Najbolji Altcoins 2021: Pronađite svoj najbolji Altcoin za investiranje 2021. godine

Veličina tržišta kriptovaluta koje je u travnju 2017. iznosila oko 25,9 milijardi dolara, a sada iznosi 409,47 milijardi dolara! Kako je tržište raslo, pojavile su se mnoge nove kriptovalute.

Napomena: Tržišna kapitalizacija bilo koje kriptovalute je broj postignut kada se ukupan broj kovanica pomnoži s vrijednošću jedne kovanice.

Te se kriptovalute često nazivaju “Altcoins” jer pružaju alternativu Bitcoinima. Odabir najboljih altcoina može biti težak zadatak, jer postoje tisuće mogućnosti.

Ako tražite najbolje altcoine 2021, onda ne trebate tražiti dalje. U ovom ću vodiču obraditi altcoin-ove koji najviše obećavaju. Govorit ću o njihovim povijesnim trendovima, tehnologiji, jedinstvenosti i onome što se može očekivati ​​2021. godine.

Na kraju ovog vodiča trebali biste imati dobru ideju o najboljim altcoinima 2021. S ovim podacima u ruci možete otići financijskom savjetniku kako biste planirali svoje ulaganje u kriptovalute za 2021.

Bilješka: Ako se odlučite za kupnju bilo koje kriptovalute predstavljene u ovom članku, svakako odaberite pouzdanu kripto valutu. Najviše preporučene opcije uključuju Coinbase i Binance. Možeš vidjeti kako se uspoređuju ispod.

Sada, krenimo s pregledom najboljih altcoina 2021.

1. Najbolji Altcoins 2021: Ethereum

Popis najboljih altcoina mora početi s Ethereumom, koji je druga najvrjednija kriptovaluta nakon Bitcoina. Trenutna je tržišna kapitalizacija 64,35 milijardi dolara! Ethereum je u srpnju 2015. godine pokrenuo sada poznati vunderkind iz svijeta kriptovaluta – Vitalik Buterin.

Povijesni investicijski trendovi

Kao što možete vidjeti na donjem snimku, cijena Ethereuma porasla je s 9 dolara u siječnju 2017. na 1.389 u siječnju 2018. dajući povrat od 17000%. Njegova se cijena prošlog mjeseca gotovo udvostručila, s 396 dolara početkom travnja (2018) na 648 dolara danas.

Grafikon cijena Ethereuma iz 2018

Po čemu je Ethereum jedinstven i razlikuje se od Bitcoina?

Bitcoin je samo digitalna valuta, ali Ethereum uz to nudi još toga. Ethereum pruža programeru platformu na kojoj mogu graditi pametne ugovore i decentralizirane aplikacije temeljene na blockchainu.


Ethereum je prva kriptovaluta koja je uvela pametne ugovore, a koji se sada smatraju sljedećom velikom stvari.

Napomena: Pametni ugovori su ugovori kodirani na blockchainu koji se izvršavaju kada su zadovoljeni određeni unaprijed postavljeni uvjeti.

Ethereum je ujedno i najpoželjnija platforma za pokretanje Initial Coin Offerings (ICO). Više o ICO-ima potražite u našem Što je ICO vodič.

Dakle, ovo su neke od ključnih stvari koje Ethereum izdvajaju od Bitcoina i čine ga privlačnim i programerima i investitorima.

Nadolazeći događaji

Jedan od najvećih izazova s ​​kojima se Ethereum suočava bila je skalabilnost. Ethereumova mreža trenutno približno podržava 15 transakcija u sekundi. To nije tako sjajno u usporedbi s 56.000 VISA-inih poruka o transakcijama u sekundi.

Očekuje se da će Ethereum nadograditi svoju tehnologiju s Proof-of-Work na Proof-of-Stake 2021. To će u velikoj mjeri povećati njegovu skalabilnost.

Gdje kupiti Ethereum

Kao jedna od najrasprostranjenijih kriptovaluta, Ethereum možete kupiti na bilo kojoj popularnoj burzi. Mnoge od ovih razmjena uz bankovni prijenos podržavaju i kreditne / debitne kartice. Ethereum možete kupiti od Coinbase, Coinmama, CEX.io ili Gemini.

