Najboljša izmenjava Bitcoinov

Bitcoin ni več kriptovaluta, rezervirana za tehnološke gike. Postalo je gospodinjsko ime z veliko trenutno tržno kapitalizacijo v višini 137,48 milijarde USD. Noro je, vem. Njegova cena je leta 2017 zrasla za približno 1900%!

Ali razmišljate o nakupu Bitcoina, vendar niste prepričani, katera je najboljša izmenjava Bitcoinov, od kod bi ga kupili? Ne skrbite – pokril sem vas!

V tem priročniku bom primerjal različne platforme za trgovanje z bitcoini, da vam pomagam ugotoviti, katera je najboljša izmenjava Bitcoinov za vas. Izmenjave bom primerjal glede različnih ključnih dejavnikov, vključno z prijaznostjo do uporabnika, varnostjo, funkcijami in še več.

Torej, brez nadaljnjega odlašanja začnimo!

Izmenjava na Gemini

Prva izmenjava na seznamu v mojem vodniku za najboljšo izmenjavo bitcoinov je Dvojčka.

Gemini je ustanovil Dvojčka Winklevoss leta 2015. Da, gre za ista dvojčka, ki sta tožila Marka Zuckerberga, ker jim je ukradel idejo o spletnem mestu za družabna omrežja.

S sedežem v ZDA, Gemini ponuja storitve v skupno 48 ameriških zveznih držav, Washingtona, Portorika, Kanade, Hongkonga, Singapurja, Južne Koreje in Združenega kraljestva.

Poglejmo, kako Gemini deluje na različnih vidikih, ki so pomembni za vsako izmenjavo.

Lastnosti

 • Ena najzanimivejših lastnosti Gemini je funkcija »Dražba«, ki si jo lahko ogledate na spodnji sliki. Gemini vsak dan izvaja dražbe, kar vključuje trgovanje z velikimi količinami kripto sredstev (zlasti Bitcoin in Ethereum) v kratkem času.

Značilnosti dvojčkov

Dražbe sicer ponujajo priložnost za nakup Bitcoinov po nižji ceni, vendar to vključuje tudi veliko tveganje. Več o dražbah Gemini lahko preberete več tukaj.

 • Na Gemini lahko Bitcoin kupujete v USD. Gemini podpira bančna nakazila v ameriških dolarjih tako od bank, ki se nahajajo znotraj ZDA kot tudi iz tujine.
 • Dvojčki zaračunajo provizijo v višini 0,25% za vsako trgovanje. Prav tako zaračunajo provizijo, odvisno od tega, ali ste prodajalec (prevzemnik) ali kupec (izdelovalec). Na spodnjem posnetku zaslona si lahko ogledate razpored plačil.

Pristojbine za platformo za trgovanje s kriptovalutami Gemini

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Enostavnost uporabe

Kot lahko vidite na spodnjem posnetku zaslona, ​​ima Gemini zelo preprost in začetnikom prijazen vmesnik. Ponuja sprotne informacije o cenah, naročilih in stanju. Na splošno gre za dobro zasnovano in s funkcijami bogato platformo, ki je primerna tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Torej, ali je to dovolj, da je najboljša izmenjava Bitcoinov?

Gemini na najboljši platformi za trgovanje s kriptovalutami

Varnost

Zaenkrat še ni znanih kršitev varnosti, s katerimi se srečujejo Gemini. Kot katera koli druga varna izmenjava ponuja tudi 2FA (dvostopenjsko preverjanje pristnosti) za dodatno raven varnosti računa.

Druga pozitivna opomba glede varnosti Gemini je, da je ena redkih licenčnih borz digitalnih premoženja in skrbnikov. Torej, tudi z regulativnega vidika se lahko šteje za varno.

(Vendar bi morali nikoli shranite količino kripto, ki si je ne morete privoščiti, da bi jo izgubili na borzi. Namesto tega razmislite o uporabi strojne denarnice, o kateri si lahko preberete v moji Trezor vs Ledger vodič.)

Razpoložljivost kovancev

To je področje, na katerem Gemini izgubi pred tekmeci. Podpira samo Bitcoin in Ethereum. Torej, kdorkoli, ki ga zanima širši nabor kriptovalut, lahko zveni Gemini zanje neprimerne.

