KeepKey Review

Om du letar efter en säker plats där du kan “lagra” kryptovalutor har du förmodligen stött på det kalla plånböcker. I så fall detta KeepKey granskning kan vara exakt vad du behöver just nu.

KeepKey är en bättre känd hårdvaruplånbok. Men är det faktiskt bra och pålitligt? I denna KeepKey-recension kommer jag att svara på dessa och många fler frågor, inklusive plånbokens funktionalitet, stora fördelar och brister, prissättning, KeepKey-stödda mynt och så vidare.

Dessutom hittar du all nödvändig information om hur man ställer in enheten, skicka och motta tillgångar.

Låt oss börja den här KeepKey-plånbokgranskningen genom att ta reda på mer om företaget.

Bedömning i korthet: KeepKey är en hårdvaruplånbok som har en snygg och modern design. Plånboken är enkel att använda, den erbjuder unika säkerhetsåtgärder samt kundvänliga priser. Plånboken i sig kan enkelt hanteras för din mobila enhet. Huvudfrågan är dock att den endast stöder 40 kryptovalutor.

Fördelar

 • Säker hårdvaruplånbok
 • Lätt att använda
 • Attraktivt pris

Nackdelar

 • Stöder endast 40 kryptovalutor
 • Kan vara tung att bära med sig

KeepKey Review: Vad är ShapeShift?

Shapeshift var grundades 2014 i Schweiz förbi Erik Voorhees. Företaget lyckades attrahera en hel del finansiering som gjorde det möjligt för ShapeShift att öka sin verksamhet.

KeepKey Review

Företaget tillåter dig att byt Fox tokes gratis, det ger dig två olika plattformar – Beta version och Klassisk, liksom andra hjälpsamma verktyg. Nu, som du säkert redan har gissat, är ShapeShifts mest populära produkt KeepKey – en offline plånbok som hjälper till att skydda dina kryptovalutor från hackare.

Vad jag tycker är väldigt intressant är att när KeepKey-plånboken skapades var den det återförsäljare till $ 239. Priset sjönk dock betydligt genom åren och nu kostar KeepKey bara $ 49.

Nu när vi täckte denna information, låt oss hoppa in i den omfattande granskningen av KeepKey.

Senaste KeepKey-kupong hittades:

KeepKey Review: PROS

Låt oss börja med det positiva.

Relativt säkert – kall plånbok

Först och främst är det viktigt att förstå att när det gäller att välja den bästa kryptovalutaplånboken för dina behov, den mest kritiska faktorn är säkerhet. Det spelar ingen roll om plånboken är tilltalande visuellt eller är super lätt att navigera om dina tillgångar kan bli stulna på ett ögonblick.


Säkerhet vanligtvis beror på plånbokstypen. För att hjälpa dig att förstå det bättre vill jag presentera dig för olika typer av plånböcker där ute:

 • Online plånböcker. Online plånböcker är minst säkra. När du håller alla dina mynt online måste du verkligen lita på leverantören. Även om majoriteten av onlineplånböckerna inte lagrar dina privata nycklar betyder det inte att dina mynt inte kan stulas. När det gäller hacking är online-plånböcker också de mest utsatta. Så om du inte har mycket små mängder kryptovalutor, bör du tänka på säkrare lagring.
 • Programvara / appplånböcker. Programvaruplånböcker är bra när du handlar dagligen. De är säkrare än online, men inte lika bra som plånböcker för hårdvara.
 • Hårdvaruplånböcker. Om du lagrar stora mängder kryptovalutor och inte vill förlora dem är en hårdvaruplånbok ett av de mest rekommenderade alternativen för dig. Eftersom dina privata nycklar lagras offline är du skyddad mot hackning.
 • Pappersplånböcker. En pappersplånbok anses vara den säkraste, men om du tappar den av misstag försvinner också alla dina mynt.

Den goda nyheten är det KeepKey är en hårdvaruplånbok, så det är en av de säkraste lagringsutrymmena för dina tillgångar. Med detta sagt, även om din dator är infekterad med skadlig kod, kommer hackare inte att kunna stjäla dina kryptovalutor.

KeepKey recension: KeepKey plånbok.

Förutom att vara den kalla plånboken ger KeepKey dig också en Pinkod och återhämtningsfrön. Ledger Nano S och andra pålitliga hårdvaruplånböcker har samma säkerhetsåtgärder.

KeepKey plånbok har den här unika funktionen där den är byter PIN-kod då och då. På det här sättet kan skadlig kod inte kopiera din kod och stjäla dina kryptovalutor.

När det gäller återhämtningsfas, det är viktigt att förstå det om någon får reda på dessa specifika 24 ord, den personen kan återställ din waller och stjäla alla dina tillgångar. Med detta sagt bör du hålla din fröfras säkert gömd.

Nu, även om det är mycket osannolikt, låt mig förklara detta för tydlighetens skull. Om en hackare lyckas komma åt din plånbok online på något sätt och syftar till att stjäla dina tillgångar finns det den här knappen på enheten som du måste trycka på och håll för att bekräfta transaktionen.

