Kako prenesti iz Coinbase v GDAX: Celoten vodnik

Torej, želite vedeti, kako prenesti s Coinbase na GDAX? Ni problema, vodil vas bom skozi vsak korak!

Nakup in prodaja kriptovalut je zdaj več milijard dolarjev vredna industrija, Coinbase pa je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti izmenjave za začetnike, saj uporabnikom omogočajo preprost nakup kovancev z uporabo fiat valute.

V svojem priročniku „Kako prenesti s Coinbase na GDAX“ bom najprej na kratko razložil, kaj posamezna borza počne, skupaj z njihovimi glavnimi lastnostmi. Po tem bom nato hitro spregovoril o načrtu GDAX za preimenovanje v „Coinbase Pro“.

Ko dobite zahtevane osnovne informacije, vam bom nato pokazal, kako lahko kupujete pri Coinbase, kako prenašati iz Coinbase v GDAX in na koncu, kako uporabljati GDAX!

(Torej, če ste že prepričani v svoje znanje o Coinbase in se želite osredotočiti na vodnik, se lahko pomaknete navzdol do razdelka »Kako prenesti s Coinbase na Coinbase Pro (GDAX)«)

Začnimo z ugotovitvijo, kaj je Coinbase!

Izvor Coinbase

Uradni logotip CoinbaseCoinbase je posrednik za izmenjavo kriptovalut, ki ljudem omogoča, da kupujejo in prodajajo vrsto različnih kovancev. Prvič so jih lansirali leta 2012 in se nahajajo v San Franciscu v ZDA. Coinbase je tako hitro zrasel, da je zdaj obdelal naročila za več kot 20 milijonov uporabnikov, kar je skupaj znašalo 150 milijard USD v transakcijah! Ne samo to, v njihovem sedežu v ​​ZDA dela tudi več kot 535 ljudi!

Najden najnovejši kupon Coinbase:

Glavna prodajna točka Coinbase je, da uporabnikom omogočajo nakup kriptovalut z uporabo realnih plačilnih metod, kot so bančni račun ali debetna / kreditna kartica. To olajša ljudi, ki želijo prvič kupiti kriptovalute!

Tudi platforma je zelo enostavna za uporabo, zato je idealna za kripto novince! V času pisanja tega poročila julija 2018 je Coinbase navedel le štiri različne kovance. To so Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) in Litecoin (LTC). Vendar pa je ekipa Coinbase pred kratkim napovedala, da bo kmalu podprla tudi Ethereum Classic (ETC)!

Ko gre za pristojbine, Coinbase zaračuna 3,99% za uporabo debetne ali kreditne kartice. Vloge na bančnih računih so veliko cenejše in lahko znašajo od 0% do 1,49%. Provizije za trgovanje znašajo 1,49%, kar vam bodo zaračunali ob vsakem nakupu.

stopnje

Če želite na primer kupiti Ethereum v vrednosti 1000 USD, boste prejeli ETH v protivrednosti 985,10 USD.

Za uporabo Coinbase potrebujete ID!


Pomembno je vedeti, da boste morali preveriti svojo identiteto, preden boste lahko kriptovalute kupili z denarjem iz resničnega sveta. Postopek Coinbase KYC (Spoznajte svojo stranko) je neposreden. Vse, kar morate storiti, je, da navedete svoje osebne podatke, podprte s kopijo osebnega dokumenta. V večini primerov lahko sistem Coinbase to samodejno potrdi, kar pomeni, da postopek traja le nekaj minut!

Zdaj, ko veste, kaj je Coinbase, bo naslednji del mojega vodiča “Kako prenesti iz Coinbase v GDAX” izvedeti, kaj je GDAX!

Pojasnilo GDAX

Uradni logotip GDAXGDAX – ki je standard za Global Digital Asset Exchange – je borza kriptovalut, ki jo je leta 2016 ustanovilo isto podjetje, ki je ustvarilo Coinbase. Platforma je podobna večini drugih digitalnih borz, saj omogoča nakup, prodajo in trgovanje s kriptovalutami neposredno z drugimi uporabniki. GDAX deluje kot posrednik med kupcem in prodajalcem, v zameno pa prevzame pristojbino.

