Kako uporabljati Binance: Celoten vodnik

Danes vas bom naučil kako uporabiti Binance. Nakup in prodaja kriptovalut sta lahko stresna, zato je pomembno, da izberite borzo, ki ji lahko zaupate. Pomembno je tudi najti izmenjavo, ki ustreza vašim potrebam, in ni preveč zapletena za uporabo. Nič ni hujšega kot odpreti račun na borzi in potem ugotoviti, da ne veste, kako to deluje!

Če razmišljate o odprtju računa pri Binanceu, potem preberite.

V tej vadnici Binance vas bom naučil vsega, kar morate vedeti o uporabi Binance. Pokazal ti bom kako se prijaviti, kako trgovati na Binanceu, in kakšne provizije za trgovanje Binance boste morali plačati. Povedala vam bom tudi, kako varna je izmenjava in celo za katere uporabnike je zasnovana.

Ko boste prebrali, boste vedeli vse o tem ena največjih borz v kripto in kar je še pomembneje, vedeli boste, kako uporabljati Binance!

Začel bom s kratkim uvodom v izmenjavo.

Lore Binance

Binance je leta 2017 na Kitajskem ustanovil Changpeng Zhao in Yi He. Oba z Zhao sta delala v OKCoin izmenjavo, preden se odločijo za izgradnjo svoje kripto izmenjave.

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Podjetje je bilo prisiljeno zapustiti Kitajsko septembra 2017, potem ko je kitajska vlada prepovedala trgovanje s kriptovalutami. Od takrat ima pisarne na Japonskem in Tajvanu. Trenutno je s sedežem na Malti.

Binance se imenuje kriptovaluta Binance Coin (BNB). Uporabljena izmenjava začetna ponudba kovancev Binance Coin dvigniti 15 milijonov dolarjev vredno financiranja julija 2017. Trgovcem, ki uporabljajo BNB za plačilo provizij za trgovanje, ponujajo popuste (kar bom podrobneje razložil malo kasneje!)

Kako uporabljati Binance: Logotip Binance.

Opomba: Začetna ponudba kovancev (ICO) je preprost način, da kripto podjetja zberejo denar brez uporabe bolj zapletenih metod, kot so obveznice ali delnice.

CoinMarketCap Binance navaja kot drugo največjo kripto borzo na trgu. V zadnjih 24 urah več kot 1,4 milijarde dolarjev na njej se trguje v vrednosti kriptovalute.

Binance je kripto-kripto-izmenjava. To pomeni da uporabniki ga lahko uporabljajo samo za trgovanje s kriptovalutami. Če še niste lastnik neke kriptovalute, jo boste morali kupiti, preden začnete trgovati z Binanceom. Predlagam, da uporabite borzo, ki ponuja fiat valuta trgovanje všeč Coinmama, CEX.IO ali Coinbase.

Opomba: Fiat valute so uradne valute držav. Primeri vključujejo japonski jen (JPY), ameriški dolar (USD) in britanski funt (GBP).


Ko imate kriptovaluto, lahko z njo trgujete več kot 200 kovanci in žetoni na Binance. Zdaj veste, kaj je to, pripravljeni ste se naučiti uporabljati Binance!

Preden vam pokažem, kako uporabljati Binance, vam moram pokazati kako odpreti račun.

Kako odpreti račun

Sledite spodnjim preprostim navodilom in v kratkem boste trgovali!

1.. Registrirajte se: Prva stvar, ki jo morate vedeti o uporabi Binance, je, kako se registrirati! Pojdi do domači strani Binance in kliknite Registrirajte se.Kako uporabljati Binance: registracija.

Preusmerjeni boste na stran za registracijo, kamor boste morali vnesite svoj e-poštni naslov in ustvarite geslo.Kako uporabljati Binance: obrazec za registracijo.

Opomba: Vedno uporabljajte e-poštni naslov, za katerega veste, da je varen in ga redno preverjate. Pri ustvarjanju gesla uporabite kombinacijo številk, simbolov, velikih in malih črk.

2. Preberite in sprejmite pogoje uporabe podjetja Binance in kliknite Registrirajte se.

3.. Dokaži, da nisi robot. Pozvani boste, da izpolnite sestavljanko, ki se vam zdi lahka. Razen … če ste robot!Kako uporabljati Binance: preverjanje preverjanja.

