Najboljša kripto valuta leta

Kriptovalute so leta 2018 izvedli diskutabilno, vendar leta 2021 še naprej privabljajo nove vlagatelje.

Vendar ima večina začetnikov težave pri iskanju najboljša kriptovaluta za naložbe v letu 2021. Vsi smo že bili tam, zato ne skrbite! Razumem, kako zmedeno je, ko prvič začnete iskati nove naložbe v kriptovalute. In zato sem tukaj, da pomagam.

Torej, ali iščete tudi naslednje kriptovalute, ki jih boste vlagali leta 2021? Se sprašujete, “ali naj vlagam v Bitcoin?” ali “naj vlagam v Ethereum?”

No, čudite se ne več! Tukaj sem, da odgovorim na vsa vaša vprašanja. Na koncu tega vodnika boste vedeli, kako najti kriptovalute za vlaganje v letu 2021. Če je trgovanje tisto, kar iščete, se odločite za top3 borze kriptovalut: Coinbase, Binance in Coinmama.

Najprej pa se pogovorimo z nedavno rastjo kriptovalut.

Zaenkrat trg kriptovalut

Prvi kriptovalute, Bitcoin, je bil izumljen leta 2009. Vendar je bil to šele začetek in do leta 2013 nihče ni zares vedel za Bitcoin. Poleg tega nihče ni niti pomislil, da bi to lahko postala najboljša kriptovaluta za vlaganje.

Vendar pa je od leta 2013 trg kriptovalut opažen velika rast – rast, ki jo je bilo težko prezreti. Zdaj jih je več kot 1500 različnih kriptovalut, vse ustvarjeno v manj kot 5 letih.

Jasno je, da je bilo leto 2017 kripto resnično pihano. Tržna kapitalizacija kriptovalut se je povečala za 4000%! Tržna kapitalizacija vseh kriptovalut je bila približno 21 milijard dolarjev marca 2017, medtem ko je zdaj konec 454 milijard dolarjev. To je ogromno!

Tržna kapitalizacija: Skupna cena vseh seštetih kovancev.

Na trgu ne gre več samo za Bitcoin. Obstajajo še druge kriptovalute, ki so vstopile v vesolje, kot npr Ethereum, Litecoin, in Valovanje. Vsi ti so se v zadnjem letu izkazali neverjetno dobro in jih lahko vse pokličemo "najboljša kriptovaluta za vlaganje".

Naslednji grafikon CoinMarketCap prikazuje rast kriptovalut v preteklih letih.

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: skupna tržna kapitalizacija.

O prihodnosti kriptovalut se govori veliko stvari. Nekateri verjamejo, da faza kriptovalut ne bo trajala dolgo, drugi pa mislijo, da bodo obstajali za vedno.

Težko je napovedati prihodnost kriptovalut, toda vem, da je to priljubljenost kriptovalut se samo povečuje. Eden od razlogov, zakaj so kriptovalute vse bolj priljubljene, je prav zaradi tehnologija veriženja blokov, ki je glavna tehnologija za vsemi kriptovalutami.

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: analiziranje grafikonov.

Blockchain tehnologija je naslednja velika stvar – je a varno kos tehnologije ki ga je prvi uporabil Bitcoin. Vendar se ne morete naučiti, kako vlagati v blockchain. Namesto tega se lahko naučite, kako vlagati v kriptovalute, ki uporabljajo verigo blokov (kar je vse!)

Ste pripravljeni izvedeti o naslednji kriptovaluti, ki jo boste vlagali leta 2021? No, začnimo.

Katere so najboljše kriptovalute za vlaganje v letu 2021?

Spodaj boste našli nekaj možnosti za najboljše kriptovalute za vlaganje v letu 2021 in pozneje (no, vsaj v bližnji prihodnosti).

