Napoved cene ethereuma: 2021

Hej, dobrodošli pri našem Ethereum Vodnik po napovedih cen 2021!

Imate trenutno nekaj kovancev Ethereuma in želite vedeti, kakšna prihodnost je za projekt? Ali se morda sprašujete, kako visoko bo Ethereum šel leta 2021? Kakorkoli že, imam vsa vaša vprašanja zajeta!

Zanimivo dejstvo: ali ste vedeli, da če bi kovanci Ethereum kupili 10 USD v začetku leta 2016, bi bili konec leta 2017 vredni več kot 10.000 USD!?

V tem vodniku za napovedovanje cen Ethereuma bom na začetku razložil na kratko kaj pravzaprav je projekt Ethereum, vam ponudimo a hiter pregled o tem, kaj morate razmisliti, preden se lotite napovedi cen.

Po tem bom razpravljajte o nekaterih priljubljenih napovedih cen ki so jih pripravili različni analitiki. Potem vam dam svoje mnenje o tem, ali se mi zdi dobra naložba ali ne.

Opomba: Če želiš naj bodo vaše kriptovalute varne, bi morali izbrati zanesljive denarnice. Nekatere priporočene možnosti vključujejo Ledger Nano S, Trezor Model T in Coinbase.

Torej, kaj še čakaš? Začnimo z ugotovitvijo, kaj Ethereum pravzaprav je!

Kaj je Ethereum?

Ethereum je bil ustanovljeno leta 2015 rusko-kanadskega razvijalca Vitalik Buterin. To je blockchain protokol, ki ljudem z vsega sveta omogoča pošiljanje in prejemanje sredstev brez potrebe po tretji osebi.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Vendar za razliko od Bitcoin, Ethereum lahko naredi veliko več kot samo opravlja finančne transakcije. Postal je prvi blockchain projekt, ki gosti nekaj, kar se imenuje pametna pogodba tehnologija. Pametna pogodba je del kode, ki ljudem omogoča sklenitev sporazuma brez potrebe po posredniku.

Ethereum Price Napoved 2021

Ko se zgodijo določeni pogoji, pametna pogodba to lahko stori samodejno premaknite sredstva z ene osebe na drugo. Tako kot pametne pogodbe je tudi vsaka transakcija, ki se kdaj zgodi v sistemu Ethereum, na voljo za ogled v javni verigi blokov, zaradi česar je omrežje pregledno.

Kar zadeva zmogljivost, lahko Ethereum potrdite gibanje sredstev v približno 16 sekundah. Blockchain lahko vsako sekundo prilagodi največ 15 transakcij, kar je veliko manj kot drugi protokoli pametnih pogodb, kasneje pa bom razpravljal o tem, kaj nameravajo storiti, da bi to povečali.

Zdaj, ko veste, kaj Ethereum pravzaprav je, bom v naslednjem delu svojega vodnika za napovedovanje cen Ethereum 2021 razpravljal o pomembnosti previdnosti pri vodenju napovedovanja cen..


Opozorilo glede napovedi cen

Zdelo se mi je dobro, da se na hitro pogovorite o nekaterih stvareh, ki bi jih morali upoštevati pri branju napovedi cen nekoga drugega. V resnici, nihče ne more napovedati prihodnosti Ethereuma. Medtem ko nekateri ljudje napovedi dobijo pravilno, so drugi napačni.

Za nobeno napoved ni mogoče zagotoviti, da bi se uresničila, ker če bi bila, bi bili vsi zelo bogati in premožni! Pomembno je, da se prepričate, da ste vedno opravite svoje neodvisno raziskovanje in nikoli ne vlagajte samo zato, ker vam je všeč zvok napovedovanja cen.

Ethereum Price Napoved 2021

Trg kriptovalut je ena najbolj nestanovitnih industrij na svetu, s cenami, ki se pogosto dvigujejo in znižujejo brez jasnega razloga. Ko pa analiziram napovedi cen, se mi zdijo najpomembnejše stvari, ki jih je treba upoštevati resnični dogodki.

To vključuje stvari, kot so predpisi, prihodnji razvoj, izboljšana tehnologija in partnerstva. Po drugi strani pa drugi ljudje raje uporabljajo analiza grafikona napovedovati prihodnost, zato je odvisno od vas, kateri metodi boste raje zaupali.

