Kripto novčanik Robinhood

Ukrasti od bogatih, dati siromašnima – vjerojatno slogan koji je mnogima od nas prilično poznat, barem onima koji su odrasli učeći o engleskom folkloru. Pa, kad je u pitanju Kripto novčanik Robinhood, stvari su sasvim drugačije – događa se puno manje “krađe”, a puno više “razmjene”.

Kripto novčanik Robinhood nije toliko dobro poznato u kripto zajednici – postoje razlozi zašto je i to slučaj. Ipak, ne brinite – svi će oni biti detaljno razrađeni i objašnjeni u daljnjem vodiču.

Podložan je i novčanik Robinhood neke vrijedne kontroverze, previše – mnogi od njih imaju veze s opća filozofija koje marka podržava u odnosu na kripto i kako s njima postupa privatnost i anonimnost korisnika. I sve ćemo to pokriti.

Tablica: Glavne značajke novčanika RobinHood i Ledger Nano X

TL; DR: Robinhood kripto novčanik izvorno je bila besplatna platforma za trgovanje dionicama, koja je na kraju prešla i u svijet kriptografije. Iako ima neke nevjerojatne značajke iskoristivosti, prilično će dobro pratiti novopridošlice i uz male naknade, to je internetski novčanik koji uzrokuje velike sigurnosne probleme.

Pros

  • Jednostavan za korištenje
  • Prihvaća fiat valute
  • Primjenjene pristojne sigurnosne mjere

Protiv

  • Nulte mogućnosti anonimnosti
  • Ne kontrolirate svoj novčanik
  • Ograničene mogućnosti kriptovaluta
  • Primjenjuju se potencijalne skrivene naknade

Kripto novčanik Robinhood: PROS

Kao što ste mogli zaključiti iz uvodnog dijela članka, kripto novčanik Robinhood pomalo je nekonvencionalan, barem kad je riječ o kripto pohrana, općenito. To je jednostavno zato Robinhood nije započeo kao kripto novčanik – nije ni započelo kao platforma za razmjenu kriptovaluta, ili!

Ne – umjesto toga, počelo je kao burza dionica.

Kao što vjerojatno sebi možete reći, to je prilično daleko iz svijeta kriptografije – barem na prvi pogled.

Tvrtku su stvorila dva prijatelja, Vlad i Baiju. Oboje su nekada bili sustanari Stanford, a nakon završetka studija oboje su stvorili vlastite financijske tvrtke. U nekom su trenutku muškarci to primijetili postoji ogroman platni zid koji svima otežava ulazak na burze.

Kripto novčanik Robinhood: naslovnica.

Oboje su muškarci zaključili da s tim treba nešto poduzeti. To ‘nešto’ je postalo Robin Hood.

Gostujući službeno web mjesto tvrtke sada možda čak i nećete moći pronaći dio “Robinhood crypto wallet” tako lako. mislim, čini se da je čak i sam kripto odjeljak sakriven – Robinhood se i dalje više fokusira na tradicionalne burze, nego na kripto stranu stvari.

Kao što vjerojatno možete zamisliti, prirodno, ovo ima neke implikacije – većina njih nije toliko pozitivna. Ipak, marka je uspjela ući u kripto svijet i svojim korisnicima nudi zanimljiva alternativa, kripto novčanik.

Ugrađene značajke razmjene

Iako smo o tome razgovarali gore, izravno ćemo objasniti, odmah od početka – kripto novčanik Robinhood zapravo nije ni prvenstveno novčanik. Umjesto toga, kada je riječ o temi kripto, Robinhood je platforma za kripto razmjenu.

S jedne strane, ovo postavlja problem – o tome ćemo razgovarati kasnije, dok ćemo raspravljati o negativnim aspektima ovog pregleda novčanika Robinhood Bitcoin. Međutim, ovdje je ‘pozitivna’ strana stvari to moći ćete trgovati i razmjenjivati ​​kriptovalute na jednostavan način.

