Nakup Bitcoin s PayPal: Kako to storiti hitro?

V tem "kako kupiti Bitcoin s PayPal" vodnik, pokazal vam bom pet različnih platform v kateri je ta možnost na voljo. Predstavil vam bom tudi nekaj prednosti in slabosti uporabe vsakega od njih.

Ko je bil Bitcoin ustvarjen leta 2009, je bil skoraj nemogoče za nakup v prvih nekaj letih trgovanja. To je bilo zato, ker skoraj ni bilo borz, ki bi prodajale kriptovalute! Tudi če bi lahko našel zanesljiva izmenjava (kot naprimer Coinbase), res težko je bilo najti takšnega, ki bi sprejemal realne plačilne metode.

Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: kreditna kartica in Bitcoin.

Vendar je leta 2021 zdaj res enostavno za nakup Bitcoina z debetno / kreditno kartico ali bančnim računom. Toda ali ste vedeli, da lahko BTC kupite tudi s PayPalom? No, zdaj je, danes pa vam bom pokazal, kako!

Nato vam bom dal res preprost vodnik po korakih! Po koncu branja boste vedeli, kako kupiti Bitcoin s PayPalom! Če ste za nakup Bitcoina pripravljeni na kakšen drug način, bi lahko obiščite vrhunsko izmenjavo, ali celo nakup Bitcoina prek Simplexa.

Kaj še čakaš? Začnimo z ugotovitvijo, zakaj je pri nakupu težko uporabljati PayPal kriptovalute.

Kje lahko kupite Bitcoin s PayPal-om?

Pomembno je, da si to zapomnimo večina borz kriptovalut ne sprejema PayPala. Celo večina borz, ki vam omogočajo polog z uporabo fiat valuta ne podpirajte.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Glavni razlog za to je način, kako deluje politika vračila PayPal. V bistvu, ko ljudje plačajo za izdelke s PayPal, se jim ponudi nekaj, kar se imenuje "zaščita kupca". To pomeni, da lahko, če niso zadovoljni z izdelkom, ki so ga kupili, vložijo zahtevek pri PayPalu, da bi to storili dobili denar nazaj.

Če prodajalec v večini primerov ne more dokazati, da je izdelek poslal, bo PayPal sredstva vzel nazaj in jih kupcu vrnil!

Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: LocalBitcoins.

Kot si lahko predstavljate, ni mogoče dokazati, da kupec ni prejel Bitcoina (tudi če ga je prejel). Zato borze skrbi, da bi PayPal vključili med razpoložljive načine plačila.

Vendar to ne pomeni, da tega ne morete storiti, saj, kot vam bom kmalu pokazal, obstaja nekaj različnih načinov. Začnimo z LocalBitcoins.

LocalBitcoins

LocalBitcoins je a peer-to-peer izmenjava ki ljudem omogoča več kot 200 različnih držav za nakup in prodajo BTC. Ustanovljen je bil leta 2012, njegov sedež pa je na Finskem.

Največja stvar pri LocalBitcoins je to podpira več kot 20 različnih načinov plačila – vključno s PayPal!

Način delovanja je preprost. Če nekdo želi prodati svoj Bitcoin, navede ceno, za katero ga želi prodati v svoji lokalni valuti, skupaj s seznamom načinov plačila, ki jih sprejme. Če je PayPal globalni plačilni sistem, ni pomembno, katero državo boste izbrali!

Ko najdete prodajalca, ki z veseljem sprejme Bitcoin, vi vnesite znesek BTC, ki ga želite kupiti, in nato počakajte, da kupec sprejme. Ko to storijo, je njihov Bitcoin zaklenjen v “hrambo”. To ščiti tako kupca kot prodajalca pred izgubo Bitcoina ali plačila.

Takoj ko je plačilo PayPal nakazano, kupec o tem obvesti prodajalca. Ko prodajalec vidi, da je plačilo na njegovem računu PayPal, o tem obvesti LocalBitcoins in BTC se takoj sprosti!

PayPal sem že uporabljal za Bitcoin na LocalBitcoins in postopek ni trajal več kot 10 minut. Vendar si je treba zapomniti eno stvar – ker PayPal za prodajalca predstavlja malo tveganja, včasih zaračunavajo veliko višje cene!