Bitcoin (BTC)

Če ste nekako slišali samo za eno kriptovaluto, je verjetno Bitcoin. Je največja kriptovaluta – trenutno ima 40-odstotni delež v celotni tržni kapitalizaciji kriptovalut! Je najstarejša kriptovaluta in še vedno prevladuje na trgu. Torej, če se Bitcoin še naprej povečuje, kot se je povečal leta 2017, potem bi bila naložba v Bitcoin morda dobra ideja za leto 2021.

Cena Bitcoina se vsak dan zelo spreminja in je v zadnjih nekaj letih zabeležila številne vzpone in padce. Oglejte si naslednji grafikon in videli boste, kako zelo se spreminja cena.

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: grafikon Bitcoin.

Cena 1 Bitcoina se je znižala 76 dolarjev (07.09.13) do najvišje 20.000 dolarjev decembra 2017. Toda potem, ko je Bitcoin decembra dosegel najvišjo točko, je cena Bitcoina padla na približno 6000 USD februarja 2018 in od takrat niha. To je noro!

Kako se cena v tako kratkem času zelo spreminja, kako se odločiti, kdaj je najboljši čas za vlaganje v Bitcoin?

No, odgovore lahko poskusimo najti tako, da si ogledamo nekatere pomembne pretekle dogodke – ko se je cena močno zvišala ali znižala.

 • Eden pomembnejših dogodkov je bil kdaj Bitcoin se je razdelil na dve kriptovaluti – Bitcoin in Bitcoin Cash. To se je zgodilo 1. avgusta. Vlagatelji, ki so to vedeli, so pred delitvijo vložili svoj denar in ustvarili ogromne dobičke, skoraj podvojili naložbe!
 • Cena Bitcoina se je januarja 2018 znižala na približno 10.000 USD, skoraj polovico od 20.000 USD, kolikor jih je bilo vredno decembra 2017. Številni vlagatelji so se v tem trenutku zaskrbeli in začeli prodajati svoje Bitcoin. Zaradi tega je februarja 2018 cena padla na približno 6000 dolarjev.

Če vas zanima pridobivanje Bitcoina, to lahko enostavno storite z uporabo Coinbase ali Binance. Oba sta zelo varna in zanesljiva.

Bitcoin vlaganje

Če želite vlagati v Bitcoin, morate biti na tekočem z najnovejšimi novicami in trendi okoli Bitcoinov. Ko se objavijo novice o nova tehnična izboljšava, boste morda želeli razmisliti o nakupu Bitcoina. Če pride do velikega padca cene zadevne kriptovalute, je tudi to morda pravi čas za nakup Bitcoina, ker ga lahko kupite po nizki ceni.

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: kovanci za kriptovalute.

Če ste se že odločili za naložbe v kriptovalute, potem bi bilo morda dobro začeti z vlaganjem v Bitcoin. Čeprav ste zamudili prvo večjo priložnost za naložbo, bi lahko vlaganje v Bitcoin še vedno bila dobra ideja.

Vse je odvisno od ali verjamete v prihodnost Bitcoina ali ne. Če ste vernik, bi morali razmisliti, da bi vanj vlagali. Če niste, potem priporočam, da se ga držite stran. Enako je kot pri vsaki drugi naložbi!

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Ethereum (ETH)

Proti koncu lanskega leta je cena Ethereum je bila nekoliko višja od 720 USD, s skupno tržno kapitalizacijo okoli 70 milijard dolarjev. V začetku leta 2018 se je Ethereum povzpel in dosegel najvišjo ceno 1423 dolarjev 4. januarja. Takrat je bila celotna tržna kapitalizacija Ethereuma 138 milijard dolarjev!

Ethereum je v letu 2017 zrasel za približno 3000% in postal druga največja kriptovaluta, ki je za Bitcoinom zasedel drugo mesto.

Ali se sprašujete, “naj vlagam v Ethereum?”, “Ali je cena Ethereuma že na vrhuncu?”, Ali "je Ethereum najboljša kriptovaluta leta 2021?". No, resnica je, da nihče ne ve! Naslednje informacije pa bi vam morale pomagati pri odločitvi, ali je naložba v Ethereum dobra izbira za vas.

