Na voljo najboljša hladna denarnica

Če ste vsaj en dan preživeli na različnih spletnih forumih za kriptovalute, ste verjetno že slišali za neskončna vojna med vročimi denarnicami in hladnimi denarnicami. Stalna razprava, katera je boljša – vročo ali hladilno – se zdi, da se nikoli ne bo končala.

V tem vodniku pa vam želim povedati hladne denarnice (Ledger Nano S, Trezor, in drugi) – zakaj so boljši od vročih, njihove prednosti in slabosti, cenovni razpon in vam dajo seznam najboljših denarnic za hladilnike tam zunaj.

Šli bomo čez opredelitve, primerjajte in primerjajte hladne denarnice z vročimi, naštejte obe koristi in pomanjkljivosti, in preverimo, ali lahko najdemo jasnega zmagovalca.

Predhodno učenje pogojev

Izraza “vroča denarnica” in “hladna denarnica” se uporabljata za razlikovanje denarnic s kriptovalutami. Vendar ne bo pomote, saj se ti izrazi ne razlikujejo po temperaturi.

Vroče denarnice so digitalne denarnice za kriptovalute, medtem ko hladne denarnice so fizične naprave, ki v njih shranjujejo kripto. Obstajajo tudi druge vrste denarnic, najbolj znane pa so vroče in hladne.

Na voljo najboljša hladna denarnica

Vroče denarnice veljajo za najbolj priljubljene. Razlogov za to je kar nekaj, v tem priročniku pa jih bomo preučili. Poleg tega bom poskusil dokazati, da so hladne denarnice boljše od vročih.

Vroče denarnice

Denarnice za shranjevanje digitalnih kriptovalut obstajajo že od nastanka Bitcoina. Na voljo sta v dveh oblikah – na spletu in namizje denarnice. Tudi mobilne denarnice veljajo za digitalne, vendar bi jih zaradi njihove mobilnosti verjetno lahko uvrstili med hibridne denarnice.

Dve ogromni ugodnosti, ki jih imajo digitalne denarnice, sta njuni zmožnost hrambe katere koli kriptovalute IN to so brezplačni.

Najprej zajemimo del “vse držanje kriptovalut”. V razpravi o “vročih denarnicah proti hladnim denarnicam” to točko pogosto opozarjajo privrženci digitalne denarnice.

Ko je kriptovaluta ustvarjena in ICO je v teku, ne bo deloval, dokler ga ne boste imeli prostora za shranjevanje. Ustvarjalci kripto so ponavadi ljudje, ki tudi razvijajo in ustvarjajo denarnico zanjo.

Hladna denarnica: Bitcoin denarnica.

Različni bolj znani in še več glavne kriptovalute (kot Bitcoin, Ethereum ali XRP) imajo na voljo široko paleto digitalnih denarnic, od katerih ima vsaka različne funkcije in prilagojene prilagoditve. Novejši oz manj znane kripto ponavadi imajo eno določeno denarnico z omogočenimi osnovnimi funkcijami nakupa, prodaje in trgovanja.


To je ključna točka v razpravi o vročih denarnicah in hladnih denarnicah – veliko ljudi drži ali želi imeti drugačno, manj običajnih kripto kovancev, ampak oni tega ne more storiti medtem ko ima na primer a hladna denarnica.

Še en velik dejavnik je to vroče denarnice so na splošno brezplačne. Lahko preprosto najdete tisto, ki ustreza vašim željam in potrebam, se registrirate in jo preprosto uporabite – brezplačno. To ni prosti čas, s katerim bi se lahko pohvalili ljubitelji hladne denarnice – naprave stanejo, kar posledično zmanjša njihovo priljubljenost in znatno uporabo. Težko je reči, kakšna bi bila statistika, če bi bile vroče in hladne denarnice brezplačne, vendar to ni mogoče.

Hladne denarnice

Kot sem že omenil, hladne denarnice so posebej zasnovane naprave ki so določene fizično shranjevanje kriptovalut. Denarnice za hladilno skladiščenje, tako kot vroče, imajo svoje prednosti in slabosti, zato jih preglejmo.

Eden največjih koristi kar omogočajo hladne denarnice, je to, da lahko imeti kripto ob sebi – kamorkoli greš. Naprave nikoli ne bi mogli vzeti iz žepa – te denarnice so običajno majhna in kompakten, kar omogoča oboje udobje in diskretnost med prenosom ali preprosto prenašanjem.

Na voljo najboljša hladna denarnica

Hladne denarnice pa imajo a nekaj opaznih pomanjkljivosti v primerjavi z njihovimi vročimi kolegi.

Najprej hladilnica za kriptovalute je ponavadi drago. Tipična cena za hladno denarnico je okoli 100 dolarjev – odvisno od tega, koliko kripto kovancev imate, je to lahko poceni ali zelo drago.