Glasnost

Trenutno imajo Gemini dnevni obseg trgovanja približno 46 milijonov dolarjev, kar pomeni 29. največjo količinsko izmenjavo Bitcoinov.

Torej, to je bila za vas izmenjava Gemini Bitcoin! Lahko se šteje za varno, uporabniku prijazno, poceni in bogato s funkcijami. Vendar kot valuto sprejema samo USD in ima le dve kriptovaluti: Bitcoin in Ethereum.

Je to vendarle najboljša izmenjava Bitcoinov? No, dobro je, ampak poglejmo si najprej seznam.

Srečanje Bitstamp

Bitstamp je ena najstarejših borz, saj sta jo leta 2011 ustanovila Damijan Merlak in Nejc Kodrič. Zrasla je in postala ena najbolj priljubljenih borz, zlasti v Evropi.

Skupno je izmenjava trenutno na voljo v več kot 60 državah. Bitstamp ima pisarne v Luksemburgu, Londonu in New Yorku.

Poglejmo, kaj naredi to izmenjavo tako priljubljeno.

Lastnosti

 • Svojega bitcoina ne prodajajo sami. Zagotavljajo storitev, kot pravijo na svojem Spletna stran, “Bitcoin vedno kupujete pri drugem posamezniku, ki jih prodaja.”
 • Bitstamp je ena redkih borz, ki poleg bančnega nakazila sprejema tudi debetne in kreditne kartice. Podpirajo tudi plačila prek enotnega območja plačil v evrih (SEPA).
 • Provizije za trgovanje, ki jih zaračuna Bitstamp, so nižje od večine drugih borz. Najvišja zaračunana provizija je 0,25% za obseg trgovanja, manjši od 20.000 USD. Provizija se zniža na 0,1% za obseg trgovanja nad 20 milijonov USD.
 • Bitstamp ima mobilno aplikacijo tako za uporabnike Android kot iOS.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Enostavnost uporabe

Bitstamp je primeren tako za začetnike kot za napredne uporabnike. Imajo preprost vmesnik, v katerem lahko ustvarite račun, dodate sredstva in nato začnete trgovati s klikom na nakup / prodaja, kot je prikazano na spodnjem posnetku.

Platforma za trgovanje s kriptovalutami Bitstamp

Podrobni grafi in parametri trgovanja so na voljo tudi naprednim uporabnikom.

Varnost

Januarja 2015 je napadalec vdrl v Bitstamp in ukradel okoli 19.000 Bitcoinov. Ta znesek Bitcoina bi bil danes vreden 152 milijonov dolarjev! Torej, ko gre za najboljšo izmenjavo Bitcoinov, varnostne kršitve ne izgledajo dobro.

Zanimivo je, da je Bitstamp še vedno uspel ohraniti svojo priljubljenost tudi po tako velikem napadu. Omeniti velja, da se od vdora leta 2015 niso srečali z nobenimi drugimi kršitvami.

Upošteva vse potrebne prakse za zagotavljanje varnosti uporabniških računov. Poleg tega je skladen tudi s CSSF (Commission de Surveillance du Secteur Financier) v Luksemburgu, ki zagotavlja dodatno varnost sredstev svojih uporabnikov.

Bitstamp gre še en korak naprej, tako da svojim uporabnikom zagotavlja račune v ameriških dolarjih pri FDIC (Federal Insurance Corporation).

Čeprav nobene izmenjave Bitcoinov ni mogoče šteti za 100% varno, je Bitstamp od napada leta 2015 opravil odlično delo pri uveljavljanju in vzdrževanju visokih standardov varnosti..

Razpoložljivost kovancev

Bitstamp je počasi dodajal nove in priljubljene altcoine. Ponuja samo Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Ripple (XRP). Ponuja 15 trgovalnih parov, kot lahko vidite na spodnjem posnetku zaslona.

Bitstamp izmenjava bitcoinov

Glasnost

Bitstamp je enaindvajseta največja borza bitcoinov z dnevnim obsegom trgovanja okoli 117,28 milijona dolarjev.

Obstaja že dolgo in si je ustvaril trden sloves. Znano je kot eno najboljših krajev za nakup Bitcoinov s fiat valuto.