Zdaj vam bomo poslali e-poštno sporočilo. Kliknite na preveri email za dokončanje registracije.Kako uporabljati Binance: aktivacija računa uspešna.

Čestitamo! Ste imetnik računa Binance. Nato vam pokažem, kako uporabljati Binance, najprej pa morate zaščititi svoj račun.

4.. Zaščitite svoj račun: Ko se prvič prijavite, boste pozvani, ali želite nastaviti 2FA. Želite nastaviti 2FA, zelo pomembno je! Če se odločite Preskoči, za zdaj, kasneje boste obžalovali!Kako uporabljati Binance: 2FA ali dvofaktorsko overjanje.

Opomba: 2FA je dvofaktorska avtentikacija. To je varnostna funkcija, ki uporabnikom daje dodatno obliko gesla. Pri uporabi 2FA uporabniki vnesejo običajno geslo in drugo kodo, ki jo lahko pošljejo na mobilno napravo s sporočilom SMS ali ustvarijo Google Authenticator app.

Ko nastavite 2FA, boste pripravljeni na financiranje računa. To pomeni, da vanj premaknete kriptovaluto. To lahko storite do pošiljanje kriptovalut iz kripto denarnice ali druge borze – všeč Coinbase – na svoj račun Binance. Evo, kako to deluje.

Kako financirati račun

Za to vadnico Binance bom uporabil Coinbase kot primer enega od načinov, kako lahko financirate svoj račun Binance. Podoben postopek bo veljal za skoraj vsako drugo borzo, iz katere pošiljate sredstva. Uporabil bom Ethereum (ETH) kot primer kriptovalute, s katero lahko financirate svoj račun Binance.

1.. Pojdite na Coinbase: Prijavite se v svoj račun Coinbase in kliknite na Računi. Nato kliknite Pošlji kjer piše ETH denarnica.Kako uporabljati Binance: Coinbase ETH denarnico.

Pozvani boste, da vnesete Prejemnik. Tu bo poslan Ethereum. Pošiljate ga na Binance, zato morate z računa Binance dobiti naslov Ethereum.

2.. Prijavite se v svoj račun Binance. V opravilni vrstici kliknite Sredstva potem Depoziti.Kako uporabljati Binance: Binance depoziti.

Zdaj vnesite kriptovaluto, za katero potrebujete naslov. V tem primeru uporabljam Ethereum. Binance bo ustvaril naslov Ethereum za pošiljanje sredstev.Kako uporabljati Binance: nanašanje etra.

The ETH naslov za polog kam boste poslali sredstva Ethereum, zato jih kopirajte in prilepite v Prejemnik v vašem računu Coinbase.Kako uporabljati Binance: pošiljanje ETH prek Coinbase.

Vse, kar morate zdaj storiti, je se odločite, koliko Ethereuma želite poslati na svoj račun Binance in kliknite Pošlji. Sredstva se bodo pojavila na vašem računu Binance takoj, ko jih bo obdelala mreža Ethereum.

Zdaj veste, kako uporabljati Binance za odpiranje in financiranje računa. Nato se lahko naučite, kako trgovati na Binance!

Kako trgovati na Binance

Obstajata dve nastavitvi trgovanja Binance: Osnovno in Napredno. Začetniki naj začnejo s trgovanjem Osnovno.

The Osnovno trgovina ima preprosto postavitev, ki je lahko razumljiva. Prikazane so samo pomembne informacije za trgovanje. Tega si morate zapomniti Binance je profesionalna platforma za trgovanje, tako tudi Osnovno nastavitev trgovine se morda zdi preveč zapletena, da bi jo nekateri začetniki lahko uporabljali. Vendar vam ne bo treba dolgo, da ga dojamete!

The Napredno trgovinska nastavitev daje strokovnim trgovcem dostop do vseh cenovnih lestvic in tržnih podatkov, ki jih potrebujejo za zapleteno trgovanje. Ker je to začetniška vadnica za Binance, vam bom pokazal samo, kako kupiti na Binance v Osnovno. Zapletene stvari bom shranila za še en dan!

Naučimo se torej, kako uporabljati Binance za Osnovno trguje.

Kako uporabljati Binance za osnovne posle

1.. Prijavite se v svoj račun Binance. Lepo in enostavno!

2. Kliknite Izmenjava v opravilni vrstici in izberite Osnovno.Kako uporabljati Binance: Osnovni način izmenjave.

3. Kot lahko vidite, Osnovno ni zelo osnovno!

Kako uporabljati Binance: Osnovne lestvice Binance.