Čeprav je mogoče trgujte anonimno na LocalBitcoins nekateri prodajalci zahtevajo, da se jim potrdite. Morda vas bodo prosili naložite kopijo osebnega dokumenta, Potrdite Svoj Elektronski Naslov in telefonsko številko preden sprejmejo trgovanje z vami. Če za nakup Bitcoina uporabljate PayPal, vas bo verjetno prodajal LocalBitcoins.

všeč mi je Prednosti

✓ Preprost postopek prijave

✓ Veliko prodajalcev sprejema PayPal

✓ Zaščiteno s hrambo

palec dol Slabosti

✗ Prodajalci za plačilo s sistemom PayPal pogosto zaračunavajo višje stopnje Bitcoin

✗ Morda se boste morali potrditi (izbira prodajalca)

Torej, zdaj ko veste za LocalBitcoins, je naslednji del mojegaNakup Bitcoin s PayPalBo pogledal VirWoX!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

VirWoX

Naslednja možnost na mojem seznamu trgovcev, ki vam omogoča nakup Bitcoin s PayPal, je platforma z imenom VirWoX. To podjetje je bilo ustanovljeno leta 2007, kar je bilo dve leti pred uvedbo Bitcoina!

Specializirani so za prodajo nečesa, imenovanega ‘Second Life Lindens’, oz SLL na kratko. SLL je virtualna valuta, ki se uporablja v spletni igri Second Life. Zmeden? Naj pojasnim.

Platforma vam omogoča kupujte kovance SLL s pomočjo PayPala. Nato lahko z vgrajeno izmenjavo zamenjate žetone SLL za Bitcoin. Ko to storite, lahko Bitcoin preprosto dvignete nazaj v denarnico!

Kot sem že omenil, obstaja večja nevarnost za prodajalce, ki sprejemajo PayPal, torej je VirWoX namestil omejitve. Ko se registrirate, boste morali navesti nekaj osebnih podatkov, kot je vaš polno ime in državljanstvo.

To vam bo omogočilo kupite kovance v vrednosti 90 € vsakih 24 ur. Te omejitve se povečujejo s staranjem računa. Največ, kar lahko kupite, je 1.000 na 24 ur, kar lahko storite po 60 dneh od registracije računa.

Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: omejitve v EUR.

Dodaten varnostni ukrep pomeni tudi, da ob prvem odprtju računa BTC ne boste mogli kupiti s PayPal, dokler ne mine 48 ur.

Upoštevati je treba še to pristojbine za nakup Bitcoina s PayPal na VirWoX so visoke. Najprej vam bomo zaračunali 3,4% za uporabo PayPala. Po tem je lahko menjalni tečaj med SLL in BTC resnično slab. Če pa je to način, za katerega se želite odločiti, bodo pristojbine vedno večje pri uporabi PayPala za nakup Bitcoina.

všeč mi je Prednosti

✓ Na voljo veliko prodajalcev

✓ Na voljo so neposredne vloge na PayPal

✓ Brez omejitev umika

palec dol Slabosti

✗ Pristojbine so zelo visoke

Before Pred nakupom morate počakati 48 ur po registraciji

✗ Nizke omejitve vlog

Zdaj, ko veste za VirWoX, je naslednji del mojegaNakup Bitcoin s PayPalBo pogledal eToro.

eToro

Platforma eToro je glavno tržišče, kjer lahko ljudje kupujejo in prodajajo vrsto finančnih produktov. To vključuje realne valute (na primer USD / EUR), blaga (na primer zlato / olje), zalog (kot je Apple), in seveda, Bitcoin!

Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: eToro.

eToro je bil ustanovljen leta 2007 in zdaj že obstaja več kot 5 milijonov kupcev v več kot 170 državah! Vendar je platforma nekoliko drugačna, saj dejansko niste v lasti nobenega premoženja, ki ga kupite ali prodate. Namesto tega, zgolj ugibate, ali se bo cena sredstva zvišala ali znižala.

eToro je popolnoma urejena različni nacionalni organi, vključno z organ za finančno ravnanje (v Združenem kraljestvu) in ciprske vrednostne papirje & Komisija za izmenjavo. To pomeni, da so vaša sredstva zaščitena do določenega zneska!

