Najboljše strojne denarnice za kripto

Denarnice za kriptovalute so tema, o kateri bomo lahko razpravljali do konca časa. Ali želite razpravljati najboljše kripto denarnice na trgu, ali preprosto razpravljati njihove vrste in značilnosti, lahko ste prepričani, da bo naokrog kar nekaj različnih mnenj. Danes pa bomo razpravljali najboljše strojne kripto denarnice!

Denarnice strojne opreme so nišna in zelo specifična vrsta kripto shranjevalnika, ki jo lahko uporabite za varovanje svojih kovancev. Ko rečem niša, pa ne mislim “nepriljubljene” ali neuporabljene – nasprotno, denarnice strojne opreme so med najbolj priljubljenimi možnostmi shranjevanja kriptovalut na trgu!

Namesto tega mislim, da med njimi ni na voljo široke izbire. Kljub temu ne skrbite – govorili bomo o najboljših na tem seznamu! Vključeval bo naslednje izdelke:

Značilnosti najboljše strojne kripto denarnice

Zdaj, preden se uvrstimo na naš seznam najboljših strojnih kripto denarnic leta, je nekaj stvari, ki jih moramo najprej pogledati. Ena izmed glavnih stvari bi morala biti funkcije, ki bi jih morali iskati v taki denarnici.

Ne glede na to, katero vrsto denarnice nameravate uporabljati (ali jo že uporabljate), bo verjetno imela nekatere izbrane funkcije in prednosti, zaradi katerih bo izstopala iz množice. V zvezi s tem se strojne kripto denarnice ne razlikujejo.

Začnimo z našo razpravo najbolj opazna lastnost da bi morali iskati, ko izbirate najboljšo kripto denarnico brez povezave – varnost.

Varnost je “ime igre”

Ne glede na to, ali ste veteran kripto hodler ali novinec na sceni, bo ena stvar bistvena za vse navdušence nad kriptovalutami – varnost njihovega premoženja.

Je, brez enega samega dvoma, najpomembnejša stvar, v katero je treba pogledati ko se odločate, katero denarnico želite uporabiti za ohranjanje kripto sredstev, v kateri borze in druge trgovalne platforme so zanesljivi in ​​zaupanja vredni in celo katere kovance je vredno preveriti, tudi.

Tabela: Zaščitni elementi Ledger Nano X in Trezor Model T

Kadarkoli se z vrstniki pogovarjam o kripto denarnicah za strojno opremo, vedno rad dam en poseben primer, ki je povezan z varnostjo. Dovolite mi, da vam to ponazorim tudi tukaj:

Predstavljajte si, da imate nekaj Bitcoin. Na neki točki se odločite, da je čas za nadgradnjo na najboljšo strojno Bitcoin denarnico, ki jo najdete. Pri iskanju po internetu naletite na neverjetno denarnico – ima elegantno obliko, široko paleto različnih funkcij ter čudovit in interaktiven uporabniški vmesnik. Denarnico kupite, ne da bi jo zares preveč pogledali.

Strojna kripto denarnica: Ledger Nano S povezan z računalnikom.


Žal pa ta posebna strojna denarnica nima velikega časa na področju varnosti. Čez nekaj časa se zlomi in ukradejo vse vaše BTC.

Torej, v čem je smisel mojega zgoraj navedenega primera? Preprosto – ne glede na to, kako neverjetne so lastnosti določene denarnice, če ji primanjkuje varnosti, za začetek ni vredno vaše pozornosti.

Pri izbiri najboljše strojne denarnice za kripto vedno bodite pozorni varnostne ukrepe, ki jih uporablja da bo vaše premoženje varno in zdravo. Dvofaktorska avtentikacija, Kode PIN, posodobitve vdelane programske opreme, in obilo drugih funkcij je le nekaj glavnih stvari, ki bi jih morali preučiti!

Tekoči razvoj & Posodobitve

Ko ste ugotovili vidik varnosti in zožili seznam najboljših kripto denarnic brez povezave, je naslednji korak preučiti podporo za razvoj in posodobitev vdelane programske opreme ki ga izdelek prejme.