Kupite Ethereum

2. Najbolji Altcoins 2021: Litecoin

Litecoin, jedan od najstarijih altcoina, 2011. godine stvorio je bivši Googleov zaposlenik Charlie Lee. Poput Bitcoina, Litecoin je također samo digitalna valuta, ali s poboljšanjima. Zapravo je razlog pokretanja Litecoina bio prevladavanje nekih nedostataka Bitcoina, posebno njegove spore brzine transakcije.

Povijesni investicijski trendovi

Na nepredvidljivom tržištu kriptovaluta na kojem kovanice vrlo brzo ulaze i izlaze s tržišta, Litecoin je na tržištu više od 7 godina. Narastao je i postao jedan od najboljih altcoina s tržišnom kapitalizacijom od 8,2 milijarde dolara.

Dao je izuzetan povrat u 2017. godini kada je narastao s 4 USD u siječnju 2017. na 350 USD u prosincu 2017. To je povrat od 8000%!

Kao što možete vidjeti na snimci u nastavku, Litecoin je vratio zamah rasta od travnja 2018. kada je iznosio oko 121 američki dolar i trenutno se trguje na 145 američkih dolara.

Grafikon cijena Litecoin za 2018. godinu

Po čemu je Litecoin jedinstven i razlikuje se od Bitcoina?

Litecoin je napravio značajna poboljšanja u bitcoin tehnologiji kako bi povećao brzinu transakcija. Razlog što se zove Litecoin je taj što je 4 puta brži od Bitcoina.

Bitcoin transakcija traje oko 10 minuta, ali Litecoin transakcija završava se za 2,5 minute. To Litecoin čini skalabilnijim od Bitcoina jer može izvršiti više transakcija u sekundi.

Litecoin je izgrađen na samoj bitcoin tehnologiji i smatra se najbližim suparnikom Bitcoina. Tim više što obje služe u istu svrhu: nudeći alternativu fiat valutama poput USD, EUR, CAD itd..

Nadolazeći događaji

Litepal, koji je prvi procesor plaćanja za Litecoin, pokrenut je u veljači 2018. Još uvijek je u tijeku i trebao bi biti objavljen u drugom ili trećem kvartalu 2018..

Kupnja, slanje i primanje Litecoina (ili bilo koje kriptovalute) vrlo je složen proces. Očekuje se da će LitePal znatno olakšati transakcije u Litecoinu. LitePal također nudi usluge i podršku trgovcima uz jednostavnu integraciju na većinu postojećih platformi e-trgovine.

Kao što možete vidjeti na donjoj slici, ova usluga ima potencijal da Litecoin učini mainstreamom i jednim od najperspektivnijih altcoina.

Bitcoin i Litecoin logo u Subwayu

Gdje kupiti Litecoin

Poput Ethereuma, prilično je lako kupiti Litecoin jer ga nudi većina vodećih burzi kriptovaluta. Litecoin možete kupiti kod Kraken, Coinbase, Coinmama ili Bitsquare.

Kupite Litecoin

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

3. Najbolji Altcoins 2021: NEO

NEO, koji se izvorno zvao AntShares, 2014. godine stvorio je Da Hongfei u Kini. To je najveća kriptovaluta koja se pojavila iz Kine.

NEO je, poput Ethereuma, platforma dizajnirana za razvoj decentraliziranih aplikacija (Dapps), pametnih ugovora i ICO-a. Zbog ove sličnosti s Ethereumom, NEO se često naziva “kineskim Ethereumom”.

Povijesni investicijski trendovi

NEO je bio jedan od najboljih altcoina 2017. godine i dao je ogroman povrat. Porastao je s oko 0,16 dolara u siječnju 2017. na oko 162 dolara u siječnju 2018. To je oko 111.400% povrata ulaganja, što je ogromno!

NEO trenutno dobro posluje jer je narastao s oko 44 USD početkom travnja 2018. na 82 USD danas. Gotovo se udvostručio!

Jedan od glavnih čimbenika koji potiču rast za NEO je podrška kineske vlade i njene robusne tehnologije.