Pojdimo na drugo zelo priljubljeno borzo: Poloniex.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Poloniex

Poloniex je ena izmed najboljših platform za trgovanje s kripto-kripto-kripto. Januarja 2014 ga je sprožil Tristan D’Agosta s sedežem v Wilmingtonu v Delawareju.

Pred kratkim, februarja 2018, je podjetje za digitalna plačila Circle prevzelo Poloniex. Revija Fortune dejal, da je posel vreden 400 milijonov dolarjev, navaja pa oseba, ki je zadevo seznanjena. Zdaj pa poglejmo, ali ima Poloniex tisto, kar je potrebno, da se imenuje najboljša izmenjava Bitcoinov.

Lastnosti

 • Poloniex ne podpira nobene fiat valute, kot so EUR, USD, JPY itd. Namesto tega morajo kupiti Bitcoin ali katero koli drugo kriptovaluto na borzi, kot je Bitstamp, ki sprejema fiat valuto. Nato morate svoj Bitcoin prenesti na Poloniex, da začnete trgovati.
 • Za razliko od mnogih drugih borz Poloniex podpira trgovanje z maržami za večino najboljših kriptovalut.

  Trgovanje z zvezdno maržo Poloniex

 • Poloniex, ki deluje na modelu Maker-Taker, to pojasnjuje Spletna stran kot “Vsaka trgovina poteka med obema stranema: ustvarjalec, katerega naročilo obstaja v knjigi naročil pred trgovanjem, in prevzemnik, kdo postavi vrstni red, ki se ujema (ali "traja") naročilo proizvajalca “.

Torej zaračunavajo višje pristojbine za Takers in nižje za Makers. Na višji strani se dvigne do 0,25%, pri velikih količinah pa je lahko do 0,05%.

 • Ponuja storitve za skoraj vse države na svetu.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Enostavnost uporabe

Poloniex ima zelo uporabniku prijazen in učinkovit vmesnik. Navigacija je enostavna tudi za začetnike.

To ni samo preprosto, temveč ponuja tudi veliko koristnih informacij, orodja za analizo podatkov in poglobljene grafikone. Pošteno bi bilo reči, da je zelo koristen tudi za napredne uporabnike.

Varnost

Marca 2014 je Poloniex utrpel varnostno kršitev in izgubil 12,3% vseh Bitcoinov, ki jih je imel. Kot smo že omenili, je varnost zelo pomembna, če želite biti imenovani za najboljšo Bitcoin borzo. Po zaustavitvi napada je izvršni direktor D’Agosta obljubil, da bo Bitcoin povrnil vsem prizadetim strankam. Poloniex je poplačal dolgove in nadgradil njihovo varnost.

Tudi v letu 2017 so poročali o nekaterih manjših kršitvah, vendar ni bilo ugotovljeno veliko. Tako kot druge borze tudi Poloniex ponuja dvofaktorska orodja za preverjanje pristnosti in brskalnika.

Čeprav večjih kršitev ni bilo, saj splošno mnenje o varnosti Poloniexa še vedno ni tako veliko. Po trgovanju na Poloniexu ali kateri koli drugi centralizirani borzi je priporočljivo svoje kovance shraniti v denarnici.

Zvezdniška izmenjava Poloniex

Razpoložljivost kovancev

To je ena glavnih prednosti Poloniexa. Podpira več kot 80 kovancev, kar je višje kot pri večini drugih borz tam zunaj. Ogledate si lahko vse razpoložljive trgovalne pare tukaj.

Glasnost

Poloniex ima trenutno dnevni obseg trgovanja približno 68,47 milijona dolarjev, s čimer je 19. največja platforma za trgovanje s kriptovalutami.

Zdaj pa naslednje najboljše mesto za nakup Bitcoinov, ki ga bom pregledal: Shapeshift.

Premik oblike

Shapeshift je švicarska borza kriptovalut, ki jo je leta 2013 ustanovil Erik Tristan Voorhees. Tako kot Poloniex je tudi borza kripto-kripto-valut.

Shapeshift je pred kratkim pridobil priljubljeno denarnico za strojno opremo – Keepkey. Shapeshift je postal zelo priljubljena borza. Torej, ugotovimo, zakaj in če bi to lahko bila najboljša izmenjava Bitcoinov.

