Najboljša namizna denarnica

Denarnica za kriptovalute je ena najpomembnejših stvari, ki jo je treba preučiti, ko šele vstopate v kripto sceno. Ne glede na to, ali šele začenjate ali ste že izkušen trgovec / holer, je iskanje najboljše denarnice zase lahko zahtevno! Zato si bomo v tem članku ogledali nekaj najboljše namizne denarnice na trgu!

Resda bodo denarnice, o katerih bomo razpravljali na tem seznamu, nekoliko… zanimive. V sekundi boste videli, kaj mislim.

Kljub temu pa, če dejansko iščete najboljše Bitcoin namizna denarnica (ali katera koli druga altcoin denarnica), potem ste prišli na pravo mesto – preberite in izberite pravo možnost zase! Naš današnji seznam bo vseboval:

Zakaj izbrati najboljšo DESKTOP denarnico?

Preden se skoknemo na seznam najboljših namiznih denarnic na trenutnem trgu, moramo vnaprej ugotoviti nekaj stvari. Seveda je prva stvar, ki jo je treba preučiti, precej samoumevna – obrazložitev zakaj bi morali razmisliti o namiznih denarnicah, na prvem mestu!

Resda je tudi na to vprašanje kar nekaj odgovorov.

Za začetek velja za namizne denarnice med varnejšimi možnostmi shranjevanja kripto dokler vroče denarnice pojdi Če se ne zavedate, so vroče denarnice tiste denarnice s kriptovalutami, ki so stalno povezan z internetom. Tej vključujejo mobilne aplikacije, denarnice v brskalniku, izmenjave, in tako naprej.

Tudi namizne denarnice spadajo v to kategorijo.

Najboljša denarnica za namizje: Bitcoin gumb na tipkovnici.

Kaj pa jih naredi varnejšo alternativo kot ostale vroče denarnice? No, dobro premislite: namizna denarnica je del programske opreme, ki je nameščena v vašem računalniku. To pomeni, da stvari, kot so zasebni ključ za shranjevanje in varnostne funkcije na površini obravnavajo drugače kot recimo na denarnici za izmenjavo.

Poleg tega so nekatere najboljše namizne denarnice preprosto grafični prikaz hladna denarnica. Resda je to nekaj, kar boste zagotovo videli tudi na spodnjem seznamu – kar pomeni, da programska oprema sama po sebi ni dejanska denarnica, temveč grafični uporabniški vmesnik, ki prikazuje sredstva, shranjena na določeni hladni denarnici.

Do tega bomo vendarle prišli čez nekaj časa.

Varnost na stran, obstaja tudi točka udobje, tudi. Najboljše namizne kripto denarnice bodo izjemno priročen – omogočili vam bodo, da preverite svoja kripto sredstva, jih pošljete in prenesete ter celo sodelujete dejavnosti vložka ali prodaje v samo nekaj kliki miške.

Najboljša denarnica za namizje: podpora za sredstva Exodus.

Ni treba posebej poudarjati, da je to zelo cenjeno! Ne glede na to, ali ste aktivni trgovec s kriptovalutami oz predan hodler, še vedno je funkcionalnost tista, ki lahko naredi vaše procese upravljanja kripto veliko lažje in bolj enostavno.


Na koncu je treba omeniti, da imajo najboljše namizne denarnice navadno številne druge, dodatne funkcije, ki jih nudijo svojim uporabnikom. Omenjeni zastajanje, prilagoditve varnostnih funkcij, preproste pretvorbe, in tako naprej – zagotovo zelo cenjen!

Namizne denarnice – del skupine Hot Wallet

To sem omenil že prej na tem najboljšem seznamu denarnic za kriptovalute, vendar namizne denarnice spadajo v kategorijo vroče shranjevanje kripto – vso programsko opremo in aplikacije, ki vam omogočajo, da v njih hranite in hranite kripto sredstva, hkrati pa jih tudi vzdržujete stalna povezava z internetom.

Res so vroče denarnice, med najbolj priljubljenimi možnostmi shranjevanja kripto – če bi obiskali nekatere forume in druge navdušence nad kriptovalutami povprašali o njihovem najljubšem načinu zavarovanja njihovega premoženja za kriptovalute, bi jih večina verjetno naštela in navedla nekaj vročih denarnic.