Spodnji grafikon prikazuje, kako je Ethereum zrasel v zadnjih nekaj letih.

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: grafikon Ethereum.

Spodaj so navedeni ključni dogodki, ki so v preteklosti najbolj vplivali na ceno Ethereuma:

 • Ethereum prejel naložba okoli 150 milijonov dolarjev maja 2016. Posledično se je njegova cena z 1 januarja 2016 zvišala na približno 14,80 ameriških dolarjev maja 2016.
 • Vendar so 18. junija 2016 člani skupnosti Ethereum ugotovili, da je bil Ethereum vdrt. Okoli 60 milijonov dolarjev Eter (Ethereumova valuta) je bila ukradena zaradi napake v denarnici. Zaradi tega je cena Ethereuma 17. junija 2016 padla z najvišjih 21,52 USD na 18,96 USD na 9,96 USD..

Za razliko od Bitcoina, Ethereum ni le digitalna valuta. Gre za naprednejši projekt veriženja blokov. To je zato, ker Ethereum ponuja nekaj posebnega – z uporabo platforme Ethereum, razvijalci lahko gradijo svoje kriptovalute.

Predstavljajte si, da bi radi zgradili rešitev, ki temelji na verigi blokov, za upravljanje dobavne verige vašega podjetja. No, zahvaljujoč Ethereumu vam ni treba začeti od začetka. Namesto tega lahko preprosto sestavite aplikacijo na verigi blokov Ethereum. Ethereum olajša zagon novih blockchain projektov.

Torej, ali je Ethereum vaša naslednja kriptovaluta, ki jo boste vlagali leta 2021??

Priporočam, da razmislite o dodajanju Ethereuma na svoj seznam, saj menim, da bi lahko bila ena najboljših kriptovalut za naložbe do leta 2021.

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: analiza sveč in grafikonov.

Julian Hosp, strokovnjak za blockchain, je dejal, da bi se lahko tržna kapitalizacija Ethereuma do konca leta 2021 povzpela na 200 milijard ameriških dolarjev. Če bo napoved Hossa pravilna, bo cena Ethereuma dosegla do 2000 ameriških dolarjev. Hospov razlog za napoved temelji predvsem na ICO (Začetne ponudbe kovancev), ki so se leta 2018 odločile za uporabo verige Ethereum & 2021.

Tudi Ethereum načrtuje, da bo letos veliko izboljšal svojo tehnologijo, saj bodo novi protokoli skoraj pripravljeni za uporabo. Torej, pazite na Ethereum!

Če želite izvedeti več o Ethereumu, preberite našo Ethereum vs Bitcoin vodnik.

Valovanje (XRP)

Valovanje, znan tudi kot XRP, je bil glavni kandidat za mesto najboljše kriptovalute v letu 2017 z rastjo približno 36.000%! Da, prav ste prebrali. V začetku leta 2017 je zrasel s skoraj 0 USD, decembra 2017 pa je dosegel 2,4 USD – kot lahko vidite na spodnjem grafikonu.

Kot vse druge kriptovalute se je tudi v letu 2018 znižala cena Ripple – trenutno je določena na 0,20 USD.

Najboljša kripto valuta leta

Vem, kaj razmišljate – zamudili ste odlično priložnost, ker v začetku leta 2017 niste vlagali v Ripple. Čeprav je to res, bi lahko Ripple še vedno bila dobra izbira za naslednjo kriptovaluto, ki bi jo vlagali leta 2021..

Čeprav je cena enega XRP precej nižja od cene enega bitcoina, je XRP po tržni kapitalizaciji še vedno tretja največja kriptovaluta. Maja 2018 je imela skupno tržno kapitalizacijo približno 35 milijard dolarjev.

Torej, kaj je zaradi Ripplea tako priljubljenega za vlagatelje?