Najboljše pri odnosih Coinbase in GDAX je, da morate račun odpreti samo na eni od obeh borz. Če imate na primer račun pri Coinbase, ga boste samodejno imeli pri GDAX!

GDAX podpira enako količino kriptovalut kot Coinbase, to so Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) in Bitcoin Cash (BCH). Poleg tega je s temi kriptovalutami mogoče trgovati tudi z vrednostjo fiat valut, kot sta USD in EUR.!

V primerjavi s Coinbase je GDAX bolj primeren za trgovce s predhodnimi izkušnjami, saj morate vsaj osnovno razumeti, kako deluje trgovanje. Medtem ko vam Coinbase omogoča samo nakup ali prodajo kovancev, so funkcije v GDAX veliko bolj napredne. To vključuje omejena naročila, ustavitvena naročila in tržna naročila!

Ko gre za pristojbine, GDAX zaračuna različne cene, odvisno od vrste posla, ki ga opravljate. Če ste »Market Maker«, kar pomeni, da platformi zagotavljate zahtevano likvidnost, potem so provizije za trgovanje brezplačne! Če ste udeleženec na trgu, kar pomeni, da jemljete likvidnost proizvajalca, boste plačali med 0,10% in 0,30%, odvisno od tega, koliko trgujete..

Struktura pristojbin GDAX

Zdaj, ko veste, kaj počne GDAX, nadaljujmo! Preden vam pokažem, kako prestopiti iz Coinbase v GDAX, sem želel na hitro razpravljati o prihajajoči blagovni znamki GDAX!

Preimenovanje GDAX v Coinbase Pro

Maja 2018 je bilo objavljeno, da GDAX spreminja ime v Coinbase Pro. Čeprav bodo na voljo vse iste funkcije, bodo dodane tudi nove storitve. To bo vključevalo glasovanje o protokolih in vložkih ter podprte dodatne žetone.

Poleg tega bo Coinbase Pro še olajšal polaganje in dvig sredstev ter uvedel novo funkcijo, ki vam omogoča ogled portfelja naložb.

Pomembno je vedeti, da čeprav se GDAX preimenuje v Coinbase Pro, boste še vedno lahko prenesli iz Coinbase v GDAX (Coinbase Pro).

Poleg preoblikovane blagovne znamke GDAX je matična družba kupila tudi protokol, imenovan Paradex, ki bo ljudem omogočal prenos žetonov ERC-20 iz denarnice v platformo Coinbase..

Opomba: Žetoni ERC-20 so kriptovalute, ki so bile zgrajene na vrhu verige Ethereum. ERC-20 pomeni "Zahteva za komentar Ethereuma"!

Torej, zdaj, ko veste za prihajajočo preimenovanje blagovne znamke, bo naslednji del mojega vodiča “Kako prenesti iz Coinbase v GDAX” preučiti, kako kupiti kriptovalute na Coinbase.

Kako kupiti kriptovalute na Coinbase

Pred prenosom iz Coinbase v GDAX morate najprej odpreti račun pri Coinbase. Ko to storite, boste morali tudi potrditi svojo identiteto z navedbo vrste osebnih podatkov (kot sta vaše ime in naslov) in nato naložiti svojo osebno izkaznico (na primer potni list).

Če na tej stopnji že imate kovance na svojem računu Coinbase, lahko preskočite na naslednji odsek mojega vodnika „Kako prenesti s Coinbase na GDAX“!

 1. Ko ste prijavljeni v svoj račun, kliknite Kupiti prodati na vrhu strani.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Zdaj boste videli izbiro štirih različnih kriptovalut, ki jih lahko kupite. Kliknite tisto, ki jo želite kupiti. V mojem vodniku “Kako prenesti s Coinbase na GDAX” kupujem Bitcoin.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 2. Pomaknite se na dno strani in vnesite količino kriptovalute, ki jo želite kupiti. Ko vnesete znesek v lokalni valuti, se protivrednost kriptovalut samodejno posodobi. V mojem primeru kupujem Bitcoin v vrednosti 750 EUR, kar mi bo prineslo 0,12458237 BTC.Kako prenesti iz Coinbase v GDAX
 3. Zdaj kliknite na veliko modro Kupite Bitcoin takoj

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 4. In to je to! Zdaj ste kupili kovance od Coinbase!

