Najbolji EOS novčanik

Ako se odlučite za investiciju u kriptovalutama, trebali biste biti svjesni sigurnosnih proboja koji se i dalje događaju zbog kripto novčanika kojima nedostaje sigurnost. Samo u 2019. godini ukradeno je kriptovaluta vrijednih više od 4 milijuna dolara. I ne samo to, prošle su godine bile ugrožene privatne informacije tisuća ljudi. Uzimajući u obzir ove aspekte, nužno je nabaviti najbolji EOS novčanik.

EOS je 17. najpopularnija kriptovaluta s tržišnom kapitalizacijom od gotovo 2,5 milijarde dolara. Glavni cilj stvaranja ove kriptovalute bio je omogućiti programerima da na najlakši način stvore DApps (decentralizirane aplikacije).

EOS kriptovalute EOSIO što je an open-source blockchain platforma koji omogućuje obavljanje transparentnih i brzih transakcija, kao i skalabilnost. EOS ima veliku bazu obožavatelja i može biti vrlo dobro dugoročno ulaganje. Međutim, ako želite vidjeti kakva je budućnost, trebali biste si nabaviti najsigurniji EOS novčanik.

Nakon temeljitog istraživanja, sastavio sam popis najboljih EOS novčanika. Ovdje su prvih 7 novčanika za pohranu ove kriptovalute o kojoj ćete saznati više:

Prije nego što se usredotočimo na svaki od ovih novčanika, doznajmo kakve mogućnosti postoje.

Najbolji EOS novčanik: koje vrste novčanika postoje?

Da biste odabrali najbolji EOS novčanik prema svojim željama i potrebama, prvo trebate biti svjesni različitih vrsta novčanika koje možete naći na tržištu.

Postoje 4 glavne vrste:

 • Internetski novčanici
 • Novčanici softvera
 • Hardverski novčanici
 • Novčanici od papira

Svaki od njih dolazi s različitim prednostima i nedostacima. U nastavku ćete pronaći sve potrebne informacije.

Internetski novčanici

Internetski novčanici poznati su i kao web novčanici. Jedna od glavnih prednosti takvih novčanika je upotrebljivosti. Pristup im je jednostavan kao i povezivanje s internetom. Takvi pružatelji usluga pohranjuju vaše privatne ključeve na svoje poslužitelje, što znači da je i to lako izvršiti plaćanja.

Iako je upotrebljivost važna, postoji i glavna stvar nedostatak povezan s mrežnim novčanicima – sigurnost. Budući da takvi pružatelji kripto novčanika pohranjuju vaše privatne ključeve na svojim poslužiteljima, na mreži, vaša će sigurnost biti kompromitiran u slučaju da ti poslužitelji budu hakirani.

Kad se sve uzme u obzir, takvi se EOS novčanici preporučuju samo onima koji pohranjuju male količine digitalnih valuta.

Novčanici softvera

Baš poput mrežnih novčanika, softverski novčanici nastoji biti super jednostavan za upotrebu i navigaciju. U većini su slučajeva potpuno besplatni, sve što trebate je preuzeti a mobilna ili stolna aplikacija. Omogućuju vam pristup i vaše kriptovalute i izvršavate transakcije bilo gdje i bilo kada, sve dok ste povezani s internetom.

Tablica: Glavne značajke Coinbase novčanika i Electruma

Međutim, takvi novčanici poznati su i kao “vrući” novčanici jer se za njihovo korištenje morate povezati s internetom. Oni su skloniji hakiranju i druge ranjivosti u usporedbi s “hladnim” novčanicima.

Hardverski novčanici

Hardverski novčanici, također poznat kao hladne novčanike, smatraju se najsigurniji EOS novčanik. Kada upotrebljavate takve novčanike, vaši se privatni ključevi pohranjuju izvan mreže, što znači da čak i ako su vaši privatni podaci ugroženi, hakeri i dalje neće moći pristupiti vašim privatnim ključevima.