Lastnosti

 • Ne sprejema fiat-valut, kot so USD, EUR, CAD itd. Če ste prvič kupili Bitcoin, morate Bitcoin kupiti na drugi borzi in jih nato prenesti na Shapeshift..
 • Je ena redkih borz, ki ne zahteva, da ustvarite račun ali opravite postopek preverjanja.
 • Ena od prednosti Shapeshifta je, da se transakcije z njim zgodijo skoraj takoj. Na primer, svoj Bitcoin lahko v nekaj sekundah spremenite v Litecoin.
 • Shapeshift ne zaračunava provizij za transakcije. Zaračunajo le rudarsko provizijo, ki se razlikuje glede na kriptovaluto, ki jo kupujete. Na primer, provizije rudarjev za Bitcoin znašajo približno 0,0006 BTC.
 • Shapeshift ima mobilno aplikacijo tako za uporabnike Android kot iOS.
 • Shapeshift je odprt za uporabnike od koder koli na svetu.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Enostavnost uporabe

Vmesnik je uporabniku prijazen, preprost in primeren za začetnike. Prvič uporabniki bi lahko preprosto zamenjali svoje kriptovalute na Shapeshift zaradi intuitivne postavitve, kot je prikazano na spodnji sliki.

Platforma za trgovanje s kriptovalutami Shapeshift

Varnost

Shapeshift se je leta 2016 soočil z veliko varnostno kršitvijo. Iz njega so ukradli sredstva v skupni vrednosti približno 200 tisoč dolarjev. Spletno mesto je bilo takoj odstranjeno in od takrat so bile izvedene številne varnostne izboljšave.

Od te kršitve varnosti ni bilo takšnih primerov, vendar uporabniki raje ne shranjujejo svojih sredstev na Shapeshift.

Razpoložljivost kovancev

Shapeshift je znan po tem, da podpira najrazličnejše kovance. Ne samo, da podpira vrhunske kriptovalute, temveč ponuja tudi nove kovance in je tudi središče za začetno ponudbo kovancev (ICO). Spodaj je slika nekaterih kovancev, ki jih podpira Shapeshift, vendar jih lahko vidite več tukaj.

Razpoložljivost kovancev

Glasnost

Po navedbah shapehift.io, Obseg bitcoina v obdobju 24 ur naj bi znašal približno 650.462 BTC, kar znaša približno 5,15 milijona dolarjev.

Shapeshift je v marsičem edinstven in ga lahko štejemo za eno najboljših izmenjav bitcoinov za ZDA in druge države.

Naslednji pregled je CEX.io.

CEX.io

CEX.io je bil uveden leta 2013 v Londonu, da bi služil dvema namenoma:

 • Uporablja se kot izmenjava Bitcoin in
 • Uporablja se kot storitev rudarjenja v oblaku.

Vendar pa je januarja 2015 ustavil svoje dejavnosti rudarjenja v oblaku, da bi se bolj osredotočil na svojo storitev izmenjave Bitcoinov.

Poglejmo, kako uspešna je v našem pregledu, kajne?

Lastnosti

 • CEX.io vam omogoča nakup Bitcoinov s pomočjo teh štirih fiatnih valut: EUR, GBP, USD in RUB.
 • Podpira plačila, kot so kreditne kartice, bančno nakazilo in celo prenos SEPA za uporabnike EU.
 • Je ena redkih borz, ki ponuja možnost trgovanja z maržami BTC / USD, BTC / EUR, ETH / BTC in ETH / USD.

  CEX.io platforma za trgovanje s kriptovalutami

 • CEX.io za transakcije uporablja edinstveno metodo Fill-or-Kill (FOK), ki omogoča takojšnje izvrševanje naročil.
 • Slaba stran CEX.io je, da zaračunava višje provizije kot večina drugih borz. Vključene so tri vrste provizij: provizije za polog / dvig, provizije za transakcije in provizije za trgovanje z maržami. Izvedete lahko vse tri vrste pristojbin tukaj.
 • Ima mobilno aplikacijo za uporabnike iOS in Android.