No, odkrito rečeno, naj rečem – ne glede na to, ali ga prejme ali ne.

Vidiš, nenehne posodobitve strojne programske opreme denarnice so ključnega pomena, da denarnica ohrani svoje varnostne značilnosti. Hekerji, prevaranti, in druge zlonamerne tretje osebe ne spijo – vsak dan se razvijajo nove metode vdora v kripto denarnice!

Zato bi moralo biti podjetje, ki stoji za določeno strojno kripto denarnico, pred krivuljo in redno izdajati nove varnostne posodobitve.

Strojna kripto denarnica: Trezor One na tipkovnici.

Kljub temu pa je varnost le en del enačbe.

Posodobitve vdelane programske opreme bodo zagotovo posodobile vašo denarnico v varnostnem oddelku, vendar obstajajo tudi druga področja, na katera vplivajo. Na primer, nova podpora za kovance se lahko doda v uporabniški vmesnik denarnice (ali celo same denarnice), odpravljene različne napake, in uporabniški vmesnik se gladi, na splošno.

Ne glede na to, kako gledate na to, je jasno eno – najboljša denarnica strojne opreme za kriptovalute mora imeti stalno povezane posodobitve, pika.

Funkcije uporabnosti (fizična naprava & Uporabniški vmesnik)

Uporabnost je ena od bolj podcenjenih značilnosti strojnih naprav za shranjevanje kriptovalut.

Pomislite – verjetno boste pogosto uporabljate denarnico, najsi gre za prenos sredstev, nakup ali prodajo kriptokovancev ali preprosto preverjanje vašega premoženja na splošno. Glede na to, da je temu tako, bi verjetno želeli, da bi bila naprava enostavna in enostavna za uporabo, vsaj toliko, kolikor je to mogoče!

To se razteza tudi na grafični uporabniški vmesnik določene naprave. To je programska oprema ali aplikacija, ki jo boste uporabljali za dostop in upravljanje svojih sredstev – pomembno je, da je posodobljena in preprosto prijetna za uporabo!

Strojna kripto denarnica: Ledger Nano S in nekaj kripto kovancev.

Kot boste videli iz spodnjega seznama najboljših strojnih kripto denarnic, ima večina strojnih kripto denarnic visoke ravni res odlične uporabniške vmesnike, ki so tako moderni kot tudi preprosti & tudi enostaven za uporabo.

Kljub temu pa vse denarnice na videz niso »zabile«, ko gre za fizični vidik njihove zasnove. V to bomo šli, ko bo čas.

Dodatne lastnosti

Končno bi morala imeti tudi velika strojna denarnica za kripto dodatne lastnosti ponuditi svojim uporabnikom.

Ne pozabite, kaj bi lahko bile te funkcije. Lahko je karkoli, od dovoljenja v dobro denarnice založite nekaj posebnega premoženja, vse do naprednih nastavitev, ki bi vam omogočile večji nadzor nad zaščito vašega premoženja.

Te dodatne funkcije so pomembne iz nekaj razlogov. Najprej zagotavljajo udobje – če lahko upravljate vsak posamezen vidik svojih kriptofonov iz udobja ene same strojne kripto denarnice, je to veliko lažje!

Strojna kripto denarnica: Trezor One blizu kupa Bitcoinov.

Poleg tega kot razširitev zgoraj omenjene točke to zagotavljajo tudi dodatne funkcije vam ne bo treba iti ven in kupiti ločenega, dodatna denarnica. Če imate vse v eni sami napravi, tega preprosto ni treba storiti!

Vse skupaj je nekaj glavnih lastnosti, ki bi jih morali preučiti, ko sami izbirate najboljšo strojno kripto denarnico. Zdaj pa brez nadaljnjih premikov pojdimo na naš seznam in se pogovorimo o vseh najbolje ocenjenih denarnicah v tej panogi!