Neki su hardverski novčanici skupi, no o tome biste trebali razmišljati kao o plaćanju vlastite sigurnosti. Oni također jesu nije tako jednostavan za upotrebu kao mrežni ili softverski, ali svi dolaze s uputama i uvijek postoji korisnička služba koju možete kontaktirati.

Najbolji EOS novčanik: hladni novčanik - Ledger.

Nema sumnje da su hardverski novčanici najviše se preporučuje što se tiče pohrane kriptovaluta. Bolje je jednokratno platiti 50 ili 100 američkih dolara nego izgubiti svu imovinu u slučaju da vam privatnost bude ugrožena. To ćete reći na popisu najboljih EOS novčanika 4 hardverska novčanika na izbor.

Novčanici od papira

Konačni i najmanje popularni su papirnati novčanici. Korištenje papirnatih novčanika toliko se razlikuje od prethodnih metoda pohrane vaših kriptovaluta. Ako odaberete takvu vrstu novčanika, morat ćete napiši svoje privatne i javne ključeve na papir. Javni ključevi trebat će vam svaki put kad izvršavate transakciju.

Naravno, ovo a netehnička metoda za pohranu EOS-a, ali također je jedan od najsigurnijih. Naravno, nedostaje mu praktičnosti i vi ste u nevolji u slučaju da izgubite taj papir.

Takav tip novčanika pogodan je za one koji EOS smatraju a dugoročno ulaganje. Ipak, to neće biti prikladno za dnevne trgovce.

Sad kad ste svjesni različitih vrsta novčanika za pohranu EOS-a, vrijeme je da saznate više o najboljim EOS novčanicima.

Top 7 EOS novčanika

Kad birate najbolji EOS novčanik, postoje nekoliko aspekata koje biste trebali uzeti u obzir:

 • SIGURNOST. Ovo je najvažniji aspekt, uvijek biste trebali saznati kako bi bilo lako ukrasti kriptovalute iz novčanika.
 • Mobilnost. Je li moguće izgubiti novčanik? Ako da, koliko bi težak bio postupak povrata vaše imovine? Također, trebali biste moći lako pristupiti novčaniku kada je to potrebno.
 • Upotrebljivost. Najbolji EOS novčanik trebao bi biti jednostavan za upotrebu i imati jasno sučelje. Čak i kada su u pitanju hardverski novčanici, postoje opcije kojima se lako kretati.
 • Podržani novčići. Uvijek je bolje kada novčanik podržava velik broj kripto valuta. To vam omogućuje više mogućnosti prilikom ulaganja. Naravno, budući da tražite najbolji EOS novčanik, najvažnija stvar na koju morate obratiti pažnju jest podržava li novčanik EOS novčić ili ne.

Svaki novčanik ima svoje pogodnosti i hirove, dok su neke jednostavne za upotrebu, druge pružaju bolju sigurnost i naprednije značajke. Iako ću u nastavku predstaviti najčešće preporučene novčanike za kriptovalute, morate razmisliti o čimbenicima koji vam igraju glavnu ulogu i na temelju toga donijeti odluku.

1. Ledger Nano X – najsigurniji hardverski novčanik

Rangiranje br. 1 od 7 kripto burzi

Recenzija Ledger Nano X. Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Može se upravljati s mobilnog uređaja
 • + Vrlo sigurno
 • + Podržava više od 1500 kriptovaluta
 • + Udoban dizajn

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Relativno skupo

Posjetite web mjesto

Jedna od opcija na koju ćete naići kada tražite najbolji EOS novčanik je Knjiga Nano X. Tvrtka Ledger bila je osnovalo davne 2014. godine 8 stručnjaka koji je imao prethodno iskustvo u poduzetništvu, kriptovalutama i cyber sigurnosti. Okupili su se zajedno s glavnom namjerom stvaranja sigurnih rješenja za blockchain aplikacije.