Najboljša namizna denarnica: Bitcoin pred grafikonom.

To je predvsem posledica vroča denarnica dostopnost. Naj gre za denarnice, ki temeljijo na programski opremi, na spletu ali na aplikacijah, običajno lahko jih naložite od koder koli na svetu, in jih uporabite popolnoma brezplačno. Kot si lahko predstavljate, so zaradi tega vroče denarnice zelo privlačna možnost za veliko različnih posameznih imetnikov kripto.

Poleg tega so vroče denarnice običajno zelo enostaven za uporabo. Nekaj ​​višjih izjem, ki jih pustite ob strani, boste v večini primerov v nekaj minutah lahko prenesli (nastavili) svojo vročo denarnico in jo začeli uporabljati takoj zatem. To je super!

Čemu se izogibati pri izbiri namizne denarnice

Nekaj ​​drugega, kar bi morali upoštevati pri iskanju najboljše namizne denarnice zase dejavniki, zaradi katerih so namizne denarnice manj zaželene.

Z drugimi besedami, nekaj stvari je nazornih znakov, da se morate držati čim dlje od denarnice.

Seveda bi bil na vrhu seznama tukaj znatno pomanjkanje varnosti. Mislim, priznajte – verjetno ste videli tega, da prihaja.

Najboljša namizna denarnica: Bitcoin v usnjeni denarnici.

Kot je bilo pričakovano, je to zdaj bolj res kot kdaj koli prej. S industrija kriptovalut postajajo vse bolj priljubljeni in tehnologija veriženja blokov vedno večje povpraševanje po njih zanesljive in vrhunske kripto denarnice, tudi. Vendar pa priljubljenost scene privabi tudi veliko prevarantov in nezanesljivih izdelkov.

Zato je pomembno, da vedno najprej preverite varnostne funkcije namizne denarnice. Če mu primanjkuje varnosti, boste tvegali svoje premoženje – tega ne bi želeli, da se zgodi!

Če želite dodati k temu, bodite pozorni tudi na vidike uporabnosti denarnice, tudi. Seveda gre za namizni izdelek (storitev), zato boste želeli najti denarnico, ki bi bila oboje zelo enostaven za uporabo, ampak vam tudi ponujajo priložnost uporabite širši seznam funkcij in prednosti.

To vam bodo omogočile najboljše namizne denarnice, medtem ko bodo nekatere manj idealne možnosti, no … Lackluster.

Najboljša namizna denarnica: Bitcoin in ključavnica.

Končno se prepričajte opravite svoje raziskave in poiščite najboljše namizne kripto denarnice, ki bi jih imeti (izvedba) nenehne posodobitve njihove vdelane programske opreme, tudi. Denarnice za kriptovalute, ki imajo podporo za razvijalce, bodo vedno torej, veliko bolje kot tisti, ki tega ne storijo – tako lahko denarnica ostane pred krivuljo in uvede varnostne funkcije, ki vas varujejo pred sodobnimi varnostnimi grožnjami.

Ob vsem tem lahko končno preidemo na seznam najboljših namiznih denarnic v tekočem letu!

1. Ledger Live – čudovit uporabniški vmesnik, popolna funkcionalnost & Uporabne lastnosti

Uvrstitev # 1 od 5 kripto izmenjav

Pregled denarnice Ledger Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Super varno
 • + Zaščita pred fizičnimi poškodbami
 • + Podpira več kot 1500 kovancev in žetonov

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Sorazmerno drago

Obiščite spletno mesto

Ledger je nedvomno ena izmed najbolj priljubljenih denarnic za kriptovalute na trgu – to je v tem trenutku samoumevno. Vendar ste morda zmedeni – Ledger se ukvarja z hladne denarnice, kaj torej počne na seznamu “najboljše namizne denarnice”?

No, dovolite mi, da razložim – to je pravzaprav povezano s tem uporabniški vmesnik denarnic Ledger, Ledger Live.

Res je, da Ledger trguje s kripto denarnicami strojne opreme. Vendar teh denarnic zaradi uporabniškega vmesnika ni bilo mogoče izključiti s takšnega seznama – preprosto tako dobro je!