1. Ledger Nano X – neverjetno fizično oblikovanje & UI, varnostne funkcije najvišje stopnje

Uvrstitev # 1 od 5 kripto izmenjav

Pregled Ledger Nano X Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Lahko se upravlja iz mobilne naprave
 • + Zelo varno
 • + Podpira več kot 1500 kriptovalut
 • + Udoben dizajn

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Sorazmerno drago

Obiščite spletno mesto

Ledger Nano X je, brez enega samega dvoma, ena najboljših denarnic za strojno opremo za kriptovalute na trgu. Ne glede na to, kam bi pogledali v spletu, bi verjetno opazili, da je to splošno razpoloženje – imetniki kripto resnično ljubijo in cenijo, kar ponuja Nano X.

Kaj bi to lahko bilo, vprašate? No, vzemimo to z vrha in se potrudimo po seznamu “lastnosti in koristi” Ledger Nano X.

Za začetek seveda lahko pričakujete najvišjo stopnjo varnosti iz zadevne naprave. Ima nastavitev z dvojnim čipom v svoji notranji zasnovi in zaklene vsa vaša kripto sredstva pod kodo PIN po meri. Vsakič, ko izvedete pomembno dejanje, boste morali to kodo PIN vnesti v svojo napravo.

Nano X ni varen samo znotraj, temveč tudi zunaj. Morda je to povsem najboljša strojna denarnica za altcoin in Bitcoin preprosto zaradi dejstva kako dobro je narejeno! Nano X pa je nekoliko zajetno, a vseeno zelo trmast, s preklopni notranji del, podoben fobu naprave z dvema gumboma. Napravo morate res držati v rokah, da boste občutili, kako dobro je narejena!

Strojna kripto denarnica: Ledger Nano X.

Poleg tega boste z nakupom Ledger Nano X prejeli tudi dostop do njega uporabniški vmesnik Ledger Live. Kot že ime pove, je to različica Ledger uporabniškega vmesnika strojne kripto denarnice – aplikacija za namizne in mobilne naprave, ki vam omogoča dostop do kripto sredstev in njihovo upravljanje v določenem trenutku.

Zakaj to omenjam? No, preprosto zaradi samo kako lep in sodoben je vmesnik! Lahko pričakujete popolna odzivnost in nekaj neverjetne uporabne lastnosti – Super!

Stalne posodobitve vdelane programske opreme, Bluetooth funkcionalnost, univerzalna vrata USB-C, 24-besedna besedna zveza za obnovitev… Obstaja veliko funkcij, zaradi katerih je Ledger Nano X neverjetna izbira in zagotovo ena izmed najboljših strojnih kripto denarnic na trgu danes!

Nano X vas bo stal okoli 119 dolarjev, če je kupljen na uradni spletni strani podjetja (edino mesto, od koder bi ga morali kupiti, upoštevajte). Zagotovo je to ena izmed dražjih denarnic za strojno opremo, vendar je kakovost vsekakor vredna naložbe!

Obiščite Ledger Nano X

…ali preberite naš pregled Ledger Nano X

2. Trezor Model T – ena najbolj varnih denarnic za kriptovalute strojne opreme

Uvrstitev št. 2 od 5 kripto izmenjav

Trezor Model T Pregled Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Vrhunska varnost
 • + Uporabniški vmesnik zaslona na dotik
 • + Enostavna nastavitev
 • + Podpira približno 1000 kripto sredstev

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Obsežen dizajn
 • Drago

Obiščite spletno mesto

To bodo vedeli vsi, ki so celo dan raziskovali strojne kripto denarnice varnost je najpomembnejša lastnost, ki jo je treba upoštevati pri izbiri prave možnosti zase – to je nekaj, na kar sem poudarjal tudi v tem članku!

Zakaj to zdaj povem? No, preprosto zato model Trezor T je eden najboljših primerov vrhunske denarnice, ki poseduje varnost.

Trezor je ena od dveh glavnih blagovnih znamk kripto strojne denarnice na trgu, druga pa je Ledger. Medtem ko se obe podjetji ukvarjata s kripto denarnicami, imajo njuni izdelki res pomembne razlike, pa naj bodo fizični videz, funkcionalnost, ali nekaj posebnih oblikovalskih odločitev.

