Najboljši grafični procesor za rudarstvo – 6 najboljših izbir

Pozdravljeni in dobrodošli v tem priročniku izbira najboljšega grafičnega procesorja za rudarstvo. V tem priročniku si bom ogledal šest najboljših enot na trgu. Primerjal bom Grafični procesorji in vam na koncu dali orodja za izbiro najboljšega grafičnega procesorja za rudarstvo.

Tam je veliko različni grafični procesorji na trgu danes. Nekateri so narejeni posebej za predvajanje videa, drugi so namenjeni igranju iger. Ta vodnik pa ne govori o vsem tem. Gre izključno za iskanje najboljši GPU za rudarstvo!

Med vodenjem bom začel z kratek uvod kaj pravzaprav rudarjenje kriptovalut je. Temu bo sledil pogled na šest najboljših grafičnih procesorjev na trgu danes. Po tem sem vključil priročen Primerjalna tabela GPU. To bi vam moralo pomagati, da hitro vidite specifikacije vsakega grafičnega procesorja in ugotovite, kateri je najboljši rudarski GPU za vaše osebne potrebe.

Po kopanju kovancev jih morate hraniti varne kripto denarnice. Nekatere bolj priporočene možnosti vključujejo Ledger Nano X, in Trezor Model T.

V primeru, da se odločite za lažji način pridobivanja kriptovalut, obvezno izberite zanesljive borze kriptovalut, kot sta Coinbase in Binance.

Začnimo!

Glavna ideja rudarjenja kripto

Preden začnemo primerjati GPU za rudarstvo, začeti bi morali z a kratka razlaga o tem, kaj pravzaprav mislimo, ko rečemo rudarjenje kriptovalut. Rudarstvo je proces preverjanje transakcij v omrežju kriptovalut. Da bi to naredili na način, ki je dovolj varen, da kripto omrežje podpira milijarde dolarjev vrednosti, morajo računalniki poskusiti uganiti niz znakov – znan tudi kot hash.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

To “dokaz o delu”, kot se imenuje, je ena najpomembnejših lastnosti kriptovalute. V bistvu ščiti omrežje proti ljudem, ki ustvarjajo dodatne Bitcoin, Eter, Črtica, ali katero koli zadevno valuto.

Najboljši GPU za rudarstvo: GPU za rudarstvo.

Pridobivanje kriptovalut je mogoče izvajati z različnimi različne vrste računalniških sistemov. Najosnovnejši je CPU. CPU pomeni ” centralna procesna enota. V rudarjenju kriptos so bili dobri še pred nekaj leti, ko konkurenca v rudarstvu ni bila tako velika.

Vendar pa je danes GPU zaželen rudarjenje veliko različnih kripto. To je zato, ker lahko grafični procesor vsako sekundo naredi veliko več ugibanj ob pravilnem nizu znakov. Število ugibanj, ki jih lahko naredi stroj, se imenuje njegova hitrost razpršitve. Zato bo najboljši GPU za rudarstvo imel visoko hitrost razpršitve!

GPU pomeni obdelava grafike enota in so obvezen del strojne opreme za vsakogar, ki opravlja težka dela z upodabljanjem (za video produkcijo) ali igranje najsodobnejših video iger..

Od priljubljenosti kriptovalut eksplodirala leta 2017, prišlo je do množičnega pomanjkanje grafičnih procesorjev. To je bilo zato, ker jih je toliko ljudi kupovalo, da bi kopali kripto. Delnice v GPU proizvodnih podjetjih, kot so NVIDIA in AMD tudi nebo!

Najboljša grafična kartica za rudarstvo

Uvodoma se lahko končno spravimo do glavnega poudarka tega vodnika – iskanja najboljšega grafičnega procesorja za rudarstvo!

Pobrskal sem se po spletu, da vam ponudim kratek seznam absolutnega vrhunski deli strojne opreme na trgu danes. Nekatere od njih pa bo težko dobiti v roke. Po njih je še vedno zelo veliko povpraševanja.

Najbolje skupine – NVIDIA GeForce GTX 1070

Prvi na našem seznamu najboljših grafičnih procesorjev za rudarstvo je NVIDIA GeForce GTX1070. 1070 je čudovita grafična kartica za video igre. Prav tako je neverjetna izbira za kriptovalute rudarstvo.

NVIDIA GeForce GTX1070 je več kot radodarna hitrost razpršitve 30mh / s. Prav tako ne črpa veliko moči. Na samo 150W na enoto, to je ena izmed cenejših kart. To pomeni da elektrika ne bi smeli jesti preveč svojega rudarskega dobička.

Ena pomanjkljivost GTX1070 je, da je eno dražjih enot na našem seznamu. Na voljo je med 600 in 1000 USD, odvisno od tega, kje ga poberete, in trenutne ponudbe in povpraševanja po njih.

