Monero predviđanje cijena: Kakva je budućnost Monera?

Najbolji od nas nisu ni znali da kriptovalute postoje početkom 2017. A oni koji su ipak znali da se radi o Bitcoinu i Ethereumu. No kako je 2017. odmicala, kriptovalute su narasle više nego išta ikad prije viđeno.

Tržišna kapitalizacija kriptovaluta porasla je s 19 milijardi dolara u siječnju 2017. na 795 milijardi dolara u siječnju 2018. To je ukupan rast od preko 40000%!

Mnogo novih kriptovaluta postalo je dijelom ove priče o uspjehu, Monero je jedna od njih. Monero je bio 11. najveća kriptovaluta s tržišnom kapitalizacijom od 3,35 milijardi dolara davne 2018. Međutim, početkom 2021. Monero je 17. najveća kriptovaluta s tržišnom kapitalizacijom od 2,41 milijardu dolara.

Monero se izuzetno dobro pokazao u 2018. godini, a mnogi se ulagači pitaju hoće li se to ponoviti 2021. Oni od vas koji također propituju budućnost Monera došli su na pravo mjesto.

U ovom ću vodiču podijeliti glavna Monerova predviđanja za 2021. godinu. Također ću pokriti osnove Monera i njegove povijesne trendove cijena kako biste dobro razumjeli za što je sposobna ova kripto valuta.

Na kraju ovog vodiča trebali biste dobro razumjeti Monerovu budućnost. Osim korištenja ovih podataka, preporučujem vam i da se posavjetujete s financijskim savjetnikom prije donošenja bilo kakvih investicijskih odluka.

Monero – poboljšana verzija Bitcoina

Monero je digitalna valuta izgrađena korištenjem blockchain tehnologije. Poput Bitcoina, Monero se također može koristiti za slanje ili primanje uplata. Pa, po čemu se razlikuje od Bitcoina i ostalih kriptovaluta?

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Monero nije izgrađen pomoću tehnologije Bitcoin. Monero je osnovan 2014. godine, s naglaskom na poboljšanju nedostatka privatnosti u Bitcoinu.

Kada nekome pošaljete Bitcoin, svi mogu vidjeti tko je pošiljatelj i primatelj i koliko vrijedi transakcija.

Vanjski korisnici ne mogu vidjeti imena dvojice korisnika, međutim, svi mogu vidjeti javnu adresu korisničkog Bitcoin novčanika. I u svijetu Bitcoina, vaša javna adresa je vaš identitet.

I ne samo to, već svi mogu vidjeti sve prethodne transakcije u kojima je korišten određeni Bitcoin. Dakle, ako je Bitcoin koji imate u prošlosti korišten u ilegalnoj trgovini, netko ga može odbiti prihvatiti od vas.

To se razlikuje od načina na koji Monero transakcije funkcioniraju. Kada se dogodi Monerova transakcija, identitet pošiljatelja i primatelja ostaje privatan. Također, Monero transakcije ne mogu se međusobno povezati. Svaka Monerova transakcija privatna je, ne može se povezati i ne može se pratiti, baš kao i fizička gotovina.

Ako vam netko plati novčanicom od 100 američkih dolara, imate li pojma gdje je to prije korišteno? Ili tko su bili prošli vlasnici novčanice od 100 dolara? Ne!


To je ono što Monero donosi u transakcije kriptovaluta – nudi vam privatnost. Ako uplatu izvršite pomoću Monera, nitko ne može vidjeti na što trošite novac. Što se za neke pokazalo privlačnom osobinom!

Sad, da vidimo kako se Monero u povijesti ponašao od svog rođenja.

Monero povijesni trendovi cijena

Monero nije vidio puno akcije gotovo dvije godine nakon što je osnovan 2014. Počeo je stjecati popularnost oko sredine 2016. i 2017. godine, kada je pokazao odlične performanse.

Monero, koji je u siječnju 2017. iznosio oko 12 dolara, dosegao je vrhunac od 494 dolara u siječnju 2018.

Grafikon predviđanja cijena Monero

Međutim, kao i sve druge kriptovalute, i Monerove cijene pale su od siječnja 2018. godine.

Sada je važno shvatiti što je u prošlosti dovodilo do povećanja i smanjenja cijene Monera. Pa, pogledajmo neke, hoćemo li?

Razlozi za povijesne promjene cijena

  • Prvi veći porast cijena Monera dogodio se u drugoj polovici 2016. Cijena Monera, koja je početkom 2016. bila manja od jednog dolara, porasla je na oko 14 dolara u rujnu 2016. Što je porast od gotovo 2700%!

Mnogi vjeruju da je to uzrokovano rastućom popularnošću Monera na ilegalnom trgovinskom tržištu. To je zbog identiteta i privatnosti transakcija koje nudi Monero.

