Nakup Litecoin s PayPal takoj

Dobrodošel nazaj! Torej, vam je všeč, kaj želi doseči projekt Litecoin, in zdaj želite kupiti Litecoin s PayPal-om, vendar niste prepričani, kako? No, danes vam bom pokazal…

Čeprav je zdaj na stotine različnih borz kriptovalut, ki vam omogočajo nakup, prodajo in trgovanje z Litecoin, skoraj nobena od njih ne sprejema PayPal!

Kot rezultat, ni neposrednega načina za nakup Litecoin s PayPal. Najprej boste morali kupiti Bitcoin s svojim računom PayPal, nato pa na borzi zamenjati Bitcoin za Litecoin. A brez skrbi, vodil vas bom skozi korake.

V mojem vodniku “Nakup Litecoin s PayPal” bom razpravljal o dveh različnih platformah, ki sprejemajo PayPal, in razložil, kako oba delujeta. Po tem vam bom dal res preprost vodnik po korakih, kako dokončati trgovanje s PayPal-om v Litecoin od začetka do konca!

Torej, kaj še čakaš? V prvem delu mojega vodnika “Kako kupiti Litecoin s PayPalom” bomo začeli z ugotavljanjem, zakaj je tako težko kupovati kriptovalute z uporabo e-denarnice, kot je PayPal!

Zakaj je težko kupiti Litecoin s PayPalom

Zdi se, da menjalnicam kriptovalut zaradi tveganj ni všeč PayPal.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Nakup Litecoin s Paypal

Eden glavnih razlogov za to je, da ima PayPal nekaj, kar se imenuje “Zaščita kupca”. To kupcu omogoča, da zahteva vračilo kupnine, če mu nekdo proda nekaj, kar se ne ujema z opisom. PayPal je v večini primerov naklonjen kupcu. To pomeni, da prodajalcu ne preostane drugega, kot da vrne plačilo.

V primeru nakupa Litecoina in drugih kriptovalut ni nobenega zanesljivega načina, da bi dokazali, da je prodajalec poslal kovance. To pomeni, da se kupec pretvarja, da jih ni nikoli prejel, in nato od PayPala zahteva vračilo kupnine!

Posledično trgovci pogosto zaračunavajo višje provizije, da se zaščitijo pred povračilom bremenitve! Zato si je treba zapomniti, da so možnosti, ki vam jih bom dal, veliko dražje kot pri drugih plačilnih sredstvih!

Torej, zdaj ko veste zakaj nakup kriptovalut s pomočjo PayPala je lahko težaven, v naslednjem delu tega vodiča „Nakup Litecoin s PayPal“ bomo preučili, kje je to mogoče.

Kje lahko kupite Litecoin s PayPal-om?

LocalBitcoins

Nakup Litecoin s Paypal

Prva možnost, o kateri sem se želel pogovoriti z vami, je bila LocalBitcoins. So medsebojna izmenjava, ki vam omogoča, da kupujete in prodajate Bitcoin neposredno z drugimi uporabniki. S sedežem na Finskem so bili prvič predstavljeni leta 2012, zdaj pa nudijo storitve strankam v več kot 248 različnih državah!

Ko dostopate do platforme, boste našli dolg seznam posameznikov, ki želijo prodati svoj Bitcoin, s ceno, za katero jih z veseljem prodajo, in želenim načinom plačila..

Postopek je res preprost. Ko najdete prodajalca, ki z veseljem sprejme PayPal, vnesete znesek, ki ga želite kupiti, in ko prodajalec sprejme, vam bo poslal svoj naslov PayPal. Na tej točki je Bitcoin zaklenjen znotraj platforme in se sprosti takoj, ko prodajalec vidi, da ste plačali!

Obstaja tudi kul sistem ocenjevanja, kot je eBay, kjer lahko kupci in prodajalci po zaključku trgovine pustijo povratne informacije!

