Kripto denarnica Robinhood

Ukradite bogatim, dajte revnim – verjetno slogan, ki je mnogim od nas, vsaj tistim, ki so odraščali, spoznavali angleško folkloro, dobro znan. No, ko gre za Kripto denarnica Robinhood, stvari so povsem drugačne – dogaja se veliko manj »krade« in veliko več »izmenjave«.

Kripto denarnica Robinhood ni vse tako dobro znano v kripto skupnosti – obstajajo tudi razlogi, zakaj je temu tako. Ne skrbite, vendar – vsi bodo podrobneje opisani in pojasnjeni v spodnjem vodniku.

Podvržena je bila tudi denarnica Robinhood nekaj omembe vrednih polemik, preveč – mnogi med njimi so povezani s tem splošna filozofija da blagovna znamka podpira kripto in kako z njimi ravnajo zasebnost in anonimnost uporabnikov. Vse to bomo tudi pokrili.

Tabela: Glavne značilnosti denarnice RobinHood in Ledger Nano X

TL; DR: Kripto denarnica Robinhood je bila prvotno brezplačna platforma za trgovanje z delnicami, ki se je sčasoma preselila tudi v svet kripto. Čeprav ima nekaj neverjetnih uporabnih funkcij, bo novince dobro spremljal in ima tudi majhne stroške, gre za spletno denarnico, ki povzroča velike pomisleke glede varnosti.

Prednosti

  • Enostaven za uporabo
  • Sprejema fiat valute
  • Vredno dostojni varnostni ukrepi

Slabosti

  • Nič možnosti anonimnosti
  • Ne nadzorujete denarnice
  • Omejene možnosti kriptovalut
  • Uporabljajo se morebitne skrite pristojbine

Kripto denarnica Robinhood: PROS

Kot ste morda ugotovili iz uvodnega dela članka, je kripto denarnica Robinhood nekoliko nekonvencionalna, vsaj kar zadeva kripto shranjevanje, na splošno. To je preprosto zato Robinhood se ni začel kot kripto denarnica – niti se ni začelo kot platforma za izmenjavo kriptovalut, bodisi!

Ne – namesto tega se je začelo kot borza delnic.

Kot si verjetno lahko rečete, to je precej daleč iz sveta kripto – vsaj na prvi pogled.

Podjetje sta ustvarila dva prijatelja, Vlad in Baiju. Oba moška sta bila nekoč sostanovalca pri Stanford, po diplomi pa sta oba ustanovila lastna finančna podjetja. Na neki točki so moški to opazili obstaja ogromen plačilni zid, ki vsem otežuje vstop na borze.

Kripto denarnica Robinhood: prva stran.

Oba moška sta se odločila, da je treba glede tega nekaj storiti. To ‘nekaj’ je postalo Robin Hood.

Obisk uradno spletno mesto podjetja zdaj morda niti tako enostavno ne najdete dela »kripto denarnica Robinhood«. mislim, zdi se, da je celo sam kripto odsek skrit – Robinhood se še vedno bolj osredotoča na tradicionalne borze kot na kripto strani.

Kot si verjetno predstavljate, ima to seveda nekaj posledic – večina od njih ni vse tako pozitivna. Kljub temu je znamki uspelo vstopiti v kripto svet in svojim uporabnikom ponuja zanimiva alternativa, kripto denarnico.

Vgrajene funkcije izmenjave

Medtem ko smo o tem govorili zgoraj, pojdimo naravnost na to, takoj ko začnemo – kripto denarnica Robinhood pravzaprav niti ni predvsem denarnica. Namesto tega, ko gre za temo kripto, je Robinhood platforma za izmenjavo kripto.

Po eni strani to predstavlja težavo – o tem bomo govorili kasneje, medtem ko bomo razpravljali o negativnih vidikih tega pregleda denarnice Robinhood Bitcoin. Tu pa je “pozitivna” plat stvari taka na enostaven način boste lahko trgovali in izmenjevali kriptovalute.

Kripto denarnica Robinhood: skladiščenje sredstev.

To se v resnici običajno šteje za glavna moč spletnih denarnic, na prvem mestu. Od vedno so povezani z borzo, vam ni treba skrbeti, da bi se ukvarjali z dolgotrajnimi in zapletenimi procesi povezovanja, recimo, denarnica strojne opreme na izmenjavo samo, da bi sklenili trgovino.

Kot si lahko predstavljate, je to najbolj koristno za tiste, ki so nenehno trgujejo s svojimi kripto kovanci. Z drugimi besedami, denarnica Robinhood bo najbolj ustrezala kratkoročnim trgovcem – saj bodo vaši kriptos vedno na borzi, boste lahko opravljati posle zelo hitro in učinkovito, s čimer se izognemo možnosti, da bi zamudili potencialno veliko.

Podpira vse glavne kriptovalute

Ena stvar, ki jo boste kar hitro opazili pri kripto denarnici Robinhood, je ta podpira vse glavne kriptovalute.

