Najbolji Cardano novčanik

Cardano je blockchain u kojem živi ADA kriptovaluta. Uglavnom se koristi za slanje i primanje digitalnih sredstava. Trenutno je 6. najpopularnija kriptovaluta s tržišnom kapitalizacijom od više od 10 milijardi dolara. Sad, otkad ste došli na ovu najbolju recenziju novčanika Cardano, to vjerojatno već znate.

Ako slučajno imate ogromnu količinu (ili jednostavno onaj iznos koji niste mogli priuštiti da izgubite) ADA kovanica, trebali biste za njih pronaći i pouzdani novčanik. Napokon, pohranjivanje imovine na platformama za razmjenu kriptovaluta vrlo se ne preporučuje. Zbog nedostatak sigurnosti, svake se godine kradu milijuni kriptovaluta.

U ovome najbolje Popis novčanika Cardano, naći ćete dvije različite vrste novčanika – hardver i softver. Upoznat ću vas sa svakim od njih jednog po jednog i pomoći vam da donesete ispravnu odluku. Ovdje su top 7 opcija koji se smatraju jednim od najboljih Cardano novčanika i o njima će se raspravljati u ovom članku:

Počnimo s upoznavanjem različitih vrsta novčanika koje se mogu naći na tržištu. Lakše je odabrati novčanik za svoje osobne potrebe kada imate šire razumijevanje.

Najbolji Cardano novčanik: različite vrste opcija

Postoje četiri različite vrste novčanika koje ćete moći pronaći tražeći najbolji Cardano novčanik. Evo popisa na kojem ih možete pronaći:

 • Internetski novčanici
 • Novčanici softvera / aplikacija
 • Hardverski novčanici
 • Novčanici od papira

Uz svaki od ovih novčanika dolazi različite pogodnosti i hirove a može se preporučiti različitim osobama. Prije nego što prijeđete na najbolji popis Cardano novčanika, trebali biste bolje razumjeti svaki od njih.

Internetski novčanici

Internetski novčanici poznati su kao najmanje siguran. Ako odabirete takav novčanik, trebali biste se uistinu osloniti na davatelja usluga. Iako većina internetskih novčanika najviše razine ne pohranjuje vaše privatne ključeve, vaši novčići se i dalje mogu ukrasti u slučaju da ga netko uspije hakirati.

Najbolji Cardano novčanik: digitalni novčanik.

Glavna prednost takvih novčanika je upotrebljivosti. Da biste pristupili internetskim novčanicima, morat ćete imati samo internetsku vezu. Također super jednostavno izvršavanje transakcija jer su vaši privatni ključevi pohranjeni na njihovim poslužiteljima.

Kad se sve uzme u obzir, internetski novčanici mogu se samo preporučiti ako pohranjujete male količine kriptovaluta. U suprotnom, trebali biste potražiti sigurnije opcije.

Novčanici softvera / aplikacija

Ako planirate svakodnevno trgovati, onda softverski novčanici može biti stvarno dobar izbor. Jesu sigurnije nego na mreži skladište, međutim, nije tako pouzdan kao hardver novčanike.

Novčanici softvera ili aplikacija jesu super jednostavan za upotrebu. Štoviše, svoju imovinu možete pratiti u pokretu pomoću mobilne aplikacije. The pouzdanost softverskih novčanika u potpunosti ovisi o platformi. Postoje neke zaista sigurne opcije koje ću predstaviti kad govorimo o najboljem Cardano novčaniku, međutim, možete naići i na manje pouzdane pružatelje usluga, ali ne u ovom članku.

Sve u svemu, softverski novčanici preporučuju se onima koji proizvode više transakcija tijekom dana, a također i za one koji u njima pohranjuju male količine kripto valuta.

Hardverski novčanici

Kada se traži najbolji Cardano novčanik, primijetit ćete da su najčešće preporučene opcije hardverski novčanici. Poznati su i kao hladni novčanici jer vaš privatni ključevi pohranjuju se izvan mreže, tako da neće biti problema s hakiranjem.