Kripto novčanik Robinhood: skladište sredstava.

To se zapravo obično smatra glavna snaga internetskih novčanika, na prvom mjestu. Od uvijek su povezani s razmjenom, ne trebate brinuti o suočavanju s produljenim i složenim procesima povezivanja, recimo, hardverski novčanik na razmjenu samo da bi obavili trgovinu.

Kao što možete zamisliti, ovo je najkorisnije za one koji jesu neprestano trgujući svojim kripto kovanicama. Drugim riječima, novčanik Robinhood najbolje će odgovarati kratkoročnim trgovcima – budući da se vaše kripto-datoteke uvijek nalaze na burzi, moći ćete obavljati poslove vrlo brzo i učinkovito, čime se izbjegava mogućnost propuštanja potencijalno velikog posla.

Podržava sve glavne kriptovalute

Jedna stvar koju ćete prilično brzo primijetiti u vezi s kripto novčanikom Robinhood je to podržava sve glavne kriptovalute.

Ono što se smatra “glavna” kripto valuta, možete pitati? No, novčiće koje biste mogli pohraniti na Robinhoodu su:

Bitcoin, kao što već znate, glavna je kripto valuta – ona koja je sve pokrenula. Sve ostale kriptografije koje su je slijedile nazivaju se ‘altcoins’- to uključuje Sve od Ethereum i Litecoin, do Dogecoin i NEO.

Tablica: Podržane kriptovalute Ledger Nano X i novčanika RonbinHood

Gore spomenuti popis čini Robinhood novčanik vrlo atraktivna opcija za one koji žele ući u svijet kriptografije i traže samo najpoznatije novčiće o kojima se i pričalo. Ako niste veliki u eksperimentiranju i želite pohraniti samo najpopularnije novčiće, to su dobre vijesti!

Vrlo jednostavan za upotrebu

Čitajući sve korisničke recenzije Robinhood Bitcoin novčanika, čini se da je aspekt ovog novčanika (i razmjene) o kojem se najviše govori činjenica da super je jednostavan za upotrebu.

Ako ovdje počinjete vidjeti uobičajeni trend, dopustite mi da vam kažem – zapravo postoji jedan. Stvar u vezi s kripto novčanikom Robinhood je ta vrlo je pogodno za početnike – kako kada je riječ o izboru kriptovaluta, tako i aspektima njegove iskoristivosti.

Kripto novčanik Robinhood: novčanik s bitcoinima unutar sebe.

Vraćajući se na faktor “jednostavnosti korištenja”, korisnici ističu da je sučelje novčanika (razmjene) dizajnirano da bude sasvim pojednostavljeno. Umjesto toga, ne preopterećuje korisnika širokim spektrom složenih značajki stvari svodi na minimum.

Doduše, ovo možda neće biti najbolja vijest za neke napredne kripto trgovce, ali zasigurno će dobro odgovarati novopridošlim u industriji.

Napredne sigurnosne značajke

Internetski novčanici – posebno one koje se temelje na razmjenama – imaju jako teško vrijeme kada je riječ o tome uvjeravajući korisnika da su njihovi kriptokovanice sigurni dok su u dotičnom novčaniku. Mislim, sa centralizirane razmjene, čak niti ne posjedujete svoje novčiće, u prvom redu – to definitivno nije ohrabrujuće!

Što se tiče kripto novčanika Robinhood, moram reći – kad je riječ o temi sigurnost, krenuo je pravim putem.

Ako biste upotrebljavali verziju aplikacije platforme, imali biste mogućnost uključivanja dvofaktorska autentifikacija, a istovremeno i moći dodajte neke prilagođene PIN kodove kako bi se osigurali još bolji standardi zaštite.

Kripto novčanik Robinhood: dvofaktorska autentifikacija.

