Najboljša borza Altcoin

Če želite začeti kupovati, trgovati in prodajati altcoinov, vendar niste prepričani, katera je najboljša altcoin borza? Poznam občutek – na izbiro je na stotine različnih borz, od katerih ima vsaka svoje prednosti in slabosti.

A brez skrbi, prišli ste na pravo mesto! Danes vam bom podal pregled na sedmih najboljših borzah altcoinov, v katerem vam bom pokazal, kje kupiti altcoin in kako kupiti altcoin z USD.

Mimogrede, ali ste vedeli, da je bil prvi altcoin, ki je bil ustvarjen leta 2011, Namecoin?

V tem najboljšem vodniku za izmenjavo altcoinov bom pregledal nekaj najboljših borz, pri čemer bom poudaril njihove provizije, varnostne ukrepe, razpoložljivost kovancev, obseg trgovanja in prijaznost do uporabnika. Ko boste prebrali vseh sedem izmenjav, se boste lahko odločili, katera najbolje ustreza vašim potrebam.

No … kaj še čakaš? Prvi pregled v tem najboljšem vodniku za izmenjavo altcoinov bo zajemal izmenjavo Gemini!

Pogled na Gemini

Prva stran spletnega mesta Gemini

Gemini sta leta 2015 ustvarila Cameron in Tyler Winklevoss. Dvojčka sta znana po tem, da sta ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga tožila za 65 milijonov dolarjev, kot pravijo, da je ukradel njuno idejo!

Gemini ima sedež v New Yorku in imajo nekaj, kar se imenuje “BitLicense”. To pomeni, da so urejeni na enak način kot bančni sektor, kar pomeni, da varnost jemljejo zelo resno.

Ker Gemini uporabljajo tudi institucionalni vlagatelji, je vedno veliko trgovanja, kar pomeni, da ne boste imeli težav pri iskanju likvidnosti. Dvojčka imata tudi dobre odnose z regulatorji, zato ti omogočajo polog in dvig z uporabo bančnega računa.

Opomba: Institucionalni vlagatelj je nekdo, ki vlaga v imenu velike organizacije, na primer banke ali hedge sklada. Običajno vlagajo zelo velike količine denarja.

Preden boste lahko financirali svoj račun, boste morali dokončati postopek preverjanja. To bo vključevalo vnos vaših osebnih podatkov in nalaganje osebne izkaznice (kot je potni list). Odvisno od tega, kako zaseden je oddelek za preverjanje, lahko preteče nekaj dni, preden bo vaš račun preverjen.

Vsak mesec lahko brezplačno dvignete do 30 dvigov z bančnega računa in 10 Bitcoin ali Ethereum. Tudi vloge so brezplačne. Provizije za trgovanje se začnejo pri 0,25%, ko pa začnete trgovati z večjimi zneski, se te provizije zmanjšajo.

Vendar pa je ena glavnih pomanjkljivosti uporabe Gemini ta, da je edini altcoin, ki ga navajajo Ethereum!

Kar zadeva samo platformo, čeprav je za napredne uporabnike na voljo veliko orodij, je izmenjava res enostavna za uporabo, zato je kot nalašč za prvič kupce.

Prednosti

 • Sprejema pologe in dvige na bančnih računih
 • Registriran pri newyorških regulatorjih, tako zelo dober ugled
 • Odlična varnost
 • Zelo nizke pristojbine
 • Uporabniku prijazna platforma
 • Dobra likvidnost

Slabosti

 • Na voljo samo 1 altcoin – Ethereum
 • Preverjanje lahko traja nekaj dni

Torej, zdaj, ko poznate vse prednosti in slabosti Gemini, bom v naslednjem delu tega najboljšega vodnika za izmenjavo altcoinov pregledal Coinbase!

Kaj pa Coinbase?

Nadzorna plošča za kriptovalute Coinbase

Če ste že dolgo vpleteni v svet kriptovalut, potem obstaja velika verjetnost, da bi že slišali za Coinbase.

Coinbase, ki je bil ustanovljen leta 2011 in se nahaja v San Franciscu, ima enega največjih obsegov trgovanja z Bitcoini. Omogočajo pa vam tudi nakup in prodajo treh altcoinov, ki so Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) in Bitcoin Cash (BCH)!

Platforma je res enostavna za uporabo, zaradi česar je kot nalašč za začetnike. Ne samo to, ampak imajo odlično storitev za stranke, ki vključuje telefonsko podporo!

