Napoved cene NEM: Ali je NEM dobra naložba?

Pozdravljeni! Hvala, da ste se ustavili. Ta članek je bil pripravljen, da vam zagotovi vse informacije, ki jih morate vedeti o napovedovanju cen NEM.

V članku boste izvedeli: kaj je NEM, nekaj o NEM kot dosedanji naložbi, nekaj kratkoročnih napovedi cen, nekaj dolgoročnih napovedi cen in moje mnenje o tem, ali je NEM dobra naložba.

Upajmo, da boste do konca članka vedeli vse o 23. največja kriptovaluta tržne kapitalizacije, pa tudi kako ravnati z različnimi napovedmi cen, s katerimi se boste srečali med raziskovanjem digitalnih valut.

Danes imamo veliko za pokritje. Torej, začnimo že!

Kaj je NEM?

NEM je kriptovaluta in kripto platforma, ki se je začela marca 2015 v Maleziji. Prvotno je bilo mišljeno, da bo vilica druge kriptovalute NXT. Potem ko se je ekipa dobro zamislila, se je odločila, da bo namesto tega ustvarila svojo kodno bazo. To pomeni, da je NEM popolnoma edinstven.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Pojasnilo, kaj je kovanec NEMVir: srednje

NEM pomeni Gibanje novega gospodarstva. Tako kot Ethereum, Waves in NEO je tudi NEM kriptovaluta in platforma za gradnjo aplikacij. Izdelan je z uporabo programskega jezika Java, trenutno pa se razvija tudi v jeziku C ++. To bo izdano v nadgradnji v nekem trenutku leta 2018, imenovani “Katapult”.

Tako kot mnogi projekti s kriptovalutami je tudi NEM projekt z nekaj precej velikimi cilji. To ni samo plačilno sredstvo, pravzaprav so njegove lastnosti kot valute verjetno precej nizke na seznamu prednostnih nalog ekipe NEM.

Skupina NEM poleg vpliva na globalne finance verjame, da lahko med drugim revolucionira tudi naslednja področja: množično financiranje, posojila, pravne evidence, zdravstvene evidence, podatki o igrah, licenčnine, pametne pogodbe, oskrbovalne verige, računovodstvo, evidence lastništva in omogočajo uvedbo ICO.

NEM Price Napoved v primerjavi z drugimi kriptovalutamiVir: coinmarketcap

Je NEM doslej dobro investirala?

Torej, to je tisto, kar je NEM. Zdaj se lahko osredotočim na članek – ali je NEM dobra naložba?

NEM je bil dolgo speči velikan in je od dneva lansiranja leta 2015, vse do marca 2017, trgoval pod 1 c. V večini tega obdobja je en sam kovanec NEM stal manj kot petino centa. Spomladi 2017 se je veliko kripto projektov začelo in doživelo veliko rast tržnih omejitev, enako je storila tudi NEM.

Med epskim bikom vseh kriptosledij konec leta 2017 in v začetku leta 2018 je NEM celo presegel mejo 2 USD. Če ste ga uspeli kupiti v njegovem spalnem velikanskem obdobju in prodati čisto na vrhu, je bil NEM neverjetno naložba.

Recimo, da sem imel srečo, da sem že januarja 2016 kupil kovanec NEM v vrednosti 100 ameriških dolarjev. Z mojo naložbo bi kupil približno 588.235 kovancev NEM. Če bi bil najsrečnejša oseba kdajkoli in bi označil natančen vrh NEM-ovega vzpona, bi prodal, ko bi bil vsak kovanec vreden 2,04 USD. Unovčil bi skupno približno 1.200.000 USD. Ni slabo za naložbo v višini 100 dolarjev, kaj??

Seveda bi to lahko delovalo tudi drugače. Če bi porabil 1.200.000 ameriških dolarjev za vlaganje v NEM takoj na najvišji točki (2,04 USD). No, v naslednjih mesecih do tega trenutka bi bilo grozno gledati moj denar. Če bi danes prodal vse svoje kovance NEM ob 31c, bi lahko unovčil le okoli 182.352 USD.

Kljub temu lahko v zelo osnovnem smislu trdite, da je bila NEM dobra naložba. Kljub temu, da je padel od najvišje točke, je močno višji od cene, po kateri je bil lansiran.

Napovedovanje cen NEM 2021

Zdaj pa si oglejmo nekaj napovedi cen NEM. Informacije sem zbral iz več različnih virov. Vendar večina od njih več kot le številka, nekaj grafov in velikokrat besede “NEM napovedovanje cen”.

Prvi vir imamo s spletnega mesta, imenovanega »Vlagatelj v denarnico“. To je klasičen primer spletnega mesta, ki vsebine sploh ne utemeljuje, zato je težko vedeti, kako so prišli do te ocene. Wallet Investor daje “enoletno napoved” natančno od dneva obiska strani.

