KuCoin pregled

Želite li početi kupovati, prodavati i trgovanje kriptovalutama, ali sigurno ako KuCoin je li prava zamjena za vas? Ili ste možda vidjeli određeni novčić naveden na KuCoin, a sada želite biti sigurni da je siguran za upotrebu?

Pa, što god da želite saznati o KuCoinu, ja to pokrivam! U ovom KuCoin pregledu započet ću dajući vam a kratak uvod u pozadinu razmjene, slijedeći korak-po-korak vodič kako izvršiti polog.

Tada ću vas obavijestiti o čemu kovanice možete položiti, što postupak provjere tvrtka ima, i na kraju, navest ću sve prednosti i nedostatci.

Na kraju čitanja mog vodiča imat ćete sve potrebne informacije kako biste odlučili je li KuCoin prava zamjena za vas. ako ne, moći ćete pronaći drugog preporučene razmjene kriptovaluta Tamo vani.

Pa što čekaš? Krenimo u prvi dio ove recenzije KuCoin – pozadinu razmjene!

Pros

 • Anonimno trgovanje
 • Siguran
 • Podržava razne kriptovalute

Protiv

 • Nizak opseg trgovine

Uvod u KuCoin razmjenu

KuCoin je razmjena treće strane koja vam omogućuje kupiti, prodati i trgovati Mnogo različite kriptovalute. Bilo je nastala u svibnju 2017. godine grupe iskusnih poslovnih stručnjaka koji su prethodno radili na projektima poput Ant Financial i iBox PAY. KuCoin je jedna od najnovijih burzi kriptovaluta u industriji.

Cilj osnivača bio je stvoriti jednostavan i sef platforma za ljude širom svijeta koji mogu koristiti za trgovanje nizom digitalnih kovanica. Dugoročno žele biti jedna od 10 najvećih svjetskih burzi i nadaju se da će to postići do 2021. godine.

Otkako je pokrenut, razmjena KuCoin nije imao značajnijih problema, i općenito, razmjena ne trpi bilo kakva preopterećenja sustava. Sada je platformi KuCoin moguće pristupiti putem stolnog računala, kao i putem KuCoin aplikacija na oboje Android i iOS.

KuCoin pregled

Početkom 2018. godine objavljeno je da KuCoin ima više od milijun korisnika. Međutim, njihov je prosječni volumen trgovanja mnogo manji od ostalih popularnih burzi poput Binancea.

Tijekom pisanja ove recenzije KuCoin, također sam otkrio da burza ima vlastitu kriptovalutu koja se zove Dionice KuCoin (KCS)! Držanjem KCS kovanica korisnici KuCoina dobivaju snižene naknade za trgovanje.

Nadalje, vlasnici KCS kovanica također dobivaju 50% udjela u cijeloj dobiti od naknada za trgovanje koju ostvari burza! Kriptovaluta KuCoin doživjela je u siječnju 2018. godine najvišu razinu od više od 1,8 milijardi dolara!

Dakle, sada kad znate za njihovo podrijetlo, sljedeći dio mog KuCoin pregleda raspravljat će o vrstama kovanica koje možete kupiti!

Pronađen najnoviji kucoin kupon:

Dostupnost novčića


U vrijeme pisanja ovog članka, KuCoin ima više od 300 različitih trgovačkih parova dostupno. Primjer trgovinskog para je BTC / ETH što znači trgovanje Bitcoinom s Ethereumom. Podržavaju više od 75 pojedinaca kriptovalute i stalno dodaju na ovaj popis.

Unutar ovog popisa nalazi se većina popularnih kovanica, kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Bitcoin Unovčiti, kao i manje popularni (ali i dalje vrhunski kripto) novčići poput VeChain i Limpo.

Čini se da je KuCoin vrlo popularan za nove kriptovalute koje su dovršile svoje ICO, što znači da je izvrsna razmjena ako želite kupiti kriptovalute na samom početku njihovog trgovačkog puta. Prema osnivačima, KuCoin želi podržati više od 1.000 različitih kriptovaluta do kraja 2018. godine.

Usporedite Kucoin rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Usporedite Kucoin rame uz rame s drugima

Sve kripto burze mogu izgledati slično vama, ali jesu NE sve isto!

Da! Pokaži mi tablicu usporedbe

KuCoin naknade

Jedan od glavnih ciljeva KuCoina je ponuditi svojim trgovcima vrlo niske naknade. Ali koliko je to jeftino?

Prvo, kriptovaluta depoziti su besplatni, osim naknade za transakcije u blockchainu koju plaćate za prijenos. Naravno, to će ovisiti o tome koju kriptovalutu koristite.

Što se tiče trgovine, platit ćete samo 0,1% od iznosa koji kupujete. Na primjer, ako želite kupiti Litecoin vrijedan 1000 USD, platili biste samo 1 USD! Ovo je jedno od najnižih u industriji, što je dobar razlog za upotrebu KuCoina.