Kar velja za “glavna” kriptovaluta, lahko vprašate? No, kovanci, ki jih lahko shranite na Robinhood, so:

Bitcoin, kot morda že veste, je ‘glavna’ kriptovaluta – tista, ki je vse začela. Vse druge kripto, ki so ji sledile, se imenujejoaltcoinov’- to vključuje Vse od Ethereum in Litecoin, do Dogecoin in NEO.

Tabela: Podprte kriptovalute Ledger Nano X in denarnice RonbinHood

Zgoraj omenjeni seznam je denarnica Robinhood zelo privlačna možnost za tiste, ki želijo priti v svet kripto in iščejo le najbolj znane kovance, o katerih se govori. Če niste navdušeni nad eksperimentiranjem in želite shraniti samo najbolj priljubljene kovance, je to dobra novica!

Zelo enostaven za uporabo

Ob branju vseh uporabniških pregledov denarnice Robinhood Bitcoin se zdi, da je najbolj razpravljani vidik te denarnice (in izmenjave) dejstvo, da je zelo enostaven za uporabo.

Če že začenjate videti skupen trend, naj vam povem – v resnici je ena. Stvar pri kripto denarnici Robinhood je taka je zelo prijazen do začetnikov – tako pri izbiri kriptovalut, kot tudi glede uporabnosti.

Kripto denarnica Robinhood: denarnica, v kateri so Bitcoin-i.

Če se vrnemo k faktorju “enostavnosti uporabe”, uporabniki poudarjajo, da je vmesnik denarnice (izmenjave) zasnovan tako, da precej poenostavljeno. Namesto tega uporabnika ne preobremeni s široko paleto zapletenih funkcij stvari omeji na minimum.

Resda to morda ni najboljša novica za nekatere napredne kripto trgovce, zagotovo pa bo dobro pristajalo novincem v industriji..

Napredne varnostne funkcije

Spletne denarnice – še posebej tiste, ki temeljijo na borzah – imajo zelo težko čas, ko gre za to prepričati uporabnika, da so njihovi kripto kovanci varni, medtem ko so v zadevni denarnici. Mislim, s centralizirane izmenjave, sploh niste lastnik svojih kovancev – to vsekakor ni pomirjujoče!

Glede kripto denarnice Robinhood pa moram reči – ko gre za temo varnost, gre na pravo pot.

Če bi uporabljali različico aplikacije platforme, bi se lahko vklopili dvofaktorska avtentikacija, hkrati pa tudi lahko dodajte nekaj kod po meri da bi zagotovili še boljše standarde zaščite.

Kripto denarnica Robinhood: dvofaktorska avtentikacija.

Medtem ko bi stvari, kot je 2FA, morale biti standard pri zaščiti denarnice za kriptovalute na žalost še vedno ni videti tako. Številne kripto denarnice do danes svojim uporabnikom ne ponujajo dvostopenjske avtentikacije – nekatere naprednejše varnostne funkcije ne pridejo v poštev.

Na srečo to ni vprašanje, zaradi katerega bi vas bilo treba skrbeti, ko gre za kripto denarnico Robinhood Bitcoin – to je super!

Najden najnovejši kupon Robinhood:

Kripto denarnica Robinhood: CONS

Kot sem omenil v začetku članka, je kripto denarnica Robinhood denarnica, ki temelji na spletni izmenjavi. ima veliko vprašanj – to je razvidno tudi med branjem povratnih informacij uporabnikov. Kot verjetno že ugibate, glavni pomisleki izvirajo iz varnost strani stvari.

Potencialno nezanesljiva denarnica za kriptovalute

Ko raziskujete in poskušate najti najboljšo možno denarnico za kriptovalute za svoje osebne potrebe, boste hitro ugotovili, da obstajajo štiri velike vrste denarnic izbrati – na spletu, programske opreme (aplikacija), strojne opreme, in papir.

Vrstni red, ki sem ga omenil, je tudi naključen – navedeni so od najmanj varne možnosti, do najbolj varnega.

Tabela: Varnostne značilnosti denarnice RobinHood in Trezor Model T

Kakorkoli … Kot veste, velja, da so spletne denarnice najslabše na področju varnosti. Kripto denarnica Robinhood je pravzaprav, na spletu, se nahaja na borzni platformi.

Razlog za to je preprosto zato, ker so spletne denarnice vedno povezan z internetom, in so tako vedno nagnjeni k bivanju vdrl in ukraden med nekakšnim a kibernetski napad.

Kripto denarnica Robinhood: denarnica za kriptovalute strojne opreme.

Zdaj pa, kot smo že omenili, kripto denarnica Robinhood ima na voljo veliko dodatnih varnostnih funkcij – veliko jih manjka v nekaterih drugih vrhunskih denarnicah, ki temeljijo na izmenjavi. Kljub temu je to malo sožalje, če resnično mislite na kripto – dolgoročno shranjevanje valut na spletu je zelo slaba ideja, tako ali tako.

Spletne denarnice lahko uporabljate samo med menjavo ali kakšno drugo transakcijo – ko končate trgovanje, morate vsa sredstva usmeriti v varno skladišče, kot je npr denarnico strojne opreme.

