Nano Coin – In In-Depth Review

Priznajmo si – v današnjem času je vsak človek in njegovi psi že slišal za to Bitcoin. Kriptovaluta je popolnoma razbila vrata splošnega uspeha in je zdaj bolj priljubljena kot kdaj koli prej. Vendar se vsi ne zavedajo pomanjkljivosti kovanca – tistih, ki morda ne bi obstajali kovanec Nano.

Bitcoin ima nekaj velikih težav, na katere se ljudje neprestano sklicujejo in govorijo – in za vsako takšno težavo obstajajo altcoin rešiti. V tej vadnici bomo govorili o enem takem altcoinu – kovanec Nano. Proti koncu pregleda boste videli, zakaj je preprostost resnično najboljši pristop, ko gre za uspeh kriptovalut..

Vse vam bom povedal – kaj je kovanec Nano (nekdanji kovanec XRB), kako je nastal, za kaj se uporablja itd. Dala bom tudi napoved cene XRB in vam povem najboljša mesta za nakup in shranite XRB.

Torej, kaj še čakaš? Skočimo naravnost v vadnico!

Iščete najbolj varno mesto za nakup BTC? Spodaj sem zbral najbolje ocenjene kripto borze, ki so bile odobrene kot najvarnejše platforme za nakup BTC, zato si oglejte.

Ponudnik Visa / Mastercard Na voljo Crypto Naša ocena Pregled Coinbase DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 več

9.8 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Pregled Binance DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 več

9.6 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Pregled Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Še 7

9.4 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • ČRT
 • + Še 37

9.1 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Pregled eToro DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Še 3

8.6 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Pregled KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 več

8.5 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Pregled izmenjave Gemini DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Še 21

8.4 Preberite pregled Obiščite spletno mesto Najbolj priljubljena 729 ocen 9,8 bančno nakazilo: DA Obiščite spletno mesto Preberite pregled Izbira urednika 1279 ocen 9,6 Bančno nakazilo: DA Obiščite spletno stran Preberite pregled 816 ocen 9,4 bančno nakazilo: DA Obiščite spletno stran Preberite pregled 1174 ocen 9,1 bančno nakazilo: DA Obiščite spletno stran Preberite pregled 453 Mnenja 8.6 Bančno nakazilo: DA Obiščite spletno stran Preberite pregled 563 ocen 8,5 Bančno nakazilo: DA Obiščite spletno stran Preberite pregled 603 Mnenja 8.4 Bančno nakazilo: DA Obiščite spletno stran Preberite pregled

Prednosti

 • Transakcije so brezplačne
 • Zelo razširljivo
 • Deluje podobno kot Bitcoin
 • Dobra ekipa razvijalcev

Slabosti

 • Ni tako priljubljen kot nekateri drugi kovanci na trgu
 • Težave pri nakupu kovancev NANO s fiat valutami

Kaj so nano kovanci?


Izraz “NANO“Je bil uradno preimenovan v tisto, kar je bilo znano kot”RaiBlocks“. V začetku leta 2018 so se uradniki podjetja odločili, da bodo svoj projekt kriptovalut (in same valute) poimenovali Nano – to je pomenilo nov začetek kovanca.

Nano je kot projekt in kripto valuta precej samoumevna – je kovanec, katerega namen je nadomestiti fiat valute in kripto vnesti v vsakdanje življenje ljudi. Cilji in cilji kovanca so skoraj enaki ciljem Bitcoin.

V nasprotju z Bitcoinom pa Nano želi opravljati svoje naloge (predvsem transakcije) blockchain na veliko hitrejši in prilagodljivejši način.

Nano kovanec: značilnosti Nano kovanca.

Nano kovanec uporablja kombinacijo Proof-of-Stake in Dokaz o delu algoritmi. Zmes se imenuje “delegirani dokaz o vlogi”. Deluje tako, da v primeru težave s transakcijo v sistemu kovanca Nano (recimo trčita dve transakciji – ena je zakonita, druga pa poskus ropanja ali infiltracije), obstajajo “delegati ”, Ki so tam, da glasujejo za zakonito transakcijo in zavrnejo goljufijo.