Čas, potreben za nakup Bitcoina s PayPal z uporabo LocalBitcoins, sploh ni dolg. Posel vam ne bi smel vzeti več kot 10 minut!

Torej, zdaj veste, kaj so LocalBitcoins, naslednji del mojega vodiča “Kako kupiti Litecoin s PayPalom” bo pogled na njihove provizije!

Pristojbine

Pri nakupu kovancev na LocalBitcoins platforma kupcu ne zaračuna provizije. Namesto tega prodajalec izbere stopnjo, ki jo želi zaračunati. Cene se lahko precej razlikujejo, kar pomeni, da lahko včasih plačate po stopnji, ki je veliko višja od trenutne tržne cene.

Nakup Litecoin s Paypal - Nadzorna plošča

Kot boste videli na zgornjem posnetku zaslona, ​​se cena nakupa Bitcoina s PayPalom začne že pri 5.779,87 GBP in seže do 6.975,70 GBP! To je skoraj 20-odstotna razlika!

Možnosti plačila

Poleg sprejetja PayPal-a, LocalBitcoins zdaj podpira več kot 20 različnih načinov plačila. To vključuje vse od lokalnega bančnega nakazila, SWIFT-a, Pingita in celo gotovino po pošti!

Ne priporočam pa osebnega pošiljanja gotovine ali sestankov, saj vas ne bi ščitila skrbniška storitev LocalBitcoins!

Odlična stvar pri LocalBitcoins je, da ni pomembno, iz katere države kupujete, saj je PayPal globalno plačilno sredstvo. To pomeni, da lahko, če najdete cenejšega prodajalca, ki je v drugi državi, še vedno kupite pri njih.

Torej, zdaj, ko veste za provizije in različne načine plačila na borzi, vam bo naslednji del mojega vodiča “kupi Litecoin s PayPal-om” dal podrobna navodila o nakupu LocalBitcoins.

Kako kupiti Bitcoin s PayPalom na LocalBitcoins

 1. Najprej morate obiskati spletno mesto LocalBitcoins, kar lahko storite s klikom na mojo povezavo tukaj!
 2. Poiščite zeleno Prijavite se brezplačno in ga kliknite! Zdaj boste morali vnesti nekaj osebnih podatkov. Verjetno je najbolje, da uporabite svoje pravo ime, saj vas bodo nekateri prodajalci prosili, da se potrdite z njimi, preden sprejmejo posel.

  Nakup Litecoin s Paypal - Prijavite se

 3. Ko končate postopek odpiranja računa, kliknite Nakup Bitcoinov na vrhu zaslona.

  Nakup Litecoin s Paypal - Localbitcoins

 4. V prvo polje vnesite znesek Bitcoina, ki ga želite kupiti. Valuta bo temeljila na državi, v kateri se nahajate, vendar jo lahko spremenite, če želite. Če ne najdete prodajalcev, ki bi sprejeli PayPal, lahko spremenite tudi državo, iz katere želite kupiti. Vse spletne ponudbe polje in poiščite PayPal. Nato kliknite Iskanje.

  Nakup Litecoin s Paypal - Localbitcoins

 5. Ko se rezultati iskanja naložijo, boste videli seznam prodajalcev, ki z veseljem sprejmejo PayPal. Razvrščeni so glede na ceno, ki jo želijo zaračunati. Na levi strani zaslona boste videli oceno povratnih informacij prodajalca in število predhodnih poslov, ki jih je zaključil. V idealnem primeru bi radi izbrali prodajalca, ki ima 100% povratnih informacij in dober obseg poslov (50+). Oglejte si tudi polje z omejitvami, ki je količina Bitcoina, s katero prodajalec želi trgovati. V mojem primeru ima najboljši prodajalec oceno 100% povratnih informacij in je sklenil več kot 100 poslov. Ponujajo tudi najcenejši menjalni tečaj, zato jih bom izbral! Ko izberete prodajalca, kliknite Nakup.