Enostavnost uporabe

Ima enega najboljših uporabniških vmesnikov med vsemi borzami Bitcoin, kar je pomembno za imenovanje za najboljšo Bitcoin borzo. Zaradi tega je enostaven za uporabo in ena najboljših platform za trgovanje z bitkoini za začetnike. Torej, tudi kot novinec lahko zelo udobno kupite Bitcoin pri CEX.io.

Poleg tega ponuja odlične funkcionalnosti in orodja za naprednejše uporabnike. Napredni uporabniki lahko raziskujejo dodatne storitve, trgujejo z dvojicami itd.

kako kupiti bitcoin z vizumom ali mastercard

Varnost

Zaenkrat (od leta 2013) za CEX.io ni znanih varnostnih kršitev. Na trgu, kjer se je večina vrhunskih borz soočala z varnostnimi težavami, je to odličen rezultat.

Ni zelo jasno, vendar CEX.io trdi, da sredstva uporabnikov shranjuje v hladilniku brez povezave. Omogoča tudi redne varnostne funkcije, kot je dvofaktorska overitev (2FA).

Na splošno se zdi, da je CEX.io ena najboljših platform za trgovanje z bitkoini, kar zadeva varnost.

Razpoložljivost kovancev

Ena od slabosti CEX.io je, da podpira le 9 kriptovalut, kot je prikazano na spodnji sliki.

Seznam kriptovalut

Glasnost

CEX.io ima dnevni obseg trgovanja približno 7,12 milijona dolarjev.

Od CEX.io bom zdaj prešel na pregled enega najboljših krajev za nakup Bitcoinov – Kraken.

Kraken

Leta 2011 jo je ustanovil Jesse Powell, je tudi ena najstarejših in najbolj priljubljenih borz bitcoinov. Sedež podjetja Kraken je v San Franciscu v Kaliforniji, ZDA.

Kraken velja za eno največjih izmenjav Bitcoinov v smislu obsega trgovanja z Bitcoin v evro. Leta 2014 je Kraken postal prva borza, ki je uvrščena na Bloombergov terminal. Poglejmo, ali je Kraken najboljša izmenjava Bitcoinov.

Zdaj vas bom vodil skozi različne vidike Krakena.

Lastnosti

 • Borza deluje za uporabnike iz Evrope, Kanade, Japonske in celotne Severne Amerike (razen New Yorka).
 • Kraken sprejema depozite v fiat valutah, ki vključujejo: USD, EUR, GBP, CAD in JPY
 • Platforma podpira trgovanje z maržami za uporabnike, ki iščejo večjo izpostavljenost z omejenimi sredstvi.
 • Kraken ne podpira kreditnih kartic. Podpira pa bančno nakazilo in SEPA (za stranke v EU).
 • Kar zadeva honorarje, je Kraken precej konkurenčen. Provizije za transakcije se lahko gibljejo od 0,0% do 0,26%, odvisno od vašega trgovalnega para in obsega trgovanja. Podrobnosti lahko preverite tukaj.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Enostavnost uporabe

Kraken je odlična izbira za napredne uporabnike, za katerega je znano, da ga uporabljajo profesionalni vlagatelji z velikim obsegom trgovine.

Kar zadeva začetnike, ga bodo lahko uporabili tudi po branju dokumentacije Kraken. Kraken lahko ocenimo kot povprečje glede na prijaznost do začetnikov.

Za napredne uporabnike Kraken ponuja izvrstna orodja za trgovanje, poglobljene grafikone in analize – kot je prikazano na spodnjem posnetku.

Kraken kriptovalute nedavne trgovine

Varnost

Kraken, ki je centralizirana borza, trdi, da uporablja tehnike hladilnega skladišča, da bi se izognil kakršnim koli vdorom. Ponuja različne funkcije, kot sta 2FA in glavni ključ za varnost uporabnikov.

Kraken je prva borza, ki je opravila kriptografsko preverljivo revizijo dokazov o rezervah.

Kraken je nedvomno eno najvarnejših in najboljših krajev za nakup Bitcoinov v ZDA in drugih regijah, kjer streže..

Razpoložljivost kovancev

Kraken ne ponuja veliko altcoinov, podpira pa približno 15 najboljših kriptovalut, med njimi Bitcoin, Ether, Monero, Dash, Litecoin, Ripple itd. Celoten seznam si lahko ogledate tukaj.