Eden glavnih razlogov, da imajo ljudje radi Coinbase, je ta, da vam omogočajo polog z debetno / kreditno kartico ali bančnim računom.

Preden začnete s fiat denarjem, boste morali preveriti svojo identiteto. To je enostavno, saj morate le navesti nekaj osebnih podatkov in nato naložiti osebno izkaznico (na primer potni list).

Tudi varnost je zelo dobra, Coinbase hrani 98% kupčevih sredstev v hladilnici, poleg tega pa lahko nastavite dvofaktorsko preverjanje pristnosti.

Opomba: Hladno shranjevanje je, ko kriptovalute ostanejo brez povezave, brez povezave z internetom. Zaradi tega so izjemno varni in jih storilci kaznivih dejanj skoraj nemogoče ukrasti!

Ena glavnih pomanjkljivosti uporabe Coinbase je, da je na voljo le v nekaj izbranih državah. Sem spadajo Avstralija, Kanada, Singapur, ZDA in večina EU. držav.

Uporaba debetne ali kreditne kartice za polog je prav tako draga in znaša manj kot 4%, vendar je to običajno pri uporabi tega načina plačila. Tudi provizije za trgovanje so zelo dobre, saj Coinbase zaračunava tik nad trenutno tržno stopnjo!

Prednosti

 • Zelo osnovna platforma – kot nalašč za začetnike
 • Sprejema debetne / kreditne kartice in bančna nakazila
 • Poceni provizije za trgovanje in dvig
 • Odlična varnost
 • Dobra podpora strankam
 • Hitro in enostavno preverjanje

Slabosti

 • Drage provizije za vloge na debetnih / kreditnih karticah
 • Na voljo samo 3 altcoinov
 • Sprejema samo uporabnike iz nekaj držav

Torej, zdaj, ko poznate prednosti in slabosti uporabe Coinbase, bo naslednji del tega najboljšega pregleda izmenjave altcoin opisal značilnosti Kraken-a!

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte kripto izmenjave TOP3 vzporedno

Kraken

Izmenjava bitkonov Kraken

Kraken je zelo podoben Coinbaseu in imajo tudi resnično osnovno platformo, zaradi česar je kot nalašč za prvič kupce! Ustanovljeni tudi leta 2011, so ena najbolj priljubljenih borz altcoinov za evropske trgovce.

Žal vam Kraken ne dovoljuje, da svojega računa financirate z debetno ali kreditno kartico, lahko pa uporabite bančni račun, če živite v Kanadi, na Japonskem, v ZDA ali v večini delov EU.

Tako kot Coinbase boste morali pred začetkom preveriti svoj račun. Če deponirate le s kriptovaluto, morate samo navesti osnovne podatke. Če želite uporabiti svoj bančni račun, boste morali navesti dodatne podatke, kot je vaš naslov.

Ko gre za provizije za trgovanje, je to odvisno od zneska, s katerim želite trgovati, in tudi od tega, kateri altcoin želite kupiti. To je lahko do 0,02% ali do 0,26%. Vsako posamezno pristojbino lahko preverite do kliknite tukaj.

Za razliko od Coinbase ima Kraken na voljo res dober izbor altcoinov, vključno Zvezdni lumeni, Valovanje, ZCash in več!

Čeprav telefonska podpora ni na voljo, lahko pomoč pokličete prek njihovega pogovora v živo. Vendar se zdi, da je o kakovosti njihove storitve za stranke veliko slabih ocen.

Prednosti

 • Sprejema bančne račune za vloge in dvige
 • Zelo dobra izbira altcoinov
 • Nizke provizije za trgovanje, a lahko razumejo strukturo precej zmedeno
 • Dobra varnost
 • Podpora za klepet v živo
 • Osnovni vmesnik za začetnike
 • Preprosto preverjanje

Slabosti

 • Brez vlog na debetnih ali kreditnih karticah
 • Poročila o slabi storitvi za stranke

Ne skrbite, če se še niste odločili, katero borzo boste uporabili, imamo še nekaj! Naslednji del tega najboljšega pregleda izmenjave altcoinov bo govoril o Bitstampu!

Pustiti oznako z Bitstampom

Prva stran spletnih mest Bitstamp

Bitstamp je bil ustanovljen leta 2011 in je bil prvotno s sedežem v Sloveniji, zdaj pa imajo pisarne v številnih različnih državah. Platforma je dejansko zasnovana za bolj izkušene trgovce. Torej, če ste še vedno v zgodnjih dneh kriptovalut, potem to morda ni najboljša izmenjava altcoinov za vas.

