, kar morate vedeti. V uvodnih odsekih bom na kratko opisal kaj je projekt Digibyte, čemur je sledila hitra razlaga o pomembnosti previdnosti pri napovedovanju cen.

Po tem bom razpravljal o nekaterih trenutnih napovedih cen Digibyte za leto 2021 in pozneje. Na koncu vam dam svoje mnenje o ali mislim, da je Digibyte dobra naložba upoštevajoč njegove prednosti in slabosti.

Vedno si zapomni da je ključno, da obdržite svoje valute varne denarnice. Priporočljivo je izbrati denarnice strojne opreme (Ledger Nano S in Trezor Model T) namesto spletnih.

Torej, kaj še čakaš? Imamo se veliko pogovarjati! Začnimo z ugotovitvijo, kaj pravzaprav je kovanec Digibyte!

(Če ste že prepričani v svoje znanje Digibyte, preskočite na naslednji razdelek!)

Kaj je Digibyte?

Digibyte je bil ustvarjen leta 2014 vodilni razvijalec, Jared Tate. Gre za projekt kriptovalut, ki se osredotoča na večjo hitrost transakcij, decentralizacijo in varnost. Dejansko tehnologija Digibyte deluje bistveno bolje kot večina drugih kriptovalut.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Na primer, medtem ko priljubljeni blockchains, kot so Bitcoin povprečna transakcija krat po 10 minut, Digibajt naredi v samo 15 sekund! Poleg tega so nedavni testi konec leta 2017 dosegli največ 560 transakcij na sekundo, skupina Digibyte pa si je prizadevala to povečati na 280.000 na sekundo do leta 2035!

Po drugi strani, Bitcoin lahko samo upravlja 7 transakcij na sekundo in Ethereum tudi ni veliko boljši, s samo 15. Digibyte se imenuje tudi DGB in skupno jih bo 21 milijard kovancev v obtoku, kar se pričakuje tudi v letu 2035.

Zanimivo je, da je projekt Digibyte postal prvi blockchain na svetu, ki je namestil nekaj, kar se imenuje SegWit (Ločena priča). To pomeni da potrditve transakcij so ločeni od informacij, shranjenih v bloku, kar pomaga doseči hitrejše transakcije.

Skupina Digibyte na koncu upa, da bo njena tehnologija lahko delovala kot globalni plačilni sistem, ki ga uporabljajo ljudje po vsem svetu.

Zdaj, ko veste, kaj projekt dejansko je, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Digibyte na kratko razložil, kaj je treba upoštevati pri branju napovedi cen kriptovalut.

Napovedi cen Digibyte


Odlično bi bilo, če bi se napovedi cen kriptovalut vedno uresničile, v resnici pa se večina ne. Resnica je, da nihče ne more napovedati prihodnosti, zlasti v tako nestanovitni panogi, kot je kriptovaluta.

Ne pozabite, kovanci se lahko v enem dnevu dvignejo in padejo za 100% ali več! Ti dogodki so popolnoma nepredvidljivi, torej nikoli ne sledite hype, ne da bi svoje neodvisne raziskave.

Napovedovanje cene Digibyte 2021 in pozneje

Odličen primer nezanesljivega vira napovedovanja cen je primer John McAfee, ki pogosto objavi Tweets, ki prikazujejo njegove napovedi o kriptovalutah. Zakaj? Ker je McAfee priznal, da kripto projekti mu plačajte več kot 100.000 dolarjev za vsako “napoved”, ki jo naredi!

Konec koncev so največja stvar, ki vpliva na gibanje cen kovanca, resnični dogodki, kot so izboljšana tehnologija, regulacija in nova partnerstva. Samo poskrbite, da boste ne vlagajte denarja samo na podlagi napovedi cen. Naredite čim več raziskav in si premislite na podlagi vsega, kar ste prebrali!

Zdaj, ko sem to rešil, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Digibyte preučil nekaj najpomembnejša gibanja cen v svoji zgodovini!

Digibyte Prejšnja gibanja cen

Preden sem si ogledal nekaj napovedi cen Digibyte za leto 2021, se mi je zdelo dobro, da na hitro pogledamo, kako je kovanec do zdaj deloval.

Zanimivo je, da od leta, ko je bilo ustanovljeno leta 2014 do maja 2017, kovanec DGB je bil praktično brez vrednosti! Čeprav je tehnologija delovala veliko bolje kot večina drugih blockchain projektov, se je zdelo, da nihče ni vedel za to. Vrednost Digibytea se v resnici ni premaknila nič več kot 0,0002 USD na kovanec, dnevni obseg trgovanja pa le redko presega 100 000 USD.

Napovedovanje cene Digibyte: Cena Digibyte.