Postati delegat, v denarnici morate imeti nekaj XRB – to spodbuja ljudi k sodelovanju pri rasti in napredovanju Nano skupnosti.

Zgodovina Nanoa

Nano (ex-RaiBlocks) je leta 2015 lansiral moški z imenom Colin LaMahieu (programski inženir z dolgoletnimi izkušnjami na področju računalniške programske opreme). Izšel je pod imenom RaiBlocks, vendar se je ekipa po nekaj letih odločila za novo blagovno znamko. Zakaj je tako?

Razlog je precej preprost. Začetno ime preprosto ni odmevalo med glavno publiko, na katero se je podjetje skušalo pritožiti. Omeniti velja, da se niso zmotili – po objavi spremembe imena so se njihove transakcije močno povečale.

To je tudi razlog, zakaj lahko pogosto naletite na kovanec Nano, imenovan “kovanec XRB”. To je oznaka, ki je ostala od dni RaiBlocks, in Nano in XRB sta pravilna, ko se sklicujeta na sam kovanec.

Nano kovanec: kje kupiti kovance NANO.

Že od začetka, kaj bi na koncu postalo kovanec Nano, je imel v mislih en svečan namen – narediti peer-to-peer transakcije s kriptovalutami bolj prilagodljive. Verjetno ni skrivnost, da ne le Bitcoin (čeprav ta kovanec še posebej), temveč tudi veliko drugih starejših kriptovalut, ki temeljijo na različicah blockchain razširljivost kot največji problem vseh. Posledica tega so ogromne provizije za transakcije, izjemno počasno trgovanje itd.

Veliko različnih altcoinov je poskušalo ustvariti svoje različice verige blokov, ki bi pomagale izboljšati zadevno razširljivost, kriptovaluta Nano pa je ena izmed njih. Zdaj bi se lahko postavilo naravno vprašanje – kaj je tako posebnega pri kovancu Nano? Moj odgovor na to bi bil enostavna stvar – blok-rešetka.

Nano blok rešetka

Že sam po sebi težak izraz, na katerega se nanaša blok rešetka mešanica dveh sistemov – tradicionalni verigi blokov in kar imenujemo “usmerjeni aciklični graf”, oz DAG na kratko.

DAG je vrsta strukturiranja podatkov. Ko na primer izvedete transakcijo (kupite, prodate ali preprosto trgujete) s tradicionalno kriptovaluto, je vaša transakcija združena v “blok” z vnaprej določenim prostorom in velikostjo – ti bloki tvorijo verigo blokov. S strukturo DAG pa, posamezne transakcije in njihove povezave bi lahko videli na širši sliki same verige blokov.

Nano coin: odprtokodni projekt.

Dobro pri DAG je to je izjemno razširljiv – točno tisto, kar manjka tradicionalnemu blockchainu. Slaba stran je, da ni posebej varen – vendar tu vstopi zloglasna varnost blockchaina.

Namen kovanca Nano je združiti najboljše iz teh dveh svetov – DAG-ova razširljivost in varnost blockchaina.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Kako deluje?

Načelo delovanja Nanovega kovanca je povsem preprosto.

Če želite preveč poenostaviti, Nano preprosto shranjuje dohodne in odhodne podatke o transakcijah v določene, posamezne bloke po svoje, osebni blockchain. Na ta način je stanje vaše denarnice vedno posodobljeno in varno, hkrati pa ohranja nemoteno delovanje verige blokov.

Splošni koncept in ideja kriptovalute Nano sta gonilna sila tega procesa. Podjetje ima samo en sam fokus – razširljivost. Z varnostjo se ne ukvarjajo preveč – tu nastopi sam blockchain.

Namesto tega se ekipa osredotoča na zagotavljanje najhitrejših možnih transakcij na področju kriptovalut. V zameno je „pristojbina”Se pojavi tema – pri uporabi transakcij Nano coin ni nobenih provizij. Ja, prav ste prebrali – 0 pristojbin.