Vendar imajo v industriji enega največjih obsegov trgovanja, zato je raven likvidnosti res dobra. Kljub temu je ena največjih prednosti uporabe Bitstampa ta, da lahko sredstva položite s pomočjo debetne / kreditne kartice, bančnega računa in kriptovalut..

Provizije za polog so različne, odvisno od tega, kateri način plačila se odločite. Tu je primer, koliko boste plačali.

Debetne kartice: 10 USD

Kreditne kartice: 5%

SEPA: brezplačno

Mednarodna žica: 0,05% (najmanj / največ – 7,5 USD / 300 USD)

Pri dvigu po mednarodni banki so pristojbine precej drage in znašajo 15 USD, vendar znaša SEPA le 0,90 USD!

Provizije za trgovanje so določene na 0,25% za vsako transakcijo, če pa v enem mesecu trgujete več kot 20.000 USD, se to zmanjša. Bolj ko trgujete, cenejše so provizije, najnižja pa je 0,10%, če lahko trgujete več kot 20 milijonov dolarjev. Kar je malo iz mojega proračuna!

Čeprav ima Bitstamp zdaj na voljo enega najboljših varnostnih sistemov, je bila borza že večkrat vdrta, zadnjič leta 2015. Ta poseben vdor je bil tako resen, da je kriminalec ukradel več kot 19.000 BTC. Na srečo se od takrat ni zgodilo nič.

Čeprav količina altcoinov, ki je na voljo za nakup, ni tako velika kot pri drugih borzah, lahko kupite Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Valovanje (XRP) in Litecoin (LTC).

Ena glavnih pomanjkljivosti uporabe Bitstampa je ta, da je postopek preverjanja lahko zelo počasen. To je zato, ker poskušajo nadoknaditi ogromno število prijav za račune, ki so jih imeli decembra 2017! Nekateri poročajo, da čakajo do dva tedna, zato če bi radi začeli takoj, bi bilo najbolje, da uporabite drugo borzo.

Druga pomanjkljivost uporabe Bitstampa je ta, da je njihova služba za stranke lahko res počasna, pri čemer skupina včasih traja do 3 dni, da odgovori.

Prednosti

 • Sprejema debetno / kreditno kartico in bančno nakazilo
 • Nizke odstopnine za SEPA
 • Dobra struktura provizij za trgovanje
 • Paleta orodij za napredne trgovce

Slabosti

 • Dolgi časi preverjanja
 • Na voljo samo 4 altcoinov
 • Počasna podpora strankam
 • Čeprav je varnost zdaj dobra, je bila že večkrat vdrta
 • Platforma morda ni primerna za začetnike

Kakšni so vaši pogledi na Bitstamp? Se slišijo kot vrsta izmenjave, ki jo želite uporabiti? Če ne, potem beri naprej! Naslednji del mojega najboljšega pregleda izmenjave altcoinov bo razpravljal o Poloniexu.

Poloniex

Izmenjava Poloniex bytecoin

Poloniex je ameriška borza, ki jo je leta 2014 ustanovil Tristan D’Agosta. Zdaj so ena izmed najbolj priljubljenih borz za nakup in prodajo kriptovalut in njihov seznam altcoinov je ogromen!

Tudi obseg trgovanja je velik, kar pomeni, da nikoli ne bi smeli imeti težav pri iskanju likvidnosti.

Na žalost je ena največjih slabosti uporabe Poloniexa ta, da ne podpira fiatnih valut. To pomeni, da boste morali namesto z uporabo debetne / kreditne kartice ali bančnega računa svoj račun financirati s kriptovaluto.

Dobra stvar pa je, da so tako vplačila kot dvigi brezplačni, razen provizij za transakcije blockchain, ki se plačujejo rudarjem (kar je običajno pri prenosu kriptovalut). Kot nekatere druge altcoin borze, ki sem jih pregledal, bodo njihove provizije za trgovanje odvisne od zneska, s katerim trgujete.

Največ, kar boste plačali, je 0,25%, pri čemer se ta zniža na 0%, če trgujete z velikimi zneski. To je eden od razlogov, da ima Poloniex vedno veliko likvidnosti.

Če ne želite trgovati več kot 2000 USD na dan, ni nobenih zahtev za predložitev osebnih dokumentov, zato lahko začnete trgovati takoj, ko odprete račun.

Imajo tudi dobro službo za pomoč strankam, ki vključuje klepet v živo za takojšnjo pomoč. Poleg tega, čeprav ima borza veliko orodij za trgovanje, kot so grafikoni in grafi, je dejanska platforma resnično uporabniku prijazna.