Trezor Model T pa je najbolj znan po njem kako varno je. Denarnica zaposluje stalne posodobitve vdelane programske opreme da bi zagotovili, da je vaše premoženje popolnoma varno pred morebitnimi poskusi vdora. Za povrh pa lahko deluje tudi kot univerzalni žeton za preverjanje pristnosti drugega faktorja – pravzaprav bi bila ena od bolj priročnih možnosti na trgu, zahvaljujoč zaslonu zaslona!

Strojna kripto denarnica: Trezor Model T.

Ko smo že pri tem, Model T ponuja svojim uporabnikom zaslon na dotik – to je zagotovo edinstvena lastnost, ko gre za strojne kripto denarnice! Noben večji ponudnik najboljše strojne denarnice za kriptovalute ne ponuja tovrstnega oblikovanja denarnice – to je vsekakor enkratno!

Zdaj je fizična zasnova denarnice… diskutabilna. Veste, kolikor vizualna estetika so zaskrbljeni, to je prednostna stvar – O tem nimam kaj povedati. Vendar denarnica je zelo privlačen – je zajetno in v resnici ni videti kot katera koli druga naprava, ki bi jo uporabljali v vsakdanjem življenju.

Čeprav izgleda kul in unikatno, se sliši dobro, v resnici je lahko ovira. Če ne želite vsem okoli sebe povedati, da imate kripto, bi verjetno želeli, da bi bila vaša denarnica čim bolj diskretno!

Zdaj, če predpostavimo, da boste kripto nakazila in vse nakupovalno-prodajne dejavnosti izvajali iz udobnega diskretnega in varnega kraja (tj. Doma), potem je to ni nekaj, kar bi vas moralo skrbeti!

Nakup denarnice pri uradna spletna stran podjetja, Trezor Model T vas bo stal okoli 160 dolarjev. Resda bi to lahko bila tudi najcenejša strojna kripto denarnica na trgu. Kljub temu je zagotovo čudovit ugled biti zelo varna in zanesljiva alternativa za shranjevanje kripto!

Obiščite Trezor Model T

…ali preberite naš Trezor Model T pregled

3. Ledger Nano S – idealna denarnica za strojno opremo za začetnike

3. mesto od 5 kripto izmenjav

Pregled denarnice Ledger Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Super varno
 • + Zaščita pred fizičnimi poškodbami
 • + Podpira več kot 1500 kovancev in žetonov

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Sorazmerno drago

Obiščite spletno mesto

Ledger Nano S je ena od dveh strojnih kripto denarnic, ki jih ponuja in prodaja zadevno podjetje. Nano S je starejša različica zdaj že znanega Ledger Nano X. Vendar pa do danes Nano S pogosto velja za najboljšo strojno denarnico altcoinov, in tudi Bitcoin!

Čeprav bi vam nekateri bolj cinični ljudje rekli, da je Nano X zastarelo različico denarnice zastarel, lahko trdno rečem – vsekakor ni tako! Pravzaprav ima Ledger Nano S, tako kot katera koli druga naprava na tem najboljšem seznamu kripto denarnic brez povezave, zelo natančen nabor prednosti in bo nekaterim skupinam kripto navdušencev zagotovo bolj ustrezal kot drugim.

Zdi se, da je splošno razpoloženje na spletu (s čimer se mimogrede popolnoma strinjam) to Nano S je odlična denarnica za vse novince v industriji, še posebej tisti, ki iščejo najboljšo strojno Bitcoin denarnico.

Seveda obstaja nekaj razlogov, zakaj je temu tako, vzemimo to z vrha, kajne?

Strojna kripto denarnica: Ledger Nano S.

Za začetnike, Ledger Nano S podpira nekaj različnih kovancev. No, ponuja podporo za širok izbor kriptoslov, vendar je prostor na napravi precej omejen – lahko boste namestili nekaj glavnih verig blokov za kriptovalute, vendar boste morda težko namestili druge altcoin-e na denarnico.

To dejansko morda ni vprašanje, če ste začetniški navdušenec nad kripto in iščete samo najboljša strojna Bitcoin denarnica. Lahko boste kupili, shranili in upravljali vse glavne kovance na trgu – to bi lahko povsem zadostovalo!

