Kako kupiti IOTA: Gdje i kako

Hej hej! Kripto početnici! Dobrodošli u ovaj vodič o tome kako kupiti IOTA kriptovalutu!

Imate li prijatelja koji neće prestati pričati o sljedećem "velika stvar" u kripto? Pa tako i ja!

Prvo su govorili o Bitcoinu, zatim su vam govorili o Litecoinu. Dalje, to su bili Ethereum, Ripple, EOS, Cardano, bla bla bla…

Popis kriptovaluta svakim danom postaje sve duži i duži! Što ako sljedeći put kad vidite svog dosadnog prijatelja, umjesto toga kažete im o sljedećoj velikoj stvari?

Pa, u ovom vodiču govorit ću malo o jednoj od najuzbudljivijih kripto valuta, IOTA-i. Reći ću vam po čemu se IOTA razlikuje (ako već niste znali), a zatim ću vam reći nekoliko najboljih načina za kupnju IOTA kovanica.

Pokazat ću vam i kako kupiti IOTA koristeći jednu od najpopularnijih razmjena kripto valuta oko nas – Binance.

Vjerojatno bih vam trebao reći što je IOTA (ukratko) prije nego što vam kažem kako kupiti IOTA-u. Dakle, što je IOTA?

Kratko objašnjenje IOTA-e

Kako kupiti IOTA-u

Pronađen najnoviji kupon za Coinbase:

IOTA su 2016. godine pokrenuli David Sonstebo, Sergey Ivancheglo, Dominik Schiener i Serguei Popov.

IOTA je kratica za Internet of Things Application. IOTA je dizajnirana da je koriste svi strojevi i uređaji koji su povezani na internet.

Zamisli to! U budućnosti bi IOTA mogla biti mreža koja pomaže kamionu bez vozača da vam isporuči mlijeko u kuću koju vam je naručio hladnjak! To je također kriptovaluta s velikom razlikom.

Kako IOTA djeluje?

IOTA nema rudare ili nagrade, nema čak ni blockchain! Umjesto toga, koristi usmjereni aciklički graf (DAG). To je vrlo složen način da se kaže da korisnici međusobno provjeravaju transakcije. DAG IOTA koristi naziv Tangle.

Kako IOTA klupko djeluje

Kada korisnici izvrše transakciju pomoću Tanglea, njihov će uređaj provjeriti još dvije transakcije prije nego što se njihova transakcija obradi. To je pomalo poput držanja otvorenih vrata za propuštanje dvoje ljudi prije nego što ih netko drugi otvori. Pa, zašto je ovo bolje od upotrebe blockchaina?

IOTA nema rudare tako da nema naknade za transakcije. IOTA je besplatna za upotrebu! Također je vrlo brzo. IOTA može obraditi oko 1000 tp / s. IOTA je besplatna, brza i isporučuje mlijeko (!

U svakom slučaju, sad kad smo to već pokrili, idemo na glavnu temu ovog članka – Gdje i kako kupiti IOTA-u.

Kupnja IOTA-e nije poput kupnje Bitcoina jer ne nude sve kripto burze IOTA-u za trgovanje.

Evo četiri najbolje razmjene za kupnju IOTA kovanica. Počet ću s Binanceom …

Gdje kupiti IOTA: Binance

Kako kupiti IOTA na Binanceu

Binance je kineska berza kripto-kripto-trgovanja. To znači da kriptovalute možete kupovati ili prodavati samo s drugim kriptovalutama.

Ako želite kupiti kriptovalute s lokalnom fiat valutom – poput američkih dolara ili japanskog jena – prvo ćete morati posjetiti drugu burzu. Preporučio bih razmjenu poput Coinbase za početnike koji žele kupiti kriptovalute koristeći fiat valute.

Usporedite kripto razmjene rame uz rame s drugima

Dali si znao?

Jeste li se ikad zapitali koje su kripto burze najbolje za vaše trgovinske ciljeve?

Vidjeti & usporedite TOP3 kripto razmjene jedna uz drugu

Značajke trgovanja Binanceom

Binance je jedna od najvećih kripto burza na svijetu. Obrađuje se više od 2,5 milijarde Trgovanje vrijedno američkih dolara u posljednja 24 sata. To se naziva njegov 24-satni obujam trgovine.

Binance nudi osnovne i napredne značajke trgovanja. Napredne postavke vjerojatno će biti prekomplicirane za većinu novaka. Pridržavajte se osnovnih postavki trgovine i bit ćete dobro. Ako ste sigurni i želite učiti, tada je izgled Binancea jasan i pun korisnih informacija.