Za začetek, uporabniški vmesnik je čudovit – lahko spremenite barvne sheme in preklapljate med svetlim in temnim načinom, ne glede na to, katerega izberete, bo vmesnik videti moderno in elegantno. Vse je postavljeno na zelo udoben način, tudi – boste lahko si oglejte svoje račune in stanja na začetnem zaslonu, analizirati grafe in spremembe, in celo sledenje transakcij.

Varnost je nekaj, kar lahko privzeto pričakujete od Ledgerja. Ker je zadevni uporabniški vmesnik povezan z dve strojni denarnici, s katerimi se podjetje ukvarja, privzeto boste prejeli hladno raven denarnice.

Najboljša namizna denarnica: Ledger Nano X.

Če niste vedeli, hladne denarnice so najvarnejša alternativa za shranjevanje kripto na celotnem trgu. Ker je Ledger ena vodilnih blagovnih znamk, mislim, da vidite, kam grem s tem.

V zvezi z napravami Ledger so narejene trmast & trajna, in posedovati Zahteve za geslo PIN kode. Ko gre za Ledger Live, ki je ena najboljših namiznih denarnic, lahko pričakujete enako zaščito PIN kode dodatna besedna zveza s 24 besedami da bi se vam kaj pomagalo, zgodilo z vašo napravo ali računom LL.

Končno, Ledger Live nenehno prejema široko paleto vdelane programske opreme in drugih posodobitev. Sem spadajo vse od varnostne izboljšave, vse do nove funkcije in splošne izboljšave kakovosti življenja.

Če želite preizkusiti Ledger Live out, boste morali kupiti eno od denarnic za strojno opremo podjetja. Ledger Nano S vas bo stal približno 59 dolarjev, medtem cena Nano X je približno 119 USD. Če iščete najboljšo namizno denarnico in ste pripravljeni vlagati v varnost svojega premoženja, z Ledgerjem res ne morete zgrešiti!

Obiščite Ledger Wallet

…ali preberite naš pregled denarnice Ledger

2. Trezor – Vrhunske varnostne funkcije, stalne posodobitve

Uvrstitev št. 2 od 5 kripto izmenjav

Pregled denarnice Trezor Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Vrhunska varnost
 • + Zelo znana kripto denarnica
 • + Ima ogromno število kriptovalut
 • + Stalne posodobitve vdelane programske opreme

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Drago
 • Pred tem je bil nepooblaščen

Obiščite spletno mesto

Trezor je eden od dveh vodilnih ponudnikov strojne denarnice za kriptovalute, ki prevladujeta na trgu. Enako kot njegov glavni tekmec – Ledger -, še vedno je tudi na tem seznamu najboljših namiznih denarnic za kriptovalute! To je posledica uporabniški vmesnik denarnice.

Resnici na ljubo bi se Trezor verjetno moral potegovati za mesto najboljša Bitcoin namizna denarnica – to je zagotovo eno izmed najbolj priljubljenih krajev, kjer lahko shranite svoj BTC!

V nasprotju s številnimi namiznimi denarnicami, Trezorjev uporabniški vmesnik je pravzaprav precej poenostavljen. Na strani je prikazano vse vaše premoženje in po izbiri tistega, ki ga želite upravljati, boste dobili možnost, da izberete, kaj želite z njim početi – pošiljati, prejemati, prodajati, kupovati , in tako naprej.

Preprostost vmesnika je večinoma gledajo kot na profesionalce – to še posebej velja, če ne želite upravljati s številnimi kovanci in ste na splošno začetnik v svetu kriptoslov. Trezor vas ne bo prevzel z ogromnim seznamom dodatnih funkcij in nekaterimi zapletenimi izbirami oblikovanja uporabniškega vmesnika – to je dobro!

Najboljša namizna denarnica: Trezor.

Prav tako je nemogoče omeniti Trezor, ne da bi poudarili, da podjetje, ki stoji za hladno denarnico – SatoshiLabs – proizvaja nekatere najbolj varne izdelke na trgu.