KuCoin recenzija: KuCoin početna stranica.

U smislu povlačeći svoje novčiće izvan razmjene, naknada ovisi o tome koju kriptovalutu želite izvaditi. Sve informacije možete pronaći na Službena stranica KuCoin.

Dakle, sada kada znate o različitim novčićima koje KuCoin prihvaća, kao i informacije u vezi s naknadama KuCoin, sljedeći dio mog pregleda KuCoin će pogledati različiti načini plaćanja, zajedno sa svim koracima za provjeru koje biste mogli poduzeti.

Načini plaćanja i potvrda

AŽURIRANJE 2021: KuCoin sada prihvaća 5 glavnih fiat valuta, uključujući USD, CAD, VND, IDR i CNY.

Prihvaća li KuCoin fiat valutu? Pa, nažalost, nemaju, što znači da ćete morati uplatiti pomoću druge kriptovalute.

KuCoin pregled

Ako ste prvi put u industriji kriptovaluta, najlakši način za početak je kupnja popularne kriptovalute poput Bitcoin ili Ethereum na Coinbaseu. Coinbase omogućuje vam upotrebu tradicionalnih načina plaćanja poput debitne kartice ili bankovnog računa. Nakon što to učinite, svoje novčiće možete prenijeti izravno na vaš novostvoreni KuCoin račun.

Međutim, zapravo postoji prednost polaganja i isplate pomoću kriptovaluta. Kako burza nema veze s fiat valutom, korisnici se ne moraju identificirati da bi započeli trgovanje. To znači da možete trgovati anonimno.

Čak i bolje, postoje bez granica na broj sredstava koja možete položiti i podići! Ovo je veliki bonus jer vas druge burze kriptovaluta natjeraju na prijenos dokumenata za provjeru, poput putovnice i izvoda, što ponekad može potrajati i do dva tjedna za potvrdu.

Postupak prijave

Da biste registrirali novi račun na KuCoin, prvo ćete morati posjetiti njihovu službenu početnu stranicu kojoj se može pristupiti ovdje. Nakon toga kliknite na prijavi se, koja se nalazi u gornjoj desnoj strani zaslona.

Tada će vam se predstaviti uvjeti razmjene. Iako sam ih već pročitao, vjerojatno je najbolje da ih pročitate sami kako biste bili sigurni da sve razumijete. Jednom kad označite, označite prihvatite uvjete i odredbe okvir, nakon čega slijedi klik na Sljedeći.

Kucoin Review - Uvjeti korištenja

Sada ćete morati unijeti svoju adresu e-pošte i odaberite vrlo jaku lozinku.

Kucoin Review - obrazac za registraciju

Potom će se od vas tražiti da dokažete da ste čovjek klizeći traku slijeva udesno! Konačno, da biste otvorili svoj račun, morate potvrditi svoju adresu e-pošte klikom na vezu koju vam šalje KuCoin.

I to je to, sada imate račun na KuCoin! U ovom trenutku možete položiti nekoliko kovanica i odmah početi trgovati. Nadalje, nema potrebe za slanjem dokumenata koji dokazuju vaš identitet!

Kako kupiti na KuCoin

Pitate li se i kako kupiti na KuCoin? I ovo je stvarno lako! Nakon što financirate svoj račun, kliknite na Tržišta na vrhu stranice.

Kucoin pregled - kategorije

Nakon toga trebate potražiti novčić koji želite kupiti. Da biste to učinili, unesite ga u okvir za pretraživanje koji se nalazi s desne strane stranice. U mom primjeru želim kupiti NEO.

Kucoin pregled

Zatim će KuCoin popisati sve različite trgovinske parove koji su dostupni za novčić koji želite kupiti. U mom primjeru dostupni su samo NEO / BTC, što znači da ću trebati mijenjati Bitcoin za NEO. Kliknite trgovinski par koji odgovara novčiću kod kojeg ste položili!

Sada ćete biti na glavnom ekranu za trgovanje. Na desnoj strani stranice potražite okvir za kupnju koji je prikazan ispod popisa narudžbi.

Kucoin Review - Statistika tržišta

Sve što trebate je unijeti broj kovanica koje želite kupiti, kliknite na plavo najbolja cijena i zatim kliknite na zeleno kupiti okvir za dovršetak vaše trgovine. To je jednostavno!

Dakle, sada kada znate kako je lako otvoriti račun, kao i kako kupiti na KuCoin, sljedeći dio mog KuCoin pregleda proučit će za koje trgovce je razmjena najprikladnija!

KuCoin pregled: Tko bi trebao odabrati KuCoin?

Nakon što sam prvi put testirao KuCoin, bilo mi je jako drago vidjeti da je platforma takva stvarno jednostavan za upotrebu. Kao što ste primijetili iz mojih gornjih uputa, sve je od pologa do završetka trgovine prilično ravno naprijed.