Glavni razlog za priljubljenost Ripplea je, da ni le digitalna valuta, ampak tudi plačilni sistem. Ripple uporablja tehnologijo blockchain za hitrejša in varnejša mednarodna plačila.

Če bi danes poskušali opraviti mednarodno bančno plačilo, bi trajalo približno 2–10 dni, da bi se transakcija obdelala. Isto plačilo, ko opravite z uporabo Ripple, traja nekaj sekund. Kako super je to!

A še dobrih novic je – številne velike finančne institucije, kot so American Express, JP Morgan in Santander, že uporabljajo tehnologijo Ripple. Ripple sodeluje tudi s centralno banko Saudove Arabije, kitajsko LianLian International in drugimi bankami po vsem svetu..

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: srečanje med vlagatelji.

Torej, če se sprašujete, kako vlagati v verigo blokov, je Ripple morda najboljši odgovor.

Na podlagi tega, kar sem pravkar razložil, Rippleova prihodnost v finančni industriji bi lahko bila dobra. Pazite na Ripple in se naučite več o tem njihovih partnerstev. Bodite pozorni tudi na nova partnerstva – če Ripple podpiše pogodbo z drugo veliko banko, lahko to zviša ceno XRP.

Vlagatelji, ki so razumeli storitve, ki jih ponuja Ripple, so zaslužili veliko denarja. Po fantastičnem letu 2017 bi lahko bil Ripple le najboljša kriptovaluta leta 2021.

Opomba: Zdaj je pravi čas za naložbe v Ripple, saj je njegova cena januarja 2017 padla za 70%, kot je dosegla najvišjo vrednost 3,4 USD..

Litecoin (LTC)

Naš seznam najboljših kriptovalut za vlaganje v letu 2021 ne more biti popoln Litecoin. Tako kot Ripple je tudi Litecoin v letu 2017 pokazal odlične rezultate z rastjo skoraj 8000%.

Cena Litecoina je zrasla iz približno 4 USD v začetku leta 2017 do najvišjih 358 dolarjev decembra 2017. Vendar je tako kot večina kriptovalut tudi Litecoin sledil gibanju cen in februarja 2018 padel na 110 dolarjev.

Spodaj si oglejte grafikon cen Litecoinov – hitro rast cen Litecoina lahko vidite v začetku leta 2018. Cena Litecoina in Bitcoinov je v zadnjem letu sledila podobnemu trendu.

Najboljša kripto valuta leta

Litecoin je 5. največja kriptovaluta s tržno kapitalizacijo okoli 11 milijard dolarjev. Litecoin še naprej zanima vlagatelje zaradi tesne povezanosti z Bitcoinom, kar zagotavlja dober razlog, da je Litecoin na našem seznamu za naslednjo kriptovaluto, ki jo bo vlagal leta 2021.

Litecoin je bil ustanovljen leta 2011 do izboljšati tehnologijo Bitcoin. Litecoin zaključi transakcijo 4-krat hitreje kot Bitcoin. Vendar je za razliko od Bitcoina omejeno največje število Litecoinov 84 milijonov – 4-krat več kot ponudba kovancev Bitcoina (21 milijonov).

Litecoin je bil prva kriptovaluta, ki je izvedla a Lightning Network transakcija maja 2017. Z uporabo mreže Lightning je bilo iz Züricha v San Francisco v manj kot eni sekundi preneseno 0,00000001 Litecoin! Ko Litecoin začne uporabljati Lightning Network, bi lahko zvišal ceno Litecoina!

Lightning Network: Nova tehnologija, ki povečuje hitrost transakcij v blokovnem omrežju.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash je še eno ime, ki je v kriptovalutnih krogih dobro znano. Hkrati pa gre za kripto, ki je obkrožil (in še vedno ima!) Precej polemike.

Kot pri večini stvari, povezanih z Bitcoinom, je tudi tu polemika, ki se vrti okoli BCH, povezana s koncepti razširljivost, decentralizacija, in ostati zvest prvotni viziji Bitcoina (blockchain).