Evo, kako to deluje, ko kupujete Bitcoin s PayPalom na eToro. Ko enkrat ustvaril račun, lahko takoj vplačate PayPal. Nato lahko stavite na ceno Bitcoina, ki narašča (ali pada). Če želite kadar koli zapreti trgovino in izvesti umik, se vaša trgovina pretvori v resnično fiat valuto.

Potem lahko preprosto ga dvignite nazaj na svoj PayPal račun! Še večja ugodnost za uporabo eToro za nakup BTC s PayPal je, da lahko kupite Bitcoin v vrednosti do 2.250 USD brez preverjanja vašega računa!

všeč mi je Prednosti

✓ Popolnoma urejeno v več državah

✓ Nizke pristojbine

✓ Visoka raven varnosti

✓ Dobre omejitve za prvič kupce

✓ Instant PayPal na Bitcoin depozite

palec dol Slabosti

The Bitcoina dejansko niste v lasti

✗ Priporočljivo samo za uporabnike, ki razumejo, kaj počnejo

Torej, zdaj ko veste za LocalBitcoins, VirWoX in eToro, v naslednjem delu mojega vodnika vam bom dal navodila po korakih, kako kupiti Bitcoin s PayPal. Pokazal vam bom, kako lahko kupujete na vseh treh platformah. Spet začnimo z LocalBitcoins!

Kako kupiti Bitcoin s PayPalom

LocalBitcoins

1. Obiščite spletno mesto LocalBitcoins do kliknite to povezavo.

2. Kliknite zeleno Prijavite se brezplačno in sledite postopku registracije računa. Svetoval bi vam vnesite točne podatke, saj boste bolj verjetno našli prodajalca, ki bo z veseljem sprejel plačilo Paypal od vas.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: LocalBitcoins.

3. Ko je vaš račun nastavljen, kliknite Nakup Bitcoinov na vrhu strani.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: kupite Bitcoin na LocalBitocins.

4. Vnesite vrednost Bitcoinov, ki jih želite kupiti, v lokalni valuti, nato izberite državo, iz katere želite kupiti. Čeprav sem izbral Združeno kraljestvo, lahko izberete katero koli državo, ki jo želite. Po tem kliknite na vse spletne ponudbe in izberite Iskanje.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: LocalBitcoins PayPal izbira.

5. Zdaj boste videli dolg seznam prodajalcev, ki vam bodo omogočili nakup Bitcoina s PayPal. Rezultati so razvrščeni po ceni, ki jo je prodajalec pripravljen sprejeti. Nato boste poleg uporabniškega imena videli tudi skupni znesek poslov, ki jih je prodajalec zaključil, skupaj z oceno povratnih informacij.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: kupci in prodajalci LocalBitcoins.

Kot boste videli, je najboljši prodajalec zaključil več kot 500 poslov in so 100% ocena povratnih informacij (to je zelo pomembno). Ne samo to, ampak tudi ponujajo PayPal Bitcoin po najnižji stopnji! Ko izberete prodajalca, kliknite Nakup.

6. Zdaj ste v zadnji fazi preden je vaša prodajna zahteva poslana prodajalcu. Preverite, ali so podatki pravilni, vključno s stopnjo in zneskom, ki ga želite kupiti. Na desni strani boste videli nekatere posamezne pogoje, ki jih določi prodajalec.

V tem primeru prodajalec zahteva, da kupec izpolni vsaj 30 poslov. Ker že vrsto let uporabljam LocalBitcoins, izpolnjujem njegove pogoje, tako da lahko preidem na naslednji korak. Če tega ne storite, se preprosto vrnite nazaj in izberite drugega prodajalca!Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: cena nakupa Bitcoina na LocalBitcoins.

7. Zdaj morate preprosto klikniti na Pošlji zahtevo za trgovino.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: koliko želite kupiti.

8. Takoj ko prodajalec sprejme vaš Bitcoin s PayPal zahtevo, njihovi kovanci bodo zaklenjeni v hrambi. Dobili boste naslov PayPal, na katerega morate nakazati sredstva. Takoj ko to storite, kliknite na Plačilo poslano.

9. Prodajalec bo nato obveščen, da ste plačilo poslali. Preverili bodo svoj račun PayPal in takoj, ko ga bodo videli, bo Bitcoin sproščen na vašo denarnico LocalBitcoins! Nato jih lahko preprosto dvignete nazaj v denarnico!

