Najboljša programska oprema za pridobivanje litecoinov, o kateri morate vedeti

Litecoin rudarska programska oprema - Litecoin logotipVelik vstop Bitcoina v mainstream je odprl vrata za rast in širitev drugih kriptovalut. Mnogo teh kriptovalut si je že ustvarilo nekakšno ime. Veliko ljudi ceni te tako imenovane altcoine zaradi njihove vrednosti rudarjenja in trgovanja. Eden izmed najbolj priljubljenih tovrstnih altcoinov se imenuje Litecoin, danes pa bi vam rad povedal o vseh različnih možnostih programske opreme za rudarjenje Litecoin.

V tej vadnici bomo najprej zajeli nekaj osnovnih informacij (v bistvu, kaj je Litecoin in zakaj bi vas moralo skrbeti), nato pa prešli na različno programsko opremo Litecoin miner (Easy Miner, Gui Miner itd.).

Pogovarjali se bomo o prednostih in slabostih te programske opreme, o tem, kako jih uporabljati, in čisto na koncu bomo poskušali ugotoviti najboljšo programsko opremo Litecoin miner, ki jo obstaja. Delil bom tudi nekaj nasvetov, kako bi lahko izbrali programsko opremo, ki vam najbolj ustreza.

Preden se premaknete naprej, morate vedeti, da se mnogi odločijo za to kupite Litecoin in začnite trgovati namesto rudarjenja. Če tudi vi razmišljate o tem, morate izbrati zanesljivo izmenjavo kriptovalut, na primer Coinbase ali Binance.

Pojdimo k njemu!

Pojasnilo Litecoin

V svoji najpreprostejši obliki je Litecoin skoraj enak odcepitev Bitcoina (vsaj tehnično gledano). Bil je eden najzgodnejših altcoinov, ki je nastal sredi leta 2011.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Kovanec je ustvaril nekdanji uslužbenec Googla Charlie Lee. Kriptovaluto je ustvaril kot odprtokodni projekt, tako da je bila lahko decentralizirana in neodvisna.

Litecoin rudarska programska oprema - Litecoin karte

Danes ima Litecoin 7. mesto na tržnem položaju, v času pisanja tega članka pa je ocenjen na približno 55 USD. To cenovno točko je dosegel po velikem padcu kripto cen v začetku leta 2018.

Zakaj bi morali skrbeti za Litecoin?

Iz zgornjega grafa lahko vidimo, da je Litecoin res eden najbolj aktivnih altcoinov v industriji. Zakaj pa bi koga to skrbelo, ko obstajajo kripto zvezde, kot sta Bitcoin in Ethereum?

No, najprej velja, da je Litecoin največji tekmec Bitcoinov. Zakaj? Predvsem zato, ker ima skoraj enake lastnosti in lahko opravlja podobne naloge – le veliko hitreje. Trenutno je na trgu štirikrat več Litecoinov kot Bitcoinov. To pa vodi do tega, da je Litecoin štirikrat hitrejši od Bitcoina.

Če ste povprečna oseba, ki želi samo opravljati transakcije in se ne poglabljati v kaj drugega, potem je Litecoin v tej temi močno boljši od Ethereuma. Na prvi pogled izgledajo skorajda enako, toda Ethereum je odličen za ustvarjanje pogodb in opravljanje podobnih nalog, medtem ko je Litecoin kovanec, pri katerem razmišljate o trgovanju in drugih različnih transakcijah..

Ne glede na to, katero kriptovaluto izberete, ne pozabite, da je ključnega pomena, da jo dobite zanesljiva denarnica za zaščito vašega premoženja. Denarnice za strojno opremo so znani kot najbolj varni. Oglejte si možnosti, kot sta Ledger Nano X in Trezor Model T.

Ponudba denarnice Ledger je trenutno aktivna:

Litecoin rudarska programska oprema

Tako kot pri mnogih drugih kriptovalutah ima tudi Litecoin kar nekaj rudarske programske opreme. Ti se v mnogih pogledih razlikujejo od hitrosti kopanja do varnostnih ukrepov.

Našteval in pregledal bom nekaj najboljših ali najbolj znanih programov za rudarjenje Litecoin. Ti niso razporejeni v nobenem določenem vrstnem redu.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Easy Miner

Easy Miner je znana in cenjena programska oprema za rudarstvo Litecoin v skupnosti kriptovalut. Je odprtokodna (kar pomeni, da jo lahko prilagodite vsem, kar želite) in brezplačna – za začetek uporabe Easy Minerja ni vstopnine.

Easy Miner ima interaktivno nadzorno ploščo, ki je enostavna za uporabo, in ponuja statistiko v realnem času. Omogoča vam, da kadar koli preverite hitrost razpršitve, delnice in druge podobne informacije.

Zelo kul pri Easy Minerju (kot programski opremi Litecoin miner) je, da ima vgrajeno denarnico po meri ter obsežen spletni klepet in podporo. Zaradi tega je postopek pridobivanja Litecoinov *to* veliko lažje in zabavnejše za uporabo.