Najbolji Cardano novčanik: Ledger.

Izrađena je većina visokokvalitetnih hardverskih novčanika trajni materijali, što znači da se ne biste trebali brinuti hoćete li ih ispustiti ili slomiti. Također, postupak oporavka obično je prilično jednostavan u slučaju da ga izgubite.

Naravno, što se tiče hardverskih Cardano novčanika, jesu nije tako jednostavan za upotrebu kao internetske ili softverske, međutim, ako pohranjujete ogromne količine kriptovaluta, nabavka takvog novčanika je nužna.

Novčanici od papira

Dok novčanici od papira smatraju se najsigurnijima, u slučaju da ih izgubite ili se dogodi neka vrsta vodene nesreće, vaše su kriptovalute izgubljene. Ovo je jedino netehnički način za pohranu vaših kriptovaluta.

Ako odaberete papirnati novčanik, tada će vam trebati vaši javni ključevi svaki put prilikom obavljanja transakcije. Nepotrebno je reći da može biti stvarno dugotrajan, međutim, takvi novčanici su nevjerojatni ako ADA kovanice smatrate a dugoročno ulaganje.

Sad kad imate osnovno razumijevanje, pogledajmo najbolje Cardano novčanike.

Najbolji Cardano novčanik: TOP 7 opcija

Na popisu “najboljih Cardano novčanika” naći ćete razne izbore, međutim trebali biste biti svjesni različiti faktori koje biste trebali uzeti u obzir prilikom odabira najbolji ADA novčanik za vaše potrebe.

Pustite me da brzo prođem kroz njih aspekti:

 • SIGURNOST. Sigurnost je definitivno najvažniji faktor trebali biste razmotriti prilikom odlučivanja koji Cardano novčanik odabrati. Svi ostali aspekti nisu važni ako je vaša sigurnost ugrožena.
 • Upotrebljivost. Dobar novčanik za kriptovalute trebao bi biti jednostavan za korištenje i imaju a jasno sučelje. Ovaj faktor možda nije toliko važan za one koji ADA kovanice smatraju dugoročnim ulaganjem, međutim presudan je za one koji izvršiti više transakcija kroz dan.
 • Mobilnost. Koliko je jednostavno pristupiti novčaniku? Također, ako govorimo o hardverskom novčaniku, pobrinite se da proces oporavka lako je u slučaju da ga izgubite i uzmite u obzir materijale od kojih je napravljen. Trebali bi biti otporan na fizička oštećenja.
 • Podržani novčići. Iako sada tražite najbolji Cardano novčanik, možda biste ga odlučili koristiti za spremanje drugih kripto valuta u budućnosti. Zato je važno osigurati da novčanik podržava dobru količinu kriptovaluta. Iznenadit ćete se kad čujete da neki od njih podržavaju tisuće različitih sredstava.

Uz svaki novčanik dolazi različite prednosti i nedostatke, zato bi svaki pojedinac trebao odabrati opciju nakon što procijeni svoje osobne želje i potrebe. Sada je vrijeme da prijeđete na najbolji novčanik s popisa Cardano i pronađete najprikladniju opciju za vas.

1. Ledger Nano X – najsigurniji hardverski novčanik

Rangiranje br. 1 od 7 kripto burzi

Recenzija Ledger Nano X. Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Može se upravljati s mobilnog uređaja
 • + Vrlo sigurno
 • + Podržava više od 1500 kripto valuta
 • + Udoban dizajn

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Relativno skupo

Posjetite stranicu

Prvo ime koje ćete vjerojatno čuti kad tražite najbolji Cardano novčanik je Knjiga. Tvrtka nudi dvije pouzdane mogućnostiLedger Nano S i Ledger Nano X. Potonji je najnoviji i najnapredniji hardverski novčanik koji nudi tvrtka.

Tvrtka Ledger bila je osnovalo davne 2014. godine 8 stručnjaka koji su imali prethodno iskustvo u kriptovalutama, cyber sigurnosti i poduzetništvu. Njihov glavni cilj bio je stvoriti sigurna rješenja za blockchain aplikacije, i to su uspjeli postići.