Ne trudi se razložiti, kaj je NEM, ali uporabiti njegov časovni načrt za razvoj, da utemelji svoje cene. Ima sicer veliko grafov, ki pa sploh niso razloženi.

“Enoletna napoved”, ki jo zagotavlja, je, da bo NEM verjetno propadel proti koncu leta 2021.

Vir: walletinvestor

Naslednji vir, ki sem ga uporabil za iskanje napovedi kovancev NEM, se imenuje »Trgovanje z zveri“. Ponovno, brez absolutnih razlogov, bodo številke, navedene za ceno kovanca NEM konec leta 2021, med 0,25 in 0,36 USD., in povprečno 0,29 USD. Zelo neverjetno res, glede na to, da bi najnižji znesek zlahka znašal 0,00 USD in da velikost potenciala navzgor skorajda ni omejena.

Nazadnje lahko v naših kratkoročnih napovedih cen NEM poiščemo spletno mesto z imenom „Dolga napoved“. Ponovno, z popolnoma nič obrazložitvijo, so napovedi za cene NEM skoraj enake kot v prejšnjih dveh virih.

Ne želim, da vlagate denar v projekt, ki temelji na tem, kakšno spletno mesto je predvidelo, da bo njegova cena v prihodnosti. Če bi za temi napovedmi cen NEM obstajali utemeljeni razlogi, bi o njih govoril bolj pozitivno.

Napovedi cen NEM dolgoročno

Zdaj pa pojdimo na dolgoročne napovedi cen za NEM. Tako kot napovedi za konec leta 2021 se zdi, da tudi te temeljijo na zelo malo. Vendar je par poskusil opravičiti neko obliko. Kljub temu se teh komentatorjev še vedno ne bi skliceval na strokovnjake. Izkazalo se je, da je težko najti napovedi iz uglednih virov.

Najprej si bom ogledal “Vlagatelj v denarnico” ponovno. Tako kot njihov klic leta 2021 je tudi njihova napoved cen NEM za pet let bikova 0,3 USD. Prav tako kot njihova napoved za leto 2021 tudi ta ne temelji na dobesedno ničemer.

Nato bom ponovno obiskal naše prijatelje naTrgovanje z zveri“. Tokrat je napoved njihove cene NEM med 0,32 in 0,47 do konca leta 2024. Mislim, da verjetno lahko ugibate na ravni analize, ki so jo objavili s temi številkami. Tako je! Popolnoma nobena!

Končno, preden pogledamo nekaj napovedi cen NEM z nekoliko več vsebine, lahko pogledamo “Dolga napoved” ponovno. Tokrat so postali bikovski! Niso tako optimistični kot druga dva, vendar verjamejo, da bo cena posameznega kovanca NEM med 0,11 in 0,14 USD. do konca leta 2024.

Napoved Blockchain.wtf

Naslednje spletno mesto za napovedovanje cen kovancev NEM vam bom pokazal, da imate z njim nekaj razlogov. Morda ni najboljša analiza doslej, vendar prihaja s strani z imenom “Blockchain.wtf”. Ta avtor je očitno poskušal najti “strokovnjaka” za to zadevo.

Odločil se je, da bo citiral fanta po imenu Adam Web, ki piše za spletno stran Smartereum. Ta pisatelj je jasno napisal veliko novic o kriptovaluti in to mu je dalo nekakšno pooblastilo za napovedovanje cen kovancev NEM. Adam Web verjame, da bo čez pet let en sam NEM vreden “okrog 1,65 USD“. Hvala, Adam!

Opomba: Tudi sam sem pisal veliko novic na spletnih mestih s kriptovalutami, vendar nikakor nisem aroganten, da bi postavil ceno na divje špekulativno sredstvo, s katerim se soočamo s precejšnjimi regulativnimi izzivi, pa tudi s številnimi konkurenti.

Drugi avtor pri Smartereum podpira tudi spletno napoved cene NEM v višini 1,65 USD.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Palwash Saaim

Zdaj je najbližje strokovnjaku za zadevo, ki sem ga našel, Palwasha Saaim. Na spletni strani z imenom »objavila je napoved cene kovancev NEMDobiček zaupen“. Naredil sem nekaj raziskav in ugotovil, da ima Saaim dejansko nekaj mandatov v finančnem svetu.

Donosni zaupni članek o napovedovanju cen NEM

Po njenem računu LinkedIn je Saaim investicijski analitik, ki piše tudi za Lombardi Media Corporation. Zaenkrat se sliši obetavno, kajne?