Dok bi stvari poput 2FA trebale biti standard što se tiče osiguranja vašeg novčanika s kriptovalutama, nažalost, čini se da to još uvijek nije slučaj. Mnogi kripto novčanici do danas ne nude svojim korisnicima mogućnost upotrebe dvofaktorske autentifikacije – neke naprednije sigurnosne značajke ne dolaze u obzir.

Srećom, to nije problem zbog kojeg biste se trebali brinuti kada je u pitanju kripto novčanik Robinhood Bitcoin – to je sjajno!

Pronađen najnoviji Robinhood kupon:

Kripto novčanik Robinhood: PROTIV

Kao što sam spomenuo u početku članka, Robinhood kripto novčanik je novčanik zasnovan na mrežnoj razmjeni dolazi s puno problema – to je vidljivo i tijekom čitanja povratnih informacija korisnika. Prirodno, kao što već vjerojatno možete pretpostaviti, glavne brige proizlaze iz sigurnost strana stvari.

Potencijalno nesigurni novčanik za kriptovalute

Kada istražujete i pokušavate pronaći najbolji mogući novčanik za kriptovalute za svoje osobne potrebe, brzo ćete naučiti da postoje četiri velike vrste novčanika za odabir – na liniji, softver (aplikacija), hardver, i papir.

Poredak koji sam spomenuo te vrste novčanika nije slučajan – navedeni su od najmanje sigurne opcije, onom najsigurnijem.

Tablica: Sigurnosne značajke RobinHood novčanika i Trezor Model T

U redu … Kao što vidite, mrežni novčanici smatraju se najgorima što se tiče sigurnosti. Kripto novčanik Robinhood zapravo je, na mreži, nalazi se na platformi za razmjenu.

Razlog zašto je to slučaj je jednostavno zato što to čine internetski novčanici uvijek povezan s internetom, i tako su uvijek skloni biti hakiran i ukradena tijekom neke vrste a cyberattack.

Kripto novčanik Robinhood: hardverski novčanik za kriptovalute.

Sada, doduše, kao što je ranije istaknuto, kripto novčanik Robinhood ima puno dodatnih sigurnosnih značajki – mnogi od njih nedostaju u nekim drugim vrhunskim novčanicima temeljenim na razmjeni. Ipak, ovo je malo sućuti, ako zapravo mislite na kripto – pohranjivanje svojih valuta na mreži dulje vrijeme vrlo je loša ideja, u svakom slučaju.

Internetske novčanike treba koristiti samo tijekom razmjene ili neke druge transakcije – nakon što završite trgovanje, sva vaša sredstva trebate usmjeriti prema sigurnom mjestu za skladištenje, kao što je hardverski novčanik.

Prijenosi zahtijevaju potvrdu

Čini se da je ovo stvar koja najviše napaka mnoge korisnike kripto novčanika Robinhood.

Ako ste svoje kriptokovanice htjeli prenijeti u drugi novčanik ili ih čak zamijeniti fiat novac na platformi Robinhood to ćete moći učiniti tek nakon potvrđivanje vašeg identiteta.

S jedne strane, to nije sve toliko čudno – verifikacija je nešto što zahtijeva većina razmjena kriptovaluta vani, uključeni su neki od najboljih i najpoznatijih.

Kripto novčanik Robinhood: niste vlasnik svog Robinhood novčanika.

Usprkos tome, pitanje je u tome što većina tih razmjena imati ograničenje novca – ako ne premašite navedeni iznos, svoje kriptovalute možete prenositi i razmjenjivati ​​po svojoj volji. Međutim, nije slučaj s Robinhoodom – uvijek je potrebna provjera.

Povrh toga, činjenica da morate potvrditi svoj identitet, čak i ako želite prenijeti svoja sredstva u drugi novčanik, jednostavno je biko. Uklanja sve i sve anonimnost koju biste možda željeli sačuvati i veže vas za dotičnu razmjenu.