Trenutno je Ledger Nano X jedan od vodećih novčanika za Cardano i više drugih kripto valuta zbog svojih mjerenja sigurnosti. Ovaj uređaj pohranjuje sve vaše privatne ključeve izvan mreže što osigurava potpunu privatnost i anonimnost.

Najbolji Cardano novčanik: Ledger Nano X zaštita.

Štoviše, sadrži Sigurni element (SE) tj sposoban da vas zaštiti u slučaju da vam je hakirana Bluetooth veza. To djeluje tako da zatražite vaše odobrenje prije bilo kakvih promjena. To je reklo, dok su neki ljudi bili zabrinuti Bluetooth niska energija (BLE) povezanost, ne biste se više trebali brinuti.

Sad, otkako Ledger Nano X je fizički uređaj, trebali biste znati od čega je napravljen vrhunski materijali, uključujući ne hrđajući Čelik. Pa ako ga slučajno spustite na pod, ništa mu se neće dogoditi. Naravno, možda ćete primijetiti neke ogrebotine godinama pri korištenju, ali to neće utjecati na performanse uređaja.

Nevjerojatno je da Ledger Nano X ima širi zaslon u usporedbi s prethodnim modelom tvrtke – Ledger Nano S. Međutim, baš kao i ovaj, ima dva gumba za navigaciju. Iako će vam trebati malo vremena da se naviknete, ovaj je uređaj prilično jednostavan. Također, dolazi zajedno s korisničkim priručnikom u kojem ćete moći pronaći sve upute.

Ovaj uređaj dolazi s a USB-C kabel koje možete koristiti za povezivanje s računalom. Štoviše, Ledger nudi aplikaciju koja će vam omogućiti da kontrolirate sve s jednog mjesta. Sve u svemu, ne biste trebali imati problema kada je u pitanju upotrebljivost.

Još jedan nevjerojatan aspekt ovog novčanika je njegova podrška više od 27 novčića i preko 1500 žetona. To znači da se ne biste trebali ograničavati na ADA kovanice, toliko je drugih digitalnih sredstava u koja možete odabrati ulaganje.

Što je Ledger Nano X cijena?

Ledger Nano X može izgledati pomalo skupo. Trenutno je košta 119 dolara, međutim, trebate imati na umu da plaćate samo jednom i da godinama možete uživati ​​u jednom od najboljih Cardano novčanika.

Također, tvrtka nudi neke zaista atraktivne ponude i popusti u posebnim prigodama, tako da ih ne biste smjeli propustiti. A ako kupite paket, jedan Ledger novčanik koštat će vas manje.

Posjetite Ledger Nano X

…ili pročitajte našu recenziju Ledger Nano X

2. Trezor model T – pouzdan hardverski novčanik

Rangiranje br. 2 od 7 kripto burzi

Trezor Model T pregled Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Vrhunska sigurnost
 • + Korisničko sučelje zaslona osjetljivog na dodir
 • + Jednostavno postavljanje
 • + Podržava oko 1000 kripto sredstava

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Glomazan dizajn
 • Skupo

Posjetite stranicu

Trezor Model T je još jedan novčanik koji mora biti na popisu “najboljih Cardano novčanika”. Budući da je Trezor Model T a hardverski novčanik, baš kao i Ledger Nano X, sprema vaš privatni ključevi izvan mreže. Praktički je nemoguće da vam haker ukrade imovinu jer novčanik nikada nije povezan s internetom.

Koristeći Trezor Model T možete slati i primati, kao i pohranjivati ​​svoje kriptovalute (očito) i provjeravati stanje. Prije bilo kakvih promjena, morat ćete unesite svoj osobni PIN broj. Štoviše, dobit ćete svoj rezervne lozinke koji su potrebni u slučaju da vam se uređaj izgubi ili ukrade.

