Najboljša denarnica DASH

Pred desetimi do dvajsetimi leti, ko bi nekdo uporabljal izraz “denarnica”, bi si verjetno predstavljali zložljivo, usnjeno ohišje, v katerem so denar, osebne izkaznice in podobne stvari. Zdaj pa je izraz presegel svoj pomen v digitalni svet – namen “denarnice” je še vedno enak, zdaj pa namesto papirnega denarja in kovancev hiše digitalnih valut.

Danes bomo poskušali najti najbolj primerne stanovanjske pogoje za eno takšno valuto – poskusili bomo najti najboljše Dash denarnica tam zunaj.

Ko vidim, da jih je veliko različni tipi kriptovalut, ki na svetu shranjujejo denarnice, to morda ni lahka naloga. Čeprav z malo sreče (in pod srečo mislim na ure in ure tehnične in analitične analize), mislim, da bi lahko – vsaj precej natančen seznam.

Za vaše udobje sem denarnico primerjal v analizi za in proti. Pokrival sem njihove glavne značilnosti & pomanjkljivosti in predstavili rezultate. Preprosto morate prebrati vodnik in na podlagi naučenega, izberite denarnico za kovance Dash.

Pregled denarnice Dash: All About Dash

Če berete ta priročnik, verjetno obstaja zelo dobro pozna Dash. Za hiter pregled je Dash decentralizirana kriptovaluta, ki se je odcepila od podružnice Bitcoin (kar pomeni, da gre za ‘altcoin’). No, če se želite bolje seznaniti z njim, najprej preberite ta vodnik za kriptovalute Dash.

Dash denarnica: Dash domača stran.

Zabavno dejstvo: Ali ste vedeli, da je bil Dash prvotno predstavljen kot “Xcoin” že januarja 2014?

V času pisanja tega, Dash trenutno drži 15. mesto na trgu kriptovalut, katerega zgornja meja je slabih 975 milijonov dolarjev. Cena je približno 101 USD na enoto. Sodeč po teh informacijah mislim, da lahko mirno rečemo, da je Dash velik igralec v svetu kriptovalut, zato je iskanje ugleden in uporabniku prijazna denarnica Dash coin mora biti prednostna naloga za vse, ki razmišljajo o vlaganju v to kripto.

Denarnice za kriptovalute

Verjetno imate kar dobra ideja kaj je v resnici “denarnica za kriptovalute”, toda samo zato, da bi bili oba na isti strani, bi vam rad na kratko predstavil vse različne vrste denarnic, ki obstajajo.

Na splošno obstaja pet različnih vrst denarnic za shranjevanje kriptovalut: v spletu, namiznih računalnikih, mobilnih napravah, strojni opremi in papirju. Vsak od njih ima isti namen – imetnikovo digitalno (kripto) valuto shraniti v varni in šifrirani, a imetnikovi obliki enostavno dostopne.

Najboljša denarnica DASH

Veliko ljudi ima zaradi svoje varnosti papirnate denarnice. Lahko so enostavno shranite v žep imetnika, vendar potencialni tat ali prevarant ne bi mogel imeti dostopa do njih – kode se varno natisnejo (ali zapišejo) na list papirja, vedno ob strani imetnika, kadar jih potrebujejo.

Tudi druge denarnice z digitalno valuto imajo svoje prednosti in slabosti, vendar jih ni vredno naštevati tukaj – navsezadnje ste prišli sem, da bi izvedeli o najboljši denarnici Dash.


Zanimivo: Ali ste zdaj, ko je beseda “Dash” mešanica besed “digitalno” in “gotovina”?

Izbira Dash denarnice

Zdaj, ko sva oba na isti strani in sva osvežila svoje podatke, lahko skočimo naravnost v vodnik za izbiro denarnice Dash. Povedal vam bom nekaj najboljših denarnic Dash za tri glavne vrste denarnic prej omenjeno – namizje, strojna oprema in papir.

Zaradi preglednosti bi radi vedeli, da sem izbral te digitalne denarnice za shranjevanje denarnic glede na to, kako enostavne so za uporabo (uporabniški vmesnik), njihove varnostne in varnostne funkcije, nadzor zasebnega ključa in nekaj drugih možnosti.

Spodnje denarnice niso navedene v določenem vrstnem redu.

Denarnice za namizne armaturne plošče

Začnimo z najbolj uporabnikom prijaznimi namiznimi denarnicami.

Jaxx

Denarnica Jaxx za digitalne valute je v kripto svetu zelo dobro poznana. Številni menijo, da je tam najboljša digitalna denarnica za kovance Dash.

Jaxx svojim uporabnikom ponuja portfelj modul, vrhunska varnost, najnovejše novice o kriptovalutah in še veliko več različne značilnosti. Lahko uporabite spletno različico njihove denarnice, vendar vam omogočajo tudi prenos denarnice naravnost na namizje.

Dash denarnica: domača stran Jaxxa.