Easy Miner si je ustvaril sloves zanesljive in všečne programske opreme Litecoin miner, zato, če iščete programsko opremo za začetek rudarjenja, vsekakor preverite Easy Miner.

MultiMiner

MultiMiner ni tako znan ali splošno sprejet kot naš prejšnji članek, vendar je precej vsestranski, saj vam omogoča preklapljanje med posameznimi napravami, hkrati pa ohranja možnost upravljanja vseh rudarskih naprav v vašem omrežju. Za primer si predstavljamo, da ste želeli preklopiti s procesorske rudarske naprave na GPU – MultiMiner bo v personaliziranem omrežju ohranil vso personalizacijo, ki ste jo izvedli do takrat..

MultiMiner morda ni tako intuitiven ali dobro optimiziran v primerjavi z drugo programsko opremo za rudarstvo Litecoin na svetu, vendar je očitno, da je bilo za izdelavo te programske opreme vloženega veliko dela in predanosti. Če bi ga radi preizkusili sami, ne oklevajte in se odločite za to!

GUIMiner Scrypt

GUIMiner Scrypt je vilica GUIMinerja. Ta vilica je bila posebej zasnovana z mislijo na začetnike rudarjev, da bi postopek začenjanja pri rudarjenju kriptovalut preprostejši in enostavnejši..

GUIMiner je CPU / GPU Bitcoin rudar, zasnovan za operacijski sistem Microsoft Windows. Vilice GUIMiner Scrypt so bile ustvarjene za podporo rudarjenju skriptov, tj. Litecoin, Dogecoin itd.

Vmesnik GUIMiner Scrypt je preprost in enostaven za uporabo. Seveda morda ni najbolj estetsko prijetna programska oprema. Vendar svoje delo opravlja ne le kot dobra programska oprema za rudarstvo Litecoin, temveč tudi kot dober prehod za začetnike rudarjev.

CPUminer

Kot že ime pove, gre za rudar, ki izključuje CPU. To je dostojna programska oprema za pridobivanje Litecoinov, le da je morda nekoliko težko razumeti in obiti, če ste absolutni začetnik na področju kripto rudarjenja.

CPUminer je od izdaje dobil nekaj posodobitev, ena izmed njih je nadgradnja hitrosti razprševanja. Uporabniki poročajo, da lahko iste naloge razprševanja izvajajo z dvakratno hitrostjo (z majhnimi spremembami pri porabi virov), kar je super za vse, ki poskušajo najti najboljšo programsko opremo Litecoin rudar!

CPUminer je na voljo v operacijskih sistemih Windows, Linux in Mac OS, zato je izvedljiva možnost, če se trudite najti spodoben rudarski program za svoj operacijski sistem.

CGminer Litecoin

Če iščete programsko opremo za rudarjenje Litecoin, je morda dobra izbira CGminer Litecoin. Je eden najbolj priljubljenih rudarjev na trgu, čeprav na spletu ni veliko informacij o njegovih funkcijah.

Pri iskanju CGminer Litecoin bi bili najboljši kraj za začetek verjetno forumi bitcointalk.org – na voljo je nit z vsemi razpoložljivimi informacijami in povezavo za prenos.

CGminer Litecoin je odprt, kar pomeni, da lahko dodate ali konfigurirate poljubne možnosti, ki jih morda želite ali potrebujete.

Super rudar

Awesome rudar je manj znana programska oprema za rudarjenje Litecoin kot druge na tem seznamu, vendar je lahko tudi dostojna izbira. Ta programska oprema ima uporabniku prijazen vmesnik in je razmeroma enostavna za uporabo.

Litecoin rudarska programska oprema

Awesome Miner ponuja več rudarskih motorjev, različne rudarske bazene, možnost preklapljanja med spletnimi in mobilnimi vmesniki, različna informativna obvestila itd..

Ta programska oprema za rudarjenje Litecoin je precej obsežna in dobro razvita, možnost preklapljanja med vmesniki na optimiziran in tekoč način pa je lep bonus.

Kako izbrati pravo programsko opremo?

Ni skrivnost, da je na trgu veliko programske opreme za rudarstvo Litecoin. Ta seznam se je dotaknil le nekaj bolj opaznih – z malo iskanja bi lahko našli dvakratni ali trojni znesek, ki je zajet tukaj.