Notera: om du bryr dig om säkerhet ska du aldrig köpa plånböcker för hårdvara från tredjepartsleverantörer, för om du får en manipulerad enhet kan du förlora alla dina pengar.

Jag kunde inte hitta mer information om tekniska aspekter relaterade till säkerhet, men vi återkommer till det här ämnet igen i den här KeepKey-recensionen.

Användarvänlig, snygg design

Majoriteten av hårdvaruplånböcker är relativt knepigt att använda. Användbarhet är dock en av fördelarna det är värt att nämnas i den här KeepKey-recensionen.

Det som är exceptionellt med KeepKey är att den bara har en knapp. Denna knapp används för att slå på och stänga av enheten. Alla andra processer kan hanteras via mobilappen. Det inkluderar att ange din PIN-kod och ställa in återställningsfröet.

KeepKey recension: Fördelar med KeepKey plånbok.

Nu har du nog lagt märke till att KeepKey är det en av de största kryptovalutaplånböckerna i marknaden. Jämfört med Trezor och Ledger är det mer än två gånger större. Här är KeepKeys dimensioner:

 • Höjd: 38,0 mm
 • Bredd: 93,5 mm
 • Djup: 12,2 mm

En av de största fördelarna som KeepKey har jämfört med andra hårdvaruplånböcker är en bredbild. Det låter dig se hela kryptovaluta-adressen utan att behöva bläddra fram och tillbaka. Baserat på användare av kalla plånböcker är det en av de aspekter som starkt förbättrar användbarheten.

Men på grund av det faktum att KeepKey har en enorm skärm så är det mer benägna att repor. Men eftersom skärmen är skyddad av ett hölje av polykarbonat, det finns ingen anledning att oroa sig för den fysiska skada som kan påverka enhetens funktionalitet.

KeepKey Review

Om du föredrar bredare skärmar kan du också kolla in Ledger Nano X. Till skillnad från företagets första version har den en större skärm som låter dig se hela kryptovalutainställningen. Precis som KeepKey.

Slutligen KeepKey installationsprocessen är relativt snabbt. Dessutom blir det inte svårt att skicka och ta emot tillgångar. Jag guidar dig genom dessa processer i slutet av denna KeepKey-recension.

Attraktivt pris

För närvarande kostar KeepKey-plånboken bara $ 49, Det fanns dock dagar då du var tvungen att betala mer än $ 200 för samma enhet. Företaget minskade sannolikt priser på grund av konkurrens.

Låt oss ta en snabb titt på konkurrenternas priser:

 • Ledger Nano S – $ 59
 • Ledger Nano X – $ 119
 • Trezor One – $ 59
 • Trezor Model T – $ 159

Som du kan se, konkurrenter upprätthålla ganska liknande priser när det gäller deras första modeller. Men om du vill få mer avancerade versioner kostar det dig $ 119 för Ledger Nano X och $ 159 för Trezor Model T.

Med detta sagt behåller KeepKey en något lägre än genomsnittlig prissättning det verkar helt rättvist för mig. När det gäller att välja en pålitlig modell som erbjuder en liknande prispunkt, skulle jag definitivt rekommendera Ledger Nano S.

Jämför KeepKey sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför KeepKey sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

KeepKey Review: CONS

Nu när vi täckte alla de positiva aspekterna av denna KeepKey-plånbokgranskning är det dags att ta en titt på plånboksnackdelarna.

Begränsat antal mynt som stöds av KeepKey

Det är ganska uppenbart att när det gäller de mest populära kryptovalutorna är det lätt att hitta plånböcker som stöder dem. Men om du gillar mindre vanliga mynt kanske det inte är så enkelt.

KeepKey Review

Den sorgliga delen är att KeepKey endast stöder 40 kryptovalutor. Medan du kan hitta alla ledande mynt och tokens att välja mellan är det mycket osannolikt att du kan skicka, lagra och ta emot mindre populära tokens. Här är några av de mynt som stöds:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Dogecoin
 • RUSA
 • Flera ERC-20-tokens
 • etc.

Jämfört med Ledger plånböcker det stödet mer än 1000 kryptovalutor, detta kan verka som ett litet antal.

Men om du har ett specifikt mynt i åtanke kan du fylla i KeepKey’s Formulär för begäran om tillgångar och förvänta dig att det finns fler människor som är intresserade av den kryptovalutan. Även om det inte är perfekt, finns det åtminstone en möjlighet.

Nu när du känner till all information om mynt som stöds av KeepKey är det dags att gå vidare.

Tung att bära runt

Som jag nämnde tidigare i denna KeepKey-recension är det större än någon annan kryptovalutaplånbok i marknaden. Medan den enorma skärmen förbättrar användbarheten är det också ganska tung att bära runt.