Denarnice Trezor se nenehno posodabljajo najnovejše varnostne funkcije in nadgradnje vdelane programske opreme. Po tem imajo denarnice same generator naključne kode PIN – kode PIN se vsake toliko spremenijo. To se naredi, da se prepreči zapisovanje ključev, in nekatere druge zlonamerne programe, ki dostopajo do vaših sredstev.

Če Trezor zveni kot prava denarnica za vaše želje in potrebe, uporabniški vmesnik izdelkov pa je videti kot najboljša namizna denarnica, boste imeli dva različna izdelka izbrati. Trezor One vas bo stal približno 59 dolarjev, medtem ko stane Trezor Model T (nova in izboljšana različica denarnice) okoli 160 dolarjev.

Obiščite Trezor

…ali preberite naš Trezorjev pregled

3. Exodus – vgrajena funkcionalnost izmenjave

3. mesto od 5 kripto izmenjav

Pregled denarnice Exodus Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Enostaven za uporabo
 • + Ima podporo strankam
 • + Več izbire kriptovalut
 • + Denarnica, ki temelji na programski opremi
 • + Vgrajene funkcije izmenjave

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Nagnjeni k varnostnim težavam
 • Pristojbine so po poročanju lahko precej visoke

Obiščite spletno mesto

Denarnica Exodus je delal valove v prostoru najboljših namiznih denarnic. Upravičeno – ko gre za programsko zasnovano kripto shrambo, na katero ni priključena nobena strojna naprava (ali pa ni le vizualna predstavitev vaših kovancev, ki se dejansko hranijo v strojni napravi), Izhod je pogosto naveden kotpot“!

Namizna denarnica ima nekaj posebnih funkcij, zaradi katerih je lahko zanimiva izbira za vse kripto navdušence, ki iščejo varno mesto za shranjevanje svojih sredstev v.

Za začetek vam Exodus to omogoča na njem shranite precej široko paleto kriptovalut. Poleg vseh glavnih kovancev (tistih, ki vodijo po priljubljenosti in tržni kapitalizaciji) boste dejansko lahko shranili precej spodobno število bolj nišnih kriptos in kripto žetoni, tudi!

To je odlična novica za tiste, ki si želijo raznolikost svojih portfeljev, in to želite storiti z raziskovanjem manjših in manj znanih kovancev. Exodus vam bo omogočil, da boste veliko njih imeli v denarnici – vse na enem mestu!

Nekaj ​​drugega, zaradi česar je Exodus ena najboljših namiznih kripto denarnic, je dejstvo, da je vgrajena izmenjava. Iskreno povedano, kripto premoženje lahko kupujete in prodajate iz udobja denarnice, ne da bi morali sredstva prenašati na drugo borzo ali posredništvo.

Najboljša namizna denarnica: Exodus.

To je kar kul! To prihrani veliko časa in je zagotovo udoben način trgovanja s kripto!

Varnostno, Izhod je nekoliko zapleten. Denarnica svojim uporabnikom ponuja precej spodobno varnost – kdor išče najboljšo namizno denarnico za kriptovalute, bi moral vedeti, da boste lahko obnovite svoja sredstva če bi se kaj zgodilo z vašim računalnikom z a vgrajena funkcija za varnostno kopiranje.

Poleg tega Exodus tudi ima funkcija stavka za obnovitev, tudi z njim boste lahko izterjali sredstva, če bi izgubili dostop do denarnice ali recimo pozabili geslo.

Kljub temu nekateri uporabniki to trdijo Exodus nima veliko varnostnih funkcij, tudi. Dober primer bi bil 2FAdvofaktorska avtentikacija. To je postala običajna praksa v industriji, vendar žal denarnica nima funkcije.

Vse skupaj pa, če upoštevate vse prednosti in slabosti eksodusa, to zagotovo je ena najboljših namiznih denarnic! Če vas zanima, lahko najdete in preverite denarnico tukaj.