Zdaj, ko veste, kaj je treba upoštevati pri branju napovedi, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Ethereum 2021 razpravljajte o nekaterih priljubljenih napovedih cen.

Ethereum Price Napoved 2021

Bobby Ullery

Prvo napoved, o kateri sem se hotel pogovoriti z vami, je objavil poklical spletni analitik Bobby Ullery. Model, ki ga uporablja Ullery, temelji na svetovnem gospodarstvu in predpostavki, da bo tehnologija veriženja blokov imela veliko večjo vlogo v mednarodni trgovini.

Po mnenju analitika, Bitcoin in Ethereum bo vsak držal 25% celotne industrije kriptovalut, za katero predvideva, da bo imela skupno tržna kapitalizacija leta 2021 4,5 bilijona dolarjev.

Tržna kapitalizacija se uporablja za izračun skupna vrednost kriptovalute, podobno kot se vrednotijo ​​podjetja iz resničnega sveta. Doseže se tako, da se trenutna tržna cena kovanca pomnoži s skupno količino kovancev v obtoku.

Na primer, če je bila vrednost kovanca vredna 20 dolarjev in obstajali so 10 milijonov kovancev v obtoku, potem bi bila celotna tržna kapitalizacija 200 milijonov dolarjev.

Ethereum Price Napoved 2021

Zdaj pa v primeru Ethereuma, čeprav obstaja brez fiksne oskrbe, Skupina Ullery uporablja 100 milijonov naklade kovancev, saj je to, kar je predlagal Vitalik Buterin.

Torej, glede na vse zgoraj navedeno, ta posebna napoved cen Ethereuma do leta 2021 verjame, da bo Ethereum vreden 11.375 USD. To bi Ethereumu omogočilo skupno tržno kapitalizacijo več kot 1 bilijon dolarjev! Torej, ali je to mogoče??

Da bi se napoved cene Ethereum za leto 2021 uresničila, bi jo morali povečati najvišja vrednost za nekaj več kot 1300 USD, za 775%. To dejansko ni nerealna napoved, če pomislite, da je Ethereum v letu 2017 zvišal ceno za 10.000%! Kaj pa ti misliš?

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

LongForecast

Naslednje napovedovanje cen Ethereuma za leto 2021, o katerem sem želel razpravljati, je bila služba za napovedovanje LongForecast. Ta analitik je tudi precej pozitiven glede prihodnje cene Ethereuma.

Kot boste videli na spodnjem posnetku zaslona, ​​LongForecast ocenjuje, da bo decembra 2021 cena Ethereuma 3264 USD.

Te številke so precej nad najvišjo vrednostjo, ki jo je Ethereum doživel konec leta 2017, zato je analitik prepričan v njegovo prihodnost. Vendar je največja težava te storitve predvidevanja ta, da ne dajejo nobenih razlag, kako so naredili napoved.

To so res pomembne informacije, vendar se zdi, da so izpuščene. Po mojem mnenju mora biti napoved cene veljavna razlog za napoved to je bilo navedeno. Zato bi morali biti previdni pri napovedih, ki jih najdete na spletu.

CoinKir

Nadaljujem, naslednja napoved cene Ethereuma, ki sem jo našel, je bila CoinKir. Izdelan je bil za leto 2020, ko se uporablja CoinKir tehnična analiza cen napovedovati prihodnost. Takrat pogledate zgodovinska gibanja cen in poiščete trende, ki bi se lahko ponovili v prihodnosti.

Ethereum Price Napoved 2021

To je priljubljena strategija, ki se uporablja v resnični finančni trgi. Vendar pa imajo finančni trgi pogosto na voljo več kot 50 let podatkov, česar pa trgi kriptovalut ne. Kljub temu naj bi po mnenju CoinKir cena Ethereuma do decembra dosegla 1455 dolarjev. Resnično vam povem, da je bilo to zelo blizu resnici kot v Januar 2021 je Ethereum vreden nekaj več kot 1400 USD.

Zdaj, ko veste o nekaterih najbolj priljubljenih napovedih za prihodnost ETH, bo naslednji del mojega vodnika za napovedovanje cen Ethereum 2021 preučil nekaj resnični dogodki, ki bi lahko vplivali na njegovo ceno!