Opremljen je tudi Ledger Nano S vse bistvene varnostne funkcije, ki jih pričakuje vrhunska strojna kripto denarnica. Prav tako nenehno prejema posodobitve vdelane programske opreme – te posodobitve zagotavljajo, da je varnostna stran denarnice posodobljena in v skladu s trenutnimi trendi.

Poleg vsega pa vam Ledger Nano S tudi omogoča popoln dostop do uporabniškega vmesnika Ledger Live – s svojimi šifriranimi sredstvi boste lahko upravljali brez težav! Odlično!

Najboljši del? Ledger Nano S vas bo stal samo približno 59 dolarjev – to pa to naredi popolnoma neverjetna možnost za tiste, ki ne želijo zapraviti veliko denarja, a še vedno iščejo vrhunsko strojno kripto denarnico. Res neverjetna naprava!

Obiščite Ledger Wallet

…ali preberite naš pregled denarnice Ledger

4. Trezor One – razmerje med ceno in kakovostjo

Uvrstitev # 4 od 5 kripto izmenjav

Pregled denarnice Trezor Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Vrhunska varnost
 • + Zelo znana kripto denarnica
 • + Ima ogromno število kriptovalut
 • + Stalne posodobitve vdelane programske opreme

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Drago
 • Pred tem je bil nepooblaščen

Obiščite spletno mesto

Trezor One je starejša različica model Trezor T. Obe denarnici ponuja in prodaja Trezor – eden vodilnih proizvajalcev strojne kripto denarnice na planetu.

Trezor One je tudi vodilni izdelek podjetja – prav ta denarnica je Trezor postavila na radar številnih kriptovalut hodlerji in navdušenci.

Torej – zakaj je Trezor One tako poseben? No, preprosto je vsestransko dobro izdelana strojna kripto denarnica!

V resnici Trezor je zadevna naprava zagotovo ena najboljših denarnic za strojno opremo za kriptovalute varnost. Naprava bo hranila vaše premoženje popolnoma varno od vseh vrst groženj – lahko pričakujete keylogger zaščita, naključno ustvarjanje kode, redne posodobitve vdelane programske opreme, in drugi vrhunski varnostni ukrepi ki bodo vaše kriptos ohranile varne in zdrave.

Strojna kripto denarnica: Trezor One.

V nasprotju z novejšo različico denarnice je Trezor One pravzaprav veliko manjši, in tudi tanjši. To je mogoče razumeti kot velika korist za tiste, ki nameravate napravo nositi s seboj – čeprav to ni priporočljivo, je najprej bolje, če imate to manjšo in manj privlačno napravo kot zajetno in privlačno pozornost. eno!

Omeniti velja, da je tudi Trezor One veliko bolj dostopno kot njegov naslednik. Nakup strojne kripto denarnice na uradni spletni strani Trezorja, to vas bo stalo približno 59 dolarjev. To je absolutno neverjeten posel za eno najboljših strojnih Bitcoin denarnic na trgu!

Obiščite Trezor

…ali preberite naš Trezorjev pregled

5. KeepKey – cenovno ugodna alternativa strojni denarnici

Uvrstitev št. 5 od 5 kripto izmenjav

KeepKey Review Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Zaščita denarnice strojne opreme
 • + Enostaven za uporabo
 • + Privlačna cena

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Podpira le 40 kriptovalut
 • Lahko ga je težko prenašati

Obiščite spletno mesto

KeepKey je resda ena manj znanih strojnih kripto denarnic na trgu. No, ne, naj to preoblikujem – to je ena izmed manj znane visokokakovostne strojne kripto denarnice na trgu.

Če si ogledate kateri koli seznam uporabniških hladnih denarnic, ki je na internetu, boste to hitro opazili v veliki večini jih prevladujejo Ledger in Trezor, in ne veliko drugega. Čeprav je to pošteno do te mere, da ti dve podjetji resnično naredita nekaj najboljših denarnic za strojno opremo za kriptovalute v celotni industriji, KeepKey je še ena možnost, za katero je gotovo vredno poskusiti.

