Najbolja Altcoin razmjena

Ako, želite započeti kupnju, trgovinu i prodaju altcoina, ali niste sigurni koja je najbolja altcoin razmjena? Znam osjećaj – možete odabrati stotine različitih razmjena, svaka sa svojim prednostima i nedostacima.

Ali ne brinite, došli ste na pravo mjesto! Danas ću vam dati pregled na sedam najboljih berzi altcoina, u kojem ću vam pokazati gdje kupiti altcoin i kako kupiti altcoin s USD.

Usput, jeste li znali da je prvi altcoin koji je ikad stvoren bio Namecoin 2011. godine?

U ovom najboljem vodiču za razmjenu altcoina pregledat ću neke od najboljih burzi, istaknuvši njihove naknade, sigurnosne mjere, dostupnost kovanica, opseg trgovine i jednostavnost za upotrebu. Dakle, nakon što pročitate svih sedam razmjena, moći ćete odlučiti koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Pa … što čekaš? Prva recenzija u ovom najboljem vodiču za razmjenu altcoina bit će pokrivanje razmjene Blizanaca!

Pogled na Blizance

Naslovnica web stranice Blizanci

Gemini su 2015. stvorili Cameron i Tyler Winklevoss. Blizanci su poznati po tome što su tužili osnivača Facebooka Marka Zuckerberga za 65 milijuna dolara, kako kažu, da im je ukrao ideju!

Blizanci imaju sjedište u New Yorku i imaju nešto što se naziva “BitLicense”. To znači da su regulirani na isti način kao i bankarska industrija, što znači da sigurnost shvaćaju vrlo ozbiljno.

Kako Gemini također koriste institucionalni ulagači, uvijek postoje velike količine trgovanja, što znači da nećete imati problema s pronalaženjem likvidnosti. Blizanci također imaju dobre odnose s regulatorima, tako da vam omogućuju polaganje i podizanje sredstava putem bankovnog računa.

Napomena: Institucionalni investitor je netko tko ulaže u ime velike organizacije, poput banke ili hedge fonda. Inače ulažu vrlo velike novce.

Prije nego što budete mogli financirati svoj račun, morat ćete dovršiti postupak potvrde. To će uključivati ​​unos vaših osobnih podataka i prijenos državnih iskaznica (poput putovnice). Ovisno o zauzetosti odjela za ovjeru, može proći nekoliko dana prije nego što se vaš račun potvrdi.

Dopušteno je izvršiti do 30 podizanja sredstava s bankovnih računa i 10 Bitcoin-a ili Ethereuma-a besplatno svakog mjeseca. Depoziti su također besplatni. Naknade za trgovanje počinju s 0,25%, međutim, kada započnete trgovati s većim iznosima, te se naknade smanjuju.

Međutim, jedan od glavnih nedostataka korištenja Blizanaca je taj što je jedini altcoin koji oni navode Ethereum!

Što se tiče same platforme, iako postoji puno alata dostupnih naprednim korisnicima, centrala je zaista jednostavna za upotrebu, što je čini savršenom za kupce koji prvi puta kupuju.


Prednosti

 • Prihvaća uplate i isplate na bankovnim računima
 • Registriran kod newyorških regulatora tako da je na vrlo dobrom glasu
 • Izvrsna sigurnost
 • Vrlo niske naknade
 • Korisniku prilagođena platforma
 • Dobra likvidnost

Mane

 • Dostupan je samo 1 altcoin – Ethereum
 • Provjera može potrajati nekoliko dana

Dakle, sada kada znate sve prednosti i nedostatke Blizanaca, u sljedećem dijelu ovog najboljeg vodiča za razmjenu altcoina, pregledat ću Coinbase!

Što je s Coinbaseom?

Nadzorna ploča kriptovaluta Coinbase

Ako ste dugo bili uključeni u svijet kriptovaluta, onda postoji velika šansa da biste čuli za Coinbase.

Stvoren 2011. godine i smješten u San Franciscu, Coinbase ima jedan od najvećih volumena trgovanja bitcoinima. Međutim, omogućuju vam i kupnju i prodaju tri altcoin-a, a to su Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) i Bitcoin Cash (BCH)!

Platforma je zaista jednostavna za upotrebu, što je čini savršenom za početnike. Ne samo to, već imaju izvrsnu korisničku uslugu, koja uključuje telefonsku podršku!

Jedan od glavnih razloga zašto ljudi vole Coinbase je zato što vam omogućuju polog putem debitne / kreditne kartice ili bankovnog računa.