Razmjena KuCoin je također dobro za ozbiljnije trgovce, jer ima puno značajki za analiziranje trendova cijena – kao što su barovi svijećnjaka. Međutim, prosječni obujam trgovine na KuCoinu iznosi desetke milijuna, što je puno manje od veće razmjene poput Binance.

To bi mogao predstavljati problem jer nizak opseg trgovine ponekad može značiti da nema dovoljno likvidnosti. Ako trgujete samo malim iznosima, to ne bi trebao biti problem, međutim, ako želite razmijeniti vrlo velike količine, KuCoin možda nije najbolja zamjena za vas.

U konačnici, kada se nove kriptovalute prvi put lansiraju, ponekad su navedene samo na jednoj određenoj burzi. Ako je kriptovaluta koju želite navedena samo na KuCoin, tada vam neće preostati ništa drugo nego da je koristite.

Dakle, sada kada znate koliko je platforma prilagođena korisnicima, slijedi sljedeći dio moje recenzije KuCoin pogledajte je li razmjena sigurna!

Je li KuCoin siguran?

Prije polaganja vlastitog novca to je uvijek važno je znati je li sigurno ili ne. Naravno, morate vjerovati da će vaša sredstva biti sigurna.

Razmjene trećih strana rade na a centralizirani poslužitelj, što znači da bi, ako bi bio hakiran, vaši novčići mogli biti u opasnosti. Događa li se to u industriji kriptovaluta? Da, nažalost, cijelo vrijeme!

Na primjer, krajem 2017. godine, izviješteno je da je ukupna količina kovanica koja je bila hakirano u povijesti kriptovaluta bilo je preko 15 milijardi dolara. Od tada je bilo nekih dodatnih hakova, pa je ovaj broj sada još veći!

Je li KuCoin siguran i ako da, kako? Prvo, web stranica je zaštićen protokolom šifriranja koji podatke o privatnom računu čuva na sigurnom. Nadalje, dok sam pisao ovu KuCoin recenziju, također sam otkrio da postoji odjel za unutarnje rizike to je tu da osigura da su korisnička sredstva sigurna.

Da biste dodatno zaštitili svoj račun, razmjena vam nudi priliku za postavljanje Google autentifikator. Ako to učinite, morat ćete unijeti kod sa svog mobilnog telefona na web mjesto KuCoin prije nego što se možete prijaviti, kao i da izvršite trgovinu.

Toplo bih preporučio da ovo postavite dodatna sigurnosna značajka. Jednostavno zato što, ako bi netko mogao saznati vašu lozinku, još uvijek ne bi mogao pristupiti vašem računu jer bi trebao pristup vašem mobilnom uređaju.

Na kraju, također je vrijedno spomenuti da, iako je sjajno što KuCoin nije iskusio hakiranje, oni su i dalje vrlo nova razmjena. S druge strane, bez obzira koju razmjenu koristite, nikada ne biste smjeli držati velike količine tamo pohranjenih sredstava. Uvijek je mnogo sigurnije povući svoje novčiće natrag u siguran osobni novčanik (kao što je hardverski novčanik).

Dakle, sada kada znate je li KuCoin siguran, završni dio mojeg pregleda KuCoin sažet će njegove prednosti i nedostatke!

KuCoin pregled: Pros & Protiv

Prije nego što krenemo izravno u zaključke, pogledajmo KuCoin-ove prednosti i nedostatke.

PROZ PROTIV
 • Vrlo niske naknade za polog, povlačenje i trgovanje
 • Vrlo jednostavan za upotrebu – savršen za početnike
 • Dobar raspon kovanica, uključujući novoizbačene kriptovalute
 • Dobre sigurnosne značajke
 • Bez provjere – anonimno trgovanje
 • Obim trgovanja je nizak – ponekad ima problema s likvidnošću na manjim kovanicama
 • Neke poteškoće tijekom razdoblja velikog prometa

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

Zaključak

I to je kraj mog KuCoin pregled! Ako ste ga pročitali od početka do kraja, sada biste trebali dobro razumjeti je li KuCoin prava zamjena za vas.

U ovaj pregled uključio sam sve, od naknada KuCoin, podržanih kovanica, jednostavnosti za upotrebu i načina plaćanja. Također sam vam pokazao kako postaviti račun i kako kupiti na KuCoin. Konačno, raspravljao sam je li KuCoin siguran ili ne.

Puno sam puta koristio KuCoin jer prilično često podržavaju kriptovalutu koju tražim kupiti ili prodati! Moje je iskustvo uvijek bilo pozitivno, a i polozi i isplate bili su vrlo brzi i jednostavni. Također mi se sviđa kako možete pristupiti tržištima putem aplikacije KuCoin!

Svejedno, ako želite pogledati druge mogućnosti, toplo preporučujem Coinbase, Binance i Kraken.

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, konzultirajte svog financijskog savjetnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map