Trezor Model T značajke vrhunske sigurnosne značajke. Već znate da su vaši privatni ključevi pohranjeni izvan mreže, međutim, ovaj novčanik također zaključava sve vaše lozinke Trezor Manager lozinke pojedinačno pomoću digitalnih ključeva. Štoviše, Trezor podržava BIP39 pristupne fraze, tako da se uređaj nikada neće sjetiti vaših privatnih i javnih ključeva.

Najbolji Cardano novčanik: Trezor.

Bilješka: Ključno je ne dijeliti svoj PIN kôd ili rezervne fraze ni s kim!

Krećući dalje, Trezor Model T podržava više od 1600 kriptovaluta, uključujući najpopularnije kovanice i još manje poznate tokene. Nepotrebno je reći da je podržan i ADA novčić.

Također, na temelju recenzija kupaca, Trezor Model T je relativno lako instalirati i koristiti, čak i ljudi bez ikakvog iskustva moći će ga brzo postaviti. Budući da dolazi sa svim potrebnim uputama, postupak će biti još manje kompliciran.

Trezor Model T ima dva gumba za navigaciju, međutim, što je različit od prethodnog modela (Trezor One) je da ovaj uređaj ima zaslon osjetljiv na dodir što je očito poboljšanje u odnosu na prethodni model.

Kad se sve uzme u obzir, Trezor Model T je definitivno jedna od najboljih opcija koje biste trebali uzeti u obzir prilikom odabira najboljeg Cardano novčanika.

Što je Trezor Model T cijena??

Biti jedan od najboljih ADA novčanika, Trezor Model T dolazi s cijenom. Jedan uređaj košta 169,99 dolara, ili možete odabrati a paket koji uključuje Trezor Model T, Trezor One i Cryptosteel sef po cijeni od 274 dolara. Čini se kao dobar posao.

Također, u posebnim ćete prilikama moći pronaći neke zaista atraktivne ponude Trezora, pa ih svakako propustite!

Posjetite Trezor Model T

…ili pročitajte našu Trezor Model T recenziju

3. Ledger Nano S – Odličan omjer cijene i kvalitete

Rangiranje br. 3 od 7 kripto burzi

Pregled novčanika Ledger Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Super sigurno
 • + Zaštita od fizičkih oštećenja
 • + Podržava više od 1500 kovanica i tokena

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Relativno skupo

Posjetite web mjesto

Ako ste prije tražili najbolji Cardano novčanik, kladim se da ste više puta naišli na Ledger Nano S. Riječ je o hardverskom novčaniku koji vam omogućuje ne samo pohranu već i slanje i primanje kripto imovine.

Ledger Nano S podupire više od 1.500 različitih kriptovaluta (26 kovanica i više od 1500 žetona), uključujući ADA kovanice, naravno. Iako ne postoji novčanik koji podržava sve postojeće kriptovalute, Ledger Nano S svakodnevno poboljšava svoj popis podržanih kriptovaluta.

Jedan od razloga zašto se Ledger često smatra najboljim Cardano novčanikom je sigurnost. Za razliku od novčanika softvera, vaš privatni ključevi pohranjeni su unutar stvarnog uređaja – offline. Štoviše, morat ćete odabrati pin kod koji mora sadržavati najmanje 4 znamenke, i dobit ćete Fraza za oporavak od 24 riječi to je potrebno u slučaju da zaboravite svoj pin.

Iako postoje neke zabrinutosti što se tiče trajnosti hardverskih novčanika, ne bi trebalo biti dvojbi oko Ledger Nano S. Uređaj je izrađena od nehrđajućeg željezo što ga čini otpornim na fizička oštećenja.

Sada, dok je Ledger Nano S popularniji model tvrtke, postoji i poboljšana verzija – Ledger Nano X. Ima veći zaslon koji vam omogućuje da vidite pune adrese novčanika, kao i sve ostale potrebne detalje.

Najbolji Cardano novčanik: Ledger Nano S.

Iako Ledger Nano S možda nije tako jednostavan za korištenje kao softver ili internetski novčanici, to je jako poboljšava upotrebljivost pružanjem app koji vam omogućuje kupnju ADA kriptovalute, kao i upravljanje njome. Usput, sve što vam treba je jedna aplikacija.