Prije nego što započnete s fiat novcem, morat ćete potvrditi svoj identitet. To je jednostavno, jer sve što trebate je pružiti nekoliko osobnih podataka, a zatim prenijeti iskaznicu koju je izdala država (poput putovnice).

Sigurnost je također vrlo dobra, Coinbase drži 98% korisničkih sredstava u hladnjači, a također imate mogućnost postavljanja dvofaktorske provjere autentičnosti.

Napomena: Hladna pohrana je kada se kriptovalute drže izvan mreže, bez veze s internetom. To ih čini izuzetno sigurnima i gotovo nemogućim za kriminalce da ih ukradu!

Jedan od glavnih nedostataka korištenja Coinbasea je taj što je dostupan samo u nekoliko odabranih zemalja. To uključuje Australiju, Kanadu, Singapur, SAD i većinu zemalja EU. zemljama.

Korištenje debitne ili kreditne kartice za polog također je prilično skupo i iznosi nešto manje od 4%, međutim, to je normalno kada se koristi ovaj način plaćanja. Naknade za trgovanje također su vrlo dobre, a Coinbase naplaćuje malo iznad trenutne tržišne stope!

Prednosti

 • Vrlo osnovna platforma – savršena za početnike
 • Prihvaća debitne / kreditne kartice i bankovni prijenos
 • Jeftine naknade za trgovanje i povlačenje
 • Izvrsna sigurnost
 • Dobra korisnička podrška
 • Brza i jednostavna provjera

Mane

 • Skupe naknade za depozite na debitnim / kreditnim karticama
 • Dostupna su samo 3 altcoina
 • Prihvaća samo korisnike iz nekoliko zemalja

Dakle, sada kada znate prednosti i nedostatke korištenja Coinbasea, sljedeći dio ove najbolje ocjene razmjene altcoina iznijet će značajke Kraken-a!

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

Kraken

Kraken razmjena bitcoina

Kraken je vrlo sličan Coinbaseu, a imaju i doista osnovnu platformu, što ga čini savršenim za kupce koji prvi put kupuju! Također stvorene 2011. godine, jedna su od najpopularnijih altcoin burzi za europske trgovce.

Nažalost, Kraken vam ne dopušta da svoj račun financirate debitnom ili kreditnom karticom, međutim, bankovni račun možete koristiti ako živite u Kanadi, Japanu, SAD-u ili u većini dijelova Europske unije.

Baš kao i Coinbase, morat ćete potvrditi svoj račun prije nego što započnete. Ako deponirate samo s kriptovalutom, samo trebate navesti osnovne podatke. Međutim, ako želite koristiti svoj bankovni račun, morat ćete navesti dodatne detalje kao što je adresa.

Što se tiče naknada za trgovanje, to će ovisiti o iznosu kojim želite trgovati, kao i o tome koji altcoin želite kupiti. To može biti samo 0,02% ili čak 0,26%. Svaku pojedinačnu naknadu možete provjeriti do klikom ovdje.

Za razliku od Coinbase, Kraken ima stvarno dobar izbor altcoina, uključujući Zvjezdani lumeni, Mreškanje, ZCash i više!

Iako nema dostupne telefonske podrške, pomoć možete zatražiti putem njihove chat jedinice. Međutim, čini se da postoji mnogo loših kritika o kvaliteti njihove korisničke usluge.

Prednosti

 • Prihvaća bankovne račune za uplate i isplate
 • Vrlo dobar izbor altcoina
 • Niske naknade za trgovanje, ali mogu biti prilično zbunjujuće za razumijevanje strukture
 • Dobra sigurnost
 • Podrška za chat uživo
 • Osnovno sučelje za početnike
 • Jednostavna provjera

Mane

 • Nema depozita na debitnim ili kreditnim karticama
 • Izvještaji o lošoj korisničkoj usluzi

Ne brinite ako još niste donijeli odluku koju ćete razmjenu koristiti, ostaje nam još nekoliko! Sljedeći odjeljak ovog najboljeg pregleda razmjene altcoina govorit će o Bitstampu!

Ostavljanje znaka s Bitstampom

Naslovna stranica web stranica Bitstamp

Bitstamp je stvoren 2011. godine i izvorno je imao sjedište u Sloveniji, ali sada imaju urede smještene u mnogim različitim zemljama. Platforma je zapravo dizajnirana za iskusnije trgovce. Dakle, ako ste još uvijek u svojim ranim danima kriptovaluta, to možda nije najbolja altcoin razmjena za vas.