Še en ogromen slabost je, da imajo hladne denarnice zelo omejena paleta kriptovalut lahko shranijo. Če sem iskren, lahko večina hladilnic tam shrani samo glavne kripto kovance na trgu, kot so Bitcoin, Ethereum, Dash itd..

Ta razlog, poleg tega da so precej dragi, običajno precej zmanjša uporabo hladne denarnice.

Zakaj so hladne denarnice boljše od vročih

Če ste do tega trenutka prebrali celotno vadnico, verjetno razmišljate – »kako so lahko hladne denarnice boljše? Slabši so kot vroči! «. No, obstaja en preprost razlog, zaradi katerega je hladilno skladišče kriptovalut prava pot:

Varnost.

Hladne denarnice so sponka varnosti ko gre za shranjevanje kriptovalut.

Ta del sem namenoma izognil pregledom vročih in hladnih denarnic. To sem storil, ker je resnično tako pomembno, da si zasluži svoj del.

Vroče denarnice so najbolj ranljive denarnice na svetu. Vse digitalne denarnice shranite svoje varnostne ključe in kode v njihove spletne strežnike, ki so izjemno ranljive do hekerskih napadov, poskusi prevare in drugih nenamernih dejanj. Seveda, večina odmevna vroča denarnica spletna mesta in podjetja, ki ponujajo, imajo vzpostavljene pomembne varnostne ukrepe, vendar je potrebna le najmanjša vrzel, da vaši prihranki za vedno izginejo.

Na voljo najboljša hladna denarnica

Ko gre za digitalno kripto shranjevanje, je treba razmisliti le o eni možnosti – zavarovanju. Spletna mesta, kot je coinbase.com, vas samodejno odobrijo 100% zavarovanje če se jim odločite zaupati svoje kriptovalute, kar je zelo redka in pomirjujoča možnost.

Denarnice za hladno shranjevanje, vendar imajo sloves, da so nepregleden. Dejstvo, da vaših kod ni nikjer drugje kot v tej mali napravi, zagotovo ponuja ogromen občutek umirjenosti. Poleg tega nekatere od teh naprav poudarjajo varnost toliko, da tudi če bi jih priključili v računalnik z virusom (a keylogger, puščalec ali katera koli druga vrsta zlonamerne programske opreme), bo vaša naprava ostala varna.

Ko razmišljate o ustreznih denarnicah za kripto shranjevanje, bi morala biti vaša prednostna naloga varnost. Koga briga, če dobite najboljšo brezplačno denarnico na voljo, če boste le nekaj dni kasneje ostali brez denarja in praznih rok? Najboljši hladilnica denarnic največ vsekakor najbolj varne, tudi.

Tabela: Glavne značilnosti Ledger Nano X in Trezor Model T

Pomislite tako: predstavljajte si, da imate 5000 dolarjev. Pred vami sta dve možnosti – položite denar na bančni račun, ki ponuja brezplačno shrambo, vendar je zelo nagnjen k vdoru (in se je že večkrat zgodilo) ALI izberite bančni račun, na katerem morate plačati recimo 100 dolarjev pa ti lahko ste prepričani, da so preostali vaši skladi varni in zdravi. Ali me lahko ujamete??

To je glavni razlog, zakaj bi to rekel hladne denarnice so boljše od vročih – se počutite varne in ste prepričani, da je vaša kriptovaluta na varnem, medtem ko je v denarnici za hladilnik, česar ne moremo trditi za vročo.

Zdaj, ko smo to že obravnavali, naj vam povem o najboljših hladilnih napravah za kriptovalute.

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Najboljše hladilne naprave

Naj se temu samo predgovorim, češ da ta seznam ni sestavljen v nobenem določenem vrstnem redu.

Trezor [Pridobite omejeno ponudbo]

Kdo drug bi bil boljši kandidat za začetek tega seznama kot Trezor?

Hladna denarnica: Trezor.

Izdan že leta 2013, Trezor je prva kriptovalutna hladna denarnica, ki so jo kdajkoli izdelali. Po splošnem mnenju je to najvarnejši možen način za shranjevanje vaše kriptovalute.

Trezor je čisto majhen in kompakten, izdelavo enostavno prenašati. Podjetje nenehno posodablja svojo strojno opremo, da ohrani najvišjo možno raven varnosti.

Trezor prodaja na drobno okoli cene 99 dolarjev. Glede na to gre za odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Ledger Nano S [Oglejte si najboljšo ponudbo]

Mnogi menijo, da je glavni konkurent Trezorja, Ledger Nano S je odlična alternativa za vse, ki želijo svojo igro za shranjevanje kripto povezati.

Hladna denarnica: Ledger Nano S.

Ena glavnih pohval, ki jih prejema Ledger, je, da je zelo po funkcionalnosti podoben Trezorju, še precej cenejši.

Ledger Nano S trenutno velja za okrog 80 dolarjev. Naj vas cena ne zavede – to je ogromno ime v industriji hladnih denarnic.