Izuzetan aspekt i Ledger Nano S i Ledger Nano X jest taj što imaju prilagođeni OS (BOLOS) koji osiguravaju da su aplikacije izolirane jedna od druge, a ujedno vas štite od zlonamjernih napada. Također integrira a Sigurni element (SE) koji sigurno čuva vaše privatne ključeve i može vas zaštititi od ozbiljnih napada.

Koja je cijena Ledger Nano S??

Jedan od glavnih razloga zašto Ljudi često biraju mrežne ili softverske novčanike umjesto hardverskih jest taj što ih zapravo morate posjedovati. Činjenica je da neki od njih mogu biti relativno skupi, međutim, ono što cijene Ledger Nano S?

Ledger Nano S koštat će vas samo 59 dolara to je relativno jeftino s obzirom na činjenicu koja vam pruža konačnu sigurnost, sjajne značajke i elegantan dizajn.

Uređaj će biti isporučen odmah nakon što izvršite uplatu, tako da možete očekivati ​​da će ga primiti u roku od jednog radnog dana.

I Ledger Nano S i Ledger Nano X mogu se smatrati najboljim Cardano novčanikom, međutim, trebali biste odabrati jedan prema vašim osobnim željama.

Posjetite Ledger novčanik

…ili pročitajte našu recenziju Ledger novčanika

4. Trezor One – pristupačni hardverski novčanik

Rangiranje # 4 od 7 kripto burzi

Trezor novčanik Review Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Vrhunska sigurnost
 • + Vrlo poznati kripto novčanik
 • + Sadrži ogroman broj kriptovaluta
 • + Stalna ažuriranja firmvera

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Skupo
 • Već je bio predmet neovlaštenog pristupa

Posjetite web mjesto

Kad tražite najbolji novčanik za Cardano, naići ćete na njega Trezor Jedan. To je jedan od preporučljivijih hardverskih novčanika u koji možete pohraniti ADA kovanice.

Trezor One izvorni je Trezor novčanik koji je i bio objavljen još 2014. godine od strane tvrtke koja se zove SatoshiLabs. Novčanik je CE i RoHS certificirani što znači da udovoljava standardima kvalitete i pouzdanosti.

Jedan od razloga zašto se preporučuje odabir ovog novčanika je sigurnost. Kada šaljete ili primate ADA kovanice pomoću Trezora One, trebat ćete navesti a PIN kodirati svaki put kad ćete izvesti neku radnju. Bez vašeg odobrenja neće se izvršiti nikakve promjene.

Sada, u slučaju da izgubite ovaj uređaj, trebali biste znati da je postupak oporavka prilično jednostavan. Dobit ćete pristupna fraza prilikom postavljanja novčanika. Bit će potrebno za povrat sredstava.

Trezor One relativno je jednostavan za upotrebu u usporedbi s drugim hardverskim novčanicima na tržištu. Dolazi sa svim uputama koje su vam potrebne kako biste shvatili kako ga koristiti.

Što je Trezor One Pricing?

Trezor One jedan je od najpovoljnijih hardverskih novčanika za Cardano. Baš kao Ledger Nano S trenutno košta samo 59 dolara. U tom slučaju izvršite samo jedno plaćanje i možete koristiti a siguran hardverski novčanik za ADA kriptovalutu godinama.

Govoreći o cijenama, vidjet ćete da Trezor ponekad nudi zaista atraktivne ponude za oba novčanika, tako da možete znatno uštedjeti svoju uštedu. Također, kada vi kupite 3 pakiranja za vas i vaše prijatelje jedan Trezor novčanik koštati vas manje.