Jaxx je ponosen na to, da so milijoni prenosov po vsem svetu, ki seštejejo v lep in preizkušen rekord. Ponujajo tudi 24-urno svetovno podporo strankam, kar je vedno kul, če govorimo o kripto denarnicah.

Jaxx Pros:

 • Ena najbolj znanih in preizkušenih digitalnih denarnic Dash;
 • Visoka stopnja zasebnosti (tj. Optično prebrane slike se shranijo samo v napravi, niti ne shranijo v spletu);
 • Podpira več kot 100 različnih valut.

Jaxx Cons:

 • Denarnica Jaxx ima ranljivo ekstrakcijo semen;
 • Manjka jim dvofaktorska avtentikacija.

Sodba: Kljub svojim pomanjkljivostim je Jaxx odlična denarnica Dash, ki podpira številne različne funkcije in ima dokazan sloves v svetu kriptovalut..

Izhod

Exodus je drugo znana namizna denarnica Dash coin. Ena glavnih značilnosti, ki jih ponuja Exodus, je kompatibilnost z znanim programom za takojšnjo izmenjavo kriptovalut ShapeShift. Zaradi tega lahko uporabniki Exodusa trgujejo z velikim številom različnih kriptovalut brez vidnih časovnih omejitev.

Najboljša denarnica DASH

Upoštevati je treba še to, da je Exodus lahka denarnica. To pomeni, da vam nikoli ne bo treba prenesti celotne verige blokov v računalnik – tisti, ki imate počasnejšo internetno povezavo, bodo povezani!

Exodus Pros:

 • Exodus ponuja vizualno privlačen, uporabniku prijazen vmesnik;
 • Zasnovan je bil posebej za začetnike kriptovalut, zaradi česar je idealen za vašo prvo denarnico Dash;
 • Za trgovanje ponuja široko paleto kriptovalut – ne bo vam treba omejevati!

Izhod Cons:

 • Še vedno so “sveže pečene” družbe, kar pomeni, da okoli plava veliko različnih dvomov. To dejstvo še poudarjajo, ker niso odprtokodne;
 • Pomanjkanje visoke ravni zaščite;
 • Pomanjkanje dvofaktorske overitve.

Sodba: Čeprav je Exodus še vedno nekoliko novo podjetje, so v skupnosti za trgovanje s kripto že zelo dobro znani. Če razmišljate o tem, da bi Dashu zaupali denarnico Exodus Dash, bi morali pretehtati prednosti in slabosti..

Dash Core denarnica

Ja, prav ste prebrali. Dash ima svojo denarnico.

Kot pove že ime, je »Dash Core Wallet« a posebej zasnovana denarnica Dash. Omogoča široko paleto funkcij (upravljanje masternode, PrivateSend itd.) In je precej dobro optimiziran za uporabo na namizju.

Dash denarnica: aplikacija Dash.

Z denarnico za kovance Dash potrebujete nobenega preverjanja medtem ko dostopate do svojih sredstev razen varnostnega ključa. Za dostop do sredstev v denarnici Dash ne potrebujete nobenega osebnega dokumenta, fotografij ali česar koli vmesnega.

Profesionalci denarnice Dash Core:

 • To je *THE* Dash denarnica;
 • Ima široko paleto dostopnih funkcij.

Dash Core Wallet Cons:

 • Visoke zahteve glede prostora v računalniku (naložena je celotna veriga blokov).

Tabela: Prednosti in slabosti denarnic Jaxx in Exodus

Sodba: Ljudje so Dash Core Wallet sprejeli kot denarnico Dash glede na njegovo ime in izvor. Če imate nadpovprečno internetno povezavo (ali ste zelo potrpežljivi in ​​vas dolge ure nalaganja in sinhronizacije ne prestrašijo), potem bi lahko Dash Core Wallet nekaj preizkusili.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Denarnice za strojno opremo

Čas je, da se premaknete na strojne denarnice Dash. Vsekakor so najboljša izbira, če želite popolno varnost.

Ledger Nano S

Verjetno je Ledger Nano S eden najbolj priljubljenih denarnice za digitalno valuto strojne opreme. To pa pomeni, da bi – teoretično – morala biti ena najboljših Dash denarnic.

Ledger Nano S zavaruje vašo pomišljaj z zasebni ključ IN a PIN koda. Seveda podpira vse glavne kriptovalute tam zunaj – Dash je le eden izmed njih.

Dash denarnica: Ledger Nano S.

Najboljše pri Ledger Nano S je, da je ima varnostno kopijo. Če kaj ne gre v skladu z načrtom, ste lahko prepričani, da je vaš Dash (ali katera koli druga kriptovaluta) varen in neoporečen!

Ledger Nano S Pros:

 • Podpira veliko različnih kriptovalut;
 • Vzdržljiv in trpežen, ne da bi ga motili;
 • Ima varnostno kopijo, ko se stvari spremenijo nepričakovano.

Ledger Nano S Cons:

 • Precej draga. V času pisanja je standardna cena Nano S 99,99 USD;
 • Brez mobilne podpore.