Dogodki v realnem svetu Ethereum

Morda se spomnite, kako sem prej razpravljal o tem Ethereum blockchain je sposoben samo obdelati približno 15 transakcij na sekundo. To je dejansko velik problem za projekt, saj se mora znatno povečati, da bo kos svetovnemu povpraševanju.

Na primer, konec leta 2017 je a novo uporaba decentralizacije (dApp) klicano CryptoKitties je obdeloval toliko transakcij, da je skoraj zrušil omrežje! To je bil le en dApp, zato pomislite, kako slabo bi bilo, če bi drugi dApps postali vedno bolj priljubljeni?

Ethereum Price Napoved 2021

Posledično jih je zdaj druge verige pametnih pogodb ki se obnesejo veliko bolje kot Ethereum. Na primer, NEO lahko obdelajo transakcije v tisočih na sekundo in obstajajo drugi blockchains, ki se gradijo trdijo, da zmorejo milijone na sekundo!

Ekipa Ethereuma je te izzive prepoznala in ima nekaj idej, na katerih delajo, pri čemer ima vsak od njih potencialni odgovor na vprašanje “Zakaj gre Ethereum gor?” v prihodnosti.

Začnimo torej z dokazom o vložku!

Dokaz o vložku

Vsaka blockchain platforma ima svoj “mehanizem soglasja”, ki določa kako se preverjajo transakcije v omrežju. Ethereum uporablja isti model kot Bitcoin, ki se imenuje “dokaz o delu”.

The dokaz o delu mehanizem ustvarja zapletene uganke, ki jih noben človek ne more rešiti, zato jih potrebujejo zmogljive računalnike namesto tega. Če imate pravo opremo, lahko svojo napravo povežete s sistemom, da boste lažje rešili sestavljanko. Če ste uspešni, kriptovaluto zaslužite kot nagrado. To se imenuje rudarstvo.

Težava je v tem, da Proof-of-work zahteva zelo velika količina električne energije. Še več, ker sestavljanka postaja vse težja, ko več uporabnikov začne rudariti kriptovaluto, resnično potrebujete draga strojna oprema imeti priložnost za nagrado.

Zato želi Ethereum svoj mehanizem soglasja preusmeriti na dokaz o deležu. Model deluje drugače kot dokaz o delu, saj je pravičneje, da se drugi ljudje vključujejo v rudarski postopek, poleg tega pa potrebuje veliko manj električne energije.

Uporaba Proof-of-Stake, vaše možnosti za nagrado za rudarstvo so glede na znesek, ki ga imate »Vloženi«, kar pomeni število kovancev, ki ste jih vložili v sistem. Teorija pravi, da več kovancev, kot jih imate, več motivacije boste morali zagotoviti, da veriga blokov ostane varno in varno.

Torej, to je Proof-of-Stake. Naslednji del tega vodnika za napovedovanje cen Ethereuma bo osredotočen na to, kako načrtujejo izboljšanje števila transakcij, ki jih lahko mreža kadar koli obdela..

Ostrenje

Ostrenje je protokol da si razvijalci prizadevajo spremeniti način preverjanja transakcij. Po trenutnem modelu mora vsako “vozlišče”, ki podpira verigo blokov potrdite vsako transakcijo ki je bil predložen.

Ethereum Price Napoved 2021

Opomba: Vozlišče se uporablja za opis naprave, ki je bila povezana z verigo blokov za lažje preverjanje transakcij. Več kot je vozlišč, bolj varno je omrežje. V času pisanja junija 2018 je Ethereum imel več kot 16.000 posameznih vozlišč! POSODOBITEV 2021: Obstajajo približno 8.000 aktivna vozlišča ETH.

Kakorkoli, kot primer si predstavljajmo to 100 transakcij so bili poslani znotraj sistema Ethereum. To pomeni, da morajo biti vsi preveril blockchain preden so potrjeni. To bi pomenilo, da bi moralo vseh 8000 vozlišč posamezno preveriti vseh 100 transakcij, kar ni zelo učinkovito.

Sharding pa počne stvari drugače. To vozlišča postavlja v skupine. Vsaka skupina vozlišč se imenuje “drobec”, pri čemer različne skupine delajo na različnih delih transakcije. Na koncu ustvari več učinkovit način za potrditev transakcij in omogočite omrežju, da vsako sekundo poveča količino, ki jo lahko obdela.