Međutim, oni imaju jedan od najvećih volumena trgovanja u industriji, tako da su razine likvidnosti zaista dobre. Ipak, jedna od najvećih prednosti korištenja Bitstampa je ta što sredstva možete položiti i debitnom / kreditnom karticom, bankovnim računom i kriptovalutama.

Naknade za polog razlikuju se ovisno o načinu plaćanja koji ste odlučili koristiti. Evo primjera koliko ćete platiti.

Debitne kartice: 10 USD

Kreditne kartice: 5%

SEPA: Besplatno

Međunarodna žica: 0,05% (minimalno / maksimalno – 7,5 USD / 300 USD)

Prilikom podizanja putem međunarodne banke, naknade su prilično skupe i iznose 15 USD, međutim, SEPA iznosi samo 0,90 USD!

Naknade za trgovanje utvrđene su na 0,25% za svaku transakciju, ali ako u jednom mjesecu trgujete više od 20 000 USD, to opada. Što više trgujete, naknade su jeftinije, a najniža je 0,10% ako uspijete trgovati više od 20 milijuna USD. Što je malo izvan mog proračuna!

Iako Bitstamp sada ima jedan od najboljih dostupnih sigurnosnih sustava, razmjena je hakirana više puta, a posljednji put je bila 2015. To je posebno hakiranje bilo toliko ozbiljno da je kriminalac ukrao više od 19 000 BTC-a. Srećom, od tada se ništa nije dogodilo.

Iako količina altcoin-a dostupna za kupnju nije toliko velika kao na ostalim razmjenama, možete je kupiti Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Mreškanje (XRP) i Litecoin (LTC).

Jedan od glavnih nedostataka upotrebe Bitstampa je taj što postupak provjere može biti jako spor. To je zato što pokušavaju sustići ogroman broj aplikacija za račun koje su imali u prosincu 2017. godine! Neki su prijavili čekanja do dva tjedna, pa ako želite odmah započeti, možda bi bilo najbolje koristiti drugu razmjenu.

Još jedan nedostatak upotrebe Bitstampa je taj što njihova korisnička usluga može biti jako spora, a timu ponekad treba i do 3 dana da odgovori.

Prednosti

 • Prihvaća debitnu / kreditnu karticu i bankovni prijenos
 • Niske naknade za povlačenje SEPA-e
 • Dobra struktura naknada za trgovanje
 • Paleta alata za napredne trgovce

Mane

 • Duga vremena provjere
 • Dostupna su samo 4 altcoin-a
 • Spora korisnička podrška
 • Iako je sigurnost sada dobra, hakirana je više puta
 • Platforma možda nije prikladna za početnike

Pa, kakvi su vaši pogledi na Bitstamp? Zvuče li poput vrste razmjene koju želite koristiti? Ako ne, onda čitajte dalje! Sljedeći dio moje najbolje ocjene razmjene altcoina razgovarat će o Poloniexu.

Poloniex

Poloniex razmjena bytecoina

Poloniex je američka burza sa sjedištem koju je 2014. stvorio Tristan D’Agosta. Oni su sada jedna od najpopularnijih burzi za kupnju i prodaju kriptovaluta i njihov popis altcoina je ogroman!

Količine trgovanja također su velike, što znači da nikada ne biste trebali imati problema s pronalaženjem likvidnosti.

Nažalost, jedan od najvećih nedostataka korištenja Poloniexa je taj što ne podržava fiat valute. To znači da ćete umjesto da koristite debitnu / kreditnu karticu ili bankovni račun, svoj račun trebati financirati kriptovalutom.

Međutim, dobra je stvar što su i depoziti i isplate besplatni, osim naknada za blockchain transakcije koje se uzimaju za plaćanje rudara (što je normalno prilikom prijenosa kriptovaluta). Kao i neke druge altcoin burze koje sam pregledao, njihove naknade za trgovanje ovisit će o iznosu kojim trgujete.

Najviše što ćete platiti je 0,25%, s tim da se to smanjuje na 0% ako trgujete velikim iznosima. To je jedan od razloga zašto Poloniex uvijek ima puno likvidnosti.

Osim ako ne želite trgovati više od 2000 USD dnevno, ne postoje zahtjevi za predajom osobnih dokumenata, tako da možete započeti trgovanje čim otvorite račun.

Oni također imaju dobar odjel za korisničke usluge, koji uključuje uslugu chata uživo za trenutnu pomoć. Nadalje, iako burza ima puno alata za trgovanje, kao što su grafikoni i grafikoni, stvarna platforma zaista je user-friendly.