KeepKey [Odklenite najboljšo ponudbo]

KeepKey ima sloves najbolj modno od štirih denarnic za hladilnice. Je precej težji od svojih predhodnikov, kar je lahko dobro ali slabo – sodite vi.

KeepKey je tudi drugi najmlajši od štirih, kar pomeni, da ga čaka veliko izkušenj. Vendar ga brez razloga ni na tem seznamu – ker je tako mlad, je še vedno uspel uveljaviti ime v krogih ljubiteljev hladne denarnice..

KeepKey je na voljo na naslovu okoli razpona 129 USD. Je najdražja od štirih, ponuja pa tudi nekatere dodatne funkcije in funkcije, ki jih Trezor in Ledger nimata.

CoolWallet S

The CoolWallet S je prihajajoča hladna denarnica za kriptovalute, ki že od zadnjega kroži. To je prva mobilna kripto denarnica na svetu – to pomeni, da čeprav kriptovaluto shranjuje brez povezave, vse je dostopno na mobilnem telefonu app ki pride zraven.

Na voljo najboljša hladna denarnica

CoolWallet S prodaja 99 USD. Če se odločite za nakup dveh naenkrat, vas bo to stalo 159 USD. Glede na vse to je odlična cena!

Čeprav je CoolWallet S še vedno razmeroma mlad (najmlajši izmed vseh), se je že izkazal za izjemno zanesljivega in uporabniku prijaznega.

Izbira hladne denarnice

Zdaj, ko razumete, kako se obnašajo različne denarnice in kakšne prednosti in slabosti imajo, bi bilo dobro opredeliti merila izbire ustrezne denarnice zase.

Ne želim se ponavljati, ampak naj to poudarim še enkrat – varnost bi moralo biti vaše najvišja prioriteta pri izbiri denarnice za shranjevanje kripto. Nič ni bolj pomembno kot varovati kripto, dobra denarnica pa vam to lahko zagotovi brez težav.

Tabela: Možnosti določanja cen Ledger Nano X in Trezor Model T

Drugič, poskrbite, da bo vaša denarnica ni izjemno težko uporabiti. Nekatere denarnice imajo strmo krivuljo učenja – vse možnosti in nastavitve v uporabniškem vmesniku lahko odvrnejo tudi največje kripto strokovnjake. Denarnic je veliko uporabniku prijazno, dostopen in razumljivo vmesniki – vzemite si čas in izberite tistega, ki vam najbolj ustreza.

Upoštevati je treba še eno stvar udobje. Če ste bolj kopičnica, ki jo ima rada čim več kriptovalut (če ga boste morda pozneje prodali), potem ne potrebujete denarnice, do katere je zelo lahko dostopati. Če nameravate izvesti veliko transakcij, bi bilo po možnosti do vaše denarnice zelo enostavno dostopati.

Na voljo najboljša hladna denarnica

Nazadnje, če že govorimo o tem hladne denarnice, velikost in kompaktnost denarnice bodo verjetno igrali tudi vlogo pri vaši izbiri. Mogoče ste oseba, ki rada čuti težo svojih stvari, zato je težja denarnica prej profesionalec kot prevarant? Ali morda želite nekaj resnično majhnega in lahkega, da tega ne bi niti opazili, ko bi ga nosili okoli? Ta del je pošteno popolnoma preferencialen – vse je odvisno od zadevne osebe.

Ne pozabite tudi, da lahko razdelite svoje prihranke – recimo, da lahko večino svojega Bitcoina shranite v hladna denarnica in jo nato nekam samo zaklenite, hkrati pa obdržite a majhen del tega v digitalna denarnica za lažjo dostopnost in priročno uporabo. Ne bojte se eksperimentiranja – pri tem bodite le previdni.

Primerjajte kripto izmenjave vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Ste se kdaj vprašali, katere kripto borze so najboljše za vaše trgovinske cilje?

Glej & primerjajte TOP3 kripto izmenjave vzporedno

Zaključek

Razpravo o “vročih denarnicah in hladnih denarnicah” smo pokrili tako, da smo podali različna stališča in govorili o prednosti in slabosti obeh strani, se pogovoril o najboljših denarnicah za hladilno shrambo in si ogledal glavne funkcije, ki si jih je treba ogledati med iskanjem ustrezne denarnice za kriptovalute. Informacije, ki ste jih pridobili tukaj, dobro uporabite – izberite denarnico, ki vam bo služila še vrsto let!

Če se odločite za nakup hladne denarnice, ne oklevajte in naredite še nekaj raziskav v internetu prej – v tem priročniku smo pregledali le štiri glavne naprave za shranjevanje kripto strojne opreme, vendar jih je na trgu še veliko več! Morda boste naleteli na takšnega, ki bo popolnoma ustrezal vašim potrebam.

Če se želite takoj odločiti, bi priporočamo, da si ogledate enega od obeh – Ledger Nano X in Trezor Model T.

Tukaj je najbolj privlačna ponudba za Ledger da ne morete zgrešiti:

Ponudba denarnice Ledger je trenutno aktivna:

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map