Zdaj, ko veste, kako kupiti kovance na Coinbase, vam bo naslednji del mojega vodiča pokazal, kako prenašati s Coinbase na GDAX.

Kako prenesti s Coinbase na Coinbase Pro (GDAX)

Se spomnite, kako sem vam rekel, da boste ob odprtju računa na Coinbase samodejno odprli račun GDAX za vas? No, v času pisanja julija 2018 je Coinbase Pro zamenjal GDAX! A brez skrbi, še vedno se lahko prijavite z istimi podatki, kot jih uporabljate na Coinbase ali GDAX!

Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

Da vam olajšajo stvari, preprosto kliknite mojo povezavo iti naravnost na Coinbase Pro!

 1. Ko se prijavite v Coinbase Pro, kliknite Denarnice na vrhu zaslona.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 2. Na dnu strani kliknite polog

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Zdaj se boste morali odločiti, kateri kovanec želite prenesti iz Coinbase v GDAX. Lahko tudi prenesete stanje v fiatni valuti!

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Ko iščem USD z Bitcoinom, bom svoje stanje v USD prenašal s Coinbase na GDAX (Coinbase Pro)! Ne skrbite, postopek je enak, ne glede na to katero kripto valuto ali fiat valuto želite prenesti!

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 2. Na koncu kliknite na modro Kavcija gumb za dokončanje prenosa iz Coinbase v GDAX! Vaš račun Coinbase Pro (GDAX) naj bo financiran v nekaj sekundah!

Torej, zdaj, ko veste, kako prenesti iz Coinbase v GDAX, vam bo naslednji del mojega vodiča pokazal, kako uporabljati Coinbase Pro!

Kako uporabljati Coinbase Pro

 1. Zdaj, ko je vaš račun Coinbase Pro financiran, kliknite na Izberite Market za začetek trgovanja.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Zdaj lahko izberete glavno valuto, s katero želite trgovati. Ko želim trgovati z USD / BTC, kliknem na ameriški dolar.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Nato kliknite seznanjanje, s katerim želite trgovati.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Zdaj boste na glavnem trgovalnem zaslonu za seznanjanje, s katerim želite trgovati! Videli boste veliko statističnih podatkov, kot so trenutna tržna naročila, pa tudi grafikon, ki vam omogoča analizo gibanja cen.

  Kako prenesti z Coinbase na GDAX - Nadzorna plošča

 2. Na levi strani boste videli obrazec za naročilo. V polje vnesite količino kriptovalute, ki jo želite kupiti ali prodati.

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Če šele začenjate, je verjetno najbolje uporabiti Tržnica možnost naročila. To bo obdelalo vašo trgovino po trenutni tržni ceni!

  Kako prenesti iz Coinbase v GDAX

 1. Za dokončanje trgovine kliknite na NAROČITE KUPITE (ali gumb PLACE PELL ORDER ali prodajate). In to je to! Pravkar ste zaključili prvo trgovanje na Coinbase Pro!

Kako prenesti iz Coinbase v GDAX: Zaključek

In to je konec mojega vodnika “Kako prenesti iz Coinbase v GDAX”! Če ste ga že prebrali, zdaj veste, kako prenašati sredstva s Coinbase na Coinbase Pro (GDAX). Kot zdaj že veste, je postopek res preprost!

Čeprav je Coinbase Pro (GDAX) namenjen bolj izkušenim trgovcem, je platforma enostavna za uporabo. Pri tem mi je všeč, kako lahko z bančnim računom enostavno položite denar iz resničnega sveta naravnost na svoj račun Coinbase Pro!

Če se vam je zdel moj vodnik „Kako prenesti iz Coinbase v GDAX“ koristen ali imate kakršna koli vprašanja, mi to sporočite v spodnjem oddelku za komentarje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map