Nakup Ethereuma s kreditnimi karticami in bančnimi nakazili: hitri vodnik

Če želite postati ponosni lastnik nekega etra (ETH)? No, ta vodnik vas bo naučil, kako kupiti Ethereum s kreditno kartico ali storitvami bančnega nakazila. Ker obstaja več trgov, ki ponujajo to storitev, lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Pripravite svojo kreditno / debetno kartico in naučil vas bom, kako kupiti Ethereum z uporabo Coinbase, CEX ali Coinmama platform za izmenjavo.

Kako kupiti Ethereum s kreditno kartico

Coinbase

Coinbase je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih platform za izmenjavo digitalnih valut. Prav tako je zelo prijazen do uporabnika. Coinbase uporabnikom ponuja možnost nakupa različnih kriptovalut s pomočjo kreditnih kartic ali z bančnimi nakazili, kar pomeni, da je Ethereum mogoče kupiti z USD. Poleg tega Coinbase pogosto velja za eno najlažjih platform za nakup Ethereuma. Vendar pa je ena največjih slabosti Coinbase ta, da ni na voljo v vseh državah in so pristojbine precej visoke in znašajo od 1,5% do 4%. Provizija je zelo odvisna od načina plačila, ki ste ga izbrali. Tako so provizije za debetne / kreditne kartice višje od provizij z bančnimi nakazili. Običajno podjetja uporabljajo višjo provizijo, če uporabljate te načine plačila, ker jih stane obdelava plačila prek neodvisnih ponudnikov. Če ste odločeni kupiti Ethereum s kreditno kartico, sledite spodnjemu koraku in v kratkem boste ponosni lastnik nekaj kriptovalut!

Korak 1: Obiščite Spletno mesto Coinbase in registrirajte račun s klikom na ‘prijavite se“.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - spletno mesto Coinbase2. korak: Pojdite na svoj e-poštni nabiralnik, odprite pismo, ki ga je poslal Coinbase, in kliknite povezavo. To se naredi za preverjanje vašega e-poštnega naslova.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - Coinbase preverjanje e-pošte

3. korak: Ko se prijavite, vnesite svojo telefonsko številko in kliknite ‘pošlji kodo’. Od Coinbase boste prejeli SMS s kodo. Vnesite to kodo v obvezno polje

4. korak: Med načini plačila izberite debetno / kreditno kartico ali bančno nakazilo.

5. korak: Izberite "Nakup", in zraven ‘Eter’ vnesite količino etra, ki ga želite kupiti. Plačate lahko z USD, GBP ali EUR.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - Nakup Ethereum

CEX.IO

CEX.io je še ena enostavna borza. Poleg tega je ena največjih prednosti CEX.io ta, da je na voljo v več državah kot Coinbase. Če Coinbase CEX.IO ne podpira vaše države, je odlična in enostavna alternativa, če želite kupiti Ethereum z USD ali EUR! Če sledite spodnjim korakom, boste lahko hitro kupili Ethereum s plačili s kreditno kartico.

Korak 1: Obiščite Spletna stran CEX.IO. In kliknite ‘Registriraj se’ v zgornjem desnem kotu.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - registracija na CEX.io

2. korak: Izpolnite zahtevane podatke ali kliknite »Prijavi se s Facebookom«, če želite uporabiti Facebook za prijavo.


kako kupiti ethereum s kreditno kartico - registrirajte se na CEX.io

3. korak: Preverite naš e-poštni predal in odprite e-pošto, ki jo je poslal CEX.IO. Kliknite povezavo v e-poštnem sporočilu, da potrdite svoj e-poštni naslov.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - potrditev po e-pošti CEX.io

4. korak: CEX.IO vas bo prosil, da omogočite dvofaktorsko preverjanje pristnosti. 2FA zagotavlja vašemu računu dodaten nivo varnosti, zato je zelo priporočljiv.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - priporočilo 2FA

5. korak: Kliknite »BTC« in prikazal se bo meni. V meniju izberite ‘ETH’.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico

6. korak: Zraven »Nakup ETH« boste videli razdelek z naslovom »Za«. Izberite valuto, ki jo želite uporabiti.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - USD

7. korak: Vnesite želeno količino Ethereuma in nato kliknite gumb ‘KUPI’.

Coinmama

Ena izmed starejših in bolj uglednih borz, če razmišljate o nakupu Ethereuma. Coinmama je bil predstavljen leta 2013, da je čim bolj prijazen do začetnikov. Tako je Coinmama odličen kraj za nakup Ethereuma s kreditno kartico ali z bančnimi nakazili. Vendar pa je ena največjih slabosti Coinmame ta, da borza od zdaj sprejema le plačila v USD in EUR.