Kako je NEO jedinstven i drugačiji od Bitcoina?

Kao i Ethereum, NEO također nudi platformu za razvoj pametnih ugovora i Dappsa. S druge strane, Bitcoin je samo digitalna valuta koja ne nudi takvu platformu.

NEO nudi brojne tehnološke prednosti u odnosu na Ethereum. NEO može obraditi oko 10 000 transakcija u sekundi, dok Ethereum blockchain trenutno podržava oko 15 transakcija u sekundi.

NEO podržava programiranje na više jezika kao što su C ++, C #, Go i Java, dok Ethereum podržava samo jedan jezik – Solidity. To je učinilo NEO prilično popularnim među zajednicom programera, jer oni mogu koristiti NEO-ovu platformu na jeziku koji već znaju, umjesto da moraju učiti novi.

Nadolazeći događaji

U 2018. godini trebalo je očekivati ​​da će NEO izgraditi infrastrukturu za postizanje svoje vizije izgradnje – pametnu ekonomiju. Osnovna ideja pametne ekonomije vrti se oko digitalizacije stvarne imovine poput automobila, kuća ili bilo čega drugog čega se sjetite.

Tada se ta digitalizirana imovina može prodati, trgovati i iskoristiti putem pametnih ugovora. S tako agresivnim planovima, dobrom momčadi i rastom cijena, NEO je definitivno jedan od najboljih altcoina 2021.

Gdje kupiti NEO

Ne postoji mnogo mogućnosti za izravnu kupnju NEO-a pomoću fiat valute poput USD ili GBP. Najlakši način je prvo kupiti Bitcoin od Kraken, Coinbase, a zatim ga zamijeniti za NEO. Bitcoin možete zamijeniti za NEO na mnogim velikim burzama poput Bitfinexa ili Binancea.

Kupite NEO

4. Najbolji Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Cardano je u rujnu 2017. godine osnovao Charles Hoskinson, jedan od suosnivača Ethereuma. Cardano ne nudi samo platformu za Dapps i pametne ugovore već nudi i mnoga tehnološka poboljšanja u odnosu na Ethereum i druge blockchaine.

Povijesni investicijski trendovi

Cardano je jedna od najnovijih kriptovaluta, ali još uvijek je uspio postati jedan od najboljih altcoina s tržišnom kapitalizacijom od 8,86 milijardi dolara.

Iako nije donio tako visok povrat kao drugi vrhunski novčići, i dalje je popularan među investitorima i programerima zbog obećanja da će izgraditi vrlo robustan blockchain koji nudi prednosti u odnosu na Ethereum.

Cardano je narastao s oko 0,20 USD na lansiranju u listopadu 2017. godine i dosegao cijenu od 1,20 USD u siječnju 2018. To je povrat od oko 500% u 3 mjeseca.

Grafikon cijena Cardano 2018. godine

Po čemu je Cardano jedinstven i drugačiji od Bitcoina?

Cardano ne nudi samo mnoga tehnološka poboljšanja u odnosu na Bitcoin već i u odnosu na Ethereum. Iako je Bitcoin samo digitalna valuta, Cardano je platforma za izgradnju dApp-a s vlastitom matičnom valutom – ADA.

Cardano je osmišljen kako bi riješio tri najvažnija problema s kojima se suočavaju blockchain projekti 1. i 2. generacije – skalabilnost, interoperabilnost i održivost.

I ne samo to, već i Cardano nastoji riješiti probleme međunarodnog prijenosa plaćanja, koji često oduzima puno vremena i novca. Fokusirana je na skraćivanje vremena transakcija međunarodnih plaćanja s nekoliko dana na nekoliko sekundi.

Gdje kupiti Cardano?

Ako Cardano želite kupiti izravno koristeći kreditnu / debitnu karticu, postoji samo jedna mogućnost – Coinmama. Na svim ostalim burzama koje nude Cardano prvo trebate kupiti Bitcoin, Ethereum, Litecoin ili Bitcoin Cash, a zatim ga zamijeniti za Cardano.