Obiščite Exodus

…ali preberite naš pregled Exodus

4. Electrum – ena izmed najbolj priljubljenih Bitcoin denarnic okoli

Uvrstitev # 4 od 5 kripto izmenjav

Pregled denarnice Electrum Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Ena najstarejših Bitcoin denarnic
 • + Zelo enostaven za uporabo
 • + Na osnovi programske opreme
 • + Na strežniku niso shranjene nobene informacije
 • + Odprtokodno
 • + Uporablja dvofaktorsko preverjanje pristnosti

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Imel je varnostne težave
 • Podpira samo Bitcoin

Obiščite spletno mesto

Electrum je ena najboljših Bitcoin namiznih denarnic na svetu. To je veteran v industriji – če že nekaj časa držite nekaj BTC in ste raziskovali najboljše denarnice za to določeno kriptovaluto prej, verjetno ste že slišali za Electrum.

To je tudi prva točka, ki jo je treba omeniti – dolgoživost denarnice je izjava, kako dobra je! Veliko namiznih denarnic se je trudilo čim več pozornosti do sebe, vendar na koncu še vedno niso uspeli. Vendar, Electrum jih je vse preživel, in zagotovo lahko predlaga svoj status veterana kot dokaz svoje zanesljivosti.

To pa ni edina stvar, zaradi katere je Electrum ena najboljših namiznih denarnic na trgu.

Zadevna denarnica je zelo enostaven za uporabo. Čeprav morda nima nekaterih naprednih in modnih funkcij, ki jih imajo druge možnosti za shranjevanje kriptofonov na namizju, vam bo vseeno omogočil opravite vse glavne funkcije, ki bi jih pričakovali, hkrati pa poskrbite, da bodo vaši kovanci varni in zdravi.

Najboljša namizna denarnica: Electrum.

Če govorimo o varnosti, ima Electrum to v pikah.

Denarnica je zelo varna rešitev, še posebej, ko gre za denarnice, značilne za Bitcoin. Na svojih strežnikih ne shranjuje nobenih svojih uporabniških podatkov, kar pa v zameno to pomeni vi in ​​vi sami nadzorujete svoje zasebne ključe.

Poleg tega je denarnica odprtokodno, tudi. Vsakdo in vsakdo lahko preveri kodo za denarnico, vse njene varnostne funkcije in podobno.

Denarnica je brezplačno za uporabo, vam omogoča uporabite dvofaktorsko preverjanje pristnosti, in uporablja gesla in druge varnostne ukrepe. Vsekakor je ena izmed najboljših namiznih denarnic Bitcoin na trgu – če jo želite preizkusiti, jo lahko preverite tukaj.

Obiščite Electrum

…ali preberite naš pregled Electrum

5. MyCelium – Zanesljiva in odprtokodna Bitcoin denarnica

Uvrstitev št. 5 od 5 kripto izmenjav

Vsestranski pregled denarnice MyCelium Stvari, ki so nam bile všeč:

 • + Zanesljivo
 • + Odprtokodno
 • + Hitre in tekoče povezave
 • + Raznolikost računov

Stvari, ki nam niso bile všeč:

 • Ni namizne različice
 • Navigacija je lahko težavna

Obiščite spletno mesto

Enako kot mnoge najboljše namizne denarnice, MyCelium je kripto specifična denarnica. To pomeni, da podpira samo eno, določena kriptovalutaBitcoin.

To ima svoje prednosti in slabosti. Omejuje te BTC lahko shranite le v denarnico, in je treba iskati druga alternativa za shranjevanje kripto če imate nekaj altcoinov. Vendar MyCelium dejansko zagotavlja visoka raven varnosti kar zadeva shranjevanje Bitcoinov.

Vendar pa MyCelium za začetek niti ni namizna denarnica – uporablja se lahko samo v napravah Android in iOS. Kaj sploh počne na tem seznamu? No, obstaja ena sama značilnost, zaradi katere je v takem primeru izvedljivo – podpira Ledger in Trezor (denarnica strojne opreme) integracije.

Z drugimi besedami, MyCelium je popolnoma združljiv z vodilnimi denarnicami na trgu za strojno opremo – Ledger in Trezor. To pomeni, da boste lahko povežite svojo denarnico MyCelium z zgoraj omenjenimi napravami strojne opreme, s tem še povečate varnost vašega Bitcoina.

Najboljša namizna denarnica: MyCelium.

Če upoštevamo uporabniške vmesnike strojne denarnice, MyCelium postane precej spodobna rezervna denarnica za Bitcoin, natančneje.