Kako je Poloniex registriran i smješten u SAD-u, oni zapravo imaju jedan od najboljih sigurnosnih sustava. Međutim, važno je napomenuti da su još 2014. godine doživjeli veliko hakiranje, gdje su hakeri ukrali više od 12% svog ukupnog posjeda u Bitcoinima.

To bi vas trebalo podsjetiti da bez obzira na to koliko je sigurnost burze dobra, vaša sredstva nikada nisu 100% sigurna.

Prednosti

 • Naveden je vrlo velik izbor altcoina
 • Dobra korisnička usluga
 • Na temelju S. – sigurnost moraju postaviti kao prioritet
 • Korisnički prihvatljiva platforma dobra i za početnike i za napredne trgovce
 • Platite samo blockchain naknadu za depozite i isplate
 • Naknade za trgovanje su dobre – najviše 0,25%
 • Nema provjere osim ako se trguje više od 2000 USD dnevno

Mane

 • Nema depozita i podizanja fiat valute
 • Da je 12% Bitcoina ukradeno 2014. godine

Sad kad znate sve prednosti i nedostatke Poloniexa, sljedeći dio mog najboljeg vodiča za razmjenu altcoina govorit će o Cex.io!

Cex.io

CEX.IO platforma za razmjenu bitcoina

Cex.io je pokrenut 2013. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Tijekom prve dvije godine trgovanja bili su i razmjena i rudarski bazen. Međutim, od 2015. godine bili su 100% usredotočeni na svoju trgovačku platformu, istražimo ima li CEX potencijal da se nazove najboljom altcoin burzom.

Jedna od najboljih karakteristika korištenja Cex.io-a je ta što sredstva možete položiti i podići pomoću bankovnog računa. Ako imate sjedište u Europskoj uniji, možete koristiti SEPA, ali morate koristiti međunarodnu mrežu ako imate sjedište negdje drugdje.

Postoji velik broj različitih altcoina koje kupujete na Cex.iou, a stalno se dodaju novi.

Važno je shvatiti da se sustav trgovanja CEX.io malo razlikuje od ostalih burzi koje sam do sada pregledao. To je zato što obrađuju narudžbe slične trgovini “ispuni ili ubij”.

Trgovina napuni ili ubij je mjesto gdje kupac ili dobije ono što traži ili narudžba otkaže. Na primjer, ako Peter želi kupiti 500 ETH po cijeni od 600 USD po ETH, trgovina će proći samo ako Peter uspije dobiti cjelokupan iznos po toj cijeni. U suprotnom, narudžba će biti otkazana!

Ako trgujete samo malim iznosima, to ne bi trebao predstavljati problem jer će uvijek biti dovoljno likvidnosti za ispunjavanje vaše narudžbe!

Da biste položili putem fiat-a, morat ćete dovršiti postupak provjere. To uključuje prijenos osobne iskaznice, a zatim im slanje slike na kojoj držite iskaznicu! Cex.io-u obično trebaju dva dana za potvrdu vaše osobne iskaznice, pa ako želite odmah kupiti, možda ćete morati razmotriti upotrebu druge razmjene.

Uplata debitom / kreditom koštat će vas 3,5%, ali bankovni prijenosi su besplatni! Naknade za povlačenje ovise o valuti i načinu plaćanja koji koristite – kliknite ovu vezu ovdje da pogledate strukturu. Naknade za trgovanje prilično su skupe na Cex.io-u, jer ćete morati platiti 7% povrh trenutne tržišne cijene.

Kao tvrtka sa sjedištem u Velikoj Britaniji, zaštita na Cex.io vrlo je dobra i većina sredstava drži se u hladnjači.

Prednosti

 • Prihvaća debitne / kreditne kartice i bankovni račun
 • Dobar izbor altcoina
 • Tako izvrsna sigurnost u Velikoj Britaniji

Mane

 • Visoke naknade za trgovanje od 7%
 • Polagana provjera koja može potrajati i do dva dana
 • Nema podrške putem telefona ili chata uživo

Sada je vrijeme za moju posljednju najbolju ocjenu razmjene altcoina, koja će biti BitSquare!

BitSquare

BitSquare platforma za trgovanje kriptovalutama

BitSquare se malo razlikuje od ostalih razmjena koje sam do sada pregledao, budući da je riječ o decentraliziranoj razmjeni. To znači da, za razliku od ostalih, ne postoji treća strana između kupca i prodavatelja i niti jedno tijelo nema kontrolu nad mrežom. Što je najvažnije, razmjena nikada ne drži vaša sredstva.