Det här problemet kanske inte är lika viktigt om du håller din plånbok dold hemma, men om du föredrar att ha den i fickan (vilket inte rekommenderas) kan det vara lite obekvämt.

KeepKey-plånboken väger 54g, så du bör själv bestämma om det är ett problem.

Vad som kommer i paketet?

När KeepKey levereras till dig är det vad hittar du i ett paket:

 • KeepKey-plånboken själv
 • En vävd nylon USB-kabel
 • Återställningskort
 • Garanti-information
 • Hur man använder KeepKey?

Nu när vi täckte alla fördelar och nackdelar med denna KeepKey-plånbokgranskning är det dags att ta reda på hur du använder den. Jag vill börja med att visa dig hur du ställer in KeepKey och flytta sedan till att skicka och ta emot tillgångar.

Hur du börjar använda KeepKey?

Innan du börjar göra något, du måste ha:

 • En dator
 • Chrome-webbläsare (se till att du har den senaste versionen)
 • KeepKey hårdvaruplånbok
 • USB-kabel
 • KeepKey Client App (du kan hämta och komma åt den via Google Chrome app store)
 • Återställningskort (det ingår i paketet)

När du har allt du behöver, följ vart och ett av stegen:

Steg 1: Ladda ner KeepKey Client-appen

Steg 2: Öppna appen och klicka på “Initiera KeepKey”

Steg 3: Lägg till enhetens namn / etikett.

KeepKey Review

Steg 4: Välj och bekräfta din PIN-kod. Den kan bestå av upp till 9 siffror. Vi rekommenderar att du tar med minst 6. Ta en titt på din skärm när du väljer siffror eftersom de kommer att ändras innan bekräftelsen.

KeepKey Review

Steg 5: Det är dags att skriva ner din återhämtningsfras. De fras består av 12 ord. Det är viktigt att du skriver ner alla orden korrekt. När du har gjort det håller du ned knappen för att bekräfta.

Steg 6: Det är allt. Nu kommer du till din instrumentpanel.

Även om du redan vet hur du börjar använda KeepKey är den här KeepKey-recensionen inte över än.

Hur skickar man?

Innan du skickar dina tillgångar måste du se till att du har det belopp som behövs. Om så är fallet, fortsätt genom att följa den här guiden:

Steg 1: Överst på sidan ShapeShift hittar du “Skicka”, klicka på det.

KeepKey Review

Steg 2: Nu måste du välja en tillgång som du vill skicka. Du kan hitta den tillgång som behövs med hjälp av sökverktyget eller helt enkelt bläddra ner genom den tillgängliga listan.

KeepKey-granskning: välj tillgång.

Steg 3: Välj tillgången som du vill skicka och klicka på “Nästa”.

Steg 4: Fyll i uppgifterna, inklusive mottagaradress och belopp som du vill skicka och klicka på “Fortsätt”.

KeepKey-granskning: fyll i detaljer.

Steg 5: Bekräfta att informationen är korrekt och klicka på “Skicka”.

KeepKey-granskning: bekräfta detaljer.

Steg 6: Ange din PIN-kod och klicka på “Skicka”.

KeepKey-granskning: ange stift.

Som jag sa till dig kräver det minimal ansträngning att skicka kryptovalutor med KeepKey.

Hur man tar emot?

Den sista aspekten som ska inkluderas i denna KeepKey-granskning är processen att ta emot tillgångar. Så här gör du:

Steg 1: Klicka på “Ta emot” högst upp på ShapeShift-sidan.

KeepKey Review

Steg 2: Precis som när du skickar myntet, hitta den tillgång som behövs, välj den och klicka på “Nästa”.

KeepKey recension: välj mynt.

Steg 3: Nu måste du bekräfta att adressen du ser på din KeepKey matchar den på din datorskärm.

KeepKey-granskning: bekräfta adressen.

Steg 4: Kopiera hela adressen och skicka den till den person som ska skicka tillgångar till dig.

KeepKey-recension: kopiera plånbokens adress.

Eftersom KeepKey är så enkelt att använda är det inte ett problem att ta emot tillgångar.

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

Slutsatser

Därför, som lovat i början av denna KeepKey-recension, svarade jag på alla de viktigaste frågorna angående denna plånbok.

KeepKey är en hårdvaruplånbok som kommer med några bra säkerhetsfunktioner. Eftersom det är en kall plånbok och dina tillgångar lagras offline, det är en av de säkraste lagringsutrymmena för dina tillgångar.

KeepKey är större än andra populära kryptovalutaplånböcker. Även om det är relativt tungt förbättrar en bred skärm användbarheten kraftigt. Plånboken är enkel att installera, skicka och ta emot tillgångar.

Det stora problemet med KeepKey är att det stöder endast 40 kryptovalutor. Jämfört med Ledger Nano S och X som stöder mer än 1000 mynt och token, låter det väldigt begränsat.

Jag hoppas att du tyckte att den här KeepKey-recensionen var till hjälp och redan vet om den här plånboken passar dina behov!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map