Binance naknade

Morat ćete izvršiti polog prije nego što kupite IOTA kovanicu. Da biste to učinili, jednostavno prebacite ili Bitcoin ili Ethereum s druge razmjene na svoj Binance račun. Za to nema naknade, a nakon što se vaš račun financira, spremni ste za kupnju IOTA kovanice.

Platit ćete naknadu od 0,1% iznosa trgovine prilikom kupnje IOTA-e s Binanceom. Dobit ćete 50% popust na naknadu, međutim, ako odlučite pretvoriti svoja sredstva u Binance Coin (BNB) prije nego što kupite IOTA. To znači da ćete platiti samo naknadu od 0,05%!

Kada želite povući svoj IOTA, naplatit će vam se 0,5 JOTA.

Sada znate koliko je jeftino kupiti IOTA novčić s Binanceom. Ali koliko je sigurno?

Binance sigurnost

Binance svojim korisnicima nudi dvofaktorsku autentifikaciju. Hakeri su burzu napali u ožujku 2018. Međutim, nisu uspjeli ukrasti korisnička sredstva prije nego što ih je zaustavio Binanceov tim. Binance je zapravo sigurna i pouzdana platforma.

Kako kupiti IOTA na Binanceu

Bilješka: Dvofaktorska autentifikacija je mjesto na kojem korisnički račun ima dvije vrste lozinke.

Dalje, bacite pogled na kupnju IOTA-e s Bitfinexom …

Bitfinex

kako kupiti iota 5Bitfinex otvoren je 2012. godine, a sjedište mu je u Hong Kongu u Kini. Nudi trgovinu s američkim dolarima, eurima i kriptovalutama. To znači da možete financirati svoj račun bez da morate prvo posjetiti drugu burzu.

Bitfinex značajke trgovanja

Bitfinex je obradio više od 1,5 milijardi Trgovanje vrijedno američkih dolara u posljednja 24 sata.

Bitfinex nudi naprednije značajke trgovanja nego što će većina početnika moći koristiti. Razmjena je namijenjena iskusnim trgovcima i trgovačkim tvrtkama. Međutim, većini korisnika web mjesto će se učiniti dovoljno jednostavnim za kupnju IOTA kovanica.

Bitfinex naknade

Ne plaćate naknadu ako svoj račun financirate kriptovalutama. Kao početnik, vjerojatno ćete htjeti financirati svoj račun u USD ili EUR. Da biste to učinili, možete upotrijebiti bankovni prijenos koji će se naplatiti 0,1%.

Imat ćete izbor kako ćete kupiti IOTA-u s Bitfinexom. Možete biti izrađivač ili preuzimatelj. Preuzimači plaćaju veće naknade za trgovanje od proizvođača. Trgovinama s manje od 500 tisuća USD naplaćuje se naknada 0,2%. Za istu trgovinu naplatit će se proizvođač 0,1%. Većina početnika kupit će IOTA kovanice kao preuzimači. To je glatkiji i lakši način trgovanja.

Bilješka: Proizvođač je trgovac koji će trgovati kriptovalutom po cijeni koja još nije navedena na burzi. Primatelj će trgovati kriptovalutom po cijeni koja je već navedena. Narudžba primatelja bit će odmah ispunjena. Proizvođač će možda morati pričekati dok uzimač ne prihvati njihovu cijenu.

Kada želite povući svoj IOTA, naplatit će vam se 0,5 JOTA. Dakle, kupnja IOTA-e s Bitfinexom nešto je skuplja nego s Binanceom, ali je li sigurnija?

Bitfinex sigurnost

Grafikon cijena Bitfinexa

Bitfinex je nekoliko puta hakiran. U svibnju 2015. haker je ukrao 1500 Bitcoin. U drugom napadu, 119,796 Bitcoin je ukraden. Platforma je vratila sredstva svim korisnicima koji su izgubili novac do travnja 2017. Bitfinex je također znatno poboljšao sigurnosne značajke. Dvofaktorska autentifikacija nudi se korisnicima i 99,5% svih sredstava pohranjuju se izvan mreže.

Gdje mogu dalje kupiti IOTA-u? I Binance i Bitfinex imaju jeftine i jednostavne načine kako kupiti IOTA kriptovalutu. Što je s Gate.io?

Vrata.io

Kako kupiti IOTA na gate.io

Vrata.io je kripto-kripto-razmjena pokrenuta 2017. Dostupna je na engleskom i kineskom jeziku.

Gate.io pokušava svojim korisnicima pružiti pristup novim uzbudljivim projektima kriptovaluta – poput IOTA-e!