Prvi put pokrenut 2016. godine, BitSqaure omogućuje korisnicima ne samo razmjenu kripto-na-kripto-, već i kripto-na-fiat. Nema potrebe za davanjem osobnog dokumenta ili čak bilo kakvih osobnih podataka, što vam omogućuje anonimnu trgovinu! Pa, da vidimo da li bi BitSquare mogao biti najbolja razmjena altcoina.

Nakon što preuzmete softver na svoj uređaj, možete kupiti i prodati dobar izbor altcoina kao što su Litecoin i Dash.

Dostupno je više od 20 različitih mogućnosti plaćanja, poput nacionalne bankovne doznake, SEPA, OKPay, pa čak i pologa u gotovini. Nadalje, ako upotrebljavate nezavisni procesor plaćanja Perfect Money, možete koristiti svoju debitnu ili kreditnu karticu!

Sustav naknada za trgovanje prilično je složen i ovisi o tome koliko planirate trgovati. Prema njihovoj stranici s najčešćim pitanjima, minimalna naknada kreće se od 0,00005 BTC.

Budući da trgujete peer-to-peer, ne postoje naknade za polog ili povlačenje, osim naknade za blockchain transakcije.

Iako sučelje platforme izgleda vrlo jasno, može proći neko vrijeme prije nego što se naviknete na decentralizirani aspekt trgovanja. Zbog toga možda nije najprikladniji za početnike. Dakle, ako prvi put koristite BitSquare, počnite s malom količinom!

Prednosti

 • Decentralizirano, tako da nitko ne drži vaša sredstva
 • Izvrsna sigurnost
 • Širok izbor altcoina
 • Izvrsna paleta fiat metoda plaćanja
 • Bez provjere identiteta – anonimno trgovanje

Mane

 • Komplicirana struktura naknada za trgovanje
 • Platforma može zbuniti početnike

Tablica usporedbe

U nastavku sam stvorio usporednu tablicu svih gore spomenutih razmjena. To bi vam moglo olakšati usporedbu gornjih razmjena i pomoći vam u odabiru najboljeg mjesta za kupnju altcoina.

Fiat depoziti Naknade za trgovanje Korisniku ugodno? Sigurnost Dostupnost Altcoina
Blizanci Bankovni račun Ovisi o volumenu. Maks = 0,025% Vrlo Izvrsno Samo Ethereum
Coinbase Debitna kartica & Bankovni račun Nešto iznad tržišne stope Vrlo Izvrsno koristi hladnjaču Ethereum, Litecoin & Bitcoin Cash
Kraken Bankovni račun 0,02% – 0,26% Vrlo Izvrsno korištenje hladnjače Mnogo dostupnih
Bitstamp Debitna kartica & Bankovni račun 0,10% – 0,25% Za napredne trgovce Hakiran više puta 4 Dostupno
Poloniex Nema fiat depozita 0% – 0,25% u redu Sad je dobro, ali hakiran je 2014. godine Mnogo dostupnih
CEX.io Debitna kartica & Bankovni račun 7% iznad tržišne stope Za naprednije trgovce Izvrsno korištenje hladnjače Mnogo dostupnih
BitSquare Više od 20 – Uključujući debitnu karticu & Bankovni račun Ovisi o opsegu trgovanja Za napredne trgovce Izvrsno – decentralizirano Mnogo dostupnih

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Zaključak

I to je kraj mog vodiča za Najbolju Altcoin razmjenu!

Razumijem da može biti jako teško odabrati određenog, jer svi oni imaju svoje prednosti i nedostatke! Ali barem sada znate najbolja mjesta gdje možete kupiti altcoin i kako kupiti altcoin s USD.

I dok su neke savršene za početnike, druge su dobre ako tražite anonimnu trgovinu.

Zbog toga osobno koristim više od jedne razmjene. Ponekad mi treba altcoin razmjena koja prihvaća depozite na debitnim karticama, ali drugi put tražim niže naknade za trgovanje – sve ovisi o mojim trgovinskim ciljevima!

Svejedno, ako pročitate moj vodič od početka do kraja, sada biste trebali imati dobru ideju o dobrim i lošim točkama svake od ovih popularnih razmjena! Možda znate bolje mjesto za kupnju altcoina koje ovdje nisam naveo? Ako je tako, javite mi u komentarima u nastavku koja je vaša najbolja razmjena altcoina!

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map