Cena

Za analizo nihanja cen in možen obrazec Napovedi cen XRB, poglejmo spodnji graf.

Od pisanja te vaje je trenutna cena kovanca Nano 1,31 dolarja. Kot lahko vidite iz grafikona, je bil opazen (ali najbrž bi rekel – ZELO opazen) nihanje cen, ki je vplivalo na ceno kovancev Nano in se je zgodilo že januarja 2018. Če kriptovalute poznate in jih že nekaj časa spremljate, morda sam kovanec XRB ni imel nobene zveze.

Na prelomu leta (2017-2018) je trg kriptovalut doživel najbolj čudno obdobje svojega življenja – cene kriptovalut so se napihnile in nato nenadoma zrušile – nekatere povsem, druge – ne toliko.

Nano Coin - In In-Depth Review

Za tem strmoglavljenjem je bilo veliko razlogov (dolgo bi jih bilo treba naštevati tukaj), a samo nekaj glavnih: nekatere vlade so kriptovalute v celoti prepovedale, finančni strokovnjaki so prerokovali pogubo kriptosveta, ljudje začeli panično prodajati (naj rečem – damping) svoje kovance itd.

Kot lahko vidite, je bilo to zelo malo povezano s samim kovancem Nano. In to se pokaže – septembra septembra 2018 se je začela cena kovancev Nano stabilizirajo in je trenutno v precej dobrem položaju, celo kaže znake rasti.

Glede napovedovanja cen XRB … Veliko strokovnjakov pravi, da če bo podjetje še naprej napredovalo v svoji tehnologiji in se bo osredotočalo na “nepristojen, hiter in prilagodljiv” cilj, se bo cena nanovskega kovanca lahko počasi povečevala.

Opomba: Nisem finančni strokovnjak ali svetovalec za kriptovalute. Nikoli ne vlagajte svojega denarja v kriptovalute, preden se posvetujete z zakonitim finančnim strokovnjakom.

Nakup XRB

Če je branje te vaje o kovancih Nano do te točke še bolj vzbudilo vaše zanimanje za kovanec Nano in že razmišljate, kje kupiti XRB, preberite naprej!

Zaradi potrditve bom naslednji del segmentiral na dva koraka.

1. korak: Denarnica

Prva stvar, ki jo boste morali ugotoviti, preden se odpravite in kupite kovanec Nano, je pravo denarnico za uporabo.

Seveda bo morda težko izbrati pravo denarnico za svojo kripto valuto. Vendar se morate osredotočiti le na eno stvar – varnost. Če denarnica ni varna, potem nič drugega ni pomembno.

Večina kriptovalut obstaja njihov, denarnice. Nano kovanec ni nobena izjema – denarnica Nano je odlična izbira, če je kripto valuta Nano edina, ki vas zanima. To je varno, odprtokodno, in lahko ga uporabljate kjer koli na svetu.

Druga boljša možnost pa bi bila uporaba denarnico strojne opreme – in sicer, Ledger Nano S. Z Ledgerjem ste lahko prepričani vsi vaši kovanci Nano bodo popolnoma varni in zdravi.

2. korak: Nakup ETH in nakup Nano

No, ni nujno ETH … Ampak to je najbolj optimalen način za to.

Vidiš, kovanca Nano ni mogoče kupiti fiat valute. Omrežje te možnosti preprosto ne podpira. Namesto tega morate najti ugledna platforma za izmenjavo kriptovalut in kupite kakšno drugo kriptovaluto (po možnosti Ethereum) s fiat valutami in jo nato uporabite za nakup Nano.

Nano kovanec: zamenja, kje kupiti Nano.

Dobra možnost bi bila Binance. Če ne držite nobenega Ethereuma, ga lahko tam kupite in nato z njim kupite kriptovaluto Nano naravnost v denarnico. Binance je že večkrat dokazal svojo legitimnost kot platforma za kripto izmenjavo – so jo že nizke pristojbine in hitre transakcijske hitrosti.

Pozneje lahko nano kovance kupite tudi prek Simplex. Platforma vam omogoča plačilo s kreditno ali debetno kartico in zagotavlja, da bodo opravljene vse vaše transakcije varno in hitro.