Veste, med vsemi najboljšimi možnostmi kriptovalut na tem seznamu je BCH imel eno bolj zanimivih začetnih zgodb. Ustvarjen je bil kot rezultat trdega vilice Bitcoina. Razvijalci, ki so uporabili vilice, so to storili, da bi rešili eno najpomembnejših težav Bitcoinov – pomanjkanje razširljivosti.

Velikost enega bloka Bitcoin Cash je 8 MB. V nasprotju s tem so velikosti blokov Bitcoin 8-krat manjši1 MB.

Kot si verjetno predstavljate, so bila mnenja o BCH že od samega začetka precej ločena. Kako je to vplivalo na cene kripto kovancev? No, poglejte:

Najboljša kripto valuta leta

Čeprav je BCH imel veliko različnih obdobij, je bila njegova cena že kar nekaj časa stabilna! Kljub vsem polemikam, ki obkrožajo kripto, obstaja veliko ljudi, ki so še vedno trdno prepričani, da je Bitcoin Cash "kriptovalute prihodnosti". Zagotovo omembe vredna možnost, kar zadeva najboljšo kriptovaluto za vlaganje!

Tron (TRX)

Mnogi ljudje, ki iščejo najboljšo kriptovaluto za vlaganje (ali preprosto – na splošno najboljšo kriptovaluto), poskušajo najti tudi projekt, ki temelji na verigi verig da bi jih zanimala podpora.

No, če je tako tudi pri vas, Tron vas morda kar malo zanima – to je platforma za izmenjavo vsebin katerega namen je prepustiti vaše osebne podatke v rokah osebe, ki ji pripadajo – ti.

Lahko bi pomislili na Tron kot alternativa YouTube, Instagram, ali celo Facebook. Vsi ti socialni mediji in spletna mesta za izmenjavo vsebin zbrati svoje osebne podatke, in ga nato delite z oglaševalci, da bodo lahko ciljali svoje oglase na vas. Ni nekaj, zaradi česar bi morali skrbeti z decentralizirano platforma, čeprav.

Kot pri vseh drugih "najboljša kriptovaluta" tam zunaj, Tron ni brez polemik, čeprav. Večina zaznanih "vprašanja" okoli tega projekta dejansko povezan z njegovimi ustvarjalci – čeprav se ta vprašanja pogosto zavržejo kot zgolj blateče kampanje ali govorice, to vseeno vpliva na projekt,!

Vprašanje je – le koliko? No, poglejte:

Najboljša kripto valuta leta

Medtem ko se je Tron nekoliko znižal, se zdi, da kovanec narašča. Ena najzanimivejših kriptovalut za vlaganje v letu 2021!

EOS (EOS)

EOS je edinstven projekt, kolikor je to "najboljša kriptovaluta" vaje gre. Ni edinstven, ker ima za seboj neko neslišano tehnologijo ali pa iz kakšnega drugega tehničnega razloga – preprosto eden najbolj pozitivno zaznanih kovancev na tem seznamu!

Na prvi pogled se lahko prikaže EOS zelo podobno v Ethereum. Tako kot ETH tudi EOS omogoča razvoj pametne pogodbe, in celo ustvariti dApps na svojem blockchainu. Torej … Po čem je EOS edinstven?

No, cilj tega projekta je zagnati decentralizirano verigo blokov, ki bi vam to omogočila opravljati brezplačne transakcije. Tu je razlika v tem, da z večino kriptovalut ni mogoče trgovati, kupovati ali prodajati brezplačno.