Gate.io značajke trgovanja

Iako je riječ o novoj razmjeni, Gate.io je jedna od najprometnijih. Njegov opseg trgovine od 24 sata je

više od 2 milijarde Američki dolari.

Gate.io nudi više od 250 različiti trgovinski parovi. Ovo će biti prevelik izbor za većinu početnika. Međutim, razmjena je dobro osmišljena i većini trgovaca trebala bi biti jednostavna za upotrebu.

Bilješka: Trgovački parovi su dvije valute u kojima se nudi tečaj. Trgovački par izgleda ovako; 1 BTC = 8.662 USD.

Gate.io Naknade

Prije kupnje IOTA-e trebat ćete financirati svoj Gate.io račun kriptovalutom. Ovo vam neće biti naplaćeno.

Naplata od 0,2% iznosa trgovine izvršit će se za kupnju IOTA-e.

Povlačenja IOTA-e naplaćuju se u iznosu od 0,1 JOTA

Kao što vidite, naknade za Gate.io jednostavno je razumjeti, što je izvrsno za početnike. Koliko je sigurno kupiti IOTA kovanice putem Gate.io?

Gate.io sigurnost

Gate.io nije hakiran što je dobro. Međutim, uživo je tek godinu dana, pa bih se iznenadio da je već izgubio korisnička sredstva! Platforma nudi dvofaktorsku autentifikaciju, kao i SMS upozorenja. Također ima zasebne lozinke za pristup računima i za premještanje sredstava.

Razmjene o kojima sam vam do sada govorio nude nekoliko sjajnih načina kako kupiti IOTA-u. No, je li naša sljedeća razmjena bolja od ostale? Provjerimo HitBTC…

HitBTC

Kako kupiti IOTA 8

Posljednja razmjena na našem popisu mjesta gdje se može kupiti IOTA je HitBTC. HitBTC sa sjedištem u Hong Kongu u Kini, a živi od 2013. To je još jedna kripto-kripto-razmjena. Oprostite, novajlije! Bitcoin ćete morati kupiti na burzi brokera prije nego što ovdje možete trgovati.

HitBTC značajke trgovanja

HitBTC je najmanja razmjena o kojoj sam pričao. Ima 24-satni obujam trgovine od oko 323 milijuna USD.

HitBTC nije namijenjen početnicima. Ima puno značajki koje će se svidjeti iskusnijim trgovcima. Uključuju trgovanje maržom i stop-limit narudžbe. Međutim, platformu i dalje mogu koristiti početnici koji kupuju IOTA-u! Ali koliko će to koštati?

HitBTC naknade

Polaganje Bitcoina na vaš račun koštat će 0,0006 BTC.

HitBTC koristi sustav proizvođača / preuzimača za svoje naknade za trgovanje. Trgovački poslovi se naplaćuju 0,1% iznosa trgovine. Proizvođačima se ništa ne naplaćuje!

Ako ponudite kupnju IOTA-e po cijeni većoj od one navedene na burzi, HitBTC će vam platiti 0,01% iznosa trgovine. To se naziva rabat. Prilično cool, ha?

HitBTC sigurnost

HitBTC je vrlo siguran! Bila je žrtva hakiranja netom nakon otvaranja, ali od tada se vrlo ozbiljno odnosi na sigurnost korisnika. Platforma koristi značajke poput hitnih zaustavljanja sesija i šifriranja za zaštitu korisničkih podataka i sredstava.

HitBTC također ima dvofaktorsku provjeru autentičnosti i poručuje korisnicima kada je njihovom računu pristupila nepoznata IP adresa.

Dakle, sad je vaše pitanje "Gdje mogu kupiti IOTA-u?" je odgovoreno, sada znate gdje možete kupiti IOTA-u uz neke od najboljih burzi na tržištu. Da vidimo koja je razmjena najbolja, tada ću vam pokazati kako kupiti IOTA-u s pobjedničkom razmjenom!

A pobjednik je…

Mislim da je najbolja razmjena za početnike koji mogu naučiti kako kupiti IOTA-u Binance. Sve četiri burze izvrsne su platforme za naučiti kako kupiti IOTA-u. Međutim, Binance nudi korisnicima siguran, jeftin i jednostavan način kupnje IOTA kriptovalute.

Dakle, pogledajmo postupak kupnje IOTA-e putem Binancea. Ipak, imajte na umu da su i druge opcije razmjene još uvijek prilično važeće – sve što trebate jest zaviri dublje u svakog od njih, i odlučite što vam najviše odgovara!