Iako je Ledger pokrenulo samo 8 pojedinaca, više od 130 zaposlenika trenutno radi za ovu tvrtku. Njihov glavni cilj je da pružaju sigurnost proizvodima i uslugama temeljenim na kriptografiji. Zato Ledger Nano X nije jedini proizvod koji tvrtka nudi. Možete i birati Ledger Nano S kao i pronaći drugu dodatnu opremu i primjene.

Vratimo se najboljem EOS novčaniku, usredotočimo se na to Knjiga Nano X. Ovo je najnoviji model tvrtke koji vam omogućuje sigurnu kupnju, trgovinu i prodaju kriptovaluta.

Jedan od glavnih razloga zašto se Ledger smatra najboljim EOS novčanikom je sigurnost. To je hardverski novčanik, tako da su vaši privatni ključevi pohranjeno izvan mreže, osiguravanje cjelovitosti privatnost i anonimnost.

Najbolji EOS novčanik: Ledger Nano X zaštita.

Također, Ledger Nano X ima Bluetooth s niskom potrošnjom energije (BLE) povezanost, što znači da ga možete koristiti bez kabela. Neki od vas možda misle da to pokreće neke sigurnosne probleme, međutim, trebali biste znati da se samo javni podaci prenose putem Bluetootha. Vaša sjeme i privatni ključevi uvijek ostaju u uređaju.

Štoviše, ovaj hardverski novčanik sadrži Sigurni element (SE) koji će štititi u slučaju hakiranja Bluetooth veze tražeći vaše dopuštenje prije bilo kakvih radnji. Također, budući da je riječ o fizičkom uređaju o kojem govorimo, bit ćete više nego sretni kada saznate da je Ledger Nano X ne hrđajući Čelik koji pruža snažnu sigurnost od fizičkih oštećenja.

Sada, u slučaju da odlučite koristiti ovaj novčanik ne samo za EOS već i druge kriptovalute, trebali biste znati da je ovaj uređaj podupire više od 27 novčića i preko 1500 žetona. To će reći, bez obzira odlučite li se za EOS ili druge manje popularne tokene, najvjerojatnije će ih podržati Ledger.

Kada je u pitanju iskoristivost i dizajn, Ledger Nano X ima širi zaslon u usporedbi s prethodnim modelom tvrtke – Ledger Nano S (naći ćete ga i na našem popisu najboljih EOS novčanika). Širi zaslon omogućuje vam da odjednom vidite više informacija i čini ga ugodnijim za upotrebu uređaja.

Ako ovaj uređaj želite povezati s računalom, to lako možete učiniti pomoću a USB-C kabel. Također, Ledger nudi aplikaciju koja pruža još bolje korisničko iskustvo.

Naravno, ovaj bi uređaj u početku mogao biti težak za upotrebu, međutim, on dolazi sa svim uputama trebate, a njihova korisnička podrška rado će vam pomoći i odgovoriti na sva vaša pitanja kada je to potrebno.

Što je Ledger Nano X Price?

Cijene Ledger Nano X vjerojatno su jedini nedostatak povezan s ovim hardverskim novčanikom. Ovaj uređaj trenutno košta 119 dolara, međutim, možete naići na posebne ponude i ostvariti popuste koji dosežu i do 40%. Također, kupnjom paketa dobivate bolju cijenu.

Cijena vas ne bi trebala plašiti jer kad jednom kupite Ledger Nano X, moći ćete ga koristiti za pohranu EOS-a godinama! Novčanik dolazi uz USB kabel, letak za početak, 3 lista za oporavak i remen za privjesak.

Posjetite Ledger Nano X

…ili pročitajte našu recenziju Ledger Nano X

2. Trezor model T – Super siguran & Nudi izvrsne značajke

Rangiranje br. 2 od 7 kripto burzi

Trezor Model T pregled Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Vrhunska sigurnost
 • + Korisničko sučelje zaslona osjetljivog na dodir
 • + Jednostavno postavljanje
 • + Podržava oko 1000 kripto sredstava

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Glomazan dizajn
 • Skupo

Posjetite web mjesto

Još je jedan hardverski novčanik koji se smatra jednom od boljih opcija za pohranu EOS-a Trezor Model T. Budući da se radi o hardverskom novčaniku, sigurnost je također jedan od glavnih razloga zašto se ovaj uređaj tako preporučuje.