Grafikoni cen EOS so videti tako:

Najboljša kripto valuta leta

EOS se je v zadnjih nekaj letih nekoliko znižal, vendar se je v zadnjem času stabiliziral. Če ta kovanec iščete kot najboljšo kriptovaluto za vlaganje v letu 2021, se prepričajte naredite nekaj dodatnih raziskav, in spremljajte novice okoli kovanca!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Naložbene strategije: Razjasnimo nekaj

Kako vlagatelji sprejemajo odločitve, ki jih želijo vlagati v nepremičnine ali delnice? Ali začnejo vlagati v trenutku, ko pomislijo na to? Mislim, da je odgovor na to vprašanje – ne!

Preden vlagate v karkoli, morate jasno razumeti kakšni so vaši naložbeni cilji in kako jih boste dosegli. Želite dobro predstavo o tem, kako dolgo ste pripravljeni držati naložbo odprto in kakšen znesek dobička z veseljem izkoristite.

Tudi pri naložbah v kriptovalute bi morali imeti enako miselnost. Preden se odločite, kaj bo naslednja kriptovaluta, ki jo boste vlagali leta 2021, razpravljamo o dveh glavnih vrstah naložbenih strategij za kriptovalute.

Upoštevajte, da ne glede na strategijo, ki jo izberete, je vedno ključnega pomena za uporabo zanesljivih platform za izmenjavo kriptovalut. Nekaj ​​jih vključuje Coinbase in Binance.

Dolgoročna naložba v kriptovalute

Dolgoročna naložba je tisti, pri katerem pričakujete, da bo kriptovaluta v daljšem časovnem obdobju imela boljše rezultate. Preprosto! Običajno je minimalni čas za dolgoročne naložbe 6 mesecev do 1 leta. Čeprav nekateri načrtujejo, da bodo svoje naložbe zadržali 5–10 let. Od vas je odvisno, kako se boste odločili za naložbo; lahko naložite celotno naložbo naenkrat ali pa vlagate v različnih časih.

Dolgoročna naložbena strategija

Še enkrat, preden naložite kakršen koli znesek, morate jasno vedeti, kakšni so vaši naložbeni cilji:

 • Ali boste kriptovaluto prodali po določenem času ali jo boste prodali, ko bo dosegla določeno ceno?
 • Ali boste naložbo prodali naenkrat ali jo boste prodali v različnih časih?
 • Ob kakšni priložnosti bi prodali dolgoročno naložbo kratkoročno? Če bodo na primer sprejeti novi zakoni, ki bi lahko vplivali na dolgoročno ceno vaše naložbe, boste morda želeli razmisliti o njeni prodaji prej.

Nato opravite nekaj raziskav, da se odločite katere kriptovalute so najboljše kot dolgoročne naložbe. Priporočam, da preverite naslednje:

 • Ali je njihova tehnologija boljša od konkurentov??
 • Ali imajo močno ekipo ustanoviteljev in razvijalcev?
 • Kako dober je njihov načrt / načrt?
 • Ali rešujejo kakšne resnične težave??

Če resnično verjamete v kriptovaluto, v katero vlagate, se morate naučiti držati naložbe, tudi ko cene padejo. Če ‘prodate panično’, potem lahko izgubite denar in obžalujete prodajo.

Razlogi za dolgoročne naložbe

 • Dolgoročno vlaganje vam olajša življenje, saj vam ni treba ves čas opazovati trga;
 • Verjamete, da bodo nekatere kriptovalute dolgoročno prinesle boljši donos;
 • Resnično verjamete v prihodnost kriptovalute.

To je nekaj ključnih stvari, ki jih je treba upoštevati!

Kratkoročne naložbe v kriptovalute

Kratkoročne naložbe ustvarjajo v krajših časovnih obdobjih v upanju, da bodo hitro zaslužili. Torej, kako kratka je kratkoročna naložba?

Najboljša kriptovaluta za vlaganje: ljudje, ki analizirajo karte.

Kratkoročne naložbe lahko trajajo sekund, minut, dnevi, ali celo nekaj mesecev.

Kako delujejo kratkoročne naložbe?