Vse to je verjetno najboljši GPU za rudarstvo. Torej, če ga najdete za manj kot 600 dolarjev, bi ga zagotovo morali dobiti.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Najboljše v proračunuAMD Radeon RX580

Naslednji del našega najboljšega grafičnega procesorja za rudarstvo je AMD Radeon RX580. Tako kot NVIDIA je tudi AMD drugo absolutno ime v industriji grafičnih kartic. Lahko ste prepričani, da boste dobili kakovosten kos strojne opreme od podjetja.

Najboljši grafični procesor za rudarstvo - AMD Radeon RX580

RX580 je na voljo po veliko ugodnejši ceni kot NVIDIA GeForce GTX 1070. To je samo namesto okoli 350 dolarjev dvakrat več kot pri 1070. To je še posebej impresivno, če upoštevamo, da bo nekaj popravkov čipa deloval z a hitrost razpršitve 29mh / s. Sploh ni slabo!

Še več, če tečete več rudarskih ploščadi za vaše delovanje, lahko narediš dodatni prihranki o odvajanju vsega, kar je ustvaril vroč zrak. To je zato, ker RX580 deluje na izjemno nizka temperatura tudi!

Vendar obstajajo nekaj slabosti temu čudovitemu kompletu. Na žalost je pogosto v celoti razprodan kot hobiist ali tisti, ki ima proračun. Ima tudi nekoliko večja poraba moči kot 1070, čeprav pri samo 185W to nikakor ni največ enota, ki je lačna električne energije Bom pogledal danes.

Najboljši grafični procesor za rudarstvo Radeon 680

Najboljše za tiste z drago elektriko – Nvidia GeForce GTX 1060

Nato imamo sestrico iz leta 1070, NVIDIA GeForce GTX1060. Tako kot Radeon RX580 tudi 1060 je veliko cenejši kot naš prvi vstop v to sestavo. Pride ob približno 300 dolarjev.

Še enkrat, zaradi tega je dobra izbira za tiste, ki želijo cenovno dostopne enota do ustvarjajo pasivni dohodek rudarstvo kripto. To nikakor ni najboljši GPU za rudarstvo na našem seznamu, vendar je zelo priljubljena enota.

Seveda je lahko tudi tako solidna izvedbena enota, ki ima tako dobre cene, pogosto tudi popolnoma razprodana. Če pa imate srečo, da pridete v roke 1060, boste ugotovili, da je ta grafična kartica zelo primeren za rudarjenje GPU. Prav tako je odlična igralna grafična kartica (za vsak primer, če se naveličate dobesednega tiskanja denarja!)

Posebej priporočam 1060 za tiste uporabnike, ki živijo nekje, kjer je elektrika draga. To je zato porabi le 120W – zaradi česar je v naši rundo najmanj močna enota.

Najboljši grafični procesor za rudarstvo - Nvidia GeForce Gtx 1060

Najbolj primeren za velike rudarske operacije v hladnem podnebju s poceni močjo – AMD Radeon RX Vega 56

Če nekje živite kjer je moč poceni (ali še bolje, brezplačno), nato AMD Radeon RX Vega 56 je zver enote. Dejansko deluje hitreje kot NVIDIA GeForce GTX 1070!

Odkar je črpa toliko moči, resnično nočete, da bi eno od tega vodili nekam, kjer je električna energija draga. Če pa dobite elektriko s popustom in živite nekje na hladnem, je to odličen GPU. Deluje zelo vroče, morda najbolj vroče na našem seznamu. Iz tega razloga bo hladno podnebje pomagalo prihraniti denar za črpalne enote.

Lahko pa se temu približate vprašanje toplote na drugačen način, kot so to storili nekateri rudarji v vzhodni Evropi. Poročali so, da je en rudar odvečno energijo porabil za pozimi ogrevajte njegov rastlinjak. Še en rudar v Sibiriji je dejansko ogreval svoj dom s toploto, pridobljeno iz njegove rudarske dejavnosti!

Najboljši GPU za rudarstvo: GPU za rudarstvo.

Druga potencialna pomanjkljivost AMD Radeon RX Vega 56 je stroški za nakup na prvem mestu. Samo ena od teh enot GPU vas bo vrnila nazaj približno 500 dolarjev. Zaradi tega je enota primerna za tiste z veliko kapitala, ki lahko vlagajo v velik projekt.

Spet RX Vega 56 je še en grafični procesor, ki se lahko izkaže za težko dostopnega. Če sem iskren, to v veliki meri velja za kateri koli GPU, ki je v današnjem času primeren za rudarjenje kriptoslov!

Najbolje, če denar ni predmet – NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Ena najcenejših enot na našem seznamu je zver, ki je NVIDIA GeForce GTX1080 Ti. Ta del strojne opreme vas bo stal okoli 860 dolarjev na GPU. Po skoraj trikratni ceni naših cenejših izborov je očitno, da ta ni za ljubiteljskega rudarja hobi.