Če denarnice ne želite povezati z drugimi napravami ali preprosto ne želite kupiti denarnice s strojno opremo, boste z veseljem vedeli, da MyCelium sam ponuja veliko odličnih varnostnih funkcij. Šifrira vse vaše podatke (tako osebne podatke kot tudi podatke v zvezi z denarnico) in jih skrije pred tretjimi osebami in tudi samim podjetjem.!

Ti lahko uporabljati overitelje in gesla, vključiti različne načine plačila in zgoraj omenjene strojne denarnice na vaš račun MyCelium in celo izmenjajte Bitcoin iz udobja denarnice, tudi. To je veliko uporabnih funkcij v eni sami mobilni aplikaciji!

Če bi radi MyCelium preizkusili sami, boste našli denarnico tukaj.

Obiščite MyCelium

…ali preberite naš pregled MyCelium

Kako izbrati najboljšo namizno denarnico zase?

Kot ste morda že ugotovili, je izbira najboljše namizne denarnice lahko nekoliko zapleten podvig. Imate svoje namizne denarnice, potem obstajajo tudi strojne denarnice, ki podpirajo neverjetne namizne uporabniške vmesnike, in celo denarnice na osnovi aplikacij, ki omogočajo integracijo strojne denarnice.

Vse to lahko postane precej zmedeno, še posebej, če ste popolnoma novi na kripto sceni. Vendar ne skrbite, saj smo tu, da ugotovimo te stvari!

Obstaja nekaj posebnih “palčnih pravil”, ki jih lahko upoštevate, da zožite seznam, in poiščite pravo denarnico zase. Prvo od teh pravil je povezano s poravnati svoje prioritete.

S tem mislim precej preprosto – se usedite in se odločite katere lastnosti najboljših kripto denarnic za namizje bodo za vas najpomembnejše. Seveda imate takšne stvari varnost na vrhu, vendar lahko seznam postane precej obsežen – pomembno je, da mu daste prednost! S tem boste lahko svojo izbiro precej zožili.

Najboljša namizna denarnica: Ledger Nano X.

Druga stvar, o kateri je treba razmišljati, je povezana s tem uporaba več kripto denarnic. Za potrebe shranjevanja sredstev lahko dejansko uporabite nekaj ali nekaj različnih denarnic za kriptovalute. To je še posebej priljubljena metoda shranjevanja kriptografije, ko gre za to denarnice strojne opreme.

Razmislite o tem sami – če ste aktivni kripto trgovec, in so nenehno opazovanje trga če želite analizirati najboljše čase za nakup in prodajo kovancev, bi seveda radi uporabili denarnico, ki bi vam omogočala izvajanje teh dejanj hitro. Vroče denarnice – vključno z nekaterimi najboljšimi namiznimi denarnicami za kriptovalute – so med najboljšimi možnostmi v zvezi s tem.

Vendar bi tudi v takšni situaciji verjetno želeli prostor, kjer lahko zadržite večino svojih kovancev – kovance, s katerimi ne načrtujete trgovanja, in bi jih radi pozneje hranili v varnem okolju. Tu pridejo denarnice strojne opreme.

Odkrito povedano, dobra ideja je uporaba tako namizno denarnico, in tudi strojni, v povezavi med seboj. Tako boste lahko prejeli najboljše iz obeh svetov – najvišjo stopnjo varnosti hladne denarnice ter tudi prizanesljivost in hitrost, ki jo zagotavljajo vroče denarnice..

Dobili ste svojo denarnico … Kaj pa zdaj?

Torej – izbrali ste najboljšo namizno denarnico zase (ali celo za par) in ste pripravljeni začeti trgovati s kripto. Kje pa začnete?

Ena od možnosti je kupujte in prodajajte svoje kriptovalute znotraj vmesnika denarnice. To je očitno zelo priročno – omogoča vam, da vse počnete iz udobja denarnice, ne da bi se morali odpraviti na kakšno borzo ali drugo trgovalno platformo.