Saaim je napisal precej spodoben članek o napovedovanju cen NEM. Govori o vdoru kripto borze, v kateri je bilo ukradenih več kot 500 milijonov NEM, kot da bi vplivalo na ceno. Saaim omenja tudi odziv japonske vlade na kramp in ugotovitev nekaterih izgubljenih kovancev kot potenciala pozitivnega, ki bi lahko spodbudil gibanje cen navzgor.

Govori o konkurenci, s katero se NEM sooča tudi pri Ethereumu. Na koncu previdno pokliče, da se lahko cena, če se NEM uvrsti na platformo za izmenjavo Binance in morda ustanovi lastno borzo, načrtuje, vrne na srečno stran 1 dolar. Za konec še nekaj izmerjenega mnenja!

Brez napovedi cene McAfee NEM?!

Čudno je, da je na seznamu napovedi cen NEM manjkal slavni John McAfee. Janez ima navadno kaj povedati o številnih projektih v prostoru kriptovalut.

Običajno sledi divje uspešni začetni ponudbi kovancev, pri kateri je ekipa, ki stoji za zadevnim projektom, zbrala nekaj noro denarja. Svoje tweete sicer zelo zaračuna, zato mislim, da ekipa, ki stoji za NEM-om, ne bi smela želeti plačati 100.000 ameriških dolarjev za hitro cenovno črpalko!

Je NEM dobra naložba?

Po vseh slabih izrazih analize, ki se dogaja v kriptovaluti, ki sem jo naredil, verjetno pričakujete, da bo moj odgovor na vprašanje “ali je NEM dobra naložba” močan “ne”. Vendar temu ni tako.

Kot vse naložbe v kriptovalute je tudi prva stvar, ki jo morate razumeti, da je NEM naložba z zelo visokim tveganjem in zelo visoko nagrado. To pomeni, da obstaja možnost, da se predčasno upokojiš tako, da v NEM vložiš nekaj sto dolarjev. Vendar to ni velika priložnost.

Preden spregovorim o tem, kaj daje NEM skoraj neomejen potencial navzgor, ki ga ima, prihaja še eno opozorilo. Če želite vlagati v katero koli kriptovaluto, morate vložiti le denar, ki ne bo vplival na kakovost vašega življenja, če bo izginil. Vložiti morate s tem, da lahko vaš denar jutri izgine.

Kljub temu ima NEM veliko pozitivnih strani. Če doseže, kar si je zastavil, bi lahko zlahka presegel konkurenčno kripto sredstvo Ethereum. Če je dosegel enako tržno mejo kot Ethereum (ki prav tako še ni dosegel tistega, kar si je zastavil), bo vsaka NEM vredna približno 7,55 USD. To bi bila izjemno dobra naložba.

Če bo NEM zmotil število panog, ki sem jih prej navedel, bi lahko bila tržna omejitev veliko bilijonov dolarjev. S tem bi bil vsak kovanec NEM veliko bolj dragocen kot danes, celotna tržna kapitalizacija pa bi bila velikokrat večja od celotnega prostora kriptovalut danes.

Zaključek

Torej, to je to. To je moj vodnik po napovedih cen NEM. Oprostite, če ni bilo ravno tisto, kar ste pričakovali. Seveda, lahko bi iz številk izvlekel veliko številk in vam jih nahranil, toda v čem je smisel? Iz tega se ne naučite ničesar in pustili boste ta članek pripravljen, da svoje življenjske prihranke postavite v sredstvo, ki bi vas lahko uničilo. Tega nočem.

Kot običajno pri naših člankih o napovedovanju cen kriptovalut, govorimo o zelo tveganih in zelo visokih naložbah. Iz tega razloga je bolje, če sem iskren do vas.

S takšnimi naložbami je veliko stvari, ki bi lahko šle narobe. Tej vključujejo:

  • Uredba – NEM bi lahko uvrstili med nezakonite vrednostne papirje in njegov padec cen bi bil skoraj nič?
  • Tehnološko – lahko ekipa uresniči, kar si je zastavila, ne da bi se medtem izboljšala boljša tehnologija?
  • Konkurenca – bo še ena kripto platforma prevzela trg, za katerega se trudi NEM?

Kot je omenjeno v zgornjem članku, je napovedovanje cene takega sredstva problematično. Morali bi biti previdni pri ljudeh, ki trdijo, da natančno vedo, kakšno ceno bo kriptovaluta dosegla. Vendar to ne pomeni, da ne bi smeli vlagati v NEM.

Če se odločite za naložbo, ne tvegajte več, kot si lahko privoščite, in bodite prepričani, da vaše življenje ne bo ogroženo, če bo projekt iz nekega razloga propadel in bo vaša naložba nič.

Z vsem tem v mislih, kakšne so po vašem mnenju možnosti, da NEM postane hrbtenica prihodnjega gospodarstva in družbe? Je NEM dobra naložba? Radi bi vedeli vaše misli!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map