Sodba: Ledger Nano S je izvrstno strojno orodje in denarnica Dash, če vas cena ne ustraši in pomanjkanje določene podpore za naprave.

Trezor

Trezor je bil OG strojnih kripto denarnic – bilo je prva denarnica za strojno opremo za digitalne valute kdaj ustvarjena! Sodeč po enem samem dejstvu je do danes še vedno zelo priljubljena izbira znotraj skupnosti kriptovalut.

Najboljša denarnica DASH

Trezor podpira veliko različnih kriptovalut, Dash je ena izmed njih. Je majhen, združljiv in enostaven za uporabo, kar ustreza odlični denarnici Dash. Slaba stran pa je enaka kot pri Ledger Nano S – od trenutka pisanja tega, Trezor stane 99,99 USD.

Trezor Pros:

 • Majhen in združljiv, enostaven za uporabo;
 • Ima različne kriptovalute.

Trezor Cons:

 • Drago;
 • Nekatere funkcije trenutno manjkajo (čeprav jih nameravamo dodati v prihodnosti).

Sodba: Če vas cena ne odvrne, je Trezor morda odlična denarnica Dash.

KeepKey

KeepKey verjetno ni tako dobro znano, še posebej, če ga primerjate z Ledger Nano S ali Trezorjem.

Je tudi precej drago – to je povprečna cena do 99 USD. Ta denarnica za digitalno valuto strojne opreme je trenutno podpira sedem različnih kriptovalut – Dash, seveda, eden izmed njih. Edina večja razlika od konkurentov je ta, da je KeepKey veliko večji in ima bistveno večji zaslon, kar je lahko priročno za nekatere uporabnike.

KeepKey Pros:

 • V primerjavi z drugimi napravami ima velik zaslon;
 • Ima lepe varnostne funkcije.

KeepKey Cons:

 • Je nekoliko zajetno v primerjavi z drugimi napravami za digitalno valuto strojne opreme;
 • Precej drago.

Sodba: Ko je KeepKey postavljen skupaj z drugimi napravami za shranjevanje kripto strojne opreme, v primerjavi s tem precej ne uspe. Če pa si želite večji zaslon in obsežnejšo napravo, je KeepKey prava pot!

Denarnice za papir

Papirnate denarnice so povsem drugačna iz drugih vrst denarnic za kriptovalute. Glavna razlika je v tem, da so papirnate denarnice brez povezave – uporabnik bi preprosto natisnite zasebni in javni ključ na list papirja in ga nato nosite naokoli.

Tabela: Glavni značilnosti Ledger Nano S in Trezor One

Ljudje običajno zaradi svojih papirnatih denarnic cenijo zelo visoko dodana raven varnosti. Vaših kod ni na svetovnem spletu. To pomeni, da morebitni hekerji, prevaranti ali druge vrste osebe z nekakšno slabo namero ne bodo mogli dostopati do vaših podatkov – razen če jih bodo izvlekli iz vašega žepa!

Profesionalci Paper Dash Denarnice:

 • Verjetno ponujajo najvišjo mero varnosti;
 • Enostaven za prevoz, super prenosljiv;
 • Zelo stroškovno učinkovito.

Proti denarnicam za denarnice iz papirja:

 • Ni trpežen (ni odporen na vodo, ogenj itd.);
 • Če nekdo ugotovi, da ga nosite, boste morda postali kradec.

Sodba: Če ne želite zapraviti veliko denarja za strojne shrambe digitalnih valut, vendar ne zaupate spletnim kripto denarnicam, je papirna denarnica Dash morda najboljša izbira za vas!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Zaključek

Obstaja tako na voljo veliko različnih vrst denarnic Dash, da je popolnoma razumljivo, če se težko odločite samo za enega samega. Ko gre za odločitev, spletni vadniki, vodniki in pregledi ponavadi nudijo odlične nasvete.

Najpogosteje ima povprečna oseba prednost namizje ali mobilne različice dostopnosti in razpoložljivosti teh denarnic.

Ljudje, ki bi jih morda imeli vprašanja varnostnega zaupanja (ali preprosto želijo, da imajo denarnice vedno ob strani v določeni napravi), lahko izbere strojne naprave ali papirnate denarnice. Gre za primer od primera do primera – vsak človek je drugačen, vendar sem vedno priporočal izbiro denarnic za strojno opremo, kot sta Ledger Nano S in Trezor.

Ne glede na vašo izbiro bi morali vedno upoštevajte varnost kot prvo prednostno nalogo Dash denarnice. To bi moralo veljati tudi za katero koli drugo denarnico za kripto! Ko veste, da so vaša sredstva varna in zdrava, stvari, kot so vizualna privlačnost uporabniškega vmesnika, počasna hitrost prenosa ali estetska vrednost naprave, postanejo sekundarne.

Upam, da se vam je ta vadnica za denarnico Dash zdela koristna in vam želim veliko sreče pri izbiri prave denarnice za vas!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map