Kot bi pričakovali od grafičnega procesorja, ki stane toliko, je GeForce GTX1080 Ti izjemno zmogljiva enota. Ponuja skoraj neverjetno hitrost razpršitve 32,2 mh / s z nekaj spremembami in popravki. Ta izvedba pa ima svojo ceno. To je tudi najbolj močan stroj na našem seznamu. GTX1080 Ti bo požrl 250 W električne energije. To pomeni, da porabi dvakrat več moči kot GTX 1060.

Seveda je 1080 Ti tudi a fantastična igralna grafična kartica kot tudi rudarski GPU. Pravzaprav je bila prej imenovana za najboljšo grafično kartico na planetu.

Ni presenetljivo, da enota trpi, ko gre za to količina moči potegniti mora iz stene. To vam bo prineslo donosnost naložbe in je pomembno, da pomislite pri izbiri najboljše grafične kartice za rudarstvo za vas. Tako kot Vega 56 tudi 1080 Ti je bolj primeren za resne aplikacije v krajih, kjer so stroški električne energije nizki in je hladno podnebje.

Najboljši grafični procesor za rudarstvo - Nvidia Gtx 1080Ti

Najboljše za izkušene nastavitve TweakersNVIDIA GeForce GTX 1070 Ti

Kot ste verjetno uganili iz imena, NVIDIA GeForce GTX1070 Ti je posodobljena različica prvotne enote 1070. NVIDIA je v 1070 Ti ustvarila izjemno zmogljivo enoto. Glede na spletno stran z imenom LegitReviews, ponuja zelo konkurenčno hitrost razpršitve 28,3 mh / s.

Poraba energije 1070 Ti je zelo velika konkurenčno 180W. To je zelo impresivno za enoto njegove moči in je idealno za uporabo, tudi če moč ni najcenejša.

Nekaj, česar se moramo zavedati pri NVIDIA GTX1070 Ti, je to so poročali o napaki v gonilniški programski opremi naprave. Zaradi tega je hash 1070 Ti nižji od oglaševanega.

Vendar je to mogoče popraviti zdaj z nekaj prilagoditvami. Zaradi tega lahko enoto priporočamo samo tistim, ki so pripravljeni prilagoditi nekaj nastavitev. Kljub temu gre še vedno za fantastično rudarsko enoto GPU!

Najboljši rudarski GPU: grafikon primerjave GPU

Spodaj sem ustvaril priročen grafikon za primerjavo GPU-ja, s katerim lahko hitro primerjam svoje izbire za najboljši GPU za rudarstvo.

GPU Osnovna ura Spomin Pomnilniška ura Priključek za napajanje Poraba moči Izhodi
GeForce GTX 1070 1,506MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1×6-pin 150W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX580 1.257 MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1x 8-polni, 1x 6-polni 185W 1x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1060 1,506MHz 6 GB GDDR5 6Gbps 1x 6-polni 120W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX Vega 56 1,156MHz 8 GB HBM2 800MHz 2x 8-polni 210W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1080 Ti 1.480MHz 11 GB GDDR5X 11 GHz 1x 6-polni; 8-polni 250W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForceGTX 1070 Ti 1.6070MHz 8 GB GDDR5 8 GHz 1x 6-polni; 1x 8-polni 180W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0

Zaključek

Torej, to je to. To je vodnik po najboljši GPU za rudarstvo. Upam, da so se vam informacije, ki sem vam jih posredoval, zdele koristne in jih boste lahko uporabili pri odločanju, katera grafična kartica je najboljša za vas.

Najboljši GPU za rudarstvo: GPU za rudarstvo.

Na koncu bo najboljši GPU za rudarstvo odvisno od vaših natančnih okoliščin. Ali živite nekje, kjer je elektrika draga? Ali želite zagnati veliko enot drug ob drugem, pa vas skrbi vročina? Imate velik kapital in želite veliko vlagati v kripto rudarstvo?

Odgovori na vsa zgoraj navedena vprašanja in ta priročnik naj vam pomaga pri odločitvi kateri GPU za rudarstvo je najboljši za vas osebno. Ni dobro kupiti draga enota z visoko močjo le da ugotovimo, da stroški električne energije onemogočajo, da bi z njo ustvarili dobiček!

Zdaj lahko izbirate med šestimi možnostmi, vključno z NVIDIA GeForce GTX 1070, AMD Radeon RX580, NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX Vega 56, NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, in GTX 1070 Ti.

Ko boste začeli ustvarjati dobiček, boste morali poiščite varno denarnico za svoje kovance. Najbolj priporočene možnosti vključujejo Ledger Nano X in Trezor Model T.

Upoštevajte vse vidike, da se pravilno odločite!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map