U kolovozu 2016. godine započela je web stranica darknet tržišta Alphabay prihvaćajući Monera kao alternativa Bitcoin-u.

  • U kolovozu 2017. cijena Monera zabilježila je novi skok (porasla) iako je cijena Bitcoina padala. Iako je teško biti potpuno siguran u razlog, možda je to bilo zbog najave korejske burze kriptovaluta Bithumb.

Bithumb je otvorio mjenjačnicu za Trgovanje Monerom u kolovozu 2017, što je povećalo pristupačnost Monera za investitore.

  • Monerova cijena ponovno je porasla u prosincu 2017. kada je bilo vijesti da je Monero prihvaćen od strane grupe okolo 45 vrlo poznatih glazbenika. Oni koji su počeli prihvaćati Monero uključuju G-Eazy, Mariah Carey, Backstreet Boys, Sia i Fall Out Boy. Prilično cool, ha?

Kao što vidite, postoji širok raspon čimbenika koji mogu utjecati na cijenu Monera. Cijena Monera (i većine kriptovaluta) obično se odnosi na novo tehnološko dostignuće i medijsku pompu.

Trenutno (Siječanj 2021.) Monero cijena je 135 USD a čini se da se cijena brzo povećava.

Monero predviđanje cijene: Monero cijena 2021.

Sada je predviđanje cijene Monera (ili bilo koje druge kriptovalute) prilično teško, čak i za stručnjake. Poznato je da kriptovalute djeluju na neočekivani način.

Ali ono što mogu jest podijeliti s vama Monero predviđanje cijena za 2021. godinu, koje će vam pomoći da odlučite je li Monero dobra kratkoročna ili dugoročna investicija.

Dakle, krenimo odmah u naše Monero predviđanje cijena.

Monero Price Prediction 2021

Prvo, pogledajmo kako izgleda budućnost Monera ove godine.

Monero predviđanje cijena 2021. pomoću tehničke analize

Tehnička analiza: Koristeći povijesne trendove cijena i trendove opsega trgovanja, za predviđanje budućnosti Monera. Ovaj zadatak izvodi softver koji primjenjuje složene matematičke funkcije na povijesne podatke.

Jedno web mjesto koje provodi tehničku analizu kriptovaluta je Walletinvestor.com. Što predviđa da će Monero biti oko cijene 184,58 USD u jednoj godini.

Pogledajte snimku zaslona u nastavku da biste vidjeli kako izgleda budućnost Monera, prema njihovoj tehničkoj analizi.

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

Monero Price Prediction 2021 – Na temelju njegove značajke privatnosti

Nema sumnje da se Monero ističe od ostalih kriptovaluta zbog privatnosti koju pruža. Mnogi stručnjaci vjeruju da bi ova jedna značajka Monero mogla odvesti do velikih visina.

Na temelju ovih Monerovih predviđanja cijena, 2021. izgleda da bi mogla biti dobra godina za Monero. Osim što nudi privatnost, postoji još nekoliko pogodnosti za projekt Monero. Što ću pokriti malo kasnije u ovom članku!

Prije toga, važno je da razumijete dugoročna predviđanja Monera. Dakle, sada ću vam pokazati neka od najboljih predviđanja cijena Monera za 2021. godinu.

Monero Price Prediction 2021

Kriptovalute se u danu mogu povećavati ili smanjivati ​​za velike postotke. To otežava predviđanje dugoročnih cijena bilo koje kriptovalute, uključujući Monero.

Međutim, krenimo u neka od najboljih Monerovih predviđanja cijena za 2021. godinu.

Monero predviđanje cijena 2021. pomoću tehničke analize

Sad kad znate što je tehnička analiza, pogledajmo predviđanje longforecast.com. Ovo je još jedna web stranica koja pruža vrlo kratkoročna do dugoročna predviđanja cijena za kriptovalute.

Prema longforecast.com, cijena Monera kretat će se u rasponu od 95-109 USD u travnju 2021., a u prosincu će narasti na 154-198 USD.

Dugoročno Monero predviđanje cijene, John McAfee

John McAfee jedan je od najpoznatijih stručnjaka i influencera na tržištu kriptovaluta. Njegovi tweetovi i komentari o kriptovaluti mogu izravno utjecati na njezinu cijenu.

Iako John McAfee nije dao točno predviđanje cijene Monera, rekao je to Monero ima potencijal izazvati Bitcoin kao vodeća kriptovaluta. Vrlo je glasno govorio o svojoj podršci Moneru u intervjuima i na Twitteru.

Twitter slika Johna McAfeeja

Kao i svako drugo predviđanje cijena, ovo se može i ne mora ostvariti, ali ono što nam govori jest da stručnjaci poput McAfeeja vjeruju u budućnost Monera.