Potem pa nenadoma od nikoder, njegova vrednost povečala vse do 0,056 USD v manj kot nekaj tednih. Natančen razlog za to ostaja neznan, vendar je bil edini dogodek, ki se je zgodil v tistem času, preprost Tweet razvijalcev, ki je trdil, da bodo “Decentralizirano, Blockchain, CyberSecurity postavili besedno zvezo in, kar je še pomembneje, resničnost”..

To je dober primer kako volatilni so lahko trgi kriptovalut! Dejansko je bilo gibanje cen tako pomembno, da je tržna kapitalizacija (Kasneje bom govoril o tem, zakaj je to pomembno) povečal s samo 14 milijonov na vse do 500 milijonov!

Digibyte Price Prediction Twitter objava

Ko se je gibal naprej, je Digibyte doživel svoje najuspešnejše obdobje vmes Decembra 2017 in januarja 2018, kamor je šla njegova vrednost do konca do 0,129 USD na kovanec, doseganje tržne kapitalizacije več kot 1,2 milijarde dolarjev!

Vendar je pomembno vedeti, da je večina industrije kriptovalut doživela rekordno visoke v istem obdobju in tako kot Digibyte jih je večina v začetku leta 2018 izgubila izjemne zaslužke.

Še eno pomemben cenovni dogodek se je zgodilo aprila 2018, kjer je šla cena DGB od 0,017 do 0,049 dolarja, več kot 188% v samo 4 tednih. Po tem se je cena leta 2020 znižala na 0,004 USD, zdaj (januar 2021) pa je vredna 0,025 USD. Ponovno se je cena znatno zvišala.

Glavni razlog za to nenadno podražitev je bil Abra (resnično priljubljena aplikacija za digitalno denarnico), ki napoveduje, da bodo začeli sprejemati kovanec DGB. To je bil pomemben razvoj, saj aplikacija ljudem omogoča kupujte in prodajte več kot 20 različnih kovancev kot tudi fiat valuta.

Zdaj, ko poznate zgodovino najpomembnejših gibanj cen, bomo v naslednjem delu mojega vodnika za napovedovanje cen Digibyte preučili nekaj priljubljenih napovedi za leto 2021.

Napovedovanje cene Digibyte 2021 in pozneje!

Kakšen boljši način za začetek kot ugotoviti, kaj misli ustanovitelj Jared Tates, da se bo zgodilo z vrednostjo DGB? Po mnenju ljudi iz skupnosti Digibyte, Tate verjame, da se bo vrednost sčasoma gibala med 1 in 10 USD. Vendar je pri tej napovedi majhna težava.

To je zato, ker je zelo nenavadno, da vodja organizacije, tako v resničnem svetu kot v industriji kriptovalut, napoveduje vrednost lastnega projekta. To je tako, kot bi Mark Zuckerberg napovedal, da verjame, da se bo vrednost delnic Facebooka dvignila na 1000 USD na delnico!

The naslednja napoved cene Digibyte Želel sem se pogovoriti z vami, tisto, ki ga je izdala platforma z imenom “jiomobilephone1500”. Sliši se zakonito? Pa ugotovimo! Po mnenju “analitika” napovedujejo, da bo do konca leta 2021 Cena DGB se bo zvišala na 9,20 USD.

Napovedovanje cene Digibyte 2021 in pozneje

Razlog, da se to sliši zelo malo verjetno, je način delovanja tržne kapitalizacije. Tako določite skupno vrednost projekta, kar lahko storite tako, da pomnožite trenutno tržno vrednost kovanca s skupno količino kovancev v ponudbi.

Na primer, če bi bilo kovancev 10 milijonov in bi bila trenutna tržna vrednost kovanca 1 dolar, bi bila celotna tržna kapitalizacija 10 milijonov dolarjev!

Torej, če se vrnemo k zgornji napovedi cen 9,20 USD in uporabimo ocenjeno skupno naklado 11 milijard kovancev, to bi projekt Digibyte ocenil na 101 milijardo dolarjev! Čeprav so trgi kriptovalut povsem nepredvidljivi, bi bil morda potreben čudež, da Digibyte v toliko kratkem času toliko poveča svojo ceno.

Zakaj? No, prvič najvišji čas januarja 2018 znašala prav pod 500 milijoni dolarjev, kar pomeni, da bi se moral povečati za več kot 20.000%. Drugič, s tem bi Digibyte prehitel vsako posamezno kriptovaluto, razen Bitcoina, kar je spet verjetno malo verjetno.

Torej, kakšne druge napovedi cen Digibyte 2021 obstajajo? No, naslednjo, ki sem jo mislil omeniti, je objavil analitik imenovan “CoinFan”. Napovedovanje cen Digibyte, ki ga je objavil CoinFan, je manj optimistično kot "jiomobilephone1500"!