Tudi ta vrsta kripto trgovanja odpravlja možnost človeške napake, tudi. Mislim na to, da vam na borzo ne bo treba vnašati naslovov denarnice ali obratno – če bi zmotili celo en sam simbol, bi to v bistvu povzročilo, da bi vaše kriptografije pojdite na povsem drug naslov, in biti izgubljeni za vedno.

Najboljša namizna denarnica: kripto kovanci in fiat denar v denarnici.

Kljub temu pa uporaba funkcij kripto trgovanja z denarnico dejansko je ni priporočljivo. Obstaja nekaj razlogov, zakaj je tudi temu tako.

Najprej boste morali podajte veliko informacij o sebi lastniku denarnice ali platformi za izmenjavo, ki so jo vključili v svoj izdelek. Od takrat to ni nikoli idealno to ogroža vašo varnost – uporabo vrhunska izmenjava, lahko pa ste prepričani, da bodo vaši podatki varni in varni.

Poleg tega bi morali vzeti stvari, kot so pristojbin upoštevati tudi. Številne borze imajo široko paleto pristojbin in modelov plačil, med katerimi lahko izbirate. Pri vgrajenih platformah za izmenjavo v denarnici pa so pristojbine običajno veliko višje od povprečja – bi dejansko izgubili veliko več denarja kot z menjavo!

Na kratko, tudi če bi uporabljali najboljšo namizno denarnico na celotnem trgu, je vseeno boljša ideja nakupovanje kriptovalut opravite ločeno, namenska izmenjava.

Kako pa vedeti, katero menjavo bi morali izbrati? No, en način iskanja je mimo ogled najbolje ocenjenih kripto trgovalnih platform na trgu, in izbrati tistega, ki se vam zdi najbolj primeren!

Najboljša denarnica za namizje: Coinbase.

Coinbase, Binance, in Kraken so platforme, s katerimi preprosto ne morete zgrešiti. So zanesljiv, imajo odlične uporabniške vmesnike, konkurenčni modeli pristojbin, in širok izbor kripto kovancev za trgovanje in izmenjavo z.

Seveda bi morali opravite svoje raziskave, in poiščite izmenjavo, ki je za vas najboljša. Vendar je iskanje najboljše namizne denarnice že ogromen korak v pravo smer – ko enkrat poskrbite za varnostno stran stvari, bi moralo biti vse ostalo nemoteno, od tam naprej!

Zaključki

Prišli smo do konca našega seznama najboljših namiznih denarnic v tekočem letu. Na tej točki bi morali biti sposobni pravilno izbrati, in izberite denarnico, ki bo najbolj ustrezala vašim željam in potrebam.

Vendar še enkrat – kot ste verjetno že opazili, namizne denarnice so precej zapletene! Namiznega prostora je težko najti – vsaj ko gre za zanesljive denarnice. Zato se pogosto pogleda različne alternativenaprave s funkcijo namizne denarnice, aplikacije, ki se integrirajo z drugo programsko ali strojno denarnico, in tako naprej.

Na splošno pa, ali iščete najboljše Bitcoin namizno denarnico ali prostor za shranjevanje katerega koli od vaših altcoinov, vedno se morate osredotočiti na vidik varnost. Če niste prepričani o denarnici za namizje in se bojite, da morda ni idealna izbira za varnost vaših kovancev, je ne uporabljajte – ni vredno!

Tabela: Funkcije programske opreme Ledger Nano X in Trezor Model T

Namesto tega je boljša izbira potem najti alternativo – naj bo denarnico, ki temelji na izmenjavi ali celo strojni, veliko bolje je izbrati drugačen način za shranjevanje kriptokovancev, kot je bil prvotno predviden, vendar biti prepričan v njihovo varnost in imeti mir!

Nazadnje, kar zadeva trgovanje, nakup in prodajo kripto sredstev, je najbolje, da to storite izberite platformo za izmenjavo da oboje ima dober ugled v industriji, in je varno in zanesljivo, tudi. Coinbase in Binance sta vodilna v tem pogledu, toda zagotovo obstaja tudi več neverjetnih možnosti!

Ob vsem tem se vam zahvaljujem, da ste prebrali ta seznam najboljših namiznih denarnic, in upam, da vam je bil koristen! Veliko sreče in do naslednjega!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map