Tako kot dolgoročno vlaganje morate za svojo naložbo imeti jasne cilje. Vprašati se morate:

 • Kakšen dobiček pričakujete od te naložbe? Tako boste dobili predstavo o ceni, po kateri bi morali kupiti / prodati kriptovaluto.
 • Koliko izgube boste sprejeli? To vam bo pomagalo nadzorovati izgube, če cena kriptovalute nenadoma pade.
 • Ali imate čas za študij in spremljanje kripto trga in novic?
 • Ali lahko naredite tehnične analize kripto trga? Če ne, se pred naložbo naučite.
 • Ali vam bo kratkoročna strategija prinesla višje donose kot dolgoročna strategija?

Ugotoviti morate, katera je najboljša kriptovaluta za kratkoročno vlaganje v letu 2021. Kriptovalute, ki imajo naslednje, so dobre možnosti za kratkoročne naložbe:

 • Nizka tržna omejitev;
 • Velik obseg trgovanja – veliko ljudi ga kupuje in prodaja vsako minuto;
 • Trenutno spremljajo novice in družbena omrežja;
 • Imejte ICO ali ste pravkar končali ICO – poskusite jih pridobiti po nizki ceni.

Medtem ko lahko s kriptovalutami, kot sta Bitcoin in Ethereum, trgujemo tudi kratkoročno, bi morali razmisliti vlaganje v novejše kriptovalute. Vlagatelji so v preteklosti s kratkoročnimi naložbami ustvarili velik dobiček – vključno z nekaterimi glavnimi, a najnovejšimi naložbami v kriptovalute, kot je NEO, Zvezdnik, IOTA, in NEM.

Najboljša kripto valuta leta

Glavna prednost kratkoročnih naložb je, da lahko v kratkem času zaslužite veliko denarja – veliko ljudi je hitro obogatilo. Vendar imajo še vedno svoje slabosti.

Torej, kaj so?

 • Vzamejo veliko časa in truda, saj morate neprestano spremljati tržne cene;
 • To je bolj tvegana naložba in lahko povzroči večje izgube, ker se cena v kratkem času spremeni;
 • Lahko je zelo stresno in čustveno.

Težko je reči, katera je boljša možnost obeh naložbenih strategij. Vse je odvisno od svoje cilje in izkušnje na trgu kriptovalut.

Če resnično verjamete v projekt, potem priporočam, da vlagate dolgoročno. Če pa je projekt nov in vzbuja veliko pozornosti, je lahko kratkoročno trgovanje boljša možnost.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Zaključki

Medtem ko vam kriptovalute lahko prinesejo ogromne dobičke, morate biti pripravljeni na še eno stvar – izgubiti denar. Ne pozabite, da vaše napovedi ne bodo vedno pravilne! Nihče zares ne ve, kaj se bo zgodilo s ceno kriptovalute ali katere koli druge naložbe.

Ali veste, kaj pravi večina strokovnih vlagateljev v kriptovalute? Moral bi vlagajte samo denar, ki se ga ne bojite izgubiti. To je odličen nasvet, zato si ga vedno zapomnite!

To je konec našega vodnika Best Cryptocurrency to Invest 2021. Upam, da zdaj veste, katera naložbena strategija vam bo najbolj ustrezala in da dobro razumete, kaj pomeni dobro naložbo.

Na koncu, če želite začeti trgovati s kripto, uporabite tudi to samo najbolj zanesljiva mesta za izmenjavo, kot naprimer Binance ali Coinbase.

Tipična pot, po kateri bi šli, bi morala izgledati nekako takole:

Lahko pa tudi kriptovaluto kupite prek Simplex – odlična stvar je, da bo transakcija veliko hitreje, in boste lahko plačajte s kreditno kartico, tudi!

Katera kriptovaluta, ki sem jo omenil, je vaša najljubša? Ali imate izbiro za najboljšo kriptovaluto leta 2021?

* Opomba: ta članek je osebno mnenje. Pred kakršnimi koli naložbenimi odločitvami se vedno posvetujte s strokovnjakom.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map