Napovedovanje ima velike razlike med najnižjo in najvišjo ceno, kar otežuje analizo. Zato je najbolje, da za napotke vzamemo minimalno napoved. Zanimivo je, da CoinFan verjame, da se bo cena DGB počasi zvišala skozi vse leto 2021, konec leta na 0,242 USD.

To nam v resnici ne zagotavlja zanesljive napovedi, saj je po analizi vaša naložba v Digibyte lahko tudi 1) znižajte za 67% ali 2) zvišajte do 138%!

Te napovedi cen Digibyte 2021 so odličen primer tega nezanesljive storitve napovedovanja lahko biti. Najpomembnejše, česar vse zgornje napovedi ne omenjajo, je, zakaj. Obstajati mora razlog, da se cena dvigne ali pade, a ko analitiki ne povedo, kako so napovedali, je to zelo težko jemati resno!

POSODOBITEV 2021: Trenutna cena DigiByte je 0,02 USD. Ni treba posebej poudarjati, da se nobena od napovedi ne uresniči.

Kakorkoli že, naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen v Digibyteju bo pogledal po letu 2021. Ali bomo videli kaj bolj zanesljivega? Poglejmo!

Napovedovanje cene digibajta po letu 2021!

Prva napoved cene Digibyte, o kateri sem se želel pogovoriti, je bila ena izdal Coinliker nekaj let nazaj. Kot boste videli na spodnjem posnetku zaslona, ​​verjamejo, da se bo cena Digibyte do junija 2023 zvišala na 3,5 USD.

Napovedovanje cene Digibyte

Je to zanesljivo? No, a cena 3,5 USD bi znašala skupno tržno kapitalizacijo v višini približno 100 milijard dolarjev. To bi bilo precej znatno povečanje, saj bi Digibyte vstopil v top 10 lestvice kriptovalut.

Morda se spomnite, kako sem že omenil, da Digibyte deluje veliko bolje kot večina drugih kriptovalut, tako da bi bilo v resnici to dejansko razumna stvar. Na primer, Litecoin, ki je v času pisanja šesti najdragocenejši kovanec, lahko upravlja s hitrostjo transakcij le 2,5 minute.

Zakaj je vredno toliko več, ko lahko Digibyte obdela transakcije v samo 15 sekundah? Če bi ekipa uspela res dobro tržiti in promovirati svojo tehnologijo, ne bi bilo nemogoče, da bi se ta napoved Coinliker uresničila.

Kaj pa po letu 2021? Nekdo, ki je poklical, sem naletel na napoved cene Digibyte Kripto Gunther. Čeprav ni znan analitik, je bil njegov napovedni postopek verjetno najboljši.

To je zato, ker je popolnoma podrobno razložil, kako in zakaj je prišel do svoje napovedi, ne pa samo objavil ocene brez kakršnega koli obrazložitve.

Napovedovanje cene Digibyte

Po navedbah Crypto Gunterja se bo cena Digibyte povečala na 20 dolarjev v nekaj letih. Če bi se to zgodilo, bi kovanec DGB dobil skupno tržno kapitalizacijo 220 milijard USD, kar bi ga postalo najdragocenejša kriptovaluta v industriji.

Vendar predpostavka je temelji na nečem pomembnem. Crypto_Gunter trdi, da bi morala biti idealna cena kovanca DGB 1/1000 kaj je Bitcoin vreden. Na primer, če je bil Bitcoin vreden 10.000 USD, bi moral biti Digibyte vreden 10 USD. Z uporabo teorije zgornje napovedi cene Digibyte bi moral Bitcoin doseči 20.000 USD, da se kovanec DGB poveča na 20 USD.

Če še vedno niste prepričani, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Digibyte preučil njihove načrte za prihodnost in raziskal, ali obstajajo morebitni dogodki, ki bi lahko pripomogli k rasti cene!

Prihodnost Digibyte

Zdaj, torej. Raziščimo temeljna prihodnost Digibyta: njihov načrt, partnerstva in seznami izmenjav.

Cilji načrta

Čeprav razvijalci Digibyte dejansko nimajo načrta, imajo pa različne razvojne ideje da razmišljajo. Najprej razmišljajo o zamenjava algoritma rudarjenja. Trenutno blockchain uporablja 5 različnih različic, vendar ekipa razmišlja o spremembi enega od njih, da bi rudarstvo še bolj decentraliziralo.

Vendar je največji razvojni cilj tisto, kar imenuje Digibyte "Jedro 4.1.3". Ko je protokol zgrajen, bo uporabnikom omogočil ustvarjanje in sklepanje pametnih pogodb. To bi bila velika novica za Digibyte in najverjetneje bi podražila ceno njegovega kovanca DGB.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Partnerstva

Skupina Digibyte trdi, da jo aktivno iščejo partnerstva s podjetniškimi organizacijami. Če bi veliko podjetje v svojih sistemih uporabljalo kovanec DGB, bi to lahko zelo pozitivno vplivalo na njegovo ceno.