Denarnica je osredotočena na zagotavljanje svojih uporabnikov optimalne varnostne funkcije, hkrati pa tudi biti čim preprostejša in enostavnejša za uporabo. Funkcije KeepKey so v skladu z industrijskimi standardi a generator naključnih kod – to je nekaj, kar vam pomaga zaščititi sebe in svoja kripto sredstva pred keyloggerji in podobnimi poskusi vdora.

Strojna kripto denarnica: KeepKey.

Denarnica sama je enostaven za uporabo, in vam ne bi smel povzročati težav, ne glede na to, ali ste šele začeli uporabljati kripto ali ste že poklicni trgovec. Kljub temu obstaja en del KeepKeya, ki je malo … Oseben.

To bi bilo zunanja oblika denarnice. Je zajetno – veliko bolj kot druge naprave, omenjene na tem seznamu strojne kripto denarnice.

Resda KeepKey nima tako opozorilne zasnove, kot je recimo, model Trezor T – to je dobro. Vendar denarnica ziba pravokotno obliko in se tako še povečuje element vizualne obsežnosti. Vsekakor je zadetek ali zgrešena!

Cenovno ugodno, vendar je KeepKey pravzaprav eden izmed najbolj dostopne strojne kripto denarnice! Naprava vas bo stala približno 49 dolarjev, odvisno od tega, kdaj ga kupite. Vsekakor je odlično razmerje med ceno in kakovostjo!

Obiščite KeepKey

…ali preberite naš pregled KeepKey

Zanimiva alternativa hladni denarnici

Zdaj naj bom čim bolj odkrit glede tega – poglavje, ki je pred nami večinoma tukaj za izobraževalne namene, in jaz nebi svetujemo uporabo vrste kripto denarnice, opisane spodaj. Ker je to seznam najboljših kripto denarnic brez povezave, bi bilo neprijetno, če ne omenjamo papirnatih denarnic.

Ja, prav ste prebrali – PAPIRNE denarnice.

Medtem ko so papirnate denarnice super super nišni način shranjevanja kripto, nekateri menijo, da je dolgoročna najvarnejša možna možnost za shranjevanje sredstev. Splošni način delovanja je pravzaprav precej preprost – vse, kar potrebujete, je naslov denarnice in zasebni ključ. Ustvarili bi jih in nato zapisali na list papirja.

To je to.

Strojna kripto denarnica: papirnata Bitcoin denarnica.

Zdaj očitno to predstavlja veliko vprašanj, v celotno preizkušnjo pa so vpletene zapletene zaplete. Omeniti velja, da bi morali verjetno biti precej podkovani v svetu kripto, da bi poskušali ustvariti takšno denarnico.

Tudi takrat pa je preprosto ni vredno, in strojne kripto denarnice so še vedno veliko boljša alternativa.

Razmislite tako – kos papirja je zelo krhek material! To je nagnjeni k obrabi, ogenj & poškodbe vode, ali preprosto izgubljeni med drugimi kosi papirja, ki jih morda imate.

Ni pa primer z vrhunsko, najboljšo denarnico strojne opreme za altcoin in Bitcoin.

S strojno napravo ne boste potrebovali kakršno koli tehnično znanje da jo boste lahko nastavili, in boste lahko na preprost in hiter način kupovali, prodajali in vzdrževali svoja sredstva kriptovalut. Nič od tega ne bo na voljo s papirnato denarnico – postopki pa so veliko bolj zapleteni, kot bi morali biti.

Skratka, papirnate denarnice sicer obstajajo, vendar so večinoma namenjene zelo nišni skupini kripto navdušencev. Velika večina ljudi bo vedno raje imela najboljše strojne denarnice za kriptovalute – in to z dobrim razlogom.

Vroče denarnice – alternativa ali dodatek?

Za zaključek seznama najboljših strojnih kripto denarnic na trenutnem trgu bi vam rad povedal dodatno denarnico, ki bi jo lahko uporabili v povezavi s strojno denarnico po vaši izbiri.