Torej, zdaj, ko veste, kako kupiti Bitcoin s PayPalom na LocalBitcoins, bo naslednji del mojega vodnika po korakih pogledal VirWoX.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

VirWoX

NADGRADNJA: Od januarja 2021 je VirVox ustavil svoje poslovanje. Podjetje priporoča BitPanda kot alternativo.

1. Obiščite uradno domačo stran VirWoX do kliknite to povezavo.

2. Na levi strani kliknite Še ni registrirano.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: VirWox.

3. Sledite postopku odpiranja računa. Izbrati boste morali uporabniško ime in vnesti svoj e-poštni naslov, polno ime in državo prebivališča.

4. Ko se registrirate in prijavite v nov račun, kliknite Kavcija na levi strani.

5. Zdaj boste videli dolg seznam načinov plačila. Pomaknite se navzdol in poiščite PayPal. Vnesite znesek, ki ga želite položiti, in kliknite na Odjavite se s PayPalom. Zdaj boste preusmerjeni na svoj račun PayPal za dokončanje transakcije.

6. Vaš račun bo zdaj financiran z izbrano valuto (moj je bil USD, lahko pa tudi EUR). Nato poiščite Izmenjava na levi strani in nato kliknite USD / SLL (ali EUR / SLL).

7. Zamenjajte USD / EUR za kovance SLL po najboljši tržni ceni. To je treba takoj zaključiti.

8. Zdaj, ko imate na svojem računu kovance SLL, kliknite na BTC / SLL ki je na levi strani spodaj

9. Zamenjajte svoje SLL kovance za Bitcoin po najboljši tržni ceni. Ponovno bi se to moralo takoj obdelati.

10. Vaš račun je zdaj financiran z Bitcoini. Zdaj jih lahko dvignete na svojo Bitcoin denarnico!

Zdaj, ko veste, kako kupiti Bitcoin s PayPalom na VirWoX, bo zadnji del mojega vodnika po korakih pokazal, kako to storiti z eToro!

eToro

1. Obiščite uradno domačo stran eToro do s klikom na to povezavo.

2. Na vrhu strani kliknite Začeti, čemur sledi Prijavite se.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: začnite z eToro.

3. Sledite postopku odpiranja računa, ki bo od vas zahteval vnesite svoje polno ime in e-poštni naslov. Izbrati boste morali tudi močno geslo.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: pridružite se eToro.

4. Ko je vaš račun nastavljen in ste prijavljeni, kliknite Depozitna sredstva. Vnesite število sredstev, ki jih želite položiti, in nato izberite PayPal. Preusmerjeni boste na spletno mesto PayPal. Prijavite se v svoj račun PayPal in zaključite transakcijo.

5. Zdaj, ko je vaš račun financiran, poiščite Bitcoin na vrhu strani in nato kliknite Trgovina.Kako kupiti Bitcoin s Paypalom: trgovanje z bitcoini na eToro.

6. Vnesite količino Bitcoina, ki jo želite kupiti v lokalni valuti, nato kliknite Nakup. Ne pozabite, niste lastnik Bitcoina, ki ste ga pravkar kupili. Preprosto stavite na naraščanje ali znižanje cene.

To možnost priporočam samo uporabnikom, ki razumejo tveganje uporabe te platforme in so prebrali vse pogoje.

Zaključki

In to je konec mojegaNakup Bitcoin s PayPal’Vodnik! Kot zdaj že veste, poskušate kupiti Bitcoin s PayPal-om ni tako enostavno kot uporaba drugih načinov plačila, na primer debetno / kreditno kartico ali bančni račun. Vsekakor pa je to mogoče.

Vsaka od teh borz ima svoje prednosti in slabosti – vse je odvisno od tega, kaj iščete. Če pa preprosto iščete menjavo z najnižjimi honorarji, potem predlagam LocalBitcoins. Prepričajte se, da trgujete samo z uglednimi trgovci. Če iščete kraj za nakup Bitcoinov s kreditno kartico, glejte moj vodnik tukaj.

Če ste se odločili, da PayPal dejansko ni najboljši način za nakup Bitcoina, ne pozabite, da bi lahko preverjali menjalnice, kot je npr. Coinbase, ali celo uporabljati storitve podjetja Simplex!

Torej, katero izmenjavo boste uporabili? Sporočite mi v spodnjih komentarjih!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map