Februarja 2018 je Digibyte sporočil, da so pravkar zaposlili storitve podjetja PR agencija, ki bi jim pomagal tržiti in promovirati njihovo tehnologijo. To je bila odlična poteza in jim bo zagotovo pomagala pri oblikovanju novih partnerstev.

Izmenjave

Kovanec Digibyte je zdaj naveden na številnih različnih borzah kriptovalut. Trenutno, najbolj priporočljive kripto izmenjave ki podpirajo kovance DGB Coinbase in Binance. Te platforme so varne, zanesljive, ponujajo zelo nizke provizije in na stotine različnih kriptovalut, med katerimi lahko izbirate.

Zdaj, ko imate nekaj stvari, na katere morate biti pozorni, vam bom v naslednjem delu vodiča za napovedovanje cen Digibyte podal svoje mnenje o tem, ali se mi zdi dobra naložba ali ne!

Je Digibyte dobra naložba?

Preden nadaljujem, sem omenil, da moram omeniti, da vam ne svetujem finančno ali naložbeno. Vse v tem priročniku za napovedovanje cen Digibyte je bodisi moje mnenje bodisi mnenje drugih analitikov.

Če se odločite za naložbo, vedno bi moral a) pred tem opravite lastne raziskave in b) nikoli ne vlagajte samo zaradi napovedi cen.

Kakorkoli, dejansko mislim, da je projekt Digibyte resnično obetavna kriptovaluta. Moram priznati, da sem zelo presenečen, da se ni obnesel bolje. Zakaj? No, kot sem že omenil, je veriga blokov Digibyte veliko hitrejša od večine drugih kriptovalut v industriji.

Napovedovanje cene Digibyte 2021 in pozneje

Dejanska tehnologija je eden najpomembnejših delov kripto projekta, sicer je ljudje nikoli ne bi uporabljali. Zato mislim, da ekipa Digibyte se mora osredotočiti na trženje in promocija, tako da lahko vedno več ljudi ugotovi, kako dober je njihov blockchain!

To ne samo, da bi pritegnilo več uporabnikov v Digibyte, ampak bi tudi pomagalo projektu oblikovati novo partnerstva z velikimi organizacijami, kar ekipa želi narediti.

Všeč mi je tudi zvok nadgradnje, na kateri dela ekipa, ki bo ljudem omogočila, če bo uspešna ustvariti pametne pogodbe na vrhu platforme Digibyte. Sam verjamem, da bi lahko, če bi to lahko storili, cena kovanca DGB zelo hitro narasla!

Po drugi strani pa me je največ strah, če bi Bitcoin nadgradil na Lightning Network je uspešen, lahko vpliva na druge kriptovalute, vključno z Digibyteom. To je zato, ker bi lahko nadgradnja Bitcoinu omogočila še hitrejše, cenejše in bolj prilagodljive transakcije. Če se to zgodi, se ljudje morda odločijo za uporabo Bitcoina, saj je to najbolj priljubljena kriptovaluta v tej panogi.

Naslednjih 12 mesecev bo za projekt kovancev Digibyte zelo zanimivih. Če lahko sklenejo nova partnerstva, nadgradijo svojo tehnologijo, da omogočijo pametne pogodbe in izboljšajo trženje, stvari bi lahko bila zelo dobra za svojo ceno. Če pa se zgoraj navedeni dogodki ne bodo zgodili kmalu, bi lahko cena šla v drugo smer.

Zaključek

In to je konec mojega Digibajt napovednik napovedovanja cen. Upam, da se vam je zdelo tako zanimivo kot poučno! Če ga berete od začetka do konca, bi ga morali zdaj dobro razumeti kaj projekt naredi in kaj upajo doseči v prihodnosti.

Prav tako sem razpravljal o različnih digibajtih napoved cen 2021, pa tudi v 2021 in pozneje. Kaj menite o napovedih zgornjih analitikov? Se strinjate s katerim od njih? Če je tako, zakaj?

Nekatere napovedi so bile razumne, vendar je moteče, če analitiki ne pojasnijo svojih razlogov!

Na koncu sem vam dal tudi seznam stvari, na katere morate biti pozorni in bi lahko vplivale na ceno kovanca Digibyte, pa tudi moje mnenje o tem, ali se mi zdi dobra naložba. Če se odločite za nakup kovanca Digibyte, je priporočljivo, da to storite prek Coinbase ali Binance – najbolj zanesljive kripto izmenjave.

Sporočite mi vse svoje misli v spodnjem oddelku za komentarje!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map