  Nakup Litecoin s Paypal - Nadzorna plošča Localbitcoins

 6. Trenutno prodajalec ni bil obveščen, da želite trgovati. Preden nadaljujete, se prepričajte, da so vse podrobnosti pravilne. Še ena stvar, ki jo boste morali iskati, so pogoji prodajalcev na desni strani strani. Vsak prodajalec navede svoje pogoje, zato se prepričajte, da ste z njimi zadovoljni. Včasih zahtevajo osebno izkaznico ali, kot v mojem primeru, rečejo, da bodo trgovali samo s kupcem, ki je zaključil več kot 30 uspešnih poslov. Če ne izpolnjujete njihovih pogojev, se morate le vrniti na stran z rezultati iskanja in izbrati drugega prodajalca!

  Nakup Litecoin s Paypal - Način plačila

 7. Če želite nadaljevati, se pomaknite navzdol in kliknite na Pošlji zahtevo za trgovino.

  Nakup Litecoin s Paypal - Localbitcoins trgovina zahteva

 8. Nato bo prodajalec takoj prejel obvestilo z vašo zahtevo. Informacije bodo preverili in vam nato poslali svoj naslov PayPal. Če imate kakršna koli vprašanja, se lahko s prodajalcem pogovorite s klepetalnico.
 9. Pojdite na svoj račun PayPal in prenesite sredstva. Ne pozabite vnesti referenčne številke, ki jo navede prodajalec. Takoj, ko ste poslali plačilo, kliknite Plačilo poslano.
 10. Prodajalec bo zdaj prejel obvestilo, da ste plačali. V tem trenutku je Bitcoin še vedno zaklenjen v hrambi. Prodajalec mora še vedno preveriti, ali ste poslali plačilo! Ko bodo videli, da je plačilo prispelo, bodo Bitcoine sprostili iz hrambe.

Čestitamo! Ravno ste uporabili naš prvi način za nakup Bitcoina s pomočjo PayPal-a. Bodite z mano, vendar vam bom kmalu v tem priročniku “Nakup Litecoin s PayPalom” pokazal, kako svoj Bitcoin zamenjate za Litecoin! Najprej pa bi rad razpravljal o alternativni možnosti … Oglejmo si VirWoX!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

VirWoX

VirWoX, ustvarjen leta 2007, je platforma, ki ljudem omogoča trgovanje z digitalnim kovancem, imenovanim “Second Life Lindens” (SLL). Ta kovanec je valuta, ki se uporablja v igri, imenovani “Second Life”, in igralcem omogoča, da kupijo vrsto virtualnih izdelkov.

Ni kriptovaluta, kot sta Bitcoin ali Litecoin, in je ni mogoče uporabiti nikjer drugje kot v igri. Morda se sprašujete, zakaj vam to govorim!?

No, platforma VirWoX omogoča tudi ljudem, da trgujejo z Bitcoini! In ugani kaj? Sprejema tudi PayPal!

Način delovanja je takšen: svoj račun VirWoX financirate s PayPal-om in nato svojo fiat-valuto zamenjate za SSL kovance. Ko to storite, boste morali kovance SLL zamenjati za Bitcoin.

Po tem boste morali svoj Bitcoin dvigniti na borzo kriptovalut in jih nato zamenjati za Litecoin!

Možnosti plačila

Čeprav je platforma VirWoX zgrajena posebej za kovance SLL, sprejemajo številne druge načine plačila. Poleg PayPala sprejemajo še debetne in kreditne kartice (prek Skrill), Klarna, Playsafe Card in OK Pay!

Zaradi nevarnosti sprejetja PayPala je ekipa VirWoX namestila nekatere omejitve vplačil. Ko se prvič prijavite, boste morali počakati tudi 2 dni, preden boste lahko opravili prvi nakup!