Prenosi zahtevajo preverjanje

Zdi se, da je to tisto, kar najbolj moti veliko uporabnikov kripto denarnice Robinhood.

Če ste želeli svoje kripto kovance prenesti v drugo denarnico ali jih celo zamenjati Fiat denarja na platformi Robinhood bi to lahko storili šele po preverjanje vaše identitete.

Po eni strani to ni vse tako čudno – preverjanje je nekaj, kar zahteva večina tamkajšnjih borz kriptovalut, vključeni so nekateri najboljši in najbolj znani.

Kripto denarnica Robinhood: niste lastnik svoje denarnice Robinhood.

Kljub temu je tu vprašanje, da je večina teh izmenjav imeti denarno omejitev – če ne presežete navedenega zneska, lahko kriptovalute po želji prenesete in zamenjate. Z Robinhoodom pa ni tako – vedno je potrebno preverjanje.

Poleg tega je dejstvo, da morate potrditi svojo identiteto, tudi če želite sredstva prenesti v drugo denarnico, preprosto vola. Odpravlja vse in vse anonimnost ki bi ga morda želeli ohraniti, in vas veže na zadevno borzo.

Vprašanja glede zaupanja

Medtem ko je bil Robinhood ustvarjen in ustanovljen leta 2013, je kripto denarnica Robinhood nastala šele skupaj z borzo, leta 2018.

Z drugimi besedami, je še vedno zelo nova platforma – Seveda, kot si lahko predstavljate, obstaja nekaj pomislekov v skupnosti glede zanesljivosti blagovne znamke.

Večina ljudi se bo še vedno raje odločila za uveljavljene izmenjave, kot je npr Binance ali Coinbase. To še posebej velja glede na dejstvo, da se je zdelo, da je Robinhood “skočil na kripto”, potem ko je postal resnično mainstream – do takrat je bila platforma osredotočena na borze.

Glede na vse to je treba opozoriti, da kripto denarnica Robinhood še vedno ni imela nobenih pomembnih varnostnih težav, in jo hekerji še niso prebili. Z drugimi besedami, vsi sumi temeljijo na kontekstualnih informacijah o podjetju in ne na konkretnih konkretnih dogodkih.

Primerjaj Robinhood vzporedno z drugimi

Ali si vedel?

Primerjaj Robinhood vzporedno z drugimi

Vse kripto izmenjave so morda podobne vam, vendar so NE vse enako!

Ja! Pokažite mi primerjalno tabelo

Cena

Prej v pregledu sem omenil, da je bil projekt Robinhood znan po svojem pristopu do borz brez plačila – to seveda pomeni tudi kripto stran denarnice / borze..

Robinhood to trdi z uporabo denarnice ni nobenih stroškov. Sliši se neverjetno, kajne? No, saj poznate rek – če je predobro, da bi bilo res, verjetno ne. Po mnenju nekaterih uporabnikov, to velja tudi za zadevno denarnico.

Nekaj ​​raziskav uporabniškega sporazuma Robinhood in pogojev storitve razkrila, da v dokumentih obstajajo oddelki, ki bi jih lahko razlagali kot “skrite pristojbine”. Namreč v oddelkih, ki govorijo o “pristojbinah za nadaljnjo uporabo” – čeprav vas ne zaračunavajo neposredno, se ugiba, da platforma lahko zviša nekatere cene nekaterih nakupov kriptovalut, tako dejansko zaračunavajo pristojbino na nek način.

Upoštevajte pa to to ni posebna izjava, prej opozorilo o morebitni situaciji – zdi se, da je dejansko stanje še vedno odprto za razprave in zdi se, da ni nobenega trdnega dokaza, da podjetje to počne. Kljub temu pa vseeno nekaj, česar je vredno upoštevati!

Najden najnovejši kupon za denarnico Ledger:

Zaključki

Torej – je denarnica Robinhood, ki si jo je vredno ogledati?

Zagotovo ne – številni pregledi denarnice Robinhood Bitcoin vam bodo povedali enako.

Pozitivno je, da je platforma precej enostavna za uporabo in je na splošno začetnikom prijazen.

Če sem odkrita, pa to nima nič skupnega s filozofijo kriptovalut. Ne dobite dostopa do denarnice ali kovancev, in ne more prenesti vaših kripto datotek na Robinhood preprosto zato, ker “želijo preprečiti nezakonite dejavnosti”.

To je nesmiselno.

Skratka, obstajajo veliko boljše denarnice za raziskovanje in uporabo. Čeprav se je zdelo, da je Robinhood v porastu slave, na to ni vredno biti pozoren, vsaj dokler s svojo platformo ne odpravijo očitnih težav in razumeti koncept anonimnosti, v zvezi s kripto.

Vsebina, objavljena na tej spletni strani, ni namenjena nobenemu finančnemu, investicijskemu, trgovalnemu ali kakršni koli drugi obliki nasveta. BitDegree.org ne podpira ali predlaga, da kupujete, prodajate ali držite kakršno koli kripto valuto. Preden se odločite za finančne naložbe, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map