Ker je Poloniex registriran in se nahaja v ZDA, imajo dejansko vzpostavljen eden najboljših varnostnih sistemov. Pomembno pa je omeniti, da so leta 2014 doživeli velik kram, kjer so hekerji ukradli več kot 12% celotnega imetja Bitcoinov.

To vas mora opomniti, da ne glede na to, kako dobra je varnost borze, vaši skladi niso nikoli stoodstotno varni.

Prednosti

 • Našteta zelo velika izbira altcoinov
 • Dobra storitev za stranke
 • S. temelji – varnost mora imeti prednost
 • Uporabniku prijazna platforma, dobra tako za začetnike kot za napredne trgovce
 • Plačajte samo provizijo za blockchain za pologe in dvige
 • Provizije za trgovanje so dobre – največ 0,25%
 • Brez preverjanja, razen če trgujete več kot 2000 USD / dan

Slabosti

 • Brez vlog in dvigov v fiatnih valutah
 • Če bi leta 2014 ukradli 12% Bitcoina

Zdaj, ko poznate vse prednosti in slabosti Poloniexa, bo naslednji del mojega najboljšega vodnika za izmenjavo altcoinov govoril o Cex.io!

Cex.io

Platforma za izmenjavo bitcoinov CEX.IO

Cex.io je bil predstavljen leta 2013 s sedežem v Veliki Britaniji. V prvih dveh letih trgovanja sta bila hkrati borza in rudarski bazen. Vendar pa so od leta 2015 100% osredotočeni na svojo trgovalno platformo, raziščimo, ali ima CEX potencial, da ga imenujemo najboljša borza altcoinov.

Ena najboljših lastnosti uporabe Cex.io je ta, da lahko sredstva položite in dvignete s pomočjo bančnega računa. Če imate sedež v Evropski uniji, lahko uporabite SEPA, vendar morate uporabiti mednarodno povezavo, če imate sedež drugje.

Obstaja veliko različnih altcoinov, ki jih kupite na Cex.io, pri čemer se ves čas dodajajo novi.

Pomembno je razumeti, da se sistem trgovanja CEX.io nekoliko razlikuje od drugih borz, ki sem jih do zdaj pregledal. To je zato, ker obdelujejo naloge, podobne trgovanju »izpolni ali ubij«.

Trgovanje z izpolnitvijo ali ubijanjem je kraj, kjer kupec dobi, kar zahteva, ali naročilo prekliče. Če na primer Peter želi kupiti 500 ETH po 600 dolarjev na ETH, bo trgovina potekala le, če bo Peter lahko dobil celoten znesek po tej ceni. V nasprotnem primeru bo naročilo preklicano!

Če trgujete le z nizkimi zneski, to ne bi smelo predstavljati težav, saj bo za izpolnitev vašega naročila vedno dovolj likvidnosti!

Če želite položiti s fiatom, boste morali dokončati postopek preverjanja. To vključuje nalaganje osebnega dokumenta in nato pošiljanje slike, na kateri držite osebni dokument! Običajno Cex.io potrebuje dva dni, da preveri vašo osebno izkaznico, zato boste morda morali takoj kupiti drug menjalnik.

Vplačilo z bremenitvijo / kreditom vas bo stalo 3,5%, vendar so bančna nakazila brezplačna! Pristojbine za dvig so odvisne od valute in načina plačila, ki ga uporabljate – kliknite to povezavo tukaj za ogled strukture. Provizije za trgovanje so na Cex.io precej drage, saj boste morali poleg trenutne tržne cene plačati 7%.

Kot družba s sedežem v Združenem kraljestvu je varnost na Cex.io zelo dobra in večina sredstev je v hladilnicah.

Prednosti

 • Sprejema debetne / kreditne kartice in bančni račun
 • Dober izbor altcoinov
 • V Združenem kraljestvu je bila tako odlična varnost

Slabosti

 • Visoke provizije za trgovanje pri 7%
 • Počasno preverjanje, ki lahko traja do dva dni
 • Brez telefonske podpore ali klepeta v živo

Zdaj je čas za moj zadnji najboljši pregled izmenjave altcoinov, ki bo BitSquare!

BitSquare

Platforma za trgovanje s kriptovalutami BitSquare

BitSquare se nekoliko razlikuje od drugih borz, ki sem jih pregledal do zdaj, saj gre za decentralizirano borzo. To pomeni, da za razliko od drugih med kupcem in prodajalcem ni nobene tretje osebe in noben organ nima nadzora nad omrežjem. Najpomembneje je, da borza nikoli ne zadrži vaših sredstev.