Po preteku tega časa boste lahko s svojim računom PayPal položili 90 evrov. Ko mine nadaljnjih 10 dni, se ta poveča na 120 evrov. Po 30 dneh se to dvigne na 200 evrov. 400 EUR po 60 dneh, nato pa 1000 EUR na zahtevo.

Ekipa ne pojasnjuje, kaj morate storiti, da dosežete do 1000 evrov, vendar mislim, da bodo verjetno želeli, da potrdite svojo identiteto z nalaganjem neke osebne dokumentacije..

Prav tako bo vaš račun PayPal moral biti preverjen račun, sicer vam VirWoX ne bo dovolil pologa!

Zdaj, ko veste o možnostih plačila pri VirWoxu, bo naslednji del mojega vodiča „Nakup Litecoin s PayPal“ preučil njihove provizije.!

Pristojbine

Ena največjih slabosti uporabe računa PayPal pri VirWoxu je ta, da lahko provizije postanejo visoke.

Nakup Litecoin s Paypal - ProvizijeVir: najditelj

Ko položite začetni polog, boste morali plačati 3,4% provizije za transakcijo. Po tem boste morali opraviti dve ločeni trgovini. Najprej bo to EUR>SLL in nato SLL>BTC. Glede na menjalni tečaj, ki ga zahtevajo drugi prodajalci, bi se to lahko začelo precej seštevati.

In končno, ne pozabite, da boste morali nato svoj Bitcoin prenesti na borzo kriptovalut, da jih boste zamenjali za Litecoin, kar vas bo stalo tudi dodatne provizije!

Na žalost ne glede na to, katero možnost izberete, bo uporaba PayPala za nakup digitalne valute vedno veliko dražja od tradicionalnih metod. To je zato, ker so tveganja veliko večja!

Torej, zdaj, ko veste, kako kupiti Bitcoin s PayPalom, vam bom v naslednjem delu vodiča „Nakup Litecoin s PayPal“ pokazal, kako zamenjati svoj Bitcoin za Litecoin!

Kako zamenjati Bitcoin za Litecoin

Če ste do tega trenutka upoštevali moj vodnik „Nakup Litecoin s PayPal-om“, bi morali zdaj vedeti, kako uporabljati svoj račun PayPal za nakup Bitcoina. Vendar ste prišli sem kupiti Litecoin – ne Bitcoin – zato vam bom zdaj pokazal zadnjo stopnjo transakcije…

Odločil sem se, da bom v svojem primeru uporabil LocalBitcoins, saj se mi zdi postopek veliko lažji kot uporaba VirWoX-a. Pristojbine so tudi cenejše in manj je korakov.

Na stotine borz kriptovalut vam bo omogočilo trgovanje z Bitcoini za Litecoin, vendar sem izbral Binance. Razlog za to je, da so njihove provizije za trgovanje ene najnižjih v panogi, imajo največji obseg trgovanja in tudi varnost je visoka.

Pridobite svoj naslov za nakazilo

 1. Obiščite domačo stran Binance kliknite tukaj.
 2. Morali boste odpreti račun, kar naj traja največ 2 minuti. Ni vam treba navesti nobenih osebnih podatkov, kar pomeni, da lahko trgujete anonimno!
 3. Ko ste pripravljeni, kliknite na Depoziti na vrhu strani.

  Nakup Litecoin s Paypal - Binance skladi

 4. V spustnem polju poiščite Bitcoin. Tukaj bodite zelo previdni, saj obstaja veliko različic. Prepričajte se, da izbirate BTC – Bitcoin, ki bi moral biti enak spodnjemu posnetku zaslona.

  Nakup Litecoin s Paypal - Binance polog

 5. Zdaj vam bo prikazan vaš edinstveni naslov Bitcoin za polog za Binance. Kliknite na Kopiraj naslov.

  Nakup Litecoin s Paypal - naslov za polog BTC

Prenos Bitcoinov iz LocalBitcoins v Binance

Zdaj, ko ste nastavili svoj račun Binance in kopirali naslov za polog, se morate zdaj vrniti na svoj račun LocalBitcoins!