Dakle, tako izgleda Monerovo predviđanje cijena za 2021. godinu. Dakle, moglo bi se činiti kao dobra investicija, ali postoji mnogo stvari koje bi mogle utjecati na njegovu cijenu u budućnosti. Uostalom, pred nama je dug put do 2021. godine.

Dakle, je li Monero dobra investicija?

Osvrćući se na protekle 2-3 godine, najmanje što mogu reći je da je tržište kriptovaluta bilo prilično nepredvidljivo.

Općenito, kriptovalute s najboljom tehnologijom i najjačim timom su one koje najviše uspijevaju. To se pokazalo slučaj s novčićima kao što su Ethereum, Litecoin i Ripple.

Evo nekoliko razloga zbog kojih bi Monero mogao biti uspješan tijekom sljedećih godina:

Privatnost

Monero je privatnik, što povećava svoju potražnju i u legalnim i u ilegalnim transakcijama.

Iako se vi i ja ne slažemo oko korištenja Monera u ilegalnoj trgovini, ovaj faktor povećava potražnju i cijene Monera.

Izdanje hardverskog novčanika

Trenutno ne postoji hardverski novčanik koji podržava Monero kovanice. Hardverski novčanici vrlo su važni za bilo koju kriptovalutu, jer su najsigurniji način njihova pohrane.

I Monero zajednica i Knjiga rade na hardverskom novčaniku za Monero.

Napomena: Ledger je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih tvrtki za hardverski novčanik za Bitcoin, Ethereum i mnoge druge kriptovalute.

Buduća tehnološka poboljšanja

Tehnologija svih kriptovaluta još je u ranoj fazi. Na većini kriptovaluta koje su danas prisutne neprestano se radi i poboljšava. A Monero je jedna od kriptovaluta koja radi upravo to!

Tim Monera radi na projektu nazvanom “Kovri”, koji u osnovi pokušava još više poboljšati aspekt privatnosti Monera. Također rade na poboljšanju skalabilnosti Monera.

Dokazani zapis

Od 2017. godine dolazi do poplave kripto valuta, ali Monero je nastavio opstajati (trenutno na 11. mjestu!) Na tako prepunom tržištu. To pokazuje da je velik dio ulagača vrijedan novac i da bi mogao ostati takav.

To su ključni čimbenici koji će ubuduće privlačiti ulagače u Monero. Kako tržište kriptovaluta postaje zrelije, ljudi će htjeti ulagati u novčiće koji su se dokazali kao vrhunske kriptovalute. Što je Monero činio tijekom godina.

Osobno mislim da je Monero ovdje kako bi ostao i da može dugoročno ponuditi dobre povrate. Mislim da nema mnogo razloga za pad, ali evo nekoliko stvari kojih biste trebali biti svjesni:

Propisi

Jedno je jasno: povećanje broja propisa dovest će do smanjenja cijena kriptovaluta (neke više od drugih). Međutim, regulatori bi mogli pokušati zaustaviti njegovu upotrebu u ilegalnoj trgovini, što znači da bi Monero mogao biti pogođen više od ostalih.

Ako regulatori odluče zabraniti Monero, to ne samo da može dovesti do smanjenja cijene, već i do potpunog pada.

Povećavanje konkurencije

Da, Monero je jedna od najstarijih kriptovaluta kada je u pitanju pružanje privatnosti, ali više nije sam. Ima jaku konkurenciju od ostalih kovanica temeljenih na privatnosti kao što su ZCash, Dash, Verge i PIVX.

Sve veći broj opcija za kovanice temeljene na privatnosti mogao bi skrenuti pažnju investitora s Monera i na nove opcije.

To su dvije važne stvari koje morate imati na umu prije nego što uložite u Monero. Iako mislim da neće imati neposredan utjecaj na cijenu Monera, trebali biste ih imati na umu. I uvijek budite u toku s vijestima vezanim uz propise o kriptovalutama.

Dakle, budućnost Monera izgleda pozitivno nakon što usporedimo prednosti i nedostatke. Što misliš?

Završne riječi

Sada ste jasno razumjeli što je Monero i po čemu se razlikuje od ostalih kriptovaluta poput Bitcoina. Znate i predviđanje najviših cijena Monera za 2021. godinu.

Mislim da gledajući predviđanja i koristi koje pogoduju Moneru, budućnost Monera ne izgleda previše loše!

Naravno, uz sva ulaganja u kriptovalute postoji mogućnost dobre zarade. Međutim, važno je razmotriti sljedeće prije ulaganja u bilo koju kriptovalutu:

  • Ulažite samo novac koji si možete priuštiti da izgubite
  • Ne ulažite sav novac u samo jednu kriptovalutu
  • Dodatno istražite i konzultirajte financijskog savjetnika prije ulaganja

Dakle, sad kad je ovaj vodič gotov, što mislite o Moneru? Vrijedi li vaše investicije? Voljeli bismo čuti vaše misli!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map