4.. Izberite trgovalni par. Binance našteva na stotine trgovalnih parov. To so pari kovancev, za katere Binance ponuja menjalni tečaj. Na primer, Z bitcoini lahko trgujete s 143 različnimi kovanci, zato pravimo, da ima Bitcoin 143 trgovalnih parov na Binanceu. V tem primeru je naš račun financiran z Ethereumom, zato lahko trgujemo samo z Ethereumom.

Če želite izvedeti, katere kriptovalute so na voljo za trgovanje z Ethereumom, izberite ETH v zgornjem desnem kotu. Zdaj boste to lahko videli Ethereum ima na Binance 140 različnih trgovalnih parov. Izberite kovanec, za katerega želite zamenjati Ethereum. Na primer, lahko izberete Ripple (XRP).Kako uporabljati Binance: razvrščanje.

5.. Izberite, katero vrsto trgovine želite sklepati. Ponudbe Binance tri vrste poslov:

  • Omejena naročila omogočajo uporabnikom, da določijo najvišjo ceno, ki so jo pripravljeni plačati za kovance, ali najnižjo ceno, za katero so jih pripravljeni prodati. Trgovci morajo nato počakati, da kupec ali prodajalec sprejme njihovo ceno.

  • Tržna naročila uporabnikom omogočajo trgovanje s kovanci po njihovi trenutni tržni ceni. Tovrstna trgovina je najhitrejša in najbolj preprosta.

  • Stop-limit naročila trgovcem omogočijo nakup ali prodajo kovanca, ko doseže določeno ceno. Tovrstno naročilo pogosto uporabljajo trgovci.

Danes vam bom le pokazal, kako lahko kupujete na Binanceu tržna naročila. So hitri, preprosti in kot nalašč za začetnike.

6.. Izberite znesek, s katerim želite trgovati. Kliknite na Tržnica če ste zadovoljni s trenutno tržno ceno in vnesete znesek valovanja (ali izbrani kovanec), ki ga želite kupiti. To lahko vnesete kot znesek ali kot odstotek Ethereuma na svojem računu.Kako uporabljati Binance: nakup XRP.

Zdaj, enostavno! Kliknite na Kupite XRP in to je to. Zdaj ste trgovec s kripti Binance!

Zdaj veste, kako uporabljati Binance za trgovanje, o čemer vam moram povedati Provizije za trgovanje Binance.

Provizije za trgovanje

Provizije za trgovanje z Binance so nekatere najnižje na trgu. Binance uporabnikom ne zaračunava polog. To je zato, ker je izmenjava samo v kriptovalutah. Izogiba se visokim provizijam, ki jih morajo zaračunavati borze, ki ponujajo fiat trgovanje.

Binance zaračunava različne odstopnine za različne kriptovalute, vendar so vse precej nizke. Če na primer dvignete Ethereum, vam bomo zaračunali 0,01 ETH in če umaknete Ripple, vam bomo zaračunali 0,25 XRP.

Provizije za trgovanje Binance so omejene 0,1% vsakega nakupa ali prodaje, ki jo opravijo uporabniki. Ta pristojbina se zmanjša za 50% če trgovci za plačilo uporabljajo Binance Coin. Torej, to je končna pristojbina le 0,05%!

Kako uporabljati Binance: provizije za trgovanje.

Preveriti morate le provizije za konkurenco, da boste razumeli, zakaj Binance je ena izmed najbolj priljubljenih borz na trgu. Bittrex in Bitstamp so znani po nizkih honorarjih in oba zaračunavata 0,25% za vsako trgovino. To je petkrat več kot Binance!

Kot lahko vidite, so provizije za trgovanje Binance ena najboljših lastnosti borze. Nato vam želim povedati še o eni od njegovih značilnosti – varnost.

Kratek zapis o varnosti Binance

Če vas danes ne naučim ničesar drugega, vas bom naučil, kako varno uporabljati Binance!

Uporabniki Binance se lahko zaščitijo pred tatovi in ​​hekerji na več načinov:

Kako uporabljati Binance: dvofaktorska overitev.

Dvofaktorska avtentikacija:

Ta varnostna funkcija je tako pomembna, da sem jo omenil že dvakrat!

Kako uporabljati Binance: lažno predstavljanje.