 1. Na vrhu zaslona kliknite Denarnica.

  Nakup Litecoin s Paypal - denarnico

 2. Zdaj morate svoj naslov za polog Binance prilepiti v Prejem Bitcoin naslova škatla. Vnesti morate tudi količino Bitcoina, ki jo želite prenesti. LocalBitcoins omogoča tudi vnos opisa, ki je le referenca.

  Nakup Litecoin s Paypal - Bitcoin znesek

 3. Na koncu kliknite na modro Nadaljujte za dokončanje prenosa. Kovanci se bodo na vašem računu Binance pojavili v približno 10 minutah!

Trgovanje Bitcoin za Litecoin na Binance

Če ste doslej sledili mojim navodilom po korakih, bi morali zdaj imeti račun Binance, ki ga financira Bitcoin. Zadnji del mojega vodnika “Kako kupiti Litecoin s PayPal-om” bo pogledal, kako na Binance-u opraviti trgovino Bitcoin-to-Litecoin!

 1. Na vrhu zaslona premaknite miškin kazalec nad Izmenjava, in nato kliknite Osnovno.

  Nakup Litecoin z Paypal - Binance izmenjavo

 2. Zdaj moramo najti trgovalni par Bitcoin (BTC) / Litecoin (LTC). Na desni strani kliknite BTC in nato poiščite LTC v iskalno polje.

  Nakup Litecoin s Paypal - Binance sprememba

 3. Zdaj kliknite povezavo LTC / BTC, ki se prikaže med rezultati iskanja.

  Nakup Litecoin s Paypal - Binance LTC

 4. Zdaj ste na glavni strani za trgovanje z LTC / BTC! Sprva vem, da je lahko videti res strašljivo, vendar je bolj preprosto, kot si mislite!

  Nakup Litecoin z Paypal - LTC armaturno ploščo

 5. Pomaknite se navzdol pod trgovalne lestvice in poiščite Kupite LTC škatla. Zdaj kliknite na Tržnica. Tako boste lahko kupili Litecoin po trenutni tržni ceni.

  Nakup Litecoin s Paypal - Market

 6. Zdaj morate vnesti znesek, ki ga želite kupiti. To lahko vnesete v Znesek škatla.
 7. Na koncu, da dokončate trgovino z Bitcoin v Litecoin, kliknite Kupite LTC. Če ste kupili po tej metodi, bi morali takoj začeti trgovati!

Čestitamo, pravkar ste kupili svoj Litecoin s pomočjo PayPal-a!

Nakup Litecoin s PayPal: Zaključek

Če ste prebrali vodnik “Nakup Litecoin s PayPal-om” od začetka do konca, boste zdaj vedeli, kako težko je uporabljati svoj račun PayPal za nakup Litecoina … Na žalost, če morate uporabiti PayPal, potem je to edini način to lahko storite tako, da najprej kupite Bitcoin in ga nato zamenjate za Litecoin.

Ali ste vedeli, da zdaj obstaja veliko borz kriptovalut, ki sprejemajo druge resnične načine plačevanja, na primer debetno / kreditno kartico ali bančni račun? O tem bi bilo morda vredno razmisliti, saj bi bil nakup Litecoina na ta način ne samo cenejši, temveč tudi veliko hitrejši.

Moteče je, da vam Coinbase (največja borza posrednikov na svetu) omogoča dvigniti sredstva na PayPal, vendar vam ne dovolijo pologa. Kako frustrirajoče!

Na koncu je dobra novica, da je nakup Litecoina s PayPal mogoče opraviti, vendar bodite pripravljeni na veliko korakov. Sporočite mi, če vam je bil ta vodnik po korakih koristen ali še boljši, če si omislite še boljši način za nakup Litecoina s Paypalom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map