Cardano možete kupiti s Bitcoinom na Binanceu, Bittrexu ili Changellyu.

Kupiti Cardano

5. Najbolji Altcoins 2021: EOS

EOS je relativno novi altcoin čija je inicijalna ponuda kovanica (ICO) pokrenuta u lipnju 2017. EOS je stvorio Dan Larimer, koji je također zaslužan za osnivanje burze kriptovaluta Bitshares i blogovsku stranicu Steemit temeljenu na blockchainu..

Poput Ethereuma, EOS također pruža platformu za programere za izgradnju decentraliziranih aplikacija. Njegova se tehnologija, međutim, razlikuje, kao što ćemo uskoro vidjeti.

Povijesni investicijski trendovi

EOS je prikupio 700 milijuna USD putem svog ICO-a i nastavio je postati jedan od najuspješnijih ICO-a 2017. Zapravo, EOS-ova platforma je još uvijek u fazi izrade, ali tržišna kapitalizacija već iznosi oko 15,69 milijardi USD, što je čini 5. najvrijednijom kriptovalutom na svijetu.

Kao što možete vidjeti na snimci ispod, čak i prije pokretanja svoje platforme, EOS je dobio strašan odgovor od investitora. Porastao je s 4 dolara u srpnju 2017. da bi dosegao najviših 18 u siječnju 2018.

Ono što EOS čini jednim od najboljih altcoina 2021. jest to što je premašio svoj prethodni maksimum i trenutno se trguje po cijeni od 18,77 dolara.

Grafikon cijena EOS-a za 2018. godinu

Po čemu je EOS jedinstven i razlikuje se od Bitcoina?

Bitcoin je samo digitalna valuta, dok je EOS istovremeno digitalna valuta i blockchain platforma za DApps i pametne ugovore. Dakle, bilo bi prikladnije usporediti EOS s Ethereumom.

EOS će upotrijebiti mehanizam nazvan Delegirani dokaz o ulogu (DPoS) protiv Ethereum-ovog Proof-of-Work (PoW). To EOS čini mnogo skalabilnijim od Ethereuma.

Još jedna prednost koju EOS ima u odnosu na Ethereum su njegovi kompatibilni programski jezici. Ethereum podržava samo jedan jezik, nazvan ‘Solidity’, dok EOS podržava više jezika, uključujući C ++. Ovo je vrlo atraktivna značajka ako ste programer.

Nadolazeći događaji

2021. bit će vrlo uzbudljiva godina za EOS, jer se očekivalo da će njegova platforma biti objavljena u lipnju 2017. To je jedan od primarnih razloga za koje se vjeruje da će uzrokovati nedavni rast cijena.

EOS je jedan od najvažnijih altcoina za gledanje 2021. godine.

Gdje kupiti EOS

Ako EOS želite kupiti izravno u USD, tada je najbolja opcija Bitfinex. Postoji nekoliko opcija ako želite razmijeniti Bitcoin za EOS. Možete otići na Binance, Shapeshift ili Kraken.

Kupite EOS

6. Najbolji Altcoins 2021: Crtica

Poput Bitcoina, Dash je digitalna valuta koju je 2014. godine pokrenuo Evan Duffield. U vrijeme lansiranja zvao se Xcoin, a zatim je preimenovan u Darkcoin. Bilo je to 2015. godine kada je konačno preimenovan u Dash.

Crtica se račvala od Litecoina, koji je i sam izgrađen na tehnologiji Bitcoina. Dash je stekao popularnost jer nudi značajne prednosti u odnosu na Bitcoin.

Povijesni investicijski trendovi

Cijena Dash-a počela se povećavati 2016., a napokon je poletjela 2017. Njegova je cijena porasla s 10 USD početkom 2017. na visokih 1540 USD u prosincu 2017. Možete li pogoditi postotak povrata?

Da, to je gotovo 15 000%!

S tržišnom kapitalizacijom od 3,79 milijardi dolara, Dash bi mogao biti jedan od najboljih altcoina za ulaganje 2021. godine.

Po čemu je Dash jedinstven i razlikuje se od Bitcoina?