Posjetite Trezor

…ili pročitajte našu Trezor recenziju

5. Coinbase – novčanik sigurnog softvera

Rangiranje br. 5 od 7 kripto burzi

Pregled novčanika Coinbase Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Jednostavan za korištenje
 • + Besplatno se registrirati i držati kripto kovanice
 • + Pristojne naknade
 • + Podržava većinu glavnih kriptovaluta
 • + Vrhunska sigurnost

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Mali broj podržanih kriptovaluta
 • A "ugostili" novčanik – održava se stalna veza s internetom

Posjetite web mjesto

Iako sam na početku ovog vodiča to spomenuo softver / vruće novčanike nisu toliko sigurni kao hardverski, postoji više razloga zašto Coinbase zaslužuje biti na ovom popisu za najbolje ADA novčanike.

Prije nego što krenete dalje, trebali biste znati da Coinbase još ne podržava Cardano, međutim, trebao bi biti uključen na popis podržanih kriptovaluta Coinbase u tren oka. Dakle, nećete trebati dugo čekati.

Coinbase je jedna od najpopularnijih i najpouzdanijih burzi kriptovaluta na tržištu, međutim, također ima jedan od najsigurnijih novčanika s digitalnom valutom koji se mogu koristiti za pohranu ADA kovanica. Ono što biste trebali znati jest da ćete trebati dvije odvojene aplikacije za Coinbase razmjenu i novčanik.

Jedan od razloga zašto se Coinbase novčanik toliko preporučuje je sigurnost. Pruža ne samo dvofaktorska autentifikacija ali isto tako više potpisa, zahtjevi za potvrdu i više drugih sigurnosnih mjera. Važno je spomenuti da Coinbase nikada nije hakiran. Ovaj aspekt dodaje dodatnu pouzdanost.

Što je cijena novčanika Coinbase?

Dobra vijest je da je za razliku od hardverskih novčanika, Coinbase novčanik potpuno besplatno. To znači da neće biti dodatnih troškova za sigurno spremanje kriptovaluta. Trebate samo preuzeti aplikaciju i početi je koristiti.

Posjetite Coinbase novčanik

…ili pročitajte našu recenziju Coinbase novčanika

6. Novčanik Guarda – kripto novčanik s više platformi

Rangiranje br. 6 od 7 kripto burzi

Pregled novčanika Guarda Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Dobre sigurnosne mjere
 • + Jednostavan za korištenje
 • + Korisnička podrška uživo
 • + Veliki broj podržanih kriptovaluta

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Još uvijek nova tvrtka
 • Relativno visoke naknade

Posjetite web mjesto

Guarda je kriptovaluta s više platformi novčanik koji nudi web, stolne i mobilne novčanike. Ono što je nevjerojatno kod ovog novčanika je da je kompatibilan s Ledgerom. Iz tog razloga dio ADA kovanica možete držati u hardverskom novčaniku, a dio u novčaniku Guarda.

Novčanik Guarda nudi mrežne i softverske novčanike za koje se zna da su manje sigurni od hardverskih. Međutim, dolazi s dobrim sigurnosnim značajkama, poput šifriranih sigurnosnih kopija, prepoznavanja lica ili ID-a.

Kada je riječ o podržanim kriptovalutama, Guarda podržava više od 40 novčića i tisuće tokena uključujući ERC20, BEP-2, i druge popularna imovina. Ipak, neki ga smatraju ne samo najboljim Cardano novčanikom već i stvarno dobrom opcijom za druge kriptovalute.

Napokon, novčanik Guarda vrlo je jednostavan za upotrebu, ima a jasno sučelje i korisne značajke. Zato se ovaj novčanik preporučuje za početnike.

Što je cijena novčanika Guarda?

Novčanik Guarda potpuno je besplatan, baš kao i većina ostalih internetskih i softverskih novčanika. Novčanik Guarda za stol dostupan je za oboje Korisnici sustava Windows i MacOS. Mobilnu verziju možete preuzeti za iOS i Android uređaji.