Glasnost

Dnevni obseg trgovanja Kraken znaša približno 166,36 milijona dolarjev.

S tem pregledom Kraken bomo zdaj pregledali zadnjo izmenjavo za danes – Coinbase.

Coinbase

Zadnja, a morda najbolj znana borza na seznamu mojega najboljšega vodiča za izmenjavo bitcoinov je Coinbase.

Coinbase je ena največjih in najboljših borz borz Bitcoin, zlasti za vse začetnike. Njegov sedanji sedež sta leta 2012 ustanovila Brian Armstrong in Fred Ehrsam v San Franciscu. Pogosto velja za najboljšo izmenjavo bitcoinov, ki jo je do zdaj izvedla ZDA.

Platforma za izmenjavo kriptovalut Coinbase

To naj bi bila največja borza, kar zadeva obseg trgovanja z bitcoini.

Poglejmo torej, kako uspešna je ta priljubljena borza, ko pregledamo vse njene funkcije.

Lastnosti

 • Služi 32 državam in je zelo priljubljen v ZDA, Evropi, Kanadi in Singapurju.
 • Coinbase sprejema načine plačila, kot so kreditne kartice, bančno nakazilo itd., Odvisno od vaše lokacije. Glejte spodnji grafikon.Kako kupiti bitcoin VISA ali mastercard
 • Slaba stran Coinbase je, da zaračuna precej visoke transakcije pristojbin, včasih tudi do 4,5%.
 • Coinbase sprejema le tri fiat valute: USD, GBP in EUR.
 • Coinbase je ena redkih borz za podporo strankam po telefonu.
 • Poleg menjave Coinbase uporabniku ponuja tudi denarnico za kriptovalute (ni najvarnejši način za shranjevanje kriptovalut)..

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Enostavnost uporabe

Coinbase je verjetno najbolj uporabniku prijazna izmenjava in je odlična za začetnike! Iz tega razloga je postala prva izbira za začetnike, ki Bitcoin kupujejo prvič. Coinbase ima tudi zelo uporabno aplikacijo za iOS in Android.

Ponuja zelo preproste karte, ki jih lahko uporabljajo tako začetniki kot tudi napredni uporabniki.

Varnost

Coinbase danes velja za eno najvarnejših borz kriptovalut. Coinbase navaja, da se sredstva stranke hranijo na skrbniških bančnih računih.

Kar zadeva sredstva za kriptovalute, Coinbase pravi, da jih je 98% shranjenih v zelo varnih spletnih denarnicah. Zavarovanih je tudi preostalih 2% sredstev, ki se hranijo na spletu.

Coinbase je resnično najboljša spletna platforma za Bitcoin posrednike z vidika varnosti.

Razpoložljivost kovancev

Coinbase je zelo omejen glede razpoložljivosti kovancev. Podpira samo Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum in Litecoin.

Glasnost

Dnevni obseg trgovanja Coinbase znaša približno 21 milijonov dolarjev.

Ker je Coinbase zadnja pregledovana borza, sem zdaj pregledal vse najboljše izmenjave Bitcoinov, ki obstajajo danes.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Zadnje besede

Torej, zdaj bi morali dobro vedeti, katere so najboljše platforme za trgovanje z bitcoini, kakšne funkcije imajo in kako varne so.

Priskrbel sem vam slike nekaterih najbolj priljubljenih in zanimivih izmenjav Bitcoin, med katerimi so: Gemini, Bitsquare, Bitstamp, Poloniex, Shapeshift, Cex.io, Kraken, Coinbase.

Zdaj, ko ste to prebrali, upam, da se lahko informirano odločite, katera izmenjava je za vas najprimernejša. Iskanje najboljše izmenjave Bitcoin ni zgolj vprašanje, če Google (ali kar koli drugega / koga) vprašate, ‘kaj je najboljša izmenjava Bitcoinov’. Ni pravilnega ali napačnega odgovora. Namesto tega gre za odločitev, kaj kot posameznik iščete. Tako lahko določite, katera je najboljša izmenjava Bitcoinov za vas.

Torej, boste kupili Bitcoin? Če je odgovor pritrdilen, katero izmenjavo boste uporabili?

Sporočite nam v komentarjih spodaj, radi bi vas slišali!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map