Ja, prav ste prebrali – an DODATNO denarnico. Ni alternativa.

Veste, strojno shranjevanje kriptopodatkov spada pod krovni izraz hladne denarnice. To so vse denarnice, ki so ni povezan z internetom, vsaj velika večina časa – primer bi lahko bile omenjene papirnate denarnice.

Tabela: Prednosti in slabosti denarnic Coinbase in Binance

Na drugi strani spektra pa imate svoje vroče denarnice. To so spletno kripto shranjevanje alternativ – denarnice za spletne razširitve, namizne ali mobilne aplikacije ali celo denarnice, ki temeljijo na izmenjavi.

Zdaj je splošno mnenje številnih ljubiteljev kripto na spletu, da morate izbirati najboljša denarnica zase, in ga uporabite – pomen, SAMO to. Ker bodo strojne kripto denarnice vedno boljša varnostna alternativa, se zdi nepomembno, kajne?

Strojna kripto denarnica: Coinbase.

No, rekel bi – stvari so nekoliko bolj zapletene od tega!

Če želite hodl in nič drugega, seveda – hladna denarnica (prej – najboljša strojna Bitcoin denarnica) je prava pot. Če pa ste nekdo, ki sodeluje pri kakršnem koli obsegu trgovanja s kriptovalutami, je morda uporaba storitev vročih in hladnih denarnic pametnejša alternativa!

V idealnem primeru bi želeli večino kripto sredstev hraniti v strojni kripto denarnici, ostalo pa – na borzi ali drugi vrsti vroče denarnice. Coinbase, Binance, in Kraken so nekatere najbolj priljubljene alternative, kar zadeva izmenjave.

Če izberete denarnico za izmenjavo, boste lahko hitro se odzvati na nihanja trga, s tem povečate svoje možnosti za donosna trgovina. V tem primeru pazite, da samo izbirate vrhunski, zanesljive borze kriptovalut, če se odločite slediti poti izmenjave denarnice.

Končno, še enkrat, upoštevajte to vroča denarnica nikoli ne sme nadomestiti strojne kripto denarnice. Varnost, ki jo boste prejeli od strojne naprave, je neprimerljiva – izberite najboljšo hladilno napravo zase in bodite prepričani, da je vaše premoženje varno in varno, 24 ur na dan, 7 dni v tednu!

Zaključki

Zdaj, ko smo dosegli konec našega seznama najboljših strojnih kripto denarnic na trenutnem trgu, bi se vam rad zahvalil za branje in držanje do konca – cenim!

Upam tudi, da vam je bil ta seznam koristen in da vam ni uspelo le najti najboljša denarnica za strojno opremo za kriptovalute zase, ampak tudi postal bolj razgledan o temi kripto denarnic na splošno!

Ne pozabite, da ne glede na to, katero izmed denarnic za strojno opremo lahko izberete s zgornjega seznama, in čeprav bodo vsi imeli svoje prednosti in slabosti, jih vse združuje ena stvar – kakovost.

Pa naj bo Ledger, Trezor, ali KeepKey, vse strojne kripto denarnice, obravnavane v tem članku, ponujajo svojim uporabnikom funkcije najvišje stopnje varnosti in splošne funkcionalnosti. Vse ostalo je le dodatna prednost!

Tabela: Glavne značilnosti Ledger Nano X in Trezor Model T

Poleg vsega tega upoštevajte, da lahko tudi izkoristite storitve vroče denarnice po vaši izbiri, tudi v povezavi z najboljšo kripto denarnico brez povezave! To je nekaj, kar je še posebej kul za ljudi, ki radi precej pogosto trgujejo, saj vam omogoča prihranek veliko časa, hkrati pa je tudi veliko bolj priročen način shranjevanja kriptografskih datotek.

Nazadnje, če vas zanima trgovanje s kriptovalutami, se prepričajte, da uporabljate samo najboljše borze na trgu! Pa naj bo Binance, Coinbase, ali katerega koli drugega, predhodno poskrbite za lastno dodatno raziskavo!

S tem vam želim veliko sreče v vseh prihodnjih kripto podvigih! Do naslednjič!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map