Dash je napravio značajna poboljšanja u tehnologiji i nudi bolju privatnost i veću brzinu transakcija od Bitcoina.

Za razliku od Bitcoina u kojem je javna adresa pošiljatelja i primatelja poznata cijelom svijetu, Dash adrese skriva. Dakle, Dash-ove se transakcije ne mogu pratiti do podrijetla, dok su Bitcoin transakcije sljedive.

Dash također ima jedinstveni mehanizam samofinanciranja u kojem se 10% svih rudarskih nagrada vraća na Dash. Ovaj se fond koristi za daljnje poboljšanje i rast Dash-a.

Ove jedinstvene značajke čine Dash možda jednim od najperspektivnijih dostupnih altcoina.

Crtica može biti prihvaćena u glavnom gospodarstvu, što je možda čini jednim od najboljih altcoina 2021. godine.

Gdje kupiti Dash

Ako želite kupiti Dash pomoću bankovne doznake ili kreditne kartice, tada se možete odlučiti CEX.io ili Kraken. Također možete razmijeniti Bitcoin za Dash na burzama kriptovaluta poput Shapeshift, Bitfinex i Poloniex.

Kupi crticu

7. Najbolji Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

Kako smo došli do kraja ovog vodiča, osjećam kako bi bilo gotovo pogrešno ne spomenuti BitDegree. Smatram da ovdje zaslužujemo spomen, jer bismo i vas mogli zanimati. Mi smo prva svjetska platforma za internetsko obrazovanje zasnovano na blockchainu

Pokrenuti 2017. godine, cilj nam je revolucionirati obrazovni sustav. Zamislite to dok su se Coursera i HackerRank spojili zajedno, pokretani decentraliziranom blockchain tehnologijom.

S BitDegreeom i studenti i nastavnici su plaćeni. Pružanje mogućnosti zarađivanja učenjem jedan je od mnogih načina na koji inoviramo suvremeno obrazovanje.

Povijesni investicijski trendovi

BitDegree je najnoviji među ovdje navedenim najboljim kovanicama, tako da nema puno povijesti ulaganja. Trenutno se trguje po 0,039 dolara, a tržišna kapitalizacija je 14,040,337 USD.

Po čemu je BDG jedinstven i razlikuje se od Bitcoina?

BDG nije samo kriptovaluta već cijela platforma čiji je cilj obrazovanje učiniti pristupačnim i bez granica. Naša jedinstvena platforma omogućuje milijunima ljudi širom svijeta da koriste snagu blockchaina za učenje i rast.

Oni već imaju radni MVP, omogućavajući studentima da zarade BitDegree tokene kada pohađaju tečajeve. Zvuči zanimljivo? O njima možete saznati više na BitDegree.

Nadolazeći događaji

2021. je velika godina za BDG jer se nižu mnoga važna lansiranja. Ideja je dobiti snažno sponzorstvo koje može pomoći u razvoju tečajeva koji se traže.

Gdje kupiti BitDegree

BDG možete kupiti na nekim burzama poput Tidexa i Cobinhooda.

Dakle, sada smo došli do kraja ovog najboljeg vodiča za altcoin 2021. godinu.

Kupite BitDegree

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Završne riječi

Dakle, sada znate vrhunske altcoine koji su tamo na tržištu. Također znate o njihovoj povijesti, tehnologiji i predstojećim događajima.

Obradio sam temeljne detalje o Ethereumu, Litecoinu, EOS-u, NEO-u, Cardanu, Dash-u i naravno BitDegreeu! Imajući ove podatke u ruci, trebali biste moći odabrati svoje omiljene altcoine za gledanje za 2021. godinu.

Nakon što odlučite koju kriptovalutu želite kupiti, odaberite a pouzdana platforma za razmjenu kriptovaluta. Evo kako biste vam pomogli top3 opcije vani: Coinbase, Binance, Coinmama.

Pa, koji su po vama najvažniji altcoin 2021? Imate li mišljenje o tome koji je najbolji altcoin uložiti 2021. godine? Ja osobno jako volim NEO, ali to je samo moje mišljenje. Javi mi svoje!

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, obratite se svom financijskom savjetniku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map