Bilješka: U ovom primjeru pokazat ću vam kako kupiti IOTA pomoću Bitcoina. Ako biste radije koristili Ethereum, slijedite korake, međutim, gdje god piše Bitcoin (ili BTC), zamijenite ga Ethereumom (ETH).

Kako kupiti IOTA koristeći Binance: Prijavite se

Trebat će vam Binance račun prije nego što naučite kako kupiti IOTA-u. Da biste se prijavili, idite na početnu stranicu Binance i kliknite na Registar.

Kako se registrirati na Binance

Svakako odaberite snažnu lozinku i e-adresu koja ima vlastite dvofaktorske postavke provjere autentičnosti. Zatim ćete zatražiti da izvršite jednostavan zadatak provjere. I to je to! Sada ste registrirani i potvrđeni. Sad ću vam pokazati kako se kupuje IOTA.

Brzi savjet: Dobit ćete opciju postavljanja dvofaktorske provjere autentičnosti kada se prvi put prijavite. Obavezno to učinite, vrlo je važno! Morat ćete preuzeti Google Authenticator što možete učiniti ovdje.

Financiranje vašeg računa

Da biste financirali svoj račun, idite na Fondovi i onda Depoziti / Isplate. Zatim trebate odabrati kriptovalutu koju želite položiti na svoj račun.

Kako financirati svoj račun na Binanceu

Na primjer, ako imate Bitcoin pohranjen na drugoj burzi i želite ga koristiti za kupnju IOTA-e, odaberite Depozit unutar Bitcoin red. Binance će vam sada pokazati vašu adresu Bitcoin depozita na koju ćete poslati svoj Bitcoin.

Sada morate otići na mjenjačnicu u kojoj se nalazi vaš Bitcoin i poslati Bitcoin na adresu koju vam je Binance dao. Nakon što se vaš račun financira, možete ostvariti popust od 50% naknade o kojoj sam ranije govorio. Da biste to učinili, idite na Korisnički centar na svom računu i provjerite je li popust Na. Izgleda ovako;

Kako kupiti IOTA 11

I sada, trenutak koji smo svi čekali …

Sklapanje trgovine

Binance ima dvije postavke trgovine; osnovni i napredni. Koristite osnovne postavke dok ne budete iskusniji. Da biste odabrali postavke trgovine, idite na Razmjena i odaberite Osnovni, temeljni. Sad, kupimo malo IOTA-e!

Na ekranu Basic trading prikazat će vam se dugačak popis trgovačkih parova. Pronađite IOTA / BTC. Odaberite ovaj par. Izgledat će ovako;

Kako kupiti IOTA dionice

Zatim ispunite obrazac za narudžbu s iznosom IOTA-e koji želite kupiti. Kada to učinite, kliknite na Kupite IOTA i to je to! Sada ste ponosni vlasnik jedne od najbrže rastućih kriptovaluta na tržištu.

IOTA ravnoteža

Sada znate kako kupiti IOTA, trebat će vam negdje da ga stavite. Vrlo je loša ideja ostavljati kriptovalute na burzama. Binance zapravo naplaćuje korisnicima neaktivna sredstva naknadu. Najbolje mjesto za čuvanje svih kriptovaluta je u vlastitom sigurnom novčaniku.

Bilješka: Novčanik je mjesto gdje držite sve kodove potrebne za pristup svojoj kriptovaluti. Novčanik može biti softverski, hardverski, mrežni ili izvanmrežni. Trebali biste pokušati upotrijebiti više vrsta novčanika za pohranu svojih kripto kodova. I upamtite: Čuvajte ih na sigurnom! Novčanici su vrlo važni.

Zaključak

Na početku ovog vodiča pitali ste se “gdje mogu kupiti IOTA-u?”, A sada znate gdje i kako kupiti IOTA-u. Ipak nije bilo tako teško, zar ne?

Što ćeš sada? Trebali biste izaći i pronaći svog dosadnog prijatelja. Recite im sve o “Sljedećoj velikoj stvari u kripto”. Možete im reći o tome što je IOTA i o četiri najbolja mjesta za kupnju. Možete im čak reći kako kupiti IOTA-u s Binanceom. Samo im nemojte reći o popustu na naknadu!

Ako ste smatrali da je ovaj vodič lako slijediti i sada ste kupili vlastiti IOTA, javite mi! Također, mislite li da je IOTA sljedeći Ethereum? Ili je to samo hype? Postoji li bolje mjesto od Binancea za kupnju? Do sljedećeg puta kripto novaci, zbogom!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map