Trezor Model T najnoviji je model tvrtke koji dolazi više pogodnosti. Prije toga, tvrtka je objavila Trezor One koja je manje napredna verzija Modela T. Međutim, o njemu ćete također čuti poprilično puno govoreći o najboljim EOS novčanicima u ovom članku.

Sada se usredotočimo na Trezor Model T. Ovaj uređaj odlikuje se vrhunskom sigurnošću – svi vaši privatni ključevi pohranjeni su u Trezoru i nikad ne napuštaju uređaj, što vam omogućuje da ih koristite bez brige o sigurnosti. Što se tiče lozinki, sve su zaključane Trezor Manager lozinke pojedinačno pomoću digitalnih tipki.

Štoviše, nijedna operacija koja uključuje vaše privatne i javne ključeve neće se izvoditi bez korisnika autentifikacija putem PIN-a. Također, podržava BIP39 pristupne fraze, što znači da ih uređaj nikada ne pohranjuje ili pamti. To su glavne sigurnosne značajke, međutim, Trezor nudi puno više.

U slučaju da tijekom spremanja EOS kovanica izgubite Trezor Model T, trebali biste znati da postoji jednostavan način za rješavanje ovog problema. Trezor pruža super pouzdane sigurnosne kopije, tako da sve što trebate je vratiti sjeme za oporavak i vratit ćete novčanik.

Najbolji EOS novčanik: Trezor Model T.

Što se tiče upotrebljivosti, Trezor ima ekran na dodir kao i dva gumba za navigaciju. Zaslon je veliko poboljšanje u odnosu na prethodni model – Trezor One (više o tome kasnije). Definitivno čini uređaj lakšim i ugodnijim za upotrebu.

Neki bi se ljudi mogli brinuti o instalacijskim postupcima, međutim, u potpunosti nema potrebe. Trezor Model T je prilično jednostavan za postavljanje. Također, dolazi sa svim uputama kako to učiniti, pa ako slijedite sve korake, bit ćete sasvim u redu.

Još jedan razlog zašto se Trezor Model T smatra jednim od najboljih EOS novčanika je zato što podržava više od 1600 kovanica i žetona. Ne treba reći koliko je značajan ovaj broj!

Što je Trezor Model T Price?

Trezor Model T je najnapredniji model koji Trezor trenutno nudi, tako da zadržava svoju cijenu. Trenutno, Trezor Model T će vas koštati 169 dolara, međutim, ne biste trebali zaboraviti da možete pronaći neke kupone koji se nude iznimne ponude i popusti, posebno pri kupnji snopa.

Imajte na umu da koji god novčanik odlučite odabrati, Trezor Model T, Ledger Nano X ili bilo koji drugi, uvijek je presudno kupite ih na službenim stranicama davatelja usluga. Nije sigurno kupiti takve proizvode s Amazona ili drugih sličnih web stranica jer vaša sigurnost može biti ugrožena.

Posjetite Trezor Model T

…ili pročitajte našu Trezor Model T recenziju

3. Ledger Nano S – dobar omjer cijene i kvalitete

Rangiranje br. 3 od 7 kripto burzi

Pregled novčanika Ledger Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Super sigurno
 • + Zaštita od fizičkih oštećenja
 • + Podržava više od 1500 kovanica i tokena

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Relativno skupo

Posjetite web mjesto

Ledger Nano S je još jedna opcija koju biste trebali uzeti u obzir pri odabiru najboljeg EOS novčanika. To je bio originalni Ledger novčanik za kriptovalute stvoren prije Ledger Nano X – naprednija inačica ovog uređaja o kojoj smo već razgovarali.