Kako torej izbrati, ko imate toliko možnosti? No, medtem ko iščete najboljšo programsko opremo za rudarjenje Litecoin, morate imeti v mislih nekaj stvari:

  • Vmesnik. Verjetno razmišljate o rudarjenju Litecoinov dlje kot dan ali dva. Če pogledamo dolgoročno, je eden od pomembnih vidikov katere koli dobre programske opreme za rudarjenje Litecoin prijeten vmesnik. Verjetno si ne bi želeli nešteto ur gledati okorno in zmedeno armaturno ploščo, poskušajo ugotoviti, kje so stvari.
  • Varnost. Varnost bi morala biti glavna prednostna naloga pri iskanju programske opreme za rudarstvo Litecoin. Program ima lahko bleščeč in gamificiran HUD, najvišjo hitrost rudarjenja in razprševanja, stalno podporo strankam in je brezplačen – konec dneva, če je vdrt in vam je ukraden ves zaslužek, kakšno razliko ima?
  • Podpora. Pomembna je tudi podpora strankam. Kaj pa, če naletite na napako ali težavo, ki je preprosto ne morete rešiti? Seveda bi lahko ure in ure na koncu poskušali najti rešitev na spletnih forumih in videoposnetkih v YouTubu, vendar je veliko lepše, če si lahko priskočite na pomoč s samo klikom na gumb.
  • Hitrost / hitrost pridobivanja. Če programska oprema za rudarjenje Litecoin traja tri leta, da izkoplje en sam kovanec, je to lahko dober pokazatelj, da ni dobro optimizirana in bi verjetno morali iskati nekje drugje.
  • Posodobitve. Na koncu bo dobra programska oprema za rudarstvo Litecoin imela obsežen dnevnik nenehnih posodobitev in izboljšav svojih različnih vidikov. Naj gre za posodobitev nekaterih tehničnih parametrov ali vizualno vleko – vedno je lepo videti, da je za rudarski program aktivno poskrbljeno.

To je le nekaj ključnih točk, ki jih morate upoštevati pri izbiri programske opreme za rudarjenje Litecoin. Upoštevati je treba veliko drugih dejavnikov (podpora denarnici, drugačna optimizacija operacijskega sistema in razpoložljivost, sistemi izplačil itd.). Zgoraj našteti pa so dober začetek.

Imam svojo programsko opremo – kaj zdaj?

Torej – potem ko ste nekaj mesecev iskali popolno programsko opremo za rudarjenje Litecoin, ste jo končno namestili in ste pripravljeni na potop naravnost v rudarstvo.

Od tega trenutka naprej mora biti postopek nemoten in brez preveč ovir. Večina programske opreme bo delovala sama brez potrebe po kakršnih koli dodatnih motnjah.

Verjetno bi bilo dobro paziti na svojo programsko opremo. Preučite, kako deluje, preizkusite različne funkcije. Če je rudarski program odkrit (in večina jih je), imate na svetu vse možnosti, da ga prilagodite in preizkusite, kolikor želite.

Pazite tudi na posodobitve, spremembe, izboljšave itd. Koristno je vedeti, kaj (in zakaj) se dogaja z vašo programsko opremo. Mogoče se je kaj popolnoma odpovedalo in bi bilo pravi čas za iskanje nove programske opreme za rudarjenje Litecoin?

Zaključek

Na tej točki bi vam že uspelo oblikovati splošno predstavo o različni programski opremi za rudarjenje Litecoin in njihovih prednostih in slabostih. Če bi vam nekateri izstopali – super! To pomeni, da ste se verjetno že odločili in veste, kaj želite od programske opreme za rudarstvo kriptovalut. Toda nekaj stvari morate imeti v mislih, preden izberete eno in se z njo držite.

Preden se odločite za programsko opremo, ji dajte nekaj časa. Preberite dnevnike sprememb, forume, se pogovorite z ljudmi, ki so uporabljali ali še vedno uporabljajo programsko opremo, o kateri razmišljate o prenosu. V tem primeru so lahko mnenja in konstruktivni prispevki tretjih tisti, ki vam to uspejo ali razbijejo, ko gre za dejansko odločanje. Ljudje običajno radi pomagajo, zato ne oklevajte in vprašajte!

Dobro odločilno pravilo, kadar se glede programske opreme počutite neodločno, je biti pozoren na njeno varnost. Če je programska oprema za rudarstvo videti super, deluje intuitivno in ima vse funkcije, ki bi jih kdaj potrebovali, vendar še vedno niste prepričani, preverite, kako se ukvarja z varnostjo in se ukvarja z njo. To bi morala biti vedno točka, na katero ste najbolj pozorni.

Druga stvar, ki bi jo lahko iskali v programski opremi, je, če podpira več kriptovalut in rudarjenje altcoinov. Kovanec, ki ga rudarite, bo morda močno zadel v ceni (ali pa boste preprosto želeli zamenjati možnosti rudarjenja), zato je dobro premisliti dva ali tri korake naprej in temu primerno načrtovati. Večina programske opreme za rudarstvo Litecoin podpira tudi druge rudarjenje kovancev.

Ne pozabite pa, da do konca svojega življenja niste vezani na en kos programske opreme za rudarjenje Litecoin. Če vam v programu, ki ga uporabljate, kaj ni všeč, ga lahko vedno vržete skozi okno (poglejte, kaj sem tam počel?) In preprosto poiščete novega.

Prav tako se lahko vedno odločite kupujte ali trgujte s Litecoinom ustvariti nekaj dohodka. Nekateri najboljši platformi za to sta Coinbase in Binance. Preverite jih!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map