Prezri zahteve ljudi, ki trdijo, da so iz Binance:

Nihče iz skupine Binance ne bo nikoli zahteval vaših gesel ali vaših kod 2FA. Prav tako vas nikoli ne bodo prosili, da kovance pošljete na “varen račun” ali kam drugam!

Kako uporabljati Binance: uradna spletna stran.

Uporabljajte samo uradno spletno mesto Binance:

Ne kliknite na povezave do Binance v e-poštnih sporočilih / pojavnih oknih. Preverite uradni URL Binance in ga dodajte med zaznamke! Če želite stopiti v stik z ekipo Binance, uporabite kontaktne podatke, ki jih najdete na domačo stran.

Kako uporabljati Binance: protivirusna programska oprema.

Uporabite močno protivirusno programsko opremo:

Vaš račun Binance je tako varen kot naprava, iz katere dostopate. Prepričajte se, da v vseh napravah, ki jih uporabljate za dostop do računa Binance, ni napak in virusov.

Uporaba kripto izmenjave ni podobna uporabi storitev vaše banke. Obstajajo brez 24-urnih telefonskih številk za pomoč poklicati ali zgradbe, ki jih lahko obiščete, da se pritožite! Odgovorni ste za varnost svojega računa, zato bodite na varnem, kripto novince!

Do zdaj sem vas naučil, kako uporabljati Binance za odpiranje računa in osnovno trgovanje. O tem sem vas tudi naučil Provizije za trgovanje in varnost Binance. Preden se odpravite na Binance in začnete trgovati, si želim na hitro ogledati, kateremu uporabniku je Binance zasnovan.

Komu je Binance namenjen?

Binance je zasnovan tako, da pritožba na čim več uporabnikov. Izmenjava je dovolj preprosta, da jo lahko uporabljajo začetniki, ponuja pa dovolj kovancev in funkcij, da bodo zadovoljni tudi strokovni trgovci. Binance priporočam trgovcem s kripto skoraj vseh ravni izkušenj.

Edini uporabniki, ki bi se morda borili za uporabo Binance, so prvič trgovci. Ti uporabniki verjetno ne bodo imeli v lasti nobene kriptovalute in morda ne bodo razumeli osnov kripto trgovanja. Če to zveni kot ti, potem predlagam, da se prijavite na izmenjavo Coinbase. Z Coinbase boste lahko kupili svojo prvo kriptovaluto s fiat valuto in izvedli nekaj preprostih poslov. Potem boste pripravljeni preizkusiti Binance.

Trgovanje z Binanceom vas bo popeljalo od začetnika do strokovnjaka Osnovno in Napredno nastavitve. Začnete lahko s preprostimi tržnimi posli in nadaljujete z bolj zapletenimi trgovanji z omejenimi in ustavljenimi omejitvami.

Binance svojim uporabnikom ponuja a velik izbor kovancev in vrste tržnih informacij, ki jih ne boste našli na večini drugih borz. Edina stvar, ki jo nima, je fiat trgovanje. Toda to se bo kmalu spremenilo.

28. junija 2018 je ekipa Binance objavila, da je začela svojo prvo borzo fiat trgovanj v … Ugandi! Binance Uganda bo trgovcem omogočil, da prvič uporabljajo Binance za nakup kriptovalut s fiat valutami. Ko bo trgovanje s fiati na voljo na vseh platformah Binance, predvidevam, da večini uporabnikov ne bo treba iti nikamor drugam.

Torej, govoril sem o tem kako kupiti na Binance, ki lahko uporabljajo Binance in koliko stane trgovanje z Binanceom. Preostane mi le še, da pred vami še nekaj modrih besed delim z vami.

Zaključki

Trg izmenjave kriptovalut je zelo gneča. Izmenjave, ki uspejo bodo tiste, ki ponujajo funkcije, ki jih lahko vsak trgovec uporablja in uživa. V tej vadnici za Binance mislim, da sem vam pokazal izmenjavo, ki naredi točno to!

Binance ima obseg trgovanja več kot 1,4 milijarde dolarjev z dobrim razlogom – deluje!

Binance je milijoni zadovoljnih strank po vsem svetu. Binance uporabljajo, ker je preprost in ima odlične trgovske lastnosti. Če mi ne verjamete, potem veste, kaj storiti! Pokazal sem vam, kako uporabljati Binance. Zdaj pa pojdite in poskusite sami! Ko sklenete nekaj poslov, mi sporočite. Rad bi slišal, kaj mislite!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map