Korak 1: Pojdi na Domača stran Coinmama in izpolnite "Registrirajte se" oblika.

2. korak: Preverite svoj nabiralnik in kliknite povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga je poslala Coinmama, da potrdite svoj e-poštni naslov.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - spletno mesto Coinmama

3. korak: Prijavite se v svoj račun Coinmama. Ko se prijavite, kliknite »Moj račun« in na levi izberite »Preveri moj račun«.

4. korak: Izpolnite obrazec in vključite svojo nacionalno identifikacijo.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - preverjanje računa Coinmama

5. korak: Naložiti boste morali kopije sprednje in zadnje strani potnega lista ali državne osebne izkaznice. Nato se boste morali fotografirati, medtem ko boste v rokah držali list papirja z napisom ‘Coinmama’ z današnjim datumom. To se naredi za preprečevanje goljufij.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - preverjanje računa Coinmama

6. korak: Fotografije, ki ste jih posneli, priložite spletnemu obrazcu in kliknite »Naloži«.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - preverjanje računa Coinmama

7. korak: Kliknite »ETHER«. Nahaja se v meniju na vrhu spletnega mesta.

kako kupiti ethereum s kreditno kartico - Coinmama eter

8. korak: Vnesite količino etra, ki ga želite kupiti, in kliknite "Kupi zdaj."

9. korak: Izberite kreditno / debetno kartico prek možnosti Simplex.

10. korak: Vnesite naslov digitalne denarnice in kliknite "Dokončajte plačilo". Prepričajte se, da je naslov denarnice pravilen, saj bo denarnica, ki jo vnesete sem, tista, ki bo prejela eter.

11. korak: Vnesite podatke za plačilo in kliknite "Plačaj zdaj."

12. korak: Eter je bil poslan iz Coinmame v vašo denarnico. Morda bo minilo nekaj časa, preden boste v denarnici videli Eter.

Pošiljanje ETH z borz v denarnico

Novinci v kriptovalutah se pogosto vprašajo, kako kupiti Ethereum s kreditno kartico, toda ko ste lastnik nekega etra, je bolj pomembno vprašanje, kako ga varno shraniti. Veliko bolj varno je, da sredstva shranite v denarnici, namesto da jih pustite na menjavi. Kajti, če zamenjajo borzo, so vaša sredstva v nevarnosti. Če pa ste sami odgovorni za svojo varnost, boste morali osebno napasti, da boste izgubili svoja sredstva v kriptovalutah. Tu lahko najdete naš vodič o tem, kako izbrati najboljšo denarnico za kriptovalute Kako izbrati najboljšo denarnico za kriptovalute.

Če ste Ethereum kupovali z uporabo Coinmame, vam jih ni treba prenesti v denarnico, ker je bilo to storjeno med nakupnim postopkom.

Če želite svoj eter poslati s CEX.IO ali Coinbase, sledite spodnjim korakom!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Pošiljanje etra iz Coinbase

  1. Kliknite na "Pošlji" v zgornjem meniju.
  2. Vnesite naslov denarnice za kriptovalute.
  3. Vnesite količino etra, ki jo želite poslati, in kliknite "Pošlji sredstva".
  4. Morali bi dobiti SMS s kodo, jo vtipkati v Coinbase in klikniti "Potrdite".

Pošiljanje etra s CEX.io

  1. Kliknite na "FINANCE" v zgornjem meniju.
  2. Pomaknite se navzdol in poiščite "ETH" možnost.
  3. Kliknite na "Dvigniti" gumb, ki je zraven "ETH."
  4. Vnesite znesek ETH, ki ga želite poslati v denarnico.
  5. Vnesite naslov denarnice za kriptovalute. Prepričajte se, da je pravilna!
  6. Kliknite na "Dvigniti".

Upoštevajte, da je to hiter vodič, če bi radi prebrali več o vseh različnih načinih nakupa Ethereuma, poglejte Kako kupiti Ethereum: Popoln vodnik za razumevanje, kako in kje kupiti Ethereum

Kako kupiti Ethereum s kreditno kartico: sklep

Do zdaj bi morali vedeti, kako kupiti Ethereum s kreditno kartico ali bančnimi nakazili. Čestitamo, če ste ga kupili že v skladu s tem vodnikom. In če še vedno razmišljate o nakupu, upam, da vam bo ta vodnik pomagal pri odločitvi! Zdaj, ko imate nekaj eterja, se naučite, kako kupiti žetone BitDegree z eterjem!

Ste že kupili kakšno drugo kriptovaluto? Če je odgovor pritrdilen, katera je vaša najljubša metoda in mi sporočite, če sem kaj pogrešal v tem priročniku!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map