Sada, Ledger Nano S je savršena opcija za one koji traže a jeftiniji hardverski novčanik to bi ipak osiguralo robusna sigurnost. Još jednom, budući da je riječ o hladnom novčaniku, sigurnost je jedan od glavnih razloga zašto ga ljudi imaju tendenciju odabrati.

Ledger Nano S omogućuje vam kupnju i zaštitu svojih kripto valuta, kao i upravljanje njima pomoću jedne aplikacije. To je bio prvi certificirani novčanik za kriptovalute na tržištu. Ovaj uređaj integrira siguran element (SE) koji se smatra najsigurnijim čipom na tržištu. Sposoban je zaštititi vas od sofisticiranih napada i može sigurno smjestite svoje privatne ključeve.

Ono što je iznimno kod Ledgera je to njihovi novčanici imaju prilagođeni OS (BOLOS) koji izolira aplikacije jedni od drugih i štiti vaš uređaj od zlonamjernih napada. Novčanik Ledger koristi više od milijun ljudi, kako početnika, tako i iskusnijih. Usprkos tome, definitivno zaslužuje da bude proglašen jednim od najboljih EOS novčanika.

Baš kao i Ledger Nano X, i ovaj model je izrađene od čelika i drugih trajnih materijala, tako da se ne biste trebali brinuti zbog fizičke štete. Također, u slučaju da izgubite uređaj, dobit ćete znak Fraza za oporavak od 24 riječi koje ćete trebati koristiti za oporavak imovine. Postupak je zaista jednostavan.

Nažalost, ovaj je uređaj manje user-friendly od prethodno raspravljenih novčanika na ovom popisu. To je zato što ako želite poslati svoje novčiće nekome drugome iz Ledger Nano S, morat ćete priključite ga u svoj stolni uređaj. Kad to radite, morat ćete svaki put unesite PIN. To je dobro jer vam daje još veću sigurnost.

Sada je postavljanje hardverskih uređaja definitivno složenije od upotrebe softverskih novčanika. Međutim, sigurnost koju dobivate u potpunosti se isplati. Budući da Ledger dolazi zajedno s a Korisnički priručnik, morat ćete slijediti jednostavne korake i bit će spremno za nekoliko minuta!

U slučaju da u ovaj novčanik odlučite pohraniti ne samo EOS, već i druge digitalne valute, gotovo da nema ograničenja. Ledger potpore više od 26 novčića i preko 1500 žetona. To će reći da ćete moći pohraniti ne samo Bitcoine, Ethereum ili Litecoins, već i manje poznate kriptovalute, poput Ubiq, Hcash i Stratis. Ovo je prvi put da čujem i za ove tokene.

Što je Ledger Nano S Price?

Kao što je već spomenuto, Ledger Nano S jedan je od boljih EOS novčanika za one koji traže jeftin hardverski novčanik.

Trenutno, Ledger Nano S košta 59 dolara, međutim, moći ćete naići na neke zaista iznimne ponude koje će ove cijene još više umanjiti. Ili možete dobiti obiteljski paket od troje i platiti samo 139 dolara.

Posjetite Ledger novčanik

…ili pročitajte našu recenziju Ledger novčanika

4. Trezor One – pristupačni hardverski novčanik

Rangiranje # 4 od 7 kripto burzi

Trezor novčanik Review Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Vrhunska sigurnost
 • + Vrlo poznati kripto novčanik
 • + Sadrži ogroman broj kriptovaluta
 • + Stalna ažuriranja firmvera

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Skupo
 • Već je bio predmet neovlaštenog pristupa

Posjetite web mjesto

Trezor Jedan bila objavljen još 2014. godine od strane tvrtke koja se zove SatoshiLabs. To je još jedan novčanik na koji ćete sigurno naići kada tražite najbolji novčanik EOS novčića.

Kada upotrebljavate ovaj novčanik s kriptovalutom, nikada se nećete morati povezati s internetom, što znači da će hakeru biti gotovo nemoguće pristupiti vašim sredstvima. Trezor Jedan je CE i RoHS certificirani, što znači da udovoljava svim standardima pouzdanosti i kvalitete.