Če pa imate Ethereum, potem to nekoliko olajša. Vse, kar morate storiti, je, da uporabite isto kripto izmenjavo za nakup Nano kovancev in to je to – preostalo vam je le še počakati, da se pojavijo v vaši denarnici!

Končne besede

V tej vadnici za kovance Nano sem poskušal zajeti kar nekaj obsežnih tem. Samo, da se informacije bolje držijo, dajmo kratek povzetek tega, kar smo o kovancu že pokrili.

Nano coin kot platforma za kriptovalute ima zelo specifični in naravnost usmerjeni cilji. Konec koncev si prizadeva za hitro in tekoče trgovanje s kripto-omrežji. To s starimi različicami verige blokov ni mogoče doseči, vendar Nano coin ponuja rešitev. Zdi se, da je združitev verig blokov in sistemov DAG odličen način za reševanje teh težav – čas bo pokazal, ali bo to delovalo v praksi.

Pomembno pa je omeniti, da je ekipa skozi leta dosegla opazen napredek – zdi se, da cena kovanca to dobro odraža.

Ko gre za dejanska cena kovanca, bo pa zanimiv postopek za opazovanje. Seveda obstajajo strokovnjaki na obeh straneh, ki prerokovati zelo različne stvari – to pa velja za kriptovalute na splošno. Glavno, na kar morate biti pozorni, ko razmišljate o ceni Nano kovanca, je, da je vse v tem raziskave.

Ljudje, ki razmišljajo o vlaganju v Nano coin (in kriptovalute na splošno), bi morali na to temo temeljito raziskati. In ne mislim le prebirati najnovejše novice ali gledati cenovne lestvice v zadnjih nekaj tednih. Zadevi bi morali priti do dna – dober način za to je, da poslušate kripto strokovnjake in druge kolege navdušence.

Primerjajte Nano vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjajte Nano vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Zaključki

Če nič drugega, to dokazujejo kriptovalute, kot je Nano kripto tehnologija nenehno napreduje in gre naprej. Tudi po razvpitem trčnem zlomu konca leta 2017 – začetek leta 2018 ni izognil ljudem – ravno nasprotno, vse več ljudi se zanima za svet kripto.

S tem se vsak dan pojavljajo novi izzivi – platforme za kriptovalute in ekipe, ki stojijo za njimi, morajo nenehno napredovati in se razvijati.

Ena najboljših lastnosti, ki jih ponuja Nano coin, je ta, da je preprosto. In nikakor ne mislim tega s tehničnega vidika – to je tako zapleteno kot ostale kriptovalute tam zunaj. Ne, mislim to v mislih ima zelo jasne cilje in naloge, neposredni načini, kako jih doseči, in dober vodja in ekipa, ki to podpira. S takšnim kombinacijo lahko kovanec v prihodnosti doseže zanimive višine.

V tej vadnici smo se le na kratko dotaknili teme Nano. Govoril sem o ceni kovancev Nano in predlagal kje kupiti XRB, kovanec pa ima toliko več, kot je mogoče zajeti v tem kratkem vodniku.

Glede vprašanj, kje kupiti Nano in kje ga nato shraniti, naj vam na kratko predstavim:

 1. Registrirali bi se na borzi, kot je Binance, in po potrebi preverite svojo identiteto;
 2. Če borza neposredno prodaja nano kovance (kar morda ne drži), lahko preprosto vnesete svoje podatke in jih nato tam kupite;
 3. Če kripto izmenjava NE ko prodajte Nano kovance neposredno, boste morda morali kupiti Ethereum (ali katero koli drugo kripto) in s tem kupiti Nano;
 4. Lahko pa tudi nano kovance kupite prek Simplex. Tukaj boste morda lahko to storili neposredno, hkrati pa plačali s kreditno ali debetno kartico.

Ne pozabite tudi, da bi morali vedno imeti svoje kovance Nano imenovani, varno denarnico – iz vseh denarnic tam zunaj, Ledger Nano S velja za eno najboljših možnosti.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map