Pitanja pouzdanosti

Dok je Robinhood stvoren i uspostavljen još 2013. godine, kripto novčanik Robinhood nastao je tek zajedno s razmjenom, 2018. godine.

Drugim riječima, to je još uvijek vrlo nova platforma – prirodno, kao što možete zamisliti, unutar zajednice postoje neke zabrinutosti u pogledu pouzdanosti marke.

Većina ljudi i dalje će radije koristiti dobro uspostavljene razmjene, kao npr Binance ili Coinbase. To je osobito istinito s obzirom na činjenicu da se činilo da je Robinhood “uskočio” kripto nakon što je uistinu postao mainstream – do tog trenutka platforma je bila usmjerena na burze.

Kad se sve to kaže, valja to primijetiti kripto novčanik Robinhood još uvijek nije imao značajnijih sigurnosnih problema, a hakeri ga tek trebaju probiti. Drugim riječima, sve se sumnje temelje na kontekstualnim informacijama o tvrtki, a ne na konkretnim, konkretnim događajima.

Usporedite Robinhood rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Usporedite Robinhood rame uz rame s drugima

Sve kripto burze mogu izgledati slično vama, ali jesu NE sve isto!

Da! Pokaži mi tablicu usporedbe

Cijena

Ranije u pregledu spomenuo sam da je projekt Robinhood poznat po svom pristupu razmjenama bez naknada – to se, naravno, prevodi i na kripto stranu novčanika / razmjene.

Robinhood to tvrdi nema apsolutno nikakvih naknada povezanih s korištenjem novčanika. Zvuči nevjerojatno, zar ne? Pa, znate izreku – ako je predobra da bi bila istina, vjerojatno nije. Prema nekim korisnicima, ovo se također odnosi na dotični novčanik.

Neka istraživanja Robinhood korisničkog sporazuma i uvjeta pružanja usluge otkrio da postoje dijelovi unutar dokumenata koji bi se mogli protumačiti kao „skrivene naknade“. Naime, odjeljci koji govore o ‘naknadama za prosljeđivanje’ – iako vas ne naplaćuju izravno, nagađa se da platforma može povećati neke cijene određenih kupnji kriptovaluta, na taj način zapravo naplaćujući naknadu, na neki način.

Primijetite, međutim, to ovo nije specifična izjava, već upozorenje o potencijalnoj situaciji – čini se da je stvarno stanje još uvijek otvoreno za raspravu, i čini se da nema čvrstih dokaza da tvrtka to čini. Ipak, ipak nešto vrijedno imati na umu!

Pronađen najnoviji kupon novčanika Ledger:

Zaključci

Pa onda – je novčanik Robinhood koji vrijedi pogledati?

Definitivno ne – reći će vam to i mnoge recenzije korisničkih novčanika Robinhood Bitcoin.

Pozitivna strana stvari je da je platforma prilično jednostavna za upotrebu i općenito je za početnike.

Da budem iskren, to nema nikakve veze s filozofijom kriptovaluta. Ne dobivate pristup novčaniku ili novčićima, i ne može prenijeti vaše kripto datoteke na Robinhood jednostavno zato što “žele spriječiti ilegalne aktivnosti”.

To je besmisleno.

Ukratko, postoje mnogo bolje novčanike za istraživanje i korištenje. Iako se činilo da Robinhood ima nagli porast slave, ne vrijedi mu obraćati pažnju, barem dok ne riješe eklatantne probleme svojom platformom, i razumjeti pojam anonimnosti, u odnosu na kripto.

Sadržaj objavljen na ovom web mjestu nije namijenjen pružanju bilo kakvih financijskih, investicijskih, trgovačkih ili bilo kojih drugih oblika savjeta. BitDegree.org ne odobrava niti sugerira da kupujete, prodajete ili držite bilo koju vrstu kripto valute. Prije donošenja odluka o financijskim ulaganjima, obratite se svom financijskom savjetniku.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map