Ako želiš slati / primati novčiće ili čak provjeriti stanje putem ovog novčanika, uvijek ćete to trebati unesite PIN kod koju ćete odabrati prilikom postavljanja uređaja. Bez toga se ne mogu odobriti nikakve radnje.

Također, prilikom postavljanja uređaja dobit ćete znak pristupna fraza da ćete trebati zapisati i sigurno pohraniti. To će biti potrebno u slučaju da izgubite svoj uređaj ili vam ga ukradu. Korištenjem ove pristupne fraze moći ćete povratite svoja sredstva na drugom uređaju Trezor.

Ovaj novčanik podržava više od 1400 kriptovaluta, tako da se može smatrati ne samo najboljim EOS novčanikom već i preporučenim novčanikom za sve ostale podržane kriptovalute.

Što je Trezor One Price?

Baš kao i Ledger Nano S, Trezor Jedan koštat će vas samo 59 dolara. Nepotrebno je reći da je ovo vrlo beznačajan iznos koji trebate platiti kako biste zaštitili svoju imovinu i potpuno se isplati.

Sada u posebnim prigodama možete pronaći neke popuste za Trezor One. Također, ako se odlučite za kupnju a 3 pakiranja, to će vas koštati čak i manje. Dakle, ako imate prijatelje koji, baš kao i vi, traže najbolji EOS novčanik, možete zajedno kupiti set od 3!

Posjetite Trezor

…ili pročitajte našu Trezor recenziju

5. Coinbase – pouzdani softverski novčanik

Rangiranje br. 5 od 7 kripto burzi

Pregled novčanika Coinbase Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Jednostavan za korištenje
 • + Besplatno se registrirati i držati kripto kovanice
 • + Pristojne naknade
 • + Podržava većinu glavnih kriptovaluta
 • + Vrhunska sigurnost

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Mali broj podržanih kriptovaluta
 • A "ugostili" novčanik – održava se stalna veza s internetom

Posjetite web mjesto

Coinbase razlikuje se od prethodno preporučenih hardverskih EOS novčanika jer je riječ o softverskom novčaniku.

Od Coinbase izvorno je razmjena, možete ga koristiti za kupite EOS kovanice a zatim ih spremite u Novčanik Coinbase. To je vjerojatno jedan od lakših načina za kupnju EOS-a i sve to zajedno. Morat ćete dobiti odvojene Coinbase aplikacije za razmjenu i novčanik.

Coinbase možda nije toliko siguran kao prethodno spomenuti hardverski novčanik, međutim, definitivno je jedan od sigurnijih novčanika softvera koji dolaze s najviša sigurnosna mjerenja. To uključuje dvofaktorsku provjeru autentičnosti, višestruke potpise, zahtjeve za potvrdu i još više.

Novčanik Coinbase ima vrlo jasno sučelje i je super jednostavan za upotrebu. Sve što trebate je preuzeti aplikaciju na svoj Android ili iOS uređaj i pružiti potrebne informacije. Definitivno je dobra opcija za početnike!

Što je Coinbase Price?

Budući da je Coinbase softverski novčanik, to neće vas koštati ništa za preuzimanje aplikacije. Imajte na umu da je Coinbase kompatibilan i s Ledgerom i s Trezorom, pa ako se odlučite za razmjenu kriptovaluta Coinbase, svoju imovinu i dalje možete držati u hardverskom novčaniku.

Posjetite Coinbase novčanik

…ili pročitajte našu recenziju Coinbase novčanika

6. Trust Wallet – čisto sučelje & Izvrsno korisničko iskustvo

Rangiranje br. 6 od 7 kripto burzi

Pregled novčanika Binance Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Dobra sigurnosna mjerenja
 • + Multi-kripto novčanik
 • + Pogodno za početnike
 • + Dobra reputacija

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Nema dvofaktorske autentifikacije

Posjetite web mjesto

Vjerujte novčaniku je još jedan softverski novčanik za EOS. Više od 5 milijuna ljudi odabrao ovaj novčanik za kupnju, pohranu i razmjenu kriptovaluta.

Biti softverski novčanik, Trust Novčanik nije toliko siguran kao hardverski novčanik, međutim smatra se jednom od sigurnijih opcija. To je zato što Trust Novčanik ne zahtijeva da navedete osobne podatke. Također, oni nikada ne pristupajte novčanicima korisnika, a tvoj privatni ključevi su hostirani lokalno.

Još jedan razlog zašto je jedan od boljih EOS novčanika je upotrebljivosti. Trust novčanik ima čisto sučelje, to je super jednostavan za upotrebu i navigaciju. Štoviše, dolazi s raznim korisnim značajkama koje će cjelokupno iskustvo učiniti puno ugodnijim.

Vjerujte novčaniku podržava više od 160 digitalnih valuta a još se više redovito dodaje.

Što je Trust Wallet Price?

Trust novčanik možete preuzeti potpuno besplatno. To je dostupno za Android i iOs uređaje. Također kompatibilan s hardverskim novčanicima Trezor i Ledger.

Posjetite Binance novčanik

7. eToro novčanik – velika upotrebljivost & Više od 120 podržanih kriptovaluta

Poredak # 7 od 7 kripto burzi

eToro pregled novčanika Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Dobar izbor kriptovaluta
 • + Jednostavan za korištenje
 • + Podržava više jezika
 • + Siguran

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Nedostaju neke kriptovalute
 • Nije dostupno za radnu površinu

Posjetite stranicu

Svaki kripto entuzijast već je čuo za eToro zbog njihovih reklama koje su posvuda. Iako mnogi ljudi odabiru eToro zbog njegove značajke društvenog trgovanja, on također nudi dobar EOS novčanik.

Koristiti eToro novčanik kriptovalute možete lako pohraniti, primiti i prenijeti. Podržava više od 120 digitalnih valuta a EOS je definitivno jedan od njih. Postoje također dostupno više od 500 kripto parova.

Novčanik eToro također uključuje snažne sigurnosne značajke, kao što su uređaji s više potpisa, DDoS zaštita i protokoli za standardizaciju. No ako vam je sigurnost jedan od najvažnijih čimbenika, tada odaberite softverski novčanik koji ste dobili umjesto softverskog.

Kolika je cijena eToro novčanika?

EToro možete dobiti na Google Playu ili u App Storeu potpuno besplatno. Također je vrlo jednostavno prijaviti se i početi ga koristiti u različite svrhe.

Posjetite eToro novčanik

Zaključci

Odabir najboljeg EOS novčanika nije tako jednostavan jer morate uzeti mnoštvo različitih aspekata: sigurnost, upotrebljivost, cijene, mobilnost, podržani novčići i još više. Iako je svaki od njih važan, sigurnost bi uvijek trebala biti na prvom mjestu.

Ako tražite najsigurniji EOS novčanik, trebali biste se odlučiti za one hardverske, uključujući Ledger Nano X i Trezor Model T. Ovi novčanici drže vaše privatne ključeve izvan mreže, pa im hakeri neće moći pristupiti.

Tablica: Glavne značajke Ledger Nano X i Trezor Model T

Iako su softverski novčanici manje omiljeni, nije tajna da su vrlo jednostavni za upotrebu. Također, mogu biti izvrsna opcija za one koji pohranjuju male količine kripto valuta.

Sve u svemu, to sve ovisi o vašim osobnim željama, međutim, ako vam je teško donijeti odluku, možda biste trebali razmotriti mogućnost pohrane dijela svojih kriptovaluta u hardverski novčanik, a dio u softverski. Uvijek je bolje podijelite svoju imovinu jer ako je jedna pohrana ugrožena, uvijek ćete imati drugu.

Nadam se da je ovaj članak bio sve što ste očekivali, pa čak i više!

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map