Plazma

Plazemski protokol se ukvarja z nepotrebnih podatkov in hoče odstrani ga od glavnega blockchaina, da sprostite prostor. Na primer, ko nekdo ustvari novo pametno pogodbo, se ta samodejno objavi glavni Ethereum blockchain. Čeprav pametna pogodba morda še dolgo ne bo dokončana (ali morda sploh nikoli), se še vedno pošlje v verigo blokov.

To je povzročilo veliko težav ker morajo vozlišča še vedno preverjati transakcije, kar pomeni, da to upočasni omrežje. Plazemska raztopina načrtuje ustvarjanje dodatne plasti na vrhu glavne verige blokov, ki se bo uporabljala za nepopolne pametne pogodbe.

Ko pametna pogodba začne delovati, jo lahko nato pošljete v glavno verigo blokov. Vitalik Buterin je izjavil, da namerava namestiti tako plazmo kot ostrenje, kar pomeni, da bi v primeru uspeha blok-veriga Ethereum kmalu lahko obdelala tisoče, potencialno milijone transakcij na sekundo!

V tem primeru obstaja velika verjetnost, da bo to razlog, da Ethereum v bližnji prihodnosti raste. Številni analitiki verjamejo, da te težave vseeno ovirajo projekt, ko se spremembe izvedejo, kdo ve, kako visoko lahko gre Ethereum.

Ključnega pomena pa je vedeti, da so vse tri zgoraj naštete rešitve šele v zelo zgodnjih dneh razvoja, zato ni znano, kdaj bodo resnično pripravljene. Najbolje je, da redno preverjate, ali so na voljo posodobitve.

Zdaj, ko veste o tehničnih izboljšavah, na katerih dela ekipa, in kako bi to lahko vplivalo na njeno ceno, bo naslednji del tega vodnika za napovedovanje cen Ethereum 2021 preučil, kaj mislim, da se lahko zgodi …

Hlast High Wslabo Ethereum Pojdi v Moje mnenje

Preden sem razpravljal o svojem mnenju o prihodnosti Ethereuma, sem to želel jasno povedati Ne dam vam naložbe ali finančnega nasveta. Na koncu nihče ne ve odgovora na vprašanje “Kako visoko lahko gre Ethereum?”

Prvič, Ethereum je najprej in original projekt pametne pogodbe blockchain, zato je bilo druga najbolj priljubljena kriptovaluta tako dolgo. Ljudje ne samo zaupajo platformi, ampak vedo, da je tudi ekipa resnično nadarjena. Zato mislim, da bo Ethereum vedno pametna pogodbena platforma številka ena.

Vendar ni nobenih jamstev, saj morajo razvijalci resnično rešiti težave z razširljivostjo Ethereuma. Super je, da delajo na veliko različnih idej, če pa že traja predolgo ali pa je ni uspešno, potem bi lahko prevzeli druge verige blokov.

Napovedovanje cene Ethereum: kovanec ETH.

Čeprav so trgi kriptovalut še v zgodnjih dneh in ni nobenih jamstev, kaj se bo zgodilo, verjamem, da lahko Ethereum to stori. Ljudje so zaskrbljeni zaradi prihodnjih predpisov, vendar bo po mojem mnenju to dobro.

Na primer, Japonska v celoti ureja kriptovalutno industrijo na enak način, kot urejajo svoj sektor finančnih storitev. To je povzročilo, da ima Japonska enega največjih obsegov trgovanja s kriptovalutami, pa tudi več kot 200.000 različnih trgovin v resničnem svetu ki jo sprejmejo.

Napovedovanje cene ethereuma 2021: Zaključek

Torej, to je konec mojega Napovedovanje cen Ethereuma Vodnik 2021! Če ste jo prebrali od začetka do konca, se morate zdaj zavedati projekta in načrtov podjetja.

Obstajajo več napovedi cen Ethereuma, in čeprav se nekateri zdijo zelo nerealistični, so drugi precej negativni. Pomembno je vedeti, da nihče zagotovo ne ve, kaj bo prihodnost prinesla Ethereumu. Torej, preden naložite, morate vedno opraviti dodatno raziskavo.

Zdaj, če ste jih že kupili Kovanci ETH na Coinbase, Binance ali celo Simplex – hitra in varna obdelava plačil, ne pozabite shraniti tudi svojih kriptovalut varne denarnice ves čas.

Če niste prepričani, katero denarnico izbrati, je tukaj top 3 možnosti da bi morali upoštevati:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map