BitSqaure, ki je bil prvič predstavljen leta 2016, uporabnikom omogoča ne samo izmenjavo crypto-to-crypto-, temveč tudi crypto-to-fiat. Ni vam treba predložiti osebnega dokumenta ali celo osebnih podatkov, kar vam omogoča anonimno trgovanje! Torej, poglejmo, ali je BitSquare lahko najboljša izmenjava altcoinov.

Ko prenesete programsko opremo v svojo napravo, lahko kupite in prodate dober izbor altcoinov, kot sta Litecoin in Dash.

Na voljo je več kot 20 različnih možnosti plačila, kot so nacionalno bančno nakazilo, SEPA, OKPay in celo polog v gotovini. Če uporabljate tretji plačilni procesor Perfect Money, lahko uporabite svojo debetno ali kreditno kartico!

Sistem provizij za trgovanje je precej zapleten in je odvisen od tega, koliko nameravate trgovati. Glede na njihovo stran s pogostimi vprašanji se najnižja provizija začne pri 0,00005 BTC.

Ker trgujete z enakovrednimi napravami, razen provizije za transakcije v blockchainu ni nobenih provizij za polog ali dvig.

Čeprav je vmesnik platforme videti zelo jasen, lahko traja nekaj časa, preden se navadite na decentraliziran vidik trgovanja. Zato morda ni najbolj primeren za začetnike. Če prvič uporabljate BitSquare, se prepričajte, da začnete z majhno količino!

Prednosti

 • Decentralizirano, zato nihče ne hrani vaših sredstev
 • Odlična varnost
 • Širok izbor altcoinov
 • Odličen izbor fiat načinov plačila
 • Brez preverjanja identitete – anonimno trgovanje

Slabosti

 • Zapletena struktura provizij za trgovanje
 • Platforma je lahko za začetnike prvič zmedena

Preglednica primerjav

Spodaj sem ustvaril primerjalno tabelo vseh zgoraj omenjenih borz. Tako boste morda lažje primerjali zgornje borze in vam pomagali izbrati najboljše mesto za nakup altcoinov.

Fiat Depoziti Provizije za trgovanje Uporabniku prijazno? Varnost Razpoložljivost Altcoin
Dvojčka Bančni račun Odvisno od prostornine. Največ = 0,025% Zelo dobro Odlično Samo Ethereum
Coinbase Debetna kartica & Bančni račun Tik nad tržno stopnjo Zelo dobro Odlično uporablja hladilnik Ethereum, Litecoin & Bitcoin Cash
Kraken Bančni račun 0,02% – 0,26% Zelo dobro Odlična uporaba hladilnice Na voljo veliko
Bitstamp Debetna kartica & Bančni račun 0,10% – 0,25% Za napredne trgovce Hacked več kot enkrat 4 Na voljo
Poloniex Brez fiatnih vlog 0% – 0,25% v redu Zdaj dobro, toda vdrli so leta 2014 Na voljo veliko
CEX.io Debetna kartica & Bančni račun 7% nad tržno stopnjo Za bolj napredne trgovce Odlična uporaba hladilnice Na voljo veliko
BitSquare Več kot 20 – vključno z debetno kartico & Bančni račun Odvisno od obsega trgovanja Za napredne trgovce Odlično – decentralizirano Na voljo veliko

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Zaključek

In to je konec mojega najboljšega vodnika Altcoin Exchange!

Razumem, da je zares težko izbrati točno določeno, saj imajo vsi svoje prednosti in slabosti! Zdaj pa vsaj veste, kje je mogoče kupiti altcoin in kako kupiti altcoin z USD.

In medtem ko so nekateri kot nalašč za začetnike, so drugi dobri, če želite trgovati anonimno.

Zato osebno uporabljam več kot eno izmenjavo. Včasih potrebujem menjalnico altcoin, ki sprejema vloge na debetnih karticah, drugič pa iščem nižje provizije za trgovanje – vse je odvisno od mojih trgovinskih ciljev!

Kakor koli že, če preberete moj vodnik od začetka do konca, bi morali zdaj dobro razumeti dobre in slabe točke vsake od teh priljubljenih borz! Mogoče poznate boljše mesto za nakup altcoinov, ki jih tukaj nisem navedel? Če je tako, mi v spodnjih komentarjih sporočite, katera je vaša najboljša izmenjava altcoinov!

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map