Posjetite Guardu

…ili pročitajte našu recenziju Guarde

7. Atomski novčanik – velika upotrebljivost

Poredak # 7 od 7 kripto burzi

Pregled atomskog novčanika Stvari koje su nam se svidjele:

 • + Jednostavan za korištenje
 • + Podržava više od 300 kriptovaluta
 • + Siguran
 • + Integracije ShapeShift i Changelly
 • + 24/7 korisnička podrška uživo

Stvari koje nam se nisu svidjele:

 • Nije toliko siguran kao hardverski novčanik
 • Malo se kovanica može ‘atomski zamijeniti’

Posjetite web mjesto

Posljednja opcija na popisu “najboljeg novčanika za Cardano” je Atomic novčanik. Atomski je softverska kripto pohrana platforma koja također ima integriranu razmjenu za dodatne funkcije. To znači da Atomic možete koristiti ne samo za pohranu kripto-podataka, već i za kupnju, prodaju i trgovinu raznim kriptovalutama.

Novčanik Atomic stvoren je davne 2017. godine, godine kada je tržište kriptovaluta cvjetalo. Stvoritelj ovog novčanika je Konstantin Gladych, koji je ujedno i čovjek iza Changelly – jedna od najpouzdanijih platformi za razmjenu kriptovaluta.

Trenutno Atomic novčanik podržava više od 300 kriptovaluta i sve postojeće ERC-20 tokeni. Iako broj možda nije najimpresivniji koji smo imali, definitivno je i više nego dovoljan, pogotovo ako tražite najbolji Cardano novčanik.

Kao što je već spomenuto, riječ je o softverskom novčaniku, što znači da mu možda nedostaje određene sigurnosti. Međutim, u usporedbi s internetskim novčanicima, to je definitivno bolja opcija. Atomski novčanik još je uvijek nov, međutim, nisam primijetio nijednu recenziju kupaca koja bi bila vrlo negativna za sigurnost ovog novčanika.

Atomski novčanik je vrlo jednostavan za upotrebu. Sve što trebate učiniti je preuzmite aplikaciju i otvorite račun. Nakon što završite, ADA kovanice možete prenijeti iz drugog novčanika u Atomic ili jednostavno kupiti ovu kriptovalutu na platformi. Također, ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek se možete obratiti korisničkoj podršci tvrtke. Prema korisnicima, korisnička podrška za Atomic novčanik zaista je korisna kada su u pitanju različita pitanja u vezi s problemima upotrebljivosti.

Što je cijena atomskog novčanika?

Baš kao i ostali softverski novčanici na ovom popisu, preuzimanje Atomic novčanika neće vas koštati ništa.

Posjetite Atomic

…ili pročitajte naš Atomic pregled

Zaključci

Kada birajući najbolji Cardano novčanik za svoje osobne potrebe, uvijek uzmite u obzir najvažniji aspekti o kojima smo već razgovarali: sigurnost, upotrebljivost, dostupnost i broj podržanih kriptovaluta. Iako je svaki od ovih aspekata značajan, sigurnost bi trebala biti na prvom mjestu. Drzi to na umu.

Svaki novčanik s popisa ima svoje vlastite prednosti i nedostatke, tako da u potpunosti ovisi o vašim osobnim potrebama koju ćete odabrati. Općenito, ako sigurnost je značajka broj jedan koju tražite na uređaju, onda svakako trebate ići hardverski novčanici, kao što su Knjiga Nano X ili Trezor Model T.

Tablica: Značajke povezivosti Ledger Nano X i Trezor Model T

Međutim, ako pohranjujete samo male količine kriptovaluta i tražite najjednostavniji način kupnje i pohrane kriptovaluta kao i obavljati transakcije, možda biste trebali razmotriti softverski novčanici. Pri odabiru najboljeg softverskog novčanika za Cardano, trebali biste uzeti u obzir Novčanik Coinbase. Pruža i razmjenu kriptovaluta i siguran novčanik.

Ako još nemate ADA kovanice, trebali biste odabrati i sigurna platforma za kripto razmjenu za kupnju ove kriptovalute. Uključuje nekoliko najpouzdanijih i preporučenih platformi

 • Coinbase
 • Binance
 • Coinmama

Nadam se da vam je ovaj vodič pomogao da pronađete najbolji Cardano novčanik za svoje potrebe. Ne zaboravite da bi